Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ευχές για τις γιορτές!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
hagi
Να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία και αγάπη σε όλους..Σε αυτούς που ξέρω αλλά και σε αυτούς που δεν γνωρίζω... biggrin.gif

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές λοιπόν σε όλα τα παιδιά..Εύχομαι να τα λέμε συνεχώς εδώ στη γωνιά μας στο μπασκετικό μας forum και τη νέα χρονιά..Και φυσικά να γνωριστούμε όλοι από κοντά κάποια στιγμή..

Καλή χρονιά σε όλους!!!!
Alexmei
Παιδιά και από μένα σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!!!! icon_joy.gif Σε όσους πάνε σχολείο, καλή συνέχεια με το δεύτερο τρίμηνο/τετράμηνο και σε όσους σπουδάζουν καλά πτυχεία! τώρα όσοι έχουν τελειώσει και λιώνουν στις δουλείες και στα PC τους.... άντε καλή συνέχεια!!!!!!!! icon_joy.gif icon_joy.gif icon_joy.gif
liolias
Ωχ παλι για σχολεια μιλαμε.Δεν πειραζει, φετος και του χρονου Alexmei σχολειο και μετα εχουμε αλλα...
Pierce
μια ερωτηση. αυτο το ''σχολειο'' τι ειναι ακριβως? tongue.gif

καλες γιορτες, και καλα ταξιδια σε οσους πηγαινουν - ερχονται αυτο τον καιρο
liolias
QUOTE(pierce21 @ Dec 25 2006, 01:11 AM) *
μια ερωτηση. αυτο το ''σχολειο'' τι ειναι ακριβως? tongue.gif

Pierce μην με κανεις να εχω δολοφονικες τασεις Αγιες μερες!! 19.gif
suspect
χρονια καλα με υγεια
morfi
Ευχομαι φετος να ερθει επιτελους το τελος...
suspect
....της αρχης
klearxos
Χρονια "καλα"-οπως ωραια το ειπατε πολλοι!- σε εσας, τις οικογενειες σας και τους οικειους σας.
trefoil 13
Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!
liolias
Χρονια πολλα στους Χρίστους και τις Χριστίνες!!!
rchos
χρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους!ειδικα σε οσους γιορταζουν κιολας!
χαρειτε την ζωη οπως ο καθενας θελει και μην κολλατε πουθενα!η ζωη ειναι ωραια αρκει να την χαιρεσαι! wink.gif
Warrior
Xρονια πολλα σε ολους (και απο μενα ιδιαιτερα στους εορταζοντες)και καλες γιορτες!!

χαρειτε την ζωη οπως ο καθενας θελει και μην κολλατε πουθενα!η ζωη ειναι ωραια αρκει να την χαιρεσαι!
jjc
Xρονια πολλα σε ολους με αγαπη, ειρηνη και ευτυχια
NBAholic
Η ζωή είναι η ζωντανή εφαρμογή της Σχετικότητας. Όταν την απολαμβάνεις, ο χρόνος κυλά αμέσως. Όταν όχι, μετράς μέρες...Εύχομαι να σας κυλά ο χρόνος νεράκι.
Alexmei
Καλές γιορτές θα περάσουν ακόμα καλύτερες οι τρεις υπερτυχεροί του Joker..... από 4.666.666,66€ ο καθένας

άρθρο
Pierce
o ενας που τα πηρε θα ειναι ο φαουστ! 19.gif
καπου ακουσα οτι καποιο παιδι πηγε να πει τα καλαντα σε ενα πρακτορειο και επειδη δεν ειχε κερματα να του δωσει του εδωσε ενα δελτιο τζοκερ.ναι σωστα καταλαβατε.ειναι ενα απο τα τρια τυχερα δελτια...
Alexmei
no way dude!!!!!!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
liolias
QUOTE(pierce21 @ Dec 26 2006, 02:23 AM) *
καπου ακουσα οτι καποιο παιδι πηγε να πει τα καλαντα σε ενα πρακτορειο και επειδη δεν ειχε κερματα να του δωσει του εδωσε ενα δελτιο τζοκερ.ναι σωστα καταλαβατε.ειναι ενα απο τα τρια τυχερα δελτια...

Τι ????????? Δεν πιστευω να μιλατε σοβαρα ohmy.gif w00t.gif w00t.gif
trefoil 13
QUOTE(pierce21 @ Dec 26 2006, 12:23 AM) *
o ενας που τα πηρε θα ειναι ο φαουστ! 19.gif

Ουπς!
Με βλέπω στα επόμενα κάλαντα να παίρνω τριγωνάκι και να γυρίζω όλα τα πρακτορεία!!! laugh.gif laugh.gif
sarounas
χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
rchos
αντε παιδες καλη χρονια σε ολους!
παω να ετοιμαστω για εξω!τα λεμε του χρονου ενα χρονο μεγαλυτεροι και ενα χρονο σοφοτεροι! icon_wave.gif peace.gif
liolias
Καλη χρονια παιδια! Καλα να περασουμε το βραδυ και να παρουμε το φλουρι!!
mikri prasini ollandeza
Aντε παιδάκια...μετά από μια μεγάααααααααλη παύση που έκανα ήρθα να σας ευχηθώ και να συνεχίσω την πάυση μου για πολύ προσωπικικούς λόγους!
Χρόνια πολλά σε όλους με ελπίδα, χαρά, μαρία και άλλες τέτοιες!
Καλή Χρόνια!Να είστε όλοι καλά και μεγαλύτερη ευχή μου είναι να ομορφαίνετε τον κόσμο με τον χαρακτήρα σας!
Να με χαίρεστε!
Αγγελική
Χρονια πολλα! Καλη Χρόνια σε όλουσ με υγεια, χαρα, ευτυχία και πολλες επιτυχειες στην καργλιερα σας ειτε μπασκετικη ειτε επαγγελματικη..

Φιλικά,
Αγγελική...!
suspect
εγω βασικα βαριεμαι τις ευχες γιατι ειναι τοσο τυποποιημενες και απλως
ποσταρω για να πω οτι πηγα στη Σαλονικα, περασα καλα, και η μερα στο
γραφειο ειναι σκετη θλιψη.

Επισης, αφου οι θερμες σας ευχες για το 2006 ηταν για τα μαυρα
δραγκαλα καθως δεν επιασε ουτε μια, φετος καλυτερα να μου στειλετε
μετρητα...
Alexmei
QUOTE(suspect @ Jan 2 2007, 03:00 PM) *
εγω βασικα βαριεμαι τις ευχες γιατι ειναι τοσο τυποποιημενες και απλως
ποσταρω για να πω οτι πηγα στη Σαλονικα, περασα καλα, και η μερα στο
γραφειο ειναι σκετη θλιψη.

Επισης, αφου οι θερμες σας ευχες για το 2006 ηταν για τα μαυρα
δραγκαλα καθως δεν επιασε ουτε μια, φετος καλυτερα να μου στειλετε
μετρητα...

επειδή όπως λέω πιο πάνω, ούτε εμένα πραγματοποιήθηκε, επιταγές δέχεσαι; biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.