Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σχολια και συζητησεις αποκλειστικα για παικτριες-παικτες αλλα και προπονητες μπασκετ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
x3cutive
ok thanks, thn omada tou falhrou thn exeis dei fetos?exeis akousei tipota?(rwthsa telika den ante3a!)
tsops
QUOTE(x3cutive @ Oct 27 2006, 10:47 AM) *
ok thanks, thn omada tou falhrou thn exeis dei fetos?exeis akousei tipota?(rwthsa telika den ante3a!)

Θα την δω στις 5.11 (νομίζω) που παίζει με την ΕΑ Πατρών. Α και μην το ξεχάσω : φέτος που παίζει ο ΑΟΠΦ, ξέρεις?
x3cutive
nai exei edra th glyfada, asxeta an kanei proponhseis allou. an to 8ymh8eis kane ena comment meta na mou peis.etsi genika
liolias
QUOTE(diama13 @ Oct 25 2006, 09:58 PM) *
smile.gif Μπράβο φίλε Liolia που συμπαραστέκεσαι στο κορίτσι= είδες? δεν το αφήσαν σε χλωρό κλαρί- αλλά απο την άλλη χαίρομαι που οτι εχουν το λένε μπροστά και οχι σαν μερικούς άλλους που τα λένε πισώπλατα ή κάνουν οτι δεν ξέρουν τίποτα ...ή δεν κατηγορούν δήθεν κανένα 68.gif αλλά έχουν καταθάψει όλη τη κοινωνία 68.gif icon_blahblah.gif

QUOTE(Live strong @ Oct 26 2006, 12:45 PM) *
Ξέρεις τι λέει μια παροιμία; « μάχαιρα έδωσες και μάχαιρα θα λάβεις» kill.gif
Οπότε μην ανησυχείς γι αυτούς που θάβουν…. Θα το βρούνε στη πορεία μπροστά τους…. Εκτός αν ήδη έχουν δεχτεί το χώμα…. με τη σέσουλα και τώρα ήρθε η σειρά τους να κάνουν το ίδιο. Αυτά πάνε αλυσίδα! smile.gif
Άρα, το συμπέρασμα είναι « μη κάνεις στους άλλους ότι δεν θέλεις να σου κάνουν» blink.gif
Από την άλλη πάλι μην ανησυχείς, γιατί αυτό το σπορ το γνωρίζουν καλά όλοι, ακόμα και οι πιο σωστοί. Μη μου πεις ότι εσύ για παράδειγμα δεν έχεις πει ποτέ για κανέναν… wink.gif smile.gif

Πολλους νεκροθαφτες γεμισαμε.. 24.gif
tsops
Λοιπόν, για να επανέλθουμε στο topic : μου έχει τύχει μία απίστευτη περίπτωση με μία παίκτρια και έχω και θα έχω να το λέω χρόνια :

Πριν 5-6 χρόνια είχα μία παίκτρια η οποία ήταν πολύ ιδιόρρυθμη, ατομίστρια, κακομαθημένη και αντιδρούσε πολύ άσχημα σε κάθε κατάσταση. Ότι και να είχα προσπαθήσει, είχε αποτύχει. Πέρασαν τα χρόνια και την ξαναπέτυχα. Ρε παιδιά, δεν πίστευα (και δεν πιστεύω) στα μάτια μου...μία άλλη κοπέλα : υπεύθυνη, διαλλακτική, υποστηρίζει κάθε προσπάθεια, βοηθάει το σύνολο...απίστευτο!

Αφότου συζητήσαμε (και συζητάμε ακόμα) κατάλαβα ότι αυτή η κοπέλα πέρασε στο ενδιάμεσο των ετών αυτών αρκετές δύσκολες στιγμές. Είναι αυτό που λένε, πότε δεν ξέρεις οι εμπειρίες που βιώνει κάποιος στη ζωή, πως επιδρούν πάνω του. Κάποιους τους καταστρέφουν και κάποιους τους οφελούν. Αρκεί να βρουν το κόλπο ώστε να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εμπειρίες για να γίνουν καλύτεροι...όπως το βρήκε εκείνη wink.gif
Live strong
Σωστός! 41.gif
trefoil 13
QUOTE(x3cutive @ Oct 27 2006, 01:47 PM) *

Το Φάληρο το έχω δει εγώ φέτος σε δυο φιλικά. Δεν έχω βέβαια το έμπειρο μάτι κάποιου προπονητή ωστόσο αυτό που παρατήρησα είναι η τάση της ομάδας να τρέξει το παιχνίδι και να επιβάλει τον ρυθμό της. Πολύ καλό μακρινό σουτ, αρκετή δουλειά από την περιφέρεια με δαιμόνιες κοντές....
x3cutive
trefoil na rwthsw se poia filika tous eides an 8ymasai?
peka
QUOTE(tsops @ Oct 27 2006, 10:59 AM) *
Θα την δω στις 5.11 (νομίζω) που παίζει με την ΕΑ Πατρών. Α και μην το ξεχάσω : φέτος που παίζει ο ΑΟΠΦ, ξέρεις?

Εγω λεω καλυτερα να μην ερθεις...!
Εισαι σιγουρος οτι θα μας βρεις εκει?????????????????????????????????????
tongue.gif
tsops
QUOTE(peka @ Oct 31 2006, 03:32 PM) *
Εγω λεω καλυτερα να μην ερθεις...!
Εισαι σιγουρος οτι θα μας βρεις εκει?????????????????????????????????????
tongue.gif

Έλα, μην ακούω χαζομάρες tongue.gif Είπα, θα τα πούμε εκεί...
trefoil 13
QUOTE(x3cutive @ Oct 31 2006, 03:59 PM) *
trefoil na rwthsw se poia filika tous eides an 8ymasai?

Με σπόρτιγκ και Παναθηναικό. Έχασαν στο πρώτο, κέρδισαν στο δεύτερο αν θυμάμαι καλά...
diama13
Καλησπερα....τι εγινε εδω?το ξεχασαμε το τοπικ?τις πρωτες μερες ολοι θαψιμο και μετα τπτ.......... peace.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Nov 7 2006, 12:55 AM) *
Καλησπερα....τι εγινε εδω?το ξεχασαμε το τοπικ?τις πρωτες μερες ολοι θαψιμο και μετα τπτ.......... peace.gif

Όρεξη έχεις να ανάβεις φιτίλια εσύ... laugh.gif
womanplayer
blove.gif

blove.gif

blove.gif

blove.gif
tsops
QUOTE(womanplayer @ Nov 7 2006, 10:33 PM) *
blove.gif

blove.gif

blove.gif

blove.gif

Έχω μία υποψία ότι σου αρέσει ο Ζήσης αλλά δεν είμαι σίγουρος... laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 01:34 AM) *
Έχω μία υποψία ότι σου αρέσει ο Ζήσης αλλά δεν είμαι σίγουρος... laugh.gif

Δεν θα είναι η μόνη! tongue.gif
Ακούτε κατά Ολλανδία μεριά;;;
tsops
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 8 2006, 01:40 AM) *
Δεν θα είναι η μόνη! tongue.gif
Ακούτε κατά Ολλανδία μεριά;;;

Αρχίσατε πάλι τις αντροκαταστάσεις? diamaaaaaaaaaaa, θα σε ugly1.gif ugly_tocktock.gif
Live strong
Ας σπρώξουμε λοιπόν λίγο το topic!
Δε μας λέει κάποιος τι γίνεται με τον Μαλανδρη και τον Πανιώνιο; blink.gif 65.gif
diama13
QUOTE(tsops @ Nov 8 2006, 11:17 AM) *
Αρχίσατε πάλι τις αντροκαταστάσεις? diamaaaaaaaaaaa, θα σε ugly1.gif ugly_tocktock.gif

Τι εκανα.......??????? ohmy.gif
sofo4
QUOTE(womanplayer @ Nov 8 2006, 12:33 AM) *
blove.gif

blove.gif

blove.gif

blove.gif

77.gif Ζήσης και ξερό ψωμί και.........babyshaq επίσης 77.gif
ξέρω ξέρω είμαι offtopic.gif
diama13
Εγω σιγουρα παντως προτιμω ζηση απο σπανουλη...ο σπανουλης δεν θα παρει την μπαλα οταν καιει στον αγωνα,ενω ο νικολας πιστευω οτι θα το κανει......αν ο σχορτσιανιτης χασει και αλλα κιλα,θα ειναι ακομη καλυτερος.... blove.gif
tsops
QUOTE(diama13 @ Nov 17 2006, 03:57 PM) *
Εγω σιγουρα παντως προτιμω ζηση απο σπανουλη...ο σπανουλης δεν θα παρει την μπαλα οταν καιει στον αγωνα,ενω ο νικολας πιστευω οτι θα το κανει......αν ο σχορτσιανιτης χασει και αλλα κιλα,θα ειναι ακομη καλυτερος.... blove.gif

Δεν ξέρω...νομίζω ότι και ο Σπαν θα την παίρνει όταν καίει. Απλώς (και εδώ έχεις δίκιο), ο Νικόλας έχει διαδραματίσει ήδη το ρόλο του ηγέτη σε μια ομάδα (την παρούσα) ενώ ο Σπανούλης ακόμα δεν το έχει κάνει. Ίσως αυτή είναι η διαφορά smile.gif
trefoil 13
QUOTE(tsops @ Nov 17 2006, 11:43 PM) *
Δεν ξέρω...νομίζω ότι και ο Σπαν θα την παίρνει όταν καίει. Απλώς (και εδώ έχεις δίκιο), ο Νικόλας έχει διαδραματίσει ήδη το ρόλο του ηγέτη σε μια ομάδα (την παρούσα) ενώ ο Σπανούλης ακόμα δεν το έχει κάνει. Ίσως αυτή είναι η διαφορά smile.gif

Ο Ζήσης το έχει κάνει πετυχαίνοντας και καθοριστικά καλάθια είτε (παλαιότερα) με την άεκ, είτε με την εθνική. Από την άλλη ο Σπανούλης, παρατηρώντας τον στους αγώνες του Παναθηναικού, όταν η μπάλα έκαιγε έψαχνε πάρα πολύ την πάσα και κατέληγε σε λάθος επιλογές.
basket4
QUOTE(Live strong @ Nov 8 2006, 03:26 PM) *
Ας σπρώξουμε λοιπόν λίγο το topic!
Δε μας λέει κάποιος τι γίνεται με τον Μαλανδρη και τον Πανιώνιο; blink.gif 65.gif

Ποιος ειναι ο Μαλανδρης???? blink.gif blove.gif
womanplayer
Κοσμα και Παπαμιχαηλ ειναι τραυματιες . και οι 2 εχουν καταγμα στο χερι σε 15 μερες θα επιστρεψουν στο γηπεδο!
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Nov 18 2006, 06:42 PM) *
Κοσμα και Παπαμιχαηλ ειναι τραυματιες . και οι 2 εχουν καταγμα στο χερι σε 15 μερες θα επιστρεψουν στο γηπεδο!

Στην ακαδημία η Κοσμά θα λείψει. Οι εσπερίδες δεν έχουν πρόβλημα τόσες καλές που έχουν μαζευτεί εκεί...

Από την αντίδραση της Παπαμιχαήλ μετά το πέσιμο την Κυριακή, φαινόταν ότι δεν ήταν απλά μια ''γρατζουνιά''...
trefoil 13
Αν ισχύουν όσα πληροφορήθηκα, η Δημητράκου, σε συνέντευξή της στην εσπρέσο(που συνοδευτόταν από φωτογράφηση) δηλώνει πως θέλει να παίξει ΝΒΑ. Επίσης λέει πως θέλει να ασχοληθεί με ττο μόντελινκ αλλά το πρόβλημά της είνάι ότι δεν έχει χρόνο και δεν αναφέρει ότι προσπάθησε αλλά έφαγε τα μούτρα της. Ας την προσγειώσει κάποιος, όχι τίποτε άλλο αλλά έτσι όπως έχουν πάρει τα μυαλά της αέρα η εθνική θα χάσει ένα μελλοντικό μέλος της...
Live strong
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 18 2006, 10:03 PM) *
Στην ακαδημία η Κοσμά θα λείψει. Οι εσπερίδες δεν έχουν πρόβλημα τόσες καλές που έχουν μαζευτεί εκεί...

Από την αντίδραση της Παπαμιχαήλ μετά το πέσιμο την Κυριακή, φαινόταν ότι δεν ήταν απλά μια ''γρατζουνιά''...

Ήδη στο χτεσινό παιχνίδι ήταν αισθητή η απουσία της Κοσμά.
Η Σαρέγκου φαινόταν να παίζει μόνη της κάτω από το καλάθι μιας και η Κακαρά δεν μπορούσε με κανένα τρόπο ν ακολουθήσει τους ρυθμούς του παιχνιδιού.

Περαστικά και στις δύο κοπέλες, κυρίως όμως στη Κοσμά γιατί όπως είπε και η tref η Ακαδημία την έχει απόλυτη ανάγκη!!!! wink.gif
xilies siopes na akous
QUOTE(Live strong @ Nov 20 2006, 06:37 AM) *
Ήδη στο χτεσινό παιχνίδι ήταν αισθητή η απουσία της Κοσμά.
Η Σαρέγκου φαινόταν να παίζει μόνη της κάτω από το καλάθι μιας και η Κακαρά δεν μπορούσε με κανένα τρόπο ν ακολουθήσει τους ρυθμούς του παιχνιδιού.

Περαστικά και στις δύο κοπέλες, κυρίως όμως στη Κοσμά γιατί όπως είπε και η tref η Ακαδημία την έχει απόλυτη ανάγκη!!!! wink.gif

Πολυ σκουρα-εως εντελως θα ελεγα-τα πραγματα για την Ακαδημια στο παιχνιδι της Κυριακης που ερχεται.Αν δεν ειχε τις απουσιες,θα βλεπαμε 1 καλο παιχνιδι.Με τις υπαρχουσες συνθηκες μαλλον θα δουμε .......
Η Κακαρα δε νομιζω πως μπορει να προσφερει πλεον και πολλα.
Live strong
Συμφωνώ μαζί σου, οι Εσπερίδες έχουν μια καλή ομάδα με βάθος πάγκου. smile.gif
Σίγουρα η απουσία της Κοσμά όπως είπα και νωρίτερα είναι μεγάλο πλήγμα για την Ακαδημία. sad.gif Από την άλλη στο παιχνίδι της Κυριακής που πέρασε, σημαντικός παράγοντας για την ήττα ήταν και τα τραγικά λάθη, όπως αυτό της Δασκαλοπούλου προς το τέλος του παιχνιδιού που άκουσε σφυρίχτρα και νομίζοντας ότι τελείωσε ο χρόνος πέταξε τη μπάλα.( ένα μέσα στα πολλά λάθη της ομάδας).Σε σοβαρά παιχνίδια χρειάζεται καθαρό μυαλό όταν δεν υπάρχουν άτομα για να βοηθήσουν. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Έχουμε δει πολλές ανατροπές σε αγώνες σίγουρους.
Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ας περιμένουμε λοιπόν και να δούμε. wink.gif
womanplayer
QUOTE(Live strong @ Nov 20 2006, 04:17 PM) *
Συμφωνώ μαζί σου, οι Εσπερίδες έχουν μια καλή ομάδα με βάθος πάγκου. smile.gif
Σίγουρα η απουσία της Κοσμά όπως είπα και νωρίτερα είναι μεγάλο πλήγμα για την Ακαδημία. sad.gif Από την άλλη στο παιχνίδι της Κυριακής που πέρασε, σημαντικός παράγοντας για την ήττα ήταν και τα τραγικά λάθη, όπως αυτό της Δασκαλοπούλου προς το τέλος του παιχνιδιού που άκουσε σφυρίχτρα και νομίζοντας ότι τελείωσε ο χρόνος πέταξε τη μπάλα.( ένα μέσα στα πολλά λάθη της ομάδας).Σε σοβαρά παιχνίδια χρειάζεται καθαρό μυαλό όταν δεν υπάρχουν άτομα για να βοηθήσουν. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Έχουμε δει πολλές ανατροπές σε αγώνες σίγουρους.
Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ας περιμένουμε λοιπόν και να δούμε. wink.gif

συμφωνω απολυτα μαζι σου livestrong
xilies siopes na akous
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 20 2006, 08:01 AM) *
Πολυ σκουρα-εως εντελως θα ελεγα-τα πραγματα για την Ακαδημια στο παιχνιδι της Κυριακης που ερχεται.Αν δεν ειχε τις απουσιες,θα βλεπαμε 1 καλο παιχνιδι.Με τις υπαρχουσες συνθηκες μαλλον θα δουμε .......
Η Κακαρα δε νομιζω πως μπορει να προσφερει πλεον και πολλα.

Καλημερα!Εξαιρετικη ηταν η εμφανιση της Εβινας Μαλτση στο χθεσινο αγωνα της ομαδας της.Η Μπουρζ νικησε εκτος εδρας την USK Πραγας με 57-53 και παρεμεινε αηττητη στην Ευρωλιγκα γυναικων.Η Εβινα ειχε 15 ποντους με 5-6 τριποντα.
tsops
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 24 2006, 10:47 AM) *
Καλημερα!Εξαιρετικη ηταν η εμφανιση της Εβινας Μαλτση στο χθεσινο αγωνα της ομαδας της.Η Μπουρζ νικησε εκτος εδρας την USK Πραγας με 57-53 και παρεμεινε αηττητη στην Ευρωλιγκα γυναικων.Η Εβινα ειχε 15 ποντους με 5-6 τριποντα.

Καλημέρα. Και εγώ άκουσα εγκωμιαστικά σχόλια....Αχ, μπράβο στο κορίτσι. Η σκληρή δουλειά που έχει κάνει φαίνεται 41.gif
trefoil 13
QUOTE(xilies siopes na akous @ Nov 24 2006, 12:47 PM) *

Να το ξαναπώ;;;
ΜΑΛΤΣΗ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!
Καλά, καλά μην βαράτε...
Μπράβο της! 77.gif Αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι μετά τον τραυματισμό και ο πρώτος της αγώνας ευρωλίγκα;;;
trefoil 13
Η (αξιαγάπητη κατά τα άλλα) basket 4 έχει βαλθεί να με συγχύσει...
Βραδιάτικα ξεκίνησε μια κόντρα σχετικά με το πεντάρι που θα έπρεπε να είναι στην εθνική. Η κόντρα εστιάστηκε μεταξύ των Νικολαίδου-Σταχτιάρη, ωστόσο το θέμα πήρα μεγαλύτερη διάσταση και συμπεριλήφθηκαν αρκετές ακόμα παίκτριες. Βραδάκι που είναι και για να μην με συγχύσει περισσότερο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την "κόντρα " εδώ. Ως γνωστόν εγώ είμαι ενάντια στο διακοσμητικό ρακέτας που ονομάζεται Σταχτιάρη... Επίσης, βλέποντας τα περσινά στατιστικά, καταλαβαίνει κανείς την τα διαφορά ποιότητας που προσφέρει η κάθε παίκτρια στην ομάδα της.
Μια σύντομη ανάλυση:
Σταχτιάρη , Νικολαίδου
Πόντοι: 200 , 231
Ριμπάουντ: 142 , 213
Ασίστ: 16 , 21
Κλεψίματα: 15 , 29
Τάπες: 1 , 21(πρώτη Ελληνίδα σε αυτόν τον τομέα στο πρωτάθλημα)
Τέντεξ: 0.475 , 0.563(και με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, και σε μια άθλια για
την ομάδα της χρονιά...)
Το μόνο στο οποίο πιστεύω ότι έχει πλεονέκτημα η Σταχτιάρη είναι στο σουτ από τα 6.25. Αλλά οι ψηλές δεν είναι για να σουτάρουν τρίποντα αλλά για να κυριαρχούν μέσα στην ρακέτα...

Περιμένουμε τις απόψεις σας(και προσέχτε τι θα πείτε) γιατί πραγματικά έχω εξοργιστεί! Φυσικά μην αποκλείσετε και την αναφορά σε άλλες Ελληνίδες ψηλές που πιστεύετε ότι είναι καλύτερες. Η παραπάνω σύγκριση, είναι ένα παράδειγμα...
basket4
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 25 2006, 04:36 AM) *
Η (αξιαγάπητη κατά τα άλλα) basket 4 έχει βαλθεί να με συγχύσει...
Βραδιάτικα ξεκίνησε μια κόντρα σχετικά με το πεντάρι που θα έπρεπε να είναι στην εθνική. Η κόντρα εστιάστηκε μεταξύ των Νικολαίδου-Σταχτιάρη, ωστόσο το θέμα πήρα μεγαλύτερη διάσταση και συμπεριλήφθηκαν αρκετές ακόμα παίκτριες. Βραδάκι που είναι και για να μην με συγχύσει περισσότερο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την "κόντρα " εδώ. Ως γνωστόν εγώ είμαι ενάντια στο διακοσμητικό ρακέτας που ονομάζεται Σταχτιάρη... Επίσης, βλέποντας τα περσινά στατιστικά, καταλαβαίνει κανείς την τα διαφορά ποιότητας που προσφέρει η κάθε παίκτρια στην ομάδα της.
Μια σύντομη ανάλυση:
Σταχτιάρη , Νικολαίδου
Πόντοι: 200 , 231
Ριμπάουντ: 142 , 213
Ασίστ: 16 , 21
Κλεψίματα: 15 , 29
Τάπες: 1 , 21(πρώτη Ελληνίδα σε αυτόν τον τομέα στο πρωτάθλημα)
Τέντεξ: 0.475 , 0.563(και με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, και σε μια άθλια για
την ομάδα της χρονιά...)
Το μόνο στο οποίο πιστεύω ότι έχει πλεονέκτημα η Σταχτιάρη είναι στο σουτ από τα 6.25. Αλλά οι ψηλές δεν είναι για να σουτάρουν τρίποντα αλλά για να κυριαρχούν μέσα στην ρακέτα...

Περιμένουμε τις απόψεις σας(και προσέχτε τι θα πείτε) γιατί πραγματικά έχω εξοργιστεί! Φυσικά μην αποκλείσετε και την αναφορά σε άλλες Ελληνίδες ψηλές που πιστεύετε ότι είναι καλύτερες. Η παραπάνω σύγκριση, είναι ένα παράδειγμα...

εγω σε συγχιζω?απλα λεω εντελως αντικειμενικα οτι η νικολαιδου δεν ειναι το καλυτερο 5αρι.συζηταγαμε για την εθνικη και κατα τη γνωμη μου οι ψηλες που ειναι τωρα στην εθνικη ειναι πολυ καλες παιχτριες!οπως σαρεγκου,παπαμηχαηλ,σταχτιαρη,κοσμα...!και ειχαμε κοντρα για τι ποια ειναι η καλυτερη και ειπαμε να ζητησουμε τη βοηθεια σας!και δεν ειναι απαιρετητα τα στατιστικα παντα για να παιξει μια παιχτρια στην εθνικη.
diama13
σωστα....υπαρχουν και τα μεσα..... biggrin.gif

εμενα η νικολαιδου μου αρεσει γιατι ειναι εξυπνη πιακτρια αλλα ειναι αργη κ μου φαινεται καπως βαρια στο τρεξιμο της.....αν το βελτιωσει αυτο,θα γινει σιγουρα καλυτερη....

εγω θα διαλεγα κοσμα.....φυσικα!!! laugh.gif
trefoil 13
QUOTE(diama13 @ Nov 25 2006, 02:37 PM) *
σωστα....υπαρχουν και τα μεσα..... biggrin.gif
εμενα η νικολαιδου μου αρεσει γιατι ειναι εξυπνη πιακτρια αλλα ειναι αργη κ μου φαινεται καπως βαρια στο τρεξιμο της.....αν το βελτιωσει αυτο,θα γινει σιγουρα καλυτερη....

εγω θα διαλεγα κοσμα.....φυσικα!!! laugh.gif

Α ρε damia, με συμπληρώνεις μέσα στο φόρουμ! biggrin.gif
Πες τα για να μην τα λέω εγώ και με χαρακτηρίζουν ως μη αντικειμενική.

Και ο Μποντιρόγκα αργός είναι αλλά ήταν ο κορυφαίος ευρωπαίος της δεκαετίας χάρη στην εξυπνάδα του. Άρα...

Η Κοσμά είναι άλλο στυλ. Βασικά η κουβέντα μας ξεκίνησε από το ποια εκ των Σταχτιάρη- Νικολαίδου είναι πιο ικανή για εθνική. Οι δυο αυτές είναι τα βαριά πεντάρια. Οι άλλες είναι διαφορετικό στυλ...
kolossos
Aρχηγάρα και ξερό ψωμί! (εγώ να την κάνω σιγά σιγα από το τόπικ γιατί είμαι ξέμπαρκος και θα με πάρουν με τις κλωτσιές tongue.gif )
ptolemaidaras
ΕΕΕΕ οχι οτι η Σταχτιαρη εχει μεσον και παιζει Εθνική και η Νικολαιδου αδικειται που ολη τη σεζον περυσι δεν μπορουσε να κουνηθει 3 μετρα. Και να φανταστειτε οτι μ'αρεσει περισσοτερο σαν παιχτρια η Νικολαιδου, νομιζω οτι ξερει πολυ μπασκετ!! Εγω παντως που παρακολουθησα 2 παιχνιδια της εθνικης στην πορταρια εχω να σας πω οτι η Σταχτιαρη ηταν εκπληκτικη. Οχι οτι η Νικολαιδου ειναι χειροτερη παιχτρια αλλα απο οτι καταλαβα ο Μισας την προτιμαει γιατι εριχνε παρα πολυ ξυλο στην αμυνα και καλυπτε παρα πολλες τρυπες. Και τα αντιπαλα πενταρια στην ευρωπη ειναι παρα πολυ ψηλα, καμια απο τις 2 δεν τις φτανουν ψηλά και μονο με ξυλο τα καταφερνουν, και επισης ειναι αρκετα γρηγορα. Η νικολαιδου ομως το κακο ειναι οτι σιγουρα δεν τις προλαβαινει ενω οπως ξαναπα η Σταχτιαρη εδινε και την ψυχη της, αρκετα αποτελεσματικα. Στην επιθεση κανενας δεν ζηταγε τιποτα απο αυτην και ετσι ηταν αρκετα απελευθερωμενη ψυχολογικα και εκανε πολυ δουλεια. Μου επεσε στα χερια μου το περιοδικο των προπονητων και εκει, ο Μισας νομιζω ή ο βοηθος του, εξηγουσε τον τροπο που παιζανε αμυνα και την φιλοσοφια τους, και μακαρι ολες οι ομαδες στην Ελλαδα,γυναικειες και αντρικες να παιζανε με αυτον τον τροπο. Δεν ξερω αν συμφωνειτε οσοι το διαβάσατε. Παντως στην ομαδα μου θα προτιμουσα την Νικολαιδου, αλλα στην Εθνική απο οτι ειδα ταιριαζει περισσοτερο η Σταχτιαρη.
trefoil 13
QUOTE(kolossos @ Nov 25 2006, 10:49 PM) *
Aρχηγάρα και ξερό ψωμί! (εγώ να την κάνω σιγά σιγα από το τόπικ γιατί είμαι ξέμπαρκος και θα με πάρουν με τις κλωτσιές tongue.gif )

biggrin.gif

QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 26 2006, 12:51 AM) *
ΕΕΕΕ οχι οτι η Σταχτιαρη εχει μεσον και παιζει Εθνική και η Νικολαιδου αδικειται που ολη τη σεζον περυσι δεν μπορουσε να κουνηθει 3 μετρα. Και να φανταστειτε οτι μ'αρεσει περισσοτερο σαν παιχτρια η Νικολαιδου, νομιζω οτι ξερει πολυ μπασκετ!! Εγω παντως που παρακολουθησα 2 παιχνιδια της εθνικης στην πορταρια εχω να σας πω οτι η Σταχτιαρη ηταν εκπληκτικη. Οχι οτι η Νικολαιδου ειναι χειροτερη παιχτρια αλλα απο οτι καταλαβα ο Μισας την προτιμαει γιατι εριχνε παρα πολυ ξυλο στην αμυνα και καλυπτε παρα πολλες τρυπες. Και τα αντιπαλα πενταρια στην ευρωπη ειναι παρα πολυ ψηλα, καμια απο τις 2 δεν τις φτανουν ψηλά και μονο με ξυλο τα καταφερνουν, και επισης ειναι αρκετα γρηγορα. Η νικολαιδου ομως το κακο ειναι οτι σιγουρα δεν τις προλαβαινει ενω οπως ξαναπα η Σταχτιαρη εδινε και την ψυχη της, αρκετα αποτελεσματικα. Στην επιθεση κανενας δεν ζηταγε τιποτα απο αυτην και ετσι ηταν αρκετα απελευθερωμενη ψυχολογικα και εκανε πολυ δουλεια. Μου επεσε στα χερια μου το περιοδικο των προπονητων και εκει, ο Μισας νομιζω ή ο βοηθος του, εξηγουσε τον τροπο που παιζανε αμυνα και την φιλοσοφια τους, και μακαρι ολες οι ομαδες στην Ελλαδα,γυναικειες και αντρικες να παιζανε με αυτον τον τροπο. Δεν ξερω αν συμφωνειτε οσοι το διαβάσατε. Παντως στην ομαδα μου θα προτιμουσα την Νικολαιδου, αλλα στην Εθνική απο οτι ειδα ταιριαζει περισσοτερο η Σταχτιαρη.

Διπλωματική η απάντηση του πτολεμαιδάρα!
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι η αλήθεια...
Αν και... δεν νομίζω ότι και η Νικολαίδου δεν δίνει ξύλο. tongue.gif Έχει γίνει και θέμα άλλωστε εδώ μέσα παλαιότερα όταν πολλοί έπεσαν να με φάνε μετά από μια αγκωνιά που έριξε! w00t.gif
Επίσης πιστεύω ότι η Νικολαίδου θα μπορούσε να βοηθήσει και επιθετικά και να μην τα περιμένει όλα η ομάδα από την περιφέρεια. Να έχουν την δυνατότητα να ακουμπήσουν την μπάλα στις ψηλές.
Και επίσης, με κριτήριο τους τελευταίους μεσογειακούς αγώνες δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ξένες ψηλές παρά την διαφορά ύψους...
womanplayer
Η δικια μου γνωμη παντως ειναι οτι στο Πανευρωπαικο της Ιταλιας και η ΣΤαχτιαρη και Η ΝΙΚολαιδου θα ειναι στην εθνικη.Και οι δυο παικτριες εχουν πολυ καλα στοιχεια απλα η Νικολαιδου πρεπει να χασει κιλα και να γινει λιγο πιο γρηγορη γιατι τα πραγματα στην Ευρωπη ειναι εντελως διαφορετικα απο οτι στην Ελλαδα , εδω το πρωταθλημα μας ειναι πολυ αργο και χαμηλο το επιπεδο σε σχεση με τα αλλα ευρωπαικα πρωταθληματα , τα Ευρωπαικα 5 αρια ειναι πανυψηλα πανω απο 190 και αθλητικα οποτε χρειαζεται ξυλο, παθος ,δυναμη και ταχυτητα συν καποια αλλα χαρακτηριστικα που αυτα βγαινουν απο την ομαδικη τακτικη .
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Nov 26 2006, 01:19 AM) *
Η δικια μου γνωμη παντως ειναι οτι στο Πανευρωπαικο της Ιταλιας και η ΣΤαχτιαρη και Η ΝΙΚολαιδου θα ειναι στην εθνικη.

Ωραία! Πως πάνε Ιταλία;;; biggrin.gif tongue.gif
womanplayer
Αν και... δεν νομίζω ότι και η Νικολαίδου δεν δίνει ξύλο. tongue.gif Έχει γίνει και θέμα άλλωστε εδώ μέσα παλαιότερα όταν πολλοί έπεσαν να με φάνε μετά από μια αγκωνιά που έριξε! w00t.gif

σιγα δεν νομιζω οτι τρωμε και ανθρωπους ..... και αν θυμασε καλα η αγκωνια που εριξε ηταν στην επιθεση και οχι στην αμυνα οποτε .... σκεψου πρωτου πεταξεις την σποντα σου .....
trefoil 13
QUOTE(womanplayer @ Nov 26 2006, 01:22 AM) *
σιγα δεν νομιζω οτι τρωμε και ανθρωπους ..... και αν θυμασε καλα η αγκωνια που εριξε ηταν στην επιθεση και οχι στην αμυνα οποτε .... σκεψου πρωτου πεταξεις την σποντα σου .....

Το ξύλο δεν είναι για να πέφτει στην επίθεση ή στην άμυνα αλλά για να κόβεται ο τσαμπουκάς των αντιπάλων από το αμυντικό μαρκάρισμα ακόμα και όχι να χρειάζεται να φτάσουν στην επίθεση...
ptolemaidaras
ρε παιδια δεν εννοω τετοιο ξυλο.
εννοω οτι παλευε απιστευτα στην αμυνα, κραταγε μακρυα απο την ρακετα με πολυ σωστο (και δυσκολο) σπρωξιμο τις αντιπαλες ψηλες οι οποιες δεν ηταν πανω απο 190 αλλα πανω απο 197 (ειδα τις Ουγγαρεζες και τις Λευκορωσιδες οι οποιες με την αμυνα της Σταχτιαρη της Κοσμα και της Παπαμιχαηλ δεν μπορουσαν να ακουμπησουν καν την μπαλα) και σε καποιες περιστροφες ετρεχε σε βοηθεια μεχρι το τριποντο και ξαναγυρναγε στην ψηλη για να παιξει παλι το σπρωξιμο. Απ'οτι καταλαβα ολες τις ψηλες ο Μισας τις ειχε ως αναλώσιμες για να κανουν πολλα σκριν στην Μαλτση και στην Κωστακη και να πιεζουν ασφυκτικα στην αμυνα αλλα και να βοηθανε τις περιφερειακες για να τις εχει ξεκουραστες στην επιθεση. Γενικα η αμυνα που παιζανε ηταν πραγματικα αλλου επιπεδου και οπως ελεγε και ο ιδιος ο Μισας σε αυτο το περιοδικο ήταν βγαλμενη απο τις αρχες του αντρικου μπασκετ και δεν νομιζω οτι στην ομαδα που ειδα κολαγε πολυ η Νικολαιδου. Εδω και την Σαρεγκου φωναζε που καμια φορα δεν προλαβαινε, οτι αν θελει να παιζει πρεπει να προπαθει στην αμυνα να παιζει πιο γρηγορα και πιο πολυ "αντρικά" !
Αρα η απαντηση μου δεν ηταν διπλωματική γιατι στην Πτολεμαιδα που δεν παιζουμε ετσι θα προτιμουσα την Νικολαιδου.
trefoil 13
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 26 2006, 03:00 AM) *
ρε παιδια δεν εννοω τετοιο ξυλο.

Κατάλαβα τι εννοούσες... Πλάκα έκανα! tongue.gif
womanplayer
QUOTE(trefoil 13 @ Nov 26 2006, 04:04 AM) *
Το ξύλο δεν είναι για να πέφτει στην επίθεση ή στην άμυνα αλλά για να κόβεται ο τσαμπουκάς των αντιπάλων από το αμυντικό μαρκάρισμα ακόμα και όχι να χρειάζεται να φτάσουν στην επίθεση...

εισαι εκτος θεματος
womanplayer
Εβινα the best

blove.gif
womanplayer
bball.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.