Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΑΡΟΥΣΙ-Παο{11η αγωνιστική}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
HOULIGAN76
Την Κυριακή 17/12/06 παίζουμε με τον Παναθηναικο.Προβλέπω να μας σφάξουνε οι διαιτητές.

Πάντως αμφιβάλλω αν θα φέρουμε αντίσταση.Η ομάδα του Ζέλικο βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα ενώ επανέρχεται σε υψηλές πτήσεις και ο Βουγιανιτς.
Η δικιά μας η ομάδα είναι εφέτος τρελοκομείο.Εχει κατορθώσει να χάσει απο Απόλλων Πάτρας,Αιγάλεω και Ολύμπια Λάρισα.Ακόμη και την στιγμή που είχαμε ενα νικηφόρο σερί δεν μπορούσα να πω οτι είχα εμπιστοσύνη στην εφετινή μας ομάδα.Πάντως άμα παίξουμε πολύ καλά έχουμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε.Αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού εξαρτάται απο την διάθεση που θα δείξουν οι νταμπλούχοι.

Δυστυχώς η λογική λέει ευκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει ο Παναθηναικος.Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η παράνοια. smile.gif biggrin.gif
Warrior
Eμεις παλι παιζουμε με τον κακο λυκο και τα 7 κατσικακια... blink.gif

40.gif

Kανε edit... 45.gif

Bασικα το κανω εγω...
HOULIGAN76
QUOTE(Warrior @ Dec 11 2006, 05:59 PM) *
Eμεις παλι παιζουμε με τον κακο λυκο και τα 7 κατσικακια... blink.gif

40.gif

Kανε edit... 45.gif
Bασικα το κανω εγω...

Μπρε πολεμοχαρή,σφαγέα ζώων και μέγιστε ποιητή,τι εννοείς με τα λεγόμενα σου?

Σε ρωτάει κάποιος που κατέβηκε στην πόλη τώρα απο χωριό και δεν.... smile.gif
Warrior
Τι θες ρε παλιοκουνελε??? laugh.gif
tongue.gif

Κανατε 2-3 νικες και μας παρασυρατε στον κουβα αυτη την βδομαδα σε overplaybet και fantasy.. angry_red.gif

Aυτον τον Γιάζβιν,τον εχεις δει??Πηγα και τον πηρα στο fantasy και με χαντακωσε! 40.gif
Προβλεπεται να ξανακανει καλες εμφανισεις ή να τον πουλησω??
Pierce
QUOTE(Warrior @ Dec 12 2006, 12:14 PM) *
Aυτον τον Γιάζβιν,τον εχεις δει??Πηγα και τον πηρα στο fantasy και με χαντακωσε! 40.gif

Nα τον πουλησεις βεβαια!! παρε μπουρουση θ ααρχισει να ανεβαινει σιγα σιγα
thrylos7

Και τα δύο... ε, τώρα με τον ΠΑΟ, δε λέει να τον κρατήσεις.. wink.gif

Αν δεν έχανε στην Πάτρα το Μαρούσι, θα έλεγα ότι θα γίνει ντέρμπι. Όχι ότι δε μπορεί να γίνει, απλά φάνηκε ότι τελικά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο που θέλει. Τα έχουμε πει βέβαια, έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι αν μη τι άλλο ικανή ομάδα. 40-60.
Aristofanis
Allo ena mats Amarousiou - Panathinaikou diladi allo ena filiko mats opws einai twra kai 7 xronia ston Agio Thoma. Eukoli niki tou PAO (to 8auma tis Olimpiadas mia fora ginete). Meta erxete to derby me Panionio. Ta pragmata einai diskola fetos gia Maroussi, o stoxos tis tetradas einai diskolos, kai mia 8esi apla sta play-offs einai apla apotyxia!
HOULIGAN76
Προς WARRIOR. Τον βόσνιο διώκτον με κλωτσιές.Ε,επιπλέον αμα εμπιστευεσαι τόσο πολύ τον ΛΕΚΑ τι να σου πω.Εφέτος δεν έχουμε καθόλου μα καθόλου σταθερότητα.Ικανοί για το καλύτερο και κυρίως για το χειρότερο.Και μην με μπρίζεις παλιομπουγάτσα Σαλονικιέ. smile.gif

Προς Αρκάδιο Οντως είμαι σε ενα καράβι όπου βρίσκεται σε θαλασσοταραχη.Εχω ναυτίες όπως και η ομάδα μου.

Προς Αριστοφάνη. Καλώς σε βρήκαμε νεαρέ μου.Ωστόσο έχεις μια μικρούλα απώλεια μνήμης.Τα ματς Αμαρουσίου-Μπαγκς Μπάνυ έχουν συνήθως πάντα ενδιαφέρον.Μάλιστα έχουμε περισσότερες νίκες στον Αγιο Θωμά κατά την κανονική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος.Πίστεψε με έχουν γίνει πολλά και ωραία ματσάκια.

Δεν παρακολούθησα τον αγώνα της Τρίτης με τους Λετονούς αλλά μάλλον κάναμε μια αποκαρδιωτική εμφάνιση.Ανυσυχώ!!!!
Aristofanis
Προς HOULIGAN76 Ο χαρακτηρισμός φιλικό ματς το τονίζω για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες που έχουν τα ματς Αμαρουσίου - ΠΑΟ .
HOULIGAN76
Απο την τηλεόραση παρακολούθησα το παιχνίδι και παρότι χάσαμε με 60-66 οφείλω να παραδεχτώ οτι δείχνουμε πράγματι σημάδια ανάκαψης,Παίξαμε με πάθος και όντως οι παίκτες μας ήταν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.Αναγκάσαμε τον παο να κάνει πολλές κακές επιθέσεις.Δυστυχώς μας αποσυντόνισε η διακοπή δυο λεπτά πριν το φινάλε με συνέπεια να ηρεμήσουν δυστυχώς οι παίκτες του παο και να χάσουν τον ρυθμό οι δικοί μας παίκτες. Πάντως ήταν μια απο τις ελάχιστες καλές εφετινές εμφανίσεις της ομάδα του Αμαρουσίου.

Πάντως ο Τόμας για άλλη μια φορά στο τέλος αδίκησε την ομάδα μας με ενα σημαντικότατο λάθος το οποίο έκανε.Θεωρώ οτι όταν παίζει αυτός η ομάδα μας αρκετά συχνά αποσυντονίζεται.Καμιά σχέση με την προσωπικότητα και το ταλέντο του ΜΟΥ ΜΟΥ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.