Razorblade Fish
Jun 6 2011, 04:07
QUOTE(vc15 @ Jun 6 2011, 05:01 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Stojakovic on Wade... Oh, my!!!! Χαχααχχαχ
Τελείως απρόβλεπτοι αυτοί οι Mavs, μπορούν να γυρίσουν παιχνίδι από το πουθενά. Σκυλιά σαν τους Grizzlies ένα πράγμα...
Σα να ξεκινάει ο αγώνας από την αρχή. Ο Chandler αν συνεχίσει να παίζει με τόσο πάθος μπορεί να παρασυρθεί και να κάνει πολλά φάουλ. Και άντε να παίξεις με Brian Cardinal μετά!
Στο προηγουενο ειχε πει καλυτερη ατακα ο Βαν Γκαντι...Μαρκαρε τον Μπος ο Στογιακοβιτς και λεει:Bosh had a dream last night.That was Stojakovic guarding him...Θεουλης ο Τζεφ.
Παλευε ενα δωδεκαλεπτο να περασει μπροστα το Νταλας,τα καταφερε και μετα...μετα ηρθε ο Στογιακοβιτς.Μπηκε,2 αμυνες και ξαφνικα απο το +1 στο -5 και παγκο...
Φανταστείτε αντίστοιχο σκηνικό στην Ελλάδα, με τους οπαδούς του ΠΑΟ να κάθονται δίπλα στο παρκέ ουσιαστικά και να κρατάνε καφέδες. Εγώ λέω ότι μάλλον δε θα τους έπιναν αλλά θα τους χρησιμοποιούσαν διαφορετικά. Εδώ ο άλλος πέταξε το κινητό του σήμερα!!!
Δεν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στη regular season στο nba με έναν παίχτη που έπεσε πάνω σε ένα φίλαθλο που κρατούσε καφέ; Θυμάται κανείς σε ποιο αγώνα ήταν;
baskethood
Jun 6 2011, 04:25
Πολυ σημαντικη συνεισφορα του Τσαλμερς στους τελικους.
Οι Χιτ παρουσιαζουν μια τρομερη ασυνεπεια στο αμυντικο κομματι,σε αλλα σημεια ειναι επιθετικοι και σε αλλα εμφανιζουν μια νωθροτητα που νομιζω ειναι θεμα συγκεντρωσης.
Στην επιθεση προσπαθουν να διαβασουν τις αμυνες του Νταλλας αντιδρωντας σωστα στα doubl teams στον Wade.
SG3ptshooter
Jun 6 2011, 04:28
QUOTE(vc15 @ Jun 6 2011, 05:14 )
Δεν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στη regular season στο nba με έναν παίχτη που έπεσε πάνω σε ένα φίλαθλο που κρατούσε καφέ; Θυμάται κανείς σε ποιο αγώνα ήταν;
Να φέρουμε λίγη ελληνική καφρίλα και να μιλήσουμε για τη διαιτησία?
Flash και Κεφ κοιμούνται και δεν έχει φάουλ μέχρι το πρωί!
Razorblade Fish
Jun 6 2011, 04:41
Ελα ρε Τερυ αγορι μου,10 πεναλτι σου εχει βγαλει εσενα και του Μπαρεα ο Γερμανος,ΒΑΛΕ κανενα!
natouralistis
Jun 6 2011, 04:41
QUOTE (pmam @ Jun 6 2011, 05:38 )
Να φέρουμε λίγη ελληνική καφρίλα και να μιλήσουμε για τη διαιτησία?
Flash και Κεφ κοιμούνται και δεν έχει φάουλ μέχρι το πρωί!
Ψιλοσφαγουλα για Μαϊαμι...
Razorblade Fish
Jun 6 2011, 04:42
QUOTE(natouralistis @ Jun 6 2011, 05:41 )
Ψιλοσφαγουλα για Μαϊαμι...
Τσιμπησες αμεσως!
natouralistis
Jun 6 2011, 04:43
QUOTE (Razorblade Fish @ Jun 6 2011, 05:42 )
Τσιμπησες αμεσως!
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
Καθαρο το φαουλ στον Λεμπρον ,3 βολες .εβγαζε ματι..
ελεος ρε Τερυ.. Ολα τα μεγαλα σουτ εχεις χασει σε αυτους τους τελικους.. Μας εχει βγαλει τη παναγια..Εχω βαρεθει να σε βλεπω να αστοχεις ελευθερος!!
baskethood
Jun 6 2011, 04:44
Προσπαθησαν οι Μαβς με διπλη παγιδα σε Ουειντ και Λεμπρον να αντιμετωπισουν την επιθεση,αλλα οι Χιτ με καλο Ball movement βρηκαν τον Μπος στη γωνια.
Razorblade Fish
Jun 6 2011, 04:45
Για να δουμε τωρα.Τριποντο Κιντ η Τερυ βλεπω.
Όχι, μη δίνετε τη μπάλα στον Chalmers. Μόνο 4 τρίποντα έβαλε σημερα, θα το χάσει. Όπως το έχασε και στο 93-90 στο προηγούμενο παιχνίδι...
natouralistis
Jun 6 2011, 04:45
Χμμ...
Γραφεται ιστορια...
BuzzerBeater
Ποιος -Ποιος? Βαλτο αγορι μου!!!!!!
Επιτέλους έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Wade. Σωστό αυτό που έλεγε ο Van Gundy για τις παγίδες στο Wade. Ο Kidd ούτε για πλάκα δε μπορούσε να τον πιάσει το Wade. Ο Lebron μας απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο clutch είναι!!!
Razorblade Fish
Jun 6 2011, 04:48
Κριμα...Αν ειχε σηκωθει χωρις προσποιηση θα ειχαμε τουλαχιστον φαουλ...
Durant13
Jun 6 2011, 04:50
Αναμενόμενο για μένα.
Πού πας ρε Dirk γατάκι? Ποιος νομίζεις σε μαρκάρει, ο Bosh?
baskethood
Jun 6 2011, 04:54
QUOTE (vc15 @ Jun 6 2011, 05:46 )
Επιτέλους έφυγε η μπάλα από τα χέρια του Wade. Σωστό αυτό που έλεγε ο Van Gundy για τις παγίδες στο Wade. Ο Kidd ούτε για πλάκα δε μπορούσε να τον πιάσει το Wade. Ο Lebron μας απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο clutch είναι!!!
Δεν ηταν κακη η σημερινη του εμφανιση, ειχε πιο οργανωτικο ρολο,εγινε pass first και αυτο οφελεισε το Μαιαμι.
Εκτελεστικα ο Φλας ηταν σε καλυτερο βραδυ και ο Λεμπρον το σεβαστηκε.
Και στην αμυνα εδωσε σημαντικες βοηθειες καθως ειναι τεραστια η χρησιμοτητα του ως help defender στις βοηθειες στον Ντιρκ.
Σιγουρα βεβαια δεν εκανε την μεγαλη εμφανιση που θα του χαρισει τον τιτλο του MVP των τελικων.
magic32
Jun 6 2011, 04:56
ο ντιρκ ηταν ο μονος που δεν ηταν γατακι απο το νταλας σημερα...Γυρισε μονος του το ματς και πηγε να το κλεψει..αλλα οι υπολοιποι δεν μπορουσαν...Ρε τερρυ με τα 9/10 με τους λεικερς στους 40 ποντους δεν κερδιζεις τπτ..Το σουτ που σου δινει ειναι παρτο βαλτο στη γωνια...ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Το μαιμι ας λεει καλα που εχει τον φλας γιατι αν περιμενε απο τον υποτιθεμενο βασιλια θα ειχε την τυχη του κλιβελαντ...Δεν θα γινεις ποτε το νο1 της ομαδας οσο κρυβεσαι λεμπρονακο
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2011, 05:54 )
Δεν ηταν κακη η σημερινη του εμφανιση, ειχε πιο οργανωτικο ρολο,εγινε pass first και αυτο οφελεισε το Μαιαμι.
Ναι ρε συ, εννοείται... Το έγραψα και παραπάνω ότι σήμερα παίζει καλύτερα, κυνηγάει περισσότερο την επαφή, πλησιάζει πιο κοντά στο καλάθι και όπως είπες και εσύ δίνει πάσες γιατί ο Wade είναι σε καλύτερη κατάσταση (ας έκανε και αλλιώς μετά τα ρεζιλίκια του προηγούμενου αγώνα...). Απλά αυτό το έγραψα για το τρίποντο που έχασε στα 4 δευτερόλεπτα (είμαι και λίγο hater), γενικότερα όμως καλά πήγε σήμερα, δεν αντιλέγω...
QUOTE(Razorblade Fish @ Jun 6 2011, 02:48 )
Κριμα...Αν ειχε σηκωθει χωρις προσποιηση θα ειχαμε τουλαχιστον φαουλ...
ναι ρε οντως .. αυτο ακριβως σκεφτηκα κ εγω !!:D
==Ουειντ ον φαιρ ..
==πολυ ωραιο play μετα το time του Σποελστρα με το ελευθερο σουτακι του Μπος απο τα 5 μετρα !!
== ο Μπαρεα οταν οι αλλου κανουν 2 βηματα αυτος κανει 5 .. μιλαμε οτι κοβει βολτες μεσα στο ζωγραφιστο
== το τριποντακι ρε Τερι .. το τριποντακι
Κι εμενα μ'αρεσε πολυ ο Σκοτι σημερα..
Iverson_3
Jun 6 2011, 09:41
Πού να έκανε ο Λεμπρόν τις δυο τελευταίες επιθέσεις που έκανε ο Ντιρκ (την πάσα στον πάγκο και το άστοχο buzzer beater) τι θα άκουγε... LeChoke, LeLoser, LeQueen και τα σχετικά παράγωγα.
Υ.Γ.: Ποιος το περίμενε ότι το νικητήριο καλάθι θα το βαζε ο ντόπιος Μπος με ένα μάτι κιόλας! Α ρε καουμπόυ!!
Υ.Γ.2: Wade, όταν σε πάει, είσαι μόλυνση...
captain charisma
Jun 6 2011, 10:03
το νταλας ζει και πεθαινει απο τον ντιρκ νοβιτσκι...αλλα δεν γινεται καθε μερα να ειναι του αγιου ντιρκ....ειχε 2 ευκαιριες να ισοφαρισει το ματς ο γερμανος..τη πρωτη αντι να τελειωσει το drive προς τα μεσα προτιμησε μια no look πασα στο μαριον αν θυμαμαι καλα που την εχασε κατευθειαν..και η 2 ευκαιρια ηταν το νικητηριο σουτ που πιστευω οτι μπορουσε να κανει drive για να τελειωσει τη φαση και να φερει το ματς στα ισα....
κατα τα αλλα το ματς ηταν πολυ δυνατο με πολλη ενταση κυριως στην αμυνα...εντυπωση μου κανει που οι διαιτητες επετρεψαν το σκληρο παιχνιδι του νταλας μεσα στη ρακετα και το γεγονος οτι οι τζειμς γουειντ ουτε με αιτηση δεν παιρναν τα φαουλ που τους γιναν(πολλα μαλιστα)...ο τσαντλερ στην αμυνα ηταν κατι σε κραμα μπεν γουαλας-χακιμ ολαζουον και ειχε τετοιο παθος που μεχρι και το μαικ ταισον θα εβγαζε νοκ αουτ..καθαρισε ολες τις φασεις και μου προκαλει εκπληξη οτι του σφυριξαν 2 φαουλ μονο ενω εκανε τουλαχιστον 6-7 παραπανω... αλλα το κακο ειναι οτι στην επιθεση δεν εχει μια κινηση της προκοπης ο τυπος...ποτε δεν θυμαμαι να εχει παιξει με πλατη η να κανει καποιο χουκ...
το νταλας εδειξε οτι δεν τα παραταει ευκολα..εκει που εχανε με 14π πριν το ημιχρονο το γυρισε το ματς..αλλα αυτο που με προβληματισε στη 3 περιοδο ειναι το γεγονος πως σε 5-6 συνεχομενες φασεις βγαλαν πολυ καλες αμυνες αλλα δεν τις εκμεταλευτηκαν καθολου στην επιθεση...δλδ κοντα 10 χαμενοι ποντοι απο προσωπικα λαθη των περιφεριακων του νταλας και κυριως του μπαρεα...και στη φαση που το σκορ ηταν 59-58 εφαγε 2 κολλητα τριποντα απο τζειμς τσαλμερς...και μαντεψτε ποιος επαιζε αμυνα...ο ΠΕΤΖΑ!!!!και στο τελος παρολο που βρεθηκε να χανει με 84-78 το γυρισαν παλι κανοντας το 86-86..κι ολα κριθηκαν στο τελος...εαν εβαζε ο ντιρκ το καλαθι της ισοφαρισης, η νικη στη παραταση ηταν δεδομενη διοτι θα ειχαν ψυχολογια υπερ τους....
ο μαριον για ακομη μια φορα επαιξε εκπληκτικη αμυνα στο τζειμς...ο γουειντ ομως συνεχισε τις ηγετικες εμφανισεις, και σε περιπτωση που παρει το μαιαμι το πρωταθλημα αυτος πρεπει να παρει το μβπ..
τωρα που η σειρα ειναι 2-1 υπερ του μαιαμι το νταλας θα εχει το αγχος να ισοφαρισει τη σειρα στα 2 παιχνιδια που εχει στην εδρα του και δεν αποκλειω να φυγουν με ακομα ενα διπλο οι χιτ απ το νταλας...
δυσκολα τα πραγματα για το νταλας...
τερι ετοιμασου το καλοκαιρι να σβησεις το τατουαζ και να πονεσεις ακομα περισσοτερο!οταν εισαι ελευθερος το παστελωνεις αγορι μου.δεν το χανεις!τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ
Dwyane ''the flash'' Wade
Jun 6 2011, 11:48
εχω δει και τα τρια ματς της σειρας και στα δυο τελευταια μου εχει μεινει η εξης εντυπωση:οι χιτ ξεκινανε πολυ καλα,περνουν μεγαλες διαφορες κυριως με καλαθια σε αιφνιδιασμο απο κλεψιματα ή καλες αμυνες αλλα προς το τελος σαν να παθαινουν μπλακ αουτ...
δεν περιμενα ο λεμπρον να παιζει ετσι(υπευθυνος ειναι ο σον) αν και μοιραζει πολυ παιχνιδι και ειδικα χτες παρεδωσε την μπαγκετα στον τεραστιο φλας.αν παρουμε το πρωταθλημα με βαση τα μεχρι τωρα δεδομενα ο γουειντ ειναι ο MVP.
Υ.Γ.μπος,λιγο πιο ''σκληρα'' αγορι μου...
Air and King
Jun 6 2011, 11:54
To Μαιαμι πιθανως να κερδισει αλλο ενα ματς στο Νταλλας απο τα επομενα δυο αν και συνεχιζει τις αυτοκαταστροφικες τασεις να χανει πανευκολα τις διαφορες που παιρνει....Κακο μπασκετ παιχτηκε και απο τις δυο πλευρες.....
Ο Νοβιτσκι κανει οτι μπορει αλλα αυτο δεν φτανει για τους Μαβς....
Και παμε στον ΛεΜπρον και στον Γουειντ........“I’ve been here before, so just trying to lead,” Wade said. “My guys did a great job of following.” ειπε ο Γουειντ μετα τον αγωνα.....Συμφωνω...Οταν ο ΛεΜπρον παιρνει 13 προσπαθειες δεν ειναι καθολου aggressive επιθετικα οπως ειπε πριν το αγωνα τοτε καλα να παθει και να ακουσει οτι θελει απο τους haters του.....
Δεν μπορει να θες να συγκρινεσαι με τον Τζορνταν και να κανεις πασουλες δεξια και αριστερα στους Τελικους...
Ο Γουειντ ειναι αυτη την στιγμη ο MVP των Τελικων και για να αλλαξει αυτο χρειαζεται πολυ μεγαλα ματς απο τον ΛεΜπρον στην συνεχεια....Αλλα με τον τροπο που παιζει αυτο δεν μου φαινεται ορατο..Σαν να μην τον ενδιαφερει το MVP...Απλα εκθετει τον Πιππεν και τοσους ανθρωπους(ενας απο αυτους ειμαι και εγω) που τον εχουν εκθειασει τοσα χρονια......Ναι μεν ειναι ο καλυτερος παιχτης στον κοσμο,ναι μενα θα ειναι ενας απο τους 10 καλυτερους ever οταν σταματησει αλλα με τετοια απαθεια επιθετικα το τραινακι του Τζορνταν χανεται πρωι,πρωι και το ταβανι του δεν θα το πιασει αν παιζει ετσι.........
ο Γουειντ παιζει εξαιρετικα και μονο Πιππεν δεν ειναι στους Τελικους.......
captain charisma
Jun 6 2011, 11:55
παντως τετοιο ξυλο και χαμηλα σκορ ειχα να δω απο το 2005 και την επικη σειρα πιστονς σπερς αντε και λιγο απ τη περσινη σειρα λεικερς σελτικς.μακαρι και φετος η σειρα να παει στα 7 παιχνιδια και να δουμε οτι ειδαμε και στα 3 πρωτα ματς. σκληρες αμυνες τακτικη χαμηλα σκορ και παει λεγοντας
Jun 6 2011, 11:58
ισως τελικα τον λεμπρον να τον ενδιαφερει(στην παρουσα φαση τουλαχιστον) το δαχτυλιδι και μονο αυτο και τιποτε παραπανω...απλα το δαχτυλιδι...
Air and King
Jun 6 2011, 12:45
QUOTE(ronin @ Jun 6 2011, 12:58 )
ισως τελικα τον λεμπρον να τον ενδιαφερει(στην παρουσα φαση τουλαχιστον) το δαχτυλιδι και μονο αυτο και τιποτε παραπανω...απλα το δαχτυλιδι...
http://dimemag.com/2009/02/can-lebron-beco...er-of-all-time/“I want to become the best player of all-time. I want to be the best player on the court every time I go out on the court. I see my potential, and I’m nowhere near as high as I can be.” ειχε πει το 2009......
Eτσι ομως δεν παει πουθενα φιλε ronin....Το πρωταθλημα θελει και τα αναλογα βραβεια και μεγαλες παραστασεις αν θελει να γινει αυτο που λεει...........
Razorblade Fish
Jun 6 2011, 13:14
http://www.sport-fm.gr/article/480264Επιθετικη ερωτηση δημοσιογραφου και επιθετικη απαντηση απο Λεμπρον.
Areianara_S3
Jun 6 2011, 13:21
Το νικητήριο καλάθι...
Enjoy it in super slow motion.
Τα πηρα στο κρανιοοο δεν ειδα το παιχνιδι δυστυχως αλλα στα στατιστικα που ειδα δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζουν το κοντοπιθαρο(Μπαρεα) που εχει σπασει τα καλαθια και δεν αφηνουν τον Ντεσον Στηβενσον πιο πολυ ωρα μεσα? 14 λεπτα ο Στηβενσον ειναι πολυ λιγα για τοσο καλο σουτερ και καλυτερο αμυντικο απο το Χομπιτ ελεος!!!Τι σκαλωμα εχει φαει ο Τζιμ Καρει και τον αφηνει τοσο λιγο!!
Ασε ο Στογιακοβιτς μονο φωτογραφια δεν καθεται να τραβαει τα τριποντα που τρωει στην μουρη!!!
Χανει μονο του το Νταλας μου φαινεται και δεν μπορει μια ζωη ο Νοβιτσκι να τους σωζει στο τελος!!!
MVP ο Γουειντ χαλαρα μεχρι στιγμης!!!Η μονη διαφορα ειναι μια ασσιστ λιγοτερη και 1 κλεψιμο λιγοτερο στους τελικους απο Λεμπρον αλλα σε ολα τα αλλα υπερεχει μακραν ο Ντουειν (ποντους,ριμπαουντ,ταπες)!!
Μαλλον ο Λεμπρον ειναι ο Πιππεν στους τελικους ....
Δεν ειναι τυχαιο που στους δευτερους τελικους της καριερας του ο Λεμπρον πεφτει τοσο πολυ σε αποδοση!!!
20,2 Μ.Ο ποντων χειροτερο και απο το 22 με τους Σπερς το 2007!!!
Και να μην ξεχασω The Oscar Goes to.....
baskethood
Jun 6 2011, 13:39
QUOTE (Murdoc @ Jun 6 2011, 14:22 )
Και να μην ξεχασω The Oscar Goes to.....
Ποιο Οσκαρ?
Αφου τον βρισκει ξεκαθαρα ο Κιντ,μην λεμε υπερβολες.
captain charisma
Jun 6 2011, 14:02
φιλε murdoc βαζει τον μπαρεα διοτι δεν μπορει ο κιντ στα 38 του να χτυπαει σε καθε αγωνα 45λεπτα δυστυχως...και εγω τσαντιστηκα με τα συνεχομενα λαθη που εκανε ο μπαρεα τα οποια μεταφρασονταν σε χαμενες επιθεσεις...λες αντι του μπαρεα να βαλει το στιβενσον..μεχρι εδω ωραια, μπαλα ποιος θα κατεβασει? ο τερι???
στη φαση με τον μπος δεν καταλαβα που τον ακουμπησε ο κιντ?τοσες φορες το ειδα το βιντεο αλλα ακομα δν καταλαβαινω....
baskethood
Jun 6 2011, 14:04
QUOTE (captain charisma @ Jun 6 2011, 15:02 )
στη φαση με τον μπος δεν καταλαβα που τον ακουμπησε ο κιντ?τοσες φορες το ειδα το βιντεο αλλα ακομα δν καταλαβαινω....
Δες εδω,στο 0.58
Jun 6 2011, 14:07
QUOTE(Air and King @ Jun 6 2011, 11:45 )
http://dimemag.com/2009/02/can-lebron-beco...er-of-all-time/“I want to become the best player of all-time. I want to be the best player on the court every time I go out on the court. I see my potential, and I’m nowhere near as high as I can be.” ειχε πει το 2009......
Eτσι ομως δεν παει πουθενα φιλε ronin....Το πρωταθλημα θελει και τα αναλογα βραβεια και μεγαλες παραστασεις αν θελει να γινει αυτο που λεει...........
συμφωνω απολυτως γι αυτο εχω απογοητευτει απο τις εμφανισεις του μεχρι τωρα στους τελικους.μας ειχε παρει απο το χερακι με βοστωνη και σικαγο και ξαφνικα...για να δουμε...
captain charisma
Jun 6 2011, 14:12
μαλιστα.. στο 0.58 φαινεται οτι τον ακουμπαει γιατι ειναι τετοια κ η οπτικη γωνια αλλα αν δεις πιο πριν στο 0.42 δεν φαινεται να τον ακουμπαει...αν ειχαμε μια αλλη ληψη απο την καμερα πανω στο στεφανι ισως ειχαμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα..
τετοια ωρα τετοια λογια πλεον...
Στα 0.58 φαινεται οτι ακουμπαει την πλατη του ο Κιντ οπως κατεβαζει τα χερια ,φαουλ δεν ειναι με τιποτα δεν ειναι τοσο "ευαισθητοι" στο ΝΒΑ οπως στην ευρωπη!!!και αυτος πιανει το κεφαλι του λες και εφαγε μπουνια απο τον Μαικ Ταισον!!!
Ειπαμε αλλα οχι και ετσι!!Εχει και ιστορικο κιολας ο Μπος οπως και ο Λεμπρον!!!
Ασε που στη συνεχεια σηκωθηκε λες και δεν ειχε χτυπησειι πριν!!!
Για μπαρεα στηβενσον τωρα πιστευω πρεπει να παρει πολυ περισσοτερο χρονο ο Στηβενσον, ο Κιντ επαιξε 38 λεπτα χτες ας εβαζε τα υπολοιπα 10 στο Μπαρεα ειναι μεγαλη πληγη για τους Μαβς μαζι με τον Πετζα παντος ο συγκεκριμενος παικτης μεχρι στιγμης και δεν αξιζει τα 19 λεπτα συμμετοχης στους τελικους δεν βγαινει με τπτ στα μαρκαρισματα!!!Σε αντιθεση με Ντεσον που μαρκαρει πολυ καλυτερα και αν δειτε στο 2ο παιχνιδι που επαιξε 22 λεπτα και μαρκαρε στο τελος τον Γουειντ βοηθησε πιο πολυ την ομαδα και περιορισε το Γουειντ που ειχε παρει για τα καλα μπροστα!!
baskethood
Jun 6 2011, 14:41
QUOTE (Murdoc @ Jun 6 2011, 15:25 )
Στα 0.58 φαινεται οτι ακουμπαει την πλατη του ο Κιντ οπως κατεβαζει τα χερια ,φαουλ δεν ειναι με τιποτα δεν ειναι τοσο "ευαισθητοι" στο ΝΒΑ οπως στην ευρωπη!!!και αυτος πιανει το κεφαλι του λες και εφαγε μπουνια απο τον Μαικ Ταισον!!!
Ειπαμε αλλα οχι και ετσι!!Εχει και ιστορικο κιολας ο Μπος οπως και ο Λεμπρον!!!
Ασε που στη συνεχεια σηκωθηκε λες και δεν ειχε χτυπησειι πριν!!!
Φαινεται οτι ακουμπαει την πλατη του?
Μαλλον εγω αλλη φαση βλεπω.
Μου αρεσει που καθομαι και συζηταω τα αυτονοητα.
Ο φιλος captain μολις ειδε τη φαση(απ την αλλη καμερα) ειπε οτι υπαρχει επαφη,εσυ δεν καταλαβαινω γτ δε θες να το δεις.
Jun 6 2011, 14:56
QUOTE(baskethood @ Jun 6 2011, 12:41 )
Φαινεται οτι ακουμπαει την πλατη του?
Μαλλον εγω αλλη φαση βλεπω.
Μου αρεσει που καθομαι και συζηταω τα αυτονοητα.
Ο φιλος captain μολις ειδε τη φαση(απ την αλλη καμερα) ειπε οτι υπαρχει επαφη,εσυ δεν καταλαβαινω γτ δε θες να το δεις.
ελα μωρε κι εσυ τωρα υπερβολικε!!!!!!θεατρο κανει ο κρις....
captain charisma
Jun 6 2011, 14:58
και στα 3 παιχνιδια της σειρας ο τσαλμερς αποτελει τον x-factor των χιτ...με τη προσοχη των μαβς στους 3 του μαιαμι βρηκε την ευκαιρια του ο τσαλμερς να δρασει ανενοχλητα και ετσι οι μαβς εχουν ακομα ενα πονοκεφαλο...μια παρατηρηση ομως...στο τριποντο που εκανε το 29-22 ο χασλεμ του εδωσε πασα πριν περασει τη κεντρικη γραμμη του γηπεδου...οριακη φαση κι αυτη.
Jun 6 2011, 14:59
QUOTE(captain charisma @ Jun 6 2011, 13:58 )
και στα 3 παιχνιδια της σειρας ο τσαλμερς αποτελει τον x-factor της σειρας...με τη προσοχη των μαβς στους 3 του μαιαμι βρηκε την ευκαιρια του ο τσαλμερς να δρασει ανενοχλητα και ετσι οι μαβς εχουν ακομα ενα πονοκεφαλο...μια παρατηρηση ομως...στο τριποντο που εκανε το 29-22 ο χασλεμ του εδωσε πασα πριν περασει τη κεντρικη γραμμη του γηπεδου...οριακη φαση κι αυτη.
πιστευω πως ειναι μπρος-πισω εκεινη η φαση που αναφερεσαι καπταιν.παταει ο χασλεμ την ωρα της πασας.
Καλά Murdoc ρέστα δίνεις πάλι...
Αν δε θες να δεις το βίντεο δες το μάτι του Bosh στη συνέντευξη τύπου που είναι λες και έβγαλε κριθαράκι ξαφνικά.
Μάλλον μόνος του το έκανε
Air and King
Jun 6 2011, 16:45
QUOTE(ronin @ Jun 6 2011, 15:07 )
συμφωνω απολυτως γι αυτο εχω απογοητευτει απο τις εμφανισεις του μεχρι τωρα στους τελικους.μας ειχε παρει απο το χερακι με βοστωνη και σικαγο και ξαφνικα...για να δουμε...
Στην σειρα με την Βοστωνη μαζι με τον Γουειντ πηραν απο το χερακι την ομαδα...Με το Σικαγο ναι ηταν αυτος....
Στους Τελικους ομως ο Γουειντ μετα απο τρια παιχνιδια ειναι ο MVP και κυριως αυτος που μπαινει μεσα για να επιτεθει......
Ο ΛεΜπρον παιζει ενα συμπληρωματικο ρολο,ενα ρολο Πιππεν ας πουμε......
Ειμαι δικαιος....Τον εχω εκθειασει οσο λιγοι αλλα ειναι απαραδεκτος στους Τελικους..Τα ποσοστα του δεν ειναι ασχημα αλλα δεν παιρνει προσπαθειες και δεν επιτιθεται.....Οπως ειπα μπες μεσα και διελυσε το Νταλλας αν θες να απειλησεις καποτε την legacy του Τζορνταν.....Αλλιως ασε τα witness και τα διαφορα τετοια.....
QUOTE(Air and King @ Jun 6 2011, 15:45 )
Στην σειρα με την Βοστωνη μαζι με τον Γουειντ πηραν απο το χερακι την ομαδα...Με το Σικαγο ναι ηταν αυτος....
Στους Τελικους ομως ο Γουειντ μετα απο τρια παιχνιδια ειναι ο MVP και κυριως αυτος που μπαινει μεσα για να επιτεθει......
Ο ΛεΜπρον παιζει ενα συμπληρωματικο ρολο,ενα ρολο Πιππεν ας πουμε......
Ειμαι δικαιος....Τον εχω εκθειασει οσο λιγοι αλλα ειναι απαραδεκτος στους Τελικους..Τα ποσοστα του δεν ειναι ασχημα αλλα δεν παιρνει προσπαθειες και δεν επιτιθεται.....Οπως ειπα μπες μεσα και διελυσε το Νταλλας αν θες να απειλησεις καποτε την legacy του Τζορνταν.....Αλλιως ασε τα witness και τα διαφορα τετοια.....
Ναι, νομίζω ότι αυτή ειναι η ρεαλιστική απεικόνιση της κατάστασης. Ο Lebron πρέπει να επιτεθεί περισσότερο, κυρίως με διείσδυση. Η πρώτη του επιλογή στους τελικούς (ειδικά προς το τέλος) είναι να πασάρει. Διαφορετικά θα σουτάρει με step back από τα 6 μέτρα και πίσω. Ε, αυτό πρέπει να αλλάξει... Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εκφωνητές κάποια στιγμή στο τέταρτο δωδεκάλεπτο είπαν ότι ο Wade του "γαύγισε" γιατί ενώ είχε τη δυνατότητα να πάει σε ένας εναντίον ενός έδωσε την μπάλα στον...Chalmers.
Πάντως εγώ επιμένω ότι πρώτα και πάνω από όλα ο Bron θελει το δαχτυλίδι και θεωρώ ότι σαφώς προτιμά να χάσει το MVP τελικών από το να χάσει το πρωταθλήμα. Προφανώς θα ήθελε και τα δύο αλλά αν έπρεπε να επιλέξει δε θα το σκεφτόταν καν. Όχι ότι καλύτερο για τη legacy του αλλά προτιμητέο σε σχέση με το σενάριο να προσπαθήσει να πάρει πάνω του την ομάδα, να τα θαλασσώσει και να μείνει άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο.
Air and King
Jun 6 2011, 17:06
QUOTE(Flash @ Jun 6 2011, 17:56 )
Ναι, νομίζω ότι αυτή ειναι η ρεαλιστική απεικόνιση της κατάστασης. Ο Lebron πρέπει να επιτεθεί περισσότερο, κυρίως με διείσδυση. Η πρώτη του επιλογή στους τελικούς (ειδικά προς το τέλος) είναι να πασάρει. Διαφορετικά θα σουτάρει με step back από τα 6 μέτρα και πίσω. Ε, αυτό πρέπει να αλλάξει... Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εκφωνητές κάποια στιγμή στο τέταρτο δωδεκάλεπτο είπαν ότι ο Wade του "γαύγισε" γιατί ενώ είχε τη δυνατότητα να πάει σε ένας εναντίον ενός έδωσε την μπάλα στον...Chalmers.
Πάντως εγώ επιμένω ότι πρώτα και πάνω από όλα ο Bron θελει το δαχτυλίδι και θεωρώ ότι σαφώς προτιμά να χάσει το MVP τελικών από το να χάσει το πρωταθλήμα. Προφανώς θα ήθελε και τα δύο αλλά αν έπρεπε να επιλέξει δε θα το σκεφτόταν καν. Όχι ότι καλύτερο για τη legacy του αλλά προτιμητέο σε σχέση με το σενάριο να προσπαθήσει να πάρει πάνω του την ομάδα, να τα θαλασσώσει και να μείνει άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο.
Το δαχτυλιδι απο μονο του και γενικοτερα τα δαχτυλίδια μελλοντικα θα του φτασουν μαζι με μια πολυ καλη καριερα (που ηδη εχει) να μπει στο Τοπ-10 ισως και στο Τοπ-5..Αλλα για να γινει ο G.O.A.T η εν παση περιπτωση μια δυνατη υποψηφιοτητα για το #1 ever οφειλει να μπαινει μεσα και να τρωει σιδερα....Να μην αφησει τον Γουειντ να του παρει βραβειο...
Με αυτα και με αυτα οι οπαδοι του Τζορνταν θα εχουν μια ζωη να καταλογιζουν στον Κομπι και στον ΛεΜπρον αρνητικα σε σχεση με τον MJ και θα εχουν δικιο......
Οπως καταλαβαινει κανεις το μπασκετ θα ζει για αρκετα χρονια στη "σκια" του Τζορνταν...Ενας ειχε το potential αλλα τα κανει μανταρα την ωρα του πρωτου δαχτυλιδιου.....Επαναλαμβανω αν θελει να απειλησει τον Τζορνταν(ο ιδιος το δηλωσε πιο πανω).......Αλλιως στο Τοπ-10 ισως και στο Τοπ-5 θα μπει....Αλλα το #1 ειναι υποθεση της Αγια Τριαδας(Τζορνταν,Καριμ,Γουιλτ)...
QUOTE(Air and King @ Jun 6 2011, 16:06 )
Το δαχτυλιδι απο μονο του και γενικοτερα τα δαχτυλίδια μελλοντικα θα του φτασουν μαζι με μια πολυ καλη καριερα (που ηδη εχει) να μπει στο Τοπ-10 ισως και στο Τοπ-5..Αλλα για να γινει ο G.O.A.T η εν παση περιπτωση μια δυνατη υποψηφιοτητα για το #1 ever οφειλει να μπαινει μεσα και να τρωει σιδερα....Να μην αφησει τον Γουειντ να του παρει βραβειο...
Με αυτα και με αυτα οι οπαδοι του Τζορνταν θα εχουν μια ζωη να καταλογιζουν στον Κομπι και στον ΛεΜπρον αρνητικα σε σχεση με τον MJ και θα εχουν δικιο......
Οπως καταλαβαινει κανεις το μπασκετ θα ζει για αρκετα χρονια στη "σκια" του Τζορνταν...Ενας ειχε το potential αλλα τα κανει μανταρα την ωρα του πρωτου δαχτυλιδιου.....Επαναλαμβανω αν θελει να απειλησει τον Τζορνταν(ο ιδιος το δηλωσε πιο πανω).......Αλλιως στο Τοπ-10 ισως και στο Τοπ-5 θα μπει....Αλλα το #1 ειναι υποθεση της Αγια Τριαδας(Τζορνταν,Καριμ,Γουιλτ)...
Δίκαιο έχεις αλλά πιστεύω ότι θεωρεί πως έχει ακόμα χρόνια μπροστά του να βελτιωθεί σε αυτή τη σύγκριση. 26 είναι ακόμα άλλωστε. Αλλά και πάλι βιαζόμαστε λίγο. Στο κάτω-κάτω μπορεί να του τη βαρέσει και να βάλει 2 40αρές στους επόμενους αγώνες οπότε όλα τα άλλα λίγο πολύ θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Να δούμε...
Εχετε δικιο ειδα πολυ βιαστικα το βιντεο λογω δουλειας πριν!Και δεν μου φανηκε χτυπημα στο προσωπο απο την οπτικη γωνια της καμερας στο πρωτο βιντεο που εβαλα εγω και στο 2 βιντεο δεν βγαζεις ανετα συμπερασμα παντος οτι υπηρχε χτυπημα αν το δεις γρηγορα, ετσι οπως βαζει το αριστερο χερι ο Κιντ φαινεται πως παει για την μπαλα και πως το χερι του δεν βρηκε προσωπο γτ ειναι πλαινη η οψη μονο απο την καμερα ψηλα θα φαινοταν καθαρα οπως ειπε και ο Χαρισμα!!
Ωστοσο καποιοι χαλαρωστε οκ δεν εκατσα να το δω τοσο προσεκτικα και αρχισατε την ειρωνια-εξυπναδα!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.