QUOTE(Van_prentzi @ Dec 7 2007, 21:12 )

Nαι...τώρα που τον έκραξα(επειδή είχα συμφέρον εννοείται),περιμένω να πάρω λεφτά!!!

Δεν μίλαγα για τέτοιο συμφέρον και πιστεύω ότι το καταλαβαίνεις και εσύ.
Στέκεσαι και πάλι εκεί που σε συμφέρει.

Σχετικά με την τελευταία θέση....πέρυσι ο
ΠΑΤΟΣ είχε όνομα :
Boston Celtics 
(αλλά επειδή ξέρω οτι standar θα αναφερθείς στο τώρα....ναι οι Celtics φυσάνε.....και ναι μας ξεφτύλισαν χαλαρά...)
Όπως και εσύ, ήξερα θα μίλαγες στάνταρ για πέρσι και θα αναφερόσουνα μόνο στη θέση των Σέλτικς αφού παρ'ολο που είμασταν τον πάτο της Ανατολής, τα παιχνίδια με τους Νικς ήταν ένα εύκολο απόγευμα για εμάς.
BTW εγώ δεν είπα ότι είστε στη τελευταία θέση αλλά ότι τη διεκδικείται με αξιώσεις κάθε χρόνο. Αλλά μιας και θες να μιλήσουμε για τη τελευταία θέση, δεν έχω πρόβλημα, αφού αν κοιτάξεις πρόπεσι θα δεις ποιός ήταν στον πάτο της Ανατολής με παίκτες επιπέδου all-star και όχι με άπειρους πιτσιρικάδες.

Όταν τους δεις(όταν βγεις δηλαδή η ομάδα απο τον πάτο που έχει κάνει φυσικό της περιβάλλον

goin' through)
Μην το πας ιστορικά. Δεν σε συμφέρει να μιλάς για τη φυσική θέση των Σέλτικς και των Νικς. Η δεκαετία του 90 είναι η μοναδική για την οποία μπορείς να περηφανεύεσαι, αφού ακόμα και μετά το 2000 (με εξαίρεση τη περσινή χρονιά που μοιάζαμε με κολλεγιακή ομάδα και το 2004 που είχατε μόνο τρείς νίκες παραπάνω) είστε σταθερά από κάτω.
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 8 2007, 20:01 )

Pierce σε βόλευε να ξεκινήσεις τη σύγκριση από το 2000 ετσι?
Mάλλον όπως σε συμφέρει και σένα να μιλάς μόνο για το 1990.
QUOTE(Van_prentzi @ Dec 9 2007, 04:28 )

Εγώ αναφέρθηκα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για την περυσινή τραγική σεζόν σας και ρώτησα τον morfi αν έχει δει με τα μάτια του την ομάδα του σε τελικό(που πολύ το αμφιβάλω....)
Ναι, τους έχω δεί. Όχι live, αλλά έχω δει και μάλιστα ολοκληρωμένες σειρές.

Επίσης το οτι είδες Γουίλκινς πάει στο καλό να το καταλάβω...(αν και σερνόταν η ομάδα οικτρά) τον Ράτζα τί τον αναφέρεις;;;Και εγώ είδα Λ.Τζονσον και Σπριγουελ τοτε...βγάζει κάπου τώρα που το ανέφερα;
Eσύ γιατί αναφέρεις τον Λάρυ Τζόνσον αφού στους Νικς ήταν παίκτης των 12 και των 9 πόντων (την ώρα που ο Ράντζα πλησίαζε τους 20 με τους Σέλτικς) ;

Συνεχίζοντας...σαφώς και έχεις απόλυτο δίκιο,υπήρχε στάση United Center.Παραδέξου όμως οτι οι Νικς ήταν η ομάδα που δυσκόλευε τους μεγάλους Μπουλς
Αυτό έγινε μία φορά το 92 και αφού αποφασίσατε να αφήσετε το μπάσκετ στην άκρη και να παίξετε ξύλο. Άντε και το 93, αλλά όταν σοβαρεύτηκαν οι Μπουλς πέρασαν άνετα.

περισσότερο και απο τον αντίπαλό τους στους τελικούς(με εξαίρεση το Φινιξ του Μπαρκλει).
Στους τελικούς μόνο οι Τζαζ τους δυσκόλεψαν το 97.