QUOTE(kolossos @ Nov 25 2006, 10:49 PM)
Aρχηγάρα και ξερό ψωμί! (εγώ να την κάνω σιγά σιγα από το τόπικ γιατί είμαι ξέμπαρκος και θα με πάρουν με τις κλωτσιές
)
QUOTE(ptolemaidaras @ Nov 26 2006, 12:51 AM)
ΕΕΕΕ οχι οτι η Σταχτιαρη εχει μεσον και παιζει Εθνική και η Νικολαιδου αδικειται που ολη τη σεζον περυσι δεν μπορουσε να κουνηθει 3 μετρα. Και να φανταστειτε οτι μ'αρεσει περισσοτερο σαν παιχτρια η Νικολαιδου, νομιζω οτι ξερει πολυ μπασκετ!! Εγω παντως που παρακολουθησα 2 παιχνιδια της εθνικης στην πορταρια εχω να σας πω οτι η Σταχτιαρη ηταν εκπληκτικη. Οχι οτι η Νικολαιδου ειναι χειροτερη παιχτρια αλλα απο οτι καταλαβα ο Μισας την προτιμαει γιατι εριχνε παρα πολυ ξυλο στην αμυνα και καλυπτε παρα πολλες τρυπες. Και τα αντιπαλα πενταρια στην ευρωπη ειναι παρα πολυ ψηλα, καμια απο τις 2 δεν τις φτανουν ψηλά και μονο με ξυλο τα καταφερνουν, και επισης ειναι αρκετα γρηγορα. Η νικολαιδου ομως το κακο ειναι οτι σιγουρα δεν τις προλαβαινει ενω οπως ξαναπα η Σταχτιαρη εδινε και την ψυχη της, αρκετα αποτελεσματικα. Στην επιθεση κανενας δεν ζηταγε τιποτα απο αυτην και ετσι ηταν αρκετα απελευθερωμενη ψυχολογικα και εκανε πολυ δουλεια. Μου επεσε στα χερια μου το περιοδικο των προπονητων και εκει, ο Μισας νομιζω ή ο βοηθος του, εξηγουσε τον τροπο που παιζανε αμυνα και την φιλοσοφια τους, και μακαρι ολες οι ομαδες στην Ελλαδα,γυναικειες και αντρικες να παιζανε με αυτον τον τροπο. Δεν ξερω αν συμφωνειτε οσοι το διαβάσατε. Παντως στην ομαδα μου θα προτιμουσα την Νικολαιδου, αλλα στην Εθνική απο οτι ειδα ταιριαζει περισσοτερο η Σταχτιαρη.
Διπλωματική η απάντηση του πτολεμαιδάρα!
Δεν το είχα σκεφτεί έτσι είναι η αλήθεια...
Αν και... δεν νομίζω ότι και η Νικολαίδου δεν δίνει ξύλο.
Έχει γίνει και θέμα άλλωστε εδώ μέσα παλαιότερα όταν πολλοί έπεσαν να με φάνε μετά από μια αγκωνιά που έριξε!
Επίσης πιστεύω ότι η Νικολαίδου θα μπορούσε να βοηθήσει και επιθετικά και να μην τα περιμένει όλα η ομάδα από την περιφέρεια. Να έχουν την δυνατότητα να ακουμπήσουν την μπάλα στις ψηλές.
Και επίσης, με κριτήριο τους τελευταίους μεσογειακούς αγώνες δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ξένες ψηλές παρά την διαφορά ύψους...