QUOTE(greece4 @ Oct 17 2006, 02:51 AM)

sorry coach... ετρεχα με τις παλιοεκλογες και τα χω παιξει!! κ σημερα απειχα απο οτιδηποτε εστω μοιαζει με pc!

αποψη για το φιλαθλητικο? δεν μου ειναι ευκολο... θελω να πιστευω πως θα εχουμε μια καλη χρονια χωρις τραυματισμους, γιατι ολο κ κατι ειχαμε στην αρχη... δυστυχως δεν εχω δει τις περισσοτερες ομαδες για να κανω συγκρισεις...
ο προμηθεας ειναι μια πολυ καλη ομαδα με ψηλα κορμια αλλα θεωρω πως ειχαμε τη δυνατοτητα να κερδισουμε το μεταξυ μας παιχνιδι, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι για τη δυναμικοτητα της ομαδας μας...
ειμαστε ομαδα καινουρια και τωρα μαθαινουμε η μια το παιχνιδι της αλλης και προσπαθουμε να 'χωνεψουμέ' τα συστηματα για να βγαινουν πιο 'αυτοματα'... νομιζω μετα απο 2-3 αγωνιστικες θα μπορουμε να εχουμε μια καλυτερη εικονα... δεν ειμαστε ψηλη ομαδα, αλλα προσπαθουμε να εκμεταλλευομαστε τα μειονεκτηματα μας με αλληλοκαλυψεις και πιεση στην αμυνα...
ο χρονος ελπιζω θα λειτουργησει υπερ μας!

(εννοειται πως θα ηθελα και τη δικη σου γνωμη οταν μας δεις η οποιου τυχει κ μας παρακολουθησει!

)
πωπω! τι εμπνευση κι αποψε!

Καλά, turbo σε βλέπω για την ώρα που έγραψες!
Κοίτα, όπως έχω πει και παραπάνω, οι ισορροπίες και η δυναμικότητα των ομάδων είναι λεπτές και κοντινές. Μία - δύο ομάδες έχουν τα φόντα να κάνουν το "πέταγμα" μέσα στη χρονιά και αυτό θα φανεί (αν γίνει), σύντομα.
Τώρα, όσον αφορά στον Φιλαθλητικό, το πλεονέκτημα είναι ότι παίξατε 2 "ντέρμπι" σχετικά νωρίς (Δαφνί και Προμηθέας). Για το παιχνίδι με τον Προμηθέα όπως και τη διακύμανση του σκορ δεν έχω άποψη. Που θεωρείς ότι κρίθηκε η ήττα σας? τι ήταν αυτό που κάνατε λάθος?
Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα ρυθμού. Αν ακολουθήσεις το ρυθμό του, δεν θα περάσεις καλά. Αν καταφέρεις και επιβάλλεις τον δικό σου, γίνεται εύκολο εμπόδιο. Greece, θα βοηθούσες πολύ και ειδικά στην επόμενη αγωνιστική που παίζει η Τούφα, εάν μας έλεγες μερικά στοιχεία για το παιχνίδι τους όπως και παίκτριες, πχ. είναι ομάδα που τρέχει ή παίζει control basket, περνάει τη μπάλα μέσα ή παίζει περιφερειακά, παίζει man ή ζώνη, φθείρεται στα φάουλ, έχει πάγκο ή παίζει με 5-6 παίκτριες, κλπ.
Α ρε, για άλλους δουλεύω εδώ μέσα!!!