Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Rate the avatar above you
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Xaroumenos loukoumas
9 στον ΝΒΑer, γουστάρω πολύ wink.gif
dizzy_fingers
-3.25

Είναι ο βαθμός μυωπίας αυτού που έφτιαξε το δικό σου tongue.gif.
NBAholic
Ε, 10, τι άλλο; Όσοι δε διακρίνετε την έντονη καλλιτεχνικότητα του avatar του Diz και το υπέροχο δέσιμό του με το σκηνικό του φόρουμ, τι να πω...μάλλον είστε την ΜΕΚ Εδώ που τα λέμε, μπορεί και να μην έχετε άδικο, γιατί έχω κι εγώ κάτι λίγο από μυωπία
Pierce
απειρο στον bill
rchos
10 επειδη αυριο τελειωνει το μαρτυριο σου.να σου δωσω λιγο κουραγιο. tongue.gif
apkat
10 γιατι εισαι σοφος.. tongue.gif
Vaggelis
1000+

Ο πινακας ειναι οκ..

Αλλα θελει πολλη τρελα για να κοψει τ αυτι του!!!!Και μετα καθως πηγαινε βολτα ν αυτοπυροβοληθει!!!!
Ginobili
10/10 Για τα τρομερά Οπίσθια.... 69.gif (Και τον αφαλό....)
rchos
-5
πιο ασχημη φωτο του δεν μπορεις να βρεις.ασε που το χαλι του στα ματς με lakers πλην ενος αγωνα στερησαν απο την ομαδα του την προκριση στα τελικα.
Ginobili
QUOTE(rchos7 @ Jun 2 2008, 15:41 ) *
-5
πιο ασχημη φωτο του δεν μπορεις να βρεις.ασε που το χαλι του στα ματς με lakers πλην ενος αγωνα στερησαν απο την ομαδα του την προκριση στα τελικα.

Ο Τζινόμπιλι πληροφοριακά....έπαιξε τραυματίας στους αγώνες με τους Λέικερς....Ειδικά στον 1ο αγώνα..κανονικά δεν έπρεπε καν να αγωνιστεί... wink.gif
Vaggelis
smiley.gif 5/10 ασυνδετη ομαδα φετος χωρις βαθος και θεληση για την υπερβαση smiley.gif
rchos
Ο Τζινόμπιλι πληροφοριακά....έπαιξε τραυματίας στους αγώνες με τους Λέικερς....Ειδικά στον 1ο αγώνα..κανονικά δεν έπρεπε καν να αγωνιστεί...

το αβαταρ το αλλαξες ομως! wink.gif
Ginobili
QUOTE(rchos7 @ Jun 2 2008, 16:46 ) *
το αβαταρ το αλλαξες ομως! wink.gif

Άλλο το ένα...άλλο το άλλο....
nikolas12
8/10 γιατι ειμαι καλο παιδακι και βαθμολογω τις καλες σας χρονιες και οχι φετος που ποδοπατηθηκατε απο εμας. smiley.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(dizzy_fingers @ Jun 2 2008, 13:45 ) *
-3.25

Είναι ο βαθμός μυωπίας αυτού που έφτιαξε το δικό σου tongue.gif.

Θα το μετανιώσεις αυτό Dizzy.
Είπα και ελάλησα.
Igor
κατω η Μ.Ε.Κ.

1.1/10
iraklis peristeriou
10/10 for the NBA rookie of the year
Kevin Durant aka "The Durantula".
Pierce
H πρωτη φωτογραφια (αν δεν κανω λαθος) του νικ στην ελλαδα.
priceless λοιπον
Keyser_Soze
Βότκα και Πινκ Φλόιντ... Ο καλύτερος συνδιασμός! Εξαιρετική εικόνα, συνδιασμός άμπσολουτ-dark side of the moon. 10/10
kotzito
Νice avatar.Γνησια μουσικη και ενας τραγουδιστης ο οποιος με το υψωμενο δακτυλο του σπαει το κατεστημενο και οδηγει την νεολαια,τους ενηλικες και τα γηρατια σε ενα καλυτερο μελλον. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

8/10
rchos
10/10

ο τυπος ηταν η καλυτερη παρουσια στη φετινη γιουροβιζιον.μαζι ισως με τον γαλλο ηταν οι κορυφαιοι.οι αμπαλοι οι ευρωπαιοι τους εριξαν πολυ χαμηλα δυστηχως.
το καλυτερο παντως στον ισπανο και ο λογος που τον βαζω νουμερο 1 ειναι οτι τραγουδησε για τον πειραια αφου το τραγουδι του ξεκιναγε λεγοντας περαια περαια!
Keyser_Soze
perrea=doggystyle ή αλλιώς "στα 4" wink.gif (γεια σου ρε μπήχτη Σταμάτη laugh.gif )
dizzy_fingers
QUOTE(Keyser_Soze @ Jun 10 2008, 14:12 ) *
perrea=doggystyle ή αλλιώς "στα 4"

Με τί δίκιο να κράξεις τώρα τις οπαδικές εφημερίδες για τα πρωτοσέλιδά τους? tongue.gif
NBAer
QUOTE(rchos7 @ Jun 10 2008, 14:00 ) *
ο τυπος ηταν η καλυτερη παρουσια στη φετινη γιουροβιζιον.μαζι ισως με τον γαλλο ηταν οι κορυφαιοι.οι αμπαλοι οι ευρωπαιοι τους εριξαν πολυ χαμηλα δυστηχως.
το καλυτερο παντως στον ισπανο και ο λογος που τον βαζω νουμερο 1 ειναι οτι τραγουδησε για τον πειραια αφου το τραγουδι του ξεκιναγε λεγοντας περαια περαια!

Σοβαρα? blink.gif Πως και ετσι? Ολυμπιακος ηταν ή φιλελληνας ηταν, ή τελοσπαντων τι ηταν και υμνουσε τον Πειραια? ohmy.gif
rchos
Keyser και dizzy ειστε και οι 2 οφ τοπικ και ειστε και σαρδαναπαλοι οποτε απαιτω να πεσει warn.
dizzy_fingers
Ok, έπεσε 24.gif !
jois21
Δωσε και μια εδω τωρα που ανεβαινω στην καταταξη.

Ελα να πεφτουν τα γαλονια! cool.gif
jois21
Θα γραψω εδω γιατι το αλλο θεμα κλειδωθηκε γρηγορα...

Δε θελω να προσβαλω κανενα, εξαλλου δεν εχω διαβασει κανενα μανιφεστο κτλ. απλα ειπα να κανω ενα και τυχαια προεκυψαν αυτα τα αρχικα. sad.gif tongue.gif

Τουλαχιστον πηρα σηματακι. biggrin.gif
ios
9/10

Πολύ καλό το b/w στην Σκάρλετ.

PS. Όοοοχι δεν πόσταρα για να ρεϊταριστεί το ίνδαλμα ο zlad...
basket is life
QUOTE(ios @ Jun 18 2008, 03:38 ) *
9/10

Πολύ καλό το b/w στην Σκάρλετ.

PS. Όοοοχι δεν πόσταρα για να ρεϊταριστεί το ίνδαλμα ο zlad...

γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως απεικονιζει το αβαταρ?(ποιον μαλλον!) smiley.gif
Igor
Zlad [electronic supersonic]: 10/10

Saras με Κυπελλο - 10/10
Alexmei
QUOTE(Igor @ Jun 18 2008, 13:41 ) *
Zlad [electronic supersonic]: 10/10

Saras με Κυπελλο - 10/10

Ζlad (Antipope wink.gif ) 20/10

Kevin Durant 9/10 rolleyes.gif
red pyramid88
Alexmei@ κάποια ομάδα μπάσκετ, λογικά στη προπόνηση, αλλά η φωτογραφία είναι τόσο μικρή που δεν ξεχωρίζω κανένα, οπότε 4/10 (sorry dude).
captain charisma
επειδη δεν μου πολυαρεσουν τετοια παιδικα παρε ενα 7/10
Das Kapital
Σκετη η μαπα του χοντρου σε λευκο φοντο,δε λεω μεγαλος παιχτης και θρυλος,κυριαρχος για μια δεκαετια αλλα μαλλον θα τελειωσει την καριερα του με ασχημο τροπο,να την κανει τωρα οσο ειναι νωρις,ετσι κι αλλιως δε νομιζω να χρειαζεται τα χρηματα των Σανς,ασε που θα μπορει να συμμετεχει μετα το τελος της καριερας του σε διαφορα φεστιβαλ φαγητου και σε πολλες χολυγουντιανες ταινιες!

8/10
Pierce
Αυτά είναι τα στοιχεία που με διακρίνουν: Αθωότης, Σεμνότης,Σοβαρότης, Ποιότης,Ταπεινότης,Ιππότης,Πότης,Notis, Το-κέρατό-της

ο μονος ελληνας που μπορω να ακουσω και που θα πηγαινα να ακουσω live .10'
nikolas12
Ο Pierce MVP.To αξιζε αρα 10/10.
Mamuwalde
10 για τον james howlett - wolverine . αγαπημένος ήρωας thumbsup.gif
red pyramid88
Ο Στούι είναι θεούλης, εγώ όμως προτιμώ την αδελφή του απο τη σειρά, για αυτό σου βάζω ένα 9,9/10 tongue.gif
Gravedigger
QUOTE(red pyramid88 @ Jun 19 2008, 18:32 ) *
Ο Στούι είναι θεούλης, εγώ όμως προτιμώ την αδελφή του απο τη σειρά, για αυτό σου βάζω ένα 9,9/10 tongue.gif

Ένας είναι ο Stewie!Αυτός:

B for Basketball
Παρε ενα -10/10 για το emo τις φωτο tongue.gif
morfi
0/10^
sihainas
1/10 Και αυτό μόνο και μόνο για την Gisele...ακούς εκεί Vogue rolleyes.gif blink.gif icon_wave.gif
jois21
1/10 γιατι εχω γυαλια vogue και θιχτηκα.
red pyramid88
6/10 επειδή ποτέ δεν μου άρεσε, τόσο σαν ηθοποιος όσο και σαν γυναίκα η Σκάρλετ. Ποτέ όμως. tongue.gif
Xaroumenos loukoumas
QUOTE(red pyramid88 @ Jun 21 2008, 17:25 ) *
6/10 επειδή ποτέ δεν μου άρεσε, τόσο σαν ηθοποιος όσο και σαν γυναίκα η Σκάρλετ. Ποτέ όμως. tongue.gif

5/10 γιατί έχεις λάθος απόψεις
apkat
QUOTE(Xaroumenos loukoumas @ Jun 21 2008, 20:49 ) *
5/10 γιατί έχεις λάθος απόψεις

9/10 γιατι θελω να φαω γλυκο και ο λουκουμας της φωτο με προκλαει..
nikolas12
10/10 για αυτο το καταπληκτικο εργο τεχνης.
NBAer
QUOTE(red pyramid88 @ Jun 15 2008, 12:55 ) *

Ο καλυτερος δεν ηταν ουτε αυτος, ουτε ο Ματζικ ουτε ο Κομπι, ουτε ο Τσαμπερλεν. Αυτα ειναι βλακειες!
Ο καλυτερος και με διαφορα ειναι ο Γιαριτς.
Γιατι η Αντριανα Λιμα δεχτηκε να τον παντρευτει.

Επειδή τον ερωτεύτικε μια μετριότητα είναι ο καλύτερος? blink.gif

QUOTE(red pyramid88 @ Jun 21 2008, 17:25 ) *

Αντριανα Λιμα.

Σκαρλετ Γιαχανσον:

Yo man. You've got to go to a doctor immediately i think.... rolleyes.gif
red pyramid88
QUOTE(NBAer @ Jun 21 2008, 21:29 ) *
........

Άντε απο 'κεί, βάλε Natalie Portman να δείς ένα υπέροχο δεκάρι με τόνο tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.