Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
captain charisma
οκ συμφωνω σε αυτο αλλα και παικτες σαν τους ολαζουον και γουιν που αντι να αποσυρθουν με τιμη και δοξα πηγαν και περιπλανιοταν σε τοροντο ο ενας και σε σιατλ και ορλαντο ο αλλος για ενα ματσο δολλαρια και δεν εκαναν κατι σημαντικο.αλλα ο κοσμος τους θυμαται ακομα δεν ξεχνιουνται ευκολα
NBAholic
Ούτε αυτοί έκαναν καλά κατ'εμέ. Τους αιτιολογώ λίγο περισσότερο, γιατί ο Γιούιν έψαχνε με κάθε τρόπο ένα πρωτάθλημα, ενώ ο Ολάζουον ήθελε να κλείσει την καριέρα του με λίγο καλύτερο τρόπο απ'το να έχει αποσυρθεί εκτός πλέι οφ με τους Ρόκετς. Δεν έκανε τίποτα σπουδαίο, αλλά τουλάχιστον το τελευταίο παιχνίδι του τον βρήκε στα πλέι οφ. Ο Σακίλ θα μας κάνει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν του; Κι αν ναι, θα το κάνει απ'την καλή ή απ'την ανάποδη;
captain charisma
σημερα μαιαμι-φοινιξ ζωντανα απο το σπορτ+! περομενω πολλα πραγματα απο τον χοντρο!μιας και οι σανς δεν εχουν σεντερ τωρα και θα τη βγαλουν με τον ντιο 19.gif ugly_tocktock.gif banana.gif 71.gif 24.gif
Das Kapital
To miami συνεχιζει χωρις νικη (0-5) νομιζω ειναι εμφανεστατη η απουσια του Wade,μακαρι να γυρισει το συντομοτερο δυνατο μηπως δουν και αυτοι καμια ασπρη μερα!
sarounas
QUOTE(big dirk @ Nov 9 2007, 20:30 ) *
σημερα μαιαμι-φοινιξ ζωντανα απο το σπορτ+! περομενω πολλα πραγματα απο τον χοντρο!μιας και οι σανς δεν εχουν σεντερ τωρα και θα τη βγαλουν με τον ντιο 19.gif ugly_tocktock.gif banana.gif 71.gif 24.gif

ο χοντρός δυστυχώς δεν φαίνεται πολύ καλά, πλέον αντιμετωπίζεται sad.gif
τί έκανε βρε παιδιά στην τελευταία περίοδο ο Νας χθες; αν και στην αρχή βρήκε τον μπελά του με τον
JW όταν χρειάστηκε του έδωσε και κατάλαβε
captain charisma
o χοντρος δεν ειχε αντιπαλο χτες ρε παιδια μια χαρα επαιξε!11/14 προσπαθειες ειχε δεν τα πηγε και ασχημα.εβγαλε εκτος μαχης και τον αμαρε με εξυπνο τροπο σας λεω οτι ακομα ειναι κυριαρχος πακτης αλλα δεν το κανει καθε μερα αλλα οποτε γουσταρει!ο νας εχει πολυ κολοφαρδια πανω του!δεν μπαινουν τετοια σουτ!ελεος δλδ!περιμενω να γυρισει ο φλας να κανει ντουετο με τον χοντρο πας και κανουν νικη
captain charisma
εσπασε το ροδι για τους καυτους του μαιαμι.σιγα σιγα ανεβαζουν στροφες.οταν γυρισει και ο ντουειν θα γινουν πιο ομαδα
Pantel
ο Wade τα σπασε χθες και οδήγησε με Shaq τους Heat σε νίκη επί των Rockets. Άντε γιατί πολύ ξεχνάνε τι παιχταράς είναι ο Wade και πολλοί βιάστηκαν να τελειώσουν το Shaq. smiley.gif
captain charisma
τι σας ελεγα εγω στην αρχη για το σακαρο?οτι οταν θελει παιζει συμφωνα με τις δυνατοτητες του τις αλλες φορες κανει πλακα.αλλα ειδαμε και χτες γιατι ειναι ο κορυφαιος σεντερ του νβα....επαιξε πολυ καλα τον γιαο και δεν τον αφησε να σκοραρει πολλους ποντους....σας λεω οτι αμα φορτσαρουν κι αλλο οι χιτ θα κανουν καλη χρονια
Pantel
to θέμα είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να γίνει σωστή διαχείριση του Σακ(ε δεν είναι και παιδάκι πλέον) . Τον όγκο του Σακ δεν τον έχει κανείς άλλος στο ΝΒΑ, κατά συνέπεια σε one-on-one με πλάτη δεν έχει αντίπαλο
Van_prentzi
Ο free throw guy ή mr. travelling παραλίγο να κάνει triple double χτες με τους Μπλέιζερς ενώ πρέπει να ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου!! 9 στα 26 εντος πεδίας, 5 λάθη, τσίμπησε και 2 φυστικάκια(σαν πολλά ταψιά δε τρώει φέτος;;)
Αντε γιατί μας τα έχουν ζαλήσει όλοι με τον Wade που όταν σουτάρει πιο μακριά απο τη γραμμή του φάουλ ή θα συνεχίσει να χτίζει το Dwayne Wade Arena ή θα καταλήξει χαλαρά ερμπολ.....
Μαιάμι γερά στον πάτο της Ανατολής!!!!
morfi
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 7 2007, 19:45 ) *
Ο free throw guy ή mr. travelling παραλίγο να κάνει triple double χτες με τους Μπλέιζερς ενώ πρέπει να ήταν ο χειρότερος παίκτης του γηπέδου!! 9 στα 26 εντος πεδίας, 5 λάθη, τσίμπησε και 2 φυστικάκια(σαν πολλά ταψιά δε τρώει φέτος;;)

Φυσικά για το προηγούμενο παιχνίδι που είχε 10-20FG και 10ασ ή μέσα στο Ορλάντο που είχε 12-21FG, 6ρ και 6ασ, ούτε λόγος έτσι ; Μην κράζετε μόνο όταν σας συμφέρει. 68.gif

Αντε γιατί μας τα έχουν ζαλήσει όλοι με τον Wade που όταν σουτάρει πιο μακριά απο τη γραμμή του φάουλ ή θα συνεχίσει να χτίζει το Dwayne Wade Arena ή θα καταλήξει χαλαρά ερμπολ.....

Καταρχάς μιλάς για κάποιον που έχει ποσοστό καριέρας 48%. Καθόλου άσχημο έτσι ;
Τώρα, το ότι είναι άστοχος από μακρινές αποστάσεις (μιλάω για τρίποντο και όχι για τη γραμμή της βολής) δεν λέει τίποτα. Άλλοι κι'άλλοι είναι/ήταν άστοχοι. Αυτό που κάνει (τα σουτάκια μέσα από το τρίποντο), το κάνει μια χαρά.
Μην κρίνετε από μία αδυναμία που στην τελική, την είχαν και την έχουν αρκετοί.

Και υπ'όψην, έρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό και θα του πάρει αρκετό καιρό ακόμα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του. Μην είστε τόσο αυστηροί... ακόμα...

Μαιάμι γερά στον πάτο της Ανατολής!!!!

Έχει ενδιαφέρον (για σένα) η τελευταία θέση αφού κάθε χρόνο τη διεκδικούν οι Νικς. smile.gif
Van_prentzi
QUOTE(morfi @ Dec 7 2007, 18:17 ) *
Φυσικά για το προηγούμενο παιχνίδι που είχε 10-20FG και 10ασ ή μέσα στο Ορλάντο που είχε 12-21FG, 6ρ και 6ασ, ούτε λόγος έτσι ; Μην κράζετε μόνο όταν σας συμφέρει. 68.gif

Έχει ενδιαφέρον (για σένα) η τελευταία θέση αφού κάθε χρόνο τη διεκδικούν οι Νικς. smile.gif

Nαι...τώρα που τον έκραξα(επειδή είχα συμφέρον εννοείται),περιμένω να πάρω λεφτά!!! 41.gif

Σχετικά με την τελευταία θέση....πέρυσι ο ΠΑΤΟΣ είχε όνομα :Boston Celtics cool.gif (αλλά επειδή ξέρω οτι standar θα αναφερθείς στο τώρα....ναι οι Celtics φυσάνε.....και ναι μας ξεφτύλισαν χαλαρά...)
Αλήθεια...έχεις δει ποτέ τους αγαπημένους σου Κέλτες LIVE σε τελικό ΝΒΑ;;
Όταν τους δεις(όταν βγεις δηλαδή η ομάδα απο τον πάτο που έχει κάνει φυσικό της περιβάλλον wink.gif goin' through)
τότε γέλα με τα χάλια μας όσο θες! smile.gif
Keyser_Soze
Εγώ έχω δει live την ομάδα μου τους Heat σε τελικούς. Και όχι μόνο αυτό αλλά τους έχω δει να το σηκώνουν μέσα στο Ντάλας και τον Γουέιντ να παίζει παπάδες (καθ' όλη τη διάρκεια των πλέι οφ βασικά) και τελικά να παίρνει και το βραβείο του κορυφαίου στους τελικούς.
Οι Νικς περιμένουν ακόμα τον διάδοχο του Γιούιν που θα τους πάει με αξιώσεις στα πλέι οφ αλλά αυτή η μέρα μάλλον αργεί. Προς το παρόν χαλάνε εκατοντάδες εκατομύρια δολάρια για να διεκδικήσουν την προτελευταία θέση στην Ανατολή.

Τέλος μια (ρητορική) ερώτηση: Ο Γουέιντ δεν είναι αυτός που έκανε απανωτές εγχειρήσεις σε ώμο και γόνατο και ταλαιπωρήθηκε απίστευτα για 7 μήνες περίπου;
Pierce
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 7 2007, 21:12 ) *
Nαι...τώρα που τον έκραξα(επειδή είχα συμφέρον εννοείται),περιμένω να πάρω λεφτά!!! 41.gif

Σχετικά με την τελευταία θέση....πέρυσι ο ΠΑΤΟΣ είχε όνομα :Boston Celtics cool.gif (αλλά επειδή ξέρω οτι standar θα αναφερθείς στο τώρα....ναι οι Celtics φυσάνε.....και ναι μας ξεφτύλισαν χαλαρά...)
Αλήθεια...έχεις δει ποτέ τους αγαπημένους σου Κέλτες LIVE σε τελικό ΝΒΑ;;
Όταν τους δεις(όταν βγεις δηλαδή η ομάδα απο τον πάτο που έχει κάνει φυσικό της περιβάλλον wink.gif goin' through)
τότε γέλα με τα χάλια μας όσο θες! smile.gif

ακολουθει κατι που το θεωρω ανουσιο αλλα τελος παντων.

ας δουμε τα ρεκορ απο το 2000 και μετατων δυο ομαδων αλλα και την θεση τους στην atlantic και στα play off

Knicks

2006-2007 33-49 4th, Atlantic Division
2005-06 NBA 23-59 5th, Atlantic Division
2004-05 NBA 33-49 4th, Atlantic Division
2003-04 NBA 39-43 3rd, Atlantic Division Lost East Conf 1st Rd
2002-03 NBA 37-45 5th, Atlantic Division
2001-02 NBA 30-52 7th, Atlantic Division
2000-01 NBA 48-34 3rd, Atlantic Division Lost East Conf 1st Rd

Total 243-331

Celtics

2006-07 NBA 24-58 5th, Atlantic Division
2005-06 NBA 33-49 3rd, Atlantic Division
2004-05 NBA 45-37 1st, Atlantic Division Lost East Conf 1st Rd
2003-04 NBA 36-46 4th, Atlantic Division Lost East Conf 1st Rd
2002-03 NBA 44-38 3rd, Atlantic Division Lost East Conf Semis
2001-02 NBA 49-33 2nd, Atlantic Division Lost East Conf Finals
2000-01 NBA 36-46 5th, Atlantic Division

Total 267- 307

οι σελτικς προηγουνται 4-3 σε θεσεις division (μαλιστα εχουν και μια πρωτια) , εχουν καλυτερο συνολικο ρεκορ, εχουν φτασει μια φορα στον τελικο αναταλης μια φορα στα ημιτελικα και δυο φορες αποκλειστηκαν απο τον πρωτο γυρο. Οι νικς εχουν δυο συμμετοχες στα plays και εχουν αποκλειστει απο τον πρωτο γυρο. Η περσινή σεζον ηταν μια κακη παρενθεση , γεματη πολυ σημαντικους τραυματισμους , ενω ας μην ξεχναμε οτι πριν αρχισει η σεζον ο ρεντ ειχε μολις πεθανει και ηταν αρκετα δυσκολα τα πραγματα για την ομαδα μου. οποτε οτι εχουμε κανει τον πατο ,σπιτι μας ειναι ατοπο και αναληθες
Van_prentzi
Pierce σε βόλευε να ξεκινήσεις τη σύγκριση από το 2000 ετσι?
Δηλαδή πιο πριν εσύ δεν έβλεπες μπάσκετ;
Επειδή ο καθένας μιλάει σύμφωνα με τα δικά του στανταρ και το τι έχει δει,εγώ με το ΝΒΑ ασχολούμαι απο το 1992 και μετά.Σορρυ κι όλας απο τότε καμιά χρονιά δε σε είχα στους σοβαρούς αντιπάλους μου...
Τώρα κάτι κάνεις και θα συνεχίσεις λογικά για 3-4 χρόνια ακόμα,αλλά μέχρι τώρα έπαιζες μόνο με το όνομα και τη δόξα του παρελθόντος....
Pierce
δηλαδη εσυ ειχες την υπερομαδα απο το 92 και μετα, και σαρωνες τα δαχτυλιδια, και για αυτο δεν με εχεις στους σοβαρους αντιπαλους σου;Τι το τρομακτικο εκαναν πια οι νικς σε αυτη τη περιοδο; Υπηρχε η σταση united center , δεν πηγαινε πιο περα.... μηπως θες συγκριση να κανουμε τις χρονιες μονο που ειχαν οι knicks καλυτερο ρεκορ; Ξεκινησα απο το 00 γιατι ειναι ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο το προσφατο περελθον που μπορεις να δεις τι εκανε καθε ομαδα (και το ποτε ξεκινησα να βλεπω μπασκετ δεν εχει να κανει. Πρωτα ειδα μπερντ μακχειλ και μετα ρατζα γουιλκινς). Τωρα γιατι εσυ θες να συγκρινουμε σε βαθος 15 ετων ειναι προφανες(δεν υπαρχει αλλωστε αλλη περιοδος που οι Νικς ηταν πιο πανω απο τους σελτικς). Με την ιδια λογικη εγω μπορω να σου πω να γινει συγκριση απο το 50 και να σου δειξω τα 16 banners στον ουρανο και εσυ να μου δειξεις 2 και καπου εκει να καταλαβεις την ματαιοτητα αυτων που ισχυριζεσαι . το να λες οτι οι σελτικς ειχαν κανει τον πατο σπιτι τους, ειναι γραφικο και δειχνει κομπλεξ (κατα την αποψη μου λογικο καθως τον πρωτο οι υπολοιποι παντα τον φθονουν ).
Van_prentzi
QUOTE(pierce21 @ Dec 9 2007, 00:07 ) *
δηλαδη εσυ ειχες την υπερομαδα απο το 92 και μετα, και σαρωνες τα δαχτυλιδια, και για αυτο δεν με εχεις στους σοβαρους αντιπαλους σου;Τι το τρομακτικο εκαναν πια οι νικς σε αυτη τη περιοδο; Υπηρχε η σταση united center , δεν πηγαινε πιο περα.... μηπως θες συγκριση να κανουμε τις χρονιες μονο που ειχαν οι knicks καλυτερο ρεκορ; Ξεκινησα απο το 00 γιατι ειναι ενα ευλογο χρονικο διαστημα απο το προσφατο περελθον που μπορεις να δεις τι εκανε καθε ομαδα (και το ποτε ξεκινησα να βλεπω μπασκετ δεν εχει να κανει. Πρωτα ειδα μπερντ μακχειλ και μετα ρατζα γουιλκινς). Τωρα γιατι εσυ θες να συγκρινουμε σε βαθος 15 ετων ειναι προφανες(δεν υπαρχει αλλωστε αλλη περιοδος που οι Νικς ηταν πιο πανω απο τους σελτικς). Με την ιδια λογικη εγω μπορω να σου πω να γινει συγκριση απο το 50 και να σου δειξω τα 16 banners στον ουρανο και εσυ να μου δειξεις 2 και καπου εκει να καταλαβεις την ματαιοτητα αυτων που ισχυριζεσαι . το να λες οτι οι σελτικς ειχαν κανει τον πατο σπιτι τους, ειναι γραφικο και δειχνει κομπλεξ (κατα την αποψη μου λογικο καθως τον πρωτο οι υπολοιποι παντα τον φθονουν ).

Γυρνώντας απο το ξενύχτι ας απαντήσουμε στο φίλο μου τον Pierce21!! biggrin.gif
Έχουμε και λέμε λοιπόν...οι Σέλτικς είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα όλων των εποχών.Δεν το αμφισβήτησα ποτέ αυτό.Με το ρυθμό που οι Νικς κερδίζουν πρωτάθλημα(μιας και παίξανε στον πρώτο αγώνα ΝΒΑ όλων των εποχών) για να τους φτάσουμε μάλλον θα χρειαστούμε 500 χρόνια!Ως φίλαθλος του ΝΒΑ για το μόνο που μπορώ να έχω άποψη είναι ασφαλώς για την εποχή που είδα με τα μάτια μου αγώνες και παίκτες..Μιας και είμαι 26 χρονών λίγο δύσκολο να έχω δει τον Μπερντ,τον Μακχειλ στα καλά τους σε πλήρεις αγώνες έτσι;Μονο σε χάιλαιτ....Αν εσύ είσαι μεγαλύτερος σαφώς και μπορείς να αναφερθείς σε αυτή την περίοδο.Εγώ αναφέρθηκα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την περυσινή τραγική σεζόν σας και ρώτησα τον morfi αν έχει δει με τα μάτια του την ομάδα του σε τελικό(που πολύ το αμφιβάλω....)
Ξεκινώντας λοιπόν να παρακολουθώ αγώνες εντατικά το 1992 οι Σέλτικς ήταν σαφώς κατώτερη ομάδα απο τους Νικς.Το αστέρι τους ήταν ο συγχωρεμένος Ρετζι Λιουις,και η ομάδα ήταν βυθισμένη στην μετριότητα.Που σου φαίνεται περίεργο λοιπόν που δε σας είχα στους σοβαρούς αντιπάλους;Απο το 92 και μετά έχεις να επιδείξεις έναν τελικό ανατολής,σε αντίθεση με 2 τελικούς ΝΒΑ και 2 τελικούς ανατολής της δικιάς μου ομάδας.Αυτό για να καταρίψει λίγο την καχυποψία σου σχετικά με την περίοδο που ανέφερα,δεν υπήρχε πρόθεση να μειώσω την ιστορία των Κελτών η οποία είναι η πιο αξιοζήλευτη smile.gif . Επίσης το οτι είδες Γουίλκινς πάει στο καλό να το καταλάβω...(αν και σερνόταν η ομάδα οικτρά) τον Ράτζα τί τον αναφέρεις;;;Και εγώ είδα Λ.Τζονσον και Σπριγουελ τοτε...βγάζει κάπου τώρα που το ανέφερα;
Συνεχίζοντας...σαφώς και έχεις απόλυτο δίκιο,υπήρχε στάση United Center.Παραδέξου όμως οτι οι Νικς ήταν η ομάδα που δυσκόλευε τους μεγάλους Μπουλς περισσότερο και απο τον αντίπαλό τους στους τελικούς(με εξαίρεση το Φινιξ του Μπαρκλει).Συνήθως μόλις μας βγάζανε απο τη μέση το πρωτάθλημα ήταν δικό τους.
Τέλος συγχαρητήρια για τον τρόπο που γράφεις και για τους υπέροχους χαρακτηρισμούς σου στην τελευταία σου πρόταση. 41.gif Θα μπορούσα εύκολα και γω να αναφερθώ στην ευφυία κάποιων εδω μέσα και για τις μπασκετικές τους γνώσεις,αλλά τότε τι θα με διαχωρίζε απο το επίπεδό σου;
captain charisma
μηπως ειστε οφ τοπικ?εδω ειναι για τα νεα των χιτ.για νικς πας στο αναλογο τοπικ.και οι νικς στην εποχη του τζορνταν ειχαν την ταπελα του λουζερ...γιατι ποτε δεν καταφεραν να περασουν το εμποδιο του μιχαλακη.....μονο οταν εκανε διαλειμα για 1.5 χρονο ο μιχαλακης τοτε καταφεραν να πανε τελικο νβα και εκει παλι χασαν τα αυγα και τα πασχαλια απο τον μεγα χακιμ....και το 1999 με το λοκ αουτ παλι φαγανε τα μουτρα τους απο τους σπερς....ενταξει θα μου πειτε ελειπε ο γιουιν που ηταν τραυματιας...αλλα και να επαιζε παλι θα το χανανε το πρωταθλημα....γιατι τοτε οι twin towers ηταν ασταματητοι.γενικα οι νικς ειναι οι μεγαλυτεροι λουζερς στο νβα.....
thrylos7
Ο pierce στάθηκε σ' αυτό:

Όταν τους δεις(όταν βγεις δηλαδή η ομάδα απο τον πάτο που έχει κάνει φυσικό της περιβάλλον goin' through)

το οποίο και κατέρριψε με τη σύγκριση και τα στοιχεία που παρέθεσε. Προφανώς η θέση περί φυσικού περιβάλλοντος ήταν υπερβολική (σαν φράση, πράγματι ακούγεται γραφική, αυτό όμως απέχει από το να χαρακτηρίσω εσένα γραφικό wink.gif ) κι εφόσον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δεν είναι τόσο περίεργο να χαρακτηριστεί δόλια.

Δε θα σχολιάσω αυτά περί επιπέδου, πιστεύω πως δεν το εννοούσες, όπως κι ότι ο pierce δεν είχε τη πρόθεση να σε προσβάλλει.

μηπως ειστε οφ τοπικ?

Καλώς ήρθες στο club! rolleyes.gif tongue.gif
Pierce
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 9 2007, 04:28 ) *
.
.
.
.

1) ειμαι 19 χρονων. Για αυτο σου ανεφερα οτι ειδα πρωτα τον μπερντ και τον μακχειλ και μετα τον ρατζα και τον γουιλκινς. (σημ. ο ρατζα ηταν οαση στους σελτικς του τοτε που ειχε 16.7π 8.4ρ και 1.3τ απεναντι στον σακιλ στον ολαζουον τον ρομπινσον τον γιουιν τον ρικ σμιτς τον μουτομπο και αλλους. not bad ε; για αυτο τον ανεφερα) .Τωρα αν ημουν 40 προφανως και δεν θα ανεφερα ποιους ειδα πρωτους γιατι ειναι το λογικο να εχω δει πρωτα την δεκαετια του 80.
2) επειδη ρωτησες τον μορφη , οι υπολοιποι δεν εχουμε δικαιωμα να απαντησουμε; φορουμ ειναι ,οπου ο καθενας εχει δικαιωμα να εκφερει την αποψη του, (σωστη ή λανθασμενη). μηπως θα πρεπει να ζηταμε το λογο για να σου απαντησουμε;
3) Ναι η περσινή χρονια ηταν αθλια. Σου ανεφερα 2 πολυ σημαντικους παραγοντες ωστοσο που δειχνεις να συνεχιζεις να αγνοεις. Ο τραυματισμος του μοναδικου all star της ομαδας(στην αρχη που επαιζε ημασταν και πρωτοι ενα διαστημα στην ατλαντικ) και γενικοτερα η ασχημη ψυχολογικη κατασταση λογο του θανατου του ρεντ.Κυριως αυτο ηταν μια κακη παρενθεση διοτι η ομαδα την τελευταια 5ετια εχει σταθερη ανοδικη πορεια
4) εδω ερχεται και η ενσταση μου. Το να λες οτι ο πατος ειναι σπιτι μας σε μια περιοδο που σταθερα ειναι πανω απο τους νικς ειναι καπως ατοπο.(ειδικα και μετα απο τα στατιστικα που παρεθεσα). Εδω περα ερχεται ο χαρακτηρισμους μου περι γραφικοτητας.Τωρα αν σε πειραξε τοσο αυτο ζητω συγνωμη δεν ειχα τετοια προθεση οπως τονισε και ο thrylos7
5) Για τις μπασκετικες μου γνωσεις δεν εχω κανενα προβλημα να με κρινεις. Για αυτο γραφουμε για να αποκομίζουμε αποψεις. Αλλα το να κρινεις εναν ανθρωπο και το επιπεδο του απο 2 σειρες ειναι λανθασμενο.-
morfi

Δεν μίλαγα για τέτοιο συμφέρον και πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις και εσύ.

Στέκεσαι και πάλι εκεί που σε συμφέρει. rolleyes.gif

Όπως και εσύ, ήξερα θα μίλαγες στάνταρ για πέρσι και θα αναφερόσουνα μόνο στη θέση των Σέλτικς αφού παρ'ολο που είμασταν τον πάτο της Ανατολής, τα παιχνίδια με τους Νικς ήταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς.

BTW εγώ δεν είπα ότι είστε στη τελευταία θέση αλλά ότι τη διεκδικείται με αξιώσεις κάθε χρόνο. Αλλά μιας και θες να μιλήσουμε για τη τελευταία θέση, δεν έχω πρόβλημα, αφού αν κοιτάξεις πρόπεσι θα δεις ποιός ήταν στον πάτο της Ανατολής με παίκτες επιπέδου all-star και όχι με άπειρους πιτσιρικάδες.

Μην το πας ιστορικά. Δεν σε συμφέρει να μιλάς για τη φυσική θέση των Σέλτικς και των Νικς. Η δεκαετία του 90 είναι η μοναδική για την οποία μπορείς να περηφανεύεσαι, αφού ακόμα και μετά το 2000 (με εξαίρεση τη περσινή χρονιά που μοιάζαμε με κολλεγιακή ομάδα και το 2004 που είχατε μόνο τρείς νίκες παραπάνω) είστε σταθερά από κάτω.

QUOTE(Van_prentzi @ Dec 8 2007, 20:01 ) *
Pierce σε βόλευε να ξεκινήσεις τη σύγκριση από το 2000 ετσι?

Mάλλον όπως σε συμφέρει και σένα να μιλάς μόνο για το 1990.

Εγώ αναφέρθηκα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την περυσινή τραγική σεζόν σας και ρώτησα τον morfi αν έχει δει με τα μάτια του την ομάδα του σε τελικό(που πολύ το αμφιβάλω....)

Ναι, τους έχω δεί. Όχι live, αλλά έχω δει και μάλιστα ολοκληρωμένες σειρές.

Επίσης το οτι είδες Γουίλκινς πάει στο καλό να το καταλάβω...(αν και σερνόταν η ομάδα οικτρά) τον Ράτζα τί τον αναφέρεις;;;Και εγώ είδα Λ.Τζονσον και Σπριγουελ τοτε...βγάζει κάπου τώρα που το ανέφερα;

Eσύ γιατί αναφέρεις τον Λάρυ Τζόνσον αφού στους Νικς ήταν παίκτης των 12 και των 9 πόντων (την ώρα που ο Ράντζα πλησίαζε τους 20 με τους Σέλτικς) ;

Συνεχίζοντας...σαφώς και έχεις απόλυτο δίκιο,υπήρχε στάση United Center.Παραδέξου όμως οτι οι Νικς ήταν η ομάδα που δυσκόλευε τους μεγάλους Μπουλς

Αυτό έγινε μία φορά το 92 και αφού αποφασίσατε να αφήσετε το μπάσκετ στην άκρη και να παίξετε ξύλο. Άντε και το 93, αλλά όταν σοβαρεύτηκαν οι Μπουλς πέρασαν άνετα.

περισσότερο και απο τον αντίπαλό τους στους τελικούς(με εξαίρεση το Φινιξ του Μπαρκλει).

Στους τελικούς μόνο οι Τζαζ τους δυσκόλεψαν το 97.
Van_prentzi
Pierce21 και Morfi sorry για χτες μιλούσε λιγάκι και η βοτκα και παρεκτράπηκα icon_drunk.gif
Έχετε αφήσει σίγουρα και οι 2 σας το στίγμα σας στο φορουμ με τις απόψεις σας.Σε πολλά πράγματα που έχετε γράψει με έχετε βρει σύμφωνο,σε άλλα όχι(πιο συχνά ο Pierce21 καθώς Morfi είσαι λιγάκι πιο "αιρετικός" στις απόψεις σου biggrin.gif )

Απλά κάτι τελευταίο και σε πιο ήρεμους τόνους...Το βασικό μου επιχείρημα σχετικά με τον πάτο,δεν έχει να κάνει με το αν τη δεκαετία του 90 ήσασταν κάθε χρόνο η χειρότερη ομάδα(που φυσικά δεν ήσασταν).
'Εχει να κάνει με τις χαρές που έχει προσφέρει σε σας η ομάδα.
Αφού λοιπόν κανένας απο τους δυο σας δεν έχει ζήσει real time να δει την ομάδα του στον τελικό,τότε απλά μπορώ εύλογα να ισχυριστώ οτι εμένα οι Νικς μου έχουν προσφέρει κάτι παραπάνω.
Μπορεί να μη με καταλαβαίνετε επακριβώς σε αυτό που λέω,αλλά με τις πολύ καλές πιθανότητες που έχετε φέτος να φτάσετε μέχρι το τέλος,θα δείτε οτι τα συναισθήματα που θα σας δημιουργηθούν από την αναμονή ανάμεσα στα παιχνίδια και φυσικά απο την live εξέλιξη ενός αγώνα δεν έχει καμία σχέση απο το να παρακολουθείς σε κασέτα μια σειρά αγώνων που ήδη ξέρεις το νικητή wink.gif
peace.gif λοιπόν και καλή επιτυχία στο 17ο!
captain charisma
το μαιαμι σιγα σιγα ανεβαινει εκαναν τη 2 συνεχομενη νικη τους περιμενω να εχει συνεχεια το σερι.επισης ο σακ εφτασε τα 1000 παιχνιδια στο νβα και ο ραιλι τις 1200 νικες biggrin.gif
kostasvc15
Στη χθεσινη νικη των Χιτ ο Ουειντ ειχε 30 ποντους με 18 βολες!Πολυ καλος ο Χασλεμ που ειχε 16ρ και 18π με καλα ποσοστα.
Το Μαιαμι με ρεκορ 7-17 βρισκεται στην τελευταια θεση μαζι με τους Νικς...
THE FLASH
8a ftia3oyn... 4etos blepw wade na ...
Pierce
1) καλως ηρθες και καλα ποστ να εχεις
2) γραφε με ελληνικους χαρακτηρες
3) απαγορευονται απο τους κανονισμους οι ασχημες εκφρασεις
B for Basketball
QUOTE(THE FLASH @ Dec 19 2007, 16:22 ) *
8a ftia3oyn... 4etos blepw wade na ...

Βλεπεις τι????
Βλεπεις να???
Βλεπεις να κανει οτι κανει παντα αλλα η ομαδα να μενει στασιμη...
Αστο....
Εγω απο χρονου βλεπω να...

QUOTE(pierce21 @ Dec 19 2007, 16:50 ) *
3) απαγορευονται απο τους κανονισμους οι ασχημες εκφρασεις

Πιρσι θα σε.... γιατι εισαι...Καταλαβες??? 19.gif blech.gif
(....πλακωσω στις σφαλιαρες γιατι εισαι σπαστικος κ δεν μου δινεις τον Ιγγι!) biggrin.gif w00t.gif sad-smiley-009.gif
Pierce
κριμα και αδικο να σταματαει ετσι αυτος ο παιχτης.... sad.gif
Ζο εισαι ΠΑΛΙΚΑΡΙ , λιγοι θα επαιζαν με τοσο σοβαρο προβλημα υγειας θα εισαι παντα στη μνημη μου ως ενα απο τα μεγαλυτερα φοβητρα κοντα στην μπασκετα smile.gif

ΥΓ:μονο και μονο το γεγονος οτι δεν δεχτηκε να φυγει με φορείο λεει πολλα...
grigoris
Όντως κρίμα για ένα τόσο μεγάλο παλικάρι να τελειώνει έτσι την καριέρα του.Νίκησε τους γιατρούς και το χρόνο την πρώτη φορά αλλά η δεύτερη είναι τελικά η φαρμακερή.Όσο για την άρνησή του να βγει με φορείο δείχνει μια υπερηφάνεια που συναντούσαμε περισσότερο σε πιο ρομαντικές εποχές.

Thanks for the memories Zo!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
morfi
Καλά, δεν τελείωσε... ακόμα smile.gif . Ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν, έχει γίνει γνωστό από τον ίδιο (αν και δεν τον πιστεύω tongue.gif ). Ότι χθες τελείωσαν όλα, είναι πολύ πιθανό αλλά όχι σίγουρο αφού η αποθεραπεία του θα κρατήσει μόνο ( rolleyes.gif ) τρείς μήνες.

Όπως και να'χει, δεν είναι ωραίο. sad.gif
Gravedigger
Τον είδα τον αγώνα και ο τραυματισμός έγινε σε μία φάση που δεν το περίμενες (αν και συνήθως έτσι γίνεται).Η Atlanta έφυγε στον αιφνιδιασμό και ο Zo προσπαθώντας να σταματήσει τον αιφνιδιασμό παραπάτησε.Δεν φάνηκε να είναι τόσο σοβαρό αλλά έδειξε να πονάει πολύ.Και για να πονάει ο συγκεκριμένος σημαίνει ότι όντως ο πόνος είναι μεγάλος....
Περαστικά Zo,να επιστρέψεις γερός έστω και αν χρειαστεί να τελειώσεις την καριέρα σου. 77.gif
captain charisma
δυσκολα τα πραγματα για τους χιτ μεχρι στιγμης ισως τους εκανε κακο που εδιωξαν τον ντουαν ντουαν...και πηραν τον ντειβις..αλλα ποιος περιμενε απο την αρχη οτι θα ακολουθησει αυτη τη πορεια το μαιμι και βλεπω να μενουν εκτος πλει οφ αν δν σοβαρευτουν οσο ειναι νωρις ακομα....οσο για το ζο ειναι ταυρος το παλικαρι και θα επιστρεψει δριμυτερος...ενα πραγμα θα πω για αυτον απλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο τεραστιο αυτον παικτη.
THE FLASH
Αν σοβαρεψουν οι αλλοι παιχτες τοτε μπορει να ανακαμψει... μονο ο Γουεϊντ κανει δουλεια... ολο 30αρες ριχνει , και με τουσ Νετσ εβαλε 41... αλλα τι να το κανεισ αν δεν εχει αλλουσ δυο διπλα να βαλουν απο 15 να τελειωσει το παιχνιδι... Θελουν καποιον παιχτη να σταθει διπλα στο παλικαρι να για να δωσει λυσεις... και αν παρατηρησατε απο τοτε που επεστρεψε ο Γουεϊντ δεν χανουν με 20 ποντουσ διαφορα αλλλα με 4-5....
THE FLASH
τι ελεγα στο προηγουμενο μου ποστ...?

Το μαϊαμι νικησε τη γιουτα με 104-102 εκτοσ εδρας . Και αυτο γιατι εκτοσ του γουεϊντ, που εμεινε σχετικα χαμηλα(20), ανεβηκαν οι αλλοι .Ντορελ Ραϊτ (12) Ονιλ (17) Νταϊβις (12) Κουκ (15) Μπαρον (13) . Και τον Βιλιαμς με 9 . Αρα εχουμε 5 παιχτες με δυψιφιο αριθμο ποντων , εκτος του Γουεϊντ . Αν συνεχισουν ετσι μπορουν... Και αν δουμε την γιουτα ειναι ο Ντερον Βιλιαμς με 22 , Κιριλενκο με 21 , Μαϊλσ(σορρρυ για προφορα δεν την ξερω) με 20 . Δηλαδη 3 παιχτες πανω απο 20 . Και εχουν δυο με πανω απο δεκα (10,12) .
Συμπερασμα . για να νικησεις ή τουλαχιστον να διεκδικησεις την νικη θελεις αρκετους παιχτεσ με πολλουσ ποντους .
mj23lbj23
Κριμα για τον Γουειντ γιατι ειναι παιχταρας και δεν του αξιζει αυτο το χαλι των Χιτ.Κατι πρεπει να γινει και πρωτα απο ολα να φυγει ο Ρικι Ντειβις.Ας αφησει ο Ραιλι τον Ραιτ και τον Κουκ να εξεληχθουν και να τον διωξει.
captain charisma
ο σακιλ παλι τραυματιας ειναι?ποτε επιστρεφει?
kostasvc15
QUOTE(mj23lbj23 @ Dec 29 2007, 18:53 ) *
Κριμα για τον Γουειντ γιατι ειναι παιχταρας και δεν του αξιζει αυτο το χαλι των Χιτ.Κατι πρεπει να γινει και πρωτα απο ολα να φυγει ο Ρικι Ντειβις.Ας αφησει ο Ραιλι τον Ραιτ και τον Κουκ να εξεληχθουν και να τον διωξει.

Τι; blink.gif
Αυτη τη στιγμη ο Ντειβις ειναι ο πιο χρησιμος παιχτης των Χιτ αφου ο Ουειντ χανει συνεχεια παιχνιδια...Χθες χωρις Σακ και Ουειντ οι Χιτ εχασαν στο τελος απο τους Μαβερικς...Πολυ καλη εμφανιση απο τον Μαρκ Μπλαουντ,μετα απο αυτη θα βρει και περισσοτερο χρονο συμμετοχης.
benchwarmer
Μπορει να ειναι νωρις, αλλα πιστευω οτι η χρονια εχει τελιωσει για τους Χιτ. Ας κοιταξουν να δωσουν παιχνιδια στους νεους παιχτες (Κουκ, Κουιν κλπ), να δωσουν (αν γινεται) τον χοντρο και να αρχισουν να στοχευουν για ενα καλο ντραφτ σιγα σιγα...
mj23lbj23
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 5 2008, 09:20 ) *
Τι; blink.gif
Αυτη τη στιγμη ο Ντειβις ειναι ο πιο χρησιμος παιχτης των Χιτ αφου ο Ουειντ χανει συνεχεια παιχνιδια...Χθες χωρις Σακ και Ουειντ οι Χιτ εχασαν στο τελος απο τους Μαβερικς...Πολυ καλη εμφανιση απο τον Μαρκ Μπλαουντ,μετα απο αυτη θα βρει και περισσοτερο χρονο συμμετοχης.

Δεν καταλαβαινω την απορια σου ο Γουειντ ειναι ο καλυτερος παιχτης και παραμενει ο ηγετης και μαλλον δεν ξερεις οτι ο Ντειβις εχει κολοχαρακτηρα και οπου αγωνηστηκε απο το Κλιβελαντ την Βοστονη κτλ παντου δημιοργουσε προβληματα και επισης θελει αρκετα την μπαλα την στιγμη που υπαρχει ο Γουειντ.Λαθος του Ραιλι να τον αποκτησει δηνοντας τον Γουοκερ.
morfi
QUOTE(mj23lbj23 @ Jan 5 2008, 23:58 ) *
Δεν καταλαβαινω την απορια σου ο Γουειντ ειναι ο καλυτερος παιχτης και παραμενει ο ηγετης

Ωραία, και ; Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα εκτός από τον Γουέιντ ;

QUOTE(mj23lbj23 @ Jan 5 2008, 23:58 ) *
και μαλλον δεν ξερεις οτι ο Ντειβις εχει κολοχαρακτηρα και οπου αγωνηστηκε απο το Κλιβελαντ την Βοστονη κτλ παντου δημιοργουσε προβληματα και επισης θελει αρκετα την μπαλα την στιγμη που υπαρχει ο Γουειντ.Λαθος του Ραιλι να τον αποκτησει δηνοντας τον Γουοκερ.

Ναι, ενώ ο Γουόκερ εκτός από εξαίσιος χαρακτήρας είναι και ομαδικός. rolleyes.gif
captain charisma
καλυτερα ο σακαρος να παει με ανταλαγη στο νταλας!τι χαραμιζεται εκει στο μαιαμι....ας δωσουν οι νταλας νταπιερ ντιο και τζουαν χαουαρντ για το σακιλο...
και ετσι αυτοματα οι νταλας γινονται το απολυτο φαβορι!αλλωστε με χαρις τερι χαουαρντ ντιρκ και σακ ποιος τους σταματαει? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
THE FLASH
QUOTE(mj23lbj23 @ Dec 29 2007, 18:53 ) *

αν δεν ηταν εχθες ο ρικι Ντεϊβις το μαϊαμι θα ειχε χασει με 25 ποντους διαφορα, ειχε 11 στο πρωτο ημιχρονο τι στιγμη που ο Γουεϊντ ειχε να σκοραρει απο το πρωτο δεκαλεπτο και ειχε μεινει στουσ 5. Και στο τελος ειχε 24 ενω ο Γουεϊντ 18. Δεν τα λεω για να μειωσω τον Ντβεϊν, καθως ειναι και ο αγαπημενος μου, αλλα για να δεις οτι ενας καλος παιχτης χρειαζεται(ασχετα με τον χαρακτηρα) οταν το αστερι δεν ειναι στη μερα του.

καλυτερα ο σακαρος να παει με ανταλαγη στο νταλας!τι χαραμιζεται εκει στο μαιαμι....ας δωσουν οι νταλας νταπιερ ντιο και τζουαν χαουαρντ για το σακιλο...
και ετσι αυτοματα οι νταλας γινονται το απολυτο φαβορι!αλλωστε με χαρις τερι χαουαρντ ντιρκ και σακ ποιος τους σταματαει?

και εγω νομιζω οτι αυτο πρεπει να γινει. θα ειναι καλυτερα και για τους δυο.
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Jan 6 2008, 03:45 ) *
και ετσι αυτοματα οι νταλας γινονται το απολυτο φαβορι!αλλωστε με χαρις τερι χαουαρντ ντιρκ και σακ ποιος τους σταματαει? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Τι να τον κάνουμε τον Shaq?Για μένα έχει τελειώσει σαν παίχτης.
captain charisma
δηλαδη προτιμας να εχουμε ντιοπ και νταπιερ που ειναι για τα πανυγηρια?με σακ το νταλας δν φοβανται κανεναν...και τη χρονια που εφτασαν τελικους το νταλας στη σειρα με τους σπερς ετρωγαν σε καθε αγωνα 30-40π απο τον ντανκαν γιατι πολυ απλα οι 2 ντι δν μπορουσαν να το παιξουν....ενω ο σακ για πλακα τον εχει τον ντανκαν
Gravedigger
QUOTE(big dirk @ Jan 7 2008, 19:47 ) *
δηλαδη προτιμας να εχουμε ντιοπ και νταπιερ που ειναι για τα πανυγηρια?με σακ το νταλας δν φοβανται κανεναν...και τη χρονια που εφτασαν τελικους το νταλας στη σειρα με τους σπερς ετρωγαν σε καθε αγωνα 30-40π απο τον ντανκαν γιατι πολυ απλα οι 2 ντι δν μπορουσαν να το παιξουν....ενω ο σακ για πλακα τον εχει τον ντανκαν

Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα ο Shaq στον Duncan είναι να τον φάει.Παίζει 1 αγώνα και δεν παίζει 20.Έχει γίνει μηχανή λαθών και φάουλ και είναι κρίμα να τον βλέπουμε σε τέτοια κατάσταση.Καλύτερα για αυτόν να αποσυρθεί το καλοκαίρι.
THE FLASH
QUOTE(Gravedigger @ Jan 7 2008, 17:55 ) *
Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα ο Shaq στον Duncan είναι να τον φάει.Παίζει 1 αγώνα και δεν παίζει 20.Έχει γίνει μηχανή λαθών και φάουλ και είναι κρίμα να τον βλέπουμε σε τέτοια κατάσταση.Καλύτερα για αυτόν να αποσυρθεί το καλοκαίρι.

οχι και ετσι, ηταν μεγαλος παιχτης και τωρα τον εχουν παρει τα χρονια μεν, αλλα δεν παυει να ειναι ο Σακ. Αν μεινει στο μαϊαμι, και συνεχισει ετσι οπως τωρα, δεν θα γινουν και πολλα. Αν παλι θυμηθει τα περσυνα και αρχισει να βαζει 20 σε καθε αγωνα τοτε κατι θα γινει. Αν ομως παει στο νταλας, τοτε βαζει υποψηφιοτητα για τιτλο, γιατι θα δινει και εκει τουσ 10-14 ποντους του και θα ξεκουραζει τον Ντιρκ, ο οποιος εχει κουραστει τοσο καιρο να κουβαλαει πανω του ομαδες(Εθνικη Γερμνανιας,Νταλας). Θα ειναι καλυτερα και για τον ιδιο πιστευω να κλισει ετσι και οχι με το μαϊαμι που παει χαλια.
Gravedigger
QUOTE(THE FLASH @ Jan 7 2008, 23:11 ) *
οχι και ετσι, ηταν μεγαλος παιχτης και τωρα τον εχουν παρει τα χρονια μεν, αλλα δεν παυει να ειναι ο Σακ. Αν μεινει στο μαϊαμι, και συνεχισει ετσι οπως τωρα, δεν θα γινουν και πολλα. Αν παλι θυμηθει τα περσυνα και αρχισει να βαζει 20 σε καθε αγωνα τοτε κατι θα γινει. Αν ομως παει στο νταλας, τοτε βαζει υποψηφιοτητα για τιτλο, γιατι θα δινει και εκει τουσ 10-14 ποντους του και θα ξεκουραζει τον Ντιρκ, ο οποιος εχει κουραστει τοσο καιρο να κουβαλαει πανω του ομαδες(Εθνικη Γερμνανιας,Νταλας). Θα ειναι καλυτερα και για τον ιδιο πιστευω να κλισει ετσι και οχι με το μαϊαμι που παει χαλια.

Θα μείνω σε αυτά!Ο Shaq για μένα δεν είναι πια ο μεγάλος center που θυμόμαστε.Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο το καλύτερο για τον ίδιο.
THE FLASH
QUOTE(Gravedigger @ Jan 7 2008, 22:36 ) *
Θα μείνω σε αυτά!Ο Shaq για μένα δεν είναι πια ο μεγάλος center που θυμόμαστε.Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει τόσο το καλύτερο για τον ίδιο.

καλυτερα διαβασε ολο το post . ναι, ηταν, αλλα δεν εχει ξοφλισει ακομα...
Gravedigger
QUOTE(THE FLASH @ Jan 9 2008, 16:35 ) *
καλυτερα διαβασε ολο το post . ναι, ηταν, αλλα δεν εχει ξοφλισει ακομα...

Όλα τα διάβασα αλλά τι θες να σου πω?Ότι για μένα o Shaq δεν προσφέρει πια σχεδόν τίποτα?Η ότι δεν πρόκειται να θυμηθεί τα περσινά?Να δω πως θα ξεκουράζει τον Dirk αφού ο ίδιος είναι πιο κουρασμένος.Για ξεκούραση φτάνει ο Damp.Τώρα αν θέλουμε κάτι παραπάνω ΟΚ απλά για μένα αυτό το κάτι δεν είναι ο Shaq.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.