Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχολια και συζητησεις αποκλειστικα για παικτριες-παικτες αλλα και προπονητες μπασκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
womanplayer
NBA
Αμίτσι: "Είμαι γκέι"

Ο γνωστός μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Τζον Αμίτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Το... γράφει καθαρά στο βιβλίο του ("Man In the Middle") το οποίο θα εκδοθεί από την εταιρία ESPN Boks.

Ο Άγγλος σέντερ που τη σεζόν 1995-1996 αγωνίστηκε με τα χρώματα του "τριφυλλιού" φοίτησε στο Πεν Στέιτ κι αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στο ΝΒΑ με τους Καβαλίερς, τους Μάτζικ και τους Τζαζ έχοντας 6.2 πόντους και 2.6 ριμπάουντ.

Γεννήθηκε στη Μασαχουσέτη, αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία. Εκεί κατοικεί ακόμη και τώρα, λειτουργώντας μπασκετικό καμπ στο Μάντσεστερ.

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν πει δημόσια ότι είναι γκέι. Η Σέριλ Σγουπς, ένα από τα μεγάλα αστέρια του WNBA, είχε σοκάρει την κοινή γνώμη παραδεχόμενη την ομοφυλοφιλία της.

Οι Εσέρα Τουαόλο (φούτμπολ), Μπίλι Μπιν (μπέιζμπολ) και Ντέιβ Παλόνι (μπέιζμπολ) είναι οι μοναδικοί επαγγελματίες που έχουν εκδηλωθεί στο παρελθόν.

Οι... φήμες για τη σεξουαλικότητα του Άγγλου σέντερ συνόδευαν το όνομα του από τη σεζόν που πέρασε στην Ελλάδα. Πάντως ο ίδιος αναφερόμενος στο βιβλίο του, εκδηλώνει το θυμό του για τη συμπεριφορά του προπονητή του στους Τζαζ, Τζέρι Σλόαν.

"Χωρίς να το γνωρίζω ο Σλόαν είχε χρησιμοποιήσει κάποιες ρατσιστικές εκφράσεις αναφερόμενος σε μένα. Το επιβεβαίωσαν και ορισμένοι φίλοι μου που εργαζόντουσαν στην ομάδα" τόνισε ο Αμίτσι.

apo www.spor24.gr
carmelo
Παραξενα που συμβαινουν ομως.... smiley.gif

παντως μπραβο που το παραδεχτηκε.... ohmy.gif 41.gif laugh.gif
No 11
Μπράβο του που το είπε!! thumbsup.gif Πρεπει να πάψει να υπάρχει ρατσισμός επιτέλους!!

Άσε που άμα μπορούν να εκφράσουν ελευθερα όλοι τις προτιμήσεις τους ίσως να πάψουν να υπάρχουν και οι ψευδείς φήμες!!! Καθένας,άμα του καθήσει στραβά καποια παίκτρια,προπονήτρια κλπ αμέσως αρχίζει σχόλια για τις προτιμήσεις της!!! Αβάσιμα!!

Ελεος πια!!
trefoil 13
Διαιτητές σχολιάζουμε εδώ;;;
Παρακολούθησα σήμερα αγώνα κορασίδων σπόρτιγκ-άεκ περιστερίου. Το παιχνίδι άρχιζε 9:30. Μπήκα μέσα 10 παρά 5(γιατί έβλεπα αντρικό γ έσκα σε άλλο γήπεδο...) και μόλις είχε σφυριχτεί το τζάμπολ. Ρώτησα γιατί καθυστέρησε και μου είπαν ότι άργησε η ρεφ(μου την χαρακτήρισαν κι όλας αλλά δεν θυμάμαι πως... rolleyes.gif ). Γύρισα και κοίταξα στον αγωνιστικό χώρο και είδα μπροστά μου την διαιτητή που σφύριζε και τον αγώνα νεανίδων ΠΑΟ-αγία... Ο εφιάλτης με την σφυρίχτρα ήταν πάλι μπροστά μου. Η κοπέλα είναι άσχετη. Ότι σφυρίζει δεν το σφυρίζει επίτηδες αλλά επειδή πολύ απλά δεν ξέρει. Όλο το γήπεδο γέλαγε. Έκανε τα απίστευτα. Από ότι έμαθα ήταν ο δεύτερος αγώνας που σφυρίζει. Και έχω την ατυχία να έχω δει και τους δύο. Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Δηλαδή έλεος...
sch
QUOTE(trefoil 13 @ Feb 9 2007, 11:40 PM) *
Διαιτητές σχολιάζουμε εδώ;;;
Παρακολούθησα σήμερα αγώνα κορασίδων σπόρτιγκ-άεκ περιστερίου. Το παιχνίδι άρχιζε 9:30. Μπήκα μέσα 10 παρά 5(γιατί έβλεπα αντρικό γ έσκα σε άλλο γήπεδο...) και μόλις είχε σφυριχτεί το τζάμπολ. Ρώτησα γιατί καθυστέρησε και μου είπαν ότι άργησε η ρεφ(μου την χαρακτήρισαν κι όλας αλλά δεν θυμάμαι πως... rolleyes.gif ). Γύρισα και κοίταξα στον αγωνιστικό χώρο και είδα μπροστά μου την διαιτητή που σφύριζε και τον αγώνα νεανίδων ΠΑΟ-αγία... Ο εφιάλτης με την σφυρίχτρα ήταν πάλι μπροστά μου. Η κοπέλα είναι άσχετη. Ότι σφυρίζει δεν το σφυρίζει επίτηδες αλλά επειδή πολύ απλά δεν ξέρει. Όλο το γήπεδο γέλαγε. Έκανε τα απίστευτα. Από ότι έμαθα ήταν ο δεύτερος αγώνας που σφυρίζει. Και έχω την ατυχία να έχω δει και τους δύο. Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Δηλαδή έλεος...

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί "ατσίδες με τα γκρι" που δεν ξέρουν το άθλημα και τους τρώμε στη μάπα κάθε εβδομάδα και το κακό είναι, όπως είπες, ότι είναι άσχετοι.
No 11
Αν είναι καινούρια λογικό είναι!!! και ειδικά σε επίπεδο κορασίδων είναι δύσκολο να σφυρίξεις!! 39.gif μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις στην ίδια φάση αν γίνεται φάουλ, βήματα ή 5 δευτερόλεπτα!! shot.gif Πόσο μάλλον όταν είναι μόνο ένας διαιτητής! 68.gif
Έχει κανείς προσπαθήσει να σφυρίξει σε πιτσιρίκια??? blink.gif Εγω προσωπικά ζαλίζομαι!!!! wacko.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
trefoil 13
QUOTE(No 11 @ Feb 10 2007, 12:55 PM) *
Αν είναι καινούρια λογικό είναι!!! και ειδικά σε επίπεδο κορασίδων είναι δύσκολο να σφυρίξεις!! 39.gif μερικές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις στην ίδια φάση αν γίνεται φάουλ, βήματα ή 5 δευτερόλεπτα!! shot.gif Πόσο μάλλον όταν είναι μόνο ένας διαιτητής! 68.gif
Έχει κανείς προσπαθήσει να σφυρίξει σε πιτσιρίκια??? blink.gif Εγω προσωπικά ζαλίζομαι!!!! wacko.gif

icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

E τότε οι διαιτητές να ξεκινάνε να σφυρίζουν πρώτα τα αντρικά και τα γυναικεία και μετά τις μικρότερες ηλικίες. laugh.gif
Αν έχουν πρόβλημα στο να σφυρίξουν, μήπως χρειάζεται περισσότερη εκπαίδευση;;;
ptolemaidaras
QUOTE(No 11 @ Feb 8 2007, 03:09 PM) *
Μπράβο του που το είπε!! thumbsup.gif Πρεπει να πάψει να υπάρχει ρατσισμός επιτέλους!!

Άσε που άμα μπορούν να εκφράσουν ελευθερα όλοι τις προτιμήσεις τους ίσως να πάψουν να υπάρχουν και οι ψευδείς φήμες!!! Καθένας,άμα του καθήσει στραβά καποια παίκτρια,προπονήτρια κλπ αμέσως αρχίζει σχόλια για τις προτιμήσεις της!!! Αβάσιμα!!

Ελεος πια!!

Παρ΄ολα αυτα εγω δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος πρέπει να λεει αν ειναι η οχι ομοφυλοφιλος. Ειναι κατι εντελως προσωπικο και αν θελει καπου να εκμυστηρευτει την προσωπικη του-σεξουαλικη του ζωη έχει τους κοντινους του ανθρώπους να το κάνει. Δηλαδη και ο ετεροφυλοφιλος πρεπει να κάνει δηλωση οτι είναι έτσι και πάει με του αντιθετου φυλου; Ο ομοφυλοφιλος γιατι πρεπει να το λεει και μπραβο του κι ολας;;; Αν ο Αμιτσι ειναι ομοφυλοφιλος μαγκια του και αφου καλα περναει ετσι, καλα κανει και ειναι, εμεις ομως γιατι πρεπει να το ξερουμε;;;; Και ισως τωρα φανω ρατσιστης αλλα πιστεψτε με δεν ειμαι, γιατι και τα παιδια που παιζουν μπασκετ πρεπει κι αυτα να μαθαινουν οτι τα ινδαλματα τους ειναι ομοφυλοφιλοι;;; Δεν αρκει ολη αυτη η πιεση που υπαρχει στην τηλεοραση (αλλα και στην ζωη) οπου μονο οι ομοφυλοφιλοι καταλαμβανουν θεσεις κλειδια ειδικα στο χωρο του θεαματος,και μονο αν εισαι τετοιος εχεις τυχη να προχωρησεις(μην το παιζετε ανηξεροι, ολοι βλεπουμε καθημερινα χιλιαδες παραδειγματα, εκτος κι αν ειστε τοσο αθωοι που δεν τα εχετε ακομα προσεξει). Τελος παντων, μεγαλο θεμα ανοιξαμε, αλλα να ξερετε οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, αρκει να συμπεριφερονται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και οι υπολοιποι και με τα ιδια κριτηρια οπως ΟΛΟΙ!!!
Kidd4
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 11 2007, 10:34 AM) *
Παρ΄ολα αυτα εγω δεν καταλαβαίνω γιατι κάποιος πρέπει να λεει αν ειναι η οχι ομοφυλοφιλος. Ειναι κατι εντελως προσωπικο και αν θελει καπου να εκμυστηρευτει την προσωπικη του-σεξουαλικη του ζωη έχει τους κοντινους του ανθρώπους να το κάνει. Δηλαδη και ο ετεροφυλοφιλος πρεπει να κάνει δηλωση οτι είναι έτσι και πάει με του αντιθετου φυλου; Ο ομοφυλοφιλος γιατι πρεπει να το λεει και μπραβο του κι ολας;;; Αν ο Αμιτσι ειναι ομοφυλοφιλος μαγκια του και αφου καλα περναει ετσι, καλα κανει και ειναι, εμεις ομως γιατι πρεπει να το ξερουμε;;;; Και ισως τωρα φανω ρατσιστης αλλα πιστεψτε με δεν ειμαι, γιατι και τα παιδια που παιζουν μπασκετ πρεπει κι αυτα να μαθαινουν οτι τα ινδαλματα τους ειναι ομοφυλοφιλοι;;; Δεν αρκει ολη αυτη η πιεση που υπαρχει στην τηλεοραση (αλλα και στην ζωη) οπου μονο οι ομοφυλοφιλοι καταλαμβανουν θεσεις κλειδια ειδικα στο χωρο του θεαματος,και μονο αν εισαι τετοιος εχεις τυχη να προχωρησεις(μην το παιζετε ανηξεροι, ολοι βλεπουμε καθημερινα χιλιαδες παραδειγματα, εκτος κι αν ειστε τοσο αθωοι που δεν τα εχετε ακομα προσεξει). Τελος παντων, μεγαλο θεμα ανοιξαμε, αλλα να ξερετε οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, αρκει να συμπεριφερονται ΑΚΡΙΒΩΣ οπως και οι υπολοιποι και με τα ιδια κριτηρια οπως ΟΛΟΙ!!!

+ 100
No 11
E τότε οι διαιτητές να ξεκινάνε να σφυρίζουν πρώτα τα αντρικά και τα γυναικεία και μετά τις μικρότερες ηλικίες. laugh.gif
Αν έχουν πρόβλημα στο να σφυρίξουν, μήπως χρειάζεται περισσότερη εκπαίδευση;;;

δεν ξέρω!! Πάντως περισσότερη εξάσκηση χρειάζονται σίγουρα! Αλλά μην περιμένεις και την τρελή βελτίωση...
Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να αξιολογούνται συχνότερα και από ατομα που είναι ικανα να αξιολογήσουν!!!
Έτσι υπάρχει κάποια πιθανότητα ν αναβαθμιστεί το αθλημα!
sch
QUOTE(No 11 @ Feb 15 2007, 11:36 PM) *
δεν ξέρω!! Πάντως περισσότερη εξάσκηση χρειάζονται σίγουρα! Αλλά μην περιμένεις και την τρελή βελτίωση...
Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να αξιολογούνται συχνότερα και από ατομα που είναι ικανα να αξιολογήσουν!!!
Έτσι υπάρχει κάποια πιθανότητα ν αναβαθμιστεί το αθλημα!

Και ποιά είναι αυτά τα ικανά άτομα που θα αξιολογούν τους "γκρι"? Δε νομίζω να υπάρχει κάποια πιθανότητα ν'αναβαθμιστεί, μ'αυτά μυαλά που κουβαλάνε, το άθλημα.
trefoil 13
Ως συνέχεια της συζήτησης που είχατε ανοίξει για τον Αμίτσι...
από sportime.gr...
Αμίτσι: Γεμάτη γκέι η Premiership!

19/2/2007 20:00

Ο Τζον Αμίτσι… αποκαλύφθηκε και είναι έτοιμος να αποκαλύψει κι άλλους! Μετά την δημοσίευση της αυτοβιογραφίας του, μέσω της οποίας παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι γκέι, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και του Παναθηναϊκού βρίσκεται μονίμως στα φώτα της δημοσιότητας και καλείται –εμμέσως πλην σαφώς- να απαντά σε όποιον παίρνει θέση στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Ελαφρώς κουρασμένος από την όλη κατάσταση δήλωσε στην εφημερίδα “Sun” ότι η Premiership είναι… γεμάτη ομοφυλόφιλους! «Φυσικά και υπάρχουν γκέι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο αγγλικό πρωτάθλημα. Γιατί δεν θα έπρεπε να υπάρχουν;», αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Αν νομίζεται ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι είναι όπως τον χαρακτήρα της τηλεοπτικής σειράς Will & Grace, τότε εντάξει, δεν υπάρχουν τέτοιοι γκέι στον αθλητισμό. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Μερικές φορές το ύψος τους υπερβαίνει τα δύο μέτρα και είναι μαύροι».

Και συνέχισε: «Στην Premiership και σε άλλα ανάλογα πρωταθλήματα, στο ΝΒΑ, αλλά και σε άλλα δημοφιλή σπορ στην Αμερική, υπάρχουν άνθρωποι που η εμφάνισή τους είναι νορμάλ, αλλά είναι γκέι».

Η… έκθεση των σεξουαλικών του προτιμήσεων δημιούργησε ντόρο γύρω από το όνομά του και ο ίδιος απέσπασε και κολακευτικά, αλλά και αρνητικά σχόλια. Όπως υποστήριξε, όμως, υπήρξαν και πιο ακραίες αντιδράσεις... «Υπάρχουν άνθρωποι που μου στέλνουν e-mail και μου γράφουν ότι θα με μαχαιρώσουν στον λαιμό. Στις ΗΠΑ σε 33 πολιτείες μπορούν να σε απολύσουν επειδή είσαι γκέι. Η Γιούτα είναι μία από αυτές, όπως και η Φλόριντα και εγώ έπαιξα μπάσκετ και στις δύο».
katharoaimo
QUOTE(Kidd4 @ Feb 11 2007, 12:47 PM) *
+ 100

διαφωνω απολυτα σ'αυτο.μπορω να το αιτιολογησω ομως θα βγουμε τελειως εκτος θεματος.ηθελα απλα να παρω θεση.
diama13
Σε τι διαφωνεις καθαροαιμο?? bball.gif
katharoaimo
QUOTE(ptolemaidaras @ Feb 11 2007, 12:34 PM) *

σ'αυτο...εν μερη δλδ γιατι σε καποια συμφωνω.
ptolemaidaras
QUOTE(katharoaimo @ Mar 16 2007, 06:55 PM) *
σ'αυτο...εν μερη δλδ γιατι σε καποια συμφωνω.

Με μεγαλη μου χαρα θα ακουσω (διαβασω) που και γιατι διαφωνεις ή συμφωνεις.
Δεν ειναι εκτος θεματος πιστευω το σχολιο για την δηλωση του Αμιτσι...
trefoil 13
Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή women in sports του σούπερ σπορ είχε καλεσμένη την Καραμπατζάκη και ουσιαστικά γινόταν παρουσίαση της ζίμενς. Περαστικά τους... Πήγαν στην εκπομπή της βασίλισσας της γκαντεμιάς (Κοφίτσα). Κρίμα, έχει και το ολ σταρ γκέιμ μπροστά της η Καραμπατζάκη...
womanplayer
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 17 2007, 12:29 AM) *
Αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή women in sports του σούπερ σπορ είχε καλεσμένη την Καραμπατζάκη και ουσιαστικά γινόταν παρουσίαση της ζίμενς. Περαστικά τους... Πήγαν στην εκπομπή της βασίλισσας της γκαντεμιάς (Κοφίτσα). Κρίμα, έχει και το ολ σταρ γκέιμ μπροστά της η Καραμπατζάκη...

ευτυχωσ δεν εχει παθει τιποτα η κοπελα smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif 41.gif
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Mar 28 2007, 12:36 AM) *
ευτυχωσ δεν εχει παθει τιποτα η κοπελα smiley.gif smiley.gif smiley.gif 41.gif 41.gif

Άγιο είχε! smiley.gif
kolossos
Κολοσσέ να σου ζητήσω μια χάρη;
Μην ξανά αναφερθείς ονομαστικά σε παίκτες...
Σε παλαιότερο ποστ σου σε αυτό το τόπικ ανέφερες τέσσερις παίκτες και κατάφερες να τους καταστρέψεις...
Μπατίστ, Γιαλιτάκη, Νικολαίδου με τραυματισμούς και Διαμαντίδης εκτός τόπου και χρόνου την Τετάρτη...
Αν έχω άδικο διέψευσε με, ωστόσο δείχνεις δείγματα γρουσουζιάς...
Ακου εκεί...4 στα 4...

Aν και έχουν περάσει 2,5 μήνες δεν μπορώ να μην απαντήσω στις κακίες σου tongue.gif. Να ξέρεις ότι θα σου την έχω στημμένη από εδώ και στο εξής.

EDIT: Επειδή είμαι καλό άνθρωπός έσβησα την τελευταία πρόταση του ποστ. Όχι σαν εσένα που βγαίνει κατευθείαν να με κακολογήσεις tongue.gif . Επειδή είσαι και άτυχη και με κάναν quote πριν κάνω edit, θα παρακολούσα την από κάτω μου να αλλάξει και αυτή το ποστ της tongue.gif
womanplayer
QUOTE(kolossos @ Mar 28 2007, 04:25 PM) *
Aν και έχουν περάσει 2,5 μήνες δεν μπορώ να μην απαντήσω στις κακίες σου tongue.gif. Να ξέρεις ότι θα σου την έχω στημμένη από εδώ και στο εξής. Α και αν κάποιος κατέστρεψες την Νικ αυτός είνα άλλος αφού το όνομα της το αναφέρει 2309798734738472837 την μέρα tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

συμφωνω την ματιασεσ την κοπελα!!! evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Mar 28 2007, 04:29 PM) *
συμφωνω την ματιασεσ την κοπελα!!! evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Ναι, κατηγορείστε με κιόλας για τον θαυμασμό που εκφράζω για την μεγαλύτερη Ελληνίδα παίκτρια!(και δεν ακούω κουβέντα).
Είμαι Σαββατογεννημένη αλλά όχι να μου λέτε ότι την μάτιασα κιόλας. Και αν ήταν έτσι, θα είχα ματιάσει πρώτα τον Παναθηναικό τον οποίο αναφέρω και περισσότερες φορές. Και δεν το νομίζω αφού η τριφυλλάρα μου κατακτά την μία κούπα πίσω από την άλλη, έφτασε την Κυριακή τις 490 και την Κυριακή που μας έρχεται, σηκώνουμε και την 491!(κύπελλο βόλει γυναικών).
Άντε μην τα πάρω τώρα και αρχίσω να γράφω διθυράμβους για την αρχηγάρα και δεν ξέρετε που να πρωτοδιαβάσετε.
trefoil 13
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!
Μαντέψτε! Έχω σχόλιο για ένα μέλος του φόρουμ! Αναφέρομαι στην basket4! 19.gif
Σήμερα λοιπόν με προκάλεσε σε μόνο...! 19.gif
Τι το ήθελε;;;
Μετά την μάχη που έδωσε λοιπόν η καθεμιά μας με τον οικογενειακό οβελία(μπα, εγώ δεν τον τίμησα ιδιαίτερα!), δόθηκε άλλη μάχη, μπασκετική, σε ένα ανοιχτό του Μεγάλου Πεύκου( ή όπως λέγεται η περιοχή...!).
Η basket4 είχε την τιμή να έχει συμπαίκτρια την αδερφή μου! laugh.gif (Η μία είναι πιο άσχετη από την άλλη!)
Εγώ πάλι, βρέθηκα συμπαίκτρια με ένα 12χρονο...
Θέλετε το αποτέλεσμα;;; Στο πρώτο μονάκι, μέσα σε χαλαρότητα και με έλλειψη κινήτρου, χάσαμε 10-12 με τρίποντο της basket4.
Στο δεύτερο όμως, όταν και μου δόθηκε κίνητρο(δεν το αποκαλύπτω, θα γίνουμε ρεζίλι! laugh.gif ) η basket4 φάνηκε απλά λίγη και η ομάδα της ηττήθηκε 11-4. 19.gif Ελπίζω το τελευταίο καλάθι να της άρεσε! tongue.gif Είπαμε, σεβόμαστε κάποια πράγματα basket4 μου! laugh.gif 19.gif

Βέβαια, τώρα πονάει το γονατό μου... rolleyes.gif
kolossos
Στο δεύτερο όμως, όταν και μου δόθηκε κίνητρο(δεν το αποκαλύπτω, θα γίνουμε ρεζίλι! laugh.gif )

Σε έχω στο χέρι τώρα λοιπόν biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Apr 9 2007, 12:40 AM) *
Σε έχω στο χέρι τώρα λοιπόν biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ωχ... ohmy.gif
diama13
Kαλημερα..χρονια πολλα..
ωραιο κουτσομπολακι...με τριποντο της μπασκετ4?? smiley.gif smiley.gif ετσι,ετσι να μας αποδεικνυει τι ειναι καθε φορα.... 41.gif blove.gif blove.gif
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 9 2007, 12:03 AM) *
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά!
Μαντέψτε! Έχω σχόλιο για ένα μέλος του φόρουμ! Αναφέρομαι στην basket4! 19.gif
Σήμερα λοιπόν με προκάλεσε σε μόνο...! 19.gif
Τι το ήθελε;;;
Μετά την μάχη που έδωσε λοιπόν η καθεμιά μας με τον οικογενειακό οβελία(μπα, εγώ δεν τον τίμησα ιδιαίτερα!), δόθηκε άλλη μάχη, μπασκετική, σε ένα ανοιχτό του Μεγάλου Πεύκου( ή όπως λέγεται η περιοχή...!).
Η basket4 είχε την τιμή να έχει συμπαίκτρια την αδερφή μου! laugh.gif (Η μία είναι πιο άσχετη από την άλλη!)
Εγώ πάλι, βρέθηκα συμπαίκτρια με ένα 12χρονο...
Θέλετε το αποτέλεσμα;;; Στο πρώτο μονάκι, μέσα σε χαλαρότητα και με έλλειψη κινήτρου, χάσαμε 10-12 με τρίποντο της basket4.
Στο δεύτερο όμως, όταν και μου δόθηκε κίνητρο(δεν το αποκαλύπτω, θα γίνουμε ρεζίλι! laugh.gif ) η basket4 φάνηκε απλά λίγη και η ομάδα της ηττήθηκε 11-4. 19.gif Ελπίζω το τελευταίο καλάθι να της άρεσε! tongue.gif Είπαμε, σεβόμαστε κάποια πράγματα basket4 μου! laugh.gif 19.gif
Βέβαια, τώρα πονάει το γονατό μου... rolleyes.gif

χαχαχαχα!!!καλα την ειπες την περιοχη ενταξει!οσο για τον οικογενειακο οβελια τον τιμησα και πολυ μαλιστα...!να μην μιλησω για τα μεγαλα αβγα κιντερ με τα δωρακια!!χαχαχα
στο πρωτο μονακι ειχα κινητρο!!θυμασαι τι φωναξα στο τελευταιο 3ποντο??? rolleyes.gif rolleyes.gif !!
μου εθιξες τ.... .....!!!μετα παιξαμε και για καποια τιμη οπου φυσικα ηττηθηκα!ηταν μεγαλο το τιμημα για σενα αν εχανες!!χαχαχα!ημουν και κουρασμενη στο δευτερο παιχνιδακι!ποσο να αντεξω?γρια γυναικα... laugh.gif !
οχι δεν μου αρεσε το τελευταιο καλαθι γιατι ηταν πολυ κωλ...ρδο!!!
αλλα ηταν ωραια που παιξαμε!!!να το ξανακανουμε!! w00t.gif
εχω να παιξω και εγω μια τιμη..τη ρεβανς δηλαδη!ειμαστε 1-1!! peace.gif 19.gif tongue.gif blove.gif bball.gif
basket4
QUOTE(diama13 @ Apr 9 2007, 01:52 PM) *
Kαλημερα..χρονια πολλα..
ωραιο κουτσομπολακι...με τριποντο της μπασκετ4?? smiley.gif smiley.gif ετσι,ετσι να μας αποδεικνυει τι ειναι καθε φορα.... 41.gif blove.gif blove.gif

καταλαθος μπηκε...μη νομιζεις... 68.gif
basket4
σημερα εγινε και δευτερο μονο στο ανοιχτο του Μεγαλου Πευκου!!
ειχαμε και στη συνθεση μας ενα αλλο μελος του φορουμ..την play8!!!(τελικα ξερει μπασκετ!και την ειχα αδικησει!πλακιτσα!!)χαχα!
ειπαμε λοιπον να παιξουμε μονο η trefoil13,η play8 και εγω εναντιον καποιων αγοριων απο διαφορες ομαδες 3on3!!!!το τελικο σκορ δεν μπορω για ευνοητους λογους να το ποσταρω... rolleyes.gif
το κορυφαιο ηταν της play8 που γυριζει στους αντιπαλους και λεει πριν το παιχνιδι ''ελατε παιδια..θα παιξουμε στα 21..κερδιζετε 20-0 και η μπαλα δικη σας!!!''.... 24.gif 24.gif !!!!
παιζαμε για κανενα 2ωρο και το διαλυσαμε...επρεπε να πανε και τα κοριτσια σπιτια τους!
παντως...λογω το οτι δεν ειχαμε σχολεια,αγωνες,προπονησεις κτλ ειπαμε να το ριξουμε λιγακι στο μπασκετακι!
μια χαρα ηταν παντως! smiley.gif smiley.gif
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Apr 9 2007, 10:17 PM) *
χαχαχαχα!!!καλα την ειπες την περιοχη ενταξει!οσο για τον οικογενειακο οβελια τον τιμησα και πολυ μαλιστα...!να μην μιλησω για τα μεγαλα αβγα κιντερ με τα δωρακια!!χαχαχα
στο πρωτο μονακι ειχα κινητρο!!θυμασαι τι φωναξα στο τελευταιο 3ποντο??? rolleyes.gif rolleyes.gif !!
μου εθιξες τ.... .....!!!μετα παιξαμε και για καποια τιμη οπου φυσικα ηττηθηκα!ηταν μεγαλο το τιμημα για σενα αν εχανες!!χαχαχα!ημουν και κουρασμενη στο δευτερο παιχνιδακι!ποσο να αντεξω?γρια γυναικα... laugh.gif !
οχι δεν μου αρεσε το τελευταιο καλαθι γιατι ηταν πολυ κωλ...ρδο!!!
αλλα ηταν ωραια που παιξαμε!!!να το ξανακανουμε!! w00t.gif
εχω να παιξω και εγω μια τιμη..τη ρεβανς δηλαδη!ειμαστε 1-1!! peace.gif 19.gif tongue.gif blove.gif bball.gif

Tα μεγάλα αυγά κίντερ με τα δωράκια; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...! tongue.gif

QUOTE(basket4 @ Apr 9 2007, 10:28 PM) *
καταλαθος μπηκε...μη νομιζεις... 68.gif

Καλά που το παραδέχεσαι και μόνη σου! 19.gif

QUOTE(basket4 @ Apr 9 2007, 10:58 PM) *
σημερα εγινε και δευτερο μονο στο ανοιχτο του Μεγαλου Πευκου!!
ειχαμε και στη συνθεση μας ενα αλλο μελος του φορουμ..την play8!!!(τελικα ξερει μπασκετ!και την ειχα αδικησει!πλακιτσα!!)χαχα!
ειπαμε λοιπον να παιξουμε μονο η trefoil13,η play8 και εγω εναντιον καποιων αγοριων απο διαφορες ομαδες 3on3!!!!το τελικο σκορ δεν μπορω για ευνοητους λογους να το ποσταρω... rolleyes.gif
το κορυφαιο ηταν της play8 που γυριζει στους αντιπαλους και λεει πριν το παιχνιδι ''ελατε παιδια..θα παιξουμε στα 21..κερδιζετε 20-0 και η μπαλα δικη σας!!!''.... 24.gif 24.gif !!!!
παιζαμε για κανενα 2ωρο και το διαλυσαμε...επρεπε να πανε και τα κοριτσια σπιτια τους!
παντως...λογω το οτι δεν ειχαμε σχολεια,αγωνες,προπονησεις κτλ ειπαμε να το ριξουμε λιγακι στο μπασκετακι!
μια χαρα ηταν παντως! smiley.gif smiley.gif

Καταρχάς να πω ότι ξεκίνησα να πάω για μπόουλινγκ με τις αγαπητές play8 και basket4 αλλά κατέληξα να φτάνω Μ.Πεύκο μόνο και μόνο για να τις πείσω πρώτα να πάμε να φάμε παγωτό! Η συμφωνία ήταν παγωτό και μετά μπάσκετ...
Η play8 έκανε πλάκα στην αρχή στα καημένα τα αγοράκια των οποίων είχε γυρίσει το μάτι από τα νεύρα με την μαγκιά που τους πούλαγε! smiley.gif

Εμ, έπρεπε να πάμε και σπίτια μας... Και κάναμε και ολόκληρο ταξίδι!

Ναι basket4, τις διακοπές περίμενες εσύ για να το ρίξεις στο μπασκετάκι. Αντί να ακολουθήσεις το τρανό παράδειγμα μου με τις ατελείωτες ώρες διαβάσματος! 24.gif
Πάντως τα καταφέρατε και οι δυο σας, μόνο αποτοξίνωση δεν έκανα αυτές τις μέρες...! Κρίμα γμτ... Και ήταν ευκαιρία...
basket4
ενω το δικο σου ηθελες και το εβαλες!!
ελα..αβγα κιντερ..που ξεσκισαμε και σημερα οι 3 μας στο σπιτι μου..δεν πιστευω να διαβαζει κανεις προπονητης μας!χαχαχα!
δεν με αφηνετε να ποσταρς και τις αποδειξεις που εχω!!την εχεις ασχημα φιλεναδα!!!
καλα..για την Play8...δεν εχω να πω τιποτα....ειναι και ενα απο τα πουλεν της dolly και θα ειμαι σε επικινδυνη θεση!!
και εγω βασικα με την Play8 τον mister bean θελαμε να δουμε(ωραια ταινια..να πατε)..και καταληξαμε να παιζουμε μπασκετ!τωρα το τι φαγαμε ενδιαμεσα...εκτος απο το παγωτο...ειναι προσωπικο στοιχειο... w00t.gif
trefoil 13
QUOTE(basket4 @ Apr 9 2007, 11:38 PM) *
ενω το δικο σου ηθελες και το εβαλες!!

Φυσικά ρε! Άλλωστε είπαμε... ισχυρό κίνητρο! smiley.gif

ελα..αβγα κιντερ..που ξεσκισαμε και σημερα οι 3 μας στο σπιτι μου..δεν πιστευω να διαβαζει κανεις προπονητης μας!χαχαχα!

Τι; Ποιος τα έκανε αυτά; Ρε, σίγουρα είσαι το ίδιο άτομο με αυτό που ξέρω; tongue.gif
Πάντως για το δεύτερο μην είσαι και τόσο σίγουρη...! 65.gif

δεν με αφηνετε να ποσταρς και τις αποδειξεις που εχω!!την εχεις ασχημα φιλεναδα!!!
καλα..για την Play8...δεν εχω να πω τιποτα....ειναι και ενα απο τα πουλεν της dolly και θα ειμαι σε επικινδυνη θεση!!
και εγω βασικα με την Play8 τον mister bean θελαμε να δουμε(ωραια ταινια..να πατε)..και καταληξαμε να παιζουμε μπασκετ!τωρα το τι φαγαμε ενδιαμεσα...εκτος απο το παγωτο...ειναι προσωπικο στοιχειο... w00t.gif

Δηλαδή εμένα δεν με προστατεύει κανείς για να φοβηθείς ε;;; ohmy.gif tongue.gif
Das Kapital
ποια η γνωμη σας για τον προπονητη των Ανω Λιοσιων?
trefoil 13
QUOTE(lebron15 @ Apr 18 2007, 12:21 AM) *

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο απλά θα πω μια σκηνή που μου είχε κάνει άσχημη εντύπωση. Σε ένα παιχνίδι των κορασίδων, τα κοριτσάκια δεν τα πήγαιναν καλά και κάλεσε τάιμ άουτ και έβαλε την ομάδα να κάνει πους απς... Αυτά τα κάνεις στην προπόνηση αλλά όχι στους αγώνες, που υπάρχει κόσμος, γονείς και φίλοι γιατί οι κοπέλες σίγουρα δεν θα αισθάνονται καλά...
womanplayer
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 18 2007, 12:27 AM) *
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο απλά θα πω μια σκηνή που μου είχε κάνει άσχημη εντύπωση. Σε ένα παιχνίδι των κορασίδων, τα κοριτσάκια δεν τα πήγαιναν καλά και κάλεσε τάιμ άουτ και έβαλε την ομάδα να κάνει πους απς... Αυτά τα κάνεις στην προπόνηση αλλά όχι στους αγώνες, που υπάρχει κόσμος, γονείς και φίλοι γιατί οι κοπέλες σίγουρα δεν θα αισθάνονται καλά...

πλακα κανεις?δεν υπαρχει πουθενα αυτο.... 68.gif 68.gif 68.gif
Live strong
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 17 2007, 09:27 PM) *

Καλός προπονητής δε θεωρείται μόνο αυτός που κερδίζει παιχνίδια και πρωταθλήματα αλλά αυτός που είναι και σωστός παιδαγωγός.
Ένας προπονητής ειδικά σε μικρές ηλικίες ασκεί πιο πολύ το επάγγελμα (λειτούργημα), του παιδαγωγού, του ψυχολόγου και μετά του προπονητή, γιατί απλά, τα παιδιά διαμορφώνουν ένα χαρακτήρα και λαμβάνουν από τα πρότυπα που έχουν μπροστά τους.
Στη προκειμένη περίπτωση του προπονητού.
Τα παιδιά λοιπόν, πρέπει να χαίρονται όταν μπαίνουν στη προπόνηση και στους αγώνες και τα παιχνίδια να κατακτώνται από αγάπη προς το άθλημα και όχι από φόβο για τα τυχόν καψώνια που θα τους γίνουν μετά στη περίπτωση που χάσουν.
Το μπάσκετ δεν είναι στρατός και η ήττα δεν είναι πειθαρχικό παράπτωμα.
Αν ισχύουν αυτά που λες tref δεν έχω τι άλλο να πω!
tsops
QUOTE(lebron15 @ Apr 17 2007, 09:21 PM) *

Lebron15, έβαλα εδώ το topic για τον Άγγελο, στο οποίο μιλάμε σχετικά με προπονητές smile.gif
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Apr 18 2007, 01:39 AM) *
πλακα κανεις?δεν υπαρχει πουθενα αυτο.... 68.gif 68.gif 68.gif

Δυστυχώς το είδα να γίνεται από τον συγκεκριμένο προπονητή...
Και εγώ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό... Ακόμα και οι κοπέλες από τον άλλο πάγκο είχαν σαστίσει...
trefoil 13
Μέσα από αυτό το τόπικ έχω κράξει διαιτητές. Ωστόσο σήμερα, είδα μια πολύ καλή διαιτησία σε αγώνα κορασίδων! Ήταν ένας διαιτητής νέος, τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα... Το διαβολικό μου μυαλό, δεν παρέλειψε να τσεκάρει το φύλλο αγώνα και το ονομά του είναι Δαβιδέλης... Άριστη διαιτησία τουλάχιστον στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα που είδα! Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι ρεφ!
womanplayer
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 21 2007, 12:44 AM) *
Μέσα από αυτό το τόπικ έχω κράξει διαιτητές. Ωστόσο σήμερα, είδα μια πολύ καλή διαιτησία σε αγώνα κορασίδων! Ήταν ένας διαιτητής νέος, τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα... Το διαβολικό μου μυαλό, δεν παρέλειψε να τσεκάρει το φύλλο αγώνα και το ονομά του είναι Δαβιδέλης... Άριστη διαιτησία τουλάχιστον στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα που είδα! Μακάρι να υπήρχαν πολλοί τέτοιοι ρεφ!

μακαρι να εχει αναλογη συνεχεια , παντως να πω και εγω κατι για τουσ διαιτητες ειχα παει σε αγωνα αντρικο τοπικο , οι διαιτητες ηταν αψογοι και ξαφνικα γινεται μια φαση και η μια ομαδα αρχιζε να κραζει .... επεσαν τεχνικες ποινες κτλ ε μετα οι διαιτητες αλλαξαν τα σφυριγματα τους και σφυριζαν υπερ της ομαδα που φωναζε... γιατι???
womanplayer
Παιδια σημερα η basket4 εχει γενεθλια γινεται 18 ! χρονια σου πολλα basket4 σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις αντε και να μπεις σε καμια καλη σχολη .... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
basket4
QUOTE(womanplayer @ Apr 21 2007, 01:27 AM) *
Παιδια σημερα η basket4 εχει γενεθλια γινεται 18 ! χρονια σου πολλα basket4 σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το αποκτησεις αντε και να μπεις σε καμια καλη σχολη .... 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif

σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!καλα..εσενα κιολας δεν ξερω τι να σου πρωτοπω rolleyes.gif ..τα καταφερες και με συγκινησες παλι... 77.gif 77.gif blove.gif 24.gif
diama13
Καλημερα...χρονια πολλα και απο εμενα....να σε χαιρομαστε και να εισαι παντα καλα...ευχομαι να τα πας μια χαρα στις πανελληνιες μιας και πλησιαζουν και εχεις πηξει στο διαβασμα,και να περασεις εκει που θες...εγω προτιμω να περασεις γυμναστικη ακαδημια....χαχα....και προσεχε τι θα τραβας με την καινουργια σου καμερα,ε? icon_drunk.gif smiley.gif
basket4
QUOTE(diama13 @ Apr 21 2007, 11:37 AM) *
Καλημερα...χρονια πολλα και απο εμενα....να σε χαιρομαστε και να εισαι παντα καλα...ευχομαι να τα πας μια χαρα στις πανελληνιες μιας και πλησιαζουν και εχεις πηξει στο διαβασμα,και να περασεις εκει που θες...εγω προτιμω να περασεις γυμναστικη ακαδημια....χαχα....και προσεχε τι θα τραβας με την καινουργια σου καμερα,ε? icon_drunk.gif smiley.gif

tongue.gif ..να σαι καλα Diama Μου!!σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!μαλλον προς εκει γερνω!!
οσο για την καμερα...ελπιζω να τραβηξω τον τελικο της ΕΣΚΑ... tongue.gif blove.gif icon_drunk.gif 69.gif 77.gif rolleyes.gif peace.gif smiley.gif icon_wave.gif w00t.gif wink.gif
sofo4
Να τα εκατοστήσεις basket4 και όλες σου οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν- και πρωτο απο όλα καλή επιτυχία στις πανελλήνιες 41.gif wav.gif
Live strong
Χρόνια πολλά κι από μένα basket4 αν και λίγο καθυστερημένα!
Να είσαι πάντα καλά, υγιής και να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικά! smile.gif
tsops
Είχες γενέθλια βρε? ενηλικιώθηκες, ε? άντε, χρόνια πολλά με υγεία. Ποιός της έδωσε κάμερα ρε παιδιά? δεν έφτανε που έρχεται στο γήπεδο, θα έχει και ντοκουμέντα τώρα? laugh.gif
basket4
ευχαριστω παρα πολυ σοφο και livestrong

tsops οι γονες μου μου εκαναν δωρακι μια καμερα..καλα....θα πεσει πολυ σκαουτινγκ...οποτε με βλεπεις στο γηπεδο σας να ανησυχεις..ειδικα τωρα που θα ανεβειτε α εσκα.
σας ευχαριστω πολυ ολους. smiley.gif icon_wave.gif
trefoil 13
Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ! Η Ανθή Παπαηλία! Χρόνια της πολλά!
womanplayer
QUOTE(trefoil 13 @ Apr 30 2007, 03:09 PM) *
Σήμερα έχει γενέθλια ένας από τους θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ! Η Ανθή Παπαηλία! Χρόνια της πολλά!

γενεθλια ειχε και η Δασκαλοπουλου της Ακαδημιας 28- 4
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.