Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εριθρος Αστερας - ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Arkadios
.
apkat
Φιλοι του ΟΣΦΠ;;;;;;;;;;;;

Αυτο ειναι απιστευτο!!

Εγω διαβασα οτι εγιναν απο τους οπαδους του Αστερα..
rchos
QUOTE
Εγω ακουσα απο την κρατικη πως ηταν του ΟΣΦΠ που ταξιδεψαν εκει για να ενισχυσουν τα ΄΄αδελφια΄τους του Αστερα επειδη ειχαν παει και ΠΑΟΚτσηδες.


και θελει η κρατικη να πιστεψουμε οτι οι 50 κακοι, μοχθηροι και αιμοβοροι οπαδοι του ολυμπιακου αναστατωσαν τους αγγελους φιλαθλους του ερυθρου αστερα της παρτιζαν και του παοκ που βρισκονταν μεσα στο γηπεδο!ρε δεν παμε καλα!καποιος μας κανει φαρσα σ'αυτη τη ζωη! 19.gif

λοιπον απιστευτη νικη ο παοκ.οχι απλα κριμα που δεν μας δωσαν την δυνατοτητα να το δουμε!ντροπη τους ειναι!
αν ηταν οποιαδηποτε αλλη ελληνικη ομαδα θα ελεγα οτι οι σερβοι αδερφοι μας μας αφησαν να νικησουμε αφου δεν χρειαζονταν την νικη!ειδικα το διδυμο αυτο (αστερας-παοκ) με κανει να πιστευω οτι με τιποτα δεν το αφησαν το παιχνιδι οι σερβοι απλα για ακομη ενα παιχνιδι ο παοκ επαιξε πολυ καλα!οι αμερικανοι προφανως πλεον ειναι φλεβα χρυσου και βαλε!ο καλαμποκης θυμιζει εποχες Π.Φαληρου(μονος του σχεδον το ανεβασε Α1 το φαληρο) και ο πιλαφιδης την εκανε ΟΜΑΔΑ!
sihainas
εντάξει να δεχτούμε ότι ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο...(απόλυτα φυσικό) ήταν όμως τόοοοοοοσο πολύ ώστε να επιτεθούν στους Παοκτζήδες; Αν είναι δυνατόν... απλά ήταν σίγουρο ότι θα γίνου επεισόδια...με οπαδούς 4ων μισιτών (ανά δύο) ομάδων στο ίδιο γήπεδο...αλλά όχι ότι οπαδοί του ολυμπιακού τα κάνανε όλα... τέλος πάντων...μπράβο στον ΠΑΟΚ βρίσκει τον δρόμο του σιγά σιγά...
Pierce
φωτο που δημοσιευτηκε στη σπορ του βορρα σημερα . και δεν νομιζω sihainas παντως να υποστηριζει οτι τα εκαναν μονο οπαδοι του ολυμπιακου ολα αυτα, θα ηταν το λιγοτερο ατοπο
rchos
τα σπορ του βορρα τι λενε για το θεμα?

παντως εχω κατεβασει ενα βιντεακι 2 και κατι λεπτων απο τα επεισοδια και ειναι προφανες οτι στο ξυλο συμμετεχουν και απο τις 4 ομαδες οπαδοι!ειναι φυσιολογικο.οι σερβοι της παρτιζαν και του αστερα οπου και να βρεθουν σκοτωνονται στο ξυλο!ε και οι δικοι μας βεβαια δεν θα ηθελαν καμια προσκληση επισημη για να χωθουν!αμεσως μπηκαν στο χορο!απλα ειναι γελοιο να ακουγεται οτι υπευθυνοι ηταν οι οπαδοι του ολυμπιακου μονο!
rchos
ενα βιντεο απο τα επεισοδια!

απο το φοξ τιβι που εδειξε τον αγωνα
Pierce
QUOTE(rchos7 @ Dec 6 2006, 02:02 PM) *
τα σπορ του βορρα τι λενε για το θεμα?

απλα το πρωτοσελιδο ποσταρα. δεν γνωριζω τι λεει μεσα . οριστε ολοκληρο το πρωτοσελιδο
http://www.sport24.gr/svc/npc/cover.asp?dt.../12/2006&cid=10
McRae
Κανα βιντεο με τα χαι λαιτ του αγωνα θα δουμε επιτελους?Δεν με απασχολουν τα καφριλικια στις εξεδρες...θελω να δω την ταπα που εριξε ο d-wash σε εναν αμοιρο σερβο..Ασχοληθηκε και το μεγκα στο δελτιο του με τον αγωνα μονο με το ξυλο φυσικα...ουτε καν το αποτελεσμα δεν ειπαν!!
Igor
Να ρωτησω, Ερυθρος Αστερας + ΟΣΦΠ = συμμαχια και ΠΑΟΚ + Παρτιζαν = συμμαχια ???

Δεν θελω να σχολιασω τα επεισοδια, αλλα την μεγαλη νικη του ΠΑΟΚ. Ειχε τυχει να δω 3,4 παιχνιδια του Ερυθρου Αστερα και ειχα μεινει. Φοβερο μπασκετ!!
rchos
QUOTE
Να ρωτησω, Ερυθρος Αστερας + ΟΣΦΠ = συμμαχια και ΠΑΟΚ + Παρτιζαν = συμμαχια ???


ετσι ακριβως ειναι!ειδικα για τον ερυθρο αστερα που ξερω καποια περισσοτερα(τον υποστιριζω και εγω τον αστερα) ξερω οτι πολυ συχνα οπαδοι του αστερα πανε στο γηπεδο να δουν την ομαδα τους φοροντας και εμφανισεις του ολυμπιακου(ειδικα στο ποδοσφαιρο)!τον αγαπανε πολυ τον ολυμπιακο!
ενω (καθαρα στα ποδοσφαιρικα) οταν ακουγοταν οτι θα φυγει ο μπαγεβιτς απο τον αστερα για να ερθει στον παναθηναικο υπηρξε κοσμος που τον παρακαλαγε να μην παει στον μισητο παναθηναικο!
dizzy_fingers
Τί κρίμα ρε γμτ τέτοια νίκη (που ασφαλώς θα έστειλε πολύ κόσμο στον κουβά) να υποβαθμίζεται από τα επεισόδια...
thrylos7
sportime.gr:

QUOTE
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό σήμερα ο σπουδαίος αγώνας με τον Ερυθρό Αστέρα θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ από την Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 21:00.


Όποιος τυχερός έχει ΤV100... εσείς οι άτυχοι μείνετε με τη NOVA και το sport+... tongue.gif biggrin.gif
rchos
εμεις οι αθηναιοι δηλαδη να μην δουμε το ματσακι!στην απ'εξω!παιδια κατωτερου θεου!
αχ αυτο το κρατος των θεσσαλονικεων!ελλαδα δεν ειναι μονο θεσσαλονικη κυριοι! tongue.gif

περα απο την πλακα ηθελα και εγω να το δω ρε γμτ το παιχνιδι αυτο!ελπιζω ολο και καπου να το βρουμε μετα απο αυτην την μεταδωση. wink.gif

ερωτηση:την μεταδωση ποιος θα την κανει?οι αφοι ψωμιαδη?
Pierce
σημερα συναντησα τυχαια ενα φιλο μου που ειχα να τον δω 2 χρονια. και μετα απο λιγη συζητηση διαπιστωνω οτι ηταν στα επεισοδια με μπλουζιτσα του ολυμπιακου!(μενει στο βελιγραδι τα τελευταια 2 χρονια)και ελεγα τι μου θυμιζε αυτη η φατσα! ohmy.gif
η πλακα ειναι οτι ειναι απο θεσ/νικη και ολοι του οι συγγενεις ειναι παοκ!!!
Zoys
Ματς Ερυθρού Αστέρα με ΠΑΟΚ 23 χρόνια πριν στη Χάλα Πιονίρ. Στο 21' ο Κόρφας αρπάζεται με τον Γιάνκοβιτς, και σχεδόν αμέσως όλοι οι παίκτες αρχίζουν τα γρονθοκοπήματα (από πλευράς ΠΑΟΚ πρωταγωνιστές οι Μπακόπουλος, Κόρφας και Καρατζουλίδης και από τους Σέρβους οι Γιάνκοβιτς και Μιλίσεβιτς).

http://www.youtube.com/watch?v=GygGWiZyP24

Η δυνατή γροθιά του Κόρφα είναι τρομερά δυνατή! Ο Ελληνοαμερικανός θα μπορούσε να έχει κάνει καριέρα μποξέρ

Άσχετο: έχω πρόβλημα με την ενσωμάτωση του βίντεο και γενικά με όλα τα βίντεο από youtube. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.