QUOTE(Paris87 @ Jul 19 2009, 14:01 )
Στην Πρασινη λεει για εναν Μπραμος...ξερει κανεις τπτ περισσοτερο?
είναι ένας ελληνοαμερικανός που αγωνίζεται σε πανεπηστήμιο. μην ασχολείστε.
επειδή έχουν ακουστεί πολλά τις τελευταίες 2 μέρες.
προχθές βγήκε ο Βαγγέλης Ιωάννου στην ερα και ειπε τα εξής:
ο παναθηναικός είναι κοντά σε μια μεγάλη επιστροφή παίχτη στην ελλάδα και οτι εχει δεσμευτεί να μην πει περισσότερα. σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποια θέση παίζει, είπε οτι μπορεί να αγωνιστεί στο 2, 3 και 4.
είπε οτι την δευτέρα θα είναι σε θέση να πει περισσότερα.
τα γράφω αυτά γιατί ακούγονται διάφορα σενάρια απο χθές περι becirovic, lacovic και άλλους.
απο αυτά που είπε εμένα το μυαλό μου πάει ή στον siska ή στον peja.
για τον peja.
αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Ορλεάνης και πρίν ξεκινήσει τις διακοπές του ζήτησε απο τη διοίκηση της ομάδας να λύσει το συμβόλαιο του παρότι αυτό δεν λήγει φέτος, με την πρόφαση (και είναι αλήθεια) οτι με το πρόβλημα που έχει στη μέση του δεν μπορεί να αγωνίζεται σε τόσα πολλά παιχνίδια.
η τοπική εφημερίδα της Ορλεάνης είχε γράψει οτι είπε στον πρόεδρο οτι αν δεν λύσει το συμβόλαιο του θα σταματήσει το μπάσκετ (αυτο δεν ξέρω αν όμως είναι αλήθεια).
ο πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του μια εβδομάδα περίπου μετά είπε οτι θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ και την επόμενη σεζόν.
όμως επειδή η ομάδα έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και με δεδομένο οτι ο peja λαμβάνει πάνω απο 10 εκατομ. το χρόνο (το ακριβότερο συμβολαιο στην ομάδα) ενδέχεται να του το λύσουν. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι οτι δεν έχει γραφτεί τίποτα ακόμα στην αμερική.
αυτά.