Όπως θα έχετε προσέξει ήδη, στο πάνω μέρος του φόρουμ, έχουν μπει διαφημίσεις.
Αυτό ήταν ένα απαραίτητο βήμα για να προχωρήσει το b'forum, καθώς όπως οτιδήποτε στη ζωή, έτσι και η συντήρηση ενός φόρουμ (αλλά και η επέκτασή του) χρειάζεται λεφτά.
Ο τρόπος που δουλεύουν οι διαφημίσεις, είναι pay per click.
Δηλαδή, με κάθε κλικ που θα γίνεται σε ένα από τα λινκ που εμφανίζονται, ένα ποσό χρημάτων θα πηγαίνει στον λογαριασμό του basketforum.
Θα σας παρακαλούσα όμως να κλικάρετε μόνο ότι θεωρείτε άξιο επίσκεψης και να μην κλικάρετε χωρίς λόγο και ασταμάτητα (σε τυχόν περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε).
Αυτό δεν το θέλω για δύο λόγους:
1) Γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Ναι μεν το έβαλα για οικονομικούς λόγους, αλλά δε θέλω να σας αποσπάσει την προσοχή από αυτό που κάνετε τόσο καιρό στο φόρουμ, ούτε στο 1%.
2) Γιατί οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις διαφημίσεις μπορούν να καταλάβουν πότε κάποια κλικ είναι κανονικά και πότε αυτά γίνονται συνεχόμενα από ένα άτομο, με αποτέλεσμα όταν γίνεται το δεύτερο, ο λογαριασμός να διαγράφεται.
Επίσης, επειδή έχω τη δυνατότητα να παραμετροποιώ την εμφάνιση των διαφημίσεων, μπορείτε να μου πείτε αν κάτι σας ενοχλεί στο μάτι για να το αλλάξω έτσι ώστε να σας αποσπά όσο δυνατόν το λιγότερο από το φόρουμ?
Έβαλα τα χρώματα άσπρο-μαύρο-πορτοκαλί για να "δένει" με την εμφάνισή μας.
Τέλος, αν δω ότι υπάρχουν αντιδράσεις σε αυτήν την κίνηση και εφόσον αυτές είναι έντονες, θα αφαιρέσω τις διαφημίσεις.