QUOTE(Quincy @ Nov 21 2018, 00:12 )

Πόσο αλήθεια παίζει να είναι αυτό; "Ρε μάστορα, τόσα λεφτά δώσαμε, δες τον λίγο πρώτα"

Οταν ζήτησε και δευτερο γκαρντ (τον Χένρυ) και αυτος ζητουσε ολο και παραπάνω χρήματα, θα έπεσε στο τραπέζι το οτι έχουμε παίχτη, έμπειρο, ακριβοπλερωμένο... Δωστου μια ευκαιρία πρώτα και αν δε σου κάνει, το ξαναβλέπουμε
Και του έδωσε στην αρχή
Μετά σταμάτησε
Αν δειτε άλλωστε την αγωνιστική προσέγγιση και το τι ζητάει ο Μπλατ απο τα γκαρντ του, θα καταλάβετε ποσο δεν ταιριάζει ο Μαντζαρης.
Η επιθετική τακτική του Ολυμπιακου του Μπλατ, στηρίζεται στην απειλή και στο ρήγμα που δημιουργεί ο γκαρντ, ώστε να αρχίσει να ανακατεύεται η αμυντική τράπουλα.
Ο Μάντζαρης, αυτό, δεν μπορεί να το κάνει. Ποτέ δεν το κανε και πάντα φωνάζαμε για αυτο. Δεν απειλεί παρα μονο ως σποτ σουτερ.
Ο ρολος του στατικου σποτ σουτερ, δεν υπάρχει στον φετινό Ολυμπιακό.
Όλοι πρεπει να τα κάνουν όλα και κάπου εκεί καταλήγουμε στο DNP του Μάντζαρη, για ενα θέμα που εμείς εδώ, οι ανόητοι, φωνάζαμε χρόνια.
Γιατι ο Μαντζαρης αυτη την αδυναμία την έχει απο τα 20 του και δε δουλεψε ποτέ να τη διορθώσει, αλλά έστησε τη καριέρα του ως wingman του Βασίλη...
QUOTE(yorgos @ Nov 21 2018, 00:17 )

Ο Μπλατ κάνει πολλά κουφά φέτος, δεν έχω καταλάβει αν τα κάνει για να στέλνει μηνύματα στους αφούς (δεν έχει το τηλέφωνό τους; ) ή πουλάει τρέλα ή yolo ή κάτι που δεν καταλαβαίνουμε οι κοινοί θνητοί. Δε μου άρεσε το κοουτσάρισμά του σήμερα, ήταν πολύ κακός στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, έκανε χαρακίρι στο πρώτο (όπου είχε στήσει την ομάδα του πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα). Αν ήταν γυναίκα θα έλεγα ότι ΟΚ, μπορεί να είναι στις δύσκολες ημέρες, αλλά κάτι μου λέει ότι έχει σκαλώσει με τα αποδυτήρια και κάνει διαχείριση yolo του στλ "θα βάζω και το Μιλού πλέι μέικερ μέχρι να καταλάβετε ότι οι Αφοί στηρίζουν εμένα". Ανεξήγητος και σήμερα, άλλο αν δε στοίχισε.
Φιλε, το κοουτσαρισμα του Μπλατ θα το καταλάβουμε ολοι μετά απο 20 χρονια...

Βασικά, για να μη σπάτε το μυαλό σας, ο Μπλατ δοκιμάζει σχήματα.
Θα μπορούσε να ηταν ακόμα στην προετοιμασία και να τα έκανε αυτά.
Ακόμα και πράγματα που μας φαίνονται παράλογα, ο Μπλατ θα τα δοκιμάσει μέχρι να βρει τη χημεία που ψάχνει
QUOTE(G-arenas @ Nov 21 2018, 01:20 )

παντως ο λουσιτς πολυ καλος παικτης.
Αυτο που φορούσε στον ώμο, το έχω δει να το φοράνε και στο Game of Thrones
QUOTE(basket72 @ Nov 21 2018, 10:39 )

Ενδιαφέρον έχει και η χθεσινή χρησιμοποίηση του Λεντέι στο 4 που προφανώς και του πάει πιο πολύ.
Εγώ πιστεύω ότι έγινε χθες για να βγει το ματσάρισμα με τον NBAer.
Και εγώ έτσι νομίζω
Όποιος άλλος έπεσε στον Ουιλιαμς έγινε ρόμπα
QUOTE(Conan1982 @ Nov 21 2018, 11:17 )

Ο Μπλατ ως τώρα κάθε άλλο παρά με το χρονόμετρο λειτουργεί.
Ισχύει