QUOTE(thrylos7 @ May 3 2006, 02:42 AM)
Και κρατάνε και μούτρα. Αίσχος!
Δεν εκπλήσσομαι πάντως.. Ελλάδα είμαστε. Ο κομπλεξισμός(και άλλα πράγματα) κυριαρχούν!
Ειμαι Ελληνας γι'αυτο και ειμαι κομπλεξικος, τρωω πολυ, μου αρεσει να καθομαι και να μην με νοιαζει τιποτα και το ονειρο μου ειναι να γινω δημοσιος υπαλληλος και να τα ξυνω ολη μερα.
QUOTE(thrylos7 @ May 3 2006, 02:42 AM)
Και ρωτάω εγώ... Με τέτοιες αντιδράσεις γιατί να έρθει να παίξει στην Ελλάδα ο Παπαλουκάς; Ας κάτσει 10 χρόνια στο εξωτερικό, εκεί που θα αναγνωρίζεται 100%.
Αυτος τις προκαλεσε τις αντιδρασεις αυτες...
QUOTE(greece4 @ May 3 2006, 03:15 AM)
pws ennoeitai re file pws 8elame tetoio paikth?? me th meiwsh dn tou deixneis oti ton diwxneis? k eidika otan phgaineis k dineis ta idia an oxi perissotera ston xarish???
Tο ξαναλεω παλι.Του δειξαμε οτι τον θελουμε οταν μια χρονια πριν σκασαμε τον μισο προυπολογισμο της ελλαδας για να τον αποκτησουμε.
"kalo ekane pou efuge"
nai fusika... giati an emene den nomizw pws 8a tou dinotan h eukairia na ftasei ekei pou mporouse... 8a htan ena akomh xameno talento...
alla eutuxws einai maxhths, eixe ore3h gia douleia, efuge kai vrhke to dromo tou..
Στον ολυμπιακο χαμενο ταλεντο?Ασε που δεν θεωρουνταν ταλεντο.Ειχε ηδη αναγνωριστει η αξια του.
katalavainw omws pws den ginetai na kanw dialogo mazi sou me tetoies apopseis, so stamatw edw!
etsi k alliws, xanw ta logia mou...
Δεν σε αναγκαζω να κανεις διαλογο μαζι μου...
Οσο για τις αποψεις εχουμε δημοκρατια.Ο καθενας σκεφτεται και λεει οτι θελει οτι ωρα το θελει.Γι'αυτο μου αρεσει που ειμαι ελληνας...
QUOTE(Live strong @ May 3 2006, 11:59 AM)
Αγαπητέ φίλε morfi… να ξεκινήσω από το σχόλιο ότι χαραμίστηκες στην Ελλάδα…νομίζω τελικά ότι είναι πασιφανέστατο ότι χαραμίστηκε τέτοιο ταλέντο…εσύ έπρεπε να γράφεις στη στήλη της κουρούνας…σε γνωστό περιοδικό…
Αν ειναι να ξαναγραψεις καποιο αστειο προειδοποιησε μας πρωτα...
Τώρα το αν αξίζει να παίρνει χρήματα ή όχι επειδή βάζει μια μπάλα στο καλάθι… θα σου πω ότι και κάποιοι άλλοι κλωτσάνε τη μπάλα στα δίχτυα και παίρνουν πολύ περισσότερα… αυτοί είναι μάγκες;
Δεν κατάλαβα… τι να εκτιμήσει; Γιατί να κάνει το κορόιδο…οι ξένοι που έρχονται εδώ και πουλάνε τα όνομα τους γιατί δεν κάνουν το κορόιδο και δεν ζητάνε λιγότερα; Σε μια ψωροκώσταινα σαν τη χώρα μας, θα τους ανακήρυτταν εθνικούς ευεργέτες…
Δεν καταλαβαινετε οτι ο ολυμπιακος εκεινη την περιοδο ειχε οικονομικο προβλημα?Οι αλλες ομαδες μπορει να δινανε οτι ηθελαν.Ο ολυμπιακος οχι οτι δεν ηθελε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να τα δωσει.
Σήμερα μάλιστα διάβασα ότι ο Γιαννακόπουλος θα δώσει ένα καράβι λεφτά για τον Βούισιτς το καλοκαίρι… Γιατί να μη τα πάρει ένας Έλληνας… τουλάχιστον τα χρήματα θα μείνουν στην Ελλάδα, δε θα γίνουν συνάλλαγμα…
Δεν θεωρω τους γιαννακοπουλεους ανθρωπους.
Από την άλλη… ξέρεις πόσοι μεγαλοκαρχαρίες υπάρχουν που παίρνουν για μηνιάτικο όσα εμείς παίρνουμε σε πέντε χρόνια και βάλε… και δεν προσφέρουν τίποτα στη χώρα τους… τουλάχιστον αυτός πήγε τα χρώματα της σημαίας μας στη κρύα Ρωσία και τη ζέστανε…
Γιατι, τι προσφερε ο παπαλουκας στην ελλαδα?Επειδη σηκωσε την ελληνικη σημαια?
Άκου μια σχετική ατάκα που άκουσα πριν λίγες μέρες για τον Μπατίστ..(φαντάζομαι ότι ξέρεις ποιος είναι ε
Πολυ καλος παιχτης!Χαραμιζετε στον απολλωνα...