Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τί ύψος έχετε;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2
nikolas12
Μολις μπηκα εφηβια και ειμαι λιγο κοντος.1,55-1,60.Θα τα παρω ομως αποτομα και οταν μεγαλωσω θα φτασω το 1,95.
NBAer
QUOTE(hip-hop @ Dec 23 2007, 22:46 ) *
Μολις μπηκα εφηβια και ειμαι λιγο κοντος.1,55-1,60.Θα τα παρω ομως αποτομα και οταν μεγαλωσω θα φτασω το 1,95.

Μπορει, αλλα που το ξερεις στα σιγουρα? w00t.gif

Ποσο χρονων εισαι? Και πραγματι τα αγορια που μπαινουν στην εφηβια αργουνε να ψηλωσουν ενω τα κοριτσια στα πρωτα χρονια της εφηβιας ψηλωνουν, για αυτο συνηθως πολλα κοριτσια ειναι ψηλοτερα απο τα αγορια στις αρχες της εφηβιας. Αλλα μετα.... banana.gif
nikefalin
QUOTE(NBAer @ Dec 23 2007, 22:57 ) *
Μπορει, αλλα που το ξερεις στα σιγουρα? w00t.gif

Ποσο χρονων εισαι? Και πραγματι τα αγορια που μπαινουν στην εφηβια αργουνε να ψηλωσουν ενω τα κοριτσια στα πρωτα χρονια της εφηβιας ψηλωνουν, για αυτο συνηθως πολλα κοριτσια ειναι ψηλοτερα απο τα αγορια στις αρχες της εφηβιας. Αλλα μετα.... banana.gif

και αν δεν φτάσει η ...μεσαιωνική επιστήμη (προκρούστης) θα αναλάβει να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία biggrin.gif biggrin.gif
nikolas12
Ναι οντως ειμαι 13 NBAer και συμφωνω γιατι μου τα εχουν πει πολλοι γνωστοι.
MaJesty23
Kαλά τι ηλικίες ειναι αυτές?Εγώ ειμαι 1.94 αλλα όταν γεννιόταν οι μισο,έπαιζα παιδικα Σπόρτιγκ,με Παπανικολάου στο εφηβικό και στο αντρικό! smiley.gif
Nicolas
1,92-110kg.

unsure.gif fast.gif tongue.gif
reignman
παρουσιαστηκα στις 12 Μαιου στην Κορινθο (πηρα αναβολη για λογους υγειας) και με μετρησανε 203εκ. Οο
πηρα 2 εκ στα 23 μου? πως γινεται αυτο? ;ο
oktaba
Είμαι 14 χρονών και είμαι 1.83
SlobodaN
2.04 με τα χέρια στην ανάταση. 1.86 χωρίς. Διαλέγετε και παίρνετε icon_drunk.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.