Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Λ.Α.Λέικερς-Σαν Αντόνιο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4
NBAholic
lal1-sm.gif vs spurs1-sm.gif

Σχόλια για τη σειρά αγώνων.
Air Kef
O Barkley μολις αμόλησε την βομβα.

"Bryant has a better supporting cast than ever before",εννοώντας οτι Γκασολ,Οντομ ειναι καλύτεροι απο τον Σακ του 2000-2002.

Ουεμπερ και Τσαρλς Σμιθ που ειναι στο πάνελ επεσαν κατω απο τα γέλια,θυμήζοντας του τον Χόρι και πως ο Φισερ ερχόταν τοτε απο τον πάγκο,ενω τωρα ειναι βασικός.

Τι λετε;


Τελος παντων. Τελικοι Δύσης,δεν μπορεί παρά να εχουμε εξαιρετικούς αγώνες. Προσωπικά θέλω ΛΑ γιατι θελω να ειναι η χρονιά του Κόμπι που θα κανει τους επικριτες του να σωπασουν once and for all.


Νομιζω πως εχουν καποια πλεονέκτηματα οι Λεικερς σε καποια ματς απ, Γκασολ-Οντομ>Ντανκαν,ο Κομπι δειχνει ασταμάτητος ενώ ο Φισερ ισως ειναι το κλειδι για τους φετινούς Λεικερς απεναντι στον Παρκερ που λογικα θα δυσκολευτεί να σκοράρει απέναντι σε Γκασόλ και Οντομ (το τελευταίο κλεμμένο απο Μπαρκλει).


Πέμπτη ξημερώματα το πρωτο ματς.
Ισως ειναι σειρά που μείνει στην ιστορία,οπως το ΛΑΛ-Μπλειζερς το 2000 πχ.


Edit: Ο Sir Τσαρλς ξεκαθάρισε οτι εννοεί πως εχουν το μεγαλύτερο βάθος που ειχε ποτέ ομάδα του Κομπι,αλλά οχι την καλύτερη ομαδα,μιας και ο Σακ στο πικ του,ηταν ασταμάτητος.


Υ.Γ.: Μολις εδειξαν και καρφωμα του Ουεμπερ στην μουρη του Μπαρκλει. 24.gif
captain charisma
εδω περα δινω πλεονεκτημα στους λεικερς λογω εδρας.
στις περισσοτερες θεσεις θα γινει μαχη...
στον ασσο μπορει να υπερεχει κατα μιρκο βαθμο ο παρκερ εναντι του φισερ.αλλαο φισερ δεν ειναι αμελητεα ποσοτητα...αν τον αφησουν ελευθερο τους σκοτωνει με τα τριποντα...
στο 2 ο μπραιαντ ειναι κλασεις ανωτερος απο τον αργετινο..και για να μη κουραστει ο αργετινος θα προσπαθησει ο μποουεν να τον κανει αμυνα...αλλα νομιζω οτι δεν θα καταφερει να τον περιορισει ουτε στο ελαχιστο...γιατι πολυ απλα ο κομπε ειναι ο κορυφαιος παικτης αυτη τη στιγμη στο νβα...
στο 3 εχουμε ραντμανοβιτς που μαλλον θα τον παιξει αμυνα ο αργετινος....
στο 4 εχουμε οντομ εναντι ομπερτο..εδω οι λεικερς εχουν μεγαλο πλεονεκτημα λογω του οτι ο ομπερτο δεν ειναι και κατι σπουδαιο...εδω απο το γουεστ εχασε κατα κρατος..απο τον οντομ τι θα παθει?
στο 5 εχουμε αλλη μια εκπληκτικη μονομαχια μεταξυ παου γκαζολ και τιμ ντανκαν και θα γινουν ομηρικες μαχες μεταξυ τους...και ο νικητης θα κριθει στις λεπτομερειες...
απο παγκους και οι 2 ομαδες εχουν αρκετες καλες λυσεις...
τους 2 καλυτερους προπονητες...αλλα ο τζακσον για μενα ειναι ο κορυφαιος προπονητης...
πιστευω ενα 4-2 υπερ των λεικερς..γιατι και εκτος εδρας δειχνουν χαρακτηρα...εδω περασαν απ τη δυσκολοτερη εδρα του πρωταθληματος αυτη των τζαζ,γιατι οχι και των σπερς?

καιρος να πανε σπιτι τους οι σπερς αντε γιατι τους σιχαθηκε ολος ο κοσμος tongue.gif
lakersdynasty
Εγω δεν θα το θεωρουσα λαθος αυτο με το supporting cast. Αν και παλι βλεπεις 7-8 παικτες να εχουν σημαντικο χρονο σημμετοχης απο τους Λεϊκερς πραγματι εχει καλητερο supporting cast απο τοτε.

Στο προσωπο του Βουγιασιτς και του Ραντμανοβιτς εχουμε 2 εκπληκτικους σουτερ οι οποιοι μπορουν να επιστρεψουν αρκετους απο τους ποντους οι οποιοι θα προελθουν απο τους Παρκερ και Τζινομπιλι. Επισης ο Γκασολ δεν εχει ογκο αλλα ειναι μακρυς και αυτο θαναι καλο απεναντι στον Ντανκαν. Σιγουρα θα χρειαστει και η βοηθεια του Τουριαφ ο οποιος ειναι ο καταλληλος για ειδικες αποστολες.

Αυτο που λειπει ειναι η εμπειρια απο τα πλεϊ οφς. Αυτο μονο αν θα μας στοιχησει που δεν ειναι λιγο βεβαια. Εγω επιμενω παντως. Λεϊκερς στα 6.

Και μην υποτιματε την τρελα που πιανει τον Μπραϊαντ απεναντι στους Σπερς. Επισης οταν ερωτηθηκε για το ποια ομαδα προτινα απαντησε δυπλοματικα "καμια" αλλα σχολιασε οτι τους Σπερς τους ξερουμε καλητερα.
Sokos
Μακάρι να περάσουν οι Lakers. Δεν μου ναι καθόλου συμπαθής ο Bryant, αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στο NBA. Επίσης, δεν πάει άλλο με τους Spurs. Καλή ομάδα, δεν λέω, αλλά να δούμε και κάτι διαφορετικό από τον ξυλοκόπο Bowen.... Να δούμε και λίγο θέαμα. Πολύ θα θελα έναν τελικό Lakers-Celtics με νικητές τους 2ους, μόνο και μόνο για να πάρουν πρωτάθλημα οι 3, και ειδικά ο KG που τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι το αξίζει πιστεύω.
Ginobili
Ό,τι και να λες πάντως...οι Σπερς παίζουν πιο θεαματικά από τους Σέλτικς...και έλεος πια με τον "ξυλοκόπο" Μπόουεν.... Δεν είναι αυτός...το βασικό στοιχείο που επιδεικνύουν οι Σπερς στο παιχνίδι τους.
Ό,τι γίνεται με τους Σπερς...θα γινόταν το ίδιο και με τους Πίστονς...αν συνέχιζαν να παίρνουν πρωταθλήματα....κακά τα ψέματα...αυτό είναι που ενοχλεί.... 68.gif
morfi
QUOTE(Ginobili @ May 20 2008, 15:13 ) *
Ό,τι γίνεται με τους Σπερς...θα γινόταν το ίδιο και με τους Πίστονς...αν συνέχιζαν να παίρνουν πρωταθλήματα....κακά τα ψέματα...αυτό είναι που ενοχλεί.... 68.gif

blink.gif Ή δεν καταλαβαίνεις ή το παίζεις ότι δεν καταλαβαίνεις.

Οι Πίστονς, είτε συνέχισαν να παίρνουν πρωταθλήματα, είτε όχι, αφού δεν κάνουν οι ίδιοι το κόσμο να τους μισήσει (πέρα από την αντιπάθεια για το τρόπο παιχνιδιού τους) δεν θα το κάνει κανείς.
Keyser_Soze
Τελικά πολύ καλή ομάδα οι Σπερς. Η χθεσινή εμφάνιση το απέδειξε περίτρανα. Πέρσι είχα εκνευριστεί λόγω των οργίων με τους Σανς αλλά φέτος είναι ακόμα καλύτεροι με περισσότερες λύσεις από τον πάγκο και έναν Ντάνκαν να μην σταματιέται με τίποτα.
Ήθελα πολύ να περάσουν οι Χόρνετς αλλά με την χθεσινή τους εμφάνιση φάνηκε η απειρία τους απέναντι στην ίσως καλύτερη και σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα του ΝΒΑ. Όταν θα τους περάσει η πίκρα του αποκλεισμού θα καταλάβουν σίγουρα ότι ήταν μια εξαιρετική χρονιά γι' αυτούς και θα ελπίζουν σε καλύτερη τύχη του χρόνου (σόρι για το οφ τόπικ).

Από τις 4 ομάδες που είναι τώρα στα ημιτελικά, πιο θεαματική είναι σίγουρα οι Λέικερς. Θα χρειαστούν όμως κάτι περισσότερο από αυτό για να περάσουν αυτούς τους Σπερς. Ποντάρω υπέρ Σπερς στα 6 παιχνίδια αλλά θα είμαι με τους Λέικερς.

Τέλος, οι Σπερς είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ πιο θεαματικοί και πιο ουσιαστικοί από τους τους Σέλτικς που έχω δει μέχρι τώρα στα πλέι οφ.
NBAholic
Ο Άντριου θα λείψει πολύ από αυτή τη σειρά. Ο Γκασόλ δεν έχει καμιά τύχη να σταματήσει τον Τίμι, ιδίως αν αρχίσει τα floppings, που δεν πολυ-έπιασαν εναντίον του Μπούζερ. Όχι ότι δεν πρέπει να προσπαθήσει βέβαια. Είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοι θα το δοκιμάσουν.
Το μεγαλύτερο βέβαια μειονέκτημα των Λέικερς είναι αυτό στη θέση του πόιντ, όπου ο Φίσερ δεν μπορεί να κοιτάξει με τίποτα τον Πάρκερ και δεν αποκλείεται, αν οι Σπερς προκριθούν, να τον χρίσει ανεπίσημο MVP της σειράς.
Κόμπι vs Μπόουeν, ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν οι Λέικερς ρισκάρουν να φορτώσουν τον Ντάνκαν με φάουλ, αλλά σε περίπτωση που δεν το κάνουν, ο Κόμπι θα πάρει αρκετές προσπάθειες περισσότερες από το φετινό του μέσο όρο. Αλλά και λιγότερες βολές απ'όσες σούταρε με τη Γιούτα.

Τα χαρτιά δείχνουν προβάδισμα Σπερς 55-45. Αυτά φυσικά ισχύουν απορρίπτοντας τα συνωμοσιολογικά που θέλουν τους Λέικερς στους τελικούς εναντίον των Σέλτικς.

Περιττό να πω με ποιων το μέρος είμαι. Αλλά οι Σπερς όντως παίζουν καλύτερο και θελκτικότερο μπάσκετ από τους Σέλτικς. Βεβαίως, τα ΜΜΕ έχουν μπάσει με μεγάλη ευκολία τον κόσμο στο "θέλουμε Σέλτικς-Λέικερς", οπότε έχουμε μπροστά μας την υποκρισία της παράλληλης υποστήριξης των (σεβαστότατων κατά τα άλλα) Σέλτικς και της απογοήτευσης λόγω της πρόκρισης των Σπερς. Εδώ που τα λέμε βέβαια και από ποιου το μπάσκετ να γοητευτείς στην ανατολή...
lakersdynasty
Οντως ο Αντριου θα μας λειψει πολυ. Ειδικα σε αυτα τα παιχνιδια και σε ενδεχωμενα επωμενα παιχνιδια στους τελικους με οποια ομαδα και να παιξουμε.

Οσο για τον Φισερ σε αυτη την σειρα θα εχει μια επιπλεον βοηθεια η οποια μπορει να αποδειχθει πολυτιμη. Τον Αριζα. Ο ανθρωπος παιζει πολυ καλα αμυντικα και σιγουρα θα εχει ως αποστολη να μαρκαρει ειτε τον Παρκερ ειτε τον Τζινομπιλι ετσι θα απλευθερονονται αρκετα οι Φισερ Μπραϊαντ για να ειναι πιο αποτελεσματικοι και στην επιθεση.

5-10 λεπτα να παιξει θαναι μεγαλη βοηθεια.
Rondo
Μεγάλοι αναμένονται να είναι οι φετινοί τελικοί της Δύσης, καθώς θα αναμετρηθούν δύο πάρα πάρα πολύ καλές ομάδες...Θεωρώ πως η σειρά μοιάζει πολύ με την σειρά Σπερς-Χόρνετς με τους μεν Λέικερς να θέλουν να τρέξουν καλή ώρα όπως οι Χόρνετς και τους Σπερς να προσπαθήσουν να πατήσουν φρένο για να πάνε το παιχνίδι εκεί που θεωρητικά τους συμφέρει, δηλαδή σε χαμηλό σκορ και αργό τέμπο...Αναλυτικά σε κάθε θέση:
Ο Πάρκερ έχει σαφές προβάδισμα έναντι στον Φίσερ λόγω της ταχύτητας που έχει, των καλών ντράιβ αλλά και της εμπειρίας που αν και πιο νέος από τον Φίσερ, διαθέτει ανάλογη...Αντίθετα ο Φίσερ υπερτερεί σαφέστατα στο τρίποντο...Στη θέση 2 τώρα, ο Μανού είναι τρομερά αξιόλογος παίκτης αλλά με τον απίθανο Κόμπε δεν μπορεί να συγκριθεί, όπως και κανείς άλλος...Σαφές προβάδισμα στις θέσεις 2-3 για τους Λέικερς όπως και να είναι τα μαρκαρίσματα...Ο Μπόουεν με τον Ραντμάνοβιτς έχουν μία διαφορά πολύ σημαντική, ο ένας στηρίζεται στο τρίποντο του(Ραντμάνοβιτς) και ο άλλος στην σκληρή του άμυνα...Κοντά στο καλάθι τα πράγματα είναι λίγο έως αρκετά καλύτερα για τους Λέικερς καθώς ο Όντομ έχει τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση τον <<λίγο>> Ομπέρτο, αλλά και σε καμία περίπτωση ο Γκασόλ δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Ντάνκαν...Σίγουρα όμως όχι σε τέτοιο βαθμό όπως ο Ομπέρτο τον Όντομ...Μετά από όλα αυτά, τα 7 παιχνίδια μου φαίνονται πολύ πιθανά με τελικους νικητές, τους Λέικερς χωρίς να αποκλείω τους Σπερς οι οποίοι έδειξαν την σοβαρότητά τους στο 7ο παιχνίδι της Νέας Ορλεάνης...
Sokos
Δεν υποστήριξα ότι οι Celtics είναι πιο θεαματικοί από τους Spurs. Και οι Hornets και οι Lakers όμως είναι. Τους Celtics τους θέλω κυρίως λόγω KG. Όσο για τον Bowen, τον ανέφερα για να δείξω ότι οι Spurs είναι η ομάδα όπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Ο συγκεκριμένος όμως θα πρεπε να χε φάει περισσότερες καμπάνες και από τον Artest με τα ύπουλα και βρώμικα χτυπήματα που δίνει. Στο youtube να κοιτάξει κανείς θα τον δει αρκετές φορές να βάζει το πόδι του κάτω από αυτόν που σουτάρει μήπως και του γυρίσει κανένας αστράγαλος..... Ήμαρτον....
leelo15
Βλεπω αλλη μια χρονια Σπερς στους τελικους.. biggrin.gif

Και τις 2 ομαδες τις παω με 1000 και νομιζω οτι οποιος περασει απο εδω θα βγει τελικα πρωταθλητης.
Το ΣΑ εχει τα παντα με το μερος του εκτος απο την εδρα και τον ασταματητο Κομπε.

Οσο για τα ματς-oυπ φυσικα και δεν θα κριθει στις λεπτομεριες το Ντανκαν vs. Γκασολ.. Ουτε ο Παρκερ βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με τον 34χρονο πλεον Φισερ. Ο ξυλοκοπος Μποουεν ειμαι σιγουρος πως τουλαχιστον σε ενα παιχνιδι θα κανει τον Κομπε να φαινεται εκτος τοπου και χρονου.

4-3 η σειρα για τα Σπιρουνια παρομοια με αυτην με τους Χορνετς.

Ακομα κατι δν ξερω αν αναφερθηκε παντως ο Ποποβιτς εφτασε τις 100 νικες στα πλαι-οφ και ειναι τριτος μαζι με τον Λαρι Μπραουν.. 41.gif
Mamuwalde
το διάβασα κι εγώ κάπου για τον ariza .μου εξηγείτε την πεντάδα και ποιον θα μαρκάρει ο φίσερ για να βγει το μαρκάρισμα ariza-parker ???!??!? blink.gif

σαφώς κι έχουμε πλεονέκτημα την έδρα αλλά και την παραπάνω δίψα . σίγουρα είναι πολύ νεανική ομάδα οι lakers αλλά έχουν κατάλληλο ηγέτη και με 3 παίκτες που ξέρουν τι είναι playoff [fisher-odom-pau]
leelo15
QUOTE(giopride @ May 21 2008, 00:45 ) *
σαφώς κι έχουμε πλεονέκτημα την έδρα αλλά και την παραπάνω δίψα . σίγουρα είναι πολύ νεανική ομάδα οι lakers αλλά έχουν κατάλληλο ηγέτη και με 3 παίκτες που ξέρουν τι είναι playoff [fisher-odom-pau]


Ο Παυ ξερει τι ειναι πλαι-οφ??
Απο την κακη τους πλευρα μαλλον... laugh.gif
Mamuwalde
ακριβώς επειδή έχει φάει τη χλέπα biggrin.gif με 3 σκούπες σερί , τώρα καταλαβαίνει πως είναι να κερδίζεις .

ελπίζω να μαθαίνει γρήγορα μόνο γιατί ο ντάνκαν θα τον κάνει τορτίγιας για το ταξίδι στο ντιτρόιτ tongue.gif
morfi
Αναλώνεστε σε αναλύσεις που βασίζονται στους παίκτες που έχει η κάθε ομάδα στη κάθε θέση και χάνετε την ουσία. Τις θεωρώ εντελώς ανάξιες και χάσιμο χρόνου για αυτόν που τις διαβάζει. Ο κάθε αγώνας και η κάθε σειρά δε θα κριθεί στο ποιά ομάδα διαθέτει τους περισσότερους καλύτερους παίκτες στις περισσότερες θέσεις. Το να έχει μία ομάδα κάποια τρανταχτή αδύνατη θέση ή αντίστοιχα κάποια δυνατή, διαφέρει από τέτοιου είδους αναλύσεις.
Mamuwalde
ειναι ενός είδους ανάλυση πλεονεκτηματος-μειονεκτηματος το ποιος εχει περισσότερη εμπειρία σε πλέιοφ .

εσύ το θεωρείς λίγο αυτό και ανάξιο λόγου ??? blink.gif

για εξήγησέ μας κάτι ?

γιατί αν λες για τις τορτίγιας πάρτο για αποτυχημένο αστείο
morfi
QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:15 ) *
ειναι ενός είδους ανάλυση πλεονεκτηματος-μειονεκτηματος το ποιος εχει περισσότερη εμπειρία σε πλέιοφ .

εσύ το θεωρείς λίγο αυτό και ανάξιο λόγου ??? blink.gif

Δεν αναφέρθηκα στα σχόλια περί εμπειρίας.

QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:15 ) *
για εξήγησέ μας κάτι ?

γιατί αν λες για τις τορτίγιας πάρτο για αποτυχημένο αστείο

Mα ήταν αποτυχημένο αστείο.
Mamuwalde
κι εκτός από το να μας διορθώνεις ποια είναι η άποψή σου τελικά ?!

σε τι αναφέρθηκες ?
Ginobili
QUOTE(morfi @ May 21 2008, 01:07 ) *
Αναλώνεστε σε αναλύσεις που βασίζονται στους παίκτες που έχει η κάθε ομάδα στη κάθε θέση και χάνετε την ουσία. Τις θεωρώ εντελώς ανάξιες και χάσιμο χρόνου για αυτόν που τις διαβάζει. Ο κάθε αγώνας και η κάθε σειρά δε θα κριθεί στο ποιά ομάδα διαθέτει τους περισσότερους καλύτερους παίκτες στις περισσότερες θέσεις. Το να έχει μία ομάδα κάποια τρανταχτή αδύνατη θέση ή αντίστοιχα κάποια δυνατή, διαφέρει από τέτοιου είδους αναλύσεις.

Συμφωνώ απόλυτα.Το να καθόμαστε και να συγκρίνουμε ποιον παίκτη έχει η μία ομάδα στο 3,ποιόν έχει η άλλη...ποιόν έχουν στο 1..κ.ο.κ...(και αναφερόμενοι ειδικά στους βασικούς) είναι πραγματικά ανούσιο,και δεν μας λέει απολύτως τίποτα.
Με την αυτή λογική οι Σπερς έπρεπε να αποκλειστούν με κάτω τα χέρια από τους Σανς,και το Ντένβερ θα έπρεπε να τωρα να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Πρόκειται για υπερβολικά επιφανειακή προσέγγιση της σειράς
morfi
QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:28 ) *
σε τι αναφέρθηκες ?

Στη σύγκριση που γίνεται για τους παίκτες που έχει η ομάδα σε κάθε θέση.

QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:28 ) *
κι εκτός από το να μας διορθώνεις ποια είναι η άποψή σου τελικά ?!

Έχει σημασία; Πάντως αν επιμείνεις και άλλο θα με κάνεις να τη γράψω... cool.gif

QUOTE(Ginobili @ May 21 2008, 04:33 ) *
Συμφωνώ απόλυτα.Το να καθόμαστε και να συγκρίνουμε ποιον παίκτη έχει η μία ομάδα στο 3,ποιόν έχει η άλλη...ποιόν έχουν στο 1..κ.ο.κ...(και αναφερόμενοι ειδικά στους βασικούς) είναι πραγματικά ανούσιο,και δεν μας λέει απολύτως τίποτα.
Με την αυτή λογική οι Σπερς έπρεπε να αποκλειστούν με κάτω τα χέρια από τους Σανς,και το Ντένβερ θα έπρεπε να τωρα να διεκδικεί το πρωτάθλημα.
Πρόκειται για υπερβολικά επιφανειακή προσέγγιση της σειράς

Έχω το Ginobili με το μέρος μου, τρέξτε να κρυφτείτε. cool.gif
Mamuwalde
δεν κάνω σύγκριση ένας προς ένας τους παίκτες ρε παιδιά μην το παρεξηγείτε .

απλά βγαίνουν κάποια matchup ή αναπαράγω κάτι ου διάβασα και το σχολιάζω

δεν καταλαβαίνω γιατί μου τη λέτε blink.gif

γι'αυτό δε γράφουμε στα φόρουμ ? για να διαβάζουμε απόψεις άλλων
morfi
QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:40 ) *
δεν κάνω σύγκριση ένας προς ένας τους παίκτες ρε παιδιά μην το παρεξηγείτε .

απλά βγαίνουν κάποια matchup ή αναπαράγω κάτι ου διάβασα και το σχολιάζω

δεν καταλαβαίνω γιατί μου τη λέτε blink.gif

Μα ποιός μίλησε αποκλειστικά για σένα; angry_red.gif
Mamuwalde
καλά ντε μη θυμώνεις tongue.gif

μια ερώτηση έκανα

παρεπιπτόντως . τους τελικούς που είπαν ότι θα δείξουν στην ελλάδα θα είναι στη νετ ή στο σπορ+ ?
Rondo
QUOTE(giopride @ May 21 2008, 04:49 ) *
καλά ντε μη θυμώνεις tongue.gif

μια ερώτηση έκανα

παρεπιπτόντως . τους τελικούς που είπαν ότι θα δείξουν στην ελλάδα θα είναι στη νετ ή στο σπορ+ ?

Στην ΕΤ1 είπαν φίλε.
nikolas12
Μπορουμε να περασουμε και αυτο το εμποδιο.4-2 παμε Lakers!
Air Kef
Aυτο ειναι λινκ:

http://www.tnt.tv/sports/nba/playoffs08_live/
Flash
Κεφ μόλις με κατέστρεψες με αυτό το λινκ. Το κρίμα της βαθμολογίας μου στο λαιμό σου... (άντε και του Κόμπι)
lakersdynasty
Mαλιστα...

Γλυτωσαμε τα χειροτερα στο πρωτο δεκαλεπτο. Ειμασταν πισω και με 8 σε καποια φαση αλλα μετα απο ενα ταϊμ αουτ επανηλθαμε και ειμαστε πισω με 3 24-27.

Ελπιζω να ανεβουμε σιγα σιγα. Οι Σπερς μπηκαν με φορα.
lakersdynasty
43-51 στο ημιχρονο. Η διακποη μαλλον μας επηρεασε πολυ. Οχι οτι παιζουμε και με κανεναν ευκολο αντιπαλο αλλα πρεπει να ξεπνησουμε καποια στιγμη και να παιξουμε αμυνα.

Ο Κομπι εχει 5 ασιστ και 1/3 σουτ.

Δεν το βλεπω αλλα ο Μποουεν μαλλον πρεπει να κανει καλα την δουλεια του.
Air Kef
Ρε τι εγινε και εχουν πεσει ολα τα p2p?
Σκατα.


Απο το λινκ που εδωσα πριν το βλεπω,καταπληκτικη εμπειρια παντως!

14-0 σερι για ΛΑΛ,και απο 65-45 το πηγαν στους 6..Για να δουμε.
lakersdynasty
65-72 στο τελος του 3ου δεκαλεπτου.

Αντε βρε παιδια παιξτε λιγη αμυνα ακομα! ΠΑΜΕ! 41.gif
lakersdynasty
Δεν ειμαι καλα...θα πεσω απτο παραθυρο!!!!

Φτανουμε μεχρι τους 3-4 ποντους και δεν βαζουμε καλαθι και επιστρεφουμε στους 6-7! ohmy.gif

Τωρα στους -4 77-81 και πηραμε ταϊμ αουτ. Ουφ!

81-81!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε βρε παιδια εχασα 20 χρονια απτην ζωη μου!
lakersdynasty
Χαμενο σουτ ο Οντομ περνει το ριμαπουντ ο Ντανκαν χανει την μπαλα 1:04 για το τελος ταϊμ αουτ οι Λεϊκερς 85-83

χαμενο καρφωμα ο Γκασολ!!!! Ελεος!!!

85-85 41,7 για το τελος επιθετικο ριμπαουντ και λεϊ απ απο τον Ντανκαν!

87-85 σουτ απο κοντα ο Κομπι!

20" για το τελος. Μου μυριζει τριποντο απο τον Χορι!

Εχασε τριποντο ο Τζινομπιλι!!!!!! Φαουλ του
Φινλεϊ βολες ο Βουισιτς!!!

1/2
2/2!!!!!

89-87 7,3" για το τελος ταϊμ αουτ οι Σπερς!!!!! Μπραβο ρε Σασα!!!


Χαμενο τριποντο ο Φινλει ριμπαουντ ο Οντομ......και.....
lakersdynasty
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

89-85!!!!!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Air Kef
Ρε τους Λεικερς..

Το λεει η ψυχη τους τελικα..

Απο 65-45 μεσα γ περιοδου,εκαναν ενα σερι 44-20 και κερδισαν τελικα με 89-85..

Κομπι με 29,τους 26 νομιζω στο β ημιχρονο και με καλάθια τυπου MJ στα τελευταία λεπτά,κορυφαίος.


Κι αυτοί οι Σπερς..Εκει που εδειχναν "no panic,no stress" ξαφνικαν δεν σταυρωναν σουτ..


Τελος παντων,προμυνήεται (πως γραφετε ρε; ) σειρά με μεγάλα ματς. Να δουμε αν θα σπάσει αυτή η τρομερή τελικα έδρα των Λεικερς.
spysta
Θα δουμε μεγαλα ματς ... Μπραβο στους Λιμνανθρωπους ... ας εμπαινε βεβαια το τριποντο του Μανου και θα βαραγε το κεφαλι του στον τοιχο ο lakersdynasty tongue.gif tongue.gif (και γω παντως δεν τους πολυπαω τους Σπερς)

Air.. προμηνύεται ... smile.gif
lakersdynasty
Αir Kef το εβλεπες απο την τηλεωραση η απο ιντερνετ? Μπορεις να μου πεις πως ηταν η ατμοσφαιρα στο γηπεδο?

@spysta μην το γελας. Αυτη την στιγμη εχω ασθμα και εδω και ενα τεταρτο νοιωθω τα χερια μου μουδιασμενα!
Δεν παω καλα!!!! icon_drunk.gif
captain charisma
τελος καλο ολα καλα για τους λεικερς.καναν μετα απο δυσκολο ματς το 1-0...ο μπραιαντ στο 2 ημιχρονο επαιξε ως ο κομπε που ξεραμε και εβαλε καθοριστικα καλαθια....σημαντικη βοηθεια πηρε και απο τον γκαζολ.αλλα δεν εχουν τα δυνατα κορμια για να κοντραρουν στα ισα τον τιμ ντανκαν οπως οι χορνετς που δημιουργησαν προβληματα σε μεγαλο βαθμο στον ντανκαν(τσαντλερ γουεστ).ο ντανκαν πιστευω σ αυτη τη σειρα θα κανει παρτι με τους ψηλους των λεικερς...ισως αν επεστρεφε ο μπινουμ σ αυτη τη σειρα να βοηθουσε σε μεγαλο βαθμο στο μαρκαρισμα του αλλα..
παντως η σειρα θα κριθει αν οι σπερς καταφερουν στο 2 παιχνιδι να σπασουν την εδρα των λεικερς αλλιως βλεπω να πηγαινει μεχρι το 7 ματς....
Air Kef
Ε πως ναταν ρε ld?

Στυλ "αντε να τελειωνουμε με αυτο το μουφα ματς και τους αμπαλους που βλεπουμε". tongue.gif 24.gif




Το εβλεπα απο το λινκ που εδωσα πριν,ηταν λες και εισαι στο γηπεδο,χωρις σχολιασμο,χωρις ριπλέι,χωρις διαφημήσεις,με δυνατοτητα να επιλεγεις τι θα δεις,αναμεσα σε 4 καμερες.smile.gif

Λιγα γιουχαρισματα ακουστηκαν μολις εγινε το 45-65,αλλα το 14-0 που ακολουθησε αμεσως επανέφερε τα "DE-FENCE,DE-FENCE" και γενικα ψιλοπανηγυρια.

Ο Τζακ Νικολσον μεγαλώνει,ο Μπεκαμ πάλι πρώτη μούρη κτλ. tongue.gif

Παρεπιπτόντως,μολις οι οθονες του γηπεδου εδειξαν τον Μπεκαμ,ακουστηκαν κατι κραυγές και πανηγύρια λες και ειχαν παρει τον τιτλο οι Λεικερς.Πανζουρλισμος. biggrin.gif
spysta
QUOTE(Air Kef @ May 22 2008, 04:17 ) *
Το εβλεπα απο το λινκ που εδωσα πριν,ηταν λες και εισαι στο γηπεδο,χωρις σχολιασμο,χωρις ριπλέι,χωρις διαφημήσεις,με δυνατοτητα να επιλεγεις τι θα δεις,αναμεσα σε 4 καμερες.smile.gif

και γω απο κει το ειδα !!!!Αρκετα αξιολογο .. ηταν λες και ησουν μεσα στο γηπεδο .. πισω απο τις μπασκετες !!!Πολυ καλο βασικα .. smiley.gif Ειδικα οι καμερες επιλογης να βλεπεις μονο Κομπε και Μανου ολη την ωρα
Ειναι ΜΠΡΟΣΤΑΑΑ οι ανθρωποι .. smiley.gif
lakersdynasty
Αρα τζαμπα περιεγραφα τοση ωρα? 19.gif

Απλα ρωτησα για να δω την αντιδραση στους 20 ποντους αλλα τελικα ηταν κλασσικη αντιδραση οπαδων του ΛΑ! tongue.gif

QUOTE
Ε πως ναταν ρε ld?

Στυλ "αντε να τελειωνουμε με αυτο το μουφα ματς και τους αμπαλους που βλεπουμε".


smiley.gif
hagi
Δεν έχω δει τον αγώνα..Αλλά παιδιά αυτούς τους Spurs δεν τους πάω καθόλου,άντε να αποκλειστούνε να τελειώνουμε..Όχι τίποτε άλλο,να δούμε και κάτι διαφορετικό δηλαδή,νομίζω είναι καλό για τον κόσμο να αλλάζουν τα δεδομένα κάποια στιγμή..
Alexmei
QUOTE(lakersdynasty @ May 22 2008, 04:47 ) *
Χαμενο σουτ ο Οντομ περνει το ριμαπουντ ο Ντανκαν χανει την μπαλα 1:04 για το τελος ταϊμ αουτ οι Λεϊκερς 85-83

χαμενο καρφωμα ο Γκασολ!!!! Ελεος!!!

85-85 41,7 για το τελος επιθετικο ριμπαουντ και λεϊ απ απο τον Ντανκαν!

87-85 σουτ απο κοντα ο Κομπι!

20" για το τελος. Μου μυριζει τριποντο απο τον Χορι!

Εχασε τριποντο ο Τζινομπιλι!!!!!! Φαουλ του
Φινλεϊ βολες ο Βουισιτς!!!

1/2
2/2!!!!!

89-87 7,3" για το τελος ταϊμ αουτ οι Σπερς!!!!! Μπραβο ρε Σασα!!!
Χαμενο τριποντο ο Φινλει ριμπαουντ ο Οντομ......και.....



QUOTE(lakersdynasty @ May 22 2008, 04:53 ) *
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

89-85!!!!!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif



Tελικά πόσους έβαλαν οι Σπέρς; ohmy.gif Μπερδεύτηκα
Ginobili
Αποστολέας Συντακτική ομάδα BetSmart στις 21/5/2008 10:05:15
NBA

Ολο το επιτελείο των Σπερς αναγκάστηκε να περάσει την νύχτα στο αεροπλάνο της ομάδας που βρισκόταν προσγειωμένο στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης καθώς λόγω μηχανικών προβλημάτων του αεροσκάφους , η πτήση προς το Λος Αντζελες αναβλήθηκε.

Μέσα στο αεροπλάνο αναγκάστηκε να περάσει την βραδιά η ομάδα των Σαν Αντόνιο Σπερς αμέσως μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στην Νέα Ορλεάνη. Το αεροσκάφος της ομάδας αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα και έτσι δεν κατέστη δυνατό να απογειωθεί, με την ομάδα να διανυκτερευέι εντος του αεροπλάνου μιας και δεν μπόρεσε να κλείσει δωμάτια σε κάποιο ξενοδοχείο. Τελικά το πρωί της Τρίτης τα μηχανικά προβλήματα λύθηκαν και έτσι η ομάδα κατάφερε να ταξιδέψει προς το Λος Αντζελες , όπου την Τετάρτη δίνει τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Δύσης απέναντι στους Λέικερς.

ΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ


Να βρε παιδιά....να!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif Από την κούραση τα παλικάρια των Σπερς...δεν άντεξαν...Στραβοκοιμήθηκαν ο Τζινόμπιλι..και ο Φίνλει.. icon_drunk.gif γιαυτό δεν σταύρωναν σουτ... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Δεν πτοούμαστε,είμαστε οι Πρωταθλητές και συνεχίζουμε να παλεύουμε... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lakersdynasty
QUOTE(Alexmei @ May 22 2008, 12:12 ) *
Tελικά πόσους έβαλαν οι Σπέρς; ohmy.gif Μπερδεύτηκα


Σορυ Αλεξμεϊ οι Σπερς εβαλαν 85 οχι 87. smile.gif

@ginobilli

Το ξερουμε οτι ειστε οι πρωταθλητες και οτι θα συνεχησετε να παλευετε...γιατι νομιζεις οτι επαθα κριση!!

Απλα και εμεις εμφανιστηκαμε υπερβολικα σκουριασμενοι στην αρχη λογω του πολυημερου κενου μεταξυ της σειρας αυτης και της προηγουμενης.

Απο δω και περα θα δουμε τι θα μπορεσουν να κανουν οι Λεϊκερς. Αν παρουμε και το ο παιχνιδι τοτε επιμενω στην αρχικη μου προβλεψη.

Lakers at six.
vastravoud
Σήμερα στις 04:00 είναι το παιχνίδι;
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ May 23 2008, 18:29 ) *
Σήμερα στις 04:00 είναι το παιχνίδι;

ναι στο sport+
lakersdynasty
Nα δουμε τι θα κανουμε κι εμεις σημερα.

Δυσκολο να προβλεψει κανεις. 39.gif

Η θα μπουνε τα σουτακια των Σπερς και θα μας καθαρισουν η θα ξυπνησει ο Οντομ και ο Φισερ και θα κερδισουμε η θα γινουν και τα 2 και θα δουμε ΜΑΤΣΑΡΑ!

smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.