Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Basketpinezas13
QUOTE (Gkos @ Nov 16 2016, 17:18 ) *
"Τον ΓΣ Λάρισας υποδέχεται το Σάββατο (19/11) ο Φάρος στο Κερατσίνι, με την Θεσσαλική ομάδα να κατεβαίνει στο λεκανοπέδιο με νέο τεχνικό ηγέτη (Στέφανος Πέρκος), κάτι που αναμένεται να συμβεί και με την ομάδα του Πειραιά μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Τζήμα.
Ωστόσο, ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα, έχοντας και την αμέριστη βοήθεια του Νάσου Χούμπαυλη αλλά και του έμπειρου τεχνικού σταφ της ομάδας, είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Τσάπας.
Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, το έχει ξανά κάνει με επιτυχία πριν από δυο χρόνια σε παιχνίδι της Β' Εθνικής με τον Παπάγου στο «Σαλούν» από το οποίο είχε φύγει με τη νίκη. Αναφορικά με το νέο τεχνικό ηγέτη, αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει από την ερχόμενη εβδομάδα."

Αυτο το ειδατε;

"Σε περίπτωση αγώνων που δεν θα μεταδίδονται από την εταιρεία, είναι δυνατή η μετάδοσή τους με εταιρεία που θα συμφωνήσει η γηπεδούχος ομάδα, μετά από έγκριση της ΕΟΚ, αλλά η μετάδοση θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας της eurohoops.net."

Χμ....
Αρα ο Χολαργος που χε το Sportshero τωρα δεν ;

Τι σε παραξενεύει ; ποιος έκανε πάντα κουμάντο από πίσω Σ αυτήν την ομάδα ;
Η χαρά του είναι οι αχυράνθρωποι .
Χρωστάω ένα συγνώμη μέχρι στιγμής στον gate 14
Gkos
Δεν με παραξενευει τιποτα ,απλα γελαμε wink.gif
Θα χει πλακα !
Λες να παμε Κερατσινι το σαββατο ; wink.gif
polykos
QUOTE(Gkos @ Nov 16 2016, 16:18 ) *
"Σε περίπτωση αγώνων που δεν θα μεταδίδονται από την εταιρεία, είναι δυνατή η μετάδοσή τους με εταιρεία που θα συμφωνήσει η γηπεδούχος ομάδα, μετά από έγκριση της ΕΟΚ, αλλά η μετάδοση θα πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας της eurohoops.net."

Χμ....
Αρα ο Χολαργος που χε το Sportshero τωρα δεν ;

εννοεί εταιρία που συμφβνήθηκε να δείξει κάποιον αγώνα.
Δεν υπάρχουν ομάδες με "κλεισμένες" συμφωνίες, πάει ανα αγώνα

QUOTE(Gkos @ Nov 16 2016, 15:57 ) *
Οι φιλιες δε χαλανε για καποιες μικροαλλαγουλες wink.gif
Οι φιλιες ειναι φιλιες wink.gif

Το αυτί μου πήρε οτι "έκοψαν δαχτυλο" που λέγαμε και κάναμε παλιά.
Επίσης να ξέρεις οτι η ζωή έχει 2 πόρτες και αδιέξοδα δεν υφίστανται.
Gkos
QUOTE (polykos @ Nov 16 2016, 17:54 ) *
εννοεί εταιρία που συμφβνήθηκε να δείξει κάποιον αγώνα.
Δεν υπάρχουν ομάδες με "κλεισμένες" συμφωνίες, πάει ανα αγώνα

Εγω καταλαβαινω με τα λιγα ελληνικα που ξερω οτι αν θελει το Sportshero να δειξει ΚΟΧ θα πρεπει να γινει μεσω της πλατφορμας του eurohoops.net!
Gkos
“Μετά από πολύωρη συνεδρίαση στα γραφεία του Ομίλου, η Επιτροπή Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ, σταθμίζοντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Τμήμα και την ανάγκη για αλλαγή κλίματος, αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Βασίλη Ράλλη.

Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα βοηθός του κ. Ράλλη, κ.Γιάννης Βισκαδούρακης.

Η Επιτροπή Μπασκετ ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή για τη πολύ μεγάλη συμβολή του, από κάθε πόστο (αθλητής – βοηθός προπονητής –πρώτος προπονητής) στην ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ του Ομίλου.

Η επιτροπή Μπάσκετ ευελπιστεί, ότι ο κ.Ράλλης θα παραμείνει κοντά στον Όμιλο και θεωρεί αρκετά πιθανή ενδεχόμενη συνεργασία στο μέλλον”.

χαμος !
Περιστεριfan
Λαμπρος Βλαχος για Ψυχικο
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...2&Itemid=14
Περιστεριfan
Αίολος Αστακού - Δούκας 2,κρισιμος αγωνας
Μαχητές Δόξας Πεύκων - Εθνικός 2,σε καλη φορμα ο Εθνικος
ΑΕΛ - Πανιώνιος θα πω 1,παρα την νικη με τον Ηρακλη,υπαρχει παρασκηνιακη ενταση στον Πανιωνιο
Ηρακλής - Ψυχικό 1!
Ηράκλειο - Παγκράτι 1,ντερμπαρα ομως
Φάρος Κερατσινίου - ΓΣΛ 1
Αμύντας - Αρκαδικός 1
Καβάλα - Χολαργός 1,αλλα 10 ευρω γενικη εισοδο???
giorgos14
QUOTE(Περιστεριfan @ Nov 17 2016, 16:58 ) *
Καβάλα - Χολαργός 1,αλλα 10 ευρω γενικη εισοδο???

Σε όλα τα ματς εκεί είναι οι τιμές
Περιστεριfan
QUOTE (giorgos14 @ Nov 18 2016, 15:35 ) *
Σε όλα τα ματς εκεί είναι οι τιμές

Ειχα στο νου μου πιο χαμηλες τιμες για Α2...
gspara
QUOTE (Περιστεριfan @ Nov 18 2016, 17:05 ) *
Ειχα στο νου μου πιο χαμηλες τιμες για Α2...

Και στον Πανιωνιο 10 ευρω εχει.Στην Β Εθνικη στην Ερυθραια που πηγα το ειχαν 8.
Περιστεριfan
QUOTE (gspara @ Nov 18 2016, 17:52 ) *
Και στον Πανιωνιο 10 ευρω εχει.Στην Β Εθνικη στην Ερυθραια που πηγα το ειχαν 8.

Ελα ρε...Μαλλον εχω καλομαθει στον ΓΣΠ με τα 5 ευρω.Η Ερυθραια στο max του νομου βλεπω για Β'Εθνικη(τα 8).10 ευρω στον Πανιωνιο σε καθε αγωνα ή σε ντερμπι, πχ με την Ηρακλη?
polykos
10€ στον Πανιώνιο, 5€ για οργανωμένους
Gkos
Ψυχικο εχει 5 παντως...
gspara
ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2
Το μεγαλο ματς της αγωνιστικης και πολύ κρισιμο καθως θα μετρησει στα play-off.Θεωρω ο Δουκας θα ρεφαρει την χασουρα του Ηρακλή.

ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1
Επικινδυνη εξοδος για τον Εθνικο απέναντι σε ένα καλο και δουλεμενο συνολο που καίγεται για βαθμούς σωτηριας.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 1
Θα ρισκάρω στον ασσο της ΑΕΛ που είναι και από τις μεγαλες μου συμπάθειες.Αρκει να μην φορτωθεί παλι νωρις με φαουλ ο
Θορστεινσον και να παρει παραπανω βοηθεια από Μαλτεσιο-Τσουτσο-Σταμπουλη.

ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
Eπιστροφη στις νικες για τον Ηρακλή,αν και θελει πολύ προσοχη το φορμαρισμενο Ψυχικο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
Ντέρμπυ σωτηριας.Να δουμε την αντιδραση του Ηρακλειου μετα την αποχωρηση Ραλλη.Απογοητευτικο το Παγκρατι,προβαδισμα στην εδρα.

ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 1
Με Ερεβμπεναζιε για το 3/3!!!!

ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928 1
Πολλα με λιγα.

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1
Επιστροφη στην Πυρκαλ και στις νικες.
PetranG3
QUOTE(Περιστεριfan @ Nov 18 2016, 19:31 ) *
Ελα ρε...Μαλλον εχω καλομαθει στον ΓΣΠ με τα 5 ευρω.Η Ερυθραια στο max του νομου βλεπω για Β'Εθνικη(τα 8).10 ευρω στον Πανιωνιο σε καθε αγωνα ή σε ντερμπι, πχ με την Ηρακλη?

Πριν 2-3 χρονια, στη Β', 8 ευρω το ειχατε κι εσεις..
Περιστεριfan
QUOTE (PetranG3 @ Nov 19 2016, 00:00 ) *
Πριν 2-3 χρονια, στη Β', 8 ευρω το ειχατε κι εσεις..

Αυτο δεν το ηξερα πραγματικα...Μου εχει μεινει στο μυαλο η διετια 2007-2009 που δεν ειχαν εισητηριο(!!!),κι απο περυσι που οι τιμες ειναι οκ(το 5€)
Περιστεριfan
2 αγωνιστικες ο Ηρακλης

Ξερει κανεις τον λογο?
MENEGIN11
7η Αγωνιστική
19/11/16 17:00 ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
19/11/16 17:00 ΔΑΚ ΠΕΥΚΩΝ ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 1
19/11/16 17:00 ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΡ. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ 2
19/11/16 17:00 ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ 1
19/11/16 17:00 2 ΑΟΡΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1
19/11/16 17:00 ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟy 2
19/11/16 17:00 ΙΧΘ.ΚΕΡ."Π.ΝΙΚΟ ΑΟ ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928 1
19/11/16 17:00 ΥΜΗΤΤΟΥ ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ-ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 1
gspara
QUOTE (Περιστεριfan @ Nov 19 2016, 12:49 ) *
2 αγωνιστικες ο Ηρακλης

Ξερει κανεις τον λογο?

http://bluearena.gr/blog/2016/11/19/kampan...a-sto-psichiko/

Aμυντας-Αρκαδικος σημερα από το eurohoops.

Gkos
QUOTE (Gkos @ Nov 14 2016, 15:05 ) *
Καβάλα - Χολαργός:

Ματσαρα .Θα δώσω σημειο το Σαββατο.
Αναμενω τελευταια νέα.Εχω ένα φίλινγκ μήπως παίξει και κάποιος . . .

Ασσο θα δώσω.
Επιβεβαιωθηκε το feeling!
Περιστεριfan
QUOTE (gspara @ Nov 19 2016, 14:40 ) *
http://bluearena.gr/blog/2016/11/19/kampan...a-sto-psichiko/

Aμυντας-Αρκαδικος σημερα από το eurohoops.

Κι Ηρακλης-Ψυχικο
http://www.basketplus.gr/index.php/a2/irak...%BF%CF%83%CE%B7
gate14
Διαιτητική όργια Παφιλη...Κ ήττα την παράταση για τον Εθνικό που έπαιξε χωρίς Οικονομοπουλο ενώ τραυματίστηκε κ ο Παπαπέτρου.
Όλη την παράταση κ ενα λεπτό πριν το τέλος παίξαμε χωρίς Μαχαιρα
Περιστεριfan
4/8 sad.gif ohmy.gif
Ατυχεις επιλογες απο το Εurohoops,μετριο μπασκετ στους 2 αγωνες.
Για το Ηρακλη-Ψυχικο(ειδα τις 3 πρωτες περιοδους),αρκετα αστοχος ο Ηρακλης,αλλα η ποιοτητα του καθαρισε τον αγωνα.Μαχητικο το Ψυχικο,αλλα του λειπει παρα πολυ ενα SG(Mουρατος/Τσιοτρας δεν ειναι σκορερ).Για το Αμυντας-Αρκαδικος(ειδα τελευταια περιοδο),αρκετα αστοχες οι 2 ομαδες,αλλα η ποιοτητα του μπασκετ που παιχτηκε ηταν πολυ χαμηλη...Στα αλλα.Δουκας,Πανιωνιος,Φαρος συνεχισαν με νικες,οπως ειπε ο φιλος gate14 ο Εθνικος ηττηθηκε λογω της κακης διαιτησιας,πολυ ασχημα τα πραγματα για Παγκρατι(κυριως),Καβαλα,ΓΣΛ.
Gkos
Τεραστιο διπλο ο Αρκαδικος χωρις Ρεντικας και Προδομου που ηταν εξεδρα...

Δουκας -Φαρος ερχομενο Σκ.
Ολοι εκει.
Και το eurohoops λογικα...
bet21
QUOTE (gate14 @ Nov 19 2016, 18:59 ) *
Διαιτητική όργια Παφιλη...Κ ήττα την παράταση για τον Εθνικό που έπαιξε χωρίς Οικονομοπουλο ενώ τραυματίστηκε κ ο Παπαπέτρου.
Όλη την παράταση κ ενα λεπτό πριν το τέλος παίξαμε χωρίς Μαχαιρα

με ολο το σεβασμο προς το ιστορικο σωματειο του εθνικου,ολο αυτο σε καθε ηττα αρχιζει να γινεται λιγο κουραστικο.προσωπικα θεωρω οτι αυτο δειχνει το αγχος των νεων διοικουντων να αποδειξουν στους φιλαθλους του εθνικου οτι μπορουν να τα καταφερουν το ιδιο με τον προηγουμενο προεδρο.Ομως η ευκαιρια τους δοθηκε το καλοκαιρι να το αποδειξουν.Η ομαδα εχει ταβανι φετος και η εκτη η εβδομη θεση θα ειναι επιτυχια.
gate14
Φίλε...σίγουρα μετά από ήττα υπάρχουν φωνές.
Αλλά φέτος έχουμε κ μετα απο νίκες.
Γενικά η διαιτησία δεν μας πάει κ τόσο καλά.
Εγώ πχ βλέπω κ ομάδες σε άλλες κατηγορίες να φωναζουν ακόμα κ μετά από νίκες.
Γενικά κάτι δεν πάει καλά με τους διαιτητες...
Από το πρωτο μέρος ο Εθνικος φωναζε για τον Παφιλη σημερα...γενικα με αυτον εχουμε μια προιστορια.
Αλλά μην ξεχνάμε πως με τον Ηρακλή δεν ειπώθηκε τίποτε...Αλλά οκ εντάξει τα εκτος στα εντός όμως δεν μπορούμε να χαρούμε το ομορφο μπασκετ που παίζουμε εως τωρα κ σιχτιριαζουμε.Προσπαθώ να ξεχάσω ακόμα την διαιτησία με το Ψυχικό κ δεν γίνεται η με το Ηράκλειο που βλέπαμε κατς κ κάποιοι σφυριζαν αδιαφορα .Ειδαμε ακόμα κ ενα δολοφονικό χτύπημα του Λιανου στον Λαανε και όλα καλά κ Όλα ωραια
Για την ευκαιρία που μας δόθηκε μας δόθηκε την χάσαμε ....ΔΥΣΤΥΧΏΣ κ μας κόστισε κ οπαδικά.
Από κει κ πέρα όμως εγώ θα πω ότι για μένα η ομάδα πρέπει να σωθεί πρώτα κ μετα βλέπουμε.
Και αν σωθεί όπως τα είδαμε όλα μαύρα με την αποχώρηση του Βασίλη ετσι μπορεί να τα δούμε όλα μαύρα κ με μια ενδεχομενη αποχώρηση Δεριζιωτη.
Ο Κώστας ο Δεριζιωτης μας έδωσε ένα φιλί ζωής...αυτο για μενα μετρα
gnak
Για το ματς ΑΕΛ-Πανιώνιος πάντως, γκρίζα η "απόδραση" των κυανέρυθρων από τη Λάρισα. Δύο μέρες να παίζαμε, δεν θα μας άφηναν να κερδίσουμε κι ας φτάσαμε ένα λει-απ μακρυά από αυτό. Αναφέρομαι στην ΑΕΛ που είναι λόγικο να έχει ντεζαβαντάζ και οι διαιτητές να μην την "σέβονται" ως πρωτάρα στην κατηγορία. Δεν έχετε όμως διαβάσει ποτέ παράπονα από Λαρισαίους, ούτε φέτος ούτε ποτέ άλλοτε.

Επιτρέψτε μου μια παρατήρηση, αν και γράφω σπάνια στο forum. Θέλω πολύ να πιστέψω τα παράπονα των ανθρώπων της πολύ καλής ομάδας του Εθνικού, και δεν θα είχα κανένα λόγο να αμφισβητήσω την ανακοίνωσή τους, όμως όταν βλέπω στο προηγούμενο ματς, Εθνικός-ΑΕΛ, να βγαίνουν και παραπονούμενοι μετά από αγώνα που οι διαιτητές παίζουν 60-40 έδρα, δυσκολεύομαι πλέον.
Το ματς είχε κάλυψη από το Εurohoops και υπάρχει ακόμα στο κανάλι του site στο youtube για όποιον έχει το κουράγιο να διαπιστώσει τα γραφόμενά μου.
kotzito
Νομίζω σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις ομάδες και που θα κυμανθούν.

- Για άνοδο, νομίζω ο Πανιώνιος δύσκολα θα χάσει το απ'ευθείας εισιτήριο. Δεν έχει ίσως τόσο μεγάλη διαφορά αγωνιστικά και βαθμολογικά από τους διώκτες του, αλλά πιστεύω όταν χρειαστεί θα φορτσάρει. Μετά Ηρακλής ο ένας σίγουρος για play-off, Φάρος δεν θυμίζει την περσινή ομάδα αλλά δύσκολα να μείνει έξω, Δούκας σε κάποιο σημείο θα κάνει μια κοιλιά αλλά κουτσά-στραβά πιστεύω θα μπει. Από εκεί και πέρα ο Αίολος είναι μια του ύψους μια του βάθους, Χολαργός με Μέμο έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο αλλά πρέπει να βρει σταθερότητα, και ΑΕΛ θα το κυνηγήσει σίγουρα μέχρι ενός σημείου, αλλά δύσκολα θα την βγάλει μέχρι τέλους.

- Για παραμονή ίσως λίγο πιο μπερδεμένα. ΓΣΛ και Παγκράτι θα χρειαστεί να κάνουν μια υπέρβαση για να μείνουν στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα η έτερη θέση νομίζω θα παιχτεί μεταξύ Ψυχικού, Ηρακλείου και Καβάλας με την ομάδα των Β.Π. να είναι το πρώτο φαβορί εξ αυτών για κάτω. Ο Αρκαδικός θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα δέσει κι άλλο και στο τέλος θα σώσει την κατηγορία, ο Αμύντας θα πάρει τα παιχνίδια που θα χρειαστεί (ειδικά μέσα στην ΠΥΡΚΑΛ) και τα Πεύκα θα τερματίσουν λίγο πιο κάτω από την μέση.
Blue piraeus
QUOTE (bet21 @ Nov 19 2016, 22:21 ) *
με ολο το σεβασμο προς το ιστορικο σωματειο του εθνικου,ολο αυτο σε καθε ηττα αρχιζει να γινεται λιγο κουραστικο.προσωπικα θεωρω οτι αυτο δειχνει το αγχος των νεων διοικουντων να αποδειξουν στους φιλαθλους του εθνικου οτι μπορουν να τα καταφερουν το ιδιο με τον προηγουμενο προεδρο.Ομως η ευκαιρια τους δοθηκε το καλοκαιρι να το αποδειξουν.Η ομαδα εχει ταβανι φετος και η εκτη η εβδομη θεση θα ειναι επιτυχια.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ παντως εβγαλε συγχαρητηρια ανακοινωση για τη διαιτησια μετα την ηττα με τον ηρακλη.
Όσον αφορα το παιχνιδι με τον πανιωνιο δόθηκε στη δημοσιότητα ενα βιντεο, το οποιο οπως φανηκε στη συνεχεια η κεδ έλαβε υποψη της. Υπαρχει κατι αλλο που δεν ξερω και στο οποιο αναφερεσε;

QUOTE (kotzito @ Nov 20 2016, 21:06 ) *
Νομίζω σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις ομάδες και που θα κυμανθούν.

- Για άνοδο, νομίζω ο Πανιώνιος δύσκολα θα χάσει το απ'ευθείας εισιτήριο. Δεν έχει ίσως τόσο μεγάλη διαφορά αγωνιστικά και βαθμολογικά από τους διώκτες του, αλλά πιστεύω όταν χρειαστεί θα φορτσάρει. Μετά Ηρακλής ο ένας σίγουρος για play-off, Φάρος δεν θυμίζει την περσινή ομάδα αλλά δύσκολα να μείνει έξω, Δούκας σε κάποιο σημείο θα κάνει μια κοιλιά αλλά κουτσά-στραβά πιστεύω θα μπει. Από εκεί και πέρα ο Αίολος είναι μια του ύψους μια του βάθους, Χολαργός με Μέμο έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο αλλά πρέπει να βρει σταθερότητα, και ΑΕΛ θα το κυνηγήσει σίγουρα μέχρι ενός σημείου, αλλά δύσκολα θα την βγάλει μέχρι τέλους.

- Για παραμονή ίσως λίγο πιο μπερδεμένα. ΓΣΛ και Παγκράτι θα χρειαστεί να κάνουν μια υπέρβαση για να μείνουν στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα η έτερη θέση νομίζω θα παιχτεί μεταξύ Ψυχικού, Ηρακλείου και Καβάλας με την ομάδα των Β.Π. να είναι το πρώτο φαβορί εξ αυτών για κάτω. Ο Αρκαδικός θεωρώ ότι σιγά-σιγά θα δέσει κι άλλο και στο τέλος θα σώσει την κατηγορία, ο Αμύντας θα πάρει τα παιχνίδια που θα χρειαστεί (ειδικά μέσα στην ΠΥΡΚΑΛ) και τα Πεύκα θα τερματίσουν λίγο πιο κάτω από την μέση.

Πολυ σωστη προσεγγιση
Ξεχασες τον εθνικο
Πες μας την αποψη σου σε παρακαλω
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 21:46 ) *
Υπαρχει κατι αλλο που δεν ξερω και στο οποιο αναφερεσε;

https://www.youtube.com/watch?v=10jlwndCYvk...eature=youtu.be

Δηλώσεις του Προέδρου κ.Δεριζιώτη μετά το ματς Εθνικός-ΑΕΛ, στο 0:40 κριτικάρει έμμεσα τους διαιτητές και αναφέρεται σε "προάσπιση συμφερόντων".
Γνώμη μου, καθώς είδα δύο φορές τον αγώνα, τουλάχιστον ατυχής η δήλωσή του. Μόνο παράπονα δεν θα έπρεπε να έχουν οι άνθρωποι του Εθνικού. Το αντίθετο μάλιστα.
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 22:13 ) *

Δηλώσεις του Προέδρου κ.Δεριζιώτη μετά το ματς Εθνικός-ΑΕΛ, στο 0:40 κριτικάρει έμμεσα τους διαιτητές και αναφέρεται σε "προάσπιση συμφερόντων".
Γνώμη μου, καθώς είδα δύο φορές τον αγώνα, τουλάχιστον ατυχής η δήλωσή του. Μόνο παράπονα δεν θα έπρεπε να έχουν οι άνθρωποι του Εθνικού. Το αντίθετο μάλιστα.

Εξαρτάται πως τις ερμηνεύεις, και δεν ξερω τι εννοει
Επειδη ομως ημουν στο γηπεδο και ειδα το παιχνιδι, δες αν εχεις την καλοσυνη στο βιντεο, την συμπεριφορα του πάγκου της ΑΕΛ ΚΑΙ πες μας εσυ ποσες τεχνικές ποινές και ποσες αποβολες επρεπε να δωσουν οι διαιτητες και ποσες εδωσαν
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 22:27 ) *
Εξαρτάται πως τις ερμηνεύεις, και δεν ξερω τι εννοει
Επειδη ομως ημουν στο γηπεδο και ειδα το παιχνιδι, δες αν εχεις την καλοσυνη στο βιντεο, την συμπεριφορα του πάγκου της ΑΕΛ ΚΑΙ πες μας εσυ ποσες τεχνικές ποινές και ποσες αποβολες επρεπε να δωσουν οι διαιτητες και ποσες εδωσαν

Συνήθως όταν κάνει κάποιος αναφορά σε "όλοι είδαν τι έγινε", "θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας", εννοεί ότι αδικήθηκε.

Η συμπεριφορά του πάγκου της ΑΕΛ ήταν έντονη αντίδραση σε σφυρίγματα των διαιτητών και είναι και δική μου απορία πως δεν πήρε τεχνικές ποινές (αποβολές το θεωρώ τραβηγμένο). Αν σου έκανε όμως εντύπωση ότι διαμαρτύρονταν έντονα στον πάγκο της ΑΕΛ (που έτσι είναι) θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση και η δήλωση του Προέδρου του Εθνικού. Δηλαδή άλλος διαμαρτύρεται στο ματς και άλλος κάνει δηλώσεις με υποννοούμενα μετά από αυτό;

Πως την είδες εσύ τη διαιτησία ; (εγώ δεν ήμουν στο γήπεδο και από το βίντεο μου φάνηκε 60-40 έδρα όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ).
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 22:33 ) *
Συνήθως όταν κάνει κάποιος αναφορά σε "όλοι είδαν τι έγινε", "θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας", εννοεί ότι αδικήθηκε.

Η συμπεριφορά του πάγκου της ΑΕΛ ήταν έντονη αντίδραση σε σφυρίγματα των διαιτητών και είναι και δική μου απορία πως δεν πήρε τεχνικές ποινές (αποβολές το θεωρώ τραβηγμένο). Αν σου έκανε όμως εντύπωση ότι διαμαρτύρονταν έντονα στον πάγκο της ΑΕΛ (που έτσι είναι) θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση και η δήλωση του Προέδρου του Εθνικού. Δηλαδή άλλος διαμαρτύρεται στο ματς και άλλος κάνει δηλώσεις με υποννοούμενα μετά από αυτό;

Πως την είδες εσύ τη διαιτησία ; (εγώ δεν ήμουν στο γήπεδο και από το βίντεο μου φάνηκε 60-40 έδρα όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ).

Δες λιγο πιο πανω ενα σχολιο του gate 14 για τις διαιτησίες του εθνικου φετος
Εκτος του παιχνιδιού με το ψυχικό, που δεν συμφωνω μαζι του, ειναι λιγο υπερβολικός, και στο ματς με τον Ηρακλή πιυ ηταν εξαιρετικη, σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια η διαιτησια ειναι πολυ αρνητική για την ομαδα
Δες αν εχεις την καλοσυνη τα φαουλ σε καθε παιχνιδι, που ο ΕΘΝΙΚΟΣ ειναι μια ΤΕΧΝΙΚΗ και καθολου δυνατή ομαδα
Δεν μπορει να παιξει ξύλο
Προχθες στο πρώτο δεκαλεπτο τα πεύκα ειχαν τρια φαουλ και εμεις επτα...
Στο μεταξυ μας τωρα επειδη θεωρω οτι συζηταμε καλόπιστα δες στο τελευταιο πεντάλεπτο ποσες φορες μπηκαν μεσα ο προπονητής, ο βοηθός, ενας νεαρός με πολιτικά και ενας ηλικιωμένος κυριος...
Σε μια φάση δε σε ενα φαουλ μπηκαν και οι παικτες
Ο ορισμός τεχνικών ποινών αποβολών κλπ
Και δεν εδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ για τα ματια του κοσμου
Θεωρω δε και αν κανω λαθος συγγνωμη οτι με τα σφυρίγματα τους κρατούσαν την ΑΕΛ στο παιχνιδι
Κοντολογίς για μενα η διαιτησια ηταν 40-60
Εχετε παντως πολυ καλη ομαδα
Οι τεχνικές ποινές μεταφράζονται σε βολες
Οι δηλωσεις μετα το παιχνιδι οχι
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 22:43 ) *
Δες λιγο πιο πανω ενα σχολιο του gate 14 για τις διαιτησίες του εθνικου φετος
Εκτος του παιχνιδιού με το ψυχικό, που δεν συμφωνω μαζι του, ειναι λιγο υπερβολικός, και στο ματς με τον Ηρακλή πιυ ηταν εξαιρετικη, σε ολα τα υπολοιπα παιχνιδια η διαιτησια ειναι πολυ αρνητική για την ομαδα
Δες αν εχεις την καλοσυνη τα φαουλ σε καθε παιχνιδι, που ο ΕΘΝΙΚΟΣ ειναι μια ΤΕΧΝΙΚΗ και καθολου δυνατή ομαδα
Δεν μπορει να παιξει ξύλο
Προχθες στο πρώτο δεκαλεπτο τα πεύκα ειχαν τρια φαουλ και εμεις επτα...
Στο μεταξυ μας τωρα επειδη θεωρω οτι συζηταμε καλόπιστα δες στο τελευταιο πεντάλεπτο ποσες φορες μπηκαν μεσα ο προπονητής, ο βοηθός, ενας νεαρός με πολιτικά και ενας ηλικιωμένος κυριος...
Σε μια φάση δε σε ενα φαουλ μπηκαν και οι παικτες
Ο ορισμός τεχνικών ποινών αποβολών κλπ
Και δεν εδωσαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ για τα ματια του κοσμου
Θεωρω δε και αν κανω λαθος συγγνωμη οτι με τα σφυρίγματα τους κρατούσαν την ΑΕΛ στο παιχνιδι
Κοντολογίς για μενα η διαιτησια ηταν 40-60
Εχετε παντως πολυ καλη ομαδα

Φυσικά και συζητάμε καλόπιστα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο σου έγραψα κι εγώ ότι απορώ και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως δεν δόθηκαν τεχνικές ποινές καθώς οι αντιδράσεις ήταν εντονότατες από τον παγκο της ΑΕΛ. Σκέφτηκες μήπως οι διαιτητές δεν τις έδωσαν από τύψεις;
Επίσης, έχουμε πολύ καλή ομάδα, είχαμε όπως λές 60-40 υπέρ μας διαιτησία και πάλι χάσαμε;;; Πως εξηγείται αυτο;

Διαφωνούμε, δεν πειράζει.

Για να σε προλάβω πάντως το ματς το χάσαμε λόγω της κάκιστης απόδοσης μας στο διάστημα 2'-10' και σε κάποια νεκρά δίλεπτα στη 3η και 4η περίοδο ΚΑΙ ΟΧΙ λόγω διαιτησίας. Κι ας έχουμε παράπονα, τα κρατάμε για εμάς, και κοιτάμε να βελτιωθούμε ώστε να μην μας επηρεάζουν οι διαιτητές και να μην αντιδρούμε με τρόπο που να σηκώνουν τεχνικές ποινές. Όπως χθες με τον Πανιώνιο.
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 22:50 ) *
Φυσικά και συζητάμε καλόπιστα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο σου έγραψα κι εγώ ότι απορώ και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως δεν δόθηκαν τεχνικές ποινές καθώς οι αντιδράσεις ήταν εντονότατες από τον παγκο της ΑΕΛ. Σκέφτηκες μήπως οι διαιτητές δεν τις έδωσαν από τύψεις;
Επίσης, έχουμε πολύ καλή ομάδα, είχαμε όπως λές 60-40 υπέρ μας διαιτησία και πάλι χάσαμε;;; Πως εξηγείται αυτο;

Διαφωνούμε, δεν πειράζει.

Για να σε προλάβω πάντως το ματς το χάσαμε λόγω της κάκιστης απόδοσης μας στο διάστημα 2'-10' και σε κάποια νεκρά δίλεπτα στη 3η και 4η περίοδο ΚΑΙ ΟΧΙ λόγω διαιτησίας.

Κατα τη γνωμη μου χάσατε γιατι ειχαμε σε απιστευτη μερα μαχαιρα και λασνε και δεν ειχατε απαντηση στο πενταρι

Και σου εγραψα, κατα τη γνωμη μου, οτι η διαιτησια σας κράτησε στο παιχνιδι. Αν έδινε 1-2 τεχνικές, που θα ηταν το μινιμουμ, θα ήσασταν εκτος παιχνιδιού
Δεν εγραψα οτι σας βοήθησε χοντρά
Οπως ειδε εγραψα 40-60
Υποκειμενικό βεβαια
Αλλος θα πει 45-55 και παει λεγοντας
Αν δεν βαριέσαι παντως δες λιγο τα στατιστικα
Οσο για το πανιωνιο ξερω τι λες το εχουμε δει το εργο
Δες το βιντεο πιυ ανεβασε ο ΕΘΝΙΚΟΣ
Δεκα φάσεις ολες στο τελευταιο δεκαλεπτο στο 65-63 και στο 70-65
Χωρις να σημαινει βεβαια οτι θα κερδιζαμε
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 22:59 ) *
Κατα τη γνωμη μου χάσατε γιατι ειχαμε σε απιστευτη μερα μαχαιρα και λασνε και δεν ειχατε απαντηση στο πενταρι

Και σου εγραψα, κατα τη γνωμη μου, οτι η διαιτησια σας κράτησε στο παιχνιδι. Αν έδινε 1-2 τεχνικές, που θα ηταν το μινιμουμ, θα ήσασταν εκτος παιχνιδιού
Δεν εγραψα οτι σας βοήθησε χοντρά
Οπως ειδε εγραψα 40-60
Υποκειμενικό βεβαια
Αλλος θα πει 45-55 και παει λεγοντας
Αν δεν βαριέσαι παντως δες λιγο τα στατιστικα

Αστο για τα ποσοστά, λέμε τα αντίστροφα...χαχαχα. Επιμένεις στις τεχνικές, που όντως θα έδιναν ενα έξτρα αβαντάζ αλλά αφήνεις ασχολίαστες τις αποφάσεις που οδήγησαν στις διαμαρτύριες.

Κάκιστη απόδοση εννοώ ότι αφήσαμε τον Μαχαίρα να έχει απίστευτη μέρα, συμφωνούμε. Απάντηση στο πεντάρι δεν είχαμε αρκετή γιατί φορτώθηκε με φάουλ ο Ισλανδός.

(Συγγνώμη αν κουράσαμε τους υπόλοιπους και μονοπωλούμε τη συζήτηση)
Blue piraeus
QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 23:05 ) *
Αστο για τα ποσοστά, λέμε τα αντίστροφα...χαχαχα. Επιμένεις στις τεχνικές, που όντως θα έδιναν ενα έξτρα αβαντάζ αλλά αφήνεις ασχολίαστες τις αποφάσεις που οδήγησαν στις διαμαρτύριες.

Κάκιστη απόδοση εννοώ ότι αφήσαμε τον Μαχαίρα να έχει απίστευτη μέρα, συμφωνούμε. Απάντηση στο πεντάρι δεν είχαμε αρκετή γιατί φορτώθηκε με φάουλ ο Ισλανδός.

(Συγγνώμη αν κουράσαμε τους υπόλοιπους και μονοπωλούμε τη συζήτηση)

Να δουμε
Παντως εγω βλεπω παιδια και αποπαίδια
Καλη πορεια να εχετε και Μακαρι να ασχολούμαστε μονο με το ΜΠΑΣΚΕΤ και οχι με τα υπολοιπα
Επειδη το ξερεις το άθλημα κανε και μια πρόβλεψη για την πορεια των ομάδων μας
gnak
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 23:10 ) *
Καλη πορεια να εχετε και Μακαρι να ασχολούμαστε μονο με το ΜΠΑΣΚΕΤ και οχι με τα υπολοιπα
Επειδη το ξερεις το άθλημα κανε και μια πρόβλεψη για την πορεια των ομάδων μας

Επίσης καλή πορεία. Το άθλημα δεν θα έλεγα ότι το ξέρω, προσπαθώ να το μάθω παρακολουθώντας το από κοντά. Όπως επίσης αντιλαμβάνομαι ότι ο Προέδρος του Εθνικού δεν το ξέρει καθόλου μα καθόλου, όμως αγαπά πολύ την ομάδα σας. Προστατεύστε τον...

Πρόβλεψη; Θεωρώ ότι με όσα έχουμε δει ως τώρα ο Ηρακλής θα έπρεπε να τερματίσει πρώτος, αλλά τελικά θα τα καταφέρει ο Πανιώνιος...
Μετά κατα σειρά βλέπω Δούκα, Φάρο και Εθνικό. Αουτσάιντερ για 5αδα ο Αστακός (αν πάει ο Τζήμας θα μπει) και ο Χολαργός (θα του στοιχίσει το κακό ξεκίνημα).

Αμύντας, ΑΕΛ και Ψυχικό σε καλύτερη μοίρα από Πεύκα και Καβάλα.

Ο Αρκαδικός ερωτηματικό, ασταθής ομάδα. Το Ηράκλειο θεωρώ σίγουρα στα πλει-άουτ και μάλιστα με μειονέκτημα. Παγκράτι δύσκολα θα αποφύγει δυστυχώς τον υποβιβασμό, το ίδιο και ο ΓΣΛ.
Basketpinezas13
QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 22:13 ) *

Ο εθνικός πάει πολύ καλύτερα του αναμενόμενου . Η γραφικότητα όμως είναι το φορτε αυτών που διοικούν .
Blue piraeus
QUOTE (Basketokavlos13 @ Nov 20 2016, 23:30 ) *
Ο εθνικός πάει πολύ καλύτερα του αναμενόμενου . Η γραφικότητα όμως είναι το φορτε αυτών που διοικούν .

Για ανθρωπους που δεν ειχαν να πληρωσουν ουτε τα διαρκειας τους παντως οπως έγραφαν καποιοι πολυ καλα "πληροφορημένοι" μια χαρά τα πανε
Που να ειχαν να πληρωσουν και τα διαρκειας τους δηλαδη
Ασε δε που οι ίδιοι έγραφαν οτι με τρεις παιχτες δεν κανουν ομαδα...
Τρομερά επιτυχημένες γραπτές δηλωσεις...

QUOTE (gnak @ Nov 20 2016, 23:24 ) *
Επίσης καλή πορεία. Το άθλημα δεν θα έλεγα ότι το ξέρω, προσπαθώ να το μάθω παρακολουθώντας το από κοντά. Όπως επίσης αντιλαμβάνομαι ότι ο Προέδρος του Εθνικού δεν το ξέρει καθόλου μα καθόλου, όμως αγαπά πολύ την ομάδα σας. Προστατεύστε τον...

Πρόβλεψη; Θεωρώ ότι με όσα έχουμε δει ως τώρα ο Ηρακλής θα έπρεπε να τερματίσει πρώτος, αλλά τελικά θα τα καταφέρει ο Πανιώνιος...
Μετά κατα σειρά βλέπω Δούκα, Φάρο και Εθνικό. Αουτσάιντερ για 5αδα ο Αστακός (αν πάει ο Τζήμας θα μπει) και ο Χολαργός (θα του στοιχίσει το κακό ξεκίνημα).

Αμύντας, ΑΕΛ και Ψυχικό σε καλύτερη μοίρα από Πεύκα και Καβάλα.

Ο Αρκαδικός ερωτηματικό, ασταθής ομάδα. Το Ηράκλειο θεωρώ σίγουρα στα πλει-άουτ και μάλιστα με μειονέκτημα. Παγκράτι δύσκολα θα αποφύγει δυστυχώς τον υποβιβασμό, το ίδιο και ο ΓΣΛ.

Μακαρι να επιβεβαιωσεις
Εγω σας εχω για πιο ψηλα
Δεν εχεις σχεση με τις αλλες 4 ομάδες που γραφεις
Καλη συνεχεια στις ομάδες μας
Ευχαριστω για τη συζητηση
Να εισαι καλα
Basketpinezas13
QUOTE (Blue piraeus @ Nov 20 2016, 23:56 ) *
Για ανθρωπους που δεν ειχαν να πληρωσουν ουτε τα διαρκειας τους παντως οπως έγραφαν καποιοι πολυ καλα "πληροφορημένοι" μια χαρά τα πανε
Που να ειχαν να πληρωσουν και τα διαρκειας τους δηλαδη
Ασε δε που οι ίδιοι έγραφαν οτι με τρεις παιχτες δεν κανουν ομαδα...
Τρομερά επιτυχημένες γραπτές δηλωσεις...

Μακαρι να επιβεβαιωσεις
Εγω σας εχω για πιο ψηλα
Δεν εχεις σχεση με τις αλλες 4 ομάδες που γραφεις
Καλη συνεχεια στις ομάδες μας
Ευχαριστω για τη συζητηση
Να εισαι καλα

Καλά μην τρελαίνεσαι 2 μήνες έχουν πληρωθεί ως τώρα από τα λεφτά που μαζεύτηκαν για την Α1. Υπάρχουν άλλοι 7
Blue piraeus
QUOTE (Basketokavlos13 @ Nov 21 2016, 00:01 ) *
Καλά μην τρελαίνεσαι 2 μήνες έχουν πληρωθεί ως τώρα από τα λεφτά που μαζεύτηκαν για την Α1. Υπάρχουν άλλοι 7

Κατα πρώτον καποιοι έγραφαν για τρεις παιχτες και για διάλυση ή οχι;
Κατα δεύτερον εμεις που παρακολουθούμε την ομαδα δεν ξερουμε να μαζεύτηκαν τιποτα λεφτα για την Α1 και ξερεις εσυ;
Προφανως η πληροφορια σου αυτη ειναι του επιπεδου της αντίστοιχης για τα διαρκειας
Παλι συγγνώμες βλεπω να ζητάς...
polykos
http://www.ebasket.gr/2016/11/unfair-perkou

Ντροπή για το συντάκτη Αρμάο αλλά και τον αρχισυντάκτη του Κογκαλίδη.
Η μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια ανήκει στο σύνδεσμο προπονητών που σε αυτήν την περίπτωση και σε πάμπολλες ακόμα δεν υποστηρίζει το επάγγελμα του προπονητή. Για μένα και μόνο η ανακοίνωση "ο Τσάπας προπονητής στον Φάρο" θα έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί κατάλληλα.
kotzito
QUOTE(Blue piraeus @ Nov 20 2016, 21:46 ) *
Πολυ σωστη προσεγγιση
Ξεχασες τον εθνικο
Πες μας την αποψη σου σε παρακαλω

Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι ξεκίνησε από τους τελευταίους προετοιμασία, με διοικητικά προβλήματα και ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Θα έλεγα ότι πιθανότατα θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα τερματίσουν στο πρώτο μισό. Μπορεί και να κάνει πορεία ανάλογη της περσινής του Παγκρατίου και να μπει στα play-off σαν 5ος με λίγη τύχη, το οποίο νομίζω όμως περισσότερο θα εξαρτηθεί από το αν Αίολος και Χολαργός θα ανέβουν (αρκετά) στην συνέχεια. Αν μη τι άλλο δεδομένου του διαστήματος που υπήρχε για να χτιστεί η ομάδα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, ο Λαανέ είναι ένας από τους καλύτερους κοντούς της κατηγορίας κι ο Βλάχος έχει καταφέρει να πάρει πολλά από κάθε παίκτη του σχεδόν. Λείπει ίσως ένα γκαρντ ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ο φετινός στόχος θα επιτευχθεί εύκολα.
gspara
QUOTE (kotzito @ Nov 21 2016, 13:55 ) *
..... Λείπει ίσως ένα γκαρντ ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ο φετινός στόχος θα επιτευχθεί εύκολα.

Eνας αμυντικος γκαρντ θα προσθετα,με ικανοτητα στην βρωμικη δουλεια.Ο Δενδρινος, που συμμετειχε μαλιστα για καποιο διαστημα στην προετοιμασια,θα ηταν ταμαμ.Δεν γνωριζω βεβαια για ποιο λογο αποδεσμευτηκε για να αποκτηθεί τελικα από τον Απολλωνα.
Θα ηταν πολύ χρησιμος σε παιχνίδια όπως αυτό στα Πευκα που ο Γερομίχαλος βλέπουμε ότι εκανε μεγαλη ζημια.
Η σκληραδα στην αμυνα είναι και το κομματι στο οποιο υστερει ο Εθνικος.Επιθετικα είναι φωτια!
Blue piraeus
QUOTE (kotzito @ Nov 21 2016, 13:55 ) *
Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι ξεκίνησε από τους τελευταίους προετοιμασία, με διοικητικά προβλήματα και ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Θα έλεγα ότι πιθανότατα θα είναι στο γκρουπ των ομάδων που θα τερματίσουν στο πρώτο μισό. Μπορεί και να κάνει πορεία ανάλογη της περσινής του Παγκρατίου και να μπει στα play-off σαν 5ος με λίγη τύχη, το οποίο νομίζω όμως περισσότερο θα εξαρτηθεί από το αν Αίολος και Χολαργός θα ανέβουν (αρκετά) στην συνέχεια. Αν μη τι άλλο δεδομένου του διαστήματος που υπήρχε για να χτιστεί η ομάδα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, ο Λαανέ είναι ένας από τους καλύτερους κοντούς της κατηγορίας κι ο Βλάχος έχει καταφέρει να πάρει πολλά από κάθε παίκτη του σχεδόν. Λείπει ίσως ένα γκαρντ ακόμα, αλλά έτσι κι αλλιώς νομίζω ο φετινός στόχος θα επιτευχθεί εύκολα.

Σε ευχαριστω πολυ, ειναι σημαντικη η αποψη σου

QUOTE (gspara @ Nov 21 2016, 14:56 ) *
Eνας αμυντικος γκαρντ θα προσθετα,με ικανοτητα στην βρωμικη δουλεια.Ο Δενδρινος, που συμμετειχε μαλιστα για καποιο διαστημα στην προετοιμασια,θα ηταν ταμαμ.Δεν γνωριζω βεβαια για ποιο λογο αποδεσμευτηκε για να αποκτηθεί τελικα από τον Απολλωνα.
Θα ηταν πολύ χρησιμος σε παιχνίδια όπως αυτό στα Πευκα που ο Γερομίχαλος βλέπουμε ότι εκανε μεγαλη ζημια.
Η σκληραδα στην αμυνα είναι και το κομματι στο οποιο υστερει ο Εθνικος.Επιθετικα είναι φωτια!

Η άμυνα μας εχει θέμα σιγουρα
Για τον Δενδρινο δεν εχω αποψη
Για να μην τον κρατήσει ο προπονητής κατι υα ειδε...
marousara
Ο Εθνικός στηρίχθηκε σε παίχτες που ξέρουν χρόνια την κατηγορία και της βγαίνει ως τώρα ευχάριστα αν και αναμένεται να χάσει και κάποια ματς λόγω έλλειψης πάγκου οπότε αν τερματίσει στην μέση της βαθμολογίας σίγουρα θα είναι επιτυχία. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα στην κορυφή παρά ότι ο Οικονόμου δεν με γεμίζει ως coach ο Πανιώνιος είναι πρώτος και θέλω να τον δω στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον φετινό Ηρακλή λόγω ότι Αλεξανδρής και Γκαγκα έχουν αφήσει το στίγμα τους στο Μαρούσι και θα χαρώ να ανέβουν αλλά δεν έχει την ποιότητα του Πανιωνίου. Ο Δούκας πήρε μεγάλο διπλό στον Αστακό αν και θεωρώ πως εκτός από τον Κυρίτση δεν έχει άλλο παίχτη που μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά, ο Φάρος θεωρώ λάθος που έδιωξε τον coach των ανόδων άλλωστε είχε πολλούς τραυματισμούς. Στις θέσεις κάτω απογοήτευση το Παγκράτι που έχασε δύο must win εντός έδρας και χρειάζεται μία μίνι υπέρβαση για να μπει στα play-out.
Basketpinezas13
Πολύ νωρίς για συμπεράσματα . Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ και θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα είναι καλά τέλος Μαΐου .
Ο πανίωνιος δείχνει σοβαρός και δεμένος παρά τα προβλήματα με Βαρουξάκη . Δείχνει ο οικονόμου να ελέγχει τ αποδυτήρια .
Ηρακλής όσο ο Γκαγκά με Αλεξανδρή αγαπιούνται θα πηγαίνει καλά . Δούκας ανεβαίνει και φαίνεται ικανός να απειλήσει τον πανιωνιο
Φάρος Έχει μείνει πίσω σε όλα αλλά είναι φανερό ότι στοχεύει τα play off πλέον .
gate14
QUOTE(Basketokavlos13 @ Nov 21 2016, 00:01 ) *

Κατι ειπες για μια συγνωμη ....δεν θα την δεχθω φυσικα μιας και η νεα παρεμβαση σου ηταν ΕΜΕΤΙΚΗ (oχι οτι δεν περιμενα να γινει καποια στιγμη )
Εχεις να πεις κατι με ονοματα ?Εχεις να μας πεις ποιοι πιαστηκαν κοροιδα και εδωσαν λεφτα για την Α1 με τα οποια οι παικτες της ομαδας εχουν πληρωθει τους δυο μηνες ?
Υπηρξαν ΚΟΡΟΙΔΑ τα οποια θα εβαζαν τα λεφτα τους για την Α1 και δεν θα τα ζητουσαν πισω μιας και η ομαδα παιζει στην Α2?
Μιλα τεκμηριωμενα αλλιως αστο
Και για ποια λεφτα της Α1 μιλας μιλας?Αυτα που θα εβαζαν φιλοι και οπαδοι της ομαδας για αγορα μετοχων , διαρκειας ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ η ομαδα θα επαιζε στην Α1?
Απορω πως οι διαχειριστες του φορουμ επιτρεπουν τετοια πραγματα
Εχει καταντησει ΑΗΔΙΑ ολο αυτο ...λασπη ,ψεμματα και ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
gate14
και οι επιμαχες φασεις του αγωνα με τους Μαχητες............στην κριση σας

https://www.youtube.com/watch?v=AR7E8Y_vKn4...eature=youtu.be

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.