QUOTE(saou @ Mar 27 2009, 10:46 )

Για το λόγο αυτό η δική μου ψήφος πάει στους Ιβάνοβιτς και Πιανιτζιάνι οι οποίοι έχουν φτιάξει σύνολα που χτυπάνε την πόρτα του final 4 έχοντας παίκτες οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν θα χωρούσαν στα πανάκριβα ρόστερ των λεγόμενων μεγαθήριων. Και επίσης νομίζω ότι λείπει από τις επιλογές ο Πασκουάλ της Μπάρτσα η οποία αν και γεμάτη αστέρες παίζει ίσως το πιο χορταστικό μπάσκετ so far.
Για τους Ιβανοβιτς,Πιανιτζιανι συμφωνω μαζι σου.Αυτος ηταν κ ο λογος που τους ψηφισα κ εγω,συν βεβαια οτι εχουν κ μια σχετικη συνεχεια στο εργο τους.
Οσον αφορα τον Πασκουαλ,ηδη εβαλα 11 προπονητες στην ψηφοφορια,συν το ''αλλος''.
Θεωρησα οτι ηδη εβαλα πολλους.
Θα μπορουσα κ τον Πασκουαλ να βαλω,κ τους Πλαθα,Περασοβιτς,η' και Πινι αν θελεις(λεμε τωρα..

)..
Παντως ο Πασκουαλ,εχει πολυ καλο ροστερ και αν κ παιζει καλο μπασκετ κατα περιοδους η Μπαρτσα,ηδη εχασε το κοπα ντελ ρει,στο φαιναλ 8,τα πραγματα ειναι δυσκολα κοντρα στην Ταου κ ολα ανοικτα στο Ισπανικο πρωταθλημα..
Οπως κ να χει,υπαρχει κ το ''αλλος'',για οποιον επιθυμει να ψηφισει καποιον αλλο προπονητη..