Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1ος Όμιλος Βορρά 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2
BASKETNIKIVOLOU
10/6/2010

Κλήρωση ανακατανομής σωματείων ΕΚΑΣΘ


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση για την ανακατανομή των σωματείων της ΕΚΑΣΘ στους δύο ομίλους Βορρά της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Ο 1ος όμιλος έχει ως εξής:

1ος Όμιλος
1.ΑΣ Φίλιππος Βέροιας
2. ΓΣ Νίκη Βόλου
3.ΠΑΣ Αετός Κιλκίς
4.Φοίνιξ Λάρισας
5.ΑΟΚ Αιγινιακός
6.ΦΟ Πρωτέας Γρεβενών
7.ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου
8.ΑΣ Αργος Ορεστικό
9.ΚΑΠΣ Έδεσσα
10.ΓΣ Αμπελώνας
11.ΓΑΣ Μ.Αλέξανδρος Κρ.Βρύσης
12.ΑΣ Ηρακλής Κοζάνης
13.ΑΕΣ Αριστοτέλης Επαν.
14.ΓΣ Μακάμπη

www.basket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Στη Νίκη Βόλου ο Ζαφειρούδης

Ο έμπειρος Γιώργος Ζαφειρούδης θα είναι ο προπονητής της Νίκης Βόλου για την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πρώην τεχνικός της ΜΕΝΤ και της Ξάνθης θα έχει στο πλευρό του τον Απόστολο Καραμανώλη σαν βοηθό.

Η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:
«Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ανακοινώνει ότι προπονητές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Γιώργος Ζαφειρούδης και Απόστολος Καραμανώλης. Επίσης, ευχαριστεί τον Αντώνη Μυριντζή για την συνεργασία του με τον σύλλογο την χρονιά που μας πέρασε».

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ανέλαβε ο Κοντογιάννης


Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζούλη, ο οποίος έφυγε από τον Αιγινιακό αναλαμβάνοντας τα ηνία της ΜΕΝΤ, άφησε κενό τον πάγκο της μακεδονικής ομάδας. Ωστόσο, οι διοικούντες τον σύλλογο φρόντισαν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του, ο οποίος είναι ο Παναγιώτης Κοντογιάννης!

Ο πολύπειρος τεχνικός που την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Αναγέννηση Φλόγα ως χεντ κόουτς και στην Ξάνθη ως άμεσος συνεργάτης του Νεοκλή Λεμονίδη, συμφώνησε σε όλα με τον Αιγινιακό, επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας τους…

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ανανέωσε ο Τσώλης


Νίκη Βόλου και Παναγιώτης Τσώλης θα ακολουθήσουν κοινή πορεία για ακόμα μία σεζόν, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος της Μαγνησίας οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση:

"Από την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ ανακοινώνεται ότι ο καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Τσώλης θα είναι μέλος της ομάδας και τη νέα χρονιά".

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ανανεώσεων συνέχεια


Την ανανέωση της συνεργασίας των Τέο Λιάκου και Αβραάμ Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίνικα. Οι δύο αρχηγοί θα οδηγήσουν για 5η συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αντίθετα στον Αστέρα Λάρισας μεταγράφηκε ο επί πενταετίας σέντερ του Φοίνικα, Αχιλλέας Σουλιώτης.

Εντός των ημερών θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις από τη διοίκηση σχετικά με τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις, ενώ προβλέπεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Τριπλό "χτύπημα" του Αετού Κιλκίς


Ο Αετός Κιλκίς με τον Γιώργο Κοντονάσιο στον πάγκο του έχει προβεί σε κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Την τελευταία κιόλας ημέρα των μεταγραφών ενέταξε στο δυναμικό του τρεις έμπειρους παίκτες της κατηγορίας. Ο λόγος για τους Δημήτρη Παπαβασιλείου, Γιάννη Φλιάτη και Ανδρέα Γιαχανατζή.

Ο Παπαβασιλείου μετεγγράφη ως ελεύθερος αθλητής. Πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Αιγινιακού στον 1ο όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής. Αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσια εμπειρία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Ο Φλιάτης αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τον Μαντουλίδη. Αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 , φέτος κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και τα τελευταία 3 χρόνια ενισχύει και την ανδρική ομάδα του Μαντουλίδη στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ εθνικής.

Ο Α. Γιαχανατζής αποκτήθηκε με υποσχετική μεταγραφή από τον Μ. Αλέξανδρο. Αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και τις προηγούμενες χρονιές αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες του Πευκοχωρίου και του Λασσάνη Κοζάνης. Τώρα υπηρετεί το στρατιωτικό του σε μονάδα του Πολυκάστρου.

www.basketnet.gr
BASKETNIKIVOLOU
All Star Game Κιλκίς


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μπασκετική περίοδος για τον Αετό Κιλκίς έκλεισε με τον αγώνα μεταξύ της ανδρικής ομάδας και των αστέρων που ξεκίνησαν το μπάσκετ στο Κιλκίς και τώρα διαπρέπουν σε ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μαζί με βετεράνους καλαθοσφαιριστές της πόλης. Συγκεκριμένα, την αντίπαλη ομάδα συγκρότησαν οι Κ. Βασιλειάδης, Λ. Μαυροκεφαλίδης, Γ. Δέδας, Ν. Θεοδωράκος, Γ. Θεοδωράκος, Μ. Αγγελίδης και οι παλαίμαχοι παίκτες του Κιλκίς Δ. Παπαδόπουλος, Χρ. Κουτρής, Ε. Μασλαρινός, Χρ. Ηλιάδης. Προπονητής τους ήταν ο Στ. Δέδας.

Οι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς απόλαυσαν έναν αγώνα πλούσιο σε φάσεις μια και δεν υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος. Για την ιστορία, ο "μεγάλος" νικητής του αγώνα ήταν οι επίλεκτοι με σκορ ήταν 84-80, ρεφάροντας την περσινή τους ήττα.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ | Επιστροφή του Βουλτσίδη Πασχάλη


Η επιστροφή του Πασχάλη Βουλτσίδη στην ομάδα που υπηρετεί από μικρό παιδί είναι γεγονός.

Ο Αιγινιώτης παίκτης μετά το διάλειμμα ενός χρόνου όπου αγωνίστηκε με υποσχετική για τον Αίαντα Ευόσμου στην Β Εθνική επέστρεψε για να βοηθήσει όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια τον Αιγινιακό.Η οικογένεια του Αιγινιακού εκφράζει την χαρά της για την επιστροφή του Πασχάλη στην ομάδα και του εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες.

www.grbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κόγιας και… αναμονή


Θετικό πρόσημο είχε αναμφισβήτητα η ολοκληρωθείσα αγωνιστική περίοδος για τον Φίλιππο. Η ομάδα της Βέροιας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ειδικό τουρνουά ανόδου και διατηρεί κάποιες ελπίδες να αγωνιστεί του χρόνου στη Β’ Εθνική. Έτσι, υπάρχει αναμονή, η οποία -ωστόσο- δεν συνδυάζεται με αδράνεια, καθώς η διοίκηση των Μακεδόνων βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον ύψους 2μ.08 σέντερ του Αίαντα Ευόσμου, Αντώνη Κόγια.

Αντίθετα, άγνωστο παραμένει το μέλλον του Λαμπρόπουλου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με υποσχετική από τον Ερμή Λαγκαδά και σε πρώτη φάση επιστρέφει στην ομάδα του Βασίλη Αγγέλη.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Έναν πήρε, έναν ανανέωσε


Την απόκτηση του Κ. Χατζημπύρρου ανακοίνωσε σήμερα ο Φοίνικας. Ο Λαρισαίος σέντερ επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες μετά τη συμμετοχή του στις ομάδες του Γ.Σ. Λάρισας και του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ με την ΕΑΛ και τον Κεραυνό.

Επίσης, ο Β. Καλφούτζος συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει για ακόμα ένα χρόνο τις υπηρεσίες του στον Φοίνικα, αντίθετα με τον Γ. Βλαχούλη που αποδεσμεύθηκε και έκλεισε στον Γ.Σ. Αμπελώνα.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι συμφωνίες και με άλλους τρεις παίκτες και να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, αφήνοντας ένα μικρό "παραθυράκι" σε κάποια εξαιρετική περίπτωση που τυχόν παρουσιαστεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

www.basketblog.gr
Pistolpete
Με δύο πολύ σημαντικές προσθήκες θα εμφανιστεί ο ΑΕΤΟΣ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Απέκτησε τους Βογιατζή Δημήτρη και Γιαχανατζή Βασίλη. Με τις 5 μέχρι τώρα μεταγγραφές η διοίκηση και το τεχνικό τημ πιστεύει ότι ο ΑΕΤΟΣ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο νεο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Τα στοιχεία των νέων παικτών

Ο Δ. Βογιατζής πέρισυ αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου και τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Στρατώνι. Έχει γεννηθεί το 1982, έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις 4 και 5. Ήταν βασικός συντελεστής της πολύ καλής πρωταγωνιστικής πορείας των ομάδων που αγωνίστηκε και πιστεύεται οτι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του ΑΕΤΟΥ.

Ο Β. Γιαχανατζής αποκτήθηκε με μεταγγραφή ενος έτους απο τον Μαντουλίδη. Έχει γεννηθεί το 1991 , έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται στη θέση 1. Θεωρείται ένα από τα καλλίτερα play-maker της ηλικίας του και ήταν ενας από του βασικούς συντελεστές της κατάκτησης με την ομάδα του Μαντουλιδη του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος και των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων. Τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίζεται με την ομάδα του Μαντουλίδη στη Γ΄ και Β΄εθνική. Έρχεται στον ΑΕΤΟ όπου θα συναντήσει τον αδερφό του Ανδρέα και τον συμπαίκτη του στον Μαντουλίδη Φλιάτη.
BASKETNIKIVOLOU
Το πρώτο ραντεβού


Εδώ και λίγο καιρό, ο Γιάννης Χατζούλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αιγινιακού και τη θέση του ανέλαβε ο Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία. Ο πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Φλόγας έδωσε τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου και ώρα 8 το απόγευμα το πρώτο ραντεβού της χρονιάς με τους παίκτες της μακεδονικής ομάδας ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
"Πρώτη" για Αμπελώνα


Με όλους τους παίκτες, πλην του στρατευμένου Κατσίμπα, να δίνουν το παρών ξεκίνησε η προετοιμασία του Γ.Σ. Αμπελώνα για τη νέα αγωνιστική σεζόν, η οποία θα τον βρει στη Γ’ Εθνική. Από την "πρώτη" δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρόεδρος, Α. Σουμπενιώτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε παίκτες και τεχνική ηγεσία.

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας και ο συνεργάτης του, Βαγγέλης Παππάς, προπόνησαν σε ευχάριστο κλίμα τους παίκτες, τους οποίους, πάντως, περιμένει σκληρή δουλειά, αφού οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνουν και οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
H κλήρωση του πρώτου ομίλου


Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για τους δύο ομίλους του Βορρά. Ακολουθεί το πρόγραμμα του πρώτου ομίλου…

1η Αγωνιστική - 17/10/10
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

2η Αγωνιστική - 24/10/10
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

3η Αγωνιστική - 31/10/10
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

4η Αγωνιστική - 10/11/10
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

5η Αγωνιστική - 21/11/10
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

6η Αγωνιστική - 28/11/10
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

7η Αγωνιστική - 05/12/10
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ

8η Αγωνιστική - 12/12/10
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

9η Αγωνιστική - 19/12/10
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

10η Αγωνιστική - 09/01/11
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ

11η Αγωνιστική - 16/01/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

12η Αγωνιστική - 23/01/11
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

13η Αγωνιστική - 30/01/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

14η Αγωνιστική - 06/02/11
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

15η Αγωνιστική - 13/02/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

16η Αγωνιστική - 20/02/11
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

17η Αγωνιστική - 27/02/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

18η Αγωνιστική - 13/03/11
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

19η Αγωνιστική - 20/03/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

20η Αγωνιστική - 27/03/11
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

21η Αγωνιστική - 03/04/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ

22η Αγωνιστική - 10/04/11
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

23η Αγωνιστική - 17/04/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

24η Αγωνιστική - 08/05/11
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ

25η Αγωνιστική - 15/05/11
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

26η Αγωνιστική - 22/05/11
ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ
ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ
ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝ - ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΟΣ ΓΣ
ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ | o Φώτης Λούτας στο ρόστερ του




Ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, είναι και επίσημα πλέον ο Φώτης Λούτας, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Ο ύψους 1,95εκ. πλέι-μέικερ, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις του, εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στον ΗΡΑΚΛΗ καθώς επίσης και στην ομάδα του Πανεπιστημίου NEW HAMPSIRE με προπονητή τον γνωστό ελληνοαμερικανό Stan Spyrou. Ο Φώτης Λούτας, ο οποίος εκπροσωπείται από τον γνωστό μάνατζερ παιχτών της Α1 κ Σπύρο Καλέργη, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας των τελευταίων ετών καθώς τόσο η προϋπηρεσία όσο και οι ικανότητες του αθλητή υπόσχονται επιδόσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου.

Η απόκτηση του παίχτη θεωρείται προσωπική επιτυχία του Προέδρου της ομάδας κ. Τραπεζανλίδη ο οποίος για μια ακόμη χρονιά θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα ανταγωνιστική και με υψηλούς στόχους.

Κατά τ’ άλλα, οι παίκτες της ομάδας μπαίνουν πλέον στην 3η εβδομάδα προετοιμασίας με τους ρυθμούς σταδιακά να αυξάνονται και τους αθλητές να ανταποκρίνονται θετικά, παρά την κούραση. Γνωρίζουν άλλωστε ότι το ενδεχόμενο ανόδου της ομάδας στη Β’ Εθνική Κατηγορία απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Από σήμερα οι προπονήσεις θα γίνονται κυρίως στο παρκέ και σταδιακά θα αρχίσουν να μπαίνουν και στοιχεία τακτικής. Η αβεβαιότητα σχετικά με το θέμα της κατηγορίας έχει καθυστερήσει τον προγραμματισμό των φιλικών αγώνων, θέμα όμως το οποίο αναμένεται να κλείσει αυτή την εβδομάδα ενώ όσον αφορά την επιστροφή του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα τερέν, αυτή αναμένεται από το Δεκέμβριο.

Τέλος, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση του Συλλόγου καθώς και η διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας με σπόνσορα πανελλήνιας εμβέλειας ο οποίος προορίζεται για τη θέση του κεντρικού Χορηγού και αναμένεται να στηρίξει ουσιαστικά τιςυποχρεώσεις του ΦΙΛΙΠΠΟΥ κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

www.grbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πρώτη η Μεταμόρφωση


Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Λάρισας κατέκτησε η Μεταμόρφωση Βόλου, η οποία στον τελικό νίκησε τον Φοίνικα με 80-75 στην παράταση. Ο Φοίνικας που αγωνίστηκε για μία ακόμα φορά με πολλές απουσίες (Γιούδας, Δεληχρήστος, Τσιλούλης, Χατζημπύρρος) έδωσε τη "μάχη" του για να ανατρέψει το σκηνικό αλλά η Μεταμόρφωση έβρισκε τους τρόπους και απαντούσε κάθε φορά που έχανε το προβάδισμα.

Στον μικρό τελικό, ο Αστέρας Λάρισας επικράτησε με 56-55 του Αμπελώνα, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Δυνατό τουρνουά στον Αμπελώνα


Με τη συμμετοχή δυνατών ομάδων από τις Εθνικές κατηγορίες θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο το τουρνουά του Αμπελώνα στη μνήμη του Μάκη Μούζα, ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει πολλά στο άθλημα.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου θα παίξουν: Χαλκηδόνα – Αίολος Τρικάλων και Αμπελώνας – Νίκη Βόλου ενώ την Κυριακή θα γίνει ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
"Πρωτιά" για τη Χαλκηδόνα


Τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο μπάσκετ του νομού Λάρισας τίμησαν χθες αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο του Αμπελώνα. Εκεί διεξήχθη για μια ακόμα χρονιά το τουρνουά "Μάκης Μούζας". O Γ.Σ. Αμπελώνας, η Χαλκηδόνα, ο Αίολος Τρικάλων και η Νίκη Βόλου πήραν μέρος σε αυτό και παράλληλα είδαν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Χαλκηδόνας καθώς στον χθεσινό μεγάλο τελικό κέρδισε τον ΓΣ Αμπελώνα με σκορ 69-66. Στο άλλο χθεσινό ματς, στον μικρό τελικό ο Αίολος Τρικάλων κέρδισε τη Νίκη Βόλου (72-58). Στα παιχνίδια της πρώτης ημέρας ο Αμπελώνας νίκησε τη Νίκη Βόλου με σκορ 74-64 ενώ η Χαλκηδόνα τον Αίολο Τρικάλων με σκορ 57-51.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πέρασε από τα Διαβατά ο Αετός Κιλκίς


Ο Αετός Κιλκίς αναδείχτηκε νικητής στη φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό Διαβατών με 82-74 σε έναν αγώνα μεταξύ δύο ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σε διαφορετικούς ομίλους όμως.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Κοντονάσιου είναι το πρωϊ του Σαββάτου (11.30) κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο στο κλειστό της Μίκρας.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU



Στον 1ο όμιλο, οι Πανεδεσσαϊκός, Νίκη Βόλου, Αμπελώνας και Ηρακλής πέτυχαν «διπλά» και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την «διαδρομή» τους στο πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Αιγινιακός - Πρωτέας Γρεβ. 69-49
Αετός Κιλκίς - Φοίνικας Λαρ. 81-65
Άργος Ορεστικό - Πανεδεσσαϊκός 63-74
Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - Μακαμπή 59-56
Μεταμόρφωση Βόλου - Νίκη Βόλου 67-75
Αριστοτέλης Επανωμ. - Αμπελώνας 43-62
Αλέξανδρος Αξιουπ. - Ηρακλής Κοζ. 68-80

Τα παιχνίδια

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. 69-49
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 38-26, 52-37, 69-49.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 20 (4), Καλαϊτζίδης 2, Παπουλίδης 8, Βουλτσίδης 6, Κουρκούτας 16 (2), Αλβανός 6, Δένης 5, Λωτζανιώτης 6, Γκουντίνας, Μωϊσιάδης, Τερζής.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 4, Ρίγκος 6, Μουράτογλου 11, Τζόλας 8, Μίχος 10, Βλάχος 2, Τζήμου 8 (1), Σπανός, Ψεφτόγκας.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. 81-65
Τα δεκάλεπτα: 22-13, 38-34, 56-47, 81-65.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 11 (2), Πατσούρης 8, Παπαβασιλείου 16 (3), Γιαχανατζής 17 (3), Φλιάτης 11, Βογιατζής 16, Ξανθόπουλος 2, Κουτούλας, Δαρνάκας, Αραπατζής, Δημητριάδης.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Καλφούτζος 5 (1), Λιάκος 18 (2), Καρπούζας 2, Γκαγκανάσιος 22, Τσακνάκης 15 (3), Παπαδόπουλος 2, Παρασκευόπουλος 1, Τσιλούλης.

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 63-74
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 27-36, 44-52, 63-74.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 9 (1), Βίλας 11, Δαραβίγκας 12 (2), Πουλιώνης 2, Καραμήτσος 7, Φωτιάδης, Σεμερτζίδης, Κώττας 10, Παντελίδης, Κοτσαγιάννης 11, Βαρβακούλης.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Δάφνης 1, Ζεχερλής 4 (1), Τακιτζόγλου, Θεοδώρου, Μπέλλος 13 (1), Σταμπουλής, Μάυρος 19 (2), Νότης 11 (3), Σταυρουλάκης 11 (2), Γκέκας, Πλιάνης, Δοβόπουλος 6.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΗ 59-56
Τα δεκάλεπτα: 17-9, 31-20, 42-42, 59-56.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 3 (1), Χρησίδης 10, Κρομίδας 10, Δεληγιάννης 17 (1), Κυριαζής 6, Παπαμιχαήλ 11, Βαφόπουλος 2, Ρούζιος, Θεολόγου, Παντζής, Πιάμης.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Κεσίδης): Οξούζης 11, Κατενλιάδης 21 (4), Κοντός 6, Γιαγκόπουλος, Χρήστου, Κουρέας, Καπέτας, Γκαϊτατζής 2, Αρού 11 (1), Κωστόπουλος 4, Παπαδόπουλος, Δελητζάκης 1.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - ΝΙΚΗ Β. 67-75
Τα δεκάλεπτα: 22-24, 40-42, 50-60, 67-75.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 3, Καραγιώργος Γ. 8, Υφαντόπουλος 13 (3), Ντίκας 9 (1), Καλογερόπουλος 5, Τοπούζης 5, Φρουσκλιάς 21 (3), Τσαπραΐλης 3.
ΝΙΚΗ Β. (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 28, Αναγνωστόπουλος Μ. 2, Θυμνιός 22, Κουτίνας 11 (3), Τσώλης 8, Μαυρογιάννης 2, Αναγνωστόπουλος Χρ., Χριστομάνος, Μυστιλιάδης 2.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 43-62
Τα δεκάλεπτα: 11-11, 24-29, 30-45, 43-62.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Γκουτζιομήτρος.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος 2, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 25, Πουλιανίτης, Καβαρδίνας, Κόκκαρης 1, Γιαννακός, Τερσενίδης 4, Βογιατζής 4, Αρμενάκης 3, Αγλαμίσης Θ. 4.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 5, Βλαχούλης 7, Γκανέτσας 8, Ακσεχέρογλου 2, Μηλιώνης 18, Αποστολάκης 7, Παρασκευάς 6, Γλυκόπουλος 5, Κατσίμπας 4.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 68-80
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 31-32, 49-58, 68-80.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞ. (Μπάρπας): Τάτσης 6, Γότσος 15 (1), Παλτσαμίδης, Σιώτκας, Φιλιππίδης 8 (2), Μαυρόπουλος 5, Περπερίδης, Σαμαράς 12 (1), Βακιρλής, Σιδηρόπουλος 7, Καλαβάζης, Στάθης 15.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιλίνης): Σεκέρογλου, Πρέντζας 13 (1), Ρέππας Χ., Μιχαηλίδης 24 (2), Δημητριάδης 5, Ρέππας Ν. 20 (2), Κουτσώνας, Τομόπουλος, Κουτσιομήτρος, Στάιος 6, Ιωαννίδης 4, Ψάλτου 8.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, 24/10)
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
ΑΜΠΕΛΩΝΑ - ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ
ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ - ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

www.basketnet.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής


Αφιλόξενοι οι γηπεδούχοι, με εξαίρεση τον Πρωτέα Γρεβενών, στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που βρίσκει πέντε ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή και πέντε στην… ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα (και... δάκρυα).

Τα αποτελέσματα:
Πρωτέας Γρεβενών - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 60-76
Πανεδεσσαϊκός - Αιγινιακός 61-59
Νίκη Βόλου - Άργος Ορεστικό 74-66
Αμπελώνας - Μεταμόρφωση Βόλου 69-57
Ηρακλής Κοζάνης - Αριστοτέλης Επανωμής 72-69
Φοίνιξ Λάρισας - Αλέξανδρος Αξιούπολης 77-55
Μακαμπή - Αετός Κιλκίς 66-56

Πρωτέας Γρεβενών - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 60-76
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Παπαδημητρίου.
Τα δεκάλεπτα: 20-28, 37-44, 52-55, 60-76.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας , Ρίγκος 11, Μουράτογλου 20 (1), Τζέλας 4, Μίχος 8, Βλάχος 1, Τζήμου 9 (1), Σπανός, Ψεφτόγκας 7.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 12 (3), Χρησίδης 12 (1), Κρομίδας , Δεληγιάννης 14 (2), Κυριαζής 4, Παπαμιχαήλ 12, Βαφόπουλος, Ρούζιος 3, Θεολόγου, Παντζής 1, Πιάμης, Κρομμύδας 18.

Πανεδεσσαϊκός - Αιγινιακός 61-59
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Μοσχότογλου.
Τα δεκάλεπτα: 10-16, 22-27, 41-46, 61-59.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Τσάμης 2, Ζεχερλής, Μπέλλος , Μάυρος 15, Νότης 18 (2), Σταυρουλάκης 11 (1), Γκέκας 5 (1), Δοβόπουλος 10 (1).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 2, Καλαϊτζίδης 3 (1), Βουλτσίδης 7 (1), Κουρκούτας 16 (1), Αλβανός 4, Δένης 15, Λωτζανιώτης 12 (2), Γκουντίνας.

Νίκη Βόλου - Άργος Ορεστικό 74-66
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Τζίμα.
Τα δεκάλεπτα: 22-24, 34-39, 58-47, 74-66.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 20, Σαμαράς 8 (2), Θυμνιός 15, Κουτίνας 21 (4), Τσώλης 3, Μυστιλιάδης 7 (1). Αναγνωστόπουλος Μ., Αναγνωστόπουλος Χρ.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 17 (3), Βίλας 10 (2), Δαραβίγκας 2, Πουλιώνης 3, Καραμήτσος 8, Κώττας 9 (1), Παντελίδης 5, Κοτσαγιάννης 12.

Αμπελώνας - Μεταμόρφωση Βόλου 69-57
Διαιτητές: Κατωτικίδης - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 14-13, 31-24, 57-41, 69-57.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας , Βλαχούλης 7 (1), Γκανέτσας 11 (1), Ακσεχέρογλου 2, Μηλιώνης 9, Αποστολάκης 15, Παρασκευάς , Γλυκόπουλος 4, Γούλας 15 (5).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 6 (2), Καραγιώργος Γ. 20, Τσαπραΐλης 5 (1), Υφαντόπουλος 9, Μπίκας 10, Καραρήγας, Τοπούζης 4, Φρουσκλιάς 3, Στενός, Καλογερόπουλος, Κατσούλας.

Ηρακλής Κοζάνης - Αριστοτέλης Επανομής 72-69
Διαιτητές: Τσουμαχίδης - Παργιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 39-34, 53-50, 72-69.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Κουτσιομήτρος, Μιχαηλίδης 16, Δημητριάδης 5 (1), Ρέππας Ν.18(1) , Κουτσώνας, Τομόπουλος, Ιωαννίδης 1, Σεκέρογλου, Στάιος 10 (1), Ψάλτου 16. Ρέντζας 6, Ρέππας Χ.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος, Κόκκαρης 5, Πουλιανίτης, Καβαρδίνας, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 29 (4) , Καβαρδίνας, Γιαννακός 4 (1), Τερσενίδης 19 (1), Βογιατζής 2, Αρμενάκης 6, Αγλαμίσης Θ. 4.

Φοίνιξ Λάρισας - Αλέξανδρος Αξιούπολης 77-55
Διαιτητές: Θεοδώρου - Μανιός.
Τα δεκάλεπτα: 21-10, 41-24, 65-32, 77-55.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Καλφούτζος 8 (2), Τσούμας 2, Δεληχρήστος 16, Βυσαρούλης 2, Χατζημπύρος 2, Λιάκος 19 (2), Καρπούζας 5, Γκαγκανάσιος 6, Τσακνάκης 8, Παπαδόπουλος 6, Παρασκευόπουλος 3.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάρπας): Τάτσης 10 (1), Γότσος 12 (1),Γουβιανάκης, Σιώτκας 4, Φιλιππίδης 9, Μαυρόπουλος, Σαμαράς 10, Σιδηρόπουλος 5, Καλαβάζης, Στάθης 5.

Μακαμπή - Αετός Κιλκίς 66-56
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Ρούκας.
Τα δεκάλεπτα: 23-13, 34-19, 52-36, 66-56.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Κεσίδης): Οξούζης 12, Κατενλιάδης 8 (1), Κοντός 3 (1), Γιαγκόπουλος, Σιάπκας 2, Καπέτας, Γκαϊτατζής 19 (2), Αρού 20 (1), Κωστόπουλος 2, Κουρέας, Δελητζάκης.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 8, Δαρνάκας, Βογιατζής 14, Φοντέιλ, Παπαδόπουλος 2, Παπαβασιλείου 5, Πατσούρης 4, Γιαχανατζής 10, Φλιάτης 13 (1), Ξανθόπουλος, Κουτούλας.

Η Βαθμολογία (σε 2 αγώνες):
1. Αμπελώνας 4
2. Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 4
3. Νίκη Βόλου 4
4. Ηρακλής Κοζάνης 4
5. Πανεδεσσαϊκός 4
6. Αιγινιακός 3
7. Μακαμπή 3
8. Αετός Κιλκίς 3
9. Φοίνιξ Λάρισας 3
10. Άργος Ορεστικό 2
11. Μεταμόρφωση Βόλου 2
12. Επανωμή 2
13. Αξιούπολη 2
14. Πρωτέας Γρ. 2

Η επόμενη αγωνιστική (3η): Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - Πανεδεσσαϊκός, Αιγινιακός - Νίκη Βόλου, Άργος Ορεστικό - Αμπελώνας, Μεταμόρφωση Βόλου -Ηρακλής Κοζάνης, Αριστοτέλης Επανωμής - Φοίνιξ Λάρισας, Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αετός Κιλκίς, Μακαμπή - Πρωτέας Γρεβενών.

www.basketblog.gr
glass onion
Η Νίκη Βόλου διπλό μέσα στο Αιγίνιο και η Μεταμόρφωση νίκη απέναντι στον Ηρακλη Κοζάνης.
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής


Το "διπλό" της Νίκης Βόλου στο Αιγίνιο σημάδεψε την τρίτη αγωνιστική, στην οποία κυριάρχησαν οι έδρες. Η Νίκη μετρά 3/3, όσα και η Κρύα Βρύση, που προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στον αντίποδα Αξιούπολη και Πρωτέας δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης, σε έναν όμιλο με αρκετά κλειστά παιχνίδια, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Τα αποτελέσματα:
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης - Πανεδεσσαϊκός 74-71
Αιγινιακός - Νίκη Βόλου 73-75
Άργος Ορ. - Αμπελώνας 75-72
Μεταμόρφωση - Ηρακλής Κοζ. 80-66
Αριστοτέλης Επ. - Φοίνικας Λαρ. 64-53
Αλέξανδρος Αξ. - Αετός Κιλκίς 79-85
Μακαμπή - Πρωτέας Γρεβ. 78-60

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης - Πανεδεσσαϊκός 74-71
Διαιτητές: Κασαπίδης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 13-22, 28-28, 45-57, 74-71.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 14 (2), Χρησίδης 13, Κρομίδας 16, Δεληγιάννης 19 (1), Κυριαζής 4, Παπαμιχαήλ 5, Βαφόπουλος, Ρούζιος 3 (1), Θεολόγου, Παντζής, Πιάμης.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Σταμπουλής, Σιάνης, Γκέκας, Θεοδώρου, Ζεχερλής 6, Μπέλλος 16 (2), Μάυρος 29 (2), Νότης 7, Σταυρουλάκης 13 (3).

Αιγινιακός - Νίκη Βόλου 73-75
Διαιτητές: Μερτζάνης - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 39-36, 51-51, 73-75.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 22 (5), Καλαϊτζίδης, Βουλτσίδης 15, Κουρκούτας 6, Αλβανός 12 (1), Δένης 11, Λωτζανιώτης 6.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 12, Σαμαράς 6 (1), Χριστομάνος, Αναγνωστόπουλος Χρ., Θυμνιός 16, Κουτίνας 11 (3), Τσώλης 7 (1), Μυστιλιάδης 23 (4).

Άργος Ορ. - Αμπελώνας 75-72
Διαιτητές: Μοσχότογλου, Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 32-23, 51-43, 66-66 (κ.α.), 75-72.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 10 (1), Φωτιάδης, Δαραβίγκας 12 (4), Μυλωνάς, Πουλιώνης, Καραμήτσος 17 (3), Σεμερτζίδης, Κώττας 16 (1), Παντελίδης 7 (1), Κοτσαγιάννης, Βίλας 13 (3), Βαρβακούλης.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 14 (1), Γκανέτσας 19 (3), Ακσεχέρογλου 2, Κατσίμπας, Μηλιώνης 5 (1), Αποστολάκης 13, Παρασκευάς 11 (3), Γλυκόπουλος 2, Γκούλας 5 (1).

Μεταμόρφωση - Ηρακλής Κοζ. 80-66
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Παπαγεωργίου.
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 35-38, 52-54, 80-66.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγεώργος Θ. 10 (2), Καραγιώργος Ι. 14 (2), Υφαντόπουλος , Στενός, Καραρήγας, Ντίκας 9 (1), Καλογερόπουλος 6, Τοπούζης 20, Φρουσκλιάς 13 (1), Τσαπραΐλης 8(1), Κατσούλιας, Βγιανέλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Ηλιόπουλος, Τομόπουλος, Σεκέρογλου, Στάιος, Πρέντζας 14 (1), Ρέππας Χ. 3 (1), Μιχαηλίδης 21 (1), Δημητριάδης 2, Ρέππας Ν. 12 (2), Ιωαννίδης 2, Ψάλτου 12 (1).

Αριστοτέλης Επ. - Φοίνικας Λαρ. 64-53
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 28-27, 49-42, 64-53.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος, Αγλαμίσης Θ. 13, Πουλιανίτης, Καβαρδίνας, Κόκκαρης 2, Γιαννακός, Βογιατζής, Αγλαμίσης Τ. 18 (4), Τερσενίδης 21 (3), Διαμαντής, Αρμενάκης 8, Γιαννάκος 2.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Καλφούτζος 2, Γιούδας 10, Λιάκος 8, Καρπούζας 4, Γκαγκανάσιος 16, Τσακνάκης, Δεληχρήστος 10, Παπαδόπουλος 5.

Αλέξανδρος Αξ. - Αετός Κιλκίς 79-85
Διαιτητές: Τζίμα - Κοϊμτζόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 17-21, 41-46, 57-66, 79-85.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης 10, Γότσος 5 (1), Γιουβανάκης 5 (1), Φιλιππίδης 14 (1), Σιώτκας 4, Σαμαράς 8, Σιδηρόπουλος 10, Καλαβάζης 9, Στάθης 14.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 2, Δημητριάδης 11(3), Παπαβασιλείου 23 (3), Γιαχανατζής 16 (2), Βογιατζής 25 (4), Φλιάτης 4, Κουτούλας 4, Ξανθόπουλος, Πατσούρης, Δαρνάκας, Φοντέιλ.

Μακαμπή - Πρωτέας Γρεβ. 78-60
Διαιτητές: Τέγα - Γερακίνης.
Τα δεκάλεπτα: 15-9, 34-21, 58-38, 78-60.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Κεσίδης): Οξούζης 18 (1), Κατενλιάδης 8 (1), Κοντός 6 (2), Χρήστου 2, Σιάπκας, Κουρέας 5 (1), Καπέτας 2, Γκαϊτατζής 5 (1), Αρούχ 20 (2), Κωστόπουλος 6, Παπαδόπουλος, Δελητζάκης 6.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 13 (1), Ρίγκος 7, Μουράτογλου 4, Τζέλος, Μίχος 12, Βλάχος, Τζήμου 13 (3), Σπανός 8 (2), Ψεφτόγκας 3 (1), Ποζιάρης, Κολοβός, Μπουμπούκας.

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες):
1. Κρύα Βρύση 6
2. Νίκη Βόλου 6
3. Αμπελώνας 5
4. Μακαμπή 5
5. Ηρακλής Κοζάνης 5
6. Αετός Κιλκίς 5
7. Πανεδεσσαϊκός 5
8. Αιγινιακός 4
9. Φοίνικας Λάρισας 4
10. Μεταμόρφωση Βόλου 4
11. Επανωμή 4
12. Άργος Ορεστικό 4
13. Αξιούπολη 3
14. Πρωτέας Γρεβενών 3

Η επόμενη αγωνιστική (4η): Νίκη Βόλου - Μέγας Αλέξανδρος, Αμπελώνας - Αιγινιακός, Ηρακλής Κοζ. - Άργος Ορεστικό, Φοίνικας Λαρ. - Μεταμόρφωση Βόλου, Αετός Κιλκίς - Αριστοτέλης Επανωμής, Αλέξανδρος Αξ. - Μακαμπή, Πανεδεσσαϊκός - Πρωτέας Γρεβ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής


Η Νίκη Βόλου ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Επικράτησε με 20 πόντους διαφορά του Μέγα Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης, έμεινε μόνη αήττητη ομάδα στον όμιλο και φυσικά απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
Στον αντίποδα Αξιούπολη και Πρωτέας Γρεβενών δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης...

Τα αποτελέσματα:
Νίκη Βόλου - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρυσης 78-58
Αμπελώνας - Αιγινιακός 78-55
Ηρακλής Κοζ. - Άργος Ορεστικό 57-70
Φοίνιξ Λαρ. - Μεταμόρφωση Βόλου 59-43
Αετός Κιλκίς - Αριστοτέλης Επανωμής 59-54
Αλέξανδρος Αξ. - Μακαμπή 76-83
Πανεδεσσαϊκός - Πρωτέας Γρεβενών 56-46

Νίκη Βόλου - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρυσης 78-58
Διαιτητές: Μερτζάνης - Τσιαπλής.
Τα δεκάλεπτα: 22-13, 35-29, 53-49, 78-58.
ΝΙΚΗ Β. (Ζαφειρούδης): Στάμος 2, Ζαρογιάννης 13, Θυμνιός 2, Κουτίνας 14 (2), Τσώλης 17 (3), Μαυρογιάννης , Αναγνωστόπουλος Χρ., Χριστομάνος 4, Μυστιλιάδης 13 (4), Σαμαράς 11 (1), Καραμανώλης 2.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τυριακίδης): Μιχαηλίδης 3 (1), Χρυσίδης 5 (1), Κρομήδας 15, Δεληγιάννης 11 (3), Κυριαζής , Παπαμιχαήλ 13, Βαφόπουλος 3, Ρούζιος 4 (1), Θεολόγου 1, Παντζής 3, Πιάμης.

Αμπελώνας - Αιγινιακός 78-55
Διαιτητές: Θωμόπουλος - Ξέρας.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 39-33, 53-44, 75-58.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας, Βλαχούλης 10 (1), Γκανέτσας 7 (1), Ακσεχέρογλου 5 (1), Μηλιώνης 18 (4), Αποστολάκης 12, Παρασκευάς 16 (1), Τσαβές 2, Γούλας 5 (1).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 14 (3), Στυλιανίδης 1, Κουρκούτας 8, Αλβανός 7 (1), Δένης 2, Παπουλίδης 12, Λωτζανιώτης 14.

Ηρακλής Κοζ. - Άργος Ορεστικό 57-70
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Παπαδημητρίου.
Τα δεκάλεπτα: 12-16, 24-37, 36-51, 57-70.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Ηλιόπουλος 5 (1), Δημητριάδης, Ρέππας Ν. 9 (2), Τομόπουλος 3, Κουτσιομήτρος, Ρέππας Χ. 6, Μιχαηλίδης 14, Στάιος 4, Ψάλτου 16.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Βαρδακούλης, Πανταζής 13 (1), Βίλας 15 (1), Δαραβίγκας 2, Πουλιώνης 2, Καραμήτσος 12, Κώττας 6, Παντελίδης 8 (1), Κοτσαγιάννης 12.

Φοίνιξ Λαρ. - Μεταμόρφωση Βόλου 59-43
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-13, 28-17, 39-28, 59-43.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Καλφούτζος, Λιάκος 9, Καρπούζας 4, Γκαγκανάσιος 7, Τσακνάκης 9 (3), Παπαδόπουλος 6, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης 12 (2), Γιούδας 7 (1), Χατζημπύρος 2, Δεληχρήστος 3.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Β. (Μυριτζής): Καραγεώργος Θ. 2, Καραγιώργος Γ. 6 (1), Υφαντόπουλος 1, Ντίκας 3 (1), Καλογερόπουλος 3, Τοπούζης 2, Φρουσκλιάς 16 (2), Τσαπραΐλης 4, Μπόγδανος 5, Καραρήγας 1.

Αετός Κιλκίς - Αριστοτέλης Επανωμής 59-54
Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Παργιαννόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 14-13, 27-27, 43-45, 59-54.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 15 (1), Πατσούρης, Παπαβασιλείου 5, Γιαχανατζής Β. 4, Φλιάτης 12, Βογιατζής 16 (1), Δαρνάκας, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος 4, Ξανθόπουλος, Κουτούλας 3, Γιαχανατζής Α.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Καβαρδίνας, Παλαιόπουλος 2, Πουλιανίτης, Αγλαμίσης Τρ. 13 (1), Κόκκαρης 4, Γιαννακός 6, Τερσενίδης 19 (5), Βογιατζής 2, Διαμαντής 2, Αγλαμίσης Γ. 6.

Αλέξανδρος Αξ. - Μακαμπή 76-83
Διαιτητές: Γερακίνης - Ρούκας.
Τα δεκάλεπτα: 16-25, 29-45, 43-61, 76-83.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης 7, Σιώτκας 8, Φιλιππίδης 13 (1), Μαυρόπουλος, Περπερίδης 3 (1), Σαμαράς, Γιουβανάκης 8 (2), Βακιρλής, Σιδηρόπουλος 15, Καλαβάζης 15, Στάθης 3, Βακιρλής 2.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 19 (2), Κατενλιάδης 4, Κοντός 12, Γιαγκόπουλος 2, Χρήστου 8, Σιάπκας 4, Κουρέας 1, Καπέτας, Γκαϊτατζής 5 (1), Αρούχ 18 (2), Κωστόπουλος 7, Δελητζάκης.

Πανεδεσσαϊκός - Πρωτέας Γρεβενών 56-46
Διαιτητές: Σαλικίδης - Παπαγερίδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-10, 25-26, 39-42, 56-46.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Δάφνης, Ζεχερλής 2, Νότης, Θεοδώρου 2, Τσάμης 7, Σταυρουλάκης, Γκέκας 26 (4), Δοβόπουλος, Μπέλλος 4, Μάυρος 15 (3).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Ντινόπουλος, Γράβας 5, Ρίγκος 6, Κολοβός, Γάτος 5 (1), Μίχος 18, Βλάχος 2, Τζήμου 7 (1), Ψεφτόγκας 3 (1).

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):
1. Νίκη Βόλου 8
2. Κρύα Βρύση 7
3. Αμπελώνας 7
4. Μακαμπή 7
5. Αετός Κιλκίς 7
6. Πανεδεσσαϊκός 7
7. Φοίνιξ Λαρ. 6
8. Άργος Ορ. 6
9. Ηρακλής Κοζ. 6
10. Αιγινιακός 5
11. Μεταμόρφωση 5
12. Επανωμή 5
13. Αξιούπολη 4
14. Πρωτέας Γρεβ. 4

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 21/11): Μ. Αλέξανδρος - Αμπελώνας, Αιγινιακός - Ηρακλής Κοζ., Άργος Ορ. - Φοίνικας Λαρ., Μεταμόρφωση Β. - Αετός Κιλκίς, Επανωμή - Αξιούπολη, Μακαμπή - Πανεδεσσαϊκός, Πρωτέας Γρεβ. - Νίκη Βόλου.

www.basketblog.gr
minas gr
Πρωτέας Γρεβ. - Νίκη Βόλου

Πω πω την πατησαμε θα μεινουμε κ αλλο ματς χωρις νικη smile.gif

Απο Γρεβενα ειμαι ειπα να γραψω κ εγω κατι εδω , να πω πως η ομαδα μας φετος ειναι ουσιαστικα διαλυμενη αφου ολα τα λεφτα μπηκαν περυσι για να ανεβουμε (δε καταφεραμε τιποτα) , οποτε φετος παλευουμε να κρατηθουμε με παικτες κυριως Γρεβενιωτες χωρος λεφτα , γι αυτο κ τετοια χαλια .
Ελπιζουμε να παρουμε 5-6 ματς στην εδρα μας για να σωθουμε , αν και ειναι υπερβολικα δυσκολο !!!
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής


Το απόλυτο διατήρησε η Νίκη Βόλου, η οποία πέτυχε τη νίκη της ημέρας στα Γρεβενά και έτσι εξακολουθεί να είναι μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου. Από κοντά και ο Αμπελώνας, ο οποίος νίκησε στην Κρύα Βρύση, αλλά και η Μακάμπη, που δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Πανεδεσσαϊκό.
Πρωτέας και Αξιούπολη δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης...

Τα αποτελέσματα:
Μ. Αλέξανδρος - Αμπελώνας 67-84
Αιγινιακός - Ηρακλής Κοζάνης 72-55
Άργος Ορεστικό - Φοίνικας Λάρισας 76-67
Μεταμόρφωση Β. - Αετός Κιλκίς 87-51
Αριστοτέλης Επαν. - Αλέξανδρος Αξιούπολης 69-59
Μακαμπή - Πανεδεσσαϊκός 67-47
Πρωτέας Γρεβενών - Νίκη Βόλου 75-85

Μ. Αλέξανδρος - Αμπελώνας 67-84
Διαιτητές: Λόρτος - Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 12-26, 29-45, 44-63, 67-84.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 15 (4), Χρυσίδης 4, Κρομμήδας 14, Δεληγιάννης 17 (1), Κυριαζής, Παπαμιχαήλ 8, Βαφόπουλος, Ρούζιος 8, Θεολόγου, Παντζής 1.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας, Βλαχούλης 10 (1), Γκανέτσας 11 (1), Ακσεχέρογλου 10 (2), Μηλιώνης 29 (3), Αποστολάκης 11, Παρασκευάς 5, Γλυκόπουλος, Γούλας 5, Τσιαβές 3.

Αιγινιακός - Ηρακλής Κοζάνης 72-55
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-14, 32-28, 53-39, 72-55.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 9 (3), Καλαϊτζίδης, Τερζής, Καλαϊτζίδης 2, Βαφείδης Ι., Στυλιανίδης, Βαφείδης Ν., Κουρκούτας 27 (1), Αλβανός 5 (1), Δένης 2, Λωτζανιώτης 9, Παπουλίδης 18.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Τομόπουλος, Ρέππας Χ. 3, Ηλιόπουλος, Κουτσιομήτρος, Μιχαηλίδης 10, Ρέππας Ν. 21 (4), Στάιος 5, Ιωαννίδης 10, Ψάλτου 6.

Άργος Ορεστικό - Φοίνικας Λάρισας 76-67
Διαιτητές: Θεοδώρου - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 21-7, 34-21, 50-50, 76-67.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 11, Χριστόπουλος, Δαραβίγκας 10 (1), Πουλιώνης , Σεμερτζίδης, Βίλας 20 (3), Καραμήτσος 8 (1), Κώττας 10 (1), Παντελίδης 3 (1), Κοτσαγιάννης 14, Βαρβακούλης.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Παρασκευόπουλος, Τσιάμπαλης 7 (1), Γιούδας 16 (4), Δεληχρήστος 18 (1), Χατζημπύρος, Λιάκος 5, Καρπούζας 1, Γκαγκανάσιος 9 (1), Τσακνάκης 8, Παπαδόπουλος 2, Τσιλούλης 2.

Μεταμόρφωση Β. - Αετός Κιλκίς 87-51
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ταρενίδης.
Τα δεκάλεπτα: 28-13, 48-25, 61-36, 87-51.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 20 (4), Καραγιώργος Ι. 12 (2), Καραρήγας 4, Υφαντόπουλος 2, Ντίκας 6, Μπογδανος 11 (1), Καλογερόπουλος 4, Τοπούζης 12, Φρουσκλιάς 13 (1), Κατσούλας 3, Τζιανέλος, Τσαπραΐλης.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Αραπατζής, Πατσούρης , Δαρνάκας, Φοντέιν, Ημερίδης 4, Παπαβασιλείου 9, Γιαχανατζής Α. 1, Φλιάτης 4, Βογιατζής 13 (2), Ξανθόπουλος 4, Κουτούλας 3, Δημητριάδης, Γιαχανατζής Β. 13 (1).

Αριστοτέλης Επαν. - Αλέξανδρος Αξιούπολης 69-59
Διαιτητές: Σαλικίδης - Παπαγερίδης.
Τα δεκάλεπτα: 19-17, 34-29, 54-45, 69-59.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης):Διαμαντής 6, Παλαιόπουλος, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ., Πουλιανίτης 16 (2), Καβαρδίνας, Κοκκάρης 4, Γιαννακός 5, Τερσενίδης 23 (4), Βογιατζής 4, Αρμενάκης, Αγλαμίσης Θ. 11, Τουβετζίδης.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης 8, Γότσος 12 (1), Γουβιανάκης, Παλτσαμίδης, Σιώτκας 2, Φιλιππίδης 8 (1), Μαυρόπουλος, Περπερίδης, Σαμαράς 9 (1), Βακιρλής, Σιδηρόπουλος, Καλαβάζης 4, Στάθης 16.

Μακαμπή - Πανεδεσσαϊκός 67-47
Διαιτητές: Τσουμαχίδης - Παργιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 16-4, 31-15, 43-35, 67-47.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Κεσίδης): Οξούζης 14, Κατενλιάδης 6, Κοντός 13 (3), Γιαγκόπουλος, Χρήστου, Κουρέας 2, Καπέτας, Γκαϊτατζής 7, Αρούχ 17 (2), Κωστόπουλος, Δελητζάκης 8.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Δάφνης, Ζεχερλής 4, Τακιτζόγλου, Θεοδώρου, Μπέλλος 5 (1), Σταμπουλής 1, Μαύρος 14, Νότης 10 (3), Σταυρουλάκης 8, Γκέκας, Πλιάνης, Δοβόπουλος, Τσάμης 5.

Πρωτέας Γρεβενών - Νίκη Βόλου 75-85
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Τσιρτσιμάλης.
Τα δεκάλεπτα: 18-28, 30-48, 56-68, 75-85.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 14 (2), Ρίγκος 10 (2), Μουράτογλου 5, Μίχος 10, Τζήμου 18 (2), Σπανός 11 (3), Ψεφτόγκας 2, Γάτος 5 (1).
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 18, Αναγνωστόπουλος Μ., Θυμνιός 22, Κουτίνας 16 (4), Τσώλης 17 (3), Αναγνωστόπουλος Χρ.2, Χριστομάνος 2, Μυστιλιάδης 4, Σαμαράς 4.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες):
1. Νίκη Βόλου 10
2. Μακαμπή 9
3. Αμπελώνας 9
4. Πανεδεσσαϊκός 8
5. Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 8
6. Άργος Ορεστικό 8
7. Αετός Κιλκίς 8
8. Αριστοτέλης Επανωμής 7
9. Φοίνικας Λάρισας 7
10. Ηρακλής Κοζάνης 7
11. Αιγινιακός 7
12. Μεταμόρφωση Β. 7
13. Αλέξανδρος Αξιούπολης 5
14. Πρωτέας Γρεβενών 5

Η επόμενη αγωνιστική (6η, 28/11): Ηρακλής Κοζ. - Μ. Αλέξανδρος, Φοίνικας Λ. - Αιγινιακός, Αετός Κιλκίς - Άργος Ορ., Αξιούπολη - Μεταμόρφωση Β., Αριστοτέλης Επ. - Μακαμπή, Αμπελώνας - Πρωτέας Γρεβ., Νίκη Β. - Πανεδεσσαϊκός.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής


Μετά από έξι αγωνιστικές η Νίκη Βόλου αποδεικνύει πως είναι… όνομα και πράγμα, αφού μετρά μόνο νίκες (6/6). Στον αντίποδα η Αξιούπολη και ο Πρωτέας Γρεβενών δεν έχουν γευτεί τη χαρά της επιτυχίας, μετρώντας μόνο ήττες.
Στα αξιοσημείωτα της ημέρας είναι η μοναδική εκτός έδρας νίκη της άλλης ομάδας του Βόλου, της Μεταμόρφωσης.

Τα αποτελέσματα:
Ηρακλής Κοζ. - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 73-67
Φοίνικας Λ. - Αιγινιακός 68-58
Αετός Κιλκίς - Άργος Ορ. 68-59
Αξιούπολη - Μεταμόρφωση Β. 66-74
Αριστοτέλης Επ. - Μακαμπή 82-52
Αμπελώνας - Πρωτέας Γρεβ. 87-52
Νίκη Β. - Πανεδεσσαϊκός 81-62

Ηρακλής Κοζ. - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 73-67
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Ζαχαρής.
Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-40, 57-50, 73-67.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Δούμας, Ηλιόπουλος 11 (3), Δημητριάδης 5 (1), Ρέππας Ν. 15 (2), Τομόπουλος , Κουτσιομήτρος, Ρέππας Χ. 2, Μιχαηλίδης 11 (1), Στάιος 10 (3), Ιωαννίδης 5, Ψάλτου 14.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Παντζής, Θεολόγου, Βαφόπουλος, Μιχαηλίδης 7 (2), Χρησίδης 20 (3), Κρομίδας 12, Δεληγιάννης 13 (2), Κυριαζής 3 (1), Παπαμιχαήλ 6, Ρούζιος 6 (2).

Φοίνικας Λ. - Αιγινιακός 68-58
Διαιτητές: Συμεωνίδης - Τζίμα.
Τα δεκάλεπτα: 17-14, 42-35, 53-46, 68-58.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 10, Χατζημπύρος 4, Δεληχρήστος 13 (2), Λιάκος 14 (2), Γκαγκανάσιος 4, Τσακνάκης 13 (1), Παπαδόπουλος 9, Τσιλούλης 1.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 9 (2), Καλαϊτζίδης , Στυλιανίδης, Παπουλίδης 10, Βουλτσίδης 8, Κουρκούτας 5, Αλβανός 6, Δένης 2, Λωτζανιώτης 18 (4).

Αετός Κιλκίς - Άργος Ορ. 68-59
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Γερακίνης.
Τα δεκάλεπτα: 12-21, 24-29, 42-38, 68-59.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ξανθόπουλος, Ημερίδης 10 (2), Πατσούρης 2, Παπαβασιλείου 16 (1), Γιαχανατζής Β.2, Φλιάτης 21 (2), Βογιατζής 13, Κουτούλας 4, Γιαχανατζής Α.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Χρυστόπουλος, Πανταζής 6, Βίλας 6, Δαραβίγκας 9 (1), Καραμήτσος 11, Κώττας 12, Παντελίδης 5, Κοτσαγιάννης 10.

Αξιούπολη - Μεταμόρφωση Β. 66-74
Διαιτητές: Θωμόπουλος - Παραλής.
Τα δεκάλεπτα: 17-17, 35-42, 43-58, 66-74.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης 5, Γότσος 7, Φιλιππίδης 4, Μαυρόπουλος, Περπερίδης, Σαμαράς 9, Σιδηρόπουλος 18, Καλαβάζης 2, Στάθης 16, Γιουβανάκης 5 (1).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 3 (1), Καραγιώργος Γ. 16 (2), Υφαντόπουλος 2, Ντίκας 15 (2), Καλογερόπουλος 1, Τοπούζης 11, Φρουσκλιάς 17, Τσαπραΐλης 2, Μπόγδανος 7.

Αριστοτέλης Επ. - Μακαμπή 82-52
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Τζιβελεκίδου.
Τα δεκάλεπτα: 18-11, 36-29, 62-44, 82-52.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος 2, Αγλαμίσης Τρ. 13 (1), Πουλιανίτης 4, Καβαρδίνας 2, Κοκκάρης 8, Γιαννακός, Τερσενίδης 23 (2), Βογιατζής , Αρμενάκης 10, Αγλαμίσης Θ. 10 (2), Διαμαντής 10.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 4, Κατενλιάδης 7, Κοντός 2, Γιαγκόπουλος, Χρήστου 1, Κουρέας, Καπέτας, Γκαϊτατζής 9 (1), Αρούχ 11 (1), Κωστόπουλος 8, Δελητζάκης 10, Σιάπκας.

Αμπελώνας - Πρωτέας Γρεβ. 87-52
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Παπαγεωργίου.
Τα δεκάλεπτα: 26-17, 44-28, 62-36, 87-52.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 10, Βλαχούλης 5, Γκανέτσας 8, Ακσεχέρογλου , Μηλιώνης 17, Αποστολάκης 8, Παρασκευάς 17, Γλυκόπουλος 7, Κατσίμπας, Κοτσώνας 5, Γούλας 10.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 10, Ρίγγος 3, Κολοβός 4, Μουράτογλου 7, Καραγιάννης 5, Μίχος 20, Βλάχος , Τζήμου, Σπανός, Ψεφτόγκας 3.

Νίκη Β. - Πανεδεσσαϊκός 81-62
Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 27-13, 45-26, 68-44, 81-62.
ΝΙΚΗ Β. (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 22, Αναγνωστόπουλος Μ. 3, Σαμαράς 4, Στάμος 2, Καρμανλής 2, Καραμανώλης, Θυμνιός 12, Κουτίνας 8 (2), Τσώλης 17 (2), Αναγνωστόπουλος Χρ. 4, Χριστομάνος 2, Μυστιλιάδης 5 (1).
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Γκέκας, Δάφνης 2, Ζεχερλής 2, Θεοδώρου 4, Μπέλλος 9 (1), Σταμπουλής, Μάυρος 23 (3), Νότης 7 (1), Σταυρουλάκης 13 (3), Πλιάνης, Δοβόπουλος 2.

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες):
1. Νίκη Β. 12
2. Αμπελώνας 11
3. Μακαμπή 10
4. Αετός Κιλκίς 10
5. Μ. Αλέξανδρος 9
6. Ηρακλής Κοζ. 9
7. Άργος Ορ. 9
8. Πανεδεσσαϊκός 9
9. Φοίνικας Λ. 9
10. Αριστοτέλης Επ. 9
11. Μεταμόρφωση Β. 9
12. Αιγινιακός 8
13. Αξιούπολη 6
14. Πρωτέας Γρ. 6

Η επόμενη αγωνιστική (7η, 05/12): Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης - Φοίνικας Λ., Αιγινιακός - Αετός Κιλκίς, Άργος Ορεστικό - Αλέξανδρος Αξιούπολης, Μακαμπή - Νίκη Β., Πρωτέας Γρ. - Ηρακλής Κοζ., Πανεδεσσαϊκός - Αμπελώνας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής


Νίκη Βόλου και Αμπελώνας πέτυχαν εκτός έδρας νίκες και αρχίζουν να κερδίζουν απόσταση από τους υπόλοιπους, με την ομάδα του Βόλου να είναι αυτή που διατηρεί το αήττητο, μετά από επτά αγωνιστικές και φυσικά να βάζει πλώρη για τη Β' εθνική.
Στον αντίποδα, ούτε απόψε Αξιούπολη και Πρωτέας κατόρθωσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης.

Τα αποτελέσματα:
Μ. Αλεξ. Κρ. Βρ. - Φοίνικας Λαρ. 63-57
Αιγινιακός - Αετός Κιλκίς 64-58
Άργος Ορεστικό - Αλ. Αξιούπολης 89-54
Μεταμόρφωση Β. - Αριστ. Επανωμής 100-69
Μακαμπή - Νίκη Βόλου 57-83
Πρωτέας Γρεβ. - Ηρακλής Κοζ. 57-75
Πανεδεσσαϊκός - Αμπελώνας 62-73

Μ. Αλεξ. Κρ. Βρ. - Φοίνικας Λαρ. 63-57
Διαιτητές: Μοσχότογλου - Μαραθιώτης.
Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-28, 48-43, 63-57.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 13 (2), Χρησίδης 18 (2), Κρομίδας 11, Δεληγιάννης 8 (2), Κυριαζής 4, Παπαμιχαήλ 6, Βαφόπουλος, Ρούζιος 1, Θεολόγου 2, Παντζής, Πιάμης.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 11 (1), Λιάκος 6, Καρπούζας , Γκαγκανάσιος 2, Τσακνάκης 3 , Χατζημπίρος 2, Τσιλούλης 4, Τσιαμπαλής 5 (1), Δεληχρήστος 17.

Αιγινιακός - Αετός Κιλκίς 64-58
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Παργιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 12-12, 29-19, 49-41, 64-58.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 11 (1), Καλαϊτζίδης 6 (2), Παπουλίδης 3, Βουλτσίδης 8, Κουρκούτας 6, Αλβανός 6, Δένης 9, Λωτζανιώτης 15, Στυλιανίδης.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 10, Γιαχανατζής Α., Πατσούρης , Παπαδόπουλος 14 (2), Παπαβασιλείου, Γιαχανατζής Β. 8, Βογιατζής 18, Φλιάτης 8, Ξανθόπουλος, Κουτούλας.

Άργος Ορεστικό - Αλ. Αξιούπολης 89-54
Διαιτητές: Φουτζήλας - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 26-19, 39-30, 67-40, 89-54.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής, Χριστόπουλος, Φωτιάδης Φ. 9, Βίλας 20 (3), Δαραβίγκας 3 (1), Πουλιώνης 2, Καραμήτσος 20 (3), Φωτιάδης Κ. 6, Κώττας 4, Παντελίδης 3 (1), Κοτσαγιάννης 14, Βαρδακούλης 8 (2).
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Σιώτκας 3, Φιλιππίδης 2, Περπερίδης 2, Σαμαράς 10, Σιδηρόπουλος 22 (1), Καλαβάζης 10, Στάθης 5.

Μεταμόρφωση Β. - Αριστ. Επανωμής 100-69
Διαιτητές: Γκουτζιομήτρος - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 43-33, 72-54, 100-69.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 7 (2), Καραγιώργος Γ. 17 (1), Καραρήγας, Υφαντόπουλος 2, Ντίκας 8 (2), Καλογερόπουλος 2, Τοπούζης 14, Φρουσκλιάς 33 (1), Τσαπραΐλης 7(1), Μπόγδανος 8, Κατσούλας 2.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος 2, Τουβετζίδης, Αγλαμίσης Τρ. 15 (3), Πουλιανίτης 6, Καβαρδίνας 2, Κόκκαρης 8, Γιαννακός 3, Τερσενίδης 8 (1), Διαμαντής 1, Βογιατζής , Αρμενάκης 14, Αγλαμίσης Θ. 10.

Μακαμπή - Νίκη Βόλου 57-83
Διαιτητές: Μαντήλας - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-21, 31-43, 49-61, 57-83.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ρόδας): Οξούζης 12, , Κοντός 5, Γιαγκόπουλος 3, Σιάπκας, Περάκης, Αρού 26 (2), Κωστόπουλος 4, Καπέτας 7.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 20, Σαμαράς 11 (3), Στάμος 3, Αναγνωστόπουλος Χρ., Χριστομάνος, Καραμανώλης, Τσιαγκλάκανος, Αναγνωστόπουλος Μ. 5, Θυμνιός 5, Κουτίνας 21 (4), Τσώλης 16 (1), Μυστιλιάδης 2.

Πρωτέας Γρεβ. - Ηρακλής Κοζ. 57-75
Διαιτητές: Νάκας - Στάθη.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 33-39, 49-58, 57-75.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 2, Ρίγκος 9, Μουράτογλου 6, Τζόλας , Μίχος 28, Τζήμου 4 (1), Σπανός, Ψεφτόγκας 5, Κολοβός 3 (1), Καραγιάννης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Στάιος 3 (1), Ρέππας Χ. 11 (3), Μιχαηλίδης 14, Δημητριάδης 2, Ρέππας Ν. 17 (2), Κουτσώνας, Τομόπουλος, Κουτσιομήτρος, Στάιος, Ιωαννίδης 8, Ψάλτου 13 (1), Ηλιόπουλος 7 (1).

Πανεδεσσαϊκός - Αμπελώνας 62-73
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης, Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 13-22, 27-40, 43-55, 61-73.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Ζεχερλής 4, Τακιτζόγλου, Θεοδώρου 2, Μπέλλος 11(1), Μάυρος 9 (1), Νότης 6 (2), Σταυρουλάκης 23 (3), Γκέκας 4, Σιάνης 2, Δοβόπουλος Δάφνης.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 3, Βλαχούλης 9 (1), Γκανέτσας 14 (2), Ακσεχέρογλου 2, Μηλιώνης 16 (2), Αποστολάκης 10 (1), Παρασκευάς 13, Γούλας 7 (1).

Η βαθμολογία (σε 7 αγώνες):
1. Νίκη Βόλου 14
2. Αμπελώνας 13
3. Μεταμόρφωση 11
4. Μακαμπή 11
5. Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 11
6. Αετός Κιλκίς 11
7. Ηρακλής Κοζάνης 11
8. Άργος Ορεστικό 10
9. Αριστοτέλης Επανωμής 10
10. Πανεδεσσαϊκός 10
11. Φοίνικας Λάρισας 10
12. Αιγινιακός 10
13. Αλέξανδρος Αξιούπολης 7
14. Πρωτέας Γρεβενών 7

Η επόμενη αγωνιστική (8η, 12/12): Αετός Κιλκίς - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης, Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αιγινιακός, Αριστοτέλης Επανωμής - Άργος Ορεστικό, Μεταμόρφωση Βόλου - Μακαμπή, Φοίνικας Λάρισας - Πρωτέας Γρεβενών, Ηρακλής Κοζάνης - Πανεδεσσαϊκός, Αμπελώνας - Νίκη Βόλου.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ματς... μισή άνοδος


Μολονότι βρισκόμαστε ακόμα μόλις στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, κάποια πράγματα έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται ξεκάθαρα στον ορίζοντα. Στον 1ο όμιλο Νότου δύο είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο, η Νίκη και ο Αμπελώνας. Οι Βολιώτες είναι αήττητοι μέχρι στιγμής, ενώ η ομάδα του Βαγγέλη Κουτσουκέρα τους ακολουθεί κατά πόδας.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης θέλει πάση θυσία τη νίκη, καθώς αν η ομάδα του καταφέρει και αποδράσει με το διπλό από την έδρα του Αμπελώνα στο θεσσαλικό ντέρμπι, τότε θα κάνει αποφασιστικό βήμα ανόδο στη Β' Εθνική, κάτι που αποτελεί και το μεγάλο φετινό στόχο.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Πρώτη ήττα για τη Νίκη Βόλου


Ο Αμπελώνας νίκησε με 64-61 τη Νίκη Βόλου στο μεγάλο ματς του πρώτου ομίλου και την ανάγκασε στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Αιγινιακός νίκησε εκτός έδρας τον Αλεξ. Αξιούπολης και ήταν η μοναδική ομάδα που πήρε εκτός έδρας νίκη στην όγδοη αγωνιστική.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - Μ. ΑΛΕΞ. ΚΡ. ΒΡ. 64-59
ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 75-77
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 64-61
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖ. – ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 94-74
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Β. – ΜΑΚΑΜΠΗ 81-55
ΑΡΙΣΤ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ - ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 76-72
ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡ. - ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. 85-65

Αετός Κιλκίς - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 64-59
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 24-8, 32-17, 45-34, 64-59.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 14, Παπαδόπουλος Γ., Πατσούρης 3 (1), Παπαβασιλείου 7 (1), Γιαχανατζής Β. 13 (3), Βογιατζής 19 (5), Ξανθόπουλος 4, Κουτούλας 4.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Παντζής, Θεολόγου, Βαφόπουλος, Κυριαζής , Παπαμιχαήλ Μιχαηλίδης 17 (3), Χρησίδης 16 (1), Κρομίδας 15, Δεληγιάννης 8, Ρούζιος 3 (1).

Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αιγινιακός 75-77
Διαιτητές: Τζίμα - Κατσιάνης.
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 39-42, 58-56, 75-77.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Καλαβάσης): Τσάτσης 9, Γότσος 21 (2), Γουβιανάκης 2, Σιώτκας, Φιλιππίδης 6, Σαμαράς 11 (2), Σιδηρόπουλος 7, Καλαβάζης 6, Στάθης 13.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 23 (6), Καλαϊτζίδης 1, Στυλιανίδης, Παπουλίδης 7, Βουλτσίδης 5 (1), Κουρκούτας 14, Αλβανός 9 (1), Δένης 5, Λωτζανιώτης 11 (1).

Αμπελώνας - Νίκη Βόλου 64-61
Διαιτητές: Λαζαρίδης - Συμεωνίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 37-22, 46-38, 64-61.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 12 (2), Γκανέτσας 9 (1), Ακσεχέρογλου 3 (1), Γούλας 6 (2), Μηλιώνης 15 (3), Αποστολάκης 4, Παρασκευάς 15 (1), Κατσίμπας, Γλυκόπουλος, Κωτσόνας.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 26, Σαμαράς 2, Στάμος, Χριστομάνος, Αναγνωστόπουλος Μ., Θυμνιός 18, Κουτίνας 3, Τσώλης 9, Μυστιλιάδης 3.

Ηρακλής Κοζ. - Πανεδεσσαϊκός 94-74
Διαιτητές: Γερακίνης - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 40-33, 69-45, 94-74.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Νήτσιος, Πρέντζας ,Ηλιόπουλος Δ. 13 (3), Δούμας, Στάιος 2, Ιωαννίδης, Ρέππας Χ. 13 (1), Μιχαηλίδης 20 (2), Ρέππας Ν. 26 (3), Ψάλτου 20.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Δάφνης 2, Ζεχερλής 14, Πέτκος, Μπέλλος 5 (1), Σταμπουλής, Μάυρος 18, Νότης 2, Σταυρουλάκης 12 (1), Γκέκας 12 (2), Σιάνης 2, Δοβόπουλος 7.

Μεταμόρφωση Β. - Μακαμπή 81-55
Διαιτητές: Μερτζάνης - Ταρενίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-10, 42-26, 65-45, 81-55.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 19 (3), Καραγιώργος Γ. 7 (1), Καραρήγας, Υφαντόπουλος, Ντίκας 8, Καλογερόπουλος 9, Κατσούλας 2 Τοπούζης 17, Φρουσκλιάς 9, Τσαπραΐλης 4, Μπόγδανος 6 (1).
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Περάκης, Σιάπκας 8, Κοντός 11 (3), Γιαγκόπουλος, Χρήστου 1, Κουρέας, Καπέτας, Γκαϊτατζής 15 (2), Αρούχ 20 (4), Κωστόπουλος, Δελητζάκης.

Αριστοτέλης Επανομής - Άργος Ορεστικό 76-72
Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Παργιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 11-11, 29-27, 50-54, 76-72.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠ. (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος 2, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 42 (9), Πουλιανίτης 2, Καβαρδίνας 2, Κόκκαρης 3, Γιαννακός, Τερσενίδης 12 (1), Διαμαντής 6, Βογιατζής, Αρμενάκης , Αγλαμίσης Θ. 7 (2).
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 18, Βίλας 17 (2), Δαραβίγκας 12 (2), Πουλιώνης, Καραμήτσος 8, Φωτιάδης, Σεμερτζίδης, Κώττας 10, Παντελίδης, Κοτσαγιάννης 7, Βαρβακούλης.

Φοίνικας Λαρ. - Πρωτέας Γρεβ. 85-65
Διαιτητές: Μοσχοτόγλου, Κουτσιουμάρης.
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 38-30, 59-45, 85-65.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Δεληχρήστος 18, Βλησαρούλης 2, Λιάκος 16 (2), Κιούμας 2, Καρπούζας 12 (2), Γκαγκανάσιος 4, Τσακνάκης, Παπαδόπουλος 2, Παρασκευόπουλος 2, Τσιλούλης 7, Τσαπαλής 13 (3), Γιούδας 7 (1).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Κατσάλης): Γράβας 14 (2), Κολοβός 4, Ρίγκος , Ντινόπουλος, Μουράτογλου 11 (1), Τζόλας , Μίχος 21, Τζήμου 10 (2), Ψεφτογκάς 5.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 8 αγώνες)
1. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 15 612-522
2. ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 15 587-474
3. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. 13 572-557
4. ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 13 522-533
5. ΜΕΤΑΜ. ΒΟΛΟΥ 13 589-511
6. ΜΑΚΑΜΠΗ 12 540-544
7. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 12 570-542
8. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΒΡ. 12 523-543
9. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠ. 12 525-536
10. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12 532-504
11. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 12 530-528
12. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 11 506-557
13. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ 8 532-634
14. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 8 464-611

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/12)
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ. ΒΡ. - ΑΛΕΞ. ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΡΙΣT. ΕΠΑΝΩΜΗΣ
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ B.
ΜΑΚΑΜΠΗ - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. - ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ.

www.superbasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Δεύτερο τεστ για Νίκη Βόλου


Μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον Αμπέλωνα, η Νίκη Βόλου δίνει ένα εξίσου σοβαρό τεστ κόντρα στον Ηρακλή Κοζάνης για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Βορρά. Όσον αφορά τον πρωτοπόρο Αμπελώνα αντιμετωπίζει εκτός τη Μακαμπή, ενώ η Μεταμόρφωση Βόλου αντιμετωπίζει εκτός το Άργος Ορεστικό.

Το πρόγραμμα της Κυριακής
Κρ. Βρύσης (18:00): Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυ - Αλέξανδρος Αξιούπολης
Αιγινίου (18:00): Αιγινιακός - Αριστοτέλης Επανωμής
Άργους Ορεστικό (18:00): Αργός Ορεστικό - Μεταμόρφωση Βόλου
ΕΑΚ Σταυρούπολη (18:00): Μακαμπή - Αμπελώνα
Γρεβενών (18:00): Πρωτέας Γρεβενών - Αετός Κιλκίς
Έδεσσας (18:00): Πανεδεσσαϊκός - Φοίνικας Λάρισας
Ν. Ιωνίας Μαγν. (18:00): Νίκη Βόλου - Ηρακλής Κοζάνης

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 1ου ομίλου Βορρά


Νίκη Βόλου και Αμπελώνας συνέχισαν με νίκες και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία.
Ο Αιγινιακός βρίσκει ρυθμό καθώς έφτασε στις τρεις συνεχόμενες νίκες σε αντίθεση με τον Πανεδεσσαϊκό που σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα.

Τα αποτελέσματα
Αιγινιακός - Αριστοτέλης Επαν. 74-58
Πανεδεσσαϊκός - Φοίνικας Λάρισας 79-83
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Κοζ. 68-59
Αργος Ορεστικό - Μεταμόρφωση Β. 75-64
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Αλέξανδρος Αξ. 83-40
Μακαμπή - Αμπελώνας 65-67
Πρωτέας Γρεβ. - Αετός Κιλκίς 71-79

Αιγινιακός - Αριστοτέλης Επαν. 74-58
Τα δεκάλεπτα: 20-14, 43-25, 58-41, 74-58.
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Τσουμαχίδης.
Αιγινιακός (Κοντογιάννης): Μπάγκι 18 (2), Καλαϊτζίδης, Παπουλίδης 7, Βουλτσίδης 15 (1), Κουρκούτας 9, Αλβανός 10 (2), Δένης 5, Λωτζανιώτης 10 (2).
Αριστοτέλης Επαν. (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος, Διαμαντής 8, Γιαννακός, Αγλαμίσης Τρ. 21 (1), Πουλιανίτης 3, Καβαρδίνας 1, Κόκκαρης 4, Τερσενίδης 5 (1), Αγλαμίσης Θ. 16 (2).

Πανεδεσσαϊκός - Φοίνικας Λάρισας 79-83
Τα δεκάλεπτα: 17-18, 32-43, 59-64, 79-83.
Διαιτητές: Τζίμα, Σιταρίδης.
Πανεδεσσαϊκός (Δασκαλάκης): Ζεχερλής 9, Μπέλλος 5, Μαύρος 25 (4), Νότης 4 (1), Σταυρουλάκης 20 (3), Γκέκας 8 (2), Δοβόπουλος 8.
Φοίνικας Λαρ. (Θεοδωρόπουλος): Τσαμπάλης 13 (1), Γιούδας 15 (1), Δεληχρήστος 12, Λιάκος 24 (3), Γκαγκανάσιος 7, Τσακνάκης 9 (2), Παπαδόπουλος 3 (1).

Αργος Ορεστικό - Μεταμόρφωση Βόλου 75-64
Τα δεκάλεπτα: 7-16, 32-26, 50-42, 75-64.
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Φουτζήλας.
Άργος Ορεστικό (Σούλιος): Πανταζής 8 (2), Φωτιάδης, Δαραβίγκας 3 (1), Πουλιώνης, Μπιτσίνης, Βίλας 28 (5), Καραμήτσος 4, Σεμερτζίδης, Κώττας 18 (1), Παντελίδης, Κοτσαγιάννης 14, Βαρδακούλης.
Μεταμόρφωση (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ., Καραγιώργος Ι. 18 (2), Τσαπραΐλης, Υφαντόπουλος, Μπόγδανος 11 (2), Ντίκας 6, Καλογερόπουλος 3, Τοπούζης 10, Φρουσκλιάς 16 (1), Καραρήγας.

Νίκη Βόλου - Ηρακλής Κοζάνης 68-59
Τα δεκάλεπτα: 23-17, 39-29, 56-41, 68-59.
Διαιτητές: Θεοδώρου - Λόρτος.
Νίκη Β. (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 7, Σαμαράς 13 (2), Στάμος 2, Θυμνιός 18, Κουτίνας 20 (5), Μυστιλιάδης 8.
Ηρακλής Κοζ. (Τζιλίνης): Ηλιόπουλος 8 (1), Πρέντζας 2, Ρέππας Ν. 8 (2), Μιχαηλίδης 21, Στάιος 2, Ψάλτου 18.

Μ. Αλέξανδρος Κ. Βρ. - Αλέξανδρος Αξ. 83-40
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 38-21, 62-26, 83-40.
Διαιτητές: Μοσχότογλου - Κοϊμτζόγλου.
Μ. Αλέξανδρος (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 15 (2), Χρησίδης 10 (2), Κρομμίδας 17 (1), Δεληγιάννης 3, Κυριαζής 4, Βαφόπουλος 5, Ρούζιος 2, Θεολόγου 6, Παντζής 21 (2), Πιάμης.
Αλέξανδρος Αξ. (Μπάρπας): Γότσος 10, Γιουβανάκης 2, Σιώτκας, Φιλιππίδης 7 (1), Μαυρόπουλος, Περπερίδης, Σαμαράς, Βακιρλής, Σιδηρόπουλος 6, Καλαβάζης 10, Στάθης 5 (1).

Μακαμπή - Αμπελώνας 65-67
Τα δεκάλεπτα: 10-15, 28-36, 43-54, 65-67.
Διαιτητές: Τσιαπλής - Καρακατσανίδης.
Μακαμπή (Ροδάς): Οξούζης 16, Κοντός, Γιαγκόπουλος 4, Χρήστου, Γκαϊτατζής 10, Αρούχ 25, Κωστόπουλος 6, Δελητζάκης 4.
Αμπελώνας (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 12, Γκανέτσας , Ακσεχέρογλου 2, Μηλιώνης 18, Αποστολάκης 9, Παρασκευάς 18, Γούλας 8, Γλυκόπουλος.

Πρωτέας Γρεβ. - Αετός Κ. 71-79
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 38-31, 59-57, 71-79.
Διαιτητές: Αγορογιάννης, Ρούκας.
Πρωτέας Γρεβ. (Κατσάλης): Γράβας 16, Ρίγκος 2, Μουράτογλου 23 (2), Μίχος 4, Βλάχος, Τζήμου 14 (2), Σπανός 6 (2), Ψεφτόγκας 6, Ντινόπουλος.
Αετός Κ. (Κοντονάσιος): Βαφειάδης, Ημερίδης 9 (1), Πατσούρης, Παπαβασιλείου 21 (2), Γιαχανατζής Α. 5 (1), Παπαδόπουλος 13 (1), Βογιατζής 14 (2), Ξανθόπουλος 4, Γιαχανατζής Β. 13, Κουτούλας, Δαρνάκας.

Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες):
1. Αμπελώνας 17
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 17
3. Αετός Κιλκίς 15
4. Μεταμόρφωση Βόλου 14
5. Ηρακλής Κοζάνης 14
6. Φοίνικας Λάρισας 14
7. Μ. Αλέξανδρος Κ. Βρ. 14
------------------------------
8. Αιγινιακός 14
------------------------------
9. Αργος Ορεστικό 14
10. Μακαμπή 13
11. Αριστοτέλης Επαν. 13
12. Πανεδεσσαϊκός 12
13. Πρωτέας Γρεβ. 9
14. Αλέξανδρος Αξ. 9

Η επόμενη αγωνιστική (09/01): Αριστοτέλης Επανωμής - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ., Μεταμόρφωση Β. - Αιγινιακός, Άργος Ορεστικό - Μακαμπή, Αλέξανδρος Αξιούπολης - Πρωτέας Γρεβενών, Αετός Πανεδεσσαϊκός, Φοίνιξ Λάρισας - Νίκη Βόλου, Ηρακλής Κοζάνης - Αμπελώνας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
«Top 10» σκόρερ του 1ου Ομίλου του Βορρά

176 Αγλαμίσης Τρ. Επανωμή
168 Αρούχ Μακαμπη
167 Μαύρος Πανεδεσσαϊκός
166 Ζαρογιάννης Νίκη Β.
151 Μιχαηλίδης Ηρακλής Κοζ.
148 Βογιατζής Αετός Κιλκίς
146 Ρέππας Ν. Ηρακλής Κοζ.
145 Μηλιώνης Αμπελώνας
140 Βίλας Αργος Ορ.
137 Φρουσκλιάς Μεταμόρφωση

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής


Ο Αμπελώνας νίκησε στην Κοζάνη και εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα της Νίκης Βόλου στο παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Λάρισα, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, στον 1ο όμιλο του Βορρά. Ο Πρωτέας κέρδισε την Αξιούπολη εκτός έδρας, στο ντέρμπι των ουραγών.

Τα αποτελέσματα:
Αριστοτέλης Επανομής - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 70-63
Μεταμόρφωση Β. - Αιγινιακός 78-69
Άργος Ορεστικό - Μακαμπή 71-77
Αλεξ. Αξιούπολης - Πρωτέας Γρεβ. 76-86
Αετός Κιλκίς - Πανεδεσσαικός 82-66
Φοίνικας Λαρ. - Νίκη Βόλου 86-66
Ηρακλής Κοζ. - Αμπελώνας 64-70

Αριστοτέλης Επανωμής - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 70-63
Διαιτητές: Σαλικίδης - Παπαγερίδης.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 35-36, 48-53, 70-63.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος, Διαμαντής 4, Γιαννακός, Αγλαμίσης Τρ. 22 (2), Πουλιανίτης 4, Φωτιάδης, Καβαρδίνας, Σαμαράς, Κοκκάρης 8, Τερσενίδης 13 (2), Αγλαμίσης Θ. 21 (1).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 17 (3), Χρησίδης 23 (2), Κρομμίδας 10, Δεληγιάννης 2, Κυριαζής 2, Παπαμιχαήλ 6, Βαφόπουλος, Ρούζιος 3 (1), Θεολόγου, Παντζής, Πιάμης.

Μεταμόρφωση Β. - Αιγινιακός 78-69
Διαιτητές: Θεοδώρου - Μανιός.
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 40-43, 59-57, 78-69.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ.7 (1), Καραγιώργος Ι. 6 (1), Καλογερόπουλος 8, Τσαπραΐλης 3, Υφαντόπουλος 2, Μπόγδανος 18 (1), Ντίκας 4, Τοπούζης 18, Φρουσκλιάς 11, Καραρήγας 3.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 12 (1), Καλαϊτζίδης 2, Παπουλίδης 12, Βουλτσίδης 6 (2), Κουρκούτας 6 (1), Αλβανός 2, Δένης 3, Λωτζανιώτης 26 (2).

Άργος Ορεστικό - Μακαμπή 71-77
Διαιτητές: Παπαφωτίου - Τσουμαχίδης.
Τα δεκάλεπτα: 16-23, 22-44, 54-59, 71-77.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 5 (1), Φωτιάδης, Μπιτσίνης, Σεμερτζίδης, Δαραβίγκας 7, Πουλιώνης 2, Μπιτσίνης, Βίλας 18 (2), Καραμήτσος 17 (2), Κώττας 15, Παντελίδης 5 (1), Κοτσαγιάννης 2, Βαρδακούλης.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 24, Κοντός 16 (2), Γιαγκόπουλος, Σιάπκας, Γκαϊτατζής 11 (3), Αρούχ 26 (4), Κωστόπουλος, Δελητζάκης.

Αλεξ. Αξιούπολης - Πρωτέας Γρεβ. 76-86
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Μαραθιώτης.
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 40-41, 51-59, 76-86.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης 20 (3), Γότσος 10, Γιουβανάκης , Σιώτκας 7, Φιλιππίδης 14 (1), Σαμαράς 2, Σιδηρόπουλος 10, Καλαβάζης 5, Στάθης 6.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γράβας 10, Ρίγκος 6 (1), Κολοβός 5 (1), Μουράτογλου 19 (2), Μίχος 22, Βλάχος, Τζήμου 14, Σπανός 6 (2), Ψεφτόγκας, Ντινόπουλος 2.

Αετός Κιλκίς - Πανεδεσσαικός 82-66
Διαιτητές: Θωμόπουλος - Ταρενίδης.
Τα δεκάλεπτα: 28-18, 52-30, 71-51, 82-66.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Φλίατης 11, Γιαχανατζής Α., Δαρνάκας, Ξανθόπουλος, Ημερίδης 14, Πατσούρης 10 (2), Παπαβασιλείου 10 (2), Γιαχανατζής Α., Παπαδόπουλός 11, Βογιατζής 2, Γιαχανατζής Β. 12 (2), Κουτούλας 12.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Ζεχερλής 5, Μπέλλος 9 (1), Μάυρος 19 (1), Νότης 8, Σταμπουλής 3, Σταυρουλάκης 16, Γκέκας 2, Δοβόπουλος 2, Σιάνης, Πέτκος, Τσάμης 2.

Φοίνικας Λαρ. - Νίκη Βόλου 86-66
Διαιτητές: Παπαδόπουλος - Πολυχρονιάδης.
Τα δεκάλεπτα: 29-10, 49-33, 70-49, 86-66.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Τσαμπαλής 9 (1), Γιούδας 12 (4), Δεληχρήστος 16, Τσιλούλης 5 (1), Λιάκος 11 (1), Γκαγκανάτσιος 6, Τσακνάκης 18 (3), Παπαδόπουλος 9 (1), Καρπούζας, Παρασκευόπουλος, Βλησσαρούλης.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 14, Σαμαράς 4, Θυμνιός 10, Κουτίνας 8 (2), Αναγνωστόπουλος Μ. 8, Τσώλης 15, Αναγνωστόπουλος Χ. 3, Καραμανλής 1, Τσιακλάγκανος 3, Χριστομάνος, Καραμανώλης.

Ηρακλής Κοζ. - Αμπελώνας 64-70
Διαιτητές: Σιμητόπουλος - Τζίμα.
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 37-37, 52-49, 64-70.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Ρέππας Α. 13 (2), Μιχαηλίδης 15 (1), Ρέππας Χ. 13 (2), Στάιος 8 (1), Δημητριάδης, Νίτσιος, Ιωαννίδης, Ηλιόπουλος 3 (1), Ψάλτου 12.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 5, Γκανέτσας 3, Κατσίμπας 15, Μηλιώνης 17, Αποστολάκης 4, Παρασκευάς 17, Γούλας 9, Γράβας, Αξεχέρογλου, Γλυκόπουλος.

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες):
1. Αμπελώνας 19
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 18
3. Αετός Κιλκίς 17
4. Φοίνικας Λάρισας 16
5. Μεταμόρφωση Βόλου 16
6. Άργος Ορεστικό 15
7. Αριστοτέλης Επανομής 15
------------------------------
8. Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 15
------------------------------
9. Αιγινιακός 15
10. Μακαμπή 15
11. Ηρακλής Κοζάνης 15
12. Πανεδεσσαϊκός 13
13. Πρωτέας Γρεβενών 11
14. Αξιούπολη 10

Η επόμενη αγωνιστική (11η, 16/01): Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης - Μεταμόρφωση Βόλου, Αιγινιακός - Άργος Ορεστικό, Μακαμπή - Ηρακλής Κοζάνης, Πρωτέας Γρεβενών - Επανωμή, Πανεδεσσαϊκός - Αξιούπολη, Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς, Αμπελώνας - Φοίνικας Λάρισας.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής


Αμπελώνας και Νίκη Βόλου επικράτησαν εύκολα των Φοίνικα Λάρισας και Αετού Κιλκίς με 83-73 και 80-57 αντίστοιχα στα σπουδαιότερα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Βορρά. Ο Αιγινιακός πήρε μεγάλη νίκη επί του Άργους Ορεστικού με 70-55 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τεράστιας σημασίας επιτυχία σημείωσε και ο Πρωτέας Γρεβενών που επιβλήθηκε με 86-79 του Αριστοτέλη Επανωμής.

Ο Ηρακλής Κοζάνης με την σειρά του κατάφερε να πάρει το διπλό στην έδρα της Μακαμπή νικώντας με 68-55, ενώ ο Πανεδεσσαϊκός επιβλήθηκε εύκολα του Αλέξανδρου Αξιούπολης με 82-56.

Τα αποτελέσματα
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Μεταμόρφωση Β. 62-76
Αιγινιακός - Άργος Ορεστικό 70-55
Μακαμπή - Ηρακλής Κοζ. 55-68
Πρωτέας Γρεβ. - Αριστ. Επανωμής 86-79
Πανεδεσσαϊκός - Αλεξ. Αξιούπολης 82-56
Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς 80-57
Αμπελώνας - Φοινιξ Λαρ. 83-73

Αιγινιακός - Αργος ορ. 70-55
Διαιτητές: Αγορογιάννης, Γερακίνης.
Τα δεκάλεπτα: 9-11, 27-28, 45-44, 70-55.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 16 (3), Καλαϊτζίδης 5 (1), Παπουλίδης 12, Βουλτσίδης 11 (3), Κουρκούτας 5, Αλβανός 3 (1), Δένης 10, Λωτζανιώτης 6, Γκουντίνας 2.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Φωτιάδης, Κοτσαγιάννης, Βίλας 20 (2), Δαραβίγκας 5, Πουλιώνης 7, Καραμήτσος 7 (1), Σεμερτζίδης, Κώττας 13 (1), Παντελίδης 3 (1), Βαρβακούλης.

Πανεδεσσαϊκός – Αξιούπολη 82-56
Διαιτητές: Δημάδης - Μυσιρλής.
Τα δεκάλεπτα: 19-12, 41-22, 56-45, 82-56.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος 2, Θεοδώρου, Σταμπουλής, Τσάμης 8, Ζεχερλής 13, Μπέλλος 5, Μαύρος 14 (1), Νότης 11 (3), Σταυρουλάκης 21 (4), Γκέκας 6, Δοβόπουλος 2.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Καλαβάζης): Βαγγερλής 2, Σιώτκας 6, Φιλιππίδης 6 (1), Περπερίδης 2, Σιδηρόπουλος 27, Καλαβάζης 4, Στάθης 9.

Νίκη Βόλου - Αετός Κιλκίς 80-57
Διαιτητές: Αργυρού - Τσιρτσιμάλης.
Τα δεκάλεπτα: 25-8, 50-25, 62-38, 80-57.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 21, Αναγνωστόπουλος Μ. 2, Θυμνιός 13, Σαμαράς 13(2), Αναγνωστόπουλος Χρ., Στάμος, Καραμανώλης, Κουτίνας 12(1), Τσώλης 15(4), Χριστομάνος, Μυστιλιάδης 4.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 9, Πατσούρης 3, Παπαδόπουλος 8, Γιαχανατζής Β. 8, Παπαβασιλείου 8, Γιαχανατζής Α. 3, Φλιάτης 7(1), Βογιατζής 8(1), Κουτούλας 3.

Μακαμπή - Ηρακλής Κοζ. 55-68
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 9-21, 17-27, 36-44, 55-68.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 18, Κατενλιάδης, Κοντός 9(2), Σιάπκας 3(1), Γιαγκόπουλος, Γκαϊτατζής 6(1), Αρούχ 11, Κωστόπουλος 8, Δελητζάκης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ (Τζιλίνης): Δούμας 2, Ρέππας Χ.10(2), Μιχαηλίδης 2, Ηλιόπουλος 16(3) Δημητριάδης 5(1), Ρέππας Ν. 23(6), Στάιος , Ψάλτου 10.

Αμπελώνας - Φοίνικας Λαρ. 83-73
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Ελευθεριάδης
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 41-37, 61-56, 83-73.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 3, Βλαχούλης 6, Γκανέτσας 9(2), Ακσεχέρογλου 7, Μηλιώνης 17, Αποστολάκης 5, Παρασκευάς 21, Γλυκόπουλος 7, Κατσίμπας 8(1).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Καλφούτζος, Λιάκος 14(3), Καρπούζας 5, Γιούδας 3, Γκαγκανάσιος 5, Τσακνάκης 5(1), Παπαδόπουλος 12, Τσιλούλης 2, Δεληχρήσστος 12, Τσιαμπαλής 15(3).

Μ. Αλεξ. Κρ. Βρύσης - Μεταμόρφωση 62-76
Διαιτητές: Λόρτος - Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 18-19, 36-32, 46-55, 62-76.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 2, Χρησίδης 28 (3), Κρομίδας 16, Δεληγιάννης 3, Κυριαζής , Παπαμιχαήλ 6, Βαφόπουλος, Ρούζιος 2, Θεολόγου, Παντζής 6 (1).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 3 (1), Καραγιώργος Γ. 11 (1), Ντίκας, Καλογερόπουλος 4 (1), Τοπούζης 5, Φρουσκλιάς 28 (2), Τσαπραΐλης, Καραρήγας 6 (2), Μπόγδανος 19.

Πρωτέας Γρ. - Επανωμή 86-79
Διαιτητές: Μαντήλας - Στάθη.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 42-36, 65-56, 86-79.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γάτος, Κολοβός, Καραγιάννης, Ντινόπουλος, Γράβας 13, Ρίγκος 5 (1), Μουράτογλου 21 (2), Μίχος 22, Βλάχος 5 (1), Τζήμου 16 (3), Ψεφτόγκας 4.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης, Παλαιόπουλος , Φωτιάδης, Βογιατζής , Διαμαντής 12, Αγλαμίσης Τρ.19 (2) , Πουλιανίτης 8 (2), Καβαρδίνας 4, Κόκκαρης 5, Γιαννακός 4, Τερσενίδης 16 (3), Αγλαμίσης Θ.11 (1).

Η Βαθμολογία (σε 11 αγώνες):
1. Αμπελώνας 21
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 20
3. Μεταμόρφωση 18
4. Αετός Κιλκίς 18
5. Φοίνικας Λαρ. 17
6. Ηρακλής Κοζ. 17
7. Αιγινιακός 17
------------------------------
8. Αριστοτ. Επαν. 16
------------------------------
9. Μ. Αλεξ. Κ. Βρ. 16
10. Άργος Ορεστ. 16
11. Μακαμπή 16
12. Έδεσσα 15
13. Πρωτέας Γρ. 13
14. Αξιούπολη 11

Η Επόμενη Αγωνιστική (12η, 23/1): Άργος Ορεστικό - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ., Αιγινιακός - Μακαμπή, Μεταμόρφωση Β. - Πρωτέας Γρεβ., Αριστ. Επανωμής - Πανεδεσσαϊκός, Αλεξ. Αξιούπολης - Νίκη Βόλου, Αετός Κιλκίς - Αμπελώνας, Φοίνιξ Λαρ. - Ηρακλής Κοζ.

www.basketblog.gr
minas gr
Δευτερη συνεχομενη νικη για τον Πρωτεα Γρεβενων ! biggrin.gif
ΑΠο οτι φαινεται επιασε η αλλαγη προπονητη.
Τουλαχιστον τωρα θα μπορεσουμε να πεσουμε με αξιοπρεπεια και εστω να παλεψουμε λιγακι !!!

Η παραμονη στις ποσες νικες πιστευετε οτι θα φτασει ? αφου πεφτουν τοσες ομαδες χρειαζονται σιγουρα πανω απο 10 νικες σωστα ?
BASKETNIKIVOLOU
Για να παραμείνει στην κατηγορία ο Πρωτέας θα πρέπει να κάνει τόσες νίκες όσες και πέρσι. Είναι πολύ δύσκολα φέτος τα πράγματα.
BASKETNIKIVOLOU
Ζητούν εξαίρεση




Επιστολή απέστειλε ο Φοίνικας Λάρισας στην ΚΕΔ ζητώντας την τιμωρία του διαιτητή Καρακατσανίδη και την εξαίρεσή του από τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ο συγκεκριμένος ρέφερι διαιτήτευσε το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αμπελώνα με τους Λαρισαίους να γνωρίζουν την ήττα και υπεύθυνο να θεωρούν τον κ. Καρακατσανίδη.

Παράλληλα, με τη φράση “καμία πλέον ανοχή στην αλητεία απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται″ η Διοίκηση του Φοίνικα προχώρησε σε έγγραφες διαμαρτυρίες τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη “φιλοξενία” του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (με κοινοποίηση σε Γ.Γ.Α., Ε.Ο.Κ. και Ο.Δ.Κ.Ε.) ζητώντας την άρση της φίλαθλης ιδιότητας όσων πρωτοστάτησαν στους προπηλακισμούς των παικτών της ομάδας.

Οσον αφορά δηλώσεις σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” η Διοίκηση του Φοίνικα απαξιώνει να ασχοληθεί με ανθρώπους που είναι ασήμαντοι τόσο οι ίδιοι όσο και οι απόψεις τους.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 12ης αγωνιστικής


Εύκολο έργο είχαν οι πρωτοπόροι του ομίλου με τον Αμπελώνα να περνάει ένα πολύ άνετο απόγευμα στο Κιλκίς όπου επιβλήθηκε του Αετού, ενώ και οι δύο ομάδες του Βόλου (Νίκη και Μεταμόρφωση) δεν συνάντησαν προβλήματα κόντρα στον Αλέξανδρο Αξιούπολης και τον Πρωτέα Γρεβενών αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα:
Αργος Ορεστικό - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 80-69
Αιγινιακός - Μακαμπή 96-43
Αλεξ. Αξιούπολης - Νίκη Βόλου 49-95
Αετός Κιλκίς - Αμπελώνας 47-55
Μεταμόρφωση Β. - Πρωτέας Γρ. 75-54
Αριστοτέλης Επανομής - Πανεδεσσαϊκός 76-66
Φοίνιξ Λ. - Ηρακλής Κοζάνης 93-69

Αιγινιακός - Μακαμπή 96-43
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Ρούκας
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 44-20, 62-32, 96-43.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 21 (5), Μωυσίδης 5, Καλαϊτζίδης 7 (1), Παπουλίδης, Βουλτσίδης 11 (3), Κουρκούτας 11, Αλβανός 17 (1), Δένης 10, Λωτζανιώτης 7 (1), Γκουντίνας 7.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 2, Κατενλιάδης, Σιάπκας 3 (1), Καπέτας, Κούρκας, Κοντός 6 (2), Γκαϊτατζής 11 (3), Αρούχ 15 (2), Κωστόπουλος 4, Δελητζάκης, Γιαγκόπουλος 2.

Αργος Ορεστικό - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 80-69
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Τσουμαχίδης
Τα δεκάλεπτα: 24-17, 40-39, 67-51, 80-69.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 11 (1), Φωτιάδης, Δαραβίγκας 9 (1), Πουλιώνης, Πιτσίνης, Βίλας 20 (3), Καραμήτσος 3 (1), Σεμερτζίδης, Κώττας 23 (3), Παντελίδης, Κοτσαγιάννης 14, Βαρδακούλης.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 5, Χρυσίδης 6, Ρούζιος, Κρομίδας 20 (1), Δεληγιάννης 13 (1), Κυριαζής 4, Παπαμιχαήλ 18, Παντζής 3 (1).

Αξιούπολη - Νίκη Βόλου 49-95
Διαιτητές: Λαζαρίδης - Τριανταφυλλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 41-38, 48-71, 49-95.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Καλαβάζης): Τάτσης 3, Στράτζαλης 4, Βακιρλής 2, Σιδηρόπουλος 18 (3), Καλαβάζης 4, Σιώτκας 7 (1), Φιλιππίδης 11.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 19, Αναγνωστόπουλος Μ. 6, Σαμαράς 5 (1), Καραμανώλης 3, Τζιακλάκανος 2, Θυμνιός 21, Κουτίνας 14 (2), Τσώλης 10, Μαυρογιάννης 2, Αναγνωστόπουλος Χρ.4, Χριστομάνος 7, Μυστιλιάδης 2.

Αετός Κιλκίς - Αμπελώνας 47-55
Διαιτητές: Τάτσικας - Ζαγορίδης.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 25-28, 44-39, 47-55.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 9 (3), Παπαδόπουλος 3, Δαρνάκας, Αραπατζής, Κουτούλας, Παπαβασιλείου 6 (1), Γιαχανατζής Β. 7 (1), Φλιάτης 8, Βογιατζής 6, Ξανθόπουλος 8 (1).
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 10, Γκανέτσας 3, Ακσεχέρογλου 6 (2), Γούλας 6 (2), Μηλιώνης 12 (3), Αποστολάκης 2, Παρασκευάς 13 (1), Κατσίμπας 3 (1).

Μεταμόρφωση - Πρωτέας Γρ. 75-54
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Κυρίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 19-14, 45-24, 61-34, 75-54.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 20 (5), Καραγιώργος Γ., Υφαντόπουλος, Ντίκας 15 (1), Μπόγδανος 5 (1), Στένος 2, Καλογερόπουλος 3, Διανέλλος, Καραρήγας 8 (2), Τοπούζης 5, Φρουσκλιάς 13 (1), Τσαπραΐλης 4.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γράβας 5, Ανθιμίδης, Γάτος, Ρίγκος 3 (1), Κολοβός 2, Μουράτογλου 20 (3), Τζόλας, Μίχος 10, Βλάχος, Τζήμου 9, Σπανός 3 (1), Ντινόπουλος 2.

Αριστοτέλης Επανομής - Πανεδεσσαϊκός 76-66
Διαιτητές: Τσουμαχίδης - Ζαχάρης.
Τα δεκάλεπτα: 15-14, 35-31, 54-53, 76-66.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠ. (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης, Σαμαράς, Παλαιόπουλος, Αγλαμίσης Τρ. 22 (3), Πουλιανίτης, Διαμαντής 10, Καβαρδίνας, Κοκκάρης 6, Γιαννακός 9, Φωτιάδης, Τερσενίδης 21, Αγλαμίσης Θ. 8.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Ζεχερλής 11, Πέτκος, Τακιτζόγλου, Θεοδώρου, Μπέλλος 2, Σταμπουλής, Τσάμης 2, Μαύρος 8 (1), Νότης 15 (2), Σταυρουλάκης 20 (1), Γκέκας 4, Δοβόπουλος 4.

Φοίνικας Λαρ. - Ηρακλής Κοζ 93-69
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 24-22, 53-35, 70-50, 93-69.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Χατζημπύρος, Καλφούτζος, Τζιούδας 3 (1), Λιάκος 10 (2), Καρπούζας 12, Τσούμας 3, Γκαγκανάσιος 5, Τσακνάκης 6 (2), Παπαδόπουλος 16, Τσιαμπαλής 21 (2), Δεληχρήστος 15, Παρασκευόπουλος 2, Τσιλούλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. (Τζιλίνης): Σεκέρογλου, Πρέντζας, Ρέππας Χ. 2, Μιχαηλίδης 15, Δημητριάδης 2, Ρέππας Ν. 15 (3), Στάιος 5 (1), Ψάλτου 20 (2), Ηλιόπουλος 8.

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες):
1. Αμπελώνας 23
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 22
3. Μεταμόρφωση Βόλου 20
4. Αετός Κιλκίς 19
5. Φοίνικας Λάρισας 19
6. Αιγινιακός 19
7. Άργος Ορεστικό 18
------------------------------
8. Ηρακλής Κοζάνης 18
------------------------------
9. Αριστοτέλης Επανομής 18
10. Μακαμπή 17
11. Μέγας Αλ. Κρ. Β. 17
12. Πανεδεσσαϊκός 16
13. Πρωτέας Γρ. 14
14. Αλέξανδρος Αξιούπολης 12

Η επόμενη αγωνιστική (30/01):
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Αιγινιακός
Μακαμπή - Φοίνιξ Λάρισας
Πρωτέας Γρεβενών - Αργος Ορεστικό
Πανεδεσσαϊκός - Μεταμόρφωση Βόλου
Νίκη Βόλου - Αριστοτέλης Επανομής
Αμπελώνας - Αλέξανδρος Αξιούπολης
Ηρακλής Κοζάνης - Αετός Κιλκίς.

www.basketblog.gr
GreekNick
QUOTE(BASKETNIKIVOLOU @ Jan 22 2011, 00:25 ) *
Ζητούν εξαίρεση




Επιστολή απέστειλε ο Φοίνικας Λάρισας στην ΚΕΔ ζητώντας την τιμωρία του διαιτητή Καρακατσανίδη και την εξαίρεσή του από τους επόμενους αγώνες της ομάδας. Ο συγκεκριμένος ρέφερι διαιτήτευσε το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αμπελώνα με τους Λαρισαίους να γνωρίζουν την ήττα και υπεύθυνο να θεωρούν τον κ. Καρακατσανίδη.

Παράλληλα, με τη φράση “καμία πλέον ανοχή στην αλητεία απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται″ η Διοίκηση του Φοίνικα προχώρησε σε έγγραφες διαμαρτυρίες τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη “φιλοξενία” του αγώνα της περασμένης Κυριακής.

Συγκεκριμένα απέστειλε επιστολή στην επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (με κοινοποίηση σε Γ.Γ.Α., Ε.Ο.Κ. και Ο.Δ.Κ.Ε.) ζητώντας την άρση της φίλαθλης ιδιότητας όσων πρωτοστάτησαν στους προπηλακισμούς των παικτών της ομάδας.

Οσον αφορά δηλώσεις σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” η Διοίκηση του Φοίνικα απαξιώνει να ασχοληθεί με ανθρώπους που είναι ασήμαντοι τόσο οι ίδιοι όσο και οι απόψεις τους.

www.infobasket.gr



Καλό θα είναι εκεί στο Φοίνικα να προσέχουν τι λένε και τι κάνουνε καθώς υπάρχει και video για το συγκεκριμένο ματς στο οποίο φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ πως ξεκινήσανε τα "επεισόδια" Γ.Σ Αμπελώνας - Φοίνικας
Στην τελική τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στο θέμα ανόδου καθώς έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής


Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, σε μια αγωνιστική όπου οι τρεις πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα συνέχισαν χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, αυξάνονοντας τη διαφορά από τους υπόλοιπους "μνηστήρες" της ανόδου. Συνολικά, πάντως, το τοπίο αρχίζει να... ξεκαθαρίζει, αν και ακόμα έχει δρόμο.

Τα αποτελέσματα:
Πρωτέας Γρ. - Άργος Ορεστικό 89-91
Ηρακλής Κοζ. - Αετός Κιλκίς 71-65
Νίκη Βόλου - Επανωμή 96-62
Πανεδεσσαϊκός - Μεταμόρφωση 67-75
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης - Αιγινιακός - 72-60
Μακαμπή - Φοίνικας Λαρ. 75-59
Αμπελώνας - Αξιούπολη 92-44

Ηρακλής Κοζ. - Αετός Κιλκίς 71-65
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Τζιβελεκίδου.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 29-37, 54-59, 71-65.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Ηλιόπουλος 6 (1), Δημητριάδης, Πέππας Ν. 20 (4), Μιχαηλίδης 27, Σταθόπουλος, Καμαρίνας, Στάιος, Ιωαννίδης, Ρέππας Χ. 7 (1), Ψάλτου 11 (1).
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 14 (1), Γιαχανατζής Β. 9, Πατσούρης, Φλιάτης 4, Παπαβασιλείου 8 (2), Γιαχανατζής Α. 3 (1), Βογιατζής 18 (2), Ξανθόπουλος 8, Κουτούλας 1.

Νίκη Βόλου - Επανωμή 96-62
Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 29-11, 52-28, 80-46, 96-62.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 24, Αναγνωστόπουλος Μ. 4, Σαμαράς 6, Χριστομάνος 6, Καραμανώλης, Τσιαγκλάκανος 2, Θυμνιός 9, Κουτίνας 11 (3), Τσώλης 15, Μαυρογιάννης 2, Αναγνωστόπουλος Χρ. 8, Μυστιλιάδης 9.
ΕΠΑΝΩΜΗ (Καραπιπερίδης): Τουβεντζίδης 5, Φωτιάδης 2, Διαμαντής 18, Βογιατζής , Παλαιόπουλος 4, Αγλαμίσης Τ. 23 (2), Κόκκαρης 2, Γιαννακός 2, Τερσενίδης 6.

Πρωτέας Γρ. - Άργος Ορεστικό 89-91
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 26-24, 56-50, 76-67, 89-91.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Ψεφτόγκας, Γάττος, Γράβας 18 (3), Σπανός, Κολοβός 3 (1), Ντινόπουλος, Ρίγκος 7, Μουράτογλου 22 (1), Τζήμου 11 (1), Μίχος 28.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 20 (1), Φωτιάδης, Βίλας 9, Δαραβίγκας 10 (2), Πουλιώνης 3 (1), Καραμήτσος 24 (2), Σεμερτζίδης, Κώττας 6, Παντελίδης 3, Κοτσαγιάννης 16, Βαρδακούλης.

Πανεδεσσαϊκός - Μεταμόρφωση 67-75
Διαιτητές: Θεοδώρου - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 21-24, 39-43, 54-63, 67-75.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Τσάμης 1, Γκέκας, Ζεχερλής 16 (2), Μπέλλος 2, Μάυρος 19 (2), Νότης 15 (3), Σταυρουλάκης 6 (1), Δοβόπουλος 8 (2).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 12 (3), Καραγιώργος Γ. 2, Μπόγδανος 10 (1), Καραρήγος 6 (2), Ντίκας 2, Καλογερόπουλος 5 (1), Τοπούζης 11, Φρουσκλιάς 27 (1).

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης - Αιγινιακός - 72-60
Διαιτητές: Θωμόπουλος - Σιταρίδης.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 37-26, 55-47, 72-60.
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 20 (4), Κρομίδας 14, Δεληγιάννης 16 (1), Κυριαζής , Παπαμιχαήλ 8, Βαφόπουλος, Ρούζιος 6 (2), Θεολόγου 2, Παντζής 6 (2), Πιάμης.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 10 (2), Καλαϊτζίδης 5 (1), Παπουλίδης 6, Βουλτσίδης 10 (1), Κουρκούτας 15, Αλβανός 2, Δένης 6, Λωτζανιώτης 6 (1).

Μακαμπή - Φοίνικας Λαρ. 75-59
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 15-13, 34-29, 55-45, 75-59.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 11 (1), Κατενλιάδης 17 (3), Κοντός 12 (2), Γιαγκόπουλος 2, Κουρέας 2, Σιάπκας 8 (2), Καπέτας 2, Γκαϊτατζής 2, Αρούχ 15 (1), Κωστόπουλος 2, Δελητζάκης 2.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 3 (1) Λιάκος 10 (2), Τσούμας 3 (1), Καρπούζας 3, Γκαγκανάσιος 14, Τσακνάκης 4, Παπαδόπουλος 4, Παρασκευόπουλος 3, Δεληχρήστος 8, Τσιλούλης 7.

Αμπελώνας - Αξιούπολη 92-44
Διαιτητές: Παργιαννόπουλος - Τσοκόλης.
Τα δεκάλεπτα: 33-14, 47-24, 69-33, 92-44.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 11, Τσαβές 2, Βλαχούλης 11 (1), Γκανέτσας , Ακσεχέρογλου , Μηλιώνης 20 (5), Αποστολάκης 2, Παρασκευάς 11 (1), Κοτσώνας 5, Γλυκόπουλος 11, Γούλας 12 (1), Κατσίμπας 7.
ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ (Μπάρπας): Τάτσης, Σουμενίδης 2, Βαλσαμίδης 5, Σιώτκας 6, Φιλιππίδης 15, Βακιρλής, Καλαβάζης 2, Στάθης 14.

Η βαθμολογία (σε 13 αγώνες):
1. Αμπελώνας 25
----------------------------
2. Νίκη Βόλου 24
3. Μεταμόρφωση 22
4. Αετός Κιλκίς 20
5. Αιγινιακός 20
6. Φοίνικας Λαρ. 20
7. Άργος Ορεστικό 20
----------------------------
8. Ηρακλής Κοζάνης 20
----------------------------
9. Επανωμή 19
10. Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 19
11. Μακαμπή 19
12. Πανεδεσσαϊκός 17
13. Πρωτέας Γρεβενών 15
14. Αξιούπολη 13

Η επόμενη αγωνιστική (14η 06/02):
Μακαμπή - Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης
Πρωτέας Γρεβενών - Αιγινιακός
Πανεδεσσαϊκός - Άργος Ορεστικό
Νίκη Βόλου - Μεταμόρφωση Βόλου
Αμπελώνας - Αριστοτέλης Επανωμής
Ηρακλής Κοζάνης - Αλέξανδρος Αξιούπολης
Φοίνικας Λάρισας - Αετός Κιλκίς

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής


Στο ντέρμπι του Βόλου, η Νίκη ήταν αυτό που πήρε τη νίκη και ξέφυγε με τρεις βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα από τη Μεταμόρφωση. Με νίκη συνέχισε ο πρωτοπόρος Αμπελώνας, σε μια αγωνιστική που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως θετική για τους γηπεδούχους αφού μόνο το Άργος Ορεστικό έφυγε με το "διπλό".

Τα αποτελέσματα:
Μακαμπή - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 72-58
Πρωτέας Γρ. - Αιγινιακός 68-59
Πανεδεσσαϊκός - Άργος Ορ. 63-65
Νίκη Β. - Μεταμόρφωση Β. 71-60
Αμπελώνας - Αριστοτέλης Επ. 85-64
Ηρακλής Κοζ. - Αλέξανδρος Αξ. 98-56
Φοίνιξ Λ. - Αετός Κ. 91-82

Νίκη Β. - Μεταμόρφωση 71-60
Διαιτητές: Σιμητόπουλος - Τζήμα
Τα δεκάλεπτα: 21-11, 42-28, 61-45, 71-60.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 8, Αναγνωστόπουλος Μ. 3, Σαμαράς 7, Αναγνωστόπουλος Χρ., Στάμος, Χριστομάνος, Θυμνιός 10, Κουτίνας 13 (2), Τσώλης 13, Μυστιλιάδης 17 (3).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 6 (1), Καραγιώργος Γ. 7, Υφαντόπουλος 3, Ντίκας 5, Μπόγδανος 7, Καλογερόπουλος 6, Τοπούζης 19, Φρουσκλιάς 7, Καραρήγας, Τσαπραΐλης.

Πανεδεσσαϊκός - Άργος Ορ. 63-65
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Μαραθιώτης.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 32-33, 46-47, 63-65.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Τσάμης, Πλιάνης, Δοβόπουλος 3 (1), Ζεχερλής 9, Μπέλλος 8 (1), Μάυρος 13 (2), Νότης 15 (3), Σταυρουλάκης 13 (1), Γκέκας 2.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Φωτιάδης, Παντελίδης, Πουλιώνης , Πανταζής 14 (1), Βίλας 6 (1), Δαραβίγκας 5 (1), Καραμήτσος 9, Κώττας 20 (2), Κοτσαγιάννης 9, Βαρβακούλης.

Μακαμπή - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 72-68
Διαιτητές: Καρκατσέλας - Κυρίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 30-28, 48-36, 72-68.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Κατενλιάδης 10 (1), Κοντός 14 (3), Γιαγκόπουλος 2, Κουρέας, Αρούχ 13 (1), Κωστόπουλος 3 (1), Δελητζάκης 6, Περάκης, Σιάπκας 17 (2).
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ.ΒΡ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 23 (5), Κρομμύδας 11, Δεληγιάννης 19 (3), Κυριαζής, Παπαμιχαήλ 4, Βαφόπουλος, Ρούζιος 8 (1), Θεολόγου, Παντζής 3, Πιάμης.

Πρωτέας Γρ. - Αιγινιακός 68-59
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Ρουκάς.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 31-32, 47-46, 68-59.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γράβας 7, Ρίγκος, Μουράτογλου 18 (1), Μίχος 24, Σπανός, Ψεφτογκάς 4 (1), Κολοβός 6 (2), Μπότζιαρης, Τζήμας 9 (1), Ντινόπουλος.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κοντογιάννης): Μπάγκι 3, Καλαϊτζίδης 2, Παπουλίδης 9, Βουλτσίδης 18 (3), Κουρκούτας 15, Αλβανός 3 (1), Δένης 6, Λωτζανιώτης 3 (1), Γκουντίνας, Μωυσιάδης.

Αμπελώνας - Αριστοτέλης Επ. 85-64
Διαιτητές: Καρακατσιανίδης - Ταρενίδης
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 38-26, 63-46, 85-64.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας, Βλαχούλης 2, Κοτσώνας, Γκανέτσας 8 (2), Ακσεχέρογλου 8 (2), Μηλιώνης 20 (4), Αποστολάκης 14, Παρασκευάς 24 (1), Γλυκόπουλος, Κατσίμπας 9 (1), Ζιάβες, Γούλας.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠ. (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης, Παλαιόπουλος, Μπουτιάδης, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 10, Πουλιανίτης 4, Καβαρδίνας, Κοκκάρης, Γιαννακός 6, Τερσενίδης 18 (3), Βογιατζής, Αγλαμίσης Θ. 19.

Ηρακλής Κοζ. - Αλέξανδρος Αξ. 98-56
Διαιτητές: Τσουμαχίδης - Παπαδημητρίου.
Τα δεκάλεπτα: 23-15, 44-30, 67-45, 98-56.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖ. (Τζιλίνης): Σταθόπουλος 6 (2), Γκανάι, Μπέφας 7 (1), Ηλιόπουλος 10 (2), Ρέππας Χ., Μιχαηλίδης 18, Δημητριάδης, Ρέππας Ν. 22 (4), Στάιος 17 (3), Ιωαννίδης, Ψάλτου 15, Νίτσιος 3 (1).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞ. (Μπάρπας): Τάτσης, Γότσος, Παλτσαμίδης, Σιώτκας 5, Φιλιππίδης 18 (3), Περπερίδης, Βακιρλής 2, Καλαβάζης 15, Στάθης 16, Καπνόπουλος.

Φοίνικας Λ. - Αετός Κ. 91-82
Διαιτητές: Κασαπίδης - Θεοδώρου.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 51-42, 71-52, 91-82.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ Λ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 4, Λιάκος 30 (7), Καρπούζας 15 (2), Γκαγκανάτσιος 12, Τσακνάκης 4, Παπαδόπουλος 11, Παρασκευόπουλος, Τσιλούλης 3 (1), Δεληχρήστος 6, Τσούμας 6.
ΑΕΤΟΣ Κ. (Κοντονάσιος): Ημερίδης 20 (2), Πατσούρης 3 (1), Παπαβασιλείου 10 (1), Γιαχανατζής Β. 16 (1), Φλιάτης 16 (1), Βογιατζής 15 (1), Ξανθόπουλος, Γιαχανατζής Α. 2.

Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες):
1. Αμπελώνας 27
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 26
3. Μεταμόρφωση Βόλου 23
4. Ηρακλής Κοζάνης 22
5. Φοίνιξ Λάρισας 22
6. Άργος Ορεστικό 22
7. Αετός Κιλκίς 21
------------------------------
8. Αιγινιακός 21
------------------------------
9. Μακαμπή 21
10. Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 20
11. Αριστοτέλης Επ. 20
12. Πανεδεσσαϊκός 18
13. Πρωτέας Γρ. 17
14. Αλέξανδρος Αξ. 14

Η επόμενη αγωνιστική (13/02):
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Πρωτέας Γρ.
Αιγινιακός - Πανεδεσσαϊκός
Άργος Ορ. - Νίκη Β.
Μεταμόρφωση Β. - Αμπελώνας
Αριστοτέλης Επ. - Ηρακλής Κοζ.
Αλεξάνδρος Αξ. - Φοίνιξ Λ.
Αετός Κ. - Μακαμπή

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Ραγδαίες εξελίξεις στη τεχνική ηγεσία




Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε μια ομάδα και η αίσθηση του επερχόμενου κινδύνου γίνεται όλο πιο έντονη απαιτούνται δραστικά μέτρα και ο πρώτος που θα την… πληρώσει ως γνωστόν είναι ο προπονητής. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις δώδεκα παίκτες (!) αλλά πολύ πιο προσιτό να αντικαταστήσεις έναν προπονητή…

Στον Αιγινιακό η τελευταία ήττα από τον Πρωτέα Γρεβενών ήταν το κερασάκι σε μια τούρτα που άρχισε να… πικραίνει επικίνδυνα. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τα προηγούμενα κινητοποίησε τη διοίκηση η οποία συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο. Απόφαση της συνέλευσης αυτής ήταν η διακοπή, φιλική πάντως, της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Παναγιώτη Κοντογιάννη στον οποίο ευχήθηκαν καλή συνέχεια στη καριέρα του.

Επειδή οι δύσκολες καταστάσεις απαιτούν και άμεσες αντιδράσεις στον Αιγινιακό βρήκαν κιόλας τον αντικαταστάτη του κ. Κοντογιάννη. Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι της διοίκησης ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Τάσο Θωμαϊδη, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στο «τιμόνι» του Ασβεστοχωρίου (2ος όμιλος, Γ΄ Εθνική).

Ο νέος τεχνικός του Αιγινίου έχει δουλέψει στο παρελθόν στον Αρχέλαο (πριν την ένωση του με τον Πιερικό) και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ ήταν προπονητής και στον Πιερικό Αρχέλαο.

Αύριο, Τετάρτη (9/02) ο κ. Θωμαϊδης θα δώσει το παρών και στη πρώτη προπόνηση της εβδομάδας στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών όλοι οι παίκτες του Αιγινιακού. Επίσης άλλαξε και η ημερομηνία για τη κοπή της πίτας και αντί για το Σαββατοκύριακο θα γίνει την προσεχή Πέμπτη.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 15ης αγωνιστικής


Φωτιά πήρε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τις ήττες του Αμπελώνα και Νίκη Βόλου, από Αργος Ορεστικού και Μεταμόρφωση Βόλου, αντίστοιχα, ενώ Μακαμπή και Αιγινιακός έφυγαν από τις επικίνδυνες θέσεις, κερδίζοντας τον Αετό Κιλκίς και Πανεδεσσαϊκό, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα:
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Πρωτέας Γρεβενών 74-58
Αιγινιακός - Πανεδεσσαϊκός 81-48
Αργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου 75-68
Μεταμόρφωση Βόλου - Αμπελώνας 65-54
Αριστοτέλης Επανωμής - Ηρακλής Κοζάνης 57-68
Αλέξανδρος Αξιούπολης - Φοίνιξ Λάρισας 47-94
Αετός Κιλκίς - Μακαμπή 47-58

Αιγινιακός - Πανεδεσαϊκός 81-48
Διαιτητές: Κονταράτος - Καρακώστας.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 44-24, 62-38, 81-48.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θωμαϊδης): Μπάγκι 10 (2), Καλαϊτζίδης 3, Βαφείδης Γ. 4, Στυλιανίδης 2, Παπουλίδης 1, Βουλτσίδης 23 (2), Κουρκούτας 16 (2), Αλβανός 6, Δένης 5, Λωτζανιώτης 4, Γκουντίνας 2, Μωυσιάδης 5.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος, Θεοδώρου, Σταμπουλής, Τσάμης 4, Σιάμης, Δοβόπουλος 2, Μπέλλος 12 (2), Νότης 4, Σταυρουλάκης 22 (2), Γκέκας 4.

Αργος Ορεστικό - Νίκη Βόλου 75-68
Διαιτητές: Ταρενίδης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 17-10, 33-23, 50-42, 75-68.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Φωτιάδης, Πουλιώνης, Καραμήτσος, Σεμερτζίδης, Παντελίδης, Πανταζής 19 (2), Βίλας 20 (4), Δαραβίγκας 5, Κώττας 16, Κοτσαγιάννης 15 (1), Βαρδακούλης.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 14, Αναγνωστόπουλος Χρ. 6, Στάμος, Σαμαράς 5, Αναγνωστόπουλος Ε., Θυμνιός 24, Κουτίνας 7 (1), Τσώλης 7 (1), Μυστιλιάδης 5 (1).

Αετός Κιλκίς - Μακαμπή 47-58
Διαιτητές: Τσουμαχίδης - Παργιαννόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 9-16, 18-33, 32-49, 47-58.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 10, Κουτούλας, Ξανθόπουλος, Πατσούρης 2, Παπαβασιλείου 4, Γιαχανατζής Β. 4, Φλιάτης 16, Βογιατζής 11.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Οξούζης 9, Κατενλιάδης 3 (1), Γκαιτατζής 9, Κουρέας, Γιαγκόπουλος 5 (1), Αρούχ 15 (2), Κωστόπουλος 8 (1), Δελητζάκης 4, Σιάπκας 5.

Μεταμόρφωση - Αμπελώνας 65-54
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 16-9, 32-26, 51-43, 65-54.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 12 (2), Καραγιώργος Γ. 11 (1), Υφαντόπουλος 2, Ντίκας, Μπόγδανος 16 (1), Καλογερόπουλος 2, Τοπούζης 5, Φρουσκλιάς 15 (1), Καραρήγας 2.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 9 (2), Γκανέτσας 14, Ακσεχέρογλου, Κατσίμπας 8 (1), Μηλιώνης 7, Αποστολάκης 6, Παρασκευάς, Γράβας, Γλυκόπουλος, Γούλας 10 (2).

Μ. Αλέξανδρος - Πρωτέας Γρ. 74-58
Διαιτητές: Γερακίνης - Βογιατζής.
Τα δεκάλεπτα: 23-17, 42-32, 57-43, 74-58.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ.ΒΡ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 17 (3), Κρομμύδας 19 (1), Παπαμιχαήλ 5, Βαφόπουλος, Ρούζιος 14 (3), Θεολόγου 2, Παντζής 17 (2), Πιάμης, Αθανασιάδης.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γράβας 5, Ρίγκος 8, Μουράτογλου 12 (2), Μίχος 8, Σπανός 3 (1), Ψεφτογκάς 3 (1), Κολοβός, Μπότζιαρης, Τζήμας 17(5), Ντινόπουλος, Γάτος 2.

Αριστοτέλης Επαν. - Ηρακλής Κοζ. 57-68
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 19-27, 35-41, 43-53, 57-68.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης, Παλαιόπουλος, Μπουτιάδης, Σαμαράς, Διαμαντής 1, Αγλαμίσης Τρ. 29 (6), Πουλιανίτης, Καβαρδίνας, Κοκκάρης, Γιαννακός 6, Τερσενίδης 14 (2), Αγλαμίσης Θ 7.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Σταθόπουλος, Ηλιόπουλος 11 (3), Ρέππας Χ. 10 (2), Μιχαηλίδης 24 (1), Δημητριάδης, Ρέππας Ν. 6, Στάιος 6 (2), Ιωαννίδης, Ψάλτου 11, Νήτσιος.

Αξιούπολη - Φοίνικας Λαρ. 47-94
Διαιτητές: Μυσιρλής - Δημάδης.
Τα δεκάλεπτα: 11-25, 24-49, 35-66, 47-94..
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάρπας): Τάτσης, Γότσος, Παλτσαμίδης 6 (2), Σιώτκας 7, Φιλιππίδης 2, Περπερίδης 12 (1), Βακιρλής 2, Καλαβάζης 11, Στάθης 5, Καπνόπουλος 2.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Τσιαμπαλής 11 (2), Γιούδας 10 (2), Λιάκος, Καρπούζας 7 (1), Γκαγκανάτσιος 10, Περηφάνης, Λυσσαρούλης 6, Τσακνάκης 8, Παπαδόπουλος 6, Παρασκευόπουλος 8, Τσιλούλης 10, Δεληχρήστος 18 (2), Τσούμας.

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες):
1. Αμπελώνας 28
----------------------------
2. Νίκη Βόλου 27
3. Μεταμόρφωση 25
4. Αργος Ορεστικό 24
5. Φοίνιξ Λάρισας 24
6. Ηρακλής Κοζάνης 24
7. Αιγινιακός 23
----------------------------
8. Μακαμπή 23
----------------------------
9. Αετός Κιλκίς 22
10. Μ. Αλέξανδρος 22
11. Αριστοτέλης Επ. 21
12. Πανεδεσσαϊκός 19
13. Πρωτέας Γρεβενών 18
14. Αλέξανδρος Αξιούπολης 15

Η επόμενη αγωνιστική (16η, 20/02):
Πανεδεσσαϊκός - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ.
Νίκη Βόλου - Αιγινιακός
Αμπελώνας - Αργος Ορεστικό
Ηρακλής Κοζάνης - Μεταμόρφωση Βόλου
Φοίνιξ Λάρισας - Αριστοτέλης Επανωμής
Αετός Κιλκίς - Αλέξανδρος Αξιούπολης
Πρωτέας Γρεβενών - Μακαμπή

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής


Ο Πρωτέας Γρεβενών έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας της Μακαμπή μέσα στην έδρα του. Οι πρωτοπόροι Αμπελώνας και Νίκη Βόλου συνέχισαν με νίκες με τη δεύτερη να έχει πιο δύσκολο έργο.

Τα αποτελέσματα:
Νίκη Βόλου - Αιγινιακός 65-60
Ηρακλής Κοζάνης - Μεταμόρφωση Βόλου 71-78
Αετός Κιλκίς - Αλέξανδρος Αξιούπολης 86-47
Πανεδεσσαϊκός - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. 59-72
Αμπελώνας - Αργος Ορεστικό 82-63
Φοίνιξ Λ. - Αριστοτέλης Επανωμής 109-65
Πρωτέας Γρεβενών - Μακαμπή 89-70

Ηρακλής Κοζ - Μεταμόρφωση 71-79 (κ.α. 63-63)
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Τζιβελεκίδου
Τα δεκάλεπτα: 14-10, 20-32, 47-43, 63-63(κ.α.), 71-79.
Ηρακλής Κοζάνης (Τζιλίνης): Ρέππας Χ. 5, Ηλιόπουλος 11 (3), Μιχαηλίδης 20 (2), Δημητριάδης 2, Ρέππας Ν. 13 (3), Στάιος 8 (2), Ψάλτου 12.
Μεταμόρφωση (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 14 (3), Καραγιώργος Γ. 19 (4), Υφαντόπουλος 3 (1), Ντίκας 5 (1), Μπόγδανος 20 (1), Καλογερόπουλος 4, Τοπούζης 10, Καραρήγας 4, Τσαπραΐλης.

Αετός Κιλκίς - Αλέξανδρος Αξιούπολης 86-47
Διαιτητές: Σιταρίδης - Μυστιλιάδου
Τα δεκάλεπτα: 17-13, 35-23, 51-31, 86-47.
Αετός Κιλκίς (Κοντονάσιος): Ημερίδης 17 (1), Κούτουλας 2, Δαρνάκας, Πατσούρης 8, Παπαβασιλείου 10 (2), Γιαχανατζής Β. 2, Φλιάτης 15, Βογιατζής 18 (1), Ξανθόπουλος 4, Γιαχανατζής Α. 10.
Αλέξανδρος Αξιούπολης (Μπάρπας): Τάτσης 16, Σιδηρόπουλος 4, Γότσος, Σουμελίδης, Περντερίδης, Σιώτκας 2, Φιλιππίδης 12 (1), Βακιρλής 2, Καλαβάζης 6, Στάθης 5.

Νίκη Βόλου - Αιγινιακός 65-60
Διαιτητές: Τάτσικας - Ανδρόνικος.
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 31-29, 51-45, 65-60.
Νίκη Β. (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 12, Αναγνωστόπουλος Ε., Σαμαράς, Στάμος, Αναγνωστόπουλος Χρ., Χριστομάνος 4, Θυμνιός 18, Κουτίνας 15, Τσώλης 10 (1), Μυστιλιάδης 6 (1).
Αιγινιακός (Θωμαΐδης): Μπάγκι 7 (1), Μωυσιδης, Καλαϊτζίδης, Γκουντίνας, Στυλιανίδης, Αλβανός, Βαφείδης, Βουλτσίδης 19 (2), Κουρκούτας 9 (1), Δένης 15, Λωτζανιώτης 10.

Πανεδεσσαϊκός - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. 59-72
Διαιτητές: Τζίμα - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 21-22, 33-41, 40-54, 59-72.
Πανεδεσσαϊκός (Δασκαλάκης): Τσάμης 2, Ζεχερλής 3, Μπέλλος , Μάυρος 11 (1), Νότης 5 (1), Σταυρουλάκης 23 (3), Γκέκας, Θεοδώρου 2, Δοβόπουλος 11 (1), Σταμπουλής.
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 22 (4), Κρομμύδας 8 (1), Δεληγιάννης 6, Παπαμιχαήλ 18, Βαφόπουλος 4, Ρούζιος 3, Παντζής 8 (2).

Αμπελώνας - Άργος Ορεστικό 82-63
Διαιτητές: Παπαγεωργίου - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 18-16, 44-37, 61-47, 82-63.
Αμπελώνας (Κουτσουκέρας): Βλαχούλης 6 (1), Κοτσώνας 2, Γκανέτσας 10 (3), Ακσεχέρογλου 7, Μηλιώνης 16 (4), Αποστολάκης 10, Παρασκευάς 11 (1), Γλυκόπουλος, Κατσίμπας 10 (3), Ζιάβες, Γούλας 6 (2), Γράβας 2.
Άργος Ορεστικό (Σούλιος): Φωτιάδης, Παντελίδης 3, Πουλιώνης, Πανταζής 11, Βίλας 21 (3), Δαραβίγκας 2, Καραμήτσος 11 (2), Κώττας 11 (1), Κοτσαγιάννης 4, Βαρβακούλης.

Φοίνικας Λαρ. - Αριστοτέλης Επ. 109-65
Διαιτητές: Καρακατσανίδης - Ταρενίδης.
Τα δεκάλεπτα: 17-12, 47-22, 78-41, 109-65.
Φοίνικας Λαρ. (Θεοδωρόπουλος): Γιούδας 10, Λιάκος , Καρπούζας 5, Γκαγκανάτσιος 9, Τσακνάκης 11 (3), Παπαδόπουλος 18 (1), Παρασκευόπουλος 5, Τσιλούλης 11 (1), Δεληχρήστος 24 (2), Τσιαμπαλής 6, Βλησσαρούλης 2.
Αριστοτέλης Επ. (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης 4, Παλαιόπουλος, Φωτιάδης 8, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 11(1), Πουλιανίτης 6, Καβαρδίνας 2, Κοκκάρης, Γιαννακός 2, Τερσενίδης 18 (3), Αγλαμίσης Θ 4.

Πρωτέας Γρ. - Μακαμπή 89-70
Διαιτητές: Πιτσίλκας - Ζαχάρης.
Τα δεκάλεπτα: 30-15, 49-33. 60-50, 89-70.
Πρωτέας Γρ. (Μουρουζίδης): Γράβας 11 (3), Ρίγκος 7, Μουράτογλου 26 (3), Μίχος 22, Σπανός 3 (1), Ψεφτογκάς 9 (1), Κολοβός 5 (1), Μπότζιαρης, Τζήμας 6 (2), Ντινόπουλος.
Μακαμπή (Ροδάς): Κατενλιάδης 7, Γιαγκόπουλος 6 (1), Κουρέας, Αρούχ 17 (1), Κωστόπουλος 7 (1), Δελητζάκης 2, Περάκης, Σιάπκας 5, Οξούζης 16, Γκαϊτατζής 10 (2).

Η βαθμολογία (σε 16 αγώνες):
1. Αμπελώνας 30
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 29
3. Μεταμόρφωση 27
4. Φοίνιξ Λάρισας 26
5. Άργος Ορεστικό 25
6. Ηρακλής Κοζάνης 25
7. Αιγινιακός 24
------------------------------
8. Μακαμπή 24
------------------------------
9. Αετός Κιλκίς 24
10. Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. 24
11. Αριστοτέλης Επανωμής 22
12. Πανεδεσσαϊκός 20
13. Πρωτέας Γρεβενών 20
14. Αξιούπολη 16

Η επόμενη αγωνιστική (27/02):
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. - Νίκη Βόλου
Αιγινιακός - Αμπελώνας
Αργος Ορεστικό - Ηρακλής Κοζάνης
Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνιξ Λάρισας
Αριστοτέλης Επανωμής - Αετός Κιλκίς
Μακαμπή - Αλέξανδρος Αξιούπολης
Πρωτέας Γρεβενών - Πανεδεσσαϊκός

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Έχει πέσει χαμηλά και παλεύει να… σωθεί




Ο Αετός έχει… πέσει χαμηλά που λέει και ένα λαϊκό άσμα και κινδυνεύει να…τσουρουφλίσει τα φτερά του. Η ομάδα του Κιλκίς βρίσκεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού μια που η νίκη επί του Αλέξανδρου Αξιούπολης δεν ήταν αρκετή για να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Όμως δεν είναι μόνο αυτά…

Στο Κιλκίς ταλαιπωρούνται σοβαρά από απουσίες, τραυματισμούς και ιώσεις και άλλα… καλά και γιαυτό οι προπονήσεις για τη νέα εβδομάδα θα αρχίσουν αύριο.

Ο προπονητής Γιώργος Κοντονάσιος θέλησε να δώσει μια μέρα ακόμη άδεια για να πάρουν όλοι αυτοί που έχουν κάποιο πρόβλημα μια ανάσα. Δεν είναι και λίγοι άλλωστε…

Ο Παπαδόπουλος εδώ και αρκετό καιρό τραυματίας, ο Γιαχανατζής ταλαιπωρείται από τραυματισμό από την προηγούμενη εβδομάδα(αν και έπαιξε τη Κυριακή) ενώ άρρωστος ήταν και ο Ημερίδης(ο οποίος επίσης αγωνίστηκε παρόλαυτα), ενώ ο Αραμπατζής δεν υπολογίζεται αφού έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα.

Μισή παραμονή θεωρεί ο προπονητής του Αετού, Γιώργος Κοντονάσιος τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην Επανομή «Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και ευτυχώς πήραμε μια ανάσα με τη νίκη κόντρα στην Αξιούπολη. Τη Κυριακή παίζουμε με τον Αριστοτέλη στην Επανομή και θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Αν χάσουμε τότε σημαίνει ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε πέσει. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλες πέντε νίκες για να πούμε ότι σωθήκαμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα αλλά θα παλέψουμε».

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 17ης αγωνιστικής


Η αγωνιστική των εκπλήξεων ήταν η σημερινή, καθώς οι πρωτοπόροι γνώρισαν εκτός έδρας ήττες. Τόσο ο πρωτοπόρος Αμπελώνας όσο και η δεύτερη Νίκη Βόλου έχασαν από τον Αιγινιακό και τον Μέγα Αλέξανδρο Κρύας Βρύσης, ομάδες που βρίσκονται κάτω από την πρώτη εξάδα.

Τα αποτελέσματα:
Αιγινιακός - Αμπελώνας 64-58
Αργος Ορεστικό - Ηρακλής Κοζάνης 72-76
Μεταμόρφωση Βόλου - Φοίνιξ Λάρισας 72-74
Πρωτέας Γρεβενών - Πανεδεσσαϊκός 75-56
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρυσ. - Νίκη Βόλου 75-74
Αριστοτέλης Επανωμής - Αετός Κιλκίς 63-65
Μακαμπή - Αλέξανδρος Αξιούπολης 81-68

Αργος Ορεστικό - Ηρακλής Κοζ. 72-76
Διαιτητές
: Καλογερόπουλος - Βογιατζής.
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 31-37, 49-53, 72-76.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Φωτιάδης, Πουλιώνης, Πιτσίνης 5 (1), Δεμερτζίδης, Πανταζής 25 (1), Βίλας 9 (3), Δαραβίγκας 7 (1), Καραμήτσος 9, Κώττας 9, Κοτσαγιάννης 8, Βαρδακούλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Γκανάι, Ιωαννίδης 2, Ηλιόπουλος 18 (1), Ρέππας Χ. 3, Μιχαηλίδης 21, Ρέππας Ν. 18 (3), Ψάλτου 14.

Αιγινιακός - Αμπελώνας 64-58
Διαιτητές
: Συμεωνίδης - Λόρτος.
Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-25, 52-43, 64-58.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θωμαΐδης): Μπάγκι 24 (8), Μωυσιάδης, Καλαϊτζίδης, Λωτζανιώτης 2, Στυλιανίδης, Παπουλίδης 7, Βουλτσίδης 12, Κουρκούτας 5 (1), Αλβανός 5, Δένης 9.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γούλας, Γλυκόπουλος, Γράβας 1, Βλαχούλης 5, Γκανέτσας 11 (1), Ακσεχέρογλου 6 (1), Μηλιώνης 16 (4), Αποστολάκης 10, Παρασκευάς 9.

Μεταμόρφωση Β. - Φοίνικας Λ. 72-74
Διαιτητές
: Θωμόπουλος - Ελευθεριάδης.
Τα δεκάλεπτα: 11-21, 34-41, 54-54, 72-74.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 8 (1), Καραγιώργος Γ. 3 (1), Καραρήγας, Υφαντόπουλος 5 (1), Μπόγδανος 20 (3), Καλογερόπουλος 4, Τοπούζης 25, Φρουσκλιάς 7.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Σιαμπαλής 20 (4), Γιούδας 7 (1), Καρπούζας 2, Γκαγκανάτσιος 16, Τσακνάκης 13 (3), Παπαδόπουλος 10, Δεληχρήστος 6 (2).

Πρωτέας Γρεβ. - Πανεδεσσαϊκός 75-56
Διαιτητές
: Φουτζήλας - Κοϊμτζόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 18-7, 35-29, 58-45, 75-56.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Γάττος 2, Κολοβός, Γράβας 10, Ρίγκος 9 (1), Σπανός 5 (1), Ψεφτογκάς 5 (1), Μπότζιαρης, Μουράτογλου 8 (1), Καραγιάννης 2, Μίχος 26, Τζήμας 8 (2), Ντινόπουλος.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος, Θεοδώρου 4, Σταμπούλης 4, Τσάμης 2, Δοβόπουλος 2, Ζεχερλής 8, Μαύρος 18 (3), Νότης 11 (1), Σταυρουλάκης 2, Γκέκας 5 (1).

Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. - Νίκη Β. 75-74
Διαιτητές
: Αργυρού - Θεοδώρου.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 45-42, 64-61, 75-74.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ. ΒΡ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 19 (5), Κρομμύδας 16, Δεληγιάννης 12 (1), Κυριαζής, Παπαμιχαήλ 18, Βαφόπουλος 2, Ρούζιος 8 (2), Θεολόγου, Παντζής.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 21, Σαμαράς, Στάμος, Χριστομάνος 3, Θυμνιός 13, Κουτίνας 14 (3), Τσώλης 15 (1), Μυστιλιάδης 8 (1).

Αριστοτέλης Επαν. - Αετός Κιλκίς 63-65
Διαιτητές
: Γερακίνης - Κυρίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 16-22, 36-36, 48-53, 63-65.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Καραπιπερίδης): Παλαιόπουλος, Φωτιάδης, Σαμαράς, Αγλαμίσης Τρ. 26 (3), Πουλιανίτης, Καβαρδίνας, Κοκκάρης, Γιαννακός 6, Τερσενίδης 10 (1), Διαμαντής 7, Βογιατζής, Αγλαμίσης Θ. 14.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 11, Πατσούρης, Παπαβασιλείου 16, Γιαχανατζής Β. 11 (3), Φλιάτης 6, Βογιατζής 17, Ξανθόπουλος, Γιαχανατζής Α., Ξανθόπουλος 4.

Μακαμπή - Αλέξανδρος Αξιούπολης 81-68
Διαιτητές
: Δημάδης - Μυσιρλής.
Τα δεκάλεπτα: 17-15, 44-31, 65-45, 81-68.
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Κατεμλιάδης 12 (3), Γιαγκόπουλος 7, Κουρέας 14, Αρούχ 13 (1), Κωστόπουλος 6, Δελητζάκης, Περάκης, Σιάπκας 16 (2),Οξούζης 13 (3), Χειμωνίδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάρπας): Βαλσαμίδης 2, Σιώτκας 13 (1), Φιλιππίδης 25 (3), Περπερίδης, Βακιρλής 2, Καλαβάζης 14, Στάθης 14, Καπνόπουλος.

Η βαθμολογία
(σε 17 αγώνες):
1. Αμπελώνας 31
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 30
3. Μεταμόρφωση Βόλου 28
4. Φοίνικας Λάρισας 28
5. Ηρακλής Κοζάνης 27
6. Αργος Ορεστικό 26
7. Αιγινιακός 26
------------------------------
8. Αετός Κιλκίς 26
------------------------------
9. Μακαμπή 26
10. Μέγας Αλέξανδρος Κρ. Βρ. 26
11. Αριστοτέλης Επανωμής 23
12. Πρωτέας Γρεβενών 22
13. Πανεδεσσαϊκός 21
14. Αλέξανδρος Αξιούπολης 17

Η επόμενη αγωνιστική (18η, 13/03):
Αμπελώνας - Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ
Ηρακλής Κ. - Αιγινιακός
Φοίνιξ Λ. - Αργος Ορεστικό
Αετός Κιλκίς - Μεταμόρφωση Β.
Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αριστοτέλης Επανωμής
Πανεδεσσαϊκός - Μακαμπή
Νίκη Β. - Πρωτέας Γρ.

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Κατάσταση... υπο έλεγχο




Ήθελε να ξεκουραστεί έχοντας πλησιάσει ακόμη περισσότερο τη συμπολίτισσα Νίκη αλλά, αν και αυτή της έκανε το… χατίρι να χάσει, η Μεταμόρφωση στο τέλος δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να το απολαύσει. Λόγω της διακοπής υπάρχει πάντως λίγο περισσότερο χρόνος για ανάλυση και εντόπιση των όποιων λαθών έγιναν στο τελευταίο ντέρμπι.

Ο προπονητής Αντώνης Μυριντζής αναφέρθηκε εκ πρώτης στον τελευταίο αγώνα τους αλλά και στο τι σκέφτεται να κάνει από δω και πέρα:

«Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως πάντα όταν πας στη τελευταία επίθεση, τότε είναι και λίγο θέμα τύχης. Εμείς δεν είχαμε τον Ντίκα λόγω της τιμωρίας του ενώ χάσαμε και 1,5 λεπτό πριν το τέλος με 5 φάουλ τον Τοπούζη ο οποίος δημιουργούσε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με κάποια λάθη δικά μας τελικά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν όμως ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Συνεχίζουμε, έχουμε καλό κλίμα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κάποιος ότι χρειάζεται να αλλάξουμε στόχους. Από την αρχή είχαμε ως στόχο τη παραμονή και πιστεύω ότι μπορούμε να τη πετύχουμε. Όσο για προβλήματα και ποιος δεν έχει; Δια την ώρα πάντως τα… ελέγχουμε, πάντα με τη κατανόηση των παιδιών σε συνεργασία και με τη διοίκηση».

Η προετοιμασία πάντως κυλάει με απόντα μόνο τον Φρουσκλιά λόγω ότι υπηρετεί τη «Μαμά» Πατρίδα. Επίσης επιστρέφει και ο Ντίκας αφού η τιμωρία του ήταν μόνο μια αγωνιστική. Επόμενος αντίπαλος μετά τη διακοπή ο Αετός Κιλκίς εκτός έδρας.

www.infobasket.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 18ης αγωνιστικής


Ο Αριστοτέλης Επανωμής πήρε με άνεση το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Αλέξανδρο Αξιούπολης, επικρατώντας με 96-59. Η Νίκη Βόλου επικράτησε του Πρωτέα Γρεβενών με 79-67 και ο Φοίνιξ Λάρισας επικράτησε με 71-70 απέναντι στο Αργος Ορεστικό.

Τα αποτελέσματα:
Αμπελώνας - Μ. Αλεξ. Κρ. Βρύσης 79-66
Ηρακλής Κοζάνης - Αιγινιακός 72-63
Φοίνιξ Λάρισας - Αργος Ορεστικό 71-70
Αετός Κιλκίς - Μεταμόρφωση Βόλου 68-69
Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αριστοτέλης Επανωμής 59-96
Πανεδεσσαϊκός - Μακαμπή 45-69
Νίκη Βόλου - Πρωτέας Γρεβενών 79-67

Νίκη Βόλου - Πρωτέας Γρεβ. 79-67
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου - Τριανταφυλλίδης.
Τα δεκάλεπτα: 24-23, 44-40, 62-48, 79-67.
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 21, Αναγνωστόπουλος Μ. 5 (1), Σαμαράς 2, Καραμανώλης 1, Αναγνωστόπουλος Χρ., Στάμος 2, Χριστομάνος 3, Θυμνιός 12, Κουτίνας 9, Τσώλης 3, Καραμανλής 2, Μυστηλιάδης 19 (3).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Μπούμπουκας 5, Μουράτογλου 22 (3), Τζήμου 2, Καραγιάννης, Ντινόπουλος, Κολοβός , Μίχος 20, Σπανός 3, Ψεφτογκάς 5, Γράβας 10,

Αετός Κιλκίς - Μεταμόρφωση 68-69
Διαιτητές: Σαλικίδης - Ντούρας.
Τα δεκάλεπτα: 15-11, 31-32, 42-43, 56-56 (κ.α.), 68-69.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 12, Παπαδόπουλος 15, Κούτουλας 1, Ξανθόπουλος, Πατσώρης, Παπαβασιλείου 4, Γιαχανατζής Β. 14 (2), Φλιάτης 5 (1), Βογιατζής 17 (4).
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 5, Καραγιώργος Γ. 19 (3), Καλογερόπουλος, Υφαντόπουλος 3 (1), Ντίκας 1, Μπόγδανος 26 (2), Τοπούζης 11, Καραρήγας 4.

Ηρακλής Κοζ. - Αιγινιακός 72-63
Διαιτητές: Φακίτσας - Αγορογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 37-42, 52-53, 72-63.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Σταθόπουλος 3 (1), Γκανάι, Δούμας, Λαβδός, Μυρονίδης, Στράγιας, Ηλιόπουλος 7, Ρέππας Χ. 3, Μιχαηλίδης 33 (1), Ρέππας Ν. 10 (2), Ψάλτου 16.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θωμαϊδης): Μπάγκι 29 (4), Καλαϊτζίδης, Γκουντίνας, Στυλιανίδης, Βαφειάδης, Παπουλίδης 7, Βουλτσίδης 5 (1), Κουρκούτας 10 (2), Αλβανός 2, Δένης 4, Λωτζανιώτης 6 (2).

Φοίνικας Λάρισας - Αργος Ορεστικό 71-70
Διαιτητές: Λόρτος - Μοσχοτόγλου.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 34-32, 51-51, 71-70.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Τσιαμπαλής 6, Γιούδας 14 (4), Καρπούζας 6, Γκαγκανάτσιος 12, Τσακνάκης 12 (2), Παπαδόπουλος 5, Τσιλούλης 2, Δεληχρήστος 14 (2).
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Φωτιάδης, Πουλιώνης, Πιτσίνης, Σεμερτζίδης, Παντελίδης 4, Πανταζής 11, Βίλας 19 (3), Δαραβίγκας 13 (3), Κώττας 13 (1), Κοτσαγιάννης 10, Βαρδακούλης.

Αμπελώνας - Κρύα Βρύση 79-66
Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 23-15, 40-25, 65-46, 79-66.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 5 (1), Βλαχούλης 7 (1), Κοτσώνας 2, Γκανέτσας 5 (1), Ακσεχέρογλου, Μηλιώνης 16 (2), Αποστολάκης 8, Παρασκευάς 25 (2), Γλυκόπουλος 7, Κατσίμπας 4, Ζιάβες, Γούλας.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ. ΒΡ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης 18 (3), Κρομμύδας 15 (2), Δεληγιάννης 4, Κυριαζής 2, Παπαμιχαήλ 16, Βαφόπουλος 1, Ρούζιος 5 (1), Θεολόγου, Παντζής 5 (1), Πιάμης.

Αλ. Αξιούπολης - Αρ. Επανωμής 59-96
Διαιτητές: Ρούκας - Μυλωνίδης.
Τα δεκάλεπτα: 10-23, 23-56, 45-81, 59-96.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάρπας): Βαλσαμίδης, Σιώτκας 24, Φιλιππίδης 15 (1), Περπερίδης, Βακιρλής , Καλαβάζης 5, Στάθης 15, Καπνόπουλος.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ (Καραπιπερίδης): Τουβετζίδης, Παλαιόπουλος 2, Φωτιάδης 4, Διαμαντής 12 (1), Σαμαράς 2, Αγλαμίσης Τρ. 34 (6), Πουλιανίτης 14 (1), Καβαρδίνας 2, Κοκκάρης 2, Γιαννάκος 5, Τερσενίδης 9 (1), Βογιατζής 2, Αγλαμίσης Θ. 8.

Πανεδεσσαϊκός - Μακαμπή 45-69
Διαιτητές: Βογιατζής - Ζαχαρής.
Τα δεκάλεπτα: 9-11, 19-33, 32-54, 45-69.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος 2, Τσάμης 10, Πλιάνης, Δοβόπουλος 3 (1), Ζεχερλής 3, Σταμπουλής 9 (1), Τσιτλακίδης 2, Θεοδώρου 1, Νότης 4, Σταυρουλάκης 8, Γκέκας 3 (1).
ΜΑΚΑΜΠΗ (Ροδάς): Κατενλιάδης 4, Κοντός 9 (3), Γιαγκόπουλος 2, Κουρέας 4, Αρούχ 20 (2), Καπέτας 1, Κωστόπουλος 5, Περάκης, Σιάπκας 13, Οξούζης 11 .

βαθμολογία (σε 18 αγώνες):
1. Αμπελώνας 33
----------------------------
2. Νίκη Βόλου 32
3. Φοίνιξ Λάρισας 30
4. Μεταμόρφωση Β. 30
5. Ηρακλής Κοζ. 29
6. Μακαμπή 28
7. Κρύας Βρύσης 27
----------------------------
8. Αετός Κιλκίς 27
----------------------------
9. Αιγινιακός 27
10. Άργος Ορεστικό 27
11. Αριστ. Επανωμής 25
12. Πρωτέας Γρεβ. 23
13. Πανεδεσσαϊκός 22
14. Αλ. Αξιούπολης 18

Επόμενη αγωνιστική (19η, 20/03):
Μ. Αλέξανδρος - Ηρακλής Κοζ.
Αιγινιακός - Φοίνικας Λάρισας
Άργος Ορεστικό - Αετός Κιλκίς
Μεταμόρφωση Β. - Αλεξ. Αξιούπολης
Μακαμπή - Επανωμή
Πρωτέας Γρεβενών - Αμπελώνας
Πανεδεσσαϊκός - Νίκη Βόλου

www.basketblog.gr
BASKETNIKIVOLOU
Αποτελέσματα 19ης αγωνιστικής


Ανετα επικράτησε η Μεταμόργωση με 88-53 τον Αλέξανδρο Αξ., ενώ η Νίκη Βόλου έκανε ένα μεγάλο διπλό, αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Πανεδεσσαϊκό με 85-55. Ο Μ. Αλέξανδρος πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Κοζ. επικρατώντας με 79-69.

Τα αποτελέσματα:
Μ. Αλεξ. Κρύας Βρύσης - Ηρακλής Κοζ. 79-69
Αιγινιακός - Φοίνιξ Λάρισας 56-62
Αργος Ορεστικό - Αετός Κιλκίς 83-60
Μεταμόρφωση Β. - Αλεξ. Αξιούπολης 88-53
Πρωτέας Γρεβενών - Αμπελώνας 51-67
Πανεδεσσαϊκός - Νίκη Βόλου 55-85
Μακαμπή - Αριστ. Επανομής (αναβ.)

Αιγινιακός - Φοίνικας Λαρ. 56-62
Διαιτητές: Σαλικίδης - Κατρακάρης.
Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-29, 42-42, 56-62.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θωμαϊδης): Μπάγκι 11 (2), Γκουτινάς, Στυλιανίδης 2, Βαφείδης, Παπουλίδης 5, Βουλτσίδης 11, Κουρκούτας 15 (1), Αλβανός 2, Δένης 2, Λωτζανιώτης 8.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡ. (Θεοδωρόπουλος): Σιαμπαλής 9, Λιάκος, Τσακνάκης, Καρπούζας, Γιούδας 10 (2), Γκαγκανάτσιος 19 (1), Τσιλούλης 10 (1), Δεληχρήστος 6 (1), Παπαδόπουλος 8.

Πρωτέας Γρεβ. - Αμπελώνας 51-67
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης - Φουτζήλας.
Τα δεκάλεπτα: 20-15, 33-27, 43-44, 51-67.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒ. (Μουρουζίδης): Τζήμου 8, Ρίγκος 6 (1), Μουράτογλου 15 (3), Μίχος 18, Ψεφτογκάς 6 (2), Ντινόπουλος 2.
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ (Κουτσουκέρας): Γράβας 4, Βλαχούλης 7 (1), Γκανέτσας 13 (2), Μηλιώνης 17 (5), Αποστολάκης 2, Παρασκευάς 12 (2), Κατσίμπας 6 (2), Γούλας 2.

Αργος Ορεστ. - Αετός Κιλκίς 83-60
Διαιτητές: Τσιρτσιμάλης - Καρυπίδης.
Τα δεκάλεπτα: 27-12, 45-29, 64-45, 83-60.
ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Σούλιος): Πανταζής 7, Πουλιώνης, Βίλας 21 (3), Δαραβίγκας 13 (3), Καραμήτσος, Πιτσίνης 3 (1), Σεμερτζίδης 1, Παντελίδης 10 (2), Κώττας 8, Κοτσαγιάννης 20 (3), Βαρδακούλης.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κοντονάσιος): Ημερίδης 14 (1), Πατσούρης 8 (2), Παπαβασιλείου 7 (1), Παπαδόπουλος 9, Γιαχανατζής Β., Κουτούλας 2, Φλιάτης 5 (1), Βογιατζής 11 (2), Ξανθόπουλος 4.

Πανεδεσσαϊκός - Νίκη Βόλου 55-85
Διαιτητές: Τσιαπλής - Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 26-45, 35-71, 55-85.
ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος 6, Θεοδώρου 4, Σταμπούλης 8 (2), Γκέκας, Τσιτλακίδης, Τσάμης 5 (1), Ζεχερλής 13 (3), Νότης 5 (1), Σταυρουλάκης 14 (2).
ΝΙΚΗ (Ζαφειρούδης): Ζαρογιάννης 14, Αναγνωστόπουλος Μ. 3, Σαμαράς 12 (2), Καραμανώλης 6, Αναγνωστόπουλος Χρ. 2, Χριστομάνος 9, Θυμνιός 14, Κουτίνας 9 (3), Τσώλης 12 (1), Μυστιλιάδης 4, Καραμανλής.

Κρύα Βρύση - Ηρακλής Κοζ. 79-69
Διαιτητές: Βογιατζής - Παργιανόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 26-24, 36-42, 61-58, 79-69.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ.ΒΡ. (Κυριακίδης): Μιχαηλίδης15 (3), Κρομμύδας 8, Δεληγιάννης 23 (5), Κυριαζής 6, Παπαμιχαήλ 16, Ρούζιος 5, Παντζής 2, Χρυσίδης 4, Θεολόγου, Βαφόπουλος, Τσιάμης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Ηλιόπουλος 21 (2), Ρέππας Χ. 4, Μιχαηλίδης 21 (1), Ρέππας Ν. 19 (2), Ψάλτου 4, Γκανάι, Σταθόπουλος.

Μεταμόρφωση Β.-Αλέξανδρος Αξ. 88-53
Διαιτητές: Τέγα - Τσιουντσιούρας.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 41-25, 66-43, 88-53.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Μυριτζής): Καραγιώργος Θ. 14 (4), Καραγιώργος Γ. 4, Ντίκας 22 (2), Μπόγδανος 12 (3), Καλογερόπουλος 10 (1), Τοπούζης 7, Καραρήγας 5 (1), Καρδουλάκης 4, Στενός 4,Κανταράκης 6, Υφαντόπουλος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπάρπας): Σιώτκας 12, Φιλιππίδης 3, Βακιρλής 2, Καλαβάζης 13, Στάθης 13, Μαυρόπολους 10 (2).

Ο αγώνας Μακαμπή - Αριστοτέλης Επανομής αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (έσταζε από την οροφή)

Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες):
1. Αμπελώνας 35
------------------------------
2. Νίκη Βόλου 34
3. Φοίνικας Λάρισας 32
4. Μεταμόρφωση Βόλου 32
5. Ηρακλής Κοζάνης 30
6. Άργος Ορεστικό 29
7. Μέγας Αλ. Κρ. Βρ. 29
------------------------------
8. Μακαμπή 28
------------------------------
9. Αιγινιακός 28
10. Αετός Κιλκίς 28
11. Αριστοτέλης Επανομής 25
12. Πρωτέας Γρεβενών 24
13. Πανεδεσσαϊκός 23
14. Αλέξανδρος Αξιούπολης 18
* Μακαμπή και Αριστοτέλης Επανομής έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη Αγωνιστική (20η, 27/03):
Φοίνιξ Λάρισας - Μ. Αλεξ. Κρύας Βρύσης
Αετός Κιλκίς - Αιγινιακός
Αλεξ. Αξιούπολης - Αργος Ορεστικό
Αριστ. Επανομής - Μεταμόργωση Β
Νίκη Βόλου - Μακαμπή
Ηρακλής Κοζ. - Πρωτέας Γρεβενών
Αμπελώνας - Πανεδεσσαϊκός

www.basketblog.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.