Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Παναθηναϊκός 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
xristos_metal
Πωωωωωωω τι εγινε σημερα χαχαχαχαχα????????
rchos
επειδη το πραγμα ειναι πολυ επιφοβο θυμιζω οτι υπαρχει ειδικο τοπικ για την διαιτησια.
οτι γραφεται εδω θα σβηνεται αμεσα.κρατηστε επιπεδο παιδες. blove.gif
Ginobili
Ο Τέπιτς είναι χειρότερος από τον Κέτσμαν(δεν κάνω πλάκα)
Ο Τσαρτσαρής με εξέπληξε σήμερα,αν και άρρωστος έβαλε 2 καλάθια έκανε και ένα ωραίο κόψιμο...δεν του το χα....
Ο Περπέρογλου...τ'είχες Γιάννη....τ'είχα πάντα...αμυντικά τον έκαναν κόσκινο πάλι.Και σήμερα δεν είχαμε τον Μήτσο να πιάνει τους αντιπάλους του....

Ο Σάρας είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα.Έχει και τα μεγαλύτερα @@
xristos_metal
QUOTE(rchos @ Jan 3 2010, 21:56 ) *
επειδη το πραγμα ειναι πολυ επιφοβο θυμιζω οτι υπαρχει ειδικο τοπικ για την διαιτησια.
οτι γραφεται εδω θα σβηνεται αμεσα.κρατηστε επιπεδο παιδες. blove.gif

Φυσικα εννοουσα οτι εγινε ματσαρα φιλτατε icon_joy.gif icon_drunk.gif
androu
Σπανούλης και Γιασικεβίτσιους καθάρισαν την μπουγάδα για τον ΠΑΟ , με τον Πέκοβιτς να μην έχει αντίπαλο , αλλά εμένα προσωπικά να μην μου αρέσει το πως έπαιξε σήμερα(έχει πάθει κάτι αυτός με τις βολέςwink.gif

Λογική απορία ... Γιατί στην θέση του Περπέρογλου δεν έχει ο ΠΑΟ τον Παπανικολάου;

Είναι καλύτερος αυτός ή μήπως ο Τέπιτς ;

Περιέργως σήμερα μου άρεσαν τόσο ο Φώτσης , όσο και ο Τσαρτσαρής (έκαναν τουλάχιστον τα αυτονόητα)...
rankin
Εμένα μου άρεσε ο Καλαμπόκης που συνέχισε τις μεγάλες εμφανίσεις ! icon_drunk.gif
Μπράβο στον Παπανικολάου πάντως! Δεν το περίμενα να παίξει τόσο καλά!!!
Τα υπόλοιπα θλιβερά δεν είναι άξια σχολιασμού.......
dirk10
μεγαλο παιχνιδι οντως αλλα ο σπικερ τραγικος!καθαρη μεταφορα της μπαλας και να επιμενει οτι δεν ειναι!!!απαραδεκτος
Ginobili
QUOTE(androu @ Jan 3 2010, 21:11 ) *
με τον Πέκοβιτς να μην έχει αντίπαλο , αλλά εμένα προσωπικά να μην μου αρέσει το πως έπαιξε σήμερα(έχει πάθει κάτι αυτός με τις βολέςwink.gif

Ναι μόνο οι βολές είναι...2 καλάθια από κάτω έχασε πάλι.......μόνος του...
androu
Ναι , δείχνει από την αρχή της χρονιάς κάπως βαρύς ...υποτονικός... καμία σχέση με πέρυσι .

Χάνει τα άχαστα , δεν βάζει βολές...
Vas
QUOTE(dirk10 @ Jan 3 2010, 22:14 ) *
μεγαλο παιχνιδι οντως αλλα ο σπικερ τραγικος!καθαρη μεταφορα της μπαλας και να επιμενει οτι δεν ειναι!!!απαραδεκτος

Απορία.... Στο NBA υπάρχει "μεταφορα μπάλας" ? Απλώς επειδή παρατηρώ ότι οι Αμερικάνοι το κανουν πιο συχνα... (δεν εχω προσωπική εικόνα για την συγκεκριμένη φάση...)
dirk10
QUOTE(Vas @ Jan 3 2010, 23:22 ) *
Απορία.... Στο NBA υπάρχει "μεταφορα μπάλας" ? Απλώς επειδή παρατηρώ ότι οι Αμερικάνοι το κανουν πιο συχνα... (δεν εχω προσωπική εικόνα για την συγκεκριμένη φάση...)

οτι ο κανονισμοσ ειναι βλακεια ναι ειναι και νομιζω δεν υπαρχει στο ΝΒΑ.η φαση ειναι πεντακαθαρηπριν το πει καν ο ρεφερη ειχε φανει
traveller
Ο Σπανούλης όταν κουράζεται και θολώνει γίνεται κίνδυνος θάνατος στον άσο.
Στις δύο τελευταίες επιθέσεις με το τσούκου τσκούκου μου βγήκε η ψυχή.
Κίνηση μηδέν, η άμυνα έπαιρνε τις ανάσες της, οι δάδρομοι είχαν κλείσει, φοβάμαι μην την πληρώσουμε άσχημα καμια ώρα.

Όπως και να'χει περάσαμε ένα σοβαρο εμπόδιο και μπράβο σε όλα στα παιδιά. Προχωράμε

Ο Μήτσος τι έχει?? Πάντως όχι διάταση στους προσαγωγούς. Αυτό δε σε αφήνει ένα μήνα έξω. Θα ξαναπαίξει φέτος ????
pou_pws_pote
η απολυτη μπασκετικη αλητεια αυτο που εγινε σημερα στη ν σμυρνη..
καποιοι κανουν τα παντα για να μη χασει το πλεονεκτημα ο παναθηναικος
ηδη θα πρεπε να χει 3 ηττες και αντ αυτου ελεω σχινα ταβουλαρεα και παπαδημητριου εχει 1.
μεχρι κι ο διαμαντοπουλος το γραφε σημερα στο ΦΩΣ οτι οι ιδιοι 3 ειχαν σφυριξει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στο οακα και ειχαν οργιασει και παλι. στη διοικηση του ολυμπιακου προφανως κοιμουνταν τον υπνο του δικαιου παλι

αφηνουν και διαιτητευει ματς του παναθηναικου ο σχινας που ταξιδευε με τη 13 στα εκτος εδρας ματς στο τσαμπιονς λιγκ και για τον οποιο ο ιδιος ο γιαννακοπουλος εχει ζητησει πριν χρονια απο την ΚΕΔ να τον απαλλαξουν απο ματς του παναθηναικου

+1 φαουλ για προφανεις λογους! - rchos
spysta
ωραιο ματσακι σημερα ..δεν ειχα NOVA για να δω τον ΟΣΦΠ οποτε αραξε και ειδα ΣΚΑΙ .. για γερα νευρα διοτι εκει που εδειχνε να το τελειωνει ο ΠΑΟ .. ο Πανιωνιος απαντουσε ..πσιτευω πως αν δεν φορτωνοντας με χαζα φαουλ οι περιφερειακοι του Πανιωνιου .. και στο τελος δεν ειχαν γινει και διαφορες ομορφιες (οπως ανεφερα στο τοπικ της διαιτησιας) ο Ιστορικος θα ειχε κερδισει τον ΠΑΟ.. οπως του αξιζε κι ολας
Ginobili
QUOTE(TRAVELLER @ Jan 3 2010, 21:37 ) *
Ο Μήτσος τι έχει?? Πάντως όχι διάταση στους προσαγωγούς. Αυτό δε σε αφήνει ένα μήνα έξω. Θα ξαναπαίξει φέτος ????

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif 1 μήνα θα μείνει τελικά έξω?????????????!!!! Για 2 εβδομάδες δεν είχαν πει??????
traveller
QUOTE(Ginobili @ Jan 3 2010, 22:04 ) *
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif 1 μήνα θα μείνει τελικά έξω?????????????!!!! Για 2 εβδομάδες δεν είχαν πει??????

nai τόσο είχαν πει αλλά από τη Ρεάλ και μετά δεν έχει παίξει, έτσι δεν είναι ? και μάλλον δεν είχε παίξει ούτε και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος πριν τη Ρεάλ ή εκεί τραυματίστηκε, δε θυμάμαι καλά.

τε σπα, το θέμα δεν είναι οι προσαγωγοί. μακάρι να έχει πρόβλημα εκεί, ξεπερνιέται. καμια υποτροπή μην του κάνουν οι κοιλιακοί και τρέχουμε και δε φτάνουμε.
Magnus92
Καλουτσικη εμφανιση (για μενα) . . . Με καποιες επισημανσεις :
1) ο Σαρας ειναι για μενα μεσα στους 3 καλυτερους Playmaker της Ευρωπης ακομη και τωρα . . .
2) ο Πεκοβιτς ας βαλει καμια βολη ....
3) Τα γυρνατε τωρα για τον Τσαρτσαρη ε ;;; tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ΥΓ τι γινεται με τον ΔΔ ;;; Πολυ μεγαλη η απουσια του . . .
labros
σημερα θυμηθηκαμε ολοι γιατι το μπασκετ εχει σωστοτατα απαξιωθει πληρως στην ελλαδα..μπραβο στο διατητικο 3 για τις εφευρεσεις του..μπραβο στον προπονητη του παναθηναικου και στους ακριβοπληρωμενους παιχτες του που δεν σταματησαν να διαμαρτηρονται δευτερολεπτο..αλλα μαγκες ενα πραγματα βαλτε καλα στο μυαλο..μονο ετσι χανει η πανιωναρα στο αρτακης..ΜΟΝΟ ετσι..κ τελικα να σας πω κατι δικιο ειχε κ ο παπαλουκας..αν ειχε τα σημερινα σφηριγματα κ αυτος θα κερδιζε..αφου γουσταρετε να το παιζεται οι δυο σας το πρωταθλημα δικιο ειχε ο ανθρωπος ας το παιζεται στα ισια(μεταξυ σας)
paris13
κοιτα φιλε ο παναθηναικος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη κ οπως ειναι λογικα θα τα παρει τα σφυριγματα αλλα που ειναι το προβλημαα σου στην καθαρη μεταφορα μπαλας?τι να πω?ο ολυμπιακος δηλαδη τι παραπονα εχει?περσυ στον πρωτο τελικο εχει πει κανεις στον κυριο παπαλουκα ή τον κυριο κολοτουμπα[γιαννακη]οτι πριν γινει φαουλ υπηρχαν βηματα?γιατι αυτες οι δηλωσεις μετα απο αυτο το ματς δεν εγιναν ή εγιναν στον 2ο τελικο που νικησαμε για 30????οεοεοεο?

στα του ματς:το ματς ηταν παρα πολυ ομορφο κ διαφημηση του μπασκετ πολυ μεγαλος παιχτης ο παπανικολαου κ τωρα κ αυτο το βλεπεις οχι μονο απο τους ποντους αλλα κ την ηγετικη παρουσια του........τωρα να κανω μια ευλογη απορεια πως μια ομαδα στηριζετε σε εναν παιχτη 22 χρονων τον ραις[ετσι δεν τον λενε?].....απο τι στιγμη που πηγαινε στις βολες ημουν σιγουρος οτι θα τις χασει......ο πανιωνος ειναι πολυ καλη κ δουλεμενη ομαδα κ μπορει να φτασει ψηλα[αμα ειχε κ εναν καλο σεντερ θα ελεγα 3αδα τωρα δυσκολα]....

τσαρτσαρης:κοιταξτε εγω ποτε δεν τον εχω βρισει αυτον τον τεραστιο παιχτη σημερα εκανε ενα αρκετα καλο ματς αλλα πρεπει να ανεβει κ ειδικα ψηχολογικα καθως παντα κοιταζει αρχικος την πασα.....

σαρας:απιστευτως......η πασα στο καρφωμα του μπατιστ στο +9 νομιζω ολα τα λεφτα

περπερογλου-νικολας:δεν μου αρεσαν σαν να μην υπηρχαν

φωτσης:τι εχει παθει ο φωτσης στα 6.25 παντως εμενα μου αρεσε αρκετα σημερα πρεπει να μαζεψε κ αρκετα ριμπαουντ
morrison
Για να χαλαρωσουμε λιγο την ατμοσφαιρα θα σταθω μονο στο μακρυμανικο του Ευθιμοφ...
Μοναδικη πατεντα,προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει κατι αναλογο.
Αληθεια το φοραει σε ολα τα ματς η σημερα κρυωνε; rolleyes.gif

Kατα τα αλλα το παιχνιδι δεν μου αλλαξε την εντυπωση που εχω για τους φετινους Παναθηναικο και Πανιωνιο.
piratiko
Ακομα μια απαντηση στους καχυποπτους φιλαθλους του Παναθηναικου απο τον μεγιστο Σαρας. Και τι δεν ειπατε, ολο το καλοκαιρι μεχρι σημερα? Ειναι γερος, εχει σαπισει, ειναι πονηρος και πηρε το συμβολαιο ενω ηξερε οτι δεν θα ξαναγυρισει οπως ηταν....Ελεος!!
Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι χωρις τον Σαρας θα ημασταν κατωτερου επιπεδου? Οι πασες του ειναι ασσυληπτες, το σουτ το χει παντα και στα κρισιμα δεν κρυβεται... Ο Σπανουλης, δεν λεω μεγαλος παιχτης, αλλα οπως ειπατε πιο πανω στα κρισιμα θολωνει και κραταει τη μπαλα μεχρι 5 δευτερολεπτα προτου να ληξει η επιθεση και μετα κανει λαθος. Ο Περπε αφαντος σημερα, ενω ο Ντρου ειναι ακαταλαβιστικος...αφου το χει το σουτ, γιατι δεν σουταρει πιο πολυ? Ωραιο σχημα ειχε σημερα ο Ζοτς με Πεκο και Μπατιστ μαζι...συν Σπανουλη, Σαρας και Ντρου.
paris13
QUOTE(john morisson @ Jan 4 2010, 02:30 ) *
Για να χαλαρωσουμε λιγο την ατμοσφαιρα θα σταθω μονο στο μακρυμανικο του Ευθιμοφ...
Μοναδικη πατεντα,προσωπικα δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει κατι αναλογο.
Αληθεια το φοραει σε ολα τα ματς η σημερα κρυωνε; rolleyes.gif

Kατα τα αλλα το παιχνιδι δεν μου αλλαξε την εντυπωση που εχω για τους φετινους Παναθηναικο και Πανιωνιο.

καλα τι ξυλο ριχνει ο ευθιμοφ>ο τυπος ειναι απιστευτος
Alexandris Eleftherios
Παιδιά ναι μεν η μεταφορά της μπάλας είναι ΄΄παρανομη΄΄ στην Ευρώπη, αλλά...

ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ ειδικά σε τέτοιο χρόνο που κρίνει το ματς. Και πως το εννοώ...

Η μεταφορά της μπάλας είναι μια βλακεία και μισή. Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει. Όσοι έχουν παίξει μπάσκετ ξέρουν πως πολλές φορές πάνω στην τρίπλα και στην προσποίηση συμβαίνει.
Ο Σπανούλης όταν κάνει το σπάσιμο της μέσης και την τρίπλα αν παρατηρήσετε πολλές φορές κάνει και αυτός μεταφορά.
Παρατηρήστετο και θα το δείτε.

Πάμε παρακάτω...

Όντως ήταν μεταφορά. Πόσες φορές όμως σε ένα παιχνίδι ξεφεύγει απο τα μάτια των διαιτητών η μεταφορά της μπάλας? Δεκάδες φορές !!!
Έτυχε τώρα ο διαιτητής να την δεί και να την σφυρίξει. Εγω προσωπικά δεν θα το σφύριζα όμως. Θα έκλεινα τα μάτια στην συγκεκριμένη φάση γιατι θα έκρινε κατα ενα μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

Ναι. Θα έκλεινα τα μάτια ως διαιτητής σε κάτι που θα έπρεπε να σφυρίξω σύμφωνα με τους Ευρωπαικούς κανονισμούς.
Επειδή όμως ο συγκεκριμένος κανονισμός ειναι μια μ@λακία και μισή δεν θα το έδινα. Πως θα κάνεις δηλ την τρίπλα? Στις μισές τρίπλες γίνεται μεταφορά έστω για δέκατα του δευτερολέπτου και περνάει απαρατήρητη.

Αν θέλουμε την προοδο και του μπασκετ αλλα και της διαιτησίας πρέπει να αλλάξουμε αυτόν τον κανονισμό. Όπως επίσης πρέπει να αλλάξει και το αντιαθλητικό φαουλ και να γίνει και αυτό οπως στο ΝΒΑ.
Να δίνεται όταν ο παίκτης κάνει πολύ βίαιο φαουλ με σκοπό να σταματήσει τον επιθετικό με οποιο τρόπο ειναι αυτο δυνατόν.

Τώρα σε φάσεις που απλά ο αμυνόμενος καλαθοσφαιριστής βάλει τα χέρια του στα χέρια του αντιπάλου για να του κατεβάσει τα χέρια και δεν πάει προς την μπάλα, να δίνεται απλο φαουλ. Είναι φάσεις δύσκολες και δημιουργούν προβλήματα στην διαιτησία και αμφιλεγόμενες φάσεις.
Θα πεταχτεί ο ένας και θα πει πως τα χέρια του Γιασικεβίτσιους στο ματς με τον Πανιώνιο που δέχθηκε τεχνικη ποινή, ναι μεν χτύπησαν τα χερια του αντιπαλου και όχι την μπάλα, αλλα η πρόθεση ήταν να βρεί μπάλα.
Άλλοι θα πουν πως δεν είχε πρόθεση να βρει μπάλα παρα μόνο χέρια, και πάει λέγοντας.

Έτσι δίνεται και τροφή στις π@παροφυλάδες να γράφουν προστυχιές, στους ΄΄τυφλούς΄΄ οπαδούς να τσακώνονται για τις διαιτησίες κτλ κτλ κτλ ...

Τα πράγματα είναι απλά.
Η πρόθεση δεν μπορεί πάντα να ελεγχθεί. Είναι δύσκολο. Για αυτό τα αντιαθλητικά πρέπει να δίνονται ΜΟΝΟ όταν έχουμε σκληρό βιαιο μαρκαρισμα όπως στο ΝΒΑ, όπως επίσης να καταργηθεί και η μεταφορά.

Βλέπω πως βγαίνουν Ολυμπιακοί (προφανως νεαροί σε ηλικία που έχουν την πόρωση μέσα τους) και γράφουν για πράσινες παράγκες στο μπάσκετ λόγω της μεταφοράς που σφύριξε ο διαιτητής.
ΣΩΣΤΑ και το σφύριξε. Πετάξτε τα οπαδικά γυαλιά σας φίλοι Ολυμπιακοί και δείτε την φάση. Ειναι καθαρή μεταφορά μπάλας. Όμως αν και Παναθηναικός, εγω δεν θα το σφύριζα για τους λόγους που σας έγραψα.

Μπορούμε να κάνουμε την διαιτησία καλύτερη και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης πιο απλοποιημένο και καθαρό σαν φάσεις στα μάτια μας.

Να αλλάξουν άμεσα οι κανονισμοί λοιπόν, αν και το κομπλεξ που έχει η FIBA με το ΝΒΑ δεν την αφήνει να σκεφτεί καθαρά.

Στο σύνολο του αγώνα ο ΠΑΟ άξιζε την νίκη και αυτο μετράει.

Sorry για το σεντόνι. smiley.gif
Alexandris Eleftherios
Στο sport fm ο διαιτητής Ζαβλανός τα είπε αρκετά καλα για την επιμαχη φάση. Συμφωνώ μαζί του.
Μου άρεσε που παραδέχθηκε πως ο κανονισμός της μεταφοράς ειναι λάθος.

''«Είμαι κάθετος ότι έχει γίνει παράβαση. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά όλων των ανθρώπων γύρω από τη διαιτησία. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αν έγινε παράβαση κι όχι γιατί σφύριξε ο διαιτητής, ενώ απέμεναν 29 δευτερόλεπτα. Το είδα στο γήπεδο, αλλά το είδα και στην τηλεόραση όταν επέστρεψα σπίτι μου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Λάθη έγιναν στο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα».

Πάντως εξέφρασε την άποψη πως ο «φρέσκος» αυτός κανονισμός είναι λανθασμένος. «Για μένα ως κανονισμός είναι λάθος, γιατί είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή και μπορεί να το σφυρίξει ή να μην το σφυρίξει. Θα πρέπει να καταργηθεί ο κανονισμός, που παλαιότερα δεν υπήρχε. Κάποιοι παίκτες το κάνουν με εμφανή τρόπο και θα πρέπει να σφυρίζεται. Από τη στιγμή που υπάρχει κανονισμός, θα πρέπει να καταλογίζεται η παράβαση».
Grissino
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Jan 5 2010, 10:30 ) *
Στο sport fm ο διαιτητής Ζαβλανός τα είπε αρκετά καλα για την επιμαχη φάση. Συμφωνώ μαζί του.
Μου άρεσε που παραδέχθηκε πως ο κανονισμός της μεταφοράς ειναι λάθος.

''«Είμαι κάθετος ότι έχει γίνει παράβαση. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη, αλλά όλων των ανθρώπων γύρω από τη διαιτησία. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αν έγινε παράβαση κι όχι γιατί σφύριξε ο διαιτητής, ενώ απέμεναν 29 δευτερόλεπτα. Το είδα στο γήπεδο, αλλά το είδα και στην τηλεόραση όταν επέστρεψα σπίτι μου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Λάθη έγιναν στο παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα».

Πάντως εξέφρασε την άποψη πως ο «φρέσκος» αυτός κανονισμός είναι λανθασμένος. «Για μένα ως κανονισμός είναι λάθος, γιατί είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή και μπορεί να το σφυρίξει ή να μην το σφυρίξει. Θα πρέπει να καταργηθεί ο κανονισμός, που παλαιότερα δεν υπήρχε. Κάποιοι παίκτες το κάνουν με εμφανή τρόπο και θα πρέπει να σφυρίζεται. Από τη στιγμή που υπάρχει κανονισμός, θα πρέπει να καταλογίζεται η παράβαση».

Αλλιώς τα είπε βγαίνοντας από το κλειστό σε πηγαδάκι αλλά...

Δεν πειράζει όμως εμείς εκεί θα είμαστε.
colonel gomelsky
ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ??????????

Η απολαυστικότερη συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ ο Ζοτς:

«Όλοι σας και... μόνοι μας!»
Από Γιάννης Ράμμας | Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2010 18:10

«Να προσέχετε, όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό!». Αυτή ήταν η «απάντηση» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς εκείνους που... κλαίγονται μετά το «διπλό» στην «Αρτάκης» και τους οποίους αποχαιρέτησε με «άιντε… Αριβεντέρτσι!».

«Σεβόμαστε τον οποιονδήποτε αντίπαλο το ίδιο. Αυτό είναι το παιχνίδι το ίδιο. Μετράει, φυσικά, το ότι αν έχεις 10 πόντους διαφορά θα πρέπει να καταλάβεις πόσος χρόνος υπολείπεται και να παίζεις ανάλογα και πιο έξυπνα, αξιοποιώντας το χρόνο προς όφελός σου. Αλλά για μια ακόμη φορά θα πρέπει να πω ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο σε μια δύσκολη έδρα. Βρήκαμε τον τρόπο να κυριαρχήσουμε στον αγώνα. Αν μια ομάδα κυριάρχησε στο παιχνίδι, ήταν ο Παναθηναϊκός» είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε: «Το ότι μετά τόσους τίτλους τα τελευταία 10 χρόνια υπάρχει πολύς κόσμος που δεν του αρέσει να βλέπει τον Παναθηναϊκό δυνατό, δεν είναι πρόβλημα μας. Έχω ένα μήνυμα για όλους όσους είναι εναντίον μας: Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σε κάθε αγώνα. Θα πολεμήσουμε! Γιατί αυτός είναι ο χαρακτήρας του Παναθηναϊκού και όλοι το ξέρουν αυτό. Όλοι πρέπει να το λάβουν υπ' όψην τους. Και είναι μήνυμα και για τον κόσμο μας να βρίσκονται κοντά μας, γιατί όλοι θα είναι εναντίον μας».

«Αν είναι να μιλάμε για ένα σφύριγμα, άιντε… Αριβεντέρτσι!»

To σφύριγμα στον Ταϊρίς Ράις για μεταφορά της μπάλας στα -29.6'' με το σκορ στο 75-77 αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης γι' αρκετούς, με τον «Ζοτς», πάντως, να μιλάει για την ορθότητα της απόφασης και στέλνει... χαιρετίσματα σε όλους όσοι στέκονται σε μία και μόνο φάση.

«Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Δεν διαβάζω εφημερίδες. Υπάρχουν, όμως, και η τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Αν κάποιος αρχίσει να μιλάει για μια απόφαση ενός διαιτητή, δεν θέλω να συζητήσω. Στα 11 χρόνια που είμαι εδώ, δεν μιλάω για την τελευταία άμυνα ή την τελευταία επίθεση, για το τελευταίο σφύριγμα, γιατί πιστεύω ότι ένας αγώνας είναι 40 λεπτά. Αν κάποιος θέλει να καταστρέψει ό,τι κάνει μια ομάδα για 40 λεπτά, ας μιλήσουμε για μια απόφαση. Η απόφαση ήταν σωστή. Ο κανονισμός αυτό λέει. Ποιος θέλει να μιλήσει; Όλοι περιμένουν να μιλήσουν εναντίον του Παναθηναϊκού. Όλοι λένε "πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πούμε κάτι εναντίον του Παναθηναϊκού με τον έναν ή άλλον τρόπο". Αν θέλεις να μιλήσεις για έναν αγώνα, θα πρέπει να μιλήσεις από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο Για το πώς έπαιξαν οι δύο ομάδες, για μπάσκετ. Σε κάθε παιχνίδι θα βρεις άσχημα σφυρίγματα. Αν είναι να μιλάμε για ένα σφύριγμα, άιντε… Αριβεντέρτσι!» συμπλήρωσε για τα της Νέας Σμύρνης ο προπονητής του «τριφυλλιού» και κατέληξε:

«Κάθε φορά λέμε ότι ο κανονισμός είναι ο ίδιος είτε βρισκόμαστε στο πρώτο, είτε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο κανονισμός είναι κανονισμός για όλους και σε κάθε λεπτό. Αυτό είναι! Τώρα μιλάμε γι' αυτό, για την τελευταία φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλουν να κάνουν κάποιοι. Δεν θέλουν να μιλήσουμε για το πως κάθε φορά που ο Πέκοβιτς έπαιρνε την μπάλα, έβαζε εύκολο καλάθι ή ότι ο Σπανούλης έπαιξε 35 λεπτά ή για το πώς παίξαμε άμυνα ή για το πώς σταματήσαμε τον Καλαμπόκη, που έβαλε 28 πόντους την περασμένη εβδομάδα, ή για το πως ο Σαρούνας έπαιξε μετά από έναν μήνα ως ηγέτης, παρά το ότι είχε πρόβλημα στον ώμο του. Δεν είναι θέμα αυτό έτσι; Να μιλήσουμε για κάτι άλλο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το μήνυμά μου προς όλους είναι ένα: Να προσέχετε, όταν μιλάτε για τον Παναθηναϊκό! Και όταν ο Παναθηναϊκός παίζει άσχημα, θα το πω εγώ πρώτος, όπως έγινε και πέρυσι. Θα πω την αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε να πάρει τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Οπότε θα πω όχι ανοησίες! Και μην με ρωτάτε γιατί συμβαίνει αυτό τώρα. Έχετε την εμπειρία να ξέρετε γιατί. Εδώ και 11 χρόνια ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα. Ας τελειώνουμε! Όλοι προσπαθούν να βρουν κάτι. Αλλά το ραντεβού είναι στο γήπεδο. Για όλους. Εκεί θα τους περιμένουμε. Πρόσωπο με πρόσωπο. Ας παίξουμε μπάσκετ. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος είναι έτοιμος να μας νικήσει. Ο Παναθηναϊκός πάντα μιλά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια».

Ο επίλογος για τον Ομπράντοβιτς είχε κάτι το ασυνήθιστο, μιας κι «έκλεισε» μιλώντας ελληνικά, για να πει «Η αλήθεια είναι πικρή… Πολύ πικρή… Έτσι δεν λέτε στα ελληνικά;».

http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item...%BC%CE%B1%CF%82

ΥΓ. Οι υπογραμμίσεις δικές μου

Καλά ο Ζοτς τα έχει πάρει εντελώς! Κήρυξε πόλεμο...
giannis_
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 5 2010, 20:56 ) *
ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ??????????

Η απολαυστικότερη συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ ο Ζοτς:

http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item...%BC%CE%B1%CF%82

ΥΓ. Οι υπογραμμίσεις δικές μου

Καλά ο Ζοτς τα έχει πάρει εντελώς! Κήρυξε πόλεμο...

και μετα αναρωτιουνται μερικοι γιατι υπερασπιζομαστε μεχρι τελους τον ζοτς..γιατι απλα δεν αφηνει κανεναν να κανει κακο στην ομαδα του.
respect.οχι μονο για αυτα π λεει αλλα κυριως γιατι τολμαει και τα λεει.

μας δινει και ιδεες για καινουργιες υπογραφες... smiley.gif
Ginobili
Άιντε...Arrivederci!!
colonel gomelsky
Βρήκε κανείς τις δηλώσεις του Ζοτς σε βίντεο; Τις ψάχνω σε όλα τα σάιτ και δεν τις βρίσκω πουθενά
a bullet for your head
''Ας παίξουμε μπάσκετ. Εκεί τους περιμένουμε όλους. Όχι στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Στο γήπεδο. Εκεί θα δω ποιος είναι έτοιμος να μας νικήσει. Ο Παναθηναϊκός πάντα μιλά στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια''.

Προσωπικα σταθηκα σ'αυτο το σημειο...δεν θα το σχολιασω περισσοτερο...ηδη το εχω θιξει εμμεσα σ'αλλο τοπικ..

dirk10
μπραβο ρε ζοτς εδωσες πολυ σωστη απαντηση!!!!!!!!πρεπει να τελειωσει αυτη η καραμελα και ο coach εχει τον τροπο!!!!και κατι αλλο το γραφω εδω γιατι το φορουμ δεν ειναι και τοσο αντικειμενικο τελικα οποτε γραφω σε υποφορουμ του οσφπ περνω φαουλ χωρις κανεναν λογο.εαν δεν σταματησετε να ασχολιστε με τους γκρι και να βλεπετε το τι μπασκετ παιζει η ομαδα σας παλι για την τελευταια φαση θα μιλατε μια ζωη!!!!σαρας ΘΕΟΣ
babs
Παιδιά πολύ ωραία και όμορφα όλα τα παραπάνω (λέμε τώρα ...), αλλά στα 2 ματς με Νιωνιο και ΠΑΟΚ η διαιτησία ήταν απαράδεκτη. Είναι κρίμα από ομάδες με ιστορία, που δεν έχουν τα μπάτζετ των "αιωνίων", να τους στερούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια τεράστια νίκη που θα μπορούσε να συσπειρώσει τον κόσμο τους και να αναζωογονήσουν γενικότερα το ενδιαφέρον για το άθλημα. Αντί να δώσεις και μια αβάντα, που λέει ο λόγος, στη πιο αδύναμη ομάδα, της βάζεις και τρικλοποδιές!!! Σώνει και καλά η πρωτιά να κριθεί, στη καλύτερη περίπτωση, που θα έχουν ευνοηθεί στον ίδιο βαθμό οι ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, στα καφροντέρμπι που πρωταγωνιστούν οι "υπέροχοι λαοί"!
Είμαι ΠΑΟ, παίρνω διαρκείας συνεχόμενες σεζόν, αλλά έχει αρχίσει και μου τη δίνει αυτό το πράγμα. Πέρσυ ήταν τα φαλτσοσφυρίγματα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, φέτος τα 2 προαναφερθέντα. Με πειράζει πιο πολύ να κερδίζω με αυτό το τρόπο παρά να χάνω στο τσακ από μια ομάδα που απλώς ήταν στη μέρα της. Το αυτό πιστεύω ότι ενστερνίζεται και η πλειοψηφία των φιλάθλων, τόσο του ΠΑΟ, όσο του του ΟΣΦΠ.
rchos
QUOTE(dirk10 @ Jan 6 2010, 11:25 ) *
και κατι αλλο το γραφω εδω γιατι το φορουμ δεν ειναι και τοσο αντικειμενικο τελικα οποτε γραφω σε υποφορουμ του οσφπ περνω φαουλ χωρις κανεναν λογο.εαν δεν σταματησετε να ασχολιστε με τους γκρι και να βλεπετε το τι μπασκετ παιζει η ομαδα σας παλι για την τελευταια φαση θα μιλατε μια ζωη

να σε ρωτησω κατι χαζο βρε συ ντιρκ.γιατι πιστευεις οτι γραφοντας εδω αλλαζει κατι?οι ιδιοι μη αντικειμενικοι μοντ διαβαζουμε και αυτο το τοπικ οπως και τα υπολοιπα.
ασε που το τελευταιο φαουλ δεν επεσε σε τοπικ του ολυμπιακου.
διαβασε τους κανονισμους γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις κανει και συνεχισε να ποσταρεις μεσα στους κανονες γιατι και αυτο σου το ποστ ειναι εκτος κανονων.
dirk10
QUOTE(rchos @ Jan 7 2010, 19:49 ) *
να σε ρωτησω κατι χαζο βρε συ ντιρκ.γιατι πιστευεις οτι γραφοντας εδω αλλαζει κατι?οι ιδιοι μη αντικειμενικοι μοντ διαβαζουμε και αυτο το τοπικ οπως και τα υπολοιπα.
ασε που το τελευταιο φαουλ δεν επεσε σε τοπικ του ολυμπιακου.
διαβασε τους κανονισμους γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις κανει και συνεχισε να ποσταρεις μεσα στους κανονες γιατι και αυτο σου το ποστ ειναι εκτος κανονων.

den εχω σκοπο να ξαναγραψω!!! αλλα οσο προκλιτικο ηταν το χαχαχαχαχχα αλλο τοσο ειναι και αυτοι που γραφουν οτι ηταν μεταφορα .
τος εχω διαβασει πολυ καλα τους κανονες αν θες να ξερεις.ειμαι και λιγο ξανθος οποτε δικαιολογισε με.
ερωτηση τωρα πιος ξερει τι συμβολαιο εχει ο ζοτς??(λεφτα το χρονο?) και ποσα ο δρακος??
Flash
QUOTE(dirk10 @ Jan 9 2010, 00:57 ) *
den εχω σκοπο να ξαναγραψω!!! αλλα οσο προκλιτικο ηταν το χαχαχαχαχχα αλλο τοσο ειναι και αυτοι που γραφουν οτι ηταν μεταφορα .
τος εχω διαβασει πολυ καλα τους κανονες αν θες να ξερεις.ειμαι και λιγο ξανθος οποτε δικαιολογισε με.
ερωτηση τωρα πιος ξερει τι συμβολαιο εχει ο ζοτς??(λεφτα το χρονο?) και ποσα ο δρακος??

Dirk, όπως φαντάζομαι καταλαβαίνεις από τους κανονισμούς, σε αυτό το φόρουμ δεν τιμωρούμε την οποιαδήποτε γνώμη αλλά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται αυτη. Οπότε ίσως το φάουλ να ήταν ελαφρώς αυστηρό αλλό ο λόγος ήταν σαφής.

Επι του ερωτήματος σου εγώ δεν γνωρίζω την απάντηση.
panos75
Μετά από πραγματική Οδύσσεια διάρκειας ενενήντα λεπτών κατάφερα να επιστρέψω από το ΟΑΚΑ.

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στο μαχητικό, πλην όμως ανύπαρκτο εντός ρακέτας Περιστέρι. Μπατίστ, Πέκοβιτς έκαναν πάρτυ όσο έπαιξαν καλύπτοντας έτσι την απουσία του Διαμαντίδη και την μέτρια μέρα των Γιασικεβίτσιους, Σπανούλη (τραυματίστηκε στο τέλος).

Ορισμένες παρατηρήσεις.

1)Τι πρέπει επιτέλους να κάνει ο Τανατζής για να τον κλείσουν στο ίδιο ψυχιατρείο που φιλοξενεί τον Καρούση;

2)Ο Αλβέρτης τι ρόλο βαράει στην ομάδα;

3)Φάση για πολλά χαιλάιτ το καλάθι του Νίκολας στη λήξη του ημιχρόνου.

4)Αυτός ο Σερμαντίνι καλύτερα να ακολουθήσει το παράδειγμα της συνονόματης του Νίνι και να το γυρίσει στο τραγούδι, γιατί από μπάσκετ...

5)Η εξέδρα ανακάλυψε νέο "εχθρό" στο πρόσωπο του παγκοσμίως άγνωστου Μαργαρίτη, ο οποίος τραυμάτισε τον Σπανούλη και γενικώς έκανε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα κι'ενώ το ματς είχε κριθεί προ πολλού.
giannis_
επειγοντως αγιασμο,ελεος με τους τραυματισμους φετος,στο τελος θα παιξει ο ιτουδης.εκτος απο τον σπαν τραυματιστηκε κ ο περπε.

κλασσικα 3 κ ο κουκος στο οακα,αλλα δν πειραζει καλυτερα,λιγοι κ καλοι.
το σκορ λεει τα παντα για τον αγωνα νομιζω.

ο drew δεν την παλευει μια....οσο πιο μακρια τοσο πιο ευκολο για αυτον tongue.gif
Ginobili
QUOTE(panos75 @ Jan 9 2010, 22:11 ) *
2)Ο Αλβέρτης τι ρόλο βαράει στην ομάδα;

Αυτόν που βάραγε και πέρσι και πρόπερσι
lightday
Την κάτσαμε.
Απόντος Σπαν,με ΔΔ στα πιτς, Σαρας να ερχεται σιγά σιγά σιγά σιγά ,κρύος ιδρώτας με κόβει όταν σκέφτομαι οτι ο Ντρου θα παίρνει το κουμάντο και λίγο ο Καλάθης.

giannis_
QUOTE(giannis_ @ Jan 10 2010, 02:56 ) *
ο drew δεν την παλευει μια....οσο πιο μακρια τοσο πιο ευκολο για αυτον tongue.gif

http://prasinanea.gr/html/ent/854/ent.10854.asp
McLane
Πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Η ΑΕΚ δεν είναι και ο πιο δυνατός αντίπαλος βέβαια αλλά οπώς και να το κάνουμε οι 38 πόντοι διαφορά και οι 47 στην άμυνα είναι θετικά στοιχεία. Αν και το καλύτερο όλων είναι το πάθος που έδειξαν οι παίχτες και το γεγονός ότι παίξαμε όμορφο μπάσκετ μετά από κάμποσο καιρό. Πολλοί καλοί οι νέοι (Καλάθης, Τέπιτς, Σερμαντίνι) και ο παλιός (Τσαρτσαρής). Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια γιατί θα το χρειαστούμε οπωσδήποτε.
Air Kef
Δεν το λέω με κακία, αλλά το να παίξει μονο 2 λεπτά ο Βεργίνης σε τέτοιο ματς δεν ειναι λίγο άδικο και άσχημο;
PAKMAN
Ο Βεργίνης δυστηχως του χρόνου μας αποχαιρετά καί έρχεται ο Λίνος γιά προετοιμασία διετή. Όταν ο Καλάθης με το καλημέρα παίζει 25 λεπτά Ευρωλίγκα δείχνει το πόσο τον πιστεύει τον μικρό. Αυτό που με προβλημάτισε χθες ήταν το πόσο άλλη ομάδα είμαστε με ΔΔ μέσα και έξω από το παρκέ. Πραγματικά δεν έχω δει άλλη ομάδα να επηρεάζεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ από την παρουσία ενός παικτη smile.gif

Θέλω ΣΑΤΟ και Κριστόφ του χρόνου να τρώμε 40 πόντους μ.ο. ανα μάτς laugh.gif
vastravoud
QUOTE(Air Kef @ Jan 18 2010, 07:30 ) *
Δεν το λέω με κακία, αλλά το να παίξει μονο 2 λεπτά ο Βεργίνης σε τέτοιο ματς δεν ειναι λίγο άδικο και άσχημο;

Έχω την εντύπωση ότι ο Ζοτς για λόγους ομοιογένειας πάντα κλείνει αρκετά το rotation τέτοια περίοδο. Όντως μπορεί να μοιάζει άσχημο αλλά αν υπάρχει σαφής κατανομή ρόλων(και εξήγηση από πριν), έχει και τα θετικά του
balomazoxtra
QUOTE(PAKMAN @ Jan 18 2010, 12:28 ) *
Ο Βεργίνης δυστηχως του χρόνου μας αποχαιρετά καί έρχεται ο Λίνος γιά προετοιμασία διετή.

Λίνος? 41.gif
Απο που προκύπτει?
PAKMAN
Το δειχνει πουθενά σήμερα?
McLane
QUOTE(PAKMAN @ Jan 23 2010, 18:00 ) *
Το δειχνει πουθενά σήμερα?

Connex-TV icon_drunk.gif 53-25 το ημίχρονο. Ο Λιθουανός έχει ξεφύγει...
vastravoud
Η δυναμικότητα του αντιπάλου φυσικά δεν αφήνει περιθώρια, απλώς είναι πλέον σαφέστατο ότι ο Σάρας είανι 2 σκαλιά καλύτερος απ' όσο 4-5 βδομάδες πριν, ενώ και ο Μήτσος δείχνει να μην έχει κουσούρι και να είναι ο γνωστός ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ Μήτσος
Paris87
Απο οτι ειδα εβαλε 3ποντο ο Σερμαντιναρος...επιτελους γιατι στα .....βιντεακια εδειχνε οτι το εχει.
rolleyes.gif
lakersdynasty
αμα βρεθει σε θεση να σουταρει και εχει εντολη να αναλαμβανει τετοιες πρωτοβουλιες θα το κανει...

απλα μεχρι τωρα περισοτερο παιζει ως κλασσικο 5αρι αν και τα περισοτερα καλαθια του τα πετυχαινει λογω υψους και οχι λογω αποτελεσματικου ποσταρισματος.

το εχει το σουτ και το ξερουμε και πανω απ'ολα το ξερουν αυτοι που πρεπει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.