QUOTE (passer @ Dec 4 2018, 15:16 )

Έφτασε και αυτή την εβδομάδα η ώρα του κουβά. Αγωνιστική με πολλές εκπλήξεις βλέπω.
ΠέμπτηΝταρουσάφακα-Μακάμπι 2
Την εμπιστεύτηκα τη Νταρού την προηγούμενη εβδομάδα και με πρόδωσε. O coach Bullet θα εκδικηθεί για μένα
Μπούντουτσνοστ-Μπαρτσελόνα 1
Πάμε στην πρώτη βόμβα, η Μπαρτσελόνα με τη Φενέρ ήταν μετριοκακή, η Μπουντού το έχει κάνει ήδη 2 φορές, γιατί όχι και 3η;
Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός 2
Δεν ξέρω αν ισχύει ή αν θέλω να το δω, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να σταθεροποιεί την απόδοσή του, η Ζαλγκίρις δεν ψήνεται ιδιαίτερα να παίζει στην έδρα της, 2πλό
Μπάγερν-Χίμκι 2
Σημαντικό ματς που θα δείξει ποιος από τους 2 θα συνεχίσει να βλέπει 8άδα, φρονώ ότι ήρθε η ώρα για τη Χίμκι να κάνει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη
Μιλάνο-Γκραν Κανάρια 2
Αν και η Αρμάνι είναι σοβαρή μέχρι τώρα, κάτι μου λέει ότι κάπου θα τη χύσει την καρδάρα, το ένστικτό μου λέει πως εδώ είναι πιθανό
ΠαρασκευήΕφές-Ρεάλ Μαδρίτης 1
Παραπατάει τελευταία η Ρεάλ (ίσως είναι προγραμματισμένη κοιλιά που έλεγε και μια ψυχή πέρυσι εδώ στο forum), δταθερά καλή η Εφές
Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1
Λίγο ότι η Μπασκόνια καίγεται, λίγο ότι η ΤΣΣΚΑ είναι πιο χαλαρή μετά από το 2πλό στη Ρεάλ, λίγο η καυτή έδρα, άσος
Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ 1
Ισχύει ό,τι και από πάνω
Περιμένω post από stefkorner που θα τα βλέπει όλα ανάποδα

ολα αναποδα οχι και ουτε στεφ ειμαι
λες οτι φενερ ρεαλ και τσσκα θα χασουν? εγω το βλεπω πολυ πολυ δυσκολο εως απιθανο και γιατι δεν παιζουν με τρομερες ομαδες, μονο εφες ειναι καλη φετος, αλλα και ειναι απο οχι καλες εμφανισεις τελευταια πλην φενερ. οποτε θεωρω οτι 2/3 απο αυτα τα ματς θα ειναι διπλο.
ισως ηρθε και η ωρα της φενερ ειτε να χασει επιτελους ειτε να φυγει με διπλο απο οακα! πλην μιας φορας play off παντα χανει!
επισης και η αρμανι ευκολα θα κερδισει.
του οσφπ ειναι 50-50 εντελως! πρεπει να κανει και καμια νικη η ζαλγκιρις μεσα στην εδρα της και ο οσφπ εχει σερι καλων επιτυχιων που ισως σπασει. ξυλο πολυ και απειρη τακτικη προβλεπω!
η μπαρτσα θα κερδισει. μετα απο 20αρα μεσα στην εδρα της θα αντιδρασει και επισης η μπουντου εκανε τρελη υπερβαση οποτε τωρα θα γυρισει στα κλασικα.
τελος μακαμπι συμφωνω και δεν βλεπω τιποτα αλλο απο διπλο!