QUOTE(zapatista @ Jan 31 2012, 20:13 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
τι λες ρε φιλε?? ποιος ειναι αυτος ο τερκεσιδης?? τι υφος ειναι αυτο? εχει παρει την ευρωλιγκα??? ειναι ο τυπος που στο athlisi.gr κραζει τους παιχτες του??
http://www.athlisi.com/index.php?option=co...&Itemid=3541. κοντεψες φετος να ριξεις την εκαλη
2. αν δε σε διωξουν θα ριξεις και τον παπαγο στις γυναικες (ηδη τον εχεις ριξει)
3. ποια προπονητικη αξιοπρεπεια και ποια επαρση και απο που προκυπτουν αυτα??
4. πάντως και εσείς κύριε τερκεσίδη μάλλον δεν διαβάζατε μικρός, το "αγνοειται" στο β πληθυντικο ειναι "αγνοειτε"
Είναι λογικό όταν κατέχεις θέση προπονητή να σου ασκείται κριτικη, και ένας "μεγάλος" προπονητής θα ´έπρεπε πρώτα να προχωρήσει σε αυτοκριτική πριν περάσει στην επίθεση απέναντι σε έναν παιχτάκο της παιδικής χαράς.
Αξιότιμε κε zapatista,
Το γεγονός ότι μου απευθύνεστε μέσω "ψευδωνύμου" και δεν τολμάτε να αναφέρετε το όνομά σας, καλυπτόμενος από την ανωνυμία που (σας) προσφέρει το συγεκριμένο site, (μου) δίνουν την εντύπωση ενός ατόμου ανασφαλούς & άτολμου, πολλώ δε μάλλον ΑΣΧΕΤΟΥ με την ομάδα του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, καθώς η όμαδα ΑΝ υποβιβασθεί, ΔΕΝ θα είναι ευθύνη των εμπλεκομένων με το τμήμα....αλλά όπως προ-είπα είστε ΑΣΧΕΤΟΣ με τα τεκταινόμενα του τμήματος και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ δεν θα σας απολογηθώ, ΔΙΌΤΙ (ΜΕ) ΚΡΊΝΕΤΕ ΒΆΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ....!!! Προς ενημέρωσή σας στον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ διανύω ήδη τον ΕΝΑΤΟ (9ο) χρόνο παρουσίας μου...άλλοι πέρασαν και έφυγαν....εγώ όχι....ακόμα.....
Εν συνεχεία και αναφορικά με το δημοσίευμα της "athlisi.com", την αδυναμία σας να κατανοήσετε το περιεχόμενο της δήλωσης το καταλαβαίνω για αυτό να σας το εξηγήσω λιγάκι: ΔΕΝ έκραζα ΟΛΟΥΣ τους παίκτες μου, αλλά το σχόλιο αναφερόταν σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ καθώς και για τον Πρόεδρο ο οποίος πλήρωνε και συνεχίζει να πληρώνει αδρά...για να κάνουν τα παιδιά προπόνηση.
Οτι είπα το στήριξα και το ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΑ με και σε γεγονότα...δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου...υπάρχουν τα σχετικά απουσιολόγια προς ενημέρωσή σας....Οσον αφορά την "έπαρση", τον όρο αυτό τον χρησιμοποίησε ο κος Σταφυλάς και εγώ απλά τον συνηγόρησα, αναφερόμενος ότι θίγομαι σε προσωπικό επίπεδο και πως έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό, όντας σε άμυνα και βαλλόμενος πανταχόθεν, καθώς τη συζήτηση αυτή Δ Ε Ν ΤΗΝ ΆΝΟΙΞΑ ΕΓΏ...
Οσο για το "αξιοπρέπεια" το να μην κατανοείτε την έννοια & την ερμηνεία αυτού του όρου, φοβούμαι ότι μάλλον τον αγνοείτΕ.....(ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΘΩ.....). "Αξιοπρέπεια" αναφορικά με την προπονητική μου ιδιότητα καθώς 17 χρόνια δεν ακουστεί το παραμικρό άσχημο πράγμα όσον αφορά τη συμπεριφορά μου απέναντι σε παίκτες & παίκτριες, παράγοντες κτλ. Αυτό εννοώ με τον όρο "αξιοπρέπεια".....
Οσον αφορά
"το ποιός είμαι" και αν "κέρδισα την Ευρωλίγκα"...έχετε δίκιο...είμαι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ Σταφυλά κ.α. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ αρνητικου χαρακτηρα και περιεχομενου....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ σεβαστή από ΟΛΟΥΣ είτε είναι θετική είτε είναι αρνητική....Οταν όμως ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ, οφείλει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να απαντήσει ΕΥΠΡΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ....
Ο λόγος που αποχώρησα από την Εκάλη ήταν ΚΑΘΑΡΑ προπονητικός και κατόπιν συζήτησης με τον Πρόεδρο αποφάσισα να παραιτηθώ για να αλλάξει κάτι στην ομάδα....εξάλλου στην προπονητική ισχύει το αξίωμα που ορίζει ότι αφού δ ε ν μπορείς να αλλάξεις 15, αλλάζεις 1....Και επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ, θεώρησα πως για το καλό της ομάδος έπρεπε να αποχωρήσω...ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ....
Οσον αφορά την κριτική, σας διαβεβαιώ αξιότιμε κε "zapatista" ότι
τη δεχόμουν, τη δέχομαι και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ να τη δέχομαι για ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ασκώ την ιδιότητα του προπονητή και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ συμβιβασμένος με αυτό, ΑΡΚΕΙ να στηρίζεται σε τεκμηριωμένα επιχειρήματα και Ο Χ Ι σε γενικολογίες τύπου "μάγκες, άσχετους, μεγαλόσχημους, ψευτοεπαϊοντες και αδιάφορους στο χώρο της ΕΣΚΑ" που ΘΙΓΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον οποιονδήποτε.....Και πιστέψτε με (ΧΩΡΙΣ να έχω την απαίτηση να το κάνετε κιόλας) ότι Μ Ο Ν Ο κάτι από τα προαναφερθέντα δ ε ν είμαι και προσπαθώ σε οποιασδήποτε κατηγορίας ομάδα είμαι και σε οποιοδήποτε επίπεδο προπονώ, να ΣΕΒΟΜΑΙ εκείνους που με επέλεξαν και να προσπαθώ για το καλύτερο....γιατί το basket είναι Ε Ν Α...είτε Α1 είτα mini basket...
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Μετά τιμής,
Τερκεσίδης Ραφαήλ