Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2006 - 2007
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
PAME GIA ANODO!!!
diama τί λες?
diama13
QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 13 2006, 05:12 PM) *
diama τί λες?

Τι λεω,δεν καταλαβα.... smile.gif
tsops
QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 13 2006, 05:05 PM) *
Έχει εναν καλό άσσο αλλά ένας κούκος ως γνωστόν δεν φέρνει την άνοιξη! Δεν θυμάμαι να έχει κάτι το ιδιαίτερο σε πάγκο. Αν κρίνω από τον αγώνα με την Τούφα μετά το πρώτο ημίχρονο κουράστηκε ο Άρης και παρέδωσε τα όπλα.

Είδες? Άμα φωνάξεις τον σωστό άνθρωπο, λαμβάνεις τη σωστή πληροφόρηση! Thanx PGA

QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 13 2006, 05:12 PM) *
diama τί λες?

Εγώ λέω σίγουρα όχι στον Άρη και στη Δάφνη! laugh.gif
diama13
Ενταξει,παει..με αποτελειωσατε..με εχετε μπερδεψει εντελως....αλλα τουλαχιστν ξερουμε οτι δεν παιζει στην δαφνη και στον αρη..κατι γινεται τωρα δηλαδη... bball.gif
PAME GIA ANODO!!!
φαγωθήκατε πουθενά δεν παίζω απλά είμαι fun και μου αρέσει να σχολούμαι και να παρακολουθώ, έχω αρκετές φίλες στη κατηγορία και τα μαθαίνω ΟΛΑ!!!
tsops
QUOTE(PAME GIA ANODO!!! @ Oct 13 2006, 05:22 PM) *
φαγωθήκατε πουθενά δεν παίζω απλά είμαι fun και μου αρέσει να σχολούμαι και να παρακολουθώ, έχω αρκετές φίλες στη κατηγορία και τα μαθαίνω ΟΛΑ!!!

Έλα δεν σου είπε τίποτα η diama13, εδώ οι περισσότεροι απλώς δεν έχουμε πρόβλημα να λέμε ποιοί είμαστε στη πραγματικότητα peace.gif

Ο Φιλαθλητικός τι λέει φέτος? laugh.gif Για κάποιον - κάποια χτυπάει η καμπάνα να μας δώσει πληροφορίες. Μην μιλάμε μόνον εμείς ;)
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 13 2006, 05:28 PM) *
Έλα δεν σου είπε τίποτα η diama13, εδώ οι περισσότεροι απλώς δεν έχουμε πρόβλημα να λέμε ποιοί είμαστε στη πραγματικότητα peace.gif

Ο Φιλαθλητικός τι λέει φέτος? laugh.gif Για κάποιον - κάποια χτυπάει η καμπάνα να μας δώσει πληροφορίες. Μην μιλάμε μόνον εμείς wink.gif

Ευχαριστω για την υπερασπιση... smile.gif για ποιον χτυπαει η καμπανα θα μας πεις??αφου τα λεμε ολα εδω...... tongue.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 13 2006, 05:30 PM) *
Ευχαριστω για την υπερασπιση... smile.gif για ποιον χτυπαει η καμπανα θα μας πεις??αφου τα λεμε ολα εδω...... tongue.gif

Καλησπέρα. Πήγα να γράψω το πρωϊ, αλλά κόπηκε το ρεύμα blink.gif Φιλαθλητικός? χμμμ, βέβαια έχουμε αντιπρόπωπο και θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε απόψεις. Για βάλτε μπρος κυρίες μου.

Σημείωση : χθες έγινε ένα φιλικό "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς". Η μία ομάδα γεμάτη δηλώσεις από πέρυσι που δεν μου άρεσαν καθόλου, αλλά χθες δυστυχώς ούτε καν....σκόραρε. Δεν πειράζει, μαθήματα είναι αυτά... smile.gif

Στα της κατηγορίας λοιπόν : αναμένουμε νέους εκπροσώπους εντό των ερχομένων 2 εβδομάδων. Άνθρωποι που έμαθαν για το forum και το εν λόγω topic και θα εισέλθουν ενεργότατοι! Εντός των ημερών νεότερα bball.gif
PAME GIA ANODO!!!
για να δούμε λοιπόν!
περιμένω αγωνιωδώς!!!
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Oct 15 2006, 07:11 PM) *
Στα της κατηγορίας λοιπόν : αναμένουμε νέους εκπροσώπους εντό των ερχομένων 2 εβδομάδων. Άνθρωποι που έμαθαν για το forum και το εν λόγω topic και θα εισέλθουν ενεργότατοι! Εντός των ημερών νεότερα bball.gif

Ωχ...και άλλοι tsops;;; 40.gif
Καλά πλάκα κάνω... tongue.gif
tsops
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 15 2006, 05:42 PM) *
Ωχ...και άλλοι tsops;;; 40.gif
Καλά πλάκα κάνω... tongue.gif

Εκπρόσωποι της κατηγορίας λέω βρε...από άλλες ομάδες...αμέσως εσύ laugh.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 15 2006, 05:58 PM) *
Εκπρόσωποι της κατηγορίας λέω βρε...από άλλες ομάδες...αμέσως εσύ laugh.gif

Α,ωραια..θα μπορουμε να ¨κατασκοπευσουμε¨ τις αλλες ομαδες δηλαδη....καλησπερα με την ευκαιρια... biggrin.gif
basket4
τελικα tsops ειχατε δικιο...ημουν στο χθεσινο σας φιλικο με την Ν.Ιωνια.η κανονικη θεση της Ευας ειναι 3αρι.ηταν αρκετα καλη σε αυτη τη θεση.εχει και καλο περιφεριακο σουτ.δεν φανταζομουν οτι θα μπορουσε να παιξει τετοια θεση
lambros
Γειά σε όλους! bball.gif
Όσο για τον Άρη είναι μάλλον αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι , ενώ αποτελείται απο ημίψηλες παίκτριες σε όλες τις θέσεις που μάλλον κουράστηκαν από ένα σημείο και μετά. Έμπειρη και καλή σκόρερ η παίκτρια στον άσσο(συμφωνώ με την ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ) , χωρίς πάντως να είναι άσσος..
Τα λέμε...
tsops
QUOTE(basket4 @ Oct 15 2006, 08:46 PM) *
τελικα tsops ειχατε δικιο...ημουν στο χθεσινο σας φιλικο με την Ν.Ιωνια.η κανονικη θεση της Ευας ειναι 3αρι.ηταν αρκετα καλη σε αυτη τη θεση.εχει και καλο περιφεριακο σουτ.δεν φανταζομουν οτι θα μπορουσε να παιξει τετοια θεση

Ήσουν στο φιλικό? blink.gif Όντως, το παιδί αυτό πρέπει να παίζει 3άρι και για εκεί θα δρομολογηθεί. Βέβαια, όλο το καλοκαίρι δούλεψε με σκοπό αυτή τη θέση. Θα βοηθήσει πολύ όμως φέτος στο 4 (ειδικά στις νεάνιδες). Όπως έχω πει και παλαιότερα, μου αρέσει να δουλεύω τις παίκτριες στις θέσεις από 1-4 (εφόσον ο σωματότυπος και η τεχνική τους το επιτρέπει φυσικά), δεδομένου ότι πιστεύω ακράδαντα στην πληρότητα των κινήσεων παικτών που μπορούν να παίζουν "πρόσωπο" και "πλάτη" στο καλάθι.

Ο Λάμπρος μας είπε για τον Άρη και ακόμα περιμένουμε τον Φιλαθλητικό στη κουβέντα (Greeceeeeeee!). Το Μαρούσι παραμένει ερωτηματικό και ο Προμηθέας..."διχασμένη προσωπικότητα"! laugh.gif

Πάντως, πιστεύω ότι φέτος θα κριθούν πολλά στις απώλειες βαθμών σε δύσκολες έδρες. Και από τώρα, βάζω μία : αυτή του Αχιλλέα. Θα πέσουν πολλά κορμιά εκεί και θα έχουμε γλέντια. Επίσης, κάτι έχω ακούσει και για το καινούργιο γήπεδο της Τούφας. Όντως είναι κακό γήπεδο ή μου λένε χαζομάρες? bball.gif

Δεύτερο edit : η natsk που εξαφανίστηκε???
diama13
Το μαρουσι δεν το εχει δει κανεις????τι λεει σαν ομαδα???θελω να ρωτησω κατι..ποια η διαφορα 4 και 5?? bball.gif biggrin.gif
greece4
sorry coach... ετρεχα με τις παλιοεκλογες και τα χω παιξει!! κ σημερα απειχα απο οτιδηποτε εστω μοιαζει με pc! tongue.gif tongue.gif

αποψη για το φιλαθλητικο? δεν μου ειναι ευκολο... θελω να πιστευω πως θα εχουμε μια καλη χρονια χωρις τραυματισμους, γιατι ολο κ κατι ειχαμε στην αρχη... δυστυχως δεν εχω δει τις περισσοτερες ομαδες για να κανω συγκρισεις...
ο προμηθεας ειναι μια πολυ καλη ομαδα με ψηλα κορμια αλλα θεωρω πως ειχαμε τη δυνατοτητα να κερδισουμε το μεταξυ μας παιχνιδι, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι για τη δυναμικοτητα της ομαδας μας...
ειμαστε ομαδα καινουρια και τωρα μαθαινουμε η μια το παιχνιδι της αλλης και προσπαθουμε να 'χωνεψουμέ' τα συστηματα για να βγαινουν πιο 'αυτοματα'... νομιζω μετα απο 2-3 αγωνιστικες θα μπορουμε να εχουμε μια καλυτερη εικονα... δεν ειμαστε ψηλη ομαδα, αλλα προσπαθουμε να εκμεταλλευομαστε τα μειονεκτηματα μας με αλληλοκαλυψεις και πιεση στην αμυνα...
ο χρονος ελπιζω θα λειτουργησει υπερ μας! wink.gif

(εννοειται πως θα ηθελα και τη δικη σου γνωμη οταν μας δεις η οποιου τυχει κ μας παρακολουθησει! wink.gif )

diama13 το 4αρι ειναι πιο 'ελαφρια' παικτρια... συνηθως μπορει να τραβηχτει και απο λιγο πιο μακρια, ειναι πιο ευκινητη, με καλυτερη ντριμπλα... το 5αρι ειναι πιο 'βαρυ' πιο ψηλο ισως, πιο κοντα στο καλαθι... βεβαια ολα ειναι σχετικα μια και στο συγχρονο μπασκετ τεινουν να καταργηθουν οι θεσεις κι ενας ολοκληρωμενος παικτης οπως ειπε κ ο coach καλο ειναι να παιζει σε παραπανω απο 1.. παραδειγμα για τις θεσεις που ρωτησες, ο τραρτσαρης μπορει να θεωρηθει 4αρι αλλα λογω υψους και δυναμης (και αναγκης στον παο) παιζει τακτικα κ 5αρι... η ο νοβιτσκι, ο πιο ψηλος γερμανος, αλλα με την ντριμπα την πασα και το σουτ που εχει παιζει ανετα απο 1-5!! απ την αλλη ο παπαδοπουλος, ειναι ψηλος βαρυς παικτης (5αρι) αλλα εχει πολυ καλη πασα και ντριπλα για το υψος του, ενω ο σχορτσιανιτης, παλι βαρυς (5αρι) ειναι πολυ εκρηκτικος και γρηγορος (σχετικα παντα)...
ελπιζω να βοηθησα, θα στα εξηγησει καλυτερα κι ο coach! wink.gif (back to business tongue.gif )

πωπω! τι εμπνευση κι αποψε! laugh.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 16 2006, 07:38 PM) *
Το μαρουσι δεν το εχει δει κανεις????τι λεει σαν ομαδα???θελω να ρωτησω κατι..ποια η διαφορα 4 και 5?? bball.gif biggrin.gif

Ρώτα το στο Ask the Coach και θα σου πω...μη χαλάμε το topic... wink.gif
tsops
QUOTE(greece4 @ Oct 17 2006, 02:51 AM) *
sorry coach... ετρεχα με τις παλιοεκλογες και τα χω παιξει!! κ σημερα απειχα απο οτιδηποτε εστω μοιαζει με pc! tongue.gif tongue.gif

αποψη για το φιλαθλητικο? δεν μου ειναι ευκολο... θελω να πιστευω πως θα εχουμε μια καλη χρονια χωρις τραυματισμους, γιατι ολο κ κατι ειχαμε στην αρχη... δυστυχως δεν εχω δει τις περισσοτερες ομαδες για να κανω συγκρισεις...
ο προμηθεας ειναι μια πολυ καλη ομαδα με ψηλα κορμια αλλα θεωρω πως ειχαμε τη δυνατοτητα να κερδισουμε το μεταξυ μας παιχνιδι, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι για τη δυναμικοτητα της ομαδας μας...
ειμαστε ομαδα καινουρια και τωρα μαθαινουμε η μια το παιχνιδι της αλλης και προσπαθουμε να 'χωνεψουμέ' τα συστηματα για να βγαινουν πιο 'αυτοματα'... νομιζω μετα απο 2-3 αγωνιστικες θα μπορουμε να εχουμε μια καλυτερη εικονα... δεν ειμαστε ψηλη ομαδα, αλλα προσπαθουμε να εκμεταλλευομαστε τα μειονεκτηματα μας με αλληλοκαλυψεις και πιεση στην αμυνα...
ο χρονος ελπιζω θα λειτουργησει υπερ μας! wink.gif

(εννοειται πως θα ηθελα και τη δικη σου γνωμη οταν μας δεις η οποιου τυχει κ μας παρακολουθησει! wink.gif )

πωπω! τι εμπνευση κι αποψε! laugh.gif

Καλά, turbo σε βλέπω για την ώρα που έγραψες! 41.gif

Κοίτα, όπως έχω πει και παραπάνω, οι ισορροπίες και η δυναμικότητα των ομάδων είναι λεπτές και κοντινές. Μία - δύο ομάδες έχουν τα φόντα να κάνουν το "πέταγμα" μέσα στη χρονιά και αυτό θα φανεί (αν γίνει), σύντομα.

Τώρα, όσον αφορά στον Φιλαθλητικό, το πλεονέκτημα είναι ότι παίξατε 2 "ντέρμπι" σχετικά νωρίς (Δαφνί και Προμηθέας). Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα όπως και τη διακύμανση του σκορ δεν έχω άποψη. Που θεωρείς ότι κρίθηκε η ήττα σας? τι ήταν αυτό που κάνατε λάθος?

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα ρυθμού. Αν ακολουθήσεις το ρυθμό του, δεν θα περάσεις καλά. Αν καταφέρεις και επιβάλλεις τον δικό σου, γίνεται εύκολο εμπόδιο. Greece, θα βοηθούσες πολύ και ειδικά στην επόμενη αγωνιστική που παίζει η Τούφα, εάν μας έλεγες μερικά στοιχεία για το παιχνίδι τους όπως και παίκτριες, πχ. είναι ομάδα που τρέχει ή παίζει control basket, περνάει τη μπάλα μέσα ή παίζει περιφερειακά, παίζει man ή ζώνη, φθείρεται στα φάουλ, έχει πάγκο ή παίζει με 5-6 παίκτριες, κλπ.

Α ρε, για άλλους δουλεύω εδώ μέσα!!! laugh.gif
diama13
Θα ηθελα να πω κατι που με εκνευριζει πολυ και το βλεπω σε πολλες ομαδες...να στηριζεται η ομαδα σε μια μονο παικτρια και οι αλλες αντι να κατσουν να δουλεψουν και να δουν πως θα βοηθησουν την ομαδα,καθησυχαζονται...τρελαινομαι οταν τα βλεπω αυτα... smile.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 17 2006, 11:49 AM) *
Θα ηθελα να πω κατι που με εκνευριζει πολυ και το βλεπω σε πολλες ομαδες...να στηριζεται η ομαδα σε μια μονο παικτρια και οι αλλες αντι να κατσουν να δουλεψουν και να δουν πως θα βοηθησουν την ομαδα,καθησυχαζονται...τρελαινομαι οταν τα βλεπω αυτα... smile.gif

Κοίτα, πολλές φορές είναι και θέμα φιλοσοφίας προπονητή. Είτε δεν εμπιστεύεται την ομάδα του, είτε θεωρεί ευκολότερο να χτίσει την ομάδα στο παλιό μοντέλο "1 scorer - 4 εργάτες". Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ιδιαίτερα εναντίον αυτού του μοντέλου το οποίο θεωρώ και απηρχειομένο, αλλά είναι αποδεκτό από πολλούς...ακόμα smile.gif
greece4
για το παιχνιδι με προμηθεα θεωρω πως κατ αρχην δεν παιξαμε πολυ δυνατη αμυνα στην αρχη και παρολα αυτα φορτωθηκαμε γρηγορα με foul και στη συνεχεια ημασταν πιο συγκεντρωμενες στην αμυνα αλλα εφυγε μια παικτρια μας με 5 και καπου εκει (ενω το ειχαμε γυρισει και ειχαμε ισοφαρησει)απογοητευτηκαμε και δεν μπορεσαμε να βρουμε επιθετικες λυσεις... δηλαδη ενω εβγαιναν ελευθερα σουτ η καλες πασες κοντα στο καλαθι ηταν πολυ κακα τα τελειωματα μας...

κατα τ αλλα μου λες να κανω scouting της ομαδας μου για την τουφα?? tongue.gif tongue.gif 65.gif wos_sport4.gif
ως προς αυτο παντως νομιζω πως πρεπει να περασει λιγος χρονος για να δουμε πως ακριβως παιζουμε γιατι οπως ειπα προσπαθουμε να κανουμε καποια πραγματα αλλα τωρα εχουν αρχισει να 'βγαινουν' η να μη βγαινουν...
tsops
QUOTE(greece4 @ Oct 17 2006, 02:11 PM) *
για το παιχνιδι με προμηθεα θεωρω πως κατ αρχην δεν παιξαμε πολυ δυνατη αμυνα στην αρχη και παρολα αυτα φορτωθηκαμε γρηγορα με foul και στη συνεχεια ημασταν πιο συγκεντρωμενες στην αμυνα αλλα εφυγε μια παικτρια μας με 5 και καπου εκει (ενω το ειχαμε γυρισει και ειχαμε ισοφαρησει)απογοητευτηκαμε και δεν μπορεσαμε να βρουμε επιθετικες λυσεις... δηλαδη ενω εβγαιναν ελευθερα σουτ η καλες πασες κοντα στο καλαθι ηταν πολυ κακα τα τελειωματα μας...

κατα τ αλλα μου λες να κανω scouting της ομαδας μου για την τουφα?? tongue.gif tongue.gif 65.gif wos_sport4.gif
ως προς αυτο παντως νομιζω πως πρεπει να περασει λιγος χρονος για να δουμε πως ακριβως παιζουμε γιατι οπως ειπα προσπαθουμε να κανουμε καποια πραγματα αλλα τωρα εχουν αρχισει να 'βγαινουν' η να μη βγαινουν...

Ακριβώς το αντίθετο σου είπα : να κάνεις scouting του Προμηθέα για την Τούφα που παίζουν μαζί την ερχόμενη αγωνιστική, αλλά δεν με "έπιασες" wink.gif Γιαυτό σε ρώτησα πως παίζουν και ποιά είναι η άποψή σου για εκείνους... biggrin.gif
greece4
blush.gif ειναι πρωι ακομα! tongue.gif
okays...
ειναι ψηλη ομαδα, περνανε πολυ τη μπαλα μεσα, εχουν 2 ισως και 3 ψηλα κοριτσια, η μια μαλιστα εχει και τη δυνατοτητα να δει γηπεδο οταν κλειστει με double team και κυνηγουν τα επιθετικα rebounds. οι κοντες τους προσπαθουν να τρεχουν στον αιφνιδιασμο και να κερδιζουν foul. δοκιμαζουν κυριως διεισδυσεις, δεν εχουν ιδιαιτερο σουτ κι οταν καταλαβαμε τον τροπο παιχνιδιoυ τους και παιξαμε 2-1-2 στο δευτερο ημιχρονο η αμυνα μας πηγε πολυ καλυτερα (παροτι φορτωμενες με foul).
στην αμυνα παιζουν man to man αλλα και 3-2 και δεν τις θυμαμαι να πιεσαν...
diama13
Καλησπερα σας...!!!ξερει κανεις για το μαρουσι?
tsops
QUOTE(greece4 @ Oct 17 2006, 02:37 PM) *
blush.gif ειναι πρωι ακομα! tongue.gif
okays...
ειναι ψηλη ομαδα, περνανε πολυ τη μπαλα μεσα, εχουν 2 ισως και 3 ψηλα κοριτσια, η μια μαλιστα εχει και τη δυνατοτητα να δει γηπεδο οταν κλειστει με double team και κυνηγουν τα επιθετικα rebounds. οι κοντες τους προσπαθουν να τρεχουν στον αιφνιδιασμο και να κερδιζουν foul. δοκιμαζουν κυριως διεισδυσεις, δεν εχουν ιδιαιτερο σουτ κι οταν καταλαβαμε τον τροπο παιχνιδιoυ τους και παιξαμε 2-1-2 στο δευτερο ημιχρονο η αμυνα μας πηγε πολυ καλυτερα (παροτι φορτωμενες με foul).
στην αμυνα παιζουν man to man αλλα και 3-2 και δεν τις θυμαμαι να πιεσαν...

Μη πάρεις φόρα εσύ παιδί μου... laugh.gif Thanx....lambros, σημείωνε my boy... smile.gif
PAME GIA ANODO!!!
Καλησπέρα Παιδιά,

βλέπω έχει λυθεί η γλώσσα σας.
Χαίρομαι που βλέπω συμμετοχή!!!
Αντε να περάσουν οι μέρες να σχολιάσουμε και κανέναν αγώνα.

Προς το παρόν δουλέψτε σκληρά για να δούμε "Καλούς Αγώνες" και μιλαμε στο προσεχές μέλον σχολιάζοντας τα ντερμπι!!!

sorry "μέλλον"...μην ξεχνιόμαστε κιόλας
tsops
Μου κάνει εντύπωση που έχουν χαθεί τα 3 παλικάρια ψηλά από τη...Λειβαδιά. Κρίμα, γιατί η πολυφωνία σε αυτό το topic θα είναι το αλάτι και το πιπέρι!

Δεν με παίρνει να σχολιάσω άλλο τη κατηγορία, νομίζω ότι το έχω κάνει αρκετά και θα βαρεθείτε στο τέλος! laugh.gif

Για να δούμε οι καινούργιες φωνές (ή μάλλον τα καινούργια πληκτρολόγια blink.gif ) τι έχουν να μας πουν.

Αλλά μια και έχουμε 1 εβδομάδα ακόμα διακοπή, ας παίξουμε λίγο με ένα δεκάλογο - quiz όπως αυτά που βάζω στο Ask the Coach αλλά προσαρμοσμένο στην εν λόγω κατηγορία :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν laugh.gif )
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos λοιπόν... biggrin.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 18 2006, 09:28 AM) *
Μου κάνει εντύπωση που έχουν χαθεί τα 3 παλικάρια ψηλά από τη...Λειβαδιά. Κρίμα, γιατί η πολυφωνία σε αυτό το topic θα είναι το αλάτι και το πιπέρι!

Δεν με παίρνει να σχολιάσω άλλο τη κατηγορία, νομίζω ότι το έχω κάνει αρκετά και θα βαρεθείτε στο τέλος! laugh.gif

Για να δούμε οι καινούργιες φωνές (ή μάλλον τα καινούργια πληκτρολόγια blink.gif ) τι έχουν να μας πουν.

Αλλά μια και έχουμε 1 εβδομάδα ακόμα διακοπή, ας παίξουμε λίγο με ένα δεκάλογο - quiz όπως αυτά που βάζω στο Ask the Coach αλλά προσαρμοσμένο στην εν λόγω κατηγορία :

1. Ποιά είναι η μεγαλύτερη και ποιά η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια της κατηγορίας (από όσο γνωρίζετε)
2. Ποιά ομάδα θεωρείτε ότι έχει την πιο δυνατή περιφέρεια και ποιά την πιο δυνατή front line (ψηλές)
3. Θα υπάρξει και άλλη ομάδα που θα αποσυρθεί πριν το τέλος του πρωταθλήματος?
4. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο οργανωμένη ομάδα από πλευράς εικόνας, Διοίκησης, κλπ.
5. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η πιο ολοκληρωμένη παίκτρια
6. Ποιός / ποιά καλύτερος προπονητής / προπονήτρια
7. Ποιό είναι το πιο ωραίο γήπεδο
8. Ποιά είναι η πιο "δύσκολη" έδρα
9. Ποιά η πιο όμορφη παίκτρια (άντε να βάλουμε και από αυτά που σας αρέσουν laugh.gif )
10. Πείτε ότι άλλο θέλετε για επίλογο

Ας το κρατήσουμε ζωντανό γιατί όποιος και να μπει, νέος ή παλιός σε οποιαδήποτε φάση του Πρωταθλήματος, μπορεί να διαμορφώσει άποψη. Vamos λοιπόν... biggrin.gif

[list=1]
Καλησπερα...εγω θα απαντησω μονο στο νουμερο 10,γιατι τα υπολοιπα μονο στο τελος του πρωταθληματος μπορουμε να τα απαντησουμε...παντως να πω σαν επιλογο,οτι πιστευω πως μονο 4-5 ομαδες θα κοντραριστουν..οι υπολοιπες ειναι για να αλλαξουν αθλημα.... 19.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 18 2006, 02:44 PM) *
[list=1]
Καλησπερα...εγω θα απαντησω μονο στο νουμερο 10,γιατι τα υπολοιπα μονο στο τελος του πρωταθληματος μπορουμε να τα απαντησουμε...παντως να πω σαν επιλογο,οτι πιστευω πως μονο 4-5 ομαδες θα κοντραριστουν..οι υπολοιπες ειναι για να αλλαξουν αθλημα.... 19.gif

Σωστή όσον αφορά στον δεκάλογο...κακιά όσον αφορά στις ομάδες. Σα δεν ντρέπεσαι, είσαι και φίλαθλος του αθλήματος και το παρακολουθείς φανατικά tongue.gif
tsops
Αποφάσισα να κάνω εγώ μία προσπάθεια :

1. Μεγαλύτερη σε ηλικία θα έλεγα η Φέκα του Παπάγου και μία του Τρίτωνα, ενώ μικρότερες τις κοπέλες της ΑΕΦ
2. Front line θεωρώ τον Προμηθέα και τον Παπάγο, ενώ περιφερειακά νομίζω πληρέστερη είναι η Δάφνη
3. Θα αποσυρθεί και άλλη ομάδα πριν το τέλος
4. Πιο οργανωμένη ομάδα και υποστηριζόμενη από τη Διοίκηση πρέπει να είναι το Μαρούσι από αυτά που γνωρίζω
5. Δεν υπάρχει νομίζω ολοκληρωμένη παίκτρια με τα δικά μου standards στην εν λόγω κατηγορία. Υποψήφιες για ΝΑ γίνουν, πολλές.
6. Ντεν ξέρει, ντεν απαντά...! laugh.gif
7. Ωραία υπάρχουν συνήθως στα Βόρεια προάστεια και επίσης θεωρώ και της Δάφνης πολύ καλό παρκέ και στεφάνια
8. Αχιλλέας παμψηφεί! το έχω δηλώσει ανοιχτά άλλωστε ότι θα περάσουν άσχημα ομάδες εκεί. Επίσης θα έλεγα και Τούφα στο νέο γήπεδο
9. Ποιό όμορφη παίκτρια? δυστυχώς εδώ θα συμφωνήσω με τη diama ότι πρέπει να δούμε και τις άλλες ομάδες. Υπόσχομαι πάντως να απαντήσω μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη!
10. Τον επίλογό μου τον έχω κάνει και ως πρόλογο με την ανάλυση της εν λόγω κατηγορίας. Συμφωνώ με τη diama ότι δυστυχώς όπως και στην Α αλλά και στη Γ, υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Οι αποστάσεις από ορισμένες ομάδες είναι χαοτικές και είναι κρίμα. Όσο πιο γρήγορα κλείσει η ψαλίδα, τόσο πιο καλό γυνεικείο μπάσκετ θα δούμε wink.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 18 2006, 03:11 PM) *
Αποφάσισα να κάνω εγώ μία προσπάθεια :

1. Μεγαλύτερη σε ηλικία θα έλεγα η Φέκα του Παπάγου και μία του Τρίτωνα, ενώ μικρότερες τις κοπέλες της ΑΕΦ
2. Front line θεωρώ τον Προμηθέα και τον Παπάγο, ενώ περιφερειακά νομίζω πληρέστερη είναι η Δάφνη
3. Θα αποσυρθεί και άλλη ομάδα πριν το τέλος
4. Πιο οργανωμένη ομάδα και υποστηριζόμενη από τη Διοίκηση πρέπει να είναι το Μαρούσι από αυτά που γνωρίζω
5. Δεν υπάρχει νομίζω ολοκληρωμένη παίκτρια με τα δικά μου standards στην εν λόγω κατηγορία. Υποψήφιες για ΝΑ γίνουν, πολλές.
6. Ντεν ξέρει, ντεν απαντά...! laugh.gif
7. Ωραία υπάρχουν συνήθως στα Βόρεια προάστεια και επίσης θεωρώ και της Δάφνης πολύ καλό παρκέ και στεφάνια
8. Αχιλλέας παμψηφεί! το έχω δηλώσει ανοιχτά άλλωστε ότι θα περάσουν άσχημα ομάδες εκεί. Επίσης θα έλεγα και Τούφα στο νέο γήπεδο
9. Ποιό όμορφη παίκτρια? δυστυχώς εδώ θα συμφωνήσω με τη diama ότι πρέπει να δούμε και τις άλλες ομάδες. Υπόσχομαι πάντως να απαντήσω μόλις έχω ολοκληρωμένη άποψη!
10. Τον επίλογό μου τον έχω κάνει και ως πρόλογο με την ανάλυση της εν λόγω κατηγορίας. Συμφωνώ με τη diama ότι δυστυχώς όπως και στην Α αλλά και στη Γ, υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Οι αποστάσεις από ορισμένες ομάδες είναι χαοτικές και είναι κρίμα. Όσο πιο γρήγορα κλείσει η ψαλίδα, τόσο πιο καλό γυνεικείο μπάσκετ θα δούμε wink.gif

Ενταξει ρε τσοπς,λες για μενα,αλλα και εσυ την ειπες την κακια σουαλλα πιο ομορφα διατυπωμενη.... laugh.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 18 2006, 03:28 PM) *
Ενταξει ρε τσοπς,λες για μενα,αλλα και εσυ την ειπες την κακια σουαλλα πιο ομορφα διατυπωμενη.... laugh.gif

Δεν είναι κακία, δυστυχώς είναι το πρόβλημα των Διοικήσεων που αντικατοπτρίζεται στις ομάδες. Κάτι πάει να γίνει, θα δούμε. Πολλοί βλέπουν το δεκάλογο, αλλά δεν τον "αγγίζουν". Ντρέπεστε? laugh.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 09:54 AM) *
Δεν είναι κακία, δυστυχώς είναι το πρόβλημα των Διοικήσεων που αντικατοπτρίζεται στις ομάδες. Κάτι πάει να γίνει, θα δούμε. Πολλοί βλέπουν το δεκάλογο, αλλά δεν τον "αγγίζουν". Ντρέπεστε? laugh.gif

Δεν καταλαβα τπτ ομως....δεν πειραζει,αυτα ειναι για εσας τους μεγαλους εξυπνους.... tongue.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 04:26 PM) *
Δεν καταλαβα τπτ ομως....δεν πειραζει,αυτα ειναι για εσας τους μεγαλους εξυπνους.... tongue.gif

Δεν είναι και κάτι δύσκολο ώστε να χρειάζεται ώριμη επεξεργασία για να το καταλάβεις...
diama13
QUOTE(trefoil 13 @ Oct 19 2006, 01:28 PM) *
Δεν είναι και κάτι δύσκολο ώστε να χρειάζεται ώριμη επεξεργασία για να το καταλάβεις...

Εγω ειμαι χαζη,τι να κανουμε δηλαδη??????εξηγησε μου εσυ που καταλαβες..αλλα τερμα τα εκτος θεματος...κανενα ντερμπι την αλλη βδομαδα??????? blove.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 04:34 PM) *
Εγω ειμαι χαζη,τι να κανουμε δηλαδη??????εξηγησε μου εσυ που καταλαβες..αλλα τερμα τα εκτος θεματος...κανενα ντερμπι την αλλη βδομαδα??????? blove.gif

Δεν είπα ότι είσαι χαζή. Ίσως και να μην πρόσεξες καλά τι γράφει.

Υ/Γ Δεν γράφω σε αυτό το τόπικ γιατί δεν έχω και ιδιαίτερες γνώσεις από τις μικρές κατηγορίες. Για αυτό προσπαθώ να μαθαίνω όσα μπορώ περισσότερα από εδώ.
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 01:34 PM) *
αλλα τερμα τα εκτος θεματος...κανενα ντερμπι την αλλη βδομαδα??????? blove.gif

Εγώ θα μείνω σε αυτό, δηλαδή τα ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής. Εγώ βλέπω 2 ντέρμπι :

1. Προμηθέας - Τούφα και
2. Δαφνί - Παπάγος (αν και από ότι έχω καταλάβει, το Δαφνί φέτος εμφανίζεται αποδυναμωμένο)

Στο Προμηθέας - Τούφα, έχουμε μία έμπειρη και σοβαρή ομάδα έναντι μίας νεοφώτιστης μεν αλλά ταλαντούχας. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα έχει χαμηλό σκορ.
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 01:53 PM) *
Εγώ θα μείνω σε αυτό, δηλαδή τα ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής. Εγώ βλέπω 2 ντέρμπι :

1. Προμηθέας - Τούφα και
2. Δαφνί - Παπάγος (αν και από ότι έχω καταλάβει, το Δαφνί φέτος εμφανίζεται αποδυναμωμένο)

Στο Προμηθέας - Τούφα, έχουμε μία έμπειρη και σοβαρή ομάδα έναντι μίας νεοφώτιστης μεν αλλά ταλαντούχας. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα έχει χαμηλό σκορ.

Τι ωρα παιζουν???και που ειναι περιπου το γηπεδο του προμηθεα?????? biggrin.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 01:54 PM) *
Τι ωρα παιζουν???και που ειναι περιπου το γηπεδο του προμηθεα?????? biggrin.gif

20:30 στο Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ (εκεί που έπαιζε πέρυσι η Τούφα αν έχεις υπόψιν σου). Σκέφτεσαι να το δεις εκτός του γεγονότος ότι έχεις ξεσκιστεί στις ερωτήσεις??? rolleyes.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 02:08 PM) *
20:30 στο Μ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ (εκεί που έπαιζε πέρυσι η Τούφα αν έχεις υπόψιν σου). Σκέφτεσαι να το δεις εκτός του γεγονότος ότι έχεις ξεσκιστεί στις ερωτήσεις??? rolleyes.gif

Τοσο κακο ειναι που θελω να ενημερωνομαι????? rolleyes.gif και η τουφα που εχει τωρα εδρα?????ναι,σκεφτομαι να παω νατο δω...ωραιο παιχνιδακι δεν θα ειναι????? biggrin.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 02:53 PM) *
Τοσο κακο ειναι που θελω να ενημερωνομαι????? rolleyes.gif και η τουφα που εχει τωρα εδρα?????ναι,σκεφτομαι να παω νατο δω...ωραιο παιχνιδακι δεν θα ειναι????? biggrin.gif

Η Τούφα νομίζω άλλαξε έδρα...θα μας πει ο Λάμπρος. Ακόμα τον περιμένω να μας πει και την άποψή του για το γήπεδο αυτό... 45.gif

Ωραιότατο θα είναι το παιχνίδι. Να το δεις... smile.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 03:22 PM) *
Η Τούφα νομίζω άλλαξε έδρα...θα μας πει ο Λάμπρος. Ακόμα τον περιμένω να μας πει και την άποψή του για το γήπεδο αυτό... 45.gif

Ωραιότατο θα είναι το παιχνίδι. Να το δεις... smile.gif

Οταν πας να παιξεις τσοπς εκει,θα πας με κλειστα ματια??????? rolleyes.gif χαχα
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 03:36 PM) *
Οταν πας να παιξεις τσοπς εκει,θα πας με κλειστα ματια??????? rolleyes.gif χαχα

Στη Πέρκιζα??? αν μας πει ο coach... laugh.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 03:44 PM) *

Αντε ρε λαμπρο.....περιμενουμε... 45.gif εσυ τσοπς θα πας την αλλη κυριακη στο παιχνιδι?????? tongue.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 03:51 PM) *
Αντε ρε λαμπρο.....περιμενουμε... 45.gif εσυ τσοπς θα πας την αλλη κυριακη στο παιχνιδι?????? tongue.gif

Στο Προμηθέας - Τούφα? Θα ήθελα αλλά δεν το βλέπω.
diama13
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 03:52 PM) *
Στο Προμηθέας - Τούφα? Θα ήθελα αλλά δεν το βλέπω.

Να ρωτησω κατι??????η τουφα εχει την ιδια ομαδα με περσι????? blove.gif
lambros
QUOTE(tsops @ Oct 19 2006, 06:44 PM) *

Τέτοια αγωνία για την έδρα της Τούφας ρε tsops?
Λοιπόν λέγεται Πέρκιζας, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης αμέσως μετά την Αττική οδό και είναι όντως κακό γήπεδο..

QUOTE(diama13 @ Oct 19 2006, 07:04 PM) *
Να ρωτησω κατι??????η τουφα εχει την ιδια ομαδα με περσι????? blove.gif

Την ίδια με την προσθήκη δυο
παικτριών.. bball.gif
diama13
QUOTE(lambros @ Oct 19 2006, 05:41 PM) *
Τέτοια αγωνία για την έδρα της Τούφας ρε tsops?
Λοιπόν λέγεται Πέρκιζας, βρίσκεται επί της Λεωφόρου Πεντέλης αμέσως μετά την Αττική οδό και είναι όντως κακό γήπεδο..
Την ίδια με την προσθήκη δυο
παικτριών.. bball.gif

Καλων παικτριων η οχι?εννοω θα χρησιμοποιηθουν....??? biggrin.gif
dizzy_fingers
Diama13, δεν είμαστε σε καφέ με την παρέα μας για να γράφουμε ότι μας κατέβει στο μυαλό.
Ο χαβαλές είναι καλός μέχρι ενός σημείου.
Από εκεί και πέρα, καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι στα ποστ που κάνουμε.

Το λέω σε εσένα, αλλά ισχύει για πολλά άτομα εδώ μέσα.

Αποφεύγετε να κάνετε ποστ αν δεν έχετε κάτι να πείτε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.