Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pinar Karsiyaka vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
qspock
Mραβο σε οσους το παλαιψαν και κερδισαν ενα σημαντικοτατο παιχνιδι οντες ψοφιοι εδω και καιρο...
Ομολογω πως ο Φελντειν εκανε παραπανω απο οσα τον ειχα, και ..ηταν η διαφορα που χρειαζοταν η ομαδα. Ελπιζω να εχει συνεχεια και κυριως να προσαρμοστει ακομη περισοτερο γιατι εχει αδυναμιες οσον αφορα το παιχνιδι της ομαδας.

Η νικη αυτη ηταν μιση, αν οχι ολοκληρη η προκριση. Μαθηματικα ακομη ομως δεν εχει περασει, και τα πρεπει ειναι με ομαδες που θα παλευουν για την προκριση. Εκτος αν κερδισει την αδιαφορη Μπαρτσα. Αρα δεν τελειωσε τιποτα ακομη.

Πλεον:
-Γυριζει Παππας και, δεν ξερω ποτε ο Μποχωριδης.
-Φευγει επιτελους αυτος ο Παυλοβιτς που δεν παιζει απλα τιποτα. Στη θεση του αποκταται 3-2ρι που να μπορει να σκοραρει και να παιζει μια στοιχειωδη αμυνα.
-Επισης αντικαθισταται ο Κουσμιτς με εναν ΜΑΠ οχι απαραιτητα ακριβο.
-Και αποκταται κι ενας ψηλος ακομη να παιζει 4-5 γιατι απο οτι φαινεται ο ...Γκιστ δεν φτανει!

Ο Ραντουλιτσα ο οποιος παει πακετο με Τζορτζεβιτς (ελπιζω μονο αυτος) μπορει να ειναι κακιστος στην αμυνα, ομως στην επιθεση ειναι θετικος. Αν και οσοι (δικαιως ισως αναλογικα με το συμβολαιο του) περιμεναν να δουνε κατι απο Ρατζα, απογοητευονται... Το κακο με αυτον τον παιχτη ειναι η απαραδεκτη φυσικη του κατασταση. Θελει ΔΟΥΛΕΙΑ. Κατι που δε φαινεται να το εχει. Ισως στα κρισιμα να παιξει καλυτερα επιθετικα, ομως αμυντικα θελει βοηθεια απο αλλους. Οπως και σε ανασες. Αρα παμε για 2 ψηλους αλλου στυλ απο αυτο του Κουσμιτς.


Αρα 3 προσθηκες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Swko10
Το τρίποντο της νίκης από τον Καλάθη (vid)

Ο Νικ Καλάθης, με το καθοριστικό τρίποντό του, «χάρισε» τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Σμύρνη επί της Καρσίγιακα για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/11/vid_27.html
SG3ptshooter
Απ' τα χειρότερα threads μας ever, φόρτωσα κι έγραφα για κάμποσο αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Sorry. Όποιος θέλει να βλέπει αρμάδα στο γήπεδο είναι δικαίωμά του προφανώς οκ.

Η σίγουρη εντός έδρας νίκη με τη Gora φαντάζομαι αρκεί πλέον. Δε θα καλύψει ποτέ τη διαφορά αυτή η Zalgiris προφανώς.
Manu7
Όπως είχα πει και μετά την Κούμπαν, αδικαιολόγητος πανικός περι κινδύνου αποκλεισμού. 2 μέρες να παίζανε σήμερα θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός κι ας κινδύνεψε στο τέλος. Οι άλλοι στο τέλος αναγκάστηκαν να βγάλουν τους Αμερικανούς για να δουν προκοπή...

Έχει ακόμα χρόνο για να βελτιώσει την κακή του εικόνα ο ΠΑΟ που για μένα θεωρούνταν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα τη βλέπαμε. Οι νίκες με τον ΟΣΦΠ αποπροσανατόλισαν τον κόσμο.

Από Ιανουάριο τα σπουδαία.
SkyFall
QUOTE (SG3ptshooter @ Nov 27 2015, 22:49 ) *
Απ' τα χειρότερα threads μας ever, φόρτωσα κι έγραφα για κάμποσο αλλά δεν αξίζει τον κόπο. Sorry. Όποιος θέλει να βλέπει αρμάδα στο γήπεδο είναι δικαίωμά του προφανώς οκ.

Η σίγουρη εντός έδρας νίκη με τη Gora φαντάζομαι αρκεί πλέον. Δε θα καλύψει ποτέ τη διαφορά αυτή η Zalgiris προφανώς.


Με απογοητεύεις. Το έσωσες τουλάχιστον να μου το στείλεις πμ;
A.CAB
Νίκη-μισή πρόκριση ήταν αυτή σήμερα οπότε το πρόσημο είναι θετικό όπως και να το δούμε. Και μόνο το γεγονός ότι πήραμε διπλό σε (θεωρητικά0 δύσκολη έδρα έδειξε ότι τουλάχιστον υπάρχει ακόμα σφυγμός. Βέβαια καλό είναι να μην κρύβουμε ξανά τα προβλήματά μας κάτω απ' το χαλί. Ούτε κανά θεριό κερδίσαμε και ακόμα ούτε στο Τοπ16 δεν έχουμε φτάσει. Το σίγουρο είναι πως έτσι δεν πρόκειται να φτάσουμε στους 8 οπότε πρέπει να γίνουν αλλαγές και προσθήκες. Άμεσα.
Ψιλοχάλια η Καρσίγιακα. Την είχα υπερεκτιμήσει. Φάνηκε να της έχει κάτσει πολύ βουνό το γεγονός των 2 αγώνων κάθε βδομάδα. Άγχος τους βγήκε, η αμπαλίαση κάμποσων φάνηκε, την παίξαμε και πολύ δυνατά από την αρχή (όσο είχαμε ακόμα ανάσες...) και γι' αυτό ήρθε το διπλό.
Πάντως η έλλειψη αντοχών μας κάνει μπαμ πλέον και φαίνεται πως κλατάραμε όσο πήγαινε το παιχνίδι. Ο Καλάθης που είδα πως τα άκουσε ήταν βέβαια μετριος (μπορεί και πιο κάτω) σήμερα αλλά πλέον του τύπου του έχει βγει η γλώσσα να τα κάνει όλα. 34 λεπτά πάλι μέσα να τον κυνηγάνε άπαντες σαν σκυλιά και αυτός να παίζει με σπασμένο δάχτυλο. ΟΚ. Δεν είναι ούτε θα γίνει Διαμαντίδης ούτε Σάρας, ας κουλάρουμε. Και πάλι μεγάλος μάγκας με τα 2 τρίποντα στο τέλος. Έκρινε το ματς.
Ο Μήτσος αντιθέτως ήταν χώμα. Ευτυχώς ο άνετος MVP σήμερα και η ευχάριστη έκπληξη της φετεινής μας σεζόν ο Φελντέιν ήταν εξαιρετικός. Πολύ μου αρέσει αυτός. Και άμυνα και όχι πολλες ταρζανιές και σκορ. Και τζάμπα.
Συμπαθής ο Γιάνκοβιτς απόψε, πουθενάς ο Παύλοβιτς. Έχουμε θέμα εδώ με αυτό το δίδυμο. Γκιστ ψυχάρα και Φώτσης κοσμάρα. Έφαγε άπειρους πόντους. Τον στοχεύανε διαρκώς. Έχασε 3 ελεύθερα στη σειρά και εκεί που λες έπιασε πάτο, πετάει κάτι άκυρα ψυχρά τρίποντα και παγώνει το γήπεδο. Κλάσικ.
Ο Ραντούλιτσα έδωσε σκορ και είχε θέματα στην άμυνα. Όπως αναμενόταν δηλαδή όπως και ο Κούζμιτς τίμιος.

Συνολικά είχαμε καλή εικόνα ειδικά στην άμυνα όσο είχαμε ανάσες. Αυτό δείχνει πως έχουμε θέμα κυρίως ποσοτικό για αρχή. Αν θέλουμε και το κάτι παραπάνω από Τοπ8 νομίζω πως το θέμα είναι και ποιοτικό σε ορισμένες θέσεις.

Έχουμε τώρα πιο ήρεμο δρόμο μπροστά να διορθώσουμε πολλά απ' τα προβλήματά μας. Ελπίζουμε σε γρήγορη επιστροφή Παππά και ελπίζω να μην μπήκαν οι μεταγραφες που λέγαμε στο ντουλάπι.
Putnam


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.