Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΠΑΡΧΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
center
QUOTE(ταξιδι_ @ Jan 26 2008, 00:02 ) *
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Κ ΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ? icon_drunk.gif 77.gif
ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΕΕΠ.ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΓΕΧ 75-64!!!!!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ!!

Eίναι νωρίς ακόμη για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ..
Οι αγωνιστικές τελειώνουν κάπου στα τέλη Μαρτίου αν θυμάμαι καλά..
center
ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
center
Mετά την εκτόνωση του παραπάνω ποστ,
Λόρδος Βύρων - Δόξα Λευκάδας 63-60
με 2 παρατάσεις..
Τέσπα πέρασε και αυτό και η κάθε ομάδα κοιτά την επόμενη αγωνιστική..
icon_wave.gif
basket4
QUOTE(center @ Jan 28 2008, 00:59 ) *
με 2 παρατάσεις..
icon_wave.gif

συγχαρητηρια για τη νικη της ομαδας σου center! 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
παντα τετοια σου ευχομαι. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
ευχαριστουμε κ για τις ενημερωσεις. smiley.gif

οποτε μπορεσεις ποσταρε και την επομενη αγωνιστικη και τη βαθμολογια να ξερουμε και εμεις τι γινεται στην ενωση σου smiley.gif
Jota
QUOTE(center @ Jan 27 2008, 22:59 ) *
με 2 παρατάσεις..
icon_wave.gif

center δε τα γράφεις όλα!! Νομίζω κάτι ξεχνάς...
Χρειάζεσαι μήπως βοήθεια για το πως ακριβώς κατάφερε η ομάδα σου να νικήσει;
Μήπως... λέω εγώ τώρα, οι διαιτητές δε μέτρησαν ένα καλάθι στο τέλος;

Εσύ έπαιζες ή καθόσουν πάγκο; icon_wave.gif
ταξιδι_
QUOTE(Jota @ Jan 28 2008, 11:35 ) *

Γεια σας κ παλι!Ωχ βλεπω παραπονα...Ψυχραιμια παιδια!!!Κ τωρα εχει κ ρεβανς στο παιχνιδι με λευκαδα?Ασχετο ξερει κανεις απο κρητη τι γινεται? 41.gif wos_sport5.gif
center

Δίκιο έχεις..
Απλώς ήμουν κουρασμένη και βαριόμουν να επεκταθώ περισσότερο..
Το σκόρ λοιπόν ήταν 63-60, και η ομάδα της Λευκάδας είχε τέσσερα δευτερόλεπτα για επίθεση..
Γίνεται λοιπόν το άουτ και η μπάλα πηγαίνει σε μια παίκτρια (η καλύτερη ίσως , με εκπληκτικό σουτ)
που προσπαθεί να βρει το σουτ.. Από το εφτάμισι μέτρα κάνει ένα σουτ πιεσμένη και το βάζει...
Οι διαιτητές (που κατα την γνώμη μου ήταν η ασχετοσύνη στο έπακρο, όχι μόνο για αυτή την φάση..) κακώς έκαναν και δεν μέτρησαν το καλάθι, θεωρώντας ότι έγινε μετά την λήξη του χρόνου..Σε κάλυψα?

Έπαιξα δυο δεκάλεπτα αν θυμάμαι καλά, στο τέλος όμως ήμουν στο πάγκο..
Έχουμε πολλά να πούμε στην λευκάδα wink.gif
Θα είναι ματς για γερά νεύρα...
icon_wave.gif
center
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

AO Σχερία - ΠΑΣ Φιλοθέης 81-17
Λόρδος Βύρων - ΑΟ Δόξα Λευκάδας 63-60
ρεπό: ΠΑΣ Ναυπάκτου

Επόμενη αγωνιστική

3/2/2008 14:00 ΔΑΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ο. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -- ΣΧΕΡΙΑ
3/2/2008 16:00 ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. -- Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ρεπό: Λόρδος Βύρων
center

edit: και λίγα λόγια για την ομάδα μου...
icon_wave.gif
center
QUOTE(center @ Jan 28 2008, 14:59 ) *
Επόμενη αγωνιστική

3/2/2008 14:00 ΔΑΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ο. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -- ΣΧΕΡΙΑ
3/2/2008 16:00 ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. -- Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΑΣ Φιλοθέης - ΠΑΣ Ναυπάκτου 56-58

Ντέρμπι στην Άρτα.. Μετά από μια παράταση ο πίνακας έδειξε νικήτριες τα έξι κορίτσια από την Ναύπακτο , οι οποίες πήραν το πρώτο τους ροζ φύλλο για φέτος.. Συγχαρητήρια στα κορίτσια που με αρκετές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψαν για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα 41.gif

Μήπως ξέρει κανείς το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα????
ταξιδι_
Καλημεραααααααααααα
ταξιδι_
QUOTE(ταξιδι_ @ Feb 4 2008, 12:33 ) *
Καλημεραααααααααααα

!!!!!Click to view attachment
center
Tελικά αποτελέσματα:
Α.Ο. ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ -- ΣΧΕΡΙΑ 50-33
ΦΙΛΟΘΕΗ Π.Α.Σ. -- Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 56-58

H Λευκάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 11-7. Τα κορίτσια της Σχερίας βρήκαν τρόπο να αλλάξουν το εις βάρος τους σκορ και στο ημίχρονο ο πίνακας έδειξε 22-19 υπέρ της Λευκάδας. Ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα καθώς η Σχερία έβαλε τρεις πόντους, ενώ δέχτηκε 19. Τέλος, στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι Κερκυραίες ήταν καλύτερες αλλά δεν μπόρεσαν να μαζέψουν την διαφορά. Στα μείον του αγώνα ήταν η κακή γενικά διαιτησία, με πολλά λάθη..

πηγή: aosxeria.com
basket4
Ποσταρω μια φωτογραφια που ηθελε να ποσταρει ο/η ταξιδι κ δεν μπορεσε

ΥΓ:ταξιδι,σου στελνω πμ πως να ποσταρεις φωτογραφιες smile.gif
center
Ένας αγώνας διεξήχθη χθες για το τοπικό πρωτάθλημα.
Η Ναύπακτος αντιμετώπισε την Λευκάδα εντός έδρας. Είχα την τύχη να παρακολουθήσω το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι η Ναύπακτος μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, ήταν καλύτερη από την Λευκάδα κατά διαστήματα και θα μπορούσε να μειώσει την διαφορά αν είχε όλες τις κοπέλες και αν έπαιζε πιο αποδοτική άμυνα. Το ματς έληξε 57-33 αν θυμάμαι καλά με τις κοπέλες της Λευκάδας να φαίνονται κουρασμένες (?) και την πρώην ομάδα μου να κερδίζει πολλές εμπειρίες μιας και οι μισές από την ομάδα ήταν κορασίδες.

ΥΓ: Θεωρώ την Ναύπακτο, υπολογίσιμη δύναμη, που δεν πρέπει να την υποτιμά κανείς. Έχει δυνατή έδρα (και εμείς εκεί μέσα δυσκολευτήκαμε στην αρχή) και τα κορίτσια που παίζουν είναι δυνατά.

Οι άλλες ομάδες είχαν ρεπό. Η Άρτα κανονικά έπαιζε με τον ΑΓΣΙ που έχει παραιτηθεί, ενώ το Μεσολόγγι αντιμετώπιζε την Κέρκυρα που το παιχνίδι αυτό έγινε νωρίτερα για τεχνικούς λόγους.

Η Βαθμολογία (του πρώτου γύρου)
1. Μεσολόγγι 8
2. Λευκάδα 7
3. Κέρκυρα 6
4. Ναύπακτος 5
5. Άρτα 4
Jota
Και το σκηνικό άλλαξε... smiley.gif

Δύο είναι οι συνεχόμενες ήττες του Μεσολογγίου που του αφαιρούν τον τίτλο κορυφής του πρωταθλήματος.
Όλα ξεκίνησανε από την προηγούμενη αγωνιστική που έγινε το παιχνίδι Λευκάδα - Μεσολόγγι (μέσα στη Λευκάδα). Επικράτησε σχετικά εύκολα η Δόξα στην έδρα της, έχοντας πάντα κεφάλι μπροστά στο σκορ. Στο τέλος το ταμπλό έγραφε το +8 υπέρ τους αν και κατά διαστήματα ήτανε μεγαλύτερη η διαφορά. tongue.gif
Στην σημερινή αναμέτρηση Σχερία - Μεσολόγγι τώρα. Οι παίχτριες της Κέρκυρας μπήκαν δυναμικά στο παρκέ, αποφασισμένες για να πάρουνε το ροζ φύλλο του αγώνα. Έχοντας σαφώς περισσότερη θέληση λοιπόν, το κατάφεραν. Η διαφορά του τελικού σκορ ήτανε κάπου στους +20(?) 77.gif

Έτσι, μια ανάσα πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, περνάει μπροστά η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (αναμένεται ένα τελευταίο παιχνίδι με την Άρτα) και θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία. 41.gif
center
QUOTE(Jota @ Mar 15 2008, 23:54 ) *

Δύο είναι οι συνεχόμενες ήττες του Μεσολογγίου που του αφαιρούν τον τίτλο κορυφής του πρωταθλήματος.
Όλα ξεκίνησανε από την προηγούμενη αγωνιστική που έγινε το παιχνίδι Λευκάδα - Μεσολόγγι (μέσα στη Λευκάδα). Επικράτησε σχετικά εύκολα η Δόξα στην έδρα της, έχοντας πάντα κεφάλι μπροστά στο σκορ. Στο τέλος το ταμπλό έγραφε το +8 υπέρ τους αν και κατά διαστήματα ήτανε μεγαλύτερη η διαφορά. tongue.gif
Στην σημερινή αναμέτρηση Σχερία - Μεσολόγγι τώρα. Οι παίχτριες της Κέρκυρας μπήκαν δυναμικά στο παρκέ, αποφασισμένες για να πάρουνε το ροζ φύλλο του αγώνα. Έχοντας σαφώς περισσότερη θέληση λοιπόν, το κατάφεραν. Η διαφορά του τελικού σκορ ήτανε κάπου στους +20(?) 77.gif

Έτσι, μια ανάσα πριν το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς, περνάει μπροστά η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (αναμένεται ένα τελευταίο παιχνίδι με την Άρτα) και θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία. 41.gif

Ευτυχώς που έχουμε και εσένα να ξεθάβεις το τόπικ, και να λες τα γεγονότα εγκαιρα... 68.gif
Jota
QUOTE(center @ Mar 16 2008, 22:32 ) *
Ευτυχώς που έχουμε και εσένα να ξεθάβεις το τόπικ, και να λες τα γεγονότα εγκαιρα... 68.gif

rolleyes.gif
Γιατί βρε center - δε κατάλαβα. Αφού δεν αναφέρθηκες εσύ στις ήττες σας είπα να το κάνω εγώ αυτή τη φορά. Πειράζει; Μέχρι πρωτίστως ήξερες να δίνεις για όλα τα παιχνίδια αναφορά. Ε, και αφού "χάθηκες" από εδώ μέσα... wink.gif
trefoil 13
QUOTE(Jota @ Mar 16 2008, 23:21 ) *
rolleyes.gif
Γιατί βρε center - δε κατάλαβα. Αφού δεν αναφέρθηκες εσύ στις ήττες σας είπα να το κάνω εγώ αυτή τη φορά. Πειράζει; Μέχρι πρωτίστως ήξερες να δίνεις για όλα τα παιχνίδια αναφορά. Ε, και αφού "χάθηκες" από εδώ μέσα... wink.gif

Δεν νομίζω πως σε όλους τους αγώνες έδινε άμεσα τα αποτελέσματα...
Εσύ να φανταστώ παίζεις στην ομάδα που κέρδισε... Και φυσικά εμφανίστηκες τώρα που κέρδισε... Πριν που ήσουν; Άρα μην κατηγορείς στους άλλους για αυτά που κάνεις κι εσύ. wink.gif
Jota
trefoil 13 με κάθε σεβασμό αλλά
1ον ουδέποτε κρύφτηκα (δες και το username μου). Ναι, παίζω στην Λευκάδα.
2ον δεν εμφανίστηκα τώρα. Έχω γράψει ξανά στο φόρουμ.
και 3ον δεν κατηγόρησα εγώ την center για την μη αναφορά της στα παιχνίδια που έγιναν!! Εγώ απλά έγραψα αποτελέσματα. Κάποια άλλη πήγε να μου την πει!
trefoil 13
QUOTE(Jota @ Mar 16 2008, 23:45 ) *
3ον δεν κατηγόρησα εγώ την center για την μη αναφορά της στα παιχνίδια που έγιναν!! Εγώ απλά έγραψα αποτελέσματα. Κάποια άλλη πήγε να μου την πει!

Στα δυο πρώτα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σε αυτό ωστόσο έχω να πω ότι όντως και εγώ εντυπωσιάστηκα με την ταχύτητα με την οποία φρόντισες να ποστάρεις τα αποτελέσματα...
Jota
QUOTE(trefoil 13 @ Mar 16 2008, 23:50 ) *
Στα δυο πρώτα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Σε αυτό ωστόσο έχω να πω ότι όντως και εγώ εντυπωσιάστηκα με την ταχύτητα με την οποία φρόντισες να ποστάρεις τα αποτελέσματα...

Είδες η άτιμη, ολο εντυπωσιάζω tongue.gif
center
QUOTE(Jota @ Mar 16 2008, 23:45 ) *
trefoil 13 με κάθε σεβασμό αλλά
1ον ουδέποτε κρύφτηκα (δες και το username μου). Ναι, παίζω στην Λευκάδα.
2ον δεν εμφανίστηκα τώρα. Έχω γράψει ξανά στο φόρουμ.
και 3ον δεν κατηγόρησα εγώ την center για την μη αναφορά της στα παιχνίδια που έγιναν!! Εγώ απλά έγραψα αποτελέσματα. Κάποια άλλη πήγε να μου την πει!

νομίζω ότι το τρίτο πάει για μένα...
Και για να μην παρεξηγούμαι, οφείλω να πω ότι ξεκίνησα να γράφω τα αποτελέσματα μετά από μια κουβέντα που έκανα με κάποιο άτομο εδω μέσα, το οποίο μου είπε ότι καλό 8α ήταν να ενημερώνεις για να γίνονται τα πράγματα καλύτερα και να διαδίδεται το γυναικείο (τοπικές κατηγορίες) και από το διαδίκτυο.. Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα και για κανέναν, αλλά το θεώρησα και εγώ ότι ήταν για καλό σκοπό.. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έγραφα τίποτα, όχι επειδή έχανε η ομάδα μου, αλλά πιο πολύ από έλλειψη χρόνου..
Λογικό βέβαια μου φάνηκε να ποστάρεις την περίμενα αυτή την κίνηση(-εμένα δεν με εκπλήσσεις-) μιας και κέρδισε η ομάδα σου την διαφορά πόντων..
center
QUOTE(Jota @ Mar 15 2008, 23:54 ) *

Και μια παρατήρηση, δεν νομίζω να κερδίσατε σχετικά εύκολα το Μεσολόγγι..Υπήρχαν αυξομοιώσεις αλλά μέχρι τα τελευταία λεπτά, η διαφορά ήταν στους 4 πόντους.. Μετά με δυο τρίποντα (τα οποία και στα δύο πατούσαν την γραμμή και αν θυμάμαι καλά το ένα ήταν δικό σου), πήρατε την διαφορά..

και η τελική βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

1. Λευκάδα 14
2. Μεσολόγγι 14
3. Κέρκυρα 14
4. Ναύπακτος 10
5. Άρτα 8
ο ΑΓΣΙ αποχώρησε
Jota
QUOTE(center @ Mar 17 2008, 00:14 ) *
νομίζω ότι το τρίτο πάει για μένα...
Και για να μην παρεξηγούμαι, οφείλω να πω ότι ξεκίνησα να γράφω τα αποτελέσματα μετά από μια κουβέντα που έκανα με κάποιο άτομο εδω μέσα, το οποίο μου είπε ότι καλό 8α ήταν να ενημερώνεις για να γίνονται τα πράγματα καλύτερα και να διαδίδεται το γυναικείο (τοπικές κατηγορίες) και από το διαδίκτυο.. Δεν είχα σκοπό να γράψω τίποτα και για κανέναν, αλλά το θεώρησα και εγώ ότι ήταν για καλό σκοπό.. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έγραφα τίποτα, όχι επειδή έχανε η ομάδα μου, αλλά πιο πολύ από έλλειψη χρόνου..
Λογικό βέβαια μου φάνηκε να ποστάρεις την περίμενα αυτή την κίνηση(-εμένα δεν με εκπλήσσεις-) μιας και κέρδισε η ομάδα σου την διαφορά πόντων..

rolleyes.gif peace.gif Μάλλον εσύ παρεξηγείς τις καταστάσεις center. Πολύ καλά έκανες και ενημέρωνες για το πρωτάθλημα. Δεν σε κατηγόρησα για αυτό και στο ξαναγράφω! Και ακριβώς επειδή το βρίσκω καλό, γράφω και εγώ (όταν εσύ προφανώς από έλλειψη χρόνου δε μπορείς). wink.gif
Τώρα όσο για το παιχνίδι μεταξύ μας. Την περισσότερη ώρα ήταν μεγαλύτερη των 8 η διαφορά για αυτό και το ‘σχετικά’.
jsoiler
QUOTE(Jota @ Mar 15 2008, 21:54 ) *

Ρε συ Γιώτα πάλι εσένα θα ερχόμαστε να βλέπουμε στα μπαράζ????Έλεος........... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Jota
QUOTE(jsoiler @ Mar 17 2008, 10:18 ) *
Ρε συ Γιώτα πάλι εσένα θα ερχόμαστε να βλέπουμε στα μπαράζ????Έλεος........... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

tongue.gif Ναι βρε coach, πάλι cool.gif
center
QUOTE(Jota @ Mar 17 2008, 10:08 ) *
rolleyes.gif peace.gif Μάλλον εσύ παρεξηγείς τις καταστάσεις center. Πολύ καλά έκανες και ενημέρωνες για το πρωτάθλημα. Δεν σε κατηγόρησα για αυτό και στο ξαναγράφω! Και ακριβώς επειδή το βρίσκω καλό, γράφω και εγώ (όταν εσύ προφανώς από έλλειψη χρόνου δε μπορείς). wink.gif
Τώρα όσο για το παιχνίδι μεταξύ μας. Την περισσότερη ώρα ήταν μεγαλύτερη των 8 η διαφορά για αυτό και το ‘σχετικά’.

Κανένα παιχνίδι δεν νομίζω να είναι 'σχετικά εύκολο' όταν πάει από το +12 στο +4, και σε αυτό το παιχνίδι νομίζω ότι καμιά ομάδα δεν έπαιξε καλά.. Και στην τελική δεν παρεξήγησα καμιά κατάσταση, ερμήνευσε λίγο καλύτερα αυτά που λέει η trefoil..
Τέσπα, καλή συνέχεια.
daniela#6
ατη μυτιληνη επικρατησε ευκολα ο αριων μυτιληνης του θησεα παναγιουδας στον πρωτο τελικο γυναικων με 35 ποντους διαφορα περιπου..την επομενη εβδομαδα ο δευτερος τελικος που θα κρινει και την ομαδα που ως πρωταθλητρια νομου λεσβου το πασχα θα ταξιδεψει στην αθηνα για τα μπαραζ ανοδου στην Α2.. λογικα ο αριωνας παντως.. (αν και δεν λεω μεγαλες κουβεντες γιατι περισι πηρε τον πρωτο τελικο και μετα εχασε σερι 2.. με απαραδεκτη διατησια βεβαια,αλλα εχασε !! 68.gif ) icon_wave.gif
basket4
εγω χωρις να ειμαι σιγουρη...τον αριων πρεπει να υποστηριζω tongue.gif tongue.gif tongue.gif
αλλα δεν θυμαμαι... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

να πω κ ενα αποτελεσμα της ΕΣΚΑΗ?
ο απολλων πατρας κερδισε την αχαγια.(ετσι νομιζω λεγεται).
θα μαθω περισσοτερα για το πρωταθλημα εκει και θα ενημερωνω...

ααα,και την προηγουμενη αγωνιστικη η εαπ κερδισε τον απολλωνα,ειναι πρωτη στην κατηγορια και λογικα θα παρει εκεινη το εισητηριο για τα μπαραζ της Α2 smiley.gif

τα ειπα λιγακι ανοργανωτα αλλα θα τα βρω κ τα υπολοιπα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
daniela#6
ο αριωνας μυτιληνης επικρατησε και στον 2ο τελικο του θησεα παναγιουδας και ως πρωταθλητης λεσβου 8α αγωνιστει στα μπαραζ για την ανοδο στην Α2 γυναικων.. smile.gif
center
QUOTE(daniela#6 @ Apr 5 2008, 21:08 ) *
ο αριωνας μυτιληνης επικρατησε και στον 2ο τελικο του θησεα παναγιουδας και ως πρωταθλητης λεσβου 8α αγωνιστει στα μπαραζ για την ανοδο στην Α2 γυναικων.. smile.gif

μπράβο κορίτσια!! συγχαρητήρια.
ταξιδι_
QUOTE(center @ Apr 6 2008, 00:28 ) *
μπράβο κορίτσια!! συγχαρητήρια.

καλησπερα σας!ξερει καμια σας την τελικη ημερομηνια των μπαραζ?
center
QUOTE(ταξιδι_ @ Apr 7 2008, 15:52 ) *

νομίζω ότι είναι την εβδομάδα μετά το πάσχα
basket4

λογικα δεν θα επρεπε να εχει βγαλει ανακοινωση η εοκ??? ohmy.gif
η πολλα ζηταω?
B for Basketball
QUOTE(basket4 @ Apr 10 2008, 10:43 ) *
λογικα δεν θα επρεπε να εχει βγαλει ανακοινωση η εοκ??? ohmy.gif
η πολλα ζηταω?

Πολλα ζητας!! blink.gif
daniela#6

η ημερομηνια ειναι η ιδια που ειχαν δωσει στην προκυρηξη απο οτι ξερω..
δηλαδη 29/4 - 3/5 ... αν αλλαξει κατι θα το πουν απο δευτερα που θα γινει η κληρωση για τις ομαδες..
ταξιδι_
QUOTE(daniela#6 @ Apr 11 2008, 18:23 ) *
η ημερομηνια ειναι η ιδια που ειχαν δωσει στην προκυρηξη απο οτι ξερω..
δηλαδη 29/4 - 3/5 ... αν αλλαξει κατι θα το πουν απο δευτερα που θα γινει η κληρωση για τις ομαδες..

καλησπερα!πως την ειδατε την κληρωση? sport-smiley-017.gif
basket4
15/4/2008
Πρόγραμμα Ανόδου στην Α2 Κατηγορία Γυναικών
Πρόγραμμα πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Κατηγορία Γυναικών (Νότος)
Α’ Υποόμιλος
1. ΑΕ Δόξα Λευκάδας
2. ΑΕΕ Παναγίτσας
3. ΑΣ Ολυμπιάδα
4. ΑΣ Ιπποκράτης Κω
5. ΓΣ Αρίων Μυτιλ.
Β’ Υποόμιλος
1. ΕΑ Πατρών
2. ΑΕΜ Πολύβιος
3. ΟΚΑ Αρκάδι
4. ΠΜΑΣ Κούρος
5. Βούρειος ΑΟΛ

Τετάρτη 30 Απριλίου
Μετς Α’ 19.30 Παναγίτσα-Ολυμπιάδα
Μετς Α’ 21.15 Δόξα-Ιπποκράτης
Μετς Β’ 19.30 Βούρειος-Αρκάδι
Μετς Β’ 21.15 ΕΑ Πατρών-Πολύβιος
Πέμπτη 1 Μαϊου
Μετς Β’ 17.00 Ιπποκράτης-Αρίων
Μετς Β’ 18.45 Ολυμπιάδα- Δόξα
Μετς Α’ 17.00 Ιπποκράτης-Αρίων
Μετς Α’ 18.45 Αρκάδι-ΕΑ Πατρών
Παρασκευή 2 Μαϊου
Μετς Α’ 10.00 Αρίων-Ολυμπιάδα
Μετς Α’ 11.45 Δόξα-Παναγίτσα
Μετς Β’ 10.00 Κούρος-Αρκάδι
Μετς Β’ 11.45 ΕΑ Πατρών-Βούρειος
Σάββατο 3 Μαϊου
Μετς Β’ 10.00 Παναγίτσα-Αρίων
Μετς Β’ 11.45 Ολυμπιάδα-Ιπποκράτης
Μετς Α’ Αρκάδι-Πολύβιος
Μετς Α’ Βούρειος-Κούρος
Κυριακή 4 Μαϊου
Μετς Α’ 10.00 Αρίων-Δόξα
Μετς Α’ 11.45 Ιπποκράτης-Παναγίτσα
Μετς Β’ 10.00 Κούρος-ΕΑ Πατρών
Μετς Β’ 11.45 Πολύβιος- Βούρειος

Πρόγραμμα πρωταθλήματος Ανόδου στην Α2 Κατηγορία Γυναικών (Βορράς)
Τετάρτη 30 Απριλίου
17.30 ΑΕΣ Αναλήψεως-ΑΣ Τιτάνες Δρ.
19.15 ΣΚ Ιερισσός 99-ΑΟΚ Βέροιας
Πέμπτη 1 Μαϊου
17.30 ΑΟΚ Βέροιας-ΑΕΣ Αναλήψεως
19.15 ΑΣ Τιτάνες Δρ.-ΑΣ Βελβενδό
Παρασκευή 2 Μαϊου
17.30 ΑΣ Βελβενδό-ΑΟΚ Βέροιας
19.15 ΑΕΣ Αναλήψεως-ΣΚ Ιερισσός 99
Σάββατο 3 Μαϊου
17.30 ΑΟΚ Βέροιας-ΑΣ Τιτάνες Δρ.
19.15 ΣΚ Ιερισσός 99-ΑΣ Βελβενδό
Κυριακή 4 Μαϊου
13.00 ΑΣ Βελβενδό-ΑΕΣ Αναλήψεως
14.45 ΑΣ Τιτάνες Δρ.-ΣΚ Ιερισσός 99
* Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο Αμπελοκήπων
...
basketa15
Υπάρχει κάποια παίχτρια που παίζει σε επαρχιακό πρωτάθλημα και γράφει στο forum;Αν ναι,σε ποιά ομάδα; wub.gif wub.gif
basketa15
Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος να μου πει τις ομάδες της Α΄κατηγορίας Γυναικών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ;Ευχαριστώ.. wub.gif wub.gif
lefkada
Καλησπέρα.
Μήπως ξέρει να μου πει κάποιος τι γίνεται με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Λευκάδας, τη Δόξα?
Ισχύει ότι πήραν κ άλλη μια παίκτρια για τα μπαράζ?ένα play maker αν δεν κάνω λάθος.
Ο προπονητής παραμένει ο ίδιος?
Ευχαριστώ πολύ
lefkada
είμαι από τη Λευκάδα αλλά μένω στην Αθήνα και όταν έρχεται η Δόξα(άντρες κ γυναίκες) πρόσπαθω να πηγαίνω στο γήπεδο να τους βλεπω. Τι είδους υποψίες έχεις δηλαδή?με ξέρεις κ το λες αυτό?εσύ από που είσαι?
απότι έχω διαβάσει κ σε προηρούμενα μηνύματα σου, όλο υποψίες είσαι....
lefkada
το προηγούμενο μήνυμα μου απευθύνεται σε κάποιο μέλος με όνομα 'yota'.
Για να μη παρεξηγηθούμε κιόλας....
Jota
QUOTE(lefkada @ Apr 23 2008, 14:19 ) *
το προηγούμενο μήνυμα μου απευθύνεται σε κάποιο μέλος με όνομα 'yota'.
Για να μη παρεξηγηθούμε κιόλας....

ειναι "Jota", για να μη παρεξηγηθουμε smiley.gif
lefkada
συγνώμη jota για το ορθογραφικό λάθος.
ναι το ξέρώ ότι παίζεις στην ομάδα της Λευκάδας.
μπορείς να μου απαντήσεις αν πήρατε ένα Play maker για τα μπαράζ?
συνεχίζει ο θωμάς?πως τα βλέπεις τα πράγματα φέτος στα μπαράζ?είδα την κλήρωση, δεν ξέρω καθόλου τις ομάδες.Θεωρείται κάποια ομάδα φαβορί?
Καλή επιτυχία!
θα τα πούμε κ από κοντα στην Αθήνα!!! biggrin.gif
sch
Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία για κάθετι καινούργιο που προσδοκούμε... bball.gif
lefkada
καλησπέρα κ χρόνια πολλά!
πως τα βλέπετε σήμερα τα πράγματα για την ομάδα της Λευκάδας?Παίζει με τον Ιπποκράτη.Ξέρει κανεις σχετικά με την αντίπαλη ομάδα?
Ευχαριστώ πολύ!
lefkada
Καλησπέρα!
Έχει κανείς αποτελέσματα?έμαθα τα χθεσινά αποτελέσματα για την ομάδα μου κ στεναχωρέθηκα...!να δούμε σήμερα τι θα κάνει.
berry the truth
για πες και σε μας τι έγινε αυτές τις δυο ημέρες..
τι έκανε η δόξα λευκάδας;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.