Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Παναθηναικος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
LFO
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 16:04 ) *
(εδώ αλλάζουμε κουβέντα πλέον)
Η Τουρκάλα στη Γιουροβίζιον, δεν ήταν ωραίο γκομενάκι;;; icon_drunk.gif

Ωραια offtopic.gif ειναι εκεινη η red drop η μελαχροινη με το τατουαζ στα πλευρα.....
kseplenhs
το φιλοσοφικό μας πνευμα μου θυμίζει κάτι που είχα δεί τυπωμένο σε μια μπλούζα

-to do is to be
-to be is to do
-do bee do bee do bee do.....

smiley.gif
j-kidd13
Και οι 2 ειναι σουπερ γκομενακια!!!

Αλλα αδυνατω να σκεφτω τι σχεση εχουν με το Ολυμπιακος-Παναθηναικος!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Flash
Τωρά εμένα η θέση μου σαν moderator είναι άραγε να σας πω να σταματήσετε τη σκιώδη συζήτηση για παράγκες ή να σταματήσετε την off topic συζήτηση για τις χαριτωμένες euroκορασίδες ;

Θα σκεφτώ ποιο είναι χειρότερο και θα επανέλθω... icon_drunk.gif
rankin
QUOTE(LFO @ May 22 2009, 16:07 ) *
Ωραια offtopic.gif ειναι εκεινη η red drop η μελαχροινη με το τατουαζ στα πλευρα.....

και το ερώτημα είναι τι να συμβολίζει άραγε το τατού;
α. Πεταλούδα
β. Ξωτικό
γ. Λουλούδι
δ. τράιμπαλ-something

ΥΓ. Flash μην είσαι ο ξενέρωτος της παρέας !!! άσε μας να μιλήσουμε για τα γκομενάκια να ελαφρύνουμε την κουβέντα.. 21.gif
LFO
μωρε, ας εκανε το μπασιμο η red drop με τα τακούνια που φοραγε εχθες και θα σου πω εγω αν θα απλωνανε χερι ο Σαρας και ο ΔΔ!!!!

smiley.gif

.....άσε που μπορει να παγωνε και το χρονομετρο!!!
Anaz
QUOTE(rankin @ May 22 2009, 15:57 ) *
Δεν απαντώ γιατί πας να με παγιδεύσεις tongue.gif

Απλώς είμαι απογοητευμένος από την ματαιότητα της προσπάθειας..

Με τσακωσες. biggrin.gif
Παντως θα σου πω κατι και κλεινω εδω το θεμα για να μη βγουμε και οφ τοπικ. Επειδη μιλησα και με αλλα παιδια που ηταν γηπεδο, οσοι ζησατε το ματς απο μεσα παρασυρθηκατε πολυ απο το συναισθημα και το κλιμα. Εγω που ειδα το ματς απο την Tv, δεν ειδα κανενα σπρωξιμο. Στο πρωτο ημιχρονο μαλιστα τα κουκια μου φανηκε οτι ηταν υπερ μας. Αν για κατι μπορει να γκρινιαζει ο Ολυμπιακος ειναι που οι διαιτητες αφησαν το σκληρο παιχνιδι ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ κατι που ομως ευνοησε ουσιαστικα τον Παο, ο οποιος ηταν σε κακο βραδυ και ουσιαστικα εμεινε στο παιχνιδι χαρη στην αμυνα του. Και παλι ομως αυτο ηταν κατι που το περιμεναμε και λιγο, οτι οι τελικοι της Α1 δεν ειναι Φαιναλ Φορ και εχει σκληρες επαφες και πιο ανεκτικη διαιτησια, οποτε επρεπε να το παμε λίγο διαφορετικα το ματς. Οχι να επιμενουμε να περναμε τη μπαλα στη ρακετα.Να ανοιξουμε λίγο το παιχνιδι και τον ρυθμο.Στο κατω κατω εχεις και τη στηριξη του κοσμου, κι απ'την αλλη εναν Παο με ΔΔ, Σαρας ανυπαρκτους και αστοχια απο το τριποντο, ο οποιος μαλιστα σε ενα τόσο κλειστο ματς καταφερε να παρει καπου στους 16 ποντους απο αιφνιδιασμους, ενω εμεις 2.. Αυτο και μονο απο μονο του συνιστα μεγαλη διαφορα για τα δεδομενα του συγκεκριμενου κλειστου και σκληρου αγωνα. Ο Ολυμπιακος παγιδευτηκε στο παιχνιδι του Παο γι'αλλη μια φορα, και οσο περναγε η ωρα γεμιζε και περισσοτερο αγχος, ενω μπορουσε κατα τη γνωμη μου να το ειχε καθαρισει με 10 ποντους διαφορα το συγκεκριμενο ματς, αν το πηγαινε λιγο διαφορετικα.
berry

θελω προπονητη να γουσταρει γρηγορο μπασκετ ρε γαμωτεν !
πως επαιζαν ετσι #%$$$#%@@$%#^%$&&@@@$^^ ?

επιθετικα για αλλη μια φορα πελαγοδρομουσαμε ανελεητα ,αβιαστα ,αβαδιστα (ιδιως το τελευταιο) κλπ και τα περιμεναμε ολα απο προσωπικες ενεργειες των παικτων μας

μου κανει εντυπωση που υπαρχει ακομα κοσμος που πιστευει οτι εχουμε ελπιδες να το παρουμε

να το χασουμε ρε μπας και αλλαξουν καποια προσωπα (γιαννακης,γκριρ κλπ)

Υ.Γ

να διευκρινησω κατι για να μην παρεξηγηθω, οταν ελεγα οτι επρεπε να παρουν την ομαδα και να φυγουν οι αγγελοπουλοι με οποια συνεπεια , εννοουσα λογω των επεισοδιων φυσικα και οχι λογω διαιτησιας

αυτα για εδω. αρκετα με αυτο το τοπικ φετος για μενα ...πλεον σε πιο κουλ πραματα (μεταγραφες χοχοχο)

spysta
QUOTE(Anaz @ May 22 2009, 14:25 ) *
.Ο Ολυμπιακος παγιδευτηκε στο παιχνιδι του Παο γι'αλλη μια φορα, και οσο περναγε η ωρα γεμιζε και περισσοτερο αγχος, ενω μπορουσε κατα τη γνωμη μου να το ειχε καθαρισει με 10 ποντους διαφορα το συγκεκριμενο ματς, αν το πηγαινε λιγο διαφορετικα.

Να το ετρεχε λιγο παραπανω για παραδειγμα .. και με τον Τσιλντρες σε μεγαλη νυχτα και τους σουτερ μας σε ασχημη βραδια .. θα ηταν καλυτερο να παει σε ενα πιο αναρχο παιχνιδι για ενα χρονικο διαστημα με γρηγορα λει απ και καλαθια ..

Γιατι φοβαται ο Δρακος να παιξει γρηγορα με τον ΠΑΟ ??
Και η Μπαρτσα και η Σιενα που το εκανα τον κερδισαν ευκολα .. και δεν ειναι να πεις οτι δεν εχει τους παικτες .. αντιθετως μαλλον
η 5αδα Παπαλουκας Γκρηρ Τσιλντρες Πριντεζης Μπουρουσης ευκολα μπορει να παιξει πολυ γηργορα
Archigos
Παιδια δεν ξερω αν υποθηκε προηγουμενως αλλα στην φαση με τον Παπαλουκα πρεπει να εχει κανει βημματα...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Η μπαλα μας εμεινε στα χερια 6-7 φορες.
Επιθετικα δεν κανουμε τιποτα, δεν εχουμε κινηση,
δεν προσπαθουμε να ελευθερωσουμε τους σουτερ μας.

Και για ολα αυτα δεν φταιω εγω σιγουρα.

Το καλυτερο το ακουσα σημερα στο ραδιο.

Πριν το ματς ο Ζαβλανος καλεσε τους ανθρωπους των 2 ομαδων,
για να του που ποιοι θα κατσουν στο καθε παγκο και με ποια ιδιοτητα.
Αφου περασαν ολοι ενας-ενας και τους ειδε,
τελευταιος ηταν ο γιατρος του Ολυμπιακου κ. Αποστολοπουλος, ο οποιος του ειπε
''καλησπερα κυριε Ζαβλανε, ειμαι ο κ. Αποστολοπουλος γιατρος της ομαδας του Ολυμπιακου.
Ειμαι ορθοπεδικος και χειρουργος, ειμαστε συναδελφοι δηλαδη''

Ωραιος ο γιατρος.............................
GreekNick
QUOTE(Archigos @ May 22 2009, 18:51 ) *
Παιδια δεν ξερω αν υποθηκε προηγουμενως αλλα στην φαση με τον Παπαλουκα πρεπει να εχει κανει βημματα...

ΑΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΒΗΜΑΤΑ Ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΤΙΣΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΙΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ 1-0 ΜΠΡΟΣΤΑΟ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ

ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ

ΜΙΑ Ο ΑΚΕΡ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
Flash
Καλώς ήρθες. Μη γράφεις με κεφαλαία, σημαίνουν ότι φωνάζεις.
GreekNick
QUOTE(Flash @ May 23 2009, 02:37 ) *
Καλώς ήρθες. Μη γράφεις με κεφαλαία, σημαίνουν ότι φωνάζεις.

Sorry

Παντος εγω δεν νομιζω να ξαναπαιξει τοσο ασχημα ο Ολυμπιακος. Θα μου πειτε τωρα ο Παναθιναικος θα ξανα ειναι τοσο χαλια περιφιριακα στην επιθεση ?

Εξακολουθω να πιστευω πως τιποτε δεν τελιωσε ακομα. Ελπιζω παντοσ να δουμε καλυτερα ματς απο εδω και περα
PAKMAN
Πολύ αγχος και οι δύο ομάδες. Απαραίτητο ματς γιά την εμπειρία των παικτων του Ολυμπιακου όπου εκει νομίζω είναι μόνο η διαφορα. Όσο προχωράει ο χρόνος πιστευω πως δουλέυει υπερ του Γιαννάκη. Μην ξεχνάμε και το πρωτοσέλιδο της Πράσινης. Ο Μπουρούσης να δείχνει 10 και από κάτω γράφει ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ. Υπομονή.....
giorgos_g7
και εγω πιστευω οτι ο ΘΡΥΛΟΣ δν θα ξαναπαιξει ετσι. ρε παιδια το θεμα ξερεται ποιο ειναι? η υποταγή. απλα εχουμε παραδεχτει τη μοιρα μας. πως θα ριξουμε την βαζελικη αυτοκρατορια οταν φτανουμε συνεχεια τοσο κοντα και δν τα καταφερνουμε.? τι δλδ ειναι ανικητοι? ΟΧΙ! μηπως εμεις αδικουμε τον εαυτο λιγακι λεω μηπως? μηπως επρεπε να παρουμε το παιχνιδι προχθες και να λεγαμε δ θα παιξουμε ετσι την αλλη φορα στο ΣΕΦ? κριμα παντως. ηταν η ευκερια φετος.
θυμαμαι πριν 1 χρονο. οταν ειχα γενεθλια περναμε παπαλουκα και ελεγα οτι ηταν το καλυτερο δωρο γενεθλιων. πιστευα οτι θα παρουμε κουπες φετος. επρεπε να γινει η ολικη αλλαγη φετος και να ανεβουμε εμεις στο πιο ψηλο σκαλι. ουτε φετος λοιπον... (κατα 80%) δν μας εχω ικανους για νικη μεσα στο ΟΑΚΑ. ποτε δν καταφεραμε επι γιαννακη να κοντρολαρουμε το ματς. περα απο τον περσινο 1ο τελικο που το παλέψαμε. για να νικησουμε πρεπει να φαμε κατω απο 80 ποντους ή να παιξουμε οπως με ταου. (80-88) αλλα δν ξερω. τους εχουμε κερδισει όλους! ΜΑ ΟΛΟΥΣ μεσα σε 1,5 χρονο! εκτος απο τον παο...
Marciulionis
Καλή η καταστροφολογία των ημερών, και δε μπορώ να πω ότι δε τη διασκεδάζω΄tongue.gif , άλλα έχει αρκετά ακόμα παιχνίδια η σειρά. Ο ΠΑΟ έδειξε κάπως κουρασμένος και με προβλήματα και δεν είναι και τόσο απίθανο να κάνει ένα διπλό ο ΟΣΦΠ και να γυρίσει τη σειρά στο ΣΕΦ. Κατά τη γνώμη μου έχει πολύ ψωμί ακόμα η σειρά και δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμα!

Αν κάνει κάνα διπλό ο ΟΣΦΠ με σόλο Γκριρ-Βούισιτς και καμιά 30αριά πόντους ο καθένας έκαστος θα γίνει η κωλοτούμπα το αγαπημένο φορουμιακό σπορ smiley.gif smiley.gif
a bullet for your head
Ex-Hawk Childress not affected by riots

Former Atlanta Hawks swingman Josh Childress asserted on Friday that violence he witnessed in the stands while playing in Greece's top professional league won't influence his decision on whether to stay in Europe for another season.

Childress

"The fans are obviously very passionate because we're in the finals of the Greek championship," Childress, in Athens, said by phone to The Associated Press. "Yes, there was unnecessary violence. It obviously doesn't help the game. It doesn't help the players, but that will not have an effect on my decision about where I play next year."

On Thursday night, the opening game of the Greek finals was interrupted for nearly 20 minutes with 1:25 to play and Panathinaikos, the visiting team, leading 60-58.

Olympiakos fans threw a flare, plastic bottles and other items at Panathinaikos' bench during a timeout, sending the players scampering for safety. A timekeeper was slightly injured and part of the bench and the surrounding court had burn marks.

Enraged fans tried to storm the court despite pleas for calm by Olympiakos players. Riot police moved in to contain the spectators.

Childress spoke out against fan violence after the contest, saying "The violence we saw today, will make me think real hard over my future in Europe." On Friday, he amended those statements, saying he believed some of his comments were misinterpreted in a way that made it appear he wished to leave Greece after this season.

αποσπασμα αρθρου του ESPN

Ε..να μην προωθησουμε λιγακι και στο εξωτερικο τα ''καλα του προιοντος μας..''..??
prezonautis
παιδες καλησπερα και απο μενα..

εχω διαβασει πολλα σχολια για το πρωτο ματς της σειρας.υπαρχουν ολων των ειδων οι αποψεις.οι μεν παναθηναϊκοί πιστεουν οτι πλεον φανταζει πολυ ευκολο το τριπλ κραουν.οι δε ολυμπιακοί(ομοιδεατες)λενε φτου και απο την αρχη παλι..θα προσπαθησω να κανω μια υγιεινη κριτικη για το ματς που ερχεται,φυσικα με τον κινδυνο του να εκτεθω..

καταρχας να διευκρινησω εξ αρχης οτι θεωρω τον παο καλυτερη ομαδα προπαντως διοτι διαθετει τον καλυτερο και ποιοτηκοτερο προπονητη της ευρωπης..και οχι λογω ομαδας και ποιοτητας παιχτων..γνωμη μου ειναι οτι αμφοτερες οι ομαδες διαθετουν σε ολες τις θεσεις ισαξιους παιχτες που πλεον μετα απο 50 παιχνιδια μαζι φετος εχουν μαθει καλα ο ενας τον αλλον.

ομως πιστευω πως,το που θα καταληξει το πρωταθλημα,συνεχιζει να περναει ακομα πρωτα απο ολα απο την αποδοση των παιχτων του ολυμπιακου.

ακουω και διαβαζω αποψεις παναθηναικων που λενε χαρακτηριστικα οτι "αφου δε νικησε ο ΟΣΦΠ προχθες με Διαμαντιδη,Σαρας να εχουν μηδαμινη προσφορα,δν θα νικησει ποτε"..φυσικα οι κατα τ'αλλα συμπαθεις παναθηναικοι οντας μεθυσμενοι απο την κατακτηση του ευρωπαικου και με μεγαλοι επαρση πιστεουν ακομη οτι ο παναθηναικος νικαει ευκολα τον ολυμπιακο με την μια 'η με την αλλη.

μου φαινεται σχεδον περιττο να μιλησω για την αποδοση παιχτων κλειδια του ολυμπιακου(Παπαλουκα,Γκριρ,Βουισιτσ,Χαλπερ
ιν).μου φαινεται επισης περιττο να μιλησω για την απουσια του Βασιλοπουλου(δν την υπολογιζει κανεις),οπως και για αλλο ενα κακο κοουτσαρισμα του γιαννακη.

σιγουρα οι ψυχολογια του παο ειναι στ υψη,ισως και να υπαρχει πλεον η σιωπηλη πιστη οτι τα παντα τελειωσαν..

εδω ομως ειναι η ευκαιρια του ΟΣΦΠ.
ομολογουμενως απο ολους πλεον ειναι το μεγαλο αουτσαιντερ που με παρομοια κακες εμφανισεις με της πεμπτης,δν θα δυσκολευτει να "σκουπιστει" απο τον πρωταθλητη ευρωπης..προσωπικη γνωμη ειναι οτι δυο απο τους παιχτες του ΟΣΦΠ που προανεφερα,παπαλουκας και γκριρ,ειναι ικανοι να αλλαξουν και παλι την σειρα των τελικων και φανταζει μεγαλη η ευκαιρια τους στ ματια μου δεδομενου του ολου κλιματος περι ΟΣΦΠ-αουτσαιντερ που εχει δημιουργηθει απο τυπο,οπαδους,φιλαθλους κτλ.ο πρωτος ειναι πρωτος σε ασσιστ στ ευρωπη τα τελευταια χρονια,ο δευτερος ειναι ο πιο αξιοπιστος σκορερ του ολυμπιακου.οι δυο τους παιζοντας ο καθενας το ρολο του ειτε με πικ εν ρολ,ειτε βρισκοντας τους διαδρομους για τις καταλληλες διεισδησεις,μπορουν να κανουν Βουισιτς και Μπουρουση τζαμπα μαγκες σημειωνοντας ευκολα καλαθια ή τουλ αξιοποιοντας σωστα τις ικανοτητες των δυο ψηλων.3 απο τους παραπανω ειχανε εξισου μηδενικη αποδοση με σαρας και διαμαντιδη-ισως και κατι λιγοτερο.ο χαλπεριν ητανε ο πιο σταθερος μετα το μπουρουση παιχτης φετος στ αποδοση του και σιγουρα μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απο τους 0 ποντους που ειχε εχθες.Πριντεζης και Ερτσεγκ μπορουν να δωσουνε ανασες κατω απο τη ρακετα και να ανταπεξελθουν αμυντικα και επιθετικα στ μονομαχιες με τσαρτσαρη και φωτση.δεδομενου κ των ποντων-ριμπαουντ του Τσιλντρες και με την ευχη καποιας εκπληξης απο πλευρας Τεοντοσιτς-Σχορτσιανιτη(ειναι κομματακι χλωμο) ο ολυμπιακος μπορει να καθυλωσει τον παο εκμεταλλευομενος τις αδυναμιες που κατα τη γνωμη μ ειναι γνωστες πλεον.ο παο παλι κατα τη προσωπικη μου γνωμη δεν εχει να περιμενει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειδε προχθες αλλα και γενικα τον τελευταιο καιρο.ο διαμαντιδης εχει βγει εντελως εκτος ρυθμου με τους τραυματισμους των τελευτ μηνων και στ ματια μου φανταζει μια μεγαλη ευκαιρια απο μονο του αυτο.ο διαμαντιδης ειναι το μεγαλυτερο οπλο του παο.δν ειναι μονο τα οσα δινει σε αμυνα και επιθεση αλλα η καθολα ηγετικη του παρουσια στ γηπεδο.ο τσαρτσαρης επισης και αυτος φανταζει μακρια απο τον καλο του εαυτο.ο σπανουλης δινει αυτο που εχει να δωσει σε καθε αγωνα,αλλοτε περισσοτερο,αλλοτε λιγοτερο και ο σαρας ειναι ικανος για ολα,υψος και βαθος.ο μπατιστ εχει να προσφερει κ αυτος λιγο πολυ καποια στανταρντ ανεκτιμητα πραματα και οι πεκοβιτς-νικολας γνωμη μου ειναι οτι δν αποτελουν μεγαλη απειλη αν αντιμετωπιστουν σωστα στ αμυνα.ολα αυτα δεδομενου των αλληλοκαλυψεων-παγιδων που πρεπει να υπαρχουν στ αμυνα καθως και με το κλιμα που προανεφερα πριν και την σιγουρα πανηγυρτζιδικη ατμοσφαιρα που θα υπαρχει στ οακα(χαρακτηριστικο των παναθηναικων) αποτελουν γιγαντια ευκαιρια για να δραπετευσει νικητης ο ολυμπιακος(εαν φυσικα και τα σφυριγματα ειναι 50-50)..και να παει την σειρα ετσι ωστε να κριθουν τα παντα στ 5ο τελικο.

ο γιαννακης πρεπει κ αυτος να αποδειξει την παρουσια του που δν γινοταν αισθητη σε καμια περιπτωση στ αγωνα της πεμπτης και να δωσει βοηθειες-ανασες απο τον παγκο.

συνοψιζοντας εχω να πιστευω οτι ο παναθηναικος πλεον εαν δν παιξει το 90% των δυνατοτητων του δν μπορει να νικησει τον σοβαρο ολυμπιακο(τουλαχιστον ευκολα).σιγουρα επισης θελω να πιστεψω οτι λογω καταστασης διαμαντιδη ειναι αδυνατο να πιασει αυτο το 90% αυριο.ευχομαι να μη με διαψευσει ο μητσος!

υγ.:πιστευω οτι οι παναθηναικοι βλεπουνε και ξερουνε πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι οι δικοι μ.αυτο απο μονο του με κανει να πιστευω οτι δν θα εχουν την βλακεια μεσα τους να προκαλεσουν επεισοδια σε οποιοδηποτε σημειο αυριο,ειτε κατα τη διαρκεια της αναμετρησης ειτε μετα!
Paris87
QUOTE(prezonautis @ May 24 2009, 21:42 ) *
παιδες καλησπερα και απο μενα..

εχω διαβασει πολλα σχολια για το πρωτο ματς της σειρας.υπαρχουν ολων των ειδων οι αποψεις.οι μεν παναθηναϊκοί πιστεουν οτι πλεον φανταζει πολυ ευκολο το τριπλ κραουν.οι δε ολυμπιακοί(ομοιδεατες)λενε φτου και απο την αρχη παλι..θα προσπαθησω να κανω μια υγιεινη κριτικη για το ματς που ερχεται,φυσικα με τον κινδυνο του να εκτεθω..

καταρχας να διευκρινησω εξ αρχης οτι θεωρω τον παο καλυτερη ομαδα προπαντως διοτι διαθετει τον καλυτερο και ποιοτηκοτερο προπονητη της ευρωπης..και οχι λογω ομαδας και ποιοτητας παιχτων..γνωμη μου ειναι οτι αμφοτερες οι ομαδες διαθετουν σε ολες τις θεσεις ισαξιους παιχτες που πλεον μετα απο 50 παιχνιδια μαζι φετος εχουν μαθει καλα ο ενας τον αλλον.

ομως πιστευω πως,το που θα καταληξει το πρωταθλημα,συνεχιζει να περναει ακομα πρωτα απο ολα απο την αποδοση των παιχτων του ολυμπιακου.

ακουω και διαβαζω αποψεις παναθηναικων που λενε χαρακτηριστικα οτι "αφου δε νικησε ο ΟΣΦΠ προχθες με Διαμαντιδη,Σαρας να εχουν μηδαμινη προσφορα,δν θα νικησει ποτε"..φυσικα οι κατα τ'αλλα συμπαθεις παναθηναικοι οντας μεθυσμενοι απο την κατακτηση του ευρωπαικου και με μεγαλοι επαρση πιστεουν ακομη οτι ο παναθηναικος νικαει ευκολα τον ολυμπιακο με την μια 'η με την αλλη.

μου φαινεται σχεδον περιττο να μιλησω για την αποδοση παιχτων κλειδια του ολυμπιακου(Παπαλουκα,Γκριρ,Βουισιτσ,Χαλπερ
ιν).μου φαινεται επισης περιττο να μιλησω για την απουσια του Βασιλοπουλου(δν την υπολογιζει κανεις),οπως και για αλλο ενα κακο κοουτσαρισμα του γιαννακη.

σιγουρα οι ψυχολογια του παο ειναι στ υψη,ισως και να υπαρχει πλεον η σιωπηλη πιστη οτι τα παντα τελειωσαν..

εδω ομως ειναι η ευκαιρια του ΟΣΦΠ.
ομολογουμενως απο ολους πλεον ειναι το μεγαλο αουτσαιντερ που με παρομοια κακες εμφανισεις με της πεμπτης,δν θα δυσκολευτει να "σκουπιστει" απο τον πρωταθλητη ευρωπης..προσωπικη γνωμη ειναι οτι δυο απο τους παιχτες του ΟΣΦΠ που προανεφερα,παπαλουκας και γκριρ,ειναι ικανοι να αλλαξουν και παλι την σειρα των τελικων και φανταζει μεγαλη η ευκαιρια τους στ ματια μου δεδομενου του ολου κλιματος περι ΟΣΦΠ-αουτσαιντερ που εχει δημιουργηθει απο τυπο,οπαδους,φιλαθλους κτλ.ο πρωτος ειναι πρωτος σε ασσιστ στ ευρωπη τα τελευταια χρονια,ο δευτερος ειναι ο πιο αξιοπιστος σκορερ του ολυμπιακου.οι δυο τους παιζοντας ο καθενας το ρολο του ειτε με πικ εν ρολ,ειτε βρισκοντας τους διαδρομους για τις καταλληλες διεισδησεις,μπορουν να κανουν Βουισιτς και Μπουρουση τζαμπα μαγκες σημειωνοντας ευκολα καλαθια ή τουλ αξιοποιοντας σωστα τις ικανοτητες των δυο ψηλων.3 απο τους παραπανω ειχανε εξισου μηδενικη αποδοση με σαρας και διαμαντιδη-ισως και κατι λιγοτερο.ο χαλπεριν ητανε ο πιο σταθερος μετα το μπουρουση παιχτης φετος στ αποδοση του και σιγουρα μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα απο τους 0 ποντους που ειχε εχθες.Πριντεζης και Ερτσεγκ μπορουν να δωσουνε ανασες κατω απο τη ρακετα και να ανταπεξελθουν αμυντικα και επιθετικα στ μονομαχιες με τσαρτσαρη και φωτση.δεδομενου κ των ποντων-ριμπαουντ του Τσιλντρες και με την ευχη καποιας εκπληξης απο πλευρας Τεοντοσιτς-Σχορτσιανιτη(ειναι κομματακι χλωμο) ο ολυμπιακος μπορει να καθυλωσει τον παο εκμεταλλευομενος τις αδυναμιες που κατα τη γνωμη μ ειναι γνωστες πλεον.ο παο παλι κατα τη προσωπικη μου γνωμη δεν εχει να περιμενει κατι διαφορετικο απο αυτο που ειδε προχθες αλλα και γενικα τον τελευταιο καιρο.ο διαμαντιδης εχει βγει εντελως εκτος ρυθμου με τους τραυματισμους των τελευτ μηνων και στ ματια μου φανταζει μια μεγαλη ευκαιρια απο μονο του αυτο.ο διαμαντιδης ειναι το μεγαλυτερο οπλο του παο.δν ειναι μονο τα οσα δινει σε αμυνα και επιθεση αλλα η καθολα ηγετικη του παρουσια στ γηπεδο.ο τσαρτσαρης επισης και αυτος φανταζει μακρια απο τον καλο του εαυτο.ο σπανουλης δινει αυτο που εχει να δωσει σε καθε αγωνα,αλλοτε περισσοτερο,αλλοτε λιγοτερο και ο σαρας ειναι ικανος για ολα,υψος και βαθος.ο μπατιστ εχει να προσφερει κ αυτος λιγο πολυ καποια στανταρντ ανεκτιμητα πραματα και οι πεκοβιτς-νικολας γνωμη μου ειναι οτι δν αποτελουν μεγαλη απειλη αν αντιμετωπιστουν σωστα στ αμυνα.ολα αυτα δεδομενου των αλληλοκαλυψεων-παγιδων που πρεπει να υπαρχουν στ αμυνα καθως και με το κλιμα που προανεφερα πριν και την σιγουρα πανηγυρτζιδικη ατμοσφαιρα που θα υπαρχει στ οακα(χαρακτηριστικο των παναθηναικων) αποτελουν γιγαντια ευκαιρια για να δραπετευσει νικητης ο ολυμπιακος(εαν φυσικα και τα σφυριγματα ειναι 50-50)..και να παει την σειρα ετσι ωστε να κριθουν τα παντα στ 5ο τελικο.

ο γιαννακης πρεπει κ αυτος να αποδειξει την παρουσια του που δν γινοταν αισθητη σε καμια περιπτωση στ αγωνα της πεμπτης και να δωσει βοηθειες-ανασες απο τον παγκο.

συνοψιζοντας εχω να πιστευω οτι ο παναθηναικος πλεον εαν δν παιξει το 90% των δυνατοτητων του δν μπορει να νικησει τον σοβαρο ολυμπιακο(τουλαχιστον ευκολα).σιγουρα επισης θελω να πιστεψω οτι λογω καταστασης διαμαντιδη ειναι αδυνατο να πιασει αυτο το 90% αυριο.ευχομαι να μη με διαψευσει ο μητσος!

υγ.:πιστευω οτι οι παναθηναικοι βλεπουνε και ξερουνε πολυ περισσοτερο μπασκετ απο οτι οι δικοι μ.αυτο απο μονο του με κανει να πιστευω οτι δν θα εχουν την βλακεια μεσα τους να προκαλεσουν επεισοδια σε οποιοδηποτε σημειο αυριο,ειτε κατα τη διαρκεια της αναμετρησης ειτε μετα!

Μου αρεσει που λες οτι ειναι περριτο να μιλησεις για αυτους τους παιχτες και μετα το αναλυεις... rolleyes.gif
Κατ' εμε εχεις κανει λαθος σε μερικα πραγματα ή διαπιστωσεις που εχεις κανει αλλα δν προκειτε να τις αναλυσω γιατι δεν προλαβαινω τωρα να γραψω, εχω μια δουλεια. Ενα πχ παντως ειναι οτι λες οτι Πεκοβιτς νικολας δν αποτελουν μεγαλη απειλη εαν αντιμετωπιστουν σωστα...
Μα εαν θες να αντιμετωπισεις σωστα τον Πεκοβιτς θα παθεις οτι επαθε και η ΤΣΣΚΑ που αφησε τους περιφερειακους
και αν το πας ετσι ολοι οι παιχτες εαν αντιμετωπιστουν σωστα αμυντικα δεν υπαρχει προβλημα!!! Επισης στηριζεσαι σε πολλες υποθεσεις και ετσι δεν καταληγεις σε σωστα συμπερασματα οπως "εαν δεν παιξει το 90%" "εαν δεν παει καλα ο Διαμαντιδης" κ.α
Φαντασου πχ ΕΑΝ δεν παει καλα ο Παπαλουκας με τι πλει μακερ θα παιξει ο Ολυμπιακος...ετσι ομως δεν γινεται τιποτα, υπαρχουν πολλα εαν smiley.gif
prezonautis
φιλε μου μιλω με βαση την εικονα που εχω σχηματισει για τις ομαδες και την κατασταση των παιχτων τον τελευταιο καιρο.

νομιζω πως αποτελει κοινη διαπιστωση πως ο διαμαντιδης ειναι σκια του εαυτου του.

μεσα απο αυτο που ειπα για πεκοβιτς-νικολας,θελω να τονισω πιο πολυ οτι δν τους θεωρω μεγαλες απειλες(σε σχεση με αλλους παιχτες του ΠΑΟ,βλεπε Μπατιστ,Σπανουλη).

οσον αφορα την αποδοση κλειδιων του ΟΣΦΠ που την πεμπτη ητανε στ 0,θελω πιο πολυ να σου τονισω οτι θα ειναι μεγαλη εκπληξη για μενα αν οι ιδιοι παιχτες ξαναπραγματοποιησουν τοσο ασχημη εμφανιση.φυσικα δν διανυουνε καμια περιοδο ντεφορμαρισματος,ουτε ο Γκριρ ουτε ο Παπαλουκας,ισα ισα που τους τελευταιους μηνες παρουσιαζουν μια σταθερα καλη εικονα.ητανε οι παιχτες κλειδια του ΟΣΦΠ στις περισσοτερες απο τις φετινες μας αναμετρησεις και μοιαζανε να ναι εκτος τοπου και χρονου την πεμπτη,με ενα καρω λαθη-λαθος επιλογες..

θα ηθελα οποτε μπορεσεις να συζητησουμε εκτενεστερα και να ακουσω και τις αποψεις σου.

καλημερα!
same
φιλε μου μιλω με βαση την εικονα που εχω σχηματισει για τις ομαδες και την κατασταση των παιχτων τον τελευταιο καιρο.

νομιζω πως αποτελει κοινη διαπιστωση πως ο διαμαντιδης ειναι σκια του εαυτου του.

μεσα απο αυτο που ειπα για πεκοβιτς-νικολας,θελω να τονισω πιο πολυ οτι δν τους θεωρω μεγαλες απειλες(σε σχεση με αλλους παιχτες του ΠΑΟ,βλεπε Μπατιστ,Σπανουλη).

οσον αφορα την αποδοση κλειδιων του ΟΣΦΠ που την πεμπτη ητανε στ 0,θελω πιο πολυ να σου τονισω οτι θα ειναι μεγαλη εκπληξη για μενα αν οι ιδιοι παιχτες ξαναπραγματοποιησουν τοσο ασχημη εμφανιση.φυσικα δν διανυουνε καμια περιοδο ντεφορμαρισματος,ουτε ο Γκριρ ουτε ο Παπαλουκας,ισα ισα που τους τελευταιους μηνες παρουσιαζουν μια σταθερα καλη εικονα.ητανε οι παιχτες κλειδια του ΟΣΦΠ στις περισσοτερες απο τις φετινες μας αναμετρησεις και μοιαζανε να ναι εκτος τοπου και χρονου την πεμπτη,με ενα καρω λαθη-λαθος επιλογες..

θα ηθελα οποτε μπορεσεις να συζητησουμε εκτενεστερα και να ακουσω και τις αποψεις σου.

καλημερα!

η πολύ κακή απόδοση παικτών όπως ο Γκριρ κι ο Χαλπεριν που δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά μόνο με ελεύθερες βολές δεν είναι αποτέλεσμα της κακής αγωνιστικής τους κατάστασης αλλά της ασφικτικής άμυνας των παικτών του Παναθηναικού...θυμήσου πόσες φορές έμεινε η μπάλα στα χέρια του Γκριρ μαρκαριζόμενος είτε από τον Σπανούλη είτε από τον Νίκολας

επίσης πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι θα παίξει αρνητικό ρόλο ο παράγοντας ψυχολογία για τον Ολυμπιακό...σκεφτείτε πως είναι να κάνεις μια μαγική χρονιά στην κανονική περίοδο έχοντας ηττηθεί μια μόνο φορά εκτός και καμία εντός κερδίζοντας το πλεονέκτημα έδρας και να το χάνεις μέσα σε ένα βράδυ...μεγάλο ξενέρωμα...δύσκολα θα το ξεπεράσουν οι άπειροι παίκτες του Ολυμπιακού που ακόμα παρά τις προσδοκίες και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει δεν έχουν κατακτήσει κανέναν τίτλο..
rankin
QUOTE(same @ May 25 2009, 13:14 ) *
η πολύ κακή απόδοση παικτών όπως ο Γκριρ κι ο Χαλπεριν που δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά μόνο με ελεύθερες βολές δεν είναι αποτέλεσμα της κακής αγωνιστικής τους κατάστασης αλλά της ασφικτικής άμυνας των παικτών του Παναθηναικού...

Ο Γκριρ, ναι, είχε προσαρμοσμένη άμυνα πάνω του..
Ο χαλπερίν όμως έχασε 2 τρίποντα εντελώς μόνος του..
O.B.C
και ο γκιρ έχασε ένα που ήταν μόνος.... mellow.gif
Paris87
QUOTE(prezonautis @ May 25 2009, 12:02 ) *

καλημερα!

Ετσι ειναι δεν διαφωνω καλα τα λες...Ε δεν εχω να πω τιποτα, τα εχουμε αναλυσει υπερβολικα ολα smiley.gif
Ευτυχως σημερα ειναι το 2ο παιχνιδι για να μας δωσει λιγο "τροφη". Τα λεμε τα μεσανυχτα icon_joy.gif
virgin13
δεν νομιζω οτι ο διαμαντιδης θα ειναι σκια του ευατου του.στο σεφ ειδα παταγε καλά και προσπαθουσε να παιξει γρηγορα το παιχνιδι.μπορεί να ειναι το κλείδι σημερα.ειναι πολυ μεγαλος παικτης και μπορει να κανει τα παντα ανα πασα στιγμη.
virgin13
μεγαλη ποινη επιβληθηκε στον ολυμπιακο με 2 αγωνεσ κεκλεισμενων των θυρων.το 5ο ματς αν γινει θα ειναι κεκλεισμενων

panagiotisTheDream
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...cos/240167.html
virgin13
QUOTE(PAKMAN @ May 25 2009, 18:40 ) *
ΠΡΙΝ ΤΟ 5ο υπαρχει το δευτερο(σιγουρο) το 3ο(σιγουρο) το 4ο ΑΝ ...και μετά το 5ο......

ειπα αν γινει.δεν ειπα οτι θα γινει σιγουρα.παντως αυτο που κηνυγουσε ο ολυμπιακος τοσο καιρο την εδρα δηλαδη βλεπει σε λιγες μερες αυτο να χανεται και η ειδηση ερχεται στο χειροτερο timing
thrylos7
Με ρέγουλα τα spam posts. Δεν είναι chat. Κάποια σβήστηκαν.
PAKMAN
Ισως θα έπρεπε να ανακοινωθεί από τα μεγαφωνα σήμερα η τιμωρία του γηπέδου του Ολυμπιακού και πως ΑΝ πέσει οτιδήποτε στο παρκέ ο Παναθηναικός θα ζητήσει επίσημη τιμωρία της εδρας του 4 (ΤΕΣΣΑΡΩΝ ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ. Ημαρτον πιά.... ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΣ ph34r.gif
valsam
Μακαρι να πεσουν τιμωριες σ'ολες τις ομαδες αν οι φιλαθλοι τους ξανακανουν αυτα τα αισχοι !!!!!!!!!!!
Να δω πως αισθανονται τωρα αυτοι οι επιστημονες τωρα που διπλοκαταδικαζουν την ομαδα τους !!!!!!!!!
Αλλα πολυ φοβαμαι οτι οι αρχες δεν επιβαλουν τις ποινες με τα ιδια μετρα και σταθμα, π.χ εχουν φωναξει και επιπληξη τον Αρη για τα χαρτακια!!!!!!!!!!!
Ναι αυτα τα χαρτακια που θαυμαζουν ολοι !!!!!!!!!!!!!!
lakersdynasty
Αυτα τα χαρτακια τα θαυμαζουν οσοι δεν ειναι μεσα στο παρκε.

Η επιπληξη δεν γινεται για τα χαρτακια αλλα για την καθυστερηση του αγωνα.

Οσο κι αν βοηθουν στην εκπληκτικη ατμοσφαιρα του Αλεξανδρειου τον αγωνα τον καθηστερουν.
same
μεγαλη ποινη επιβληθηκε στον ολυμπιακο με 2 αγωνεσ κεκλεισμενων των θυρων.το 5ο ματς αν γινει θα ειναι κεκλεισμενων

εγώ διάβασα και για πρόστιμο 50000 €...
sihainas
Δίκαια τιμωρείται ο Ολυμπιακός...αλλά ήθελα να ξερα πότε θα καταλάβουν ότι το άδειο γήπεδο (ειδικά σε ένα τελικό) δεν είναι λύση..τέτοιες τιμωρίες έχουμε δει πολλές κι όμως κάθε φορά στα ντέρμπυ τα ίδια γίνονται....πρέπει να αλλάξουν τακτική αν θέλουν να δουν αποτελέσματα.
Marciulionis
Οφτόπικ άλλα η τιμωρία της έδρας είναι μια ανοησία και μισή που τιμωρεί ουσιαστικά τους υγιείς φιλάθλους και τους κατόχους διαρκείας... Βάλε 1-2 εκτατομύριο/α ευρώ πρόστιμο και θα σου πω εγώ αν θα ξαναγίνουν επεισόδεια...

Κι επιτέλους να τιμωρήσει κάποιος μεμονωμένα άτομα μέσα από το βίντεο του αγώνα... Άμα καταστραφούν οι οικογένειες και οι ζωές 5-6 κάφρων μέσα από παραδειγματικά πρόστιμα να δείτε τι ήσυχα θα κάτσουν οι υπόλοιποι...
PAKMAN
Δηλαδη τι θεωρείς λύση ??? Το χρηματικό πρόστιμο ή την αφαίρεση βαθμών??? Αφου τα τζιμάνια δεν καταλαβαίνουν από τετοια. Πίνουν τους μπάφους τους και ζητάνε σε αιφνιδιασμό του Τσίλι και του Νίκολας οφσαιντ ugly_tocktock.gif
berry
αφαιρεση βαθμων ,τιμωρια εδρας ,χρηματικο προστιμο και συλληψεις με αρμοζουσες ποινες στον καθε καφρο

οτι πιο σκληρο μπορει να εφαρμοστει ,να εφαρμοστει γιατι εχει καταντησει αηδια πλεον

και ολα αυτα χωρις εφεσεις και αναλογες μπουρδες

και αμεση ισχυ των νομων , οχι σε 5 μερες απο την αποφαση. ειναι σαν να τους λες σπαστε τα στον τελευταιο τελικο δεν τρεχει ...του χρονου κεκλεισμενων με Ηλυσιακο

και αν ολα αυτα δεν πιασουν ας γινουν κινησεις απο την καθε διοικηση...πχ παιρνω την ομαδα και φευγω και ας μηδενιστω

αυτα τα ολιγα ... αντε με την νικη
kotzito
Πολυ σωστη η τιμωρια απο αποψης των γεγονοτων που συνεβησαν.Ειναι κριμα ομως οπως ειπε και ο marculionis να την πληρωνουν τοσες χιλιαδες κατοχοι διαρκειας και φιλοι του Ολυμπιακου για την ανοησια μιας μεριδας ανθρωπων.Απο την αλλη δεν υπαρχει καμια λυση για αυτο το προβλημα.Ο καφρος Ολυμπιακος,Παναθηναικος και καθε καφρος παει στο γηπεδο για να φωναξει δυνατα,για να δειρει τους διαιτητες,να τρομαξει τους παικτες της αλλης ομαδας και μετα να το εχει καμαρι.Απο τα τοσα ατομα που εκαναν τα επεισοδια την Πεμπτη πιστευω οτι 1 ή 2 στους 10 σκεφτηκαν οτι με αυτο κανουν κακο στην ομαδα και μετα θα βγει ζημιωμενη.Και 10 αγωνιστικες να φαμε κεκλεισμενων αυτοι θα ειναι παλι εκει μετα για να ξανακανουν τα δικα τους.Ακουμε εδω και εναν χρονο σχεδον οτι σε ολα τα γηπεδα της Σουπερλιγκα και σε αρκετα απο αυτα της Α1 εχουν τοποθετηθει καμερες.Εγω εχω δει ελαχιστες συλληψεις να γινονται χαρη σε αυτες.Δεν νομιζω οτι αν δουνε ή υπευθυνοι ενα βιντεο απο τις καμερες ή ακομα και απο τα βιντεο που κυκλοφορουν στο ιντερνετ ειναι δυσκολο να εντοπισουν καποιες φατσες μεσα σε 200 ατομα.Στο κατω-κατω παντως ας προσεχαμε να μην βαζαμε τις πτυσσομενες.Ας ελπισουμε τωρα οτι θα κανουμε 2 νικες και η ομαδα θα παει στο 5ο παιχνιδι να τα παιξει ολα για ολα(το 2004-2005 παντως που ειχαμε παιξει κεκλεισμενων με τον ΠΑΟ στην κανονικη περιοδο ειχαμε κερδισει σχετικα ευκολα) και να μην παιζουμε του χρονου 1η αγωνιστικη με τον Παναθηναικο.
Marciulionis
Απλά πιστεύω ότι ένα υπέρογκο χρηματικό πρόστιμο θα πονέσει πολύ περισσότερο τη δοιήκηση οποιασδήποτε ομάδας και θα τη κάνει να το σκεφτεί πολύ πριν βάλει έξτρα κερκίδες, μετακινήσει τους κάφρους, δημιουργήσει κλίμα, ή αφήσει κάποια κερκόπορτα ανοιχτή για να μπούν τα καλόπαιδα... Επίσης μπροστά στο ενδεχόμενο να αναγκαστεί να πληρώσει ένα ποσό ίσο με ενα μεγάλο συμβόλαιο παίκτη διάρκειας ενός χρόνου η κάθε ομάδα θα προτιμήσει να λάβει και πρόσθετα μέτρα όπως πρόσληψη σεκιούριτι, ονομαστικά εισιτήρια, απαγορεύσεις εισόδου στο γήπεδο δια βίου σε συγκεκριμενα άτομα, εισαγωγή καμερών που θα κοιτάνε τις κερκίδες και λοιπά πολλά απλά και σχετικά εύκολα που θα μπορούσανε από μόνες τους να κάνουν οι δοιηκήσεις άμα πραγματικά εδιαφερότανε για τη πάταξη της βίας και που θα κάνουνε άμα έχουν το κίνητρο να γλιτώσουνε 4-5 εκατομύρια ευρώ το χρόνο...

Πέρα από τους κατόχους διαρκείας τιμωρεί και το ίδιο το άθλημα καθώς οι αγώνες κεκλεισμένων δε βλέπονται ούτε από τη τιβί...
berry
τι εμφανιση ηταν αυτη ? τι μαγεια ! ΝΒΑ !!! Δριμ Τιμ λεμε !

φερτε μου τον Σουλη λεμε ! icon_drunk.gif χιλιες φορες ...

kesariani 4ever
Ειναι ντροπη η εμφανιση αυτη.Δεν υπαρχουν λογια.ΞΕΦΤΙΛΑ και μαλιστα πολυ μεγαλη.Συγχαρητηρια στον βαζελο.Γιαννακη ειναι ντροπη να εμφανιζεται η ομαδα μας ετσι και να τρωει για πλακα 25 ποντους.Εαν δεν μπορεις πες το μας.Σεβασμος στην ιστορια και την φανελα της ομαδας μας.
valsam
Τα αδελφακια play station πρεπει να την σακουλευτηκαν την ηττα και την τιμωρια(να φαει και ο Παο για την φωτοβολιδα!) !!!!!!!!!!
Σκεφτονται τα 7μυρια του Τζος(και τα 4 του Ματσε),σκεφτονται τους καφρους που πετουν ΤΝΤ,σκεφτονται να διωξουν τον δρακο, σκεφτονται τελος παντων οτι κατι δεν εκαναν καλα και αμα χασουν και με σουιπ πολυ φοβαμαι οτι θα την κανουν!!!!!!!!!!
Ωραιο πρωταθλημα εχουμε να το χαιρομαστε !!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ειναι ο καθρευτης της κοινωνιας μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NikRag15
Χωρίς αρχη και τέλος...!!! ΚΡΙΜΑ...!!! Τέτοια απογοήτευση...!!
Μα να μην εμφανιστεί κανεις τους στο γήπεδο?? Δεν εχουν εγωισμό??
Το κακό είναι ότι πλέον δεν εχω αγχος για το εαν θα κερδίσουμε.. Είμαι σίγουρος ότι πάντα θα χάνουμε...!! Απλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο..!! Θα είναι 30 ποντους..?? Θα είναι στο καλάθι?? θα είναι με 3ποντα στα τελευταια λεπτα??
Η μόνη μου αγωνία είναι αυτη δυστυχως...!!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Consultant @ May 22 2009, 02:16 ) *
Mια και ο Γιαννακης δεν θα σου απαντησει απαντησε μας φιλε Λυκε ποσο εκτεθηκες σημερα για ολα αυτα τα απιθανα που γραφεις εδω και ενα χρονο για τον Τσιλντρες..
Δεν ειδαμε ουτε ενα σχολιο για την εμφανιση που εκανε και σε εξεθεσε ανεπανορθωτα..Βαρεθηκαμε να σε ακουμε εδω περα οτι ειναι αχρηστος και δεν αξιζει τα λεφτα του..Νισαφι φιλτατε!Αλλη φορα να αξιολογεις τον παιχτη και να εχεις μην σαν επιχειρηματα τις παικτικες σου προτιμησεις...Κουρασες..Kαι οχι για το συμφερον του Ολυμπιακου,αλλα για να γυρισει ο Γουντς και κατι αλλα απιθανα που γραφεις..
Τσιλιμπεργκερ και Τσιλιμπεργκερ.

Το καινουριο μπεργκερ των 25 ποντων,#1 στην αμυνα και παρολιγον ηρωας της βραδιας το εχεις δει;

Περιμενω να δω το σχολιο σου για την σημερινη εμφανιση του Τσιλιμπεργκερ.

Πρεπει να ειναι απο τους χειροτερους Αμερικανους που εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο.
2 μετρα μακρυα του καθοταν ο ΔΔ για να τον αναγκασει να σουταρει.

Air and King
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 26 2009, 04:09 ) *
Πρεπει να ειναι απο τους χειροτερους Αμερικανους που εχουν περασει απο τον Ολυμπιακο.
2 μετρα μακρυα του καθοταν ο ΔΔ για να τον αναγκασει να σουταρει.

Σουτ δεν εχει αυτο ειναι δεδομενο.Ομως εχει πολυ γρηγορο πρωτο βημα ενω ειναι και καλος χειριστης της μπαλας και ο Γιαννακης μια φορα να φωναξει να του γινει ενα σκριν να μπουκαρει δεν το ειδα ποτε παρα μονο προσπαθοντας απο την περηφερεια χωρις σκριν να κανει ντραιβ μονος του.Ε δεν γινεται!
Ε καπου φταιει και ο Γιαννακης.Διοτι ειναι πολυ αθλητικος ο Τσιλντρες και δεν αξιοποιηθηκε καθολου σε αυτο που ξερει να κανει!
PAKMAN
Ο ΔΔ τον περίμενε 2 μέτρα πίσω και με το που έκανε να σηκωθεί ,έτσι όπως σουτάρει από την μέση τού χάλαγε το σουτ...
Πραγματικά μου θυμίζει παιδάκι που σουτάρει σε ψηλή μπασκέτα. 6.gif
vastravoud
Πάντως όποτε τον μάρκαρε ο Στράτος ο Τζος έκανε πάρτυ smile.gif
dirk_
να τους βαλουμε να παιξουν μονό τοτε και να χαιρομαστε...γιατι μ αυτον ως αμερικανο που παιρνει τοσα λεφτα ουτε ανοδο απο Δ εσκανα σε Γ δε θα κανουμε....
NikRag15
QUOTE(dirk_ @ May 26 2009, 07:40 ) *
να τους βαλουμε να παιξουν μονό τοτε και να χαιρομαστε...γιατι μ αυτον ως αμερικανο που παιρνει τοσα λεφτα ουτε ανοδο απο Δ εσκανα σε Γ δε θα κανουμε....

Καλά ηρέμησε....!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.