Κατά τη γνώμη μου τα υποψήφια 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής είναι τα εξής, σε τυχαία σειρά:
- ΑΕΚ-Απόλλων 80-86
Πολύς κόσμος έβλεπε τη σταδιακή πτώση στην απόδοση της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, καθώς και την αντιστρόφως ανάλογη πορεία των Πατρινών που έδειξαν να σταθεροποιούνται εντός παρκέ μετά τη φυγή του Ρούσο. Το μόνο κοινό που είχαν οι παίχτες των δύο ομάδων είναι ότι έπαιζαν απλήρωτοι.
Ο περσινός αντίστοιχος αγώνας είχε λήξει με το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές.
- Πανιώνιος - Πανελλήνιος 69 - 73
Στο πανέμορφο κλειστό του Ελληνικού (το οποίο όμως δε γέμισε και δε βλέπω πότε θα γεμίσει στην κανονική διάρκεια...

Βλέποντας όμως πως οι περισσότεροι παίξαμε άσσο το παιχνίδι στο overplaybet, μάλλον δεν το περιμέναμε να έρθει έτσι

- Γυμναστικός - Μαρούσι 78 - 70
Εγώ ρίχνω την ψήφο μου σε αυτό το παιχνίδι. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων κατά κύριο λόγο προδίκαζε το παιχνίδι σε (δύσκολο) διπλό. Σίγουρα πολύς κόσμος δεν περίμενε την ομάδα της Λάρισας να χαντακώσει άλλον έναν από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά οι συμπολίτες του Air_Kef δια χειρός Παπανικολόπουλου έδειξαν ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως...