Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Επικαιρότητα 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
kotzito
Και μέσα σε όλα αυτά ένα μήνα εκτός και ο Πρίντεζης. Προβλέπω πλέον ότι η νίκη στην Βαλένθια θα είναι ένα θαύμα αν γίνει.
natouralistis
Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Πρίντεζη ο Μπαρτζώκας είπε:«Ο Πρίντεζης θα κάνει αρθροσκόπηση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον ένα μήνα. Είναι ένα πρόβλημα που έχει από την ημέρα που γύρισε από την Εθνική».

Και με ποιά λογική όταν ένας παίχτης σου είναι τραυματίας και ξέρεις πως μετά το παιχνίδι θα κάνει επέμβαση, επιλέγεται από εσένα κύριε Μπαρτζώκα να είναι ο αποδέκτης των τελευταίων κρίσιμων επιθέσεων; Στο τελευταίο δίλεπτο κατόπιν δικής σου εντολής παίξαμε το ίδιο σύστημα που είναι να ποστάρει ο Πρίντεζης, με αποτέλεσμα να χάσει τρεις ισάριθμες φορές τη μπάλα από τα χέρια του και η ομάδα να μην εκτελέσει καν επίθεση. Θα μου πεις εδώ στο τέλος μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ μιας και ο Παναθηναϊκός δεν ήταν στο μπόνους των βολών και όχι απλά δεν το κάναμε αλλά καταφέραμε να φάμε και αιφνιδιασμό μετά από βολή από τον Μπατίστα.

giorgos14
Nτροπη για την ιστορια του συλλογου αυτη η ενσταση που εγινε.Δεν μας φτανει που με το κομπλεξ που εχουμε μας γλεντανε οπου μας βρουν,κανουμε και παραπονα οτι δεν μας γλεντησαν συμφωνα με τις καταλληλες συνθηκες.
basketo_vios
Ένας Μαρντικόλης μας έλειπε να βγάλει τσαμπουκά και σκληράδα (μεταξύ σοβαρού και αστείου) smiley.gif
D-Wade
QUOTE(erwi grey @ Oct 10 2014, 00:00 ) *
Τελοσπαντων λογικα θα φυγει οποτε δεν εχει σημασια η κουβεντα.Δε μπορει να μη καταλαβαινουν οι Αγγελοπουλοι πλεον οτι ειναι κακιστος κοουτς μετα απο τοσες τραγωδιες. Εχω την εντυπωση και ο Γιαννακοπουλος να κανει τον προπονητη θα τον κερδισει.

Για να δούμε γιατί οι δηλώσεις του Σλούκα ίσως δείχνουν κάτι . . .
Πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.Η κατάσταση από εδώ και πέρα στο ΣΕΦ θα είναι πολύ άσχημη-άρρωστη με ατέλειωτη μουρμούρα και βρίσιμο. Έχει χάσει 5/5 τίτλους από τον ΠΑΟ. Δε γίνεται να το ανατρέψει αυτό
Ilias7
Λυπαμε που το λεω αλλα η ομαδα πλεον περναει κριση..

Ακομα και αν μεινει ο Μπαρτζωκας που ειναι πολυ πιθανο σεναριο η μουρμουρα και γκρινια θα ειναι ατελειωτη..Κατι το οποιο μονο κακο μπορει να κανει στην ομαδα..

Θεωρω πως το κυριο θεμα του Μπαρτζωκα ειναι τα παιχνιδια απεναντι στο ΠΑΟ(ειναι λες και βλεπουμε επαναληψη καθε παιχνιδι στο ΟΑΚΑ,ειδικα τα τελευταια 2 λεπτα)..Σε γενικες γραμμες δε μπορω να πω οτι τα εχει παει ασχημα στην Ευρωπη..

Αν πρεπει να γινει αλλαγη προπονητη νομιζω ειναι η καλυτερη δεδομενη στιγμη..Ποιος μπορει να ειναι ο αντικαταστατης δε το ξερω..Αλλα σιγουρα υπαρχουν αξιοι υποψηφιοι..

Επισης ειναι σιγουρο οτι μεριδιο ευθυνης εχουν και οι παιχτες..Αλλα οι παιχτες απο καποιον καθοδηγουνται..Και επειδη δε μπορεις να τους αλλαξεις τους παιχτες αλλαζεις το προπονητη που στη δεδομενη στιγμη δειχνει οτι ειναι το προβλημα..
Hakeem
QUOTE(rakakis @ Oct 9 2014, 23:47 ) *
ουτε ο δε (Μπαρτζωκας) ειναι αρσενικος να παραιτηθει


εδω ειχε υπογραψει στη Φενερ πριν του πει ο Ολυμπιακος αν θα τον κρατησει ή όχι (και ενω ειχε συμβολαιο) και πριν παιξει τελικο των πλει οφ στην Ελλαδα, μετά το Λονδινο, το εχουμε ξεχασει αυτό; Τι καλυτερο περιμενουμε τωρα;
rankin
Δε ξέρω τι επιλογες υπαρχουν αυτη τη στιγμή σε προπονητές, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος εχει τελειώσει για μενα.
Εχει να πεσει πολυ φραπεδια....
natouralistis
QUOTE (giorgos14 @ Oct 10 2014, 00:09 ) *
Nτροπη για την ιστορια του συλλογου αυτη η ενσταση που εγινε.Δεν μας φτανει που με το κομπλεξ που εχουμε μας γλεντανε οπου μας βρουν,κανουμε και παραπονα οτι δεν μας γλεντησαν συμφωνα με τις καταλληλες συνθηκες.


Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα έχουν γράψει πως ο παράνομα ευρισκόμενος στο γήπεδο ΔΓ, έκατσε στο τρίτο δεκάλεπτο στις πολυθρόνες δίπλα από το παρκέ και τους έλεγε "προσέξτε γιατί το βράδυ θα έρθω σπίτι σας". Το τι είναι ντροπή και τι δεν είναι ας το κρίνει ο καθένας μας. Όλα αυτά σε κεκλεισμένων θυρών παιχνίδι. Το ότι οι 30 "καλεσμένοι" μπορεί να ήταν 80 ναι δεν με νοιάζει και ούτε θέλω ένσταση να γίνει αλλά έλεος με το νταβαντζηλίκι, την ατιμωρησία και του κάνω ότι γουστάρω.
Sokos
Παραδόξως δεν περιμένω ούτε τώρα να υπάρξει θέμα Μπαρτζώκα. Δεν τον άλλαξαν το καλοκαίρι μετά από κηδεία μέσα στο ΣΕΦ από τον Αλβέρτη.

Οι Αγγελόπουλοι δεν νομίζω να πουν το παραμικρό. Ο Μπαρτζώκας είναι το θέμα αν θα έχει τα κότσια να σηκωθεί να φύγει από μόνος του. Ούτε Lasme, ούτε Gist και εμείς πάλι στο γύρω γύρω όλοι... Ο ΠΑΟΚ πιστεύω θα είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση, ποιος θα έρθει στην θεση του να αναλάβει ομάδα στημένη από άλλον? Αν και χειρότερη επίδοση από το διαφαινόμενο 0/3 δύσκολα θα έχει κάποιος άλλος.
yorgos
Ό,τι χτίζει το πρωί το γκρεμίζει το βράδυ αυτός ο τύπος. Μικραίνει την ομάδα απίστευτα. Πέρσι απειλούσε από μικροφώνου τους διαιτητές πως "θα τον βρουν μπροστά τους" και μάλιστα σε ματς που χάσαμε καθαρά.

ειλικρινά αξίζει να μηδενιστούμε αν είναι αλήθεια. Και μπράβο στους διαιτητές που είχαν τα απίδια να το γράψουν.
natouralistis
QUOTE (yorgos @ Oct 10 2014, 00:40 ) *
ειλικρινά αξίζει να μηδενιστούμε αν είναι αλήθεια. Και μπράβο στους διαιτητές που είχαν τα απίδια να το γράψουν.


Το γράψανε στο φύλλο αγώνα ότι τους απειλούσε από τις πολυθρόνες. Με εκφράσεις του στυλ θα τα πούμε μετά όταν έρθω σπίτι σας. Αξίζει να τιμωρηθεί αυτός και αυτοί που τον ανέχονται και τον χαϊδεύουν όχι η ομάδα. Απλά το να φτάνουμε και στο άλλο άκρο να κράζουμε τους με το σταυρό στο χέρι διοικούντες του ΟΣΦΠ γιατί στο ημίχρονο διαμαρτυρήθηκαν και κάνανε ένσταση είναι σουρεάλ.
anton2
Οι παίκτες δεν φταίνε ποτέ (άσχετα αν λένε οι ίδιοι ότι φταίνε), φταίει πάντα αυτός που τους τοποθέτησε εκεί και αυτός που τους κοουτσάρει.

Ακόμη και όταν οι παίκτες δεν έχουν ψυχολογία φταίει πάντα το κλίμα της ομάδας.

Ακόμη και όταν στην τελευταία φάση ενός αγώνα ο παίκτης πετάξει την μπάλα έξω ποτέ δεν φταίει ο παίκτης αλλά η ομάδα που πήγε το παιχνίδι στον πόντο και εκεί όλα μπορούν να συμβούν χωρίς καμία ευθύνη από κανέναν.

Το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζεται στην Ελλάδα. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ομάδα και να φτιάξουμε μια ομάδα για να παίζει πιο εύκολα με τον ΠΑΟ σύμφωνα με τα πιο κλειστά δεδομένα της Ελλάδος (όπως συνειδητά έχει κάνει ο ΠΑΟ). Τότε όμως θα τρώγαμε τις 40ρες που τρώει και σήμερα ο ΠΑΟ στην Ευρώπη ο οποίος έχει πάρει απόφαση ότι ο μόνος του στόχος είναι ο Ολυμπιακός (κάτι που ταιριάζει με τις απαιτήσεις των φανατικών του).

Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική, τότε όμως να ξεχάσουμε τις Γιουρολίγκες. Σε αυτή την περίπτωση θα μετατραπούμε σαν κάτι όπως την Σερβία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει την Ευρώπη και αυτό έχει ένα μεγάλο τίμημα.

Πάντως για την σημερινή ήττα θα πρέπει κάτι να γίνει άσχετο με τους παίκτες.

kotzito
Νομίζω ότι ματς στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα με την Λαμποράλ σε 2 εβδομάδες, είναι το πρώτο στο οποίο θα ακουστεί τόση γιούχα για τον Μπαρτζώκα. Και πέρσι είχε υπάρξει αρκετές φορές γκρίνια, αλλά ποτέ δεν έπεσε τόσο κράξιμο νομίζω. Τώρα ειδικά αν γίνει ντέρμπι το ματς βλέπω όλο το ΣΕΦ να τον βρίζει εν χορώ. Πιστεύω κιόλας και για τους παίκτες ίσως ακουστούν κάποια γαλλικά.

Δεν ξέρω αν οι Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν άλλο. Δεν είναι μόνο ότι έχασαν έναν τίτλο σήμερα. Αλλά όσο κρατάνε τον Μπαρτζώκα στον πάγκο τόσο δημιουργούν μια γκρίνια στον κόσμο προς το πρόσωπο τους. Και επιπλέον πιστεύω ότι και οι σχέσεις παικτών-κόουτς πιθανό να μην είναι και οι καλύτερες.

Ίσως ήταν καλύτερα μια αλλαγή να γίνει σύντομα πριν δημιουργηθεί μια εσωστρέφεια και ο κόσμος που είχε μαζέψει η ομάδα τα τελευταία 2-3 χρόνια αρχίσει και απομακρύνεται πάλι.
bbplayer
QUOTE (yorgos @ Oct 10 2014, 00:40 ) *
Ό,τι χτίζει το πρωί το γκρεμίζει το βράδυ αυτός ο τύπος. Μικραίνει την ομάδα απίστευτα. Πέρσι απειλούσε από μικροφώνου τους διαιτητές πως "θα τον βρουν μπροστά τους" και μάλιστα σε ματς που χάσαμε καθαρά.

ειλικρινά αξίζει να μηδενιστούμε αν είναι αλήθεια. Και μπράβο στους διαιτητές που είχαν τα απίδια να το γράψουν.


;οχι δεν αξίζει να μηδενιστούμε γιατί άλλοι ιδρώνουν και καταθέτουν ψυχή και κορμί στο παρκέ.
Η άποψη μου για τον ΔΓ είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια όταν ακόμα ήταν στο παρασκήνιο . Εμπίπει στη λειτουργία εφαρμογής νόμων/κανονισμών. Υπάρχει κανείς σε αυτό το ****λο να κάνει τα αυτονόητα? όχι?
Ισχύει η απαγόρευση εισόδου και πάει να μπει? ποιος είναι επιφορτισμένος με την τήρηση της απαγόρευσης? λογικά κάποιος πρέπει να είναι. Και αντι να βρεθεί στις καρέκλες και στα επίσημα να βρεθεί στο αυτόφωρο.

Αλλά οι παίχτες δε φταίνε σε καμια περίπτωση και το αποψινό είναι δικό τους έργο και δε μπορεί να τους το στερήσει κανείς
bodiroga10
μια ερωτηση προσ ολους. τι ειναι πιο επικινδυνο; το να λεει ο δημητρης γιαννακοπουλος πανω στις πολλες γελοιοτητες που λεει πως θα ερθω στο σπιτι σας το βραδυ στους διαιτητες κατι που τον κανει και βασικο υποπτο αν παθουν κατι ή η στοχοποιηση διαιτητων απο διοικηση και εφημεριδες του ολυμπιακου σε 3-4εκατ οπαδους του ολυμπιακου με πολλους απο τους οποιους συναναστρεφονται καθημερινα οι διαιτητες και οι οικογενειες τους. τα ιδια ακριβως ισχυουν και για το ποδοσφαιρο.αληθεια γιατι καποιοι μιλανε για ατιμωρησια οταν δυο χρονιες επισημα ο σκινδηλιας εχει μιλησει πριν το 5οτελικο για στημενο πρωταθλημα το ενα μαλιστα το πηρε τελικα ο ολυμπιακο και δεν εχει τιμωρηθει ποτε γι αυτην την δηλωση η καε ολυμπιακος τοτε για ποια ατιμωρησια μιλαμε;
bbplayer
QUOTE (anton2 @ Oct 10 2014, 00:48 ) *
Οι παίκτες δεν φταίνε ποτέ (άσχετα αν λένε οι ίδιοι ότι φταίνε), φταίει πάντα αυτός που τους τοποθέτησε εκεί και αυτός που τους κοουτσάρει.

Ακόμη και όταν οι παίκτες δεν έχουν ψυχολογία φταίει πάντα το κλίμα της ομάδας.

Ακόμη και όταν στην τελευταία φάση ενός αγώνα ο παίκτης πετάξει την μπάλα έξω ποτέ δεν φταίει ο παίκτης αλλά η ομάδα που πήγε το παιχνίδι στον πόντο και εκεί όλα μπορούν να συμβούν χωρίς καμία ευθύνη από κανέναν.

Το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζεται στην Ελλάδα. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ομάδα και να φτιάξουμε μια ομάδα για να παίζει πιο εύκολα με τον ΠΑΟ σύμφωνα με τα πιο κλειστά δεδομένα της Ελλάδος (όπως συνειδητά έχει κάνει ο ΠΑΟ). Τότε όμως θα τρώγαμε τις 40ρες που τρώει και σήμερα ο ΠΑΟ στην Ευρώπη ο οποίος έχει πάρει απόφαση ότι ο μόνος του στόχος είναι ο Ολυμπιακός (κάτι που ταιριάζει με τις απαιτήσεις των φανατικών του).

Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική, τότε όμως να ξεχάσουμε τις Γιουρολίγκες. Σε αυτή την περίπτωση θα μετατραπούμε σαν κάτι όπως την Σερβία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει την Ευρώπη και αυτό έχει ένα μεγάλο τίμημα.

Πάντως για την σημερινή ήττα θα πρέπει κάτι να γίνει άσχετο με τους παίκτες.


ενδιαφέρουσα εξήγηση, ελαφρώς σουρελ , αλλά πάντως ενδιαφέρουσα. Το ίδιο βέβαια πειστική όσο και η από 10ετίας αιτιάσεις για τη διαιτησία.
Βέβαια δεν εξηγεί ούτε το σημερινό ούτε την απώλεια του πρωταθλήματος. Και πάντως δεν εξηγεί το πώς μια ομάδα που είναι προσανατολισμένη στην Ευρώπη, χάνει από κάποια που τρώει 40άρες στην Ευρώπη και χάνει το πρωτάθλημα μες στην έδρα της όταν έχει κάνει break στην έδρα του αντιπάλου.

Μια άλλη πιο απλή λέει ότι ο Ολυμπιακός έχει χάσει παίχτες κλειδιά (Παπ -Χάινς π.χ) ο Σπανούλης μεγαλώνει και ότι ο Μπαρτζώκας δεν είναι Ιβκοβιτς
D-Wade
Ωραία . . .ο Ζέρβας στο sportfm είπε ότι τους περίμεναν στο ΣΕΦ και τους πέταγαν αντικείμενα . . .
anton2
Συγνώμη αλλά αυτά δεν τα είχα δει:

http://www.sport-fm.gr/article/tha-erthw-s...to-bradu/790677

Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια ασκείται ψυχολογική βία (η οποία δεν διαφέρει σε τίποτα από την κοινή σωματική βία στον δυτικό πολιτισμένο κόσμο) σε αντίπαλους παίκτες και διαιτητές που έως τώρα δεν είχαμε ξαναδεί στο άθλημα.

Μπορεί αυτά να ακούγονται φλούφλικα στους εξωμπασκετικούς αλλά αυτά δεν συνέβαιναν στο μπάσκετ στην προ ΔΓ εποχή.



natouralistis
QUOTE (bodiroga10 @ Oct 10 2014, 01:08 ) *
μια ερωτηση προσ ολους. τι ειναι πιο επικινδυνο; το να λεει ο δημητρης γιαννακοπουλος πανω στις πολλες γελοιοτητες που λεει πως θα ερθω στο σπιτι σας το βραδυ στους διαιτητες κατι που τον κανει και βασικο υποπτο αν παθουν κατι ή η στοχοποιηση διαιτητων απο διοικηση και εφημεριδες του ολυμπιακου σε 3-4εκατ οπαδους του ολυμπιακου με πολλους απο τους οποιους συναναστρεφονται καθημερινα οι διαιτητες και οι οικογενειες τους. τα ιδια ακριβως ισχυουν και για το ποδοσφαιρο.αληθεια γιατι καποιοι μιλανε για ατιμωρησια οταν δυο χρονιες επισημα ο σκινδηλιας εχει μιλησει πριν το 5οτελικο για στημενο πρωταθλημα το ενα μαλιστα το πηρε τελικα ο ολυμπιακο και δεν εχει τιμωρηθει ποτε γι αυτην την δηλωση η καε ολυμπιακος τοτε για ποια ατιμωρησια μιλαμε;


Είναι πιο επικίνδυνη η στοχοποίηση των διαιτητών από τα οπαδικά ΜΜΕ του Ολυμπιακού ή η στοχοποίηση των διαιτητών από τα οπαδικά ΜΜΕ του Παναθηναϊκού είναι το μόνο δίλημμα που μπορείς να θέσεις σε μια τέτοια κουβέντα.

Εδώ έχουμε τελείως διαφορετικά πράγματα.

Εδώ έχουμε πρόεδρο ομάδας να προπηλακίζει και να ασκεί ψυχολογική βία μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα κατ'επανάληψιν και κατα κόρον στους διαιτητές. Από τα περσινά στον Φούφη «θα σε γ@%^&* .Σήμερα δεν φεύγεις από εδώ», στα φετινά «τι σφυράτε ρε π…..ς γιοι; και πρόσεξε γιατί θα έρθω σπίτι σου μετά».
Άρα το να το υποβαθμίζεις τοποθετώντας το σε ένα καλούπι "πανω στις πολλες γελοιοτητες που λεει" δεν το σώνεις. Είναι θεσμικός παράγοντας και κάνει πεσίματα στους διαιτητές για να τους τρομοκρατήσει όταν η ομάδα του είναι πίσω στο σκορ, αν αυτό δεν είναι ζούγκλα και συνθήκες διεξαγωγής αγώνα στη Ζιμπάμπουε, τότε τι να πω.
yorgos
Και φυσικά το ότι υπάρχουν επιθέσεις σε δημοσιογράφους που στοχοποιούνται από τα μέσα του ΔΓ, σε σπίτι διαιτητή και σε άτομα που καταφέρθηκαν εναντίον του για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Δεν αποδεικνύνουν τίποτε, αλλά έχουμε γυρίσει στην εποχή των φουσκωτών και του κόκκινου βρακιού του Μπάκα.
anton2
Το γεμάτο ΟΑΚΑ με τα άσεμνα μπαλόνια πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αρκετά intimidating για τους παίκτες σε σχέση π.χ. με το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Ολυμπιακού παρόλες τις βρισιές που και εκεί ακούγονται συνήθως από πιο μακριά.

Βάλε στην συνάρτηση την ψχολογική βία που μένει ατιμώρητη λόγω χαμηλού πολιτισμικού επιπέδου που έχει περιέλθει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και βρίσκεις επακριβώς τις αιτίες των ηττών μας.

Ήμουν έτοιμος να παραδεχτώ την ήττα μας (δείτε τα σχόλιά μου παραπάνω), βλέποντας όμως τα καθέκαστα νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα στο πλαίσιο του εκφοβισμού και της ψυχολογικής βίας η οποία ΔΕΝ έχει καμία διαφορά από την σωματική στις δυτικές κοινωνίες.
Coach Periklis
QUOTE (rankin @ Oct 10 2014, 00:29 ) *
Δε ξέρω τι επιλογες υπαρχουν αυτη τη στιγμή σε προπονητές, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος εχει τελειώσει για μενα.
Εχει να πεσει πολυ φραπεδια....


Ομοίως +οο
lightday
QUOTE(anton2 @ Oct 10 2014, 01:40 ) *
Το γεμάτο ΟΑΚΑ με τα άσεμνα μπαλόνια πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αρκετά intimidating για τους παίκτες σε σχέση π.χ. με το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Ολυμπιακού παρόλες τις βρισιές που και εκεί ακούγονται συνήθως από πιο μακριά.

Βάλε στην συνάρτηση την ψχολογική βία που μένει ατιμώρητη λόγω χαμηλού πολιτισμικού επιπέδου που έχει περιέλθει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και βρίσκεις επακριβώς τις αιτίες των ηττών μας.

Ήμουν έτοιμος να παραδεχτώ την ήττα μας (δείτε τα σχόλιά μου παραπάνω), βλέποντας όμως τα καθέκαστα νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα στο πλαίσιο του εκφοβισμού και της ψυχολογικής βίας η οποία ΔΕΝ έχει καμία διαφορά από την σωματική στις δυτικές κοινωνίες.

Μάλλον δεν έχεις ζήσε και ακούσει Ιωαννίδη...Για πόσα τελευταία χρόνια αναφέρεσαι ? Γιατί στα 37 μου δεν έχω δει να αλλάζει τίποτα όσα χρόνια παρακολουθώ (από γυμνάσιο). ..εντάξει είπαμε κάφρος ο ΔΓ , αλλά το να δει ο Ντανσον τα άσεμνα μπαλόνια στο οακκα και να μην μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ ,έχει διαφορά.
natouralistis
Οι ομάδες χτίζονται και φτάνουν ή δεν καταφέρνουν να φθάσουν ψηλά από τη διαχείριση μέσα στη χρονιά νικών και ηττών.

Το σημερινό είναι ένα τέτοιο βράδυ για τον Ολυμπιακό. Κακή ήττα, πολύ κακή και για τον τρόπο που ήρθε αλλά κυρίως για τα ίδια αγωνιστικά φαντάσματα που εμφανίστηκαν εκεί που σταμάτησαν πέρυσι.

Σίγουρα θα είναι καυτό βράδυ με πολύ ένταση. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχουμε τον Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια να τα χώνει πολύ άγρια στους παίχτες. Ο Σλούκας στη συνέχεια ζήτησε να πάει αυτός στη συνέντευξη τύπου αντί του συμπαίχτη του που ήταν προγραμματισμένο να πάει, για να υπερασπιστεί τον προπονητή του και να πάρει την ευθύνη της ήττας για λογαριασμό των παιχτών.

Αναμένεται αν δεν έχει ήδη γίνει κουβέντα Μπαρτζώκα - Αγγελόπουλων (αναίμακτη δεν προβλέπω να είναι) και θα ξημερώσει καινούρια μέρα στην ομάδα. Από το πως θα γίνει η διαχείριση της ήττας και ποιές θα είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η χρονιά στην ομάδα. Έχω κράξει πολύ τον κόουτς, όμως να πω την αλήθεια τούτη την ώρα που όλοι ζητούν αίμα και συγκεκριμένα το δικό του, δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για σεισμό.
Sokos
Δεν νομίζω ότι γίνεται να παρθούν πολλές αποφάσεις. Μία βασικά είναι η απόφαση και αφορά την παραμονή ή όχι του Μπαρτζώκα. Να ξηλώσουν όλη την ομάδα δεν γίνεται. Ούτε και θα έπρεπε. Αν είναι να φύγει κάποια στιγμή μέσα στην χρονιά ο Μπαρτζώκας, καλύτερα να φύγει τώρα, ώστε οποιος είναι να έρθει, να χει κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί χωρίς να ρισκάρει πάρα πολλά.

Μόνο τον Γκερσον είχαν διώξει μέσα στην σεζόν οι Αγγελόπουλοι κι αυτό αφού πέφτανε καφέδες μέσα στο ΣΕΦ. Γι αυτό και δεν πιστεύω ότι θέλουν να τον διώξουν. Μόνο αν φοβηθούν τέτοια σκηνικά πιστεύω θα το σκεφτούν. Θεωρητικά, είναι παράλογο να διώχνεις κάποιον προπονητή επειδή έχασε το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Έστω και από αντίπαλο θεωρητικά υποδεεστερο. Αν χάναμε από τον ΠΑΟΚ πχ. θα χτυπιόμασταν όλοι να φύγει? Το κόμπλεξ είναι φανερό από πέρυσι ότι το χει. Θα το χει για πάντα και θα το μεταδίδει στους παίκτες του. Προφανώς πιστεύουν στην διοίκηση ότι θα μπορέσει να το ξεπεράσει.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως θα συνεχίσει κανονικά ο Μπαρτζώκας και στο τέλος της χρονιάς θα έχουμε άλλο ένα μεγαλοπρεπέστατο 0/3. Και θα μείνει στην ιστορία ως ο μόνος Έλληνας που σήκωσε ευρωλίγκα και τίποτα άλλο, χάνοντας από τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε σενάριο.

natouralistis
Κάτι τελευταίο προς τους εμετικούς μέχρι αηδίας ανθρώπους που υποτίθεται ότι κάνουν ρεπορτάζ και αποκαλούν εαυτόν δημοσιογράφο. Δεν παίζουμε μόνοι μας παίζουν κι αυτοί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. Είναι ο Παναθηναϊκός μια τεράστια ομάδα με τεράστιους παίχτες με μια έδρα με ιδιαιτερότητες που δεν κερδίζει εύκολα κανείς. Δεν είναι κατ' ανάγκη ευθύνη κάποιου η ήττα και πρέπει να βρεθεί, να σταυρωθεί και να περάσει τα μαρτύρια του Ιησού. Ακόμα και από αυτόν τον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό μπορείς να χάσεις γιατί έχει παίχτες όπως οι Διαμαντίδης - Φώτσης που όση εμπειρία και τίτλους έχουν δεν θα τους φτάσουν ποτέ οι Λοτζεσκο-Πετγου-Ντανστονέοι. Μπάσκετ είναι, σίγουρα είναι πιο γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός και ήταν φαβορί πριν ξεκινήσει το ματς αλλά χαλαρώστε λίγο. Από μια μεγάλη ομάδα στην έδρα της χάσαμε όχι από τον Ιπποκράτη Κω. Μια λεπτομέρεια, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, ένα φάουλ μπορεί και έκρινε τον αγώνα, συμφωνώ πως με Μπαρτζώκα μαζευτήκανε πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν συμφωνώ με αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί απαξιώνοντας τον ωσάν να μιλάμε για τον άσχετο από μπάσκετ.
Coach Periklis
QUOTE (natouralistis @ Oct 10 2014, 02:06 ) *
Ο Σλούκας στη συνέχεια ζήτησε να πάει αυτός στη συνέντευξη τύπου αντί του συμπαίχτη του που ήταν προγραμματισμένο να πάει, για να υπερασπιστεί τον προπονητή του και να πάρει την ευθύνη της ήττας για λογαριασμό των παιχτών.

Αναμένεται αν δεν έχει ήδη γίνει κουβέντα Μπαρτζώκα - Αγγελόπουλων (αναίμακτη δεν προβλέπω να είναι) και θα ξημερώσει καινούρια μέρα στην ομάδα. Από το πως θα γίνει η διαχείριση της ήττας και ποιές θα είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η χρονιά στην ομάδα. Έχω κράξει πολύ τον κόουτς, όμως να πω την αλήθεια τούτη την ώρα που όλοι ζητούν αίμα και συγκεκριμένα το δικό του, δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για σεισμό.

Με αφορμή αυτά ας πω κι εγώ η γνώμη μου :
Η 1η πρόταση δείχνει καλό σημάδι για το επίπεδο των αποδυτηρίων εν μέρει.....

Για την επόμενη παράγραφο, δύο προσωπικές επισημάνσεις
1) Η κατάλληλη στιγμή για την αποκαθήλωση του Μρ.Μπιν ήταν στο τέλος της περσινής σεζόν (η σκούπα ήταν συνέπεια πολλών παραγόντων και δεν του άξιζε μετά από σπουδαία κατάκτηση ευρωπαικού τίτλου)
2)Εδώ και 2 χρόνια ακούμε/ελπίζουμε ότι θα ξημερώσει άλλη μέρα μετά από ήττα φιάσκο. Φτάνει πια

Αν είναι να κάνουμε πισωγυρίσματα και φέτος, καλύτερα αυτά να γίνουν χτίζοντας τον Ολυμπιακό από φέτος. Φαντάζομαι μπορούμε ως φίλαθλοι της ομάδας να κάνουμε μια χρονιά υπομονή με νέο προπονητή απο τώρα, δουλεύοντας παίκτες-νοοτροπία-ψυχολογία-τακτική και να επανέλθουμε του χρόνου με σοβαρό σχεδιασμό να διεκδικήσουμε τίτλους...

Χαμένοι είναι και φέτος εξάλλου ποιά η διαφορά; Ισα ισα καλύτερες μελλοντικές προοπτικές θα έχει η ομάδα...
natouralistis
QUOTE (Coach Periklis @ Oct 10 2014, 02:34 ) *


Μαρούσι - Ολύμπια - Πανιώνιο ο Μπαρτζώκας έκανε δουλειά και έδειξε στοιχεία και ωραίο μπάσκετ. Δικαιωματικά ήρθε στην ομάδα μας, δικαιώθηκε η επιλογή με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, άμπαλος και μυρωδιάς σαν κάτι άλλους που 20 χρόνια κατέστρεφαν ομάδες και τώρα δουλεύουν σε πλούσιες ομάδες της Ρωσίας δεν είναι. Λάθη με τον Παναθηναϊκό έχει κάνει πολλά αλλά όπως έγραψα και παραπάνω με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ παίζαμε όχι με τη κωλοπετινίτσα.
Θα μου πεις τι κάθομαι και γράφω, από το πως προσπαθείς να τον απαξιώσεις εστιάζοντας στην εξωτερική του εμφάνιση λες και προσλήφθηκε για μοντέλο, μόνο σοβαρή κουβέντα δεν μπορεί να γίνει.
thalys
Ο Μπαρτζώκας παρέλαβε ομάδα δουλεμένη από τον Ίβκοβιτς. Το είχα γράψει στο φόρουμ τότε ότι την πρώτη χρονιά θα κριθεί ως διαχειριστής. Από την δεύτερη και μετά ως δημιουργός.

Ως διαχειριστής πέτυχε. Δεν είναι καθόλου μικρό πράμα να είσαι καλός διαχειριστής.

Ως δημιουργός έχει 0/4. Είχε αναποδιές και δικαιολογίες, αλλά και την πρώτη χρονιά έχασε τον Μάντζαρη στα μισά. Την Ευρωλίγκα την πήρε παρόλαυτα.

Η απόλυση θα είναι σπασμωδική κίνηση. Καλή η πλάκα με τον μυρωδιά Μπαρτζώκα που τον παίρνει ο ύπνος, αλλά στα σοβαρά τώρα, δεν χάθηκε τίποτα πέρα από έναν ασήμαντο τίτλο. Στην αγορά ο μόνος αξιολογότερος προπονητής είναι ο Κατσικάρης. Πόσο τον ενδιαφέρει να μπλέξει με την Ελλάδα; Ίσως η καλύτερη επιλογή είναι να του δοθεί η ευκαιρία να τελειώσει την χρονιά και να κριθεί από το τι θα κάνει στην Ευρώπη(μίνιμουμ πλέυ οφφ) και στο πρωτάθλημα(κατάκτηση).
yorgos
Εγώ έχω σταθεί πολλές φορές υπέρ του Μπαρτζώκα ακριβώς επειδή είναι προπονητής που ανέβηκε 'ενα-ένα τα σκαλιά με το σπαθί του. Και στον Ολυμπιακό παρουσίασε έργο.

Το σημερινό είναι απαράδεκτο. Όταν κάνεις ΤΟΣΑ λάθη μαζεμένα απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο είναι απαράδεκτο. Δεν πρέπει να φύγει επειδή είναι κακός κόουτς (που δεν είναι), αλλά επειδή πια κανείς δε θα έχει υπομονή απέναντί του και αυτό θα δηλητηριάζει κάθε ματς της ομάδας. Καλώς ή κακώς όταν είσαι κόουτς σε κάποιον από τους δύο αιώνιους πρέπει να κερδίζεις πού και πού και τιν αντίπαλο. ειδικά ότνα τον πετυχαίνεις δθιαλυμένο, τιμωρημένο, με μέτριο ρόστερ και σε φάση αναδιοργάνωσης με τεράστιες απουσίες. Αν κανείς δεν κάνει φάουλ, κανείς δε μαρκάρει, κοιμούνται ή έχουν κακή ψυχολογία και συμβαίνει σε όλες τις κρίσιμες φάσεις σε όλα τα ντέρμπι... ε κάποιος φταίει.

Αν καταφέρει και αναστρέψει το κλίμα, μαγκιά του. Πολύ δύσκολο. Ειδικά στην Ελλαδα, δεν είναι Ισπανία εδώ, όπου χειρότερους κόουτς από τον Μπαρτζώκα τους κρατάνε χρόνια με τεράστια μπάζτετ.
Coach Periklis
Τον απαξιώνω ως προπονητή του Ολυμπιακού όχι σαν άνθρωπο....
Δεν έχει επιδείξει σοβαρό έργο στο σύλλογο, έτσι το βλέπω εγώ τουλαχ. απόψεις έχουμε όλοι και τις εκφράζουμε όλοι φαντάζομαι....Δε βελτίωσε κανένα παίκτη, δε διάβασε σωστά κανένα ντέρμπυ με τον ΠΑΟ (αντίθετα έκανε μαεστρικό κοουτσάρισμα στο Λονδίνο) που αυτό κάτι δείχνει ---> ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και την ψυχολογία της (και του ίδιου) σε καταστάσεις "κρίσεις"....όταν το πλάνο πάει στραβά, απλά δεν υπάρχει plan b

Στις ομάδες που εργάστηκε παλαιότερα ήταν όντως αξιόλογος και πρόσφερε. Καλός κόουτς μεν, αλλά όταν έκανε το βήμα παραπάνω δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση. Προσωπική άποψη, ότι την ευρωλίγκα την κατέκτησε η ομάδα σαν σύνολο χωρίς τρελές παρεμβάσεις από εκείνον, από κεκτημένη ταχύτητα.....Όσο καλός κι αν θεωρείς ότι είναι (δεν αμφιβάλλω την κρίση σου) στον Ολυμπιακό δεν πρόσφερε 2χρόνια τώρα και δεν χρειάζεται να το αποδείξει και φέτος

Φιλικά πάντα

edit:
QUOTE ("yorgos")
Δεν πρέπει να φύγει επειδή είναι κακός κόουτς (που δεν είναι), αλλά επειδή πια κανείς δε θα έχει υπομονή απέναντί του και αυτό θα δηλητηριάζει κάθε ματς της ομάδας.


νομίζω το έθεσες πολύ καλύτερα από εμένα απ' όλες τις απόψεις...αυτό εννοώ κι εγώ αλλά το λέω συνδιάζοντάς το με δόσεις χολής που φυλάω κανα χρόνο τώρα
natouralistis
QUOTE (Coach Periklis @ Oct 10 2014, 03:02 ) *
Τον απαξιώνω ως προπονητή του Ολυμπιακού όχι σαν άνθρωπο....


Φίλε έχεις κάνει εφτά ποστ στα οποία γράφεις συνέχεια ο mr bean και ο μιστερ μπιν. Αυτή είναι απαξίωση προπονητικά;

QUOTE (Coach Periklis @ Oct 10 2014, 03:02 ) *
Δεν έχει επιδείξει σοβαρό έργο στο σύλλογο.Προσωπική άποψη, ότι την ευρωλίγκα την κατέκτησε η ομάδα σαν σύνολο χωρίς τρελές παρεμβάσεις από εκείνον, από κεκτημένη ταχύτητα.....Όσο καλός κι αν θεωρείς ότι είναι (δεν αμφιβάλλω την κρίση σου) στον Ολυμπιακό δεν πρόσφερε 2χρόνια τώρα και δεν χρειάζεται να το αποδείξει και φέτος


Με λίγα λόγια αν ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό εγώ ή ο Πεδουλάκης η ομάδα θα κατακτούσε την Ευρωλίγκα. Ή δεν χρειάζεται καν προπονητής. Μπορείς να είσαι προπονητής σε μια ομάδα που κατακτά την Ευρωλίγκα και χωρίς να επιδείξεις σοβαρό έργο και χωρίς να προσφέρεις τίποτα. Το πήρε "από κεκτημένη ταχύτητα", συγγνώμη αλλά είναι πολύ απλουστευτικό όλο αυτό σε ένα άθλημα που έχει γίνει επιστήμη.

Αν θα μπορούσες μιας και στο νικ σου γράφεις κόουτς και ασκείς τόση κριτική στον Μπαρτζώκα ωσάν τον μοναδικό υπεύθυνο για τις αποτυχίες απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να μου πεις συγκεκριμένα τι πιστεύεις πως κάνει λάθος ο Μπαρτζώκας. Θα σε παρακαλούσα να μη μου πεις δημοσιογραφικές αοριστολογίες και γενικότητες του στυλ
QUOTE (Coach Periklis @ Oct 10 2014, 03:02 ) *
δε διάβασε σωστά κανένα ντέρμπυ

γιατί αυτό δεν μου λέει τίποτα αν δεν συγκεκριμενοποιείται. Γιατί πιστεύεις ότι η ομάδα δεν έχει στηθεί σωστά και ποιά είναι τα λάθη στην τακτική από τον κόουτς που ευθύνεται για τα κακά αποτελέσματα.


@yorgos Συμφωνώ στα 99 από τα 100 που γράφεις συνήθως, φαίνεται ότι έχεις σχέση με το αντικείμενο, μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά νομίζω δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγή. Δεν ξέρω κατα πόσο το θέλουν οι παίχτες καταρχήν και πόσο αυτό θα επηρεάσει αν αυτός που έρθει δεν τους είναι και τόσο "αγαπητός".
Coach Periklis
QUOTE (natouralistis @ Oct 10 2014, 03:23 ) *
Με λίγα λόγια αν ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό εγώ ή ο Πεδουλάκης η ομάδα θα κατακτούσε την Ευρωλίγκα. Ή δεν χρειάζεται καν προπονητής. Μπορείς να είσαι προπονητής σε μια ομάδα που κατακτά την Ευρωλίγκα και χωρίς να επιδείξεις σοβαρό έργο και χωρίς να προσφέρεις τίποτα. Το πήρε "από κεκτημένη ταχύτητα", συγγνώμη αλλά είναι πολύ απλουστευτικό όλο αυτό σε ένα άθλημα που έχει γίνει επιστήμη.


έχει απαντηθεί από άλλο συμφορουμίτη αυτό ---> έκανε καλή διαχείριση υλικού που παρέλαβε και δουλεύτηκε από άλλον. Σημαντικό εννοείται, τα εύσημα τα πήρε εκεί που τα άξιζε

QUOTE (natouralistis @ Oct 10 2014, 03:23 ) *
Αν θα μπορούσες μιας και στο νικ σου γράφεις κόουτς και ασκείς τόση κριτική στον Μπαρτζώκα ωσάν τον μοναδικό υπεύθυνο για τις αποτυχίες απέναντι στον Παναθηναϊκό, θα ήθελα να μου πεις συγκεκριμένα τι πιστεύεις πως κάνει λάθος ο Μπαρτζώκας. Θα σε παρακαλούσα να μη μου πεις δημοσιογραφικές αοριστολογίες και γενικότητες γιατί αυτό δεν μου λέει τίποτα αν δεν συγκεκριμενοποιείται.

Καταρχήν οι υποδείξεις περιττές εκτός κι αν έχουμε φασισμό στο φόρουμ και πρέπει να γράφουμε όπως σου αρέσει. Και το "coach" δίπλα στο όνομα μου το έβαλα επειδή έτσι μου ήρθε, δεν έχει να λέει....

οντόπικ :
QUOTE
δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα και την ψυχολογία της (και του ίδιου) σε καταστάσεις "κρίσης"....όταν το πλάνο πάει στραβά, απλά δεν υπάρχει plan b

Πάνω σε αυτό που θεωρώ το βασικό--->ο Μπατζώκας έχει επιλέξει η ομάδα να επιτίθεται κατά κανόνα στον αιφνιδιασμό, και να αμύνεται βάσει των αθλητικών προσόντων των ψηλών της. Όταν μια ομάδα σαν τον Π.Α.Ο. εκγλωβίζει τις αντεπιθέσεις με γρήγορη και σωστή κάλυψη, σε παίζει ζώνη, ενώ εσύ δεν κάνεις τα απαραίτητα στην άμυνα για να "τρέξεις" τον αντίπαλο (ριμπάουντ,κλεψίματα, box out), τότε οδηγήσε σε "σετ" παιχνίδι. Ένα κομμάτι που (κατα την γνώμη μου, αν μου επιτρέπετε βέβαια) δεν είναι καλά σχεδιασμένο καθώς στην ομάδα δεν υπάρχει παίκτης (πλην Πρίντεζη) με low post κινήσεις, δεν έχεις center να ποστάρει και να σκοράρει στο "ζωγραφιστό", δεν έχεις ψηλό με mid range σουτ για pick n pop, το pick n roll σου διαβάζεται εύκολα και το υλοποιείς με μέτριο τρόπο ( τα "pick" σου αδύναμα και ανεπιτυχή στην πλειοψηφία - το ρολάρισμα αργό), δεν κάνεις drive όταν παίζεις με τον Παναθηναικό για άγνωστο ψυχολογικό λόγο (βασικά γνωστός αλλά δεν χωράν δικαιολογίες) το οποίο συνεπάγεται να μη χρεώνονται οι αντίπαλοι φάουλ και εσύ να μη παίρνεις βολές (που δεν θα ευστοχήσεις ούτως ή άλλως γιατί είσαι αδούλευτος στον τομέα). Το σετ παιχνίδι σου, επικεντρώνεται αποκλειστικά στο κυνήγι του ελεύθερου παίκτη με σκοπό το σουτ 3 πόντων στο οποίο και θα αποτύχεις γιατί α) δεν έχεις κατάλληλη ψυχολογία β) καθαρό μυαλό στις αναμετρήσεις σου με τον ΠΑΟ και γ) δε θα βρεις τις σωστές προυποθέσεις για τέτοιο σουτ όταν ο αντίπαλος αμύνεται απόλυτα προσηλωμένος πάνω σου.

Για το θέμα ψυχολογίας, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι και πως, απλά θεωρίες μπορώ να κάνω. Άποψη μου είναι το άγχος και τα νεύρα του προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταφέρονται και επηρεάζουν και τους αθλητές(αφορούν κυρίως διαιτητικές αποφάσεις και κατόπιν μη προσήλωση παικτών στο πλάνο ή αποδιοργάνωση των επιθέσεων λόγω αμυντικής λειτουργίας του αντιπάλου προσαρμοσμένου αποκλειστικά για τον αγώνα εναντίον σου, δλδ δουλεμένη/διαβασμένη)

Στην άμυνα, οι επιστροφές σου είναι κακές (βλέπε τάπα Πετγουει και έπειτα πανεύκολο καλάθι του Λετονού που ήρθε απο πίσω), στα σκριν το γκαρντ 7/10 φορές θα "κολλήσει" στο πικ του ψηλού δημιουργώντας ανισορροπία, στην οποία ο δικός σου ψηλός θα τραβηχτεί στον χειριστή και θα αφήσει κενό πίσω. Παρόλο που στηρίζεσαι στα αθλητικά προσόντα των παικτών σου, δεν δημουργείς συνθήκες για transition καθώς δεν είσαι προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στον παίκτη σου και χάνεσαι στην ανάπτυξη του επιτιθέμενου, χάνεις τον παίκτη και κάνεις και φάουλ σε "καταδικασμένη" προσπάθεια. Αυτή η έλλειψη συγκέντρωσης, λοιπόν, είναι ευθύνη προπονητή. Ζώνη δεν παίζεις σχεδόν καθόλου, οπότε δε γράφω κάτι

QUOTE (natouralistis @ Oct 10 2014, 03:23 ) *
Γιατί πιστεύεις ότι η ομάδα δεν έχει στηθεί σωστά και ποιά είναι τα λάθη στην τακτική από τον κόουτς που ευθύνεται για τα κακά αποτελέσματα

ανατύχθηκαν

ΥΓ: Επειδή όλα αυτά είναι δικές μου απόψεις και κρίσεις , ας μην αναλωθούμε άλλο σε αυτό γιατί κουράζει το πράγμα.Εξάλου ο καθένας ερμηνεύει έναν αθλητή, μια ομάδα και γενικά το μπάσκετ διαφορετικά. Εκεί που εγώ βλέπω λάθη και παραλήψεις, εσύ μπορεί να θεωρείς ότι π.χ. τα χαρακτηριστικά των παικτών ταιριάζουν "γάντι" στις απαιτήσεις του Μπαρτώκα. Δεν υπάρχει λάθος και σωστή άποχη, είναι θέμα point of view. Καθαρά υποκειμενικό και σεβαστό. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σεβούμενοι ο ένας τον άλλο και let the show go on

Ζητώ συγγνώμη από τα υπόλοιπα παιδιά του φόρουμ
Razorblade Fish
QUOTE(natouralistis @ Oct 10 2014, 02:32 ) *
Κάτι τελευταίο προς τους εμετικούς μέχρι αηδίας ανθρώπους που υποτίθεται ότι κάνουν ρεπορτάζ και αποκαλούν εαυτόν δημοσιογράφο. Δεν παίζουμε μόνοι μας παίζουν κι αυτοί. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΙΚΑΓΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ. Είναι ο Παναθηναϊκός μια τεράστια ομάδα με τεράστιους παίχτες με μια έδρα με ιδιαιτερότητες που δεν κερδίζει εύκολα κανείς. Δεν είναι κατ' ανάγκη ευθύνη κάποιου η ήττα και πρέπει να βρεθεί, να σταυρωθεί και να περάσει τα μαρτύρια του Ιησού. Ακόμα και από αυτόν τον αποδυναμωμένο Παναθηναϊκό μπορείς να χάσεις γιατί έχει παίχτες όπως οι Διαμαντίδης - Φώτσης που όση εμπειρία και τίτλους έχουν δεν θα τους φτάσουν ποτέ οι Λοτζεσκο-Πετγου-Ντανστονέοι. Μπάσκετ είναι, σίγουρα είναι πιο γεμάτη ομάδα ο Ολυμπιακός και ήταν φαβορί πριν ξεκινήσει το ματς αλλά χαλαρώστε λίγο. Από μια μεγάλη ομάδα στην έδρα της χάσαμε όχι από τον Ιπποκράτη Κω. Μια λεπτομέρεια, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, ένα φάουλ μπορεί και έκρινε τον αγώνα, συμφωνώ πως με Μπαρτζώκα μαζευτήκανε πολλές λεπτομέρειες αλλά δεν συμφωνώ με αυτό το πανηγύρι που έχει στηθεί απαξιώνοντας τον ωσάν να μιλάμε για τον άσχετο από μπάσκετ.


Νατουραλιστή σοβαρά τώρα;;;Ποιους τεράστιους παίκτες, σοβαρά μιλάμε;;;Το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρόστερ που κατέβασε ο Παναθηναικός είναι ΑΣΤΕΙΟ, οριακά επιπέδου Eurocup...Μου φαίνεται αδύνατο να υπερασπίζεται κάποιος τον Μπαρτζώκα μετά ΚΑΙ το σημερινό. Ο τύπος έχει χάσει με όλους τους τρόπους και επιπλέον δεν αναλαμβάνει ΠΟΤΕ την ευθύνη. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει άμεσα... Και τα λέω αυτά εγώ που ακόμα τον πιστεύω σαν προπονητή και θεωρώ ότι θα κάνει αξιοπρεπή καριέρα και μετά τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ για την ομάδα και πρέπει να φύγει, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Θα κατεβάσει ο Παναθηναικός τις μαζορέτες και πάλι θα χάσουμε...Θα γίνει κλήρωση και θα παίξει ο Διαμαντίδης με 4 άτομα από τη Θύρα 13 και πάλι θα χάσουμε...Θα κατέβει ο Γιαννακόπουλος πλέι μέικερ και πάλι θα χάσουμε...
natouralistis
QUOTE (Razorblade Fish @ Oct 10 2014, 04:46 ) *
Νατουραλιστή σοβαρά τώρα;;;Ποιους τεράστιους παίκτες, σοβαρά μιλάμε;;;Το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρόστερ που κατέβασε ο Παναθηναικός είναι ΑΣΤΕΙΟ, οριακά επιπέδου Eurocup...Μου φαίνεται αδύνατο να υπερασπίζεται κάποιος τον Μπαρτζώκα μετά ΚΑΙ το σημερινό. Ο τύπος έχει χάσει με όλους τους τρόπους και επιπλέον δεν αναλαμβάνει ΠΟΤΕ την ευθύνη. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει άμεσα... Και τα λέω αυτά εγώ που ακόμα τον πιστεύω σαν προπονητή και θεωρώ ότι θα κάνει αξιοπρεπή καριέρα και μετά τον Ολυμπιακό. Αλλά είναι ΚΑΡΚΙΝΟΣ για την ομάδα και πρέπει να φύγει, δεν αντέχεται άλλο αυτό το πράγμα. Θα κατεβάσει ο Παναθηναικός τις μαζορέτες και πάλι θα χάσουμε...Θα γίνει κλήρωση και θα παίξει ο Διαμαντίδης με 4 άτομα από τη Θύρα 13 και πάλι θα χάσουμε...Θα κατέβει ο Γιαννακόπουλος πλέι μέικερ και πάλι θα χάσουμε...


Ναι φίλε συμφωνώ για το ρόστερ των πρασίνων ότι είναι ελλιπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι Αγορ όμως, παραμένει μια ομάδα που έχει και τεράστιους παίχτες στο ρόστερ του.Είπα τους Φώτση και Διαμαντίδη. Έγραψα πως είμαστε πιο γεμάτοι αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζουν κι αυτοί. Μπορούμε να βαφτίσουμε τον Σλούκα, τον Πέτγουει, τον Μάνταρη και τον Χάντερ υπερπαίχτες και τους Παππά - Μπατίστα - Γιάνκοβιτς υπερπαλτά, δεν θα είναι αλήθεια όμως. Όπως έγραψα και πιο πριν, ούτε εμείς είμαστε ομαδάρα, ούτε αυτοί είναι για κλωτσιές όπως εντέχνως παρουσιαζόταν πριν το παιχνίδι.

@periklis Υπόδειξη δεν σου έκανα. Μια ερώτηση σου έκανα και ότι πιστεύει γράφει ο καθένας, δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, κουβέντα κάνουμε και όποιος θέλει συμμετέχει. Στην ουσία των όσων γράφεις για το πλάνο του Μπαρτζώκα που θεωρείς λάθος διαφωνώ απόλυτα αλλά όπως είπες και εσύ "Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε σεβούμενοι ο ένας τον άλλο και let the show go on
yorgos
QUOTE
νομίζω δεν είναι κατάλληλη στιγμή για αλλαγή. Δεν ξέρω κατα πόσο το θέλουν οι παίχτες καταρχήν και πόσο αυτό θα επηρεάσει αν αυτός που έρθει δεν τους είναι και τόσο "αγαπητός".


Συνήθως είμαι καλός στα κουτσομπολιά των αθηναϊκών ομάδων, αλλά ειλικρινά για το κλίμα με το Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια δεν ξέρω τίποτε απολύτως. Φαντάζομαι ότι μέχρι πέρυσι τουλάχιστον είχε τη στήριξη του Σπανούλη.

Τώρα το θέμα δεν είναι το εσωτερικό κλίμα, αλλά το εξωτερικό. Όλοι θα πέσουν να φάνε τον κόουτς στην πρώτη στραβή και θα έχει πολλές. χρονιά θα είναι δύσκολη: η πρόκριση στο Φ4 θα είναι πολύ πιο δύσκολη από πέρσι πια έχει περισσότερες καλές ομάδες λόγω Ρωσίας Τουρκίας μη σου πω και Ιταλίας και θα υπάρξουν ήττες και εντός. Κι εκεί πια θα πέσουν μπινελίκια, καφέδες κλπ. Αν είναι να γίνει αλλαγή κόουτς είναι καλύτερο να γίνει τώρα κι όχι μεσούσης της σαιζόν. Με το κλίμα που θα ακολουθήσει, δεν μπορεί να σταθεί ο Μπαρτζώκας, μεταξύ άλλων επειδή επηρεάζεται πολύ από την ατμόσφαιρα και μάλλον κακό θα του κάνει η έξτρα πίεση. Ακόμη και τα όσα του σέρνουν τα μέσα του ΔΓ με τις γελοιογραφίες και τα πρωτοσέλιδα τον επηρεάζουν, εδώ πέρσι είπε ότι επηρεάστηκε η ομάδα από τα περί ντοπαρίσματος κλπ, τα νεύρα του στα ματς είναι άνευ προηγουμένου (όλοι λένε πως είναι εξαιρετικά ήρεμος άνθρωπος εκτός γηπέδου) αλλά πλέον νομίζω πως δεν πάει.

Βέβαια για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση πρέπει να δει κανείς και τι εναλλακτικές υπάρχουν, που δεν το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, γιατί αν είναι να μιλάμε για λύσεις Τόμιτς κλπ άστο καλύτερα. Αλλά αν τον στηρίξουν οι Αγγελόπουλοι, στην πρωτοδευτεροτρίτη γκέλα θα το βρουν μπροστά τους και θα είναι χειρότερα Ιανουάριο μήνα.

Αν πάντως τον στηρίξουν οι ΑΦΟΙ και μείνει και πετύχει (πολύ δύσκολο) θα είναι κόλπο γκρόσο. Οι Αγγελόπουλοι φαίνεται ότι τον πιsτεύουν αλλά μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ανθρώους που όλα τα λαμβάνουν υπόψιν, συναντιούνται με τον Κουντουρή κλπ και χωρίς να είναι υποχείρια των οργανωμένων, δεν τους πάνε και τόσο κόντρα όσο νομίζουν μερικοί.
airg
QUOTE(anton2 @ Oct 10 2014, 00:48 ) *
Οι παίκτες δεν φταίνε ποτέ (άσχετα αν λένε οι ίδιοι ότι φταίνε), φταίει πάντα αυτός που τους τοποθέτησε εκεί και αυτός που τους κοουτσάρει.

Ακόμη και όταν οι παίκτες δεν έχουν ψυχολογία φταίει πάντα το κλίμα της ομάδας.

Ακόμη και όταν στην τελευταία φάση ενός αγώνα ο παίκτης πετάξει την μπάλα έξω ποτέ δεν φταίει ο παίκτης αλλά η ομάδα που πήγε το παιχνίδι στον πόντο και εκεί όλα μπορούν να συμβούν χωρίς καμία ευθύνη από κανέναν.

Το μπάσκετ που παίζεται στην Ευρώπη είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίζεται στην Ελλάδα. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα του Ολυμπιακού.

Θα μπορούσαμε να αλλάξουμε την ομάδα και να φτιάξουμε μια ομάδα για να παίζει πιο εύκολα με τον ΠΑΟ σύμφωνα με τα πιο κλειστά δεδομένα της Ελλάδος (όπως συνειδητά έχει κάνει ο ΠΑΟ). Τότε όμως θα τρώγαμε τις 40ρες που τρώει και σήμερα ο ΠΑΟ στην Ευρώπη ο οποίος έχει πάρει απόφαση ότι ο μόνος του στόχος είναι ο Ολυμπιακός (κάτι που ταιριάζει με τις απαιτήσεις των φανατικών του).

Θα μπορούσε και ο Ολυμπιακός να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική, τότε όμως να ξεχάσουμε τις Γιουρολίγκες. Σε αυτή την περίπτωση θα μετατραπούμε σαν κάτι όπως την Σερβία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν.

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει την Ευρώπη και αυτό έχει ένα μεγάλο τίμημα.

Πάντως για την σημερινή ήττα θα πρέπει κάτι να γίνει άσχετο με τους παίκτες.

Eιλικρινα δεν καταλαβαινω τετοιες τοποθετησεις.
Εχεις μια ομαδα που μπορει να παιξει φανταστικο μπασκετ σε Ευρωπη, αλλα στην Ελλαδα δεν μπορει να αντιμετωπισει ομαδα 17 χρονων;

Το εχω γραψει πολλες φορες.
Επι ημερων Μπαρτζωκα εχουν γραφτει οι πιο μαυρες σελιδες του μπασκετικου Ολυμπιακου.
0/3 στους τελικους
3 χαμενα κυπελλα με κατεβασμενα χερια
διασυρμος στην ομαδα απο ομαδα χωρις προπονητη
διασυρμος στην ομαδα απο ομαδα χωρις παιχτες

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Αγγελοπουλοι, δικα σας ειναι τα λεφτα και οι αποφασεις
αλλα ο Ολυμπιακος ανηκει σε ολους μας.
erwi grey
Ως ποτε θα εξαργυρωνει τις μερες του Λονδινου ο κοουτς δε μπορω να τα καταλαβω;
Ο ανθρωπος ειναι τραγικος στο ροτεισον και στην διαχειριση του παιχνιδιου.
Τον Σπανουλη γιατι τον εξαφανισε τη στιγμη που τα εβαζε απο παντου;Aπο υπεροψια η μη γινει καμια στραβη και κερδισουμε;
1 μιση λεπτο +7 και αφηνεις το παιχνιδι να χαθει με το να επιμενεις να τροφοδοτεις τον Πριντεζη που δε μπορει;Χρειαζοταν 4αρι η ομαδα και μειναμε με τον Πετγουει για να γουσταρει τα οποτε κατσουν τριποντα του σοουμαν ο κοουτς.Ενα κανονικο 4αρι δε μπορουσαν να βρουν;

Ο Λαφαγετ ηταν κακιστος αμυντικα και δεν εχει δειξει σε κανενα παιχνιδι το αμυντικο υπεροπλο που μας παρουσιαζανε. Αυτος ειναι που θα ανεβαζε την περιφερειακη αμυνα;

airg
http://www.olympiacos24.gr/content/thyra-7...thn-istoria-mas

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΔΩΣΕ ΠΙΚΡΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΣΤΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Υ.Γ.1 ΑΡΑΓΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ,ΝΤΡΟΠΗ,ΟΡΓΗ,ΘΥΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ;;;ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!!!

Υ.Γ.2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!

Υ.Γ.3 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ,ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Υ.Γ.4.ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ, ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΑΓΚΑ, ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΑΡ…, ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ, ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!!! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΙΛΑΝ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ!!!

Υ.Γ.5 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ … ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!

Υ.Γ.6 ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Δείτε το post:
Post by PATRA 7 - Offiicial Page.
frenchman7
Έλεγες κάτσε να βγει ο Μπατίστα μπας και παίξουμε λίγο στην ρακέτα... Όχι μετά μπήκε το αμυντικό υπερόπλο Διαμαντάκος
και πάλι με ρολόι την έβγαλες...
Δεν υπάρχουν τα χθεσινά ξεφτιλίκια... Το κόμπλεξ των παιχτών με αυτόν στον πάγκο γιγαντώνεται!
rankin
Αν και νομίζω πως όλοι μας θα θέλαμε να έχει η ομάδα έναν καλό Έλληνα προπονητή, για πολλά πολλά χρόνια, το πείραμα με τον συγκεκριμένο κοουτς, ενώ ξεκίνησε καλά με την ευρωλίγκα στο Λονδίνο, πλέον έχει πάει κατα διαόλου..
Δε θα κάτσω να αναλύσω αν ο Μπαρτζώκας ειναι καλός ή κακός κοουτς, θα πω ομως οτι πλέον η παρουσία του εξελίσσεται σε παθογένεια, δε μπορεί να συνυπάρξει με το Σπανούλη και δεν μπορεί να κοουτσάρει απέναντι στον Παναθηναικο, και αυτά είναι πράγματα που δεν αλλάζουν...Τέλος

Στα καθαρά αγωνιστικά, έχω να πω τα ακόλουθα
Α. Χθες, στην εκκίνηση της τρίτης του χρονιάς στο πάγκο της ομάδας, δεν παρουσίασε τίποτα νέο. Μια ομάδα που ακόμα και χωρίς τη δικαιολογία των γρήγορων αντιπάλων ψηλών (Γκιστ, Λάσμε) πάλι δεν πατούσε ζωγραφιστό, πάλι έπαιζε γύρω γύρω όλοι και ακόμα και όταν ήταν στο +10, εγώ προσωπικά έβρισκα πιο σωστό το μπάσκετ που έπαιζε ο Παναθηναϊκός (μάρτυρες οι φίλοι που βλέπαμε μαζί τον αγώνα, Ολυμπιακοί και Παναθηναικοι) ... Όταν λοιπόν έχεις τους ίδιους παίχτες, στρωμένη ομάδα (υποτίθεται) και σε κάνει ρόμπα ο Ιβάνοβιτς με μισή ομάδα, τραυματίες, απουσίες, και Λετονούς που έρχονται απο το πάγκο.... τότε απορώ πως κοιμήθηκες το βράδυ

Β. Δεν βλεπω πλέον καμία απολύτως πρόοδο στα νέα παιδιά. Σλούκας, Μάντζαρης νομίζω φτάνουν στο Point zero. Στο σημείο του να είναι χειρότεροι απο την χρονιά της Πόλης (και μάλιστα πριν το Final 4), που υποτίθεται οτι το Final 4 ήταν το έναυσμα για το μέλλον αυτών των παιδιών.
Αν αντί να πηγαίνουν μπροστα, πηγαίνουν πίσω, τότε κάποιος φταίει...

Γ. Επέμεινε στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΣΣΑΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ, τον Πετγουει..Το μοναδικό τεσσάρι στην ευρωπη που δεν πατάει το ζωγραφιστό ούτε για να δει πως ειναι εκει μέσα....
Με σακάτη το Πριντεζη, φάνηκε για ακόμα μια φορά η γύμνια μας στη θέση...
Σορι κοουτς, αλλά φεύγοντας, γίνεται να πάρεις και αυτόν παρέα;;;;

Τα πράγματα πλέον ειναι απλά, η ομάδα θα ζει με μουρμούρα και φραπέδες μέχρι να φύγει ο Μπαρτζώκας. Το χθεσινό, σαν αποτέλεσμα αλλά και σαν εμφάνιση, δεν μαζεύεται εύκολα..
Δεν ειναι θέμα προσωπικών συμπαθειών ή αντιπαθειών.. Είναι πλέον ρεαλισμός...
Η επιλογη της διοίκησης ειναι απλή: Ή προχωράς μπροστά χωρίς τον Μπαρτζώκα ή γίνεσαι εμμονικός και βυθίζεσαι μαζί του
Zephyr
QUOTE(rankin @ Oct 10 2014, 09:51 ) *
Β. Δεν βλεπω πλέον καμία απολύτως πρόοδο στα νέα παιδιά. Σλούκας, Μάντζαρης νομίζω φτάνουν στο Point zero. Στο σημείο του να είναι χειρότεροι απο την χρονιά της Πόλης (και μάλιστα πριν το Final 4), που υποτίθεται οτι το Final 4 ήταν το έναυσμα για το μέλλον αυτών των παιδιών.
Αν αντί να πηγαίνουν μπροστα, πηγαίνουν πίσω, τότε κάποιος φταίει...


Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χτες που τους έβλεπα. Ότι το 2012 τουε έβλεπες και έλεγες τι παιχταράδες θα γίνουν και τι @@ διαθέτουν και τι άμυνα παίζει ο Μάντζαρης και τι cluch είναι ο Σλούκας και άντε να κάνει και ο Κατσίβελης το ξεπέταγμα του (εδώ κ αν πέφτει γέλιο). Σίγουρα φταίνε και οι ίδιοι ως ένα βαθμό γιατί είναι και προσωπικό το θέμα βελτίωσης/στασιμότητας ΑΛΛΑ ως προπονητής ο Μπαρτζώκας μάλλον τους έχει "ευνουχίσει". Γιατί ως "ευνουχισμένοι" παίζουν, όταν έχουν την τριπλή εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο σε σχέση με Παππά και Γιάνκοβιτς και εν τούτοις βλέπεις Παππά και Γιάνκοβιτς να παίζουν με πάθος και με αέρα βετεράνου και οι δικοί μας να παίζουν σαν να πατάνε το παρκέ του ΟΑΚΑ για πρώτη τους φορά...

QUOTE(rankin @ Oct 10 2014, 09:51 ) *
Γ. Επέμεινε στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΕΣΣΑΡΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ, τον Πετγουει..Το μοναδικό τεσσάρι στην ευρωπη που δεν πατάει το ζωγραφιστό ούτε για να δει πως ειναι εκει μέσα....
Με σακάτη το Πριντεζη, φάνηκε για ακόμα μια φορά η γύμνια μας στη θέση...
Σορι κοουτς, αλλά φεύγοντας, γίνεται να πάρεις και αυτόν παρέα;;;;


Φίλε κάτι δεν κατάλαβες καλά. Ο Πέτγουει δεν πατάει ζωγραφιστό όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί προτιμάει να "πετάει" από πάνω και να καρφώνει σαν γνήσιος harlem globetrotter wos_sport5.gif
Επιλογή του Μπατζώκα ήταν να πορευτεί για άλλο ένα χρόνο με δυο ελαφριά και ευπαθή στους τραυματισμούς 4αρια (και 2 undersized 5αρια) ας το λουστεί τώρα.

ΥΓ. "Ζωγράφισε" και ο Πρίντεζης στο φινάλε αλλά αν είχε πρόβλημα που χρήζει αρθροσκόπησης από τότε που γύρισε από την Εθνική ποιος φέρει την ευθύνη??? ΟΕΟ??? Και ποιος θα είναι αντικαταστάτης του στο επόμενο διάστημα? Ο Αγραβάνης?

ΥΓ1. Φανταστείτε να έπαιζε πλήρης ο ΠΑΟ (με Γκίστ, Νέλσον, Μαυροκέφαλο), θα πηγαίναμε για επική συντριβή. Έχουμε άλλους 2 αγώνες κανονικής περιόδου για να δούμε που βρίσκεται ο πάτος του βαρελιού γιατί ακόμα προφανώς δεν τον έχουμε πιάσει.

ΥΓ2. Θυμάμαι κάποτε (προ Αγγελόπουλων) που έπαιζε ένας τρισάθλιος Ολυμπιακός με προπονητή τον Τόμιτς (ελλείψει άλλου) κόντρα στον ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς και στέκονταν πολύ πιο αξιοπρεπώς παρά το μαύρο του το χάλι από πλευράς υλικού. Πόσα χρόνια πίσω μας πάνε τέτοιες ήττες όπως η χθεσινή???
North_gato
Ο υπνος σε τυλιξε....
gspara
http://www.ebasket.gr/2014/10/%CF%83%CF%86...BB%CF%8E%CE%BD/
Eδω λεει για Σφαιροπουλο.
North_gato
QUOTE (gspara @ Oct 10 2014, 14:52 ) *
http://www.ebasket.gr/2014/10/%CF%83%CF%86...BB%CF%8E%CE%BD/
Eδω λεει για Σφαιροπουλο.



Επρεπε να χαθουν μερικοι τιτλοι μεχρι να το συνειδητοποιησουν.
Τον χτεσινο αγωνα ακομα και ο Τομιτς δεν τον εχανε..
D-Wade
QUOTE(gspara @ Oct 10 2014, 14:52 ) *
http://www.ebasket.gr/2014/10/%CF%83%CF%86...BB%CF%8E%CE%BD/
Eδω λεει για Σφαιροπουλο.

Τελικά χθες δεν πιάσαμε πάτο.Υπάρχουν και χειρότερα.
Sokos
Δεν θα έδινα ιδιαίτερη βάση σε δημοσιεύματα.

Δεν ξέρω επίσης κατά πόσο ο Σφαιρόπουλος είναι πιο καλός/ικανός από τον Μπαρτζώκα. Θα έλεγα πως δεν είναι.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα βέβαια, με όλο το ΣΕΦ να περιμένει στην γωνία για την πρώτη στραβή, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα κυλήσει πιο ομαλά η χρονιά, αν όχι με νέο coach.

Την προηγούμενη φορά που είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο, έφυγε ο Γκέρσον και ήρθε ο Γιαννάκης. Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο τελικά.

Αν είναι να μην πάμε σε top επιλογή, καλύτερα να αναλάβει ο Τόμιτς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ούτως ή άλλως, από το 0/3 δεν γίνεται να πας πιο κάτω. Άντε να θυσιάσεις κάποια ματς Ευρωλίγκας και να τελειώσει η πορεία λίγο νωρίτερα.
leonkalf
Από Κ. Μελάγιες τώρα στο live chat του gazzeta.gr


16:08

Υπάρχει θέμα Μπαρτζώκα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου θα δηλώσει παραίτηση μέσα στην ημέρα, αν δεν το έχει κάνει ήδη. ΣΗμασία έχει τι πιστεύουν οι πρόεδροι και ο coach. Δεν αποφασίζουμε εμείς.


16:12

Θα το κάνει εντός της ημέρας, αν δε έχει κάνει ήδη (για παραίτηση)


16:15

Νομίζω πως δε θα κινηθούν για τον Σφαιρόπουλο. Τζόρτζεβιτς και Κατσικάρης μαθαίνω αν και υπάρχουν μπερδέματα με τις ομοσπονδίες.
North_gato
QUOTE (leonkalf @ Oct 10 2014, 15:57 ) *
Από Κ. Μελάγιες τώρα στο live chat του gazzeta.gr


16:08

Υπάρχει θέμα Μπαρτζώκα. Σύμφωνα με πληροφορίες μου θα δηλώσει παραίτηση μέσα στην ημέρα, αν δεν το έχει κάνει ήδη. ΣΗμασία έχει τι πιστεύουν οι πρόεδροι και ο coach. Δεν αποφασίζουμε εμείς.


16:12

Θα το κάνει εντός της ημέρας, αν δε έχει κάνει ήδη (για παραίτηση)



Επρεπε να το ειχε κανει χτες...
Επρεπε να το ειχε κανει στην αρχη του καλοκαιριου...
Επρεπε να το ειχε κανει στην αρχη του καλοκαιριου περσυ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.