QUOTE(traveller @ Jun 10 2010, 00:22 )

Καλησπέρα κι από μένα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις εξελίξεις , όπως τουλάχιστο αυτές "τρέχουν" μέχρι τώρα. Βέβαια θα μπορούσαν να είναι όλα πιο...ήσυχα αλλά οι διοικούντες "ψοφάνε" για αναγνώριση και για της "δια βοής" αποδοχή των πράξεών τους, δεν είναι κάτι καινούριο και βέβαια δεν είναι το πρωτεύον.
Για το τι εννούσε με το "άλλα μας έλεγε ο Ζοτς" ο Σάρας δεν ξέρω, μπορώ όμως να υποθέσω ότι πιθανό να τους είχε πει ότι θα ανανεωθούν πρώτα τα δικά τους συμβόλαια και μετά θα πάρει σειρά αυτός. Δεν ξέρω, μια εικασία κάνω.
Ο φίλος roben ενδεχομένως να έχει δίκιο. Ο Σάρας που είναι και λίγο φραγκοφονιάς ενδεχομένως να θεωρεί "συμφωνία=συμβόλαιο".

Από την άλλη δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι κάτι δεν ήταν όπως συνήθως. Τι μπορεί άραγε να ήταν αυτό;
-Πρέπει να πάρει σειρά ο Σπανούλης. Παίχτης κλειδί για την ομάδα μας που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε . Δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συζητήσει πρώτα με μας. Αυτό τουλάχιστο φαίνεται να βγαίνει μέχρι τώρα απο αυτά που γράφονται.
Συμφωνώ 100%
-Πρέπει να γίνουν δεκτές οι εισηγήσεις του κόουτς για το ρόστερ. Και εάν υπάρχει θέμα μείωσης του μπάτζετ πιστεύω ότι με καλή θέληση όλα γίνονται. Δεν πιστεύω ότι θα παίξει δραματική μείωση αλλά βέβαια όποιος νομίζει ότι θα πρέπει να "φτιάξει" και τα εγγόνια του από τον Παναθηναϊκό , ας πάει στο καλό.
Ω ναι! Ουδείς αναντικατάστατος, πάντα.
- Ο Πέκο δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά εάν φύγει, Μάριτς πάσει θυσία και ας λέει ότι θα μείνει ένα χρόνο ακόμα στο Βελιγράδι. Πολλοί λένε και ξε-λένε δε θα είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
Είτε φέτος φύγει, είτε του χρόνου, πάλι θα ψάχνουμε για βασικό σέντερ

Άσχετο αλλά η σκηνή χτες που σήκωσε τον Σάρας να καρφώσει ήταν όλα τα λεφτά. Είναι κτήνος πάντως, τον σήκωσε σα να σηκώνει τα ψώνια του σουπερμάρκετ.
-Θεωρώ τις περιπτώσεις Μήτσου/Ντρου σχετικά απλές , ενώ ελπίζω να τελειώσουμε θετικά και με τον Μάικ
Ειδικά εφ' όσον ανανέωσε ο Ζοτς, απλοποιούνται πολύ τα πράγματα εκεί. Και ο Μήτσος, και ο Ντρου εμμέσως πλην σαφώς το ανέφεραν ως βασικό παράγοντα για την ομάδα
-Δεν τρέφω αυταπάτες για μεγάλο 3άρι. Πρώτο επειδή δεν υπάρχουν και δεύτερο εάν βρεθεί ,θα κάνει ένα σκασμό λεφτά. Επίσης δεν είμαι πεπεισμένος κατά πόσο ο κόουτς θέλει παιχτη εκεί. Μάλλον δε θέλει.
Εγώ απλώς νομίζω ότι δε θέλει παίκτη "ο,τι να 'ναι". Ο Ζοτς θέλει μιν. 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ παίκτες στο παρκέ απ' όσο έχω καταλάβει, και αν το τριάρι δεν είνια στυλ Σισκάουσκας, τότε.....δεν!
-Το δις εξαμαρτείν δεν επιτρέπεται , τουλάχιστο σε μια ομάδα της δικής μας εμβέλειας. Κοιτάμε προς Τορίνο μεριά του χρόνου , πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση τουλάχιστο στους ψηλούς. Δεν ήταν κατάσταση αυτή η φετινή να τρέχουμε να δηλώσουμε παίχτη στο "παρά ένα".
Έλληνας/ξένος/κοινοτικός/ πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούμε εκεί.
Ήταν όμως και μια "τρελη" χρονιά με τόσους πολλούς τραυματισμούς.
Οπωσδήποτε ομως πρέπει να ενισχυθουμε. Όχι ντε και καλά με κάποιον σπουδαίο παίκτη, απλά να αμύνεται καλά και να δίνει ένα στοιχειωδώς καλό σκριν. Δηλαδη να μην πάίζουμε με τέσσερις επιθετικά.