Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2006 ΝΒΑ PLAYOFFS
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
Το Σικάγο κέρδισε και σήμερα το Μαϊάμι με 93-87.
Ντέρμπι στο Λος Άντζελες, λίγο πριν το τέλος(4') οι Σανς προηγούνται με 4.

Με 3...
dizzy_fingers
90-90..ισοπαλία και παράταση!

Πείτε γρήγορα ένα λινκ για live scores παιδιά, γιατί αυτό του ΝΒΑ δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή.
thrylos7
Εμένα δουλεύει κανονικά του ΝΒΑ... φοβερή εξέλιξη... 12" πριν το τέλος ήταν 90-85!!!

του forum εννοείς. Το nba.com λέω.
NBAholic
Θέλουμε τρίποντο.
dizzy_fingers
TO BΑΛΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! ohmy.gif

98-99, 6" πριν το τέλος!!!
thrylos7
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!! 98-99 στην εκπνοή από τον Kobe!

6''; Εδώ λέει στο 0:00!!!
NBAholic
ΚΟΒΕΕΕΕ!
^PaNoS^
Όντως απίστευτο!! Αμάν πια αυτός ο Κοbe! Ήθελα suns γαμώτο...
dizzy_fingers
Και τελικό, 99-98!

Έβλεπα τα high scores και οι Λέηκερς ήταν πίσω με 95-98, 15" πριν το τέλος...και αμέσως γίνεται 99-98 wacko.gif

Οι 4 τελευταίοι πόντοι από τον Κόμπι.
thrylos7
Στα 11"-12" έγινε το 97-98.Στα 6" κλέψαμε τη μπάλα.Στα 0"(!!!) μπήκε το νικητήριο...

Απίστευτη ανατροπή αν σκεφτούμε ότι έτσι κάπως πήγε παράταση το ματς..

bball.gif bball.gif bball.gif
kop-13
Kobe...Άντε να βρούμε τώρα τα τελευταία δευτερόλεπτα dizzy!
dizzy_fingers
Χεχεχε....
biggrin.gif
Alexmei
παιδιά οι Lakers έκναν το 1-3 ! νήκισαν τους Suns 99-98 στο Los Angeles! Σας το είπα ότι θα περνούσαν μπροστά!
dizzy_fingers
Για νέο μας το έχεις? tongue.gif
Έχουμε και το βίντεο
cool.gif
Tony_K
Ο Dirk έκανε πάλι το θαύμα του προχθές. Με τρίποντο λίγο πριν τη λήξη έστειλε το ματς στην παράταση, όπου κέρδισαν οι Μαβς.Τέλειωσε με 36 πόντους kai 3-0.Λίγος ο Gasol για τα δόντια του!ίσως πρέπει να στείλει τον αδερφό του στο NBA.... 24.gif
morfi
QUOTE(Tony_K @ May 1 2006, 06:08 PM)
Ο Dirk έκανε πάλι το θαύμα του προχθές. Με τρίποντο λίγο πριν τη λήξη έστειλε το ματς στην παράταση, όπου κέρδισαν οι Μαβς.Τέλειωσε με 36 πόντους kai 3-0.
*

Αν υποθεσουμε οτι περναει το νταλλας θα καταφερουν να περασουν τους σπερς η τους σακραμεντο?Μεταξυ σαν αντονιο και νταλλας προτιμω να... αυτοκτονησω.

QUOTE(Tony_K @ May 1 2006, 06:08 PM)
Λίγος ο Gasol για τα δόντια του!ίσως πρέπει να στείλει τον αδερφό του στο NBA.... 24.gif
*

O γκασολ δεν κανει για το ΝΒΑ ουτε και ο αδελφος του ουτε και ο ξαδελφος του ουτε κανενας.Ο σκυλος του ισως να εχει ελπιδες.
morfi
Ο ελτον μπαντ και ο κομπι στα πλειοφ δειχνουν ποσο μεγαλοι παιχτες ειναι.Ο μπραντ το εχει δειξει εδω και χρονια αλλα πολλοι ειναι κομπλεξικοι.

Ετσι και περασουν στον επομενο γυρο οι δυο ομαδες του λος αντζελες θα γινουν τρελλα παιχνιδια. w00t.gif
The Admiral
Παντως οι μονοι που εχουν πεισει μεχρι στιγμης στα πλει οφ ειναι οι Μαβερικς...

Ειναι σαφως φορμαρισμενοι,εχουν φορα απο την κανονικη περιοδο και δειχνουν ικανοι για ολα...

Απο την αλλη η ομαδα μου,το Σαν Αντονιο,δε δειχνει να ειναι πολυ καλα,καθως συνηθως χανει ελαχιστα παιχνιδια μεχρι τον τελικο...Μια ελαφρα καμψη διαβλεπω,συνεχεια της συγκρατημενης πορειας στην κανονικη περιοδο και δε δειχνουμε "ζεστοι" για το δακτυλιδι...Κορεσμος?Ισως...Μπορει να χρειαζεται και ενα μικρο λιφτινγκ...εδω βαρεθηκα εγω τοσο καιρο να παιζω στο ΝΒΑ LIVE με τους ιδιους και τους ιδιους καθε χρονο laugh.gif !!

Αμ οι Πιστονς?Επιτρεπεται η 20αρα απο τους Μπακς blink.gif ?Ακου εκει 124-104 ohmy.gif ...

Παντως για μενα αυτη η φαση με τους Λεηκερς ειναι πιο πολυ αποθεωση του Κομπε και πανηγυρακι των ΜΜΕ,παρα αληθινη πιστη πως μπορουν να κανουν το κατι παραπανω...Και απ'το Φοινιξ και απ'τους Λεηκερς λειπουν αρκετα πραγματα για να γινουν ομαδες και οχι one man show...Κατι αναλογο ισχυει και για τους Καβς και Λε Μπρον...

Βλεπω Νταλας με Ντητροητ μεχρι στιγμης...Μακαρι να το επαιρνε ο Νοβιτσκι...Αμαν πια αυτες οι αμυνες τα τελευταια χρονια (Σπερς,Ντητροητ)...Αντε μπας και παρουμε καναν παικταρα στο 3 για ανανεωση του χρονου tongue.gif ...Τον βαρεθηκα τον Μποουεν,35αριζει κιολας...Εγω τον Μαγκρειντι ηθελα,αλλα που cool.gif ...
Tony_K
Οι Μάβερικς για πρώτη φορά φέτος πείθουν.Ίσως είναι η χρονιά τους, άλλωστε έχουν κερδίσει μες στο Σαν Αντόνιο.Βλέπω Ντιτρόιτ-Μάβερικς.Οι Σπερς μάλλον θέλουν ανανέωση αλλά έχουν μάθει να κερδίζουν και αυτό είναι πιο σημαντικό από όλους τους παίκτες του κόσμου. Ο Μακγκρειντι πολύ δύσκολα θα κόλλαγε στην τωρινή τους χημεία.
Fear of the...Dirk!
thrylos7
Εγώ βλέπω τελικό δύσης Lakers... και μετά ξεχάστε και το Dallas! icon_drunk.gif

Μόνο one man show δεν είναι οι Lakers ως τώρα στα πλέι οφ...! ohmy.gif
NBAholic
Σπερς-Ντάλας θα είναι το ζευγάρι, αλλά με λίγη καλή φαντασία, οι Σπερς μένουν εκτός και οι Λέικερζ θα νικήσουν τους Κλίπερς! Κ'μον, μπορείτε να το κάνετε!
morfi
QUOTE(The Admiral @ May 1 2006, 10:22 PM)
Παντως οι μονοι που εχουν πεισει μεχρι στιγμης στα πλει οφ ειναι οι Μαβερικς...
*

Δεν παιζουν και με καμμια σοβαρη ομαδα.

QUOTE(The Admiral @ May 1 2006, 10:22 PM)
Αμ οι Πιστονς?Επιτρεπεται η 20αρα απο τους Μπακς blink.gif ?Ακου εκει 124-104 ohmy.gif ...
*

Συμβαινουν αυτα στο ΝΒΑ.Αυτη ειναι η ομορφια του.Τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

QUOTE(thrylos7 @ May 2 2006, 04:58 AM)
Εγώ βλέπω τελικό δύσης Lakers... και μετά ξεχάστε και το Dallas!  icon_drunk.gif 
*

Εγω το νταλλας το εχω ξεχασει εδω και πολυυυυυ καιρο.

QUOTE(NBAholic @ May 2 2006, 02:52 PM)
Σπερς-Ντάλας θα είναι το ζευγάρι, αλλά με λίγη καλή φαντασία, οι Σπερς μένουν εκτός και οι Λέικερζ θα νικήσουν τους Κλίπερς! Κ'μον, μπορείτε να το κάνετε!
*

Εγω δεν μιλαω.Θα μιλησει για μενα ο ελτον μπραντ.

Και επειδη ρωτησες αν εχουμε οπαδο των κλιππερς ο ξαδελφος μου ειναι 16 και ειναι εδω και 4 χρονια φανατικος των κλιππερς!
Απο τοτε που ηταν στην ιδια ομαδα μπραντ, οντομ, μαιλς, μιλλερ (2002).Θυμασαι μπασκετ που παιζανε τοτε οι κλιππερς? 77.gif
dizzy_fingers
Ήξερα κι εγώ ένα παλικάρι που ήταν φανατικός οπαδός των Κλίπερς...για σπάσιμο προς του Λέηκερς βέβαια, αλλά τότε έδειχνε τρομερά μόνος...στο σύμπαν biggrin.gif.
hellenic
Ta fetina play-off moy fainontai poli dinata!To Detroit xanei apo to Milwaukee h Clippers apoklioyn toys Nuggets, h Lakers piran 3 nikes enantion ton Suns!Nomizo pos blepoyme kati to bobero!Telika mono sto Memphis minan xoris niki!
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ May 2 2006, 10:02 PM)
Ήξερα κι εγώ ένα παλικάρι που ήταν φανατικός οπαδός των Κλίπερς...για σπάσιμο προς του Λέηκερς βέβαια, αλλά τότε έδειχνε τρομερά μόνος...στο σύμπαν biggrin.gif.
*

O ξαδελφος μου δεν το κανει για να σπασιμο.Ειναι οντως οπαδος των κλιππερς (!) και δεν ξερεις ποσο μονος δειχνει στο συμπαν... icon_wave.gif

QUOTE(hellenic @ May 2 2006, 11:17 PM)
Ta fetina play-off moy fainontai poli dinata!To Detroit xanei apo to Milwaukee h Clippers apoklioyn toys Nuggets, h Lakers piran 3 nikes enantion ton Suns!Nomizo pos blepoyme kati to bobero!
*

Τα φετινα πλειοφ μαζι με των 2005, 2004, 2001, και 2000 ειναι τα καλυτερα.

QUOTE(hellenic @ May 2 2006, 11:17 PM)
Telika mono sto Memphis minan xoris niki!
*

Χαιρομαι για τον γκασολ που δεν εχει κανει ακομα νικη στα πλειοφ. biggrin.gif
Κριμα για τον μπατιερ.Το παιδι ξερει πολυ μπασκετ.
morfi
Στα φετινα πλειοφ ακουγονται πολλα παραπονα για την διαιτησια.Ο ζερμειν ο'νιλ τιμωρηθηκε με 15.000$ και ο σακιλ με 25.000$ για την κριτικη τους απεναντι στους διαιτητες, ενω χτυπιουνται στην ουασιγκτον που ο λεμπρον στην τελευταια φαση πηγε... στο σπιτι του και ξαναγυρισε.
Ο κομισαριος του ΝΒΑ ο ντειβιντ στερν παραδεχτηκε πως το 5% των σφυριγματων ειναι λαθος.
Μεσα στο αρθρο που διαβασα ειπε κι'αλλα που εγω δεν συμφωνω καθολου, οπως οτι προσπαθει να σταματησει τους καβγαδες μεταξυ των παιχτων.Ελεος ρε στερν.Και αυτα μεσα στο παιχνιδι ειναι.Μην μου πειτε οτι δεν σας αρεσαν οι κοκορομαχιες του σταρκς με τον ρετζι μιλλερ και η φαση που ο τζεφ βαν γκαντι εχει πεσει στο παρκε και κραταει τον μουρνινγκ να μην τα διαλυσει ολα... Εχουν και αυτα την ομορφια τους... Το υποστηριξε λεγοντας πως το ΝΒΑ εχει τους καλυτερους αθλητες απο ολα τα αθληματα biggrin.gif biggrin.gif και πως οι φιλαθλοι πανε στο γηπεδο για να τους δουν να παιζουν μπασκετ.Εγω ομως θελω να τους δω και να τσαμπουκαλευονται λιγο, να πορωνονται με την ομαδα τους.Μηπως το θελω μονο εγω? tongue.gif
Το μοναδικο καλο που ειπε ειναι πως το ΝΒΑ δεν σκοπευει προς το παρον να επεκταθει στον υπολοιπο κοσμο.
Και το τρομερο και φοβερο που ειπε και με εκανε να χασω τον υπνο "Δεν θα βαλουμε οριο στον αριθμο των ξενων παιχτων" Παω να τα πιω... icon_drunk.gif
NBAholic
QUOTE
Και το τρομερο και φοβερο που ειπε και με εκανε να χασω τον υπνο "Δεν θα βαλουμε οριο στον αριθμο των ξενων παιχτων"


Σκέψου του συμφεροντολογικά: Όσο περισσότεροι Ευρωπαίοι στο ΝΒΑ, τόσο λιγότεροι Ευρωπαίοι στην Ευρώπη. Όσο λιγότεροι Ευρωπαίοι στην Ευρώπη, τόσο μεγαλύτερη η ανομοιογένοια των Εθνικών ομάδων και τόσο περισσότερες οι "άδειες για διακοπές" των Ευρωπαίων. Όσο μεγαλύτερη η ανομοιογένοια των Εθνικών ομάδων και περισσότερες οι "άδειες για διακοπές" των Ευρωπαίων, τόσο καλύτερα για την εθνική ΗΠΑ. Όσο καλύτερα για την Εθνική ΗΠΑ, τόσα περισσότερα χρυσά. Όσο περισσότερα χρυσά τόσο μικρότερη η εμπιστοσύνη του ΝΒΑ για τους αλλοδαπούς. Όσο μικρότερη η εμπιστοσύνη του ΝΒΑ για τους αλλοδαπούς, τόσο μεγαλύτερη παρακμή των αλλοδαπών, μιας και δε θα μπορούν να πάνε στο ΝΒΑ. Όσο μεγαλύτερη η παρακμή τόσο πιο χαρούμενος ο Μορφής. Όσο πιο χαρούμενος ο Μορφής, τόσο λιγότερα ποτά θα εξαφανίζονται από τα μπαρ. Όσο λιγότερα ποτά εξαφανίζονται από τα μπαρ, οι ποτοβιομηχανίες θα χάνουν χρήματα. Όσο οι ποτοβιομηχανίες χάνουν χρήματα, το ίδιο θα κάνει και το 10% των γιατρών και το 20% των αστυνόμων, που ασχολούναι με τους μέθυσους, ανεβάζοντας την ανεργία παγκοσμίως. Η αύξηση της ανεργίας ή θα οδηγήσει σε θέσεις εργασίας στον Τρίτο Κόσμο (που κανείς δε θέλει να πάει) ή σε πόλεμο (και οι Αμερικανοί, ως φιλοειρηνικός λαός (!), δε θέλουν πόλεμο με αντίπαλο όλο τον κόσμο) ή θα ωθήσει τους αλλοδαπούς σε επάνδρωση της σελήνης. Κι επειδή οι Αμερικανοί θέλουν να επανδρώσουν πιο πριν τη σελήνη από όλους, ο Στερν (με τις ευλογίες της ΝΑΣΑ) θα αυξήσει κι άλλο τον αριθμό των ξένων. Είναι η πικρή αλήθεια...
NBAholic
Και σα να μη φτάναν όλα αυτά, ο Λεμπρόν έβαλε χθες 45 πόντους, με δεύτερο νικητήριο λέι απ στην ίδια σειρά!

Σύμφωνα με τo Holic Sports Bureau, ο Λεμπρόν μέχρι στιγμής, έχει την τρίτη παραγωγικότερη σειρά-ντεμπούτο όλων των εποχών, μετά από αυτήν του Τσάμπερλεν το 1960 με το Σίρακιους και του Τζαμπάρ το 1970 με τη Φιλαδέλφεια (ουσιαστικά, δηλ, με την ίδια ομάδα).
tsops
QUOTE(NBAholic @ May 4 2006, 02:12 PM)
Σύμφωνα με τo Holic Sports Bureau...
*


Μου αρέσει το όνομα, μου αρέσει ο ιδιοκτήτης του, μου αρέσει και το content...τι θα γίνει με σένα παιδάκι μου, θα το εκμεταλευτείς το ταλέντο σου δημοσιογραφικά μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα; wink.gif ...για την ακρίβεια, ο μόνος που (θεωρείται ότι) έχει σοβαρές γνώσεις ΝΒΑ από τους ανερχόμενους σήμερα είναι ο Θανασάκης ο Ασπρούλιας, αλλά άσπρη μέρα δεν έχουμε δει!

Μορφ ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ είναι NBA guru, sorry, αλλά έχω και εγώ αδυναμίες...bball.gif
thrylos7
Βρε τι πάει να κάνει ο Στερν... w00t.gif
laugh.gif
NBAholic
QUOTE
Μου αρέσει το όνομα, μου αρέσει ο ιδιοκτήτης του, μου αρέσει και το content...τι θα γίνει με σένα παιδάκι μου, θα το εκμεταλευτείς το ταλέντο σου δημοσιογραφικά μπας και δούμε καμμιά άσπρη μέρα;  ...για την ακρίβεια, ο μόνος που (θεωρείται ότι) έχει σοβαρές γνώσεις ΝΒΑ από τους ανερχόμενους σήμερα είναι ο Θανασάκης ο Ασπρούλιας, αλλά άσπρη μέρα δεν έχουμε δει!


Τίποτε δεν αποκλείεται. biggrin.gif Προς το παρόν (=αυτούς τους μήνες), έχω να τελειώσω με κάτι άλλα πράγματα που που δεν αφορούν το μπάσκετ...Μετά βλέπουμε. Δε χανόμαστε!
NBAholic
Παρεπιπτόντως, Τσοπς, ο Ασπρούλιας δοκίμασε να παίξει ποτέ ο ίδιος σε ομάδα; Μου κάνει κάπου για 2,04-2,05, όσο δηλαδή ένα ψηλό 4άρι της Α2 (δε λέω σέντερ, γιατί του λείπει ο όγκος!).
dizzy_fingers
Έπαιζε στα εφηβικά του Παναθηναϊκού.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι παίζει ακόμα καλά, στην ομάδα της εφημερίδας του.

Btw, το παραπάνω ποστ σου πρέπει να μπει στο hall of fame του b-forum. 41.gif
Pure gold! 77.gif
morfi
QUOTE(tsops @ May 4 2006, 03:43 PM)
Μορφ ή οποιοσδήποτε άλλος εδώ είναι NBA guru, sorry, αλλά έχω και εγώ αδυναμίες...bball.gif
*

Τωρα προσβληθηκα...



Μπορει το μιλγουοκι φετος να την εκανε νωρις απο τα πλειοφ αλλα συνεχιζω να το φωναζω: Οι μπακς θα γινουν μεγαλη ομαδα.
Το ελεγα και για τους κλιππερς εδω και πολλα χρονια αλλα κανεις δεν με ακουγε...
tsops
QUOTE(NBAholic @ May 4 2006, 04:51 PM)
Παρεπιπτόντως, Τσοπς, ο Ασπρούλιας δοκίμασε να παίξει ποτέ ο ίδιος σε ομάδα; Μου κάνει κάπου για 2,04-2,05, όσο δηλαδή ένα ψηλό 4άρι της Α2 (δε λέω σέντερ, γιατί του λείπει ο όγκος!).
*


Εκτός από τα εφηβικά του ΠΑΟ που είπε ο Dizzy, έχει παίξει και σε διάφορες ομάδες μικρών Εθνικών και τοπικών κατηγοριών χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Δυστυχώς, ο Θανασάκης ξεκίνησε ως ταλέντο που όμως χωρίς δουλειά και ιδρώτα, παρέμεινε "ταλέντο". Δεν είναι 2.04, είναι περίπου 2.01 max και όγκο έχει (και μυϊκό όταν έπαιζε). Αλλά το μυαλό του το είχε αλλού τότε...δεν πειράζει, του εύχομαι τουλάχιστον καλή δημοσιογραφική καριέρα, αν και σύντομα τη βλέπω να απειλείται...από σένα! biggrin.gif
morfi
Μολις διαβασα οτι στο χιουστον παρακολουθουνε πολυ στενα τον σπανουλη και το συγκρινουν με τον παρκερ (ειναι και οι δυο για κλαμματα) και τον κομπι μπραιαντ! ohmy.gif blink.gif Σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω με την ορειβασια...
dizzy_fingers
Μην τσιμπάς βρε...λες και τα πιστεύει αυτός που τα λέει...
ashton
Έλα να μαζευόμαστε οι οπαδοί της μεγαλύτερης ομάδας στο LA

LOS ANGELES CLIPPERS ALL THE WAY !

Διώξαμε τον Chalmers και κάναμε ομάδα :-)


Y.Γ. O Aσπρούλιας είναι 2μ01 και στα κιτάπια μου, έπαιξε 1 ματς στον ΠΑΟ Α1, και έχει και κάμποσες συμμετοχές με το Αιγάλεω στη Β' (αν θυμάμαι καλά)
dizzy_fingers
Ώπα...πληθύνανε οι Κλιπεράδες biggrin.gif.
nash
QUOTE(tsops @ May 4 2006, 05:03 PM)
Εκτός από τα εφηβικά του ΠΑΟ που είπε ο Dizzy, έχει παίξει και σε διάφορες ομάδες μικρών Εθνικών και τοπικών κατηγοριών χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Δυστυχώς, ο Θανασάκης ξεκίνησε ως ταλέντο που όμως χωρίς δουλειά και ιδρώτα, παρέμεινε "ταλέντο". Δεν είναι 2.04, είναι περίπου 2.01 max και όγκο έχει (και μυϊκό όταν έπαιζε). Αλλά το μυαλό του το είχε αλλού τότε...δεν πειράζει, του εύχομαι τουλάχιστον καλή δημοσιογραφική καριέρα, αν και σύντομα τη βλέπω να απειλείται...από σένα! biggrin.gif
*


Εγώ πάντως τον έχω δει να παίζει Α2 με το Π.Φάληρο πριν 5-6 χρόνια. Φέτος (και τα τελευταία χρόνια) παίζει σε διάφορες ομάδες Α ΕΣΚΑΝΑ.
NBAholic
QUOTE
Εκτός από τα εφηβικά του ΠΑΟ που είπε ο Dizzy, έχει παίξει και σε διάφορες ομάδες μικρών Εθνικών και τοπικών κατηγοριών χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο. Δυστυχώς, ο Θανασάκης ξεκίνησε ως ταλέντο που όμως χωρίς δουλειά και ιδρώτα, παρέμεινε "ταλέντο". Δεν είναι 2.04, είναι περίπου 2.01 max και όγκο έχει (και μυϊκό όταν έπαιζε). Αλλά το μυαλό του το είχε αλλού τότε...δεν πειράζει, του εύχομαι τουλάχιστον καλή δημοσιογραφική καριέρα, αν και σύντομα τη βλέπω να απειλείται...από σένα!


1000 καλοί παντού χωράνε. Θέλω να ελπίζω ότι τα ταλέντα, σε οποιονδήποτε μπασκετικό χώρο, παιχνίδι ή δημοσιογραφία, δε θα μείνουν αναξιοποίητα.

Όσο για τα 2,01, μιας και το ανέφεραν δυο διαφορετικές πηγές (ευχαριστώ τον Ashton, τον αμετανόητο Κλιππερά, από την εποχή του Μάκαντου!), δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, αλλά επειδή τον έχω δει να υπολείπεται 2-3 πόντους του Κακιούζη (τους είδα σε συνέντευξη, δίπλα-δίπλα) κατέληξα εδώ...Μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παίχτες μετριούνται με τα παπούτσια, αλλά σε μερικούς όπως ο Ασπρούλιας, δόθηκε το πραγματικό τους ύψος.
dizzy_fingers
Μπορεί να καμπούριαζε κιόλας στη συνέντευξη.

Σήμερα Σανς@Λέηκερς.
Θα την καθαρίσουν τη σειρά ή θα πάμε σε 7 παιχνίδια?
NBAholic
Μακάρι να την καθαρίσουμε, για να μην ψάχνω για νέο avatar.
NBAholic
Να κι ένα βίντεο με το νικητήριο καλάθι που τράβηξα εξές το βράδυ από το πάνω αριστερό πέταλο των θεατών. tongue.gif

http://www.youtube.com/watch?v=kNcfOso6BM0&search=nba
dizzy_fingers
Εντυπωσιακότατο βίντεο... ohmy.gif

Α, btw, πάλι περπάτησε ο Λεμπρόν? Αχ αυτό το παιδί...
kop-13
Δεν είδα τον αγώνα αλλα απο το video μάλλον δεν κάνει βήματα ο LeBron!
Air Kef
Πρέπει να κάνει γύρω στα 3-4 βήματα.!!!

Έχω ένα βίντεο με τα καλύτερά του στην ρούκι του χρονιά και έχει μια φάση που κλέβει μια πάσα νομίζω με το αριστερό έξω από το τρίποντο της άμυνας του και μέχρι να την φέρει στο δεξί να την σκάσει έχει περάσει το κέντρο.Είπαμε για στραβά μάτια όταν δεν κερδίζει πλεονέκτημα από κάποιον άλλον,αλλά το παράκανε σε αυτήν την φάση.
thrylos7
holic ξεκίνα να ψάχνεις καλού κακού για νέο avatar... 118-126 στην παράταση... Δε φτάσαν οι 50 του Kobe...χωρίς τον Bell;
Μαϊάμι και Νιου Τζέρσεϊ τελείωσαν τις σειρές.
dizzy_fingers
3-3, και η σειρά στο Φοίνιξ?
Δύσκολα τα πράγματα...και σίγουρα γκραν γκινιόλ! Ελπίζω να το δείξει το ματς, το supersport...

Όσο για τα βήματα του Λεμπρόν κάνουν καραμπαμ!
Ίσως kop να μπερδεύεσαι από το παραπάτημα που κάνει όταν περνάει τον αντίπαλο στην baseline και να φαίνεται σαν να κάνει τρίπλα....αλλά δεν κάνει tongue.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.