Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το ματς-έκπληξη της εβδομάδας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Γενικές συζητήσεις
dizzy_fingers
Μετά το κάζο που πάθαμε όλοι στο OverplbayBet αυτής της αγωνιστικής με τις απανωτές εκπλήξεις που σημειώθηκαν, είπα να ανοίξω ένα τόπικ για να συζητάμε κάθε βδομάδα ποιό αποτέλεσμα ήταν το λιγότερο αναμενόμενο.

Κατά τη γνώμη μου τα υποψήφια 3 παιχνίδια μέχρι στιγμής είναι τα εξής, σε τυχαία σειρά:
- ΑΕΚ-Απόλλων 80-86
Πολύς κόσμος έβλεπε τη σταδιακή πτώση στην απόδοση της ΑΕΚ τον τελευταίο καιρό, καθώς και την αντιστρόφως ανάλογη πορεία των Πατρινών που έδειξαν να σταθεροποιούνται εντός παρκέ μετά τη φυγή του Ρούσο. Το μόνο κοινό που είχαν οι παίχτες των δύο ομάδων είναι ότι έπαιζαν απλήρωτοι.
Ο περσινός αντίστοιχος αγώνας είχε λήξει με το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές.

- Πανιώνιος - Πανελλήνιος 69 - 73
Στο πανέμορφο κλειστό του Ελληνικού (το οποίο όμως δε γέμισε και δε βλέπω πότε θα γεμίσει στην κανονική διάρκεια... sad.gif ) ο Πανελλήνιος έκανε τη ζημιά στον πλήρη Πανιώνιο με ηγέτη τον Μουλαομέροβιτς για μία ακόμη φορά. Ο Πανιώνιος πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο ήταν πάλι κακός και προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω τί φταίει για τις κακές του εμφανίσεις. Δεδομένου αυτού αλλά και του γεγονότος ότι ο Πανελλήνιος εμφανίζεται δυναμωμένος σε σχέση με πέρσι αλλά και με την αρχή της σεζόν όπου ξεκίνησε μουδιασμένα, ίσως και να μην ήταν τόσο έκπληξη αυτό το διπλό.
Βλέποντας όμως πως οι περισσότεροι παίξαμε άσσο το παιχνίδι στο overplaybet, μάλλον δεν το περιμέναμε να έρθει έτσι wink.gif.

- Γυμναστικός - Μαρούσι 78 - 70
Εγώ ρίχνω την ψήφο μου σε αυτό το παιχνίδι. Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων κατά κύριο λόγο προδίκαζε το παιχνίδι σε (δύσκολο) διπλό. Σίγουρα πολύς κόσμος δεν περίμενε την ομάδα της Λάρισας να χαντακώσει άλλον έναν από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά οι συμπολίτες του Air_Kef δια χειρός Παπανικολόπουλου έδειξαν ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως...
Air Kef
Νομίζω ότι πρέπει να το μεταφέρεις στο Bet το topic! tongue.gif
dizzy_fingers
Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το overplaybet το παρών τόπικ, καθώς απλά συζητάμε ("συζητάμε"...λέμε τώρα tongue.gif) για τα ματς της κάθε εβδομάδας της Α1.
Ελληνικό μπάσκετ -> Γενικές συζητήσεις δηλαδή wink.gif.

Μην κοιτάς που όλοι μας είμαστε τζογαδόμουτρα και δίνουμε βάση στο overplaybet laugh.gif.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.