Ήμουν κι εγώ στο γήπεδο σήμερα, γενικώς πιστεύω ότι την διαφορά την έκανε ο Καιμακόγλου με 11 δικους του πόντους στα τελευταία λεπτά, εξαφάνισε το 64-58 του Πανελληνίου και ουσιαστικά οδήγησε μονος του το Μαρούσι στην νίκη, σε ενα ματς που ο Πανελλήνιος πλήρωσε το κακο ματς των Σμιθ και Μπλάκνευ.
Δεν το ειδα στην μικρή βόλτα που εκανα στα μπασκετικά σάιτ, αλλά στην συνέντευξη τύπου έγινε ψιλοχαμός μεταξύ
Μπαρτζώκα και
Ζούρου, με τον Ζούρο να κανει δηλώσεις για κλάματα του πάγκου του Αμαρουσίου και σφυρίγματα, αφηνοντας να εννοηθεί οτι το Μαρούσι κερδίζει γενικώς φέτος έτσι, ο Μπαρτζώκας είπε οτι προβλήθηκε, ο Ζούρος ειπε οτι ηταν μονο για το ματς εκείνο, ενω στο καπάκι κάνει ανακοίνωση ο Πανελλήνιος λέγοντας αυτά τα αίσχη που ειπε ότι το Μαρούσι λίγο πολύ είναι παράγκα και ευνοημένο από παντου, και πως το παραμύθι του μικρού να σταματήσει για να απογοητευτεί τελείως ο Μπαρτζώκας.
Άποψη μου ειναι οτι στο α ημίχρονο ο Πανελλήνιος έμεινε κοντά στο σκορ με την βοήθεια των διαιτητών, που στην μία πλευρά άφηναν το ξύλο, ενω στην άλλη σφύριζαν κανονικά.
Το μόνο που έκαναν στο δεύτερο ήταν να αφήσουν το ξύλο γενικώς κάνοντας λάθη υπέρ (ή κατά) και των δύο ομάδων, σωστά για μένα, μιας και ειδαμε ωραίες και δυνατές μάχες σώμα με σώμα και κυριολεκτικά, κορμιά να πέφτουν.
Κοινώς, θεωρώ την ανακοίνωσή τους γελοία και κρίμα που έχουν φτιάξει τέτοια ωραία ομάδα εντός παρκέ, αλλά εκτός έχουν αυτήν την αποκρουστική συμπεριφορά, ενώ τον Ζούρο δεν μπορώ να τον δικαιολογίσω, μιας και άρχισε αρκετά μετά να μιλάει στους δημοσιογράφους οπότε είχε και κάποιον χρόνο να ηρεμίσει.
Τεράστιος ο
Χόμαν ως μορφή, κάνει τάπα στο τέλος στον Χαραλαμπίδη πάνω στο 3π και αφού η μπάλα πάει άουτ βγάζει κραυγή στον Μπίδη μέσα στην μουρή του!
Προφανώς ήθελε να τον πειράξει, κάτι που δεν συμερίστηκε απόλυτα εκείνη την ώρα ο Χαραλαμπίδης και φόρτωσε λίγο.
*Παρεπιπτόντως ο Χόμαν έχει και την πιο απίστευτη γκόμενα που εχω δει σε γήπεδο Α1.