wagner love
Feb 14 2010, 16:02
Καρντάσια συμφωνώ ότι δεν είναι καλοί οι σπίκερ, όμως κάποιος τους βάζει. Δεν αποφασίζουν να μεταδώσουν μόνοι τους. Ειδικά ο κατέβας δεν ξέρει παρά ελάχιστα και απορώ γιατί δεν παίρνει σημειώσεις για να μην φαίνεται ότι δεν ξέρει. Ρεζίλι γίνεται. τέλος πάντων. Καρφώματα βλακείες σχεδόν όλα και καλώς ή κακώς ο κοντός κέρδισε δίκαια κατά την άποψή μου. Όταν δύο παίκτες κάνουν εύκολα καρφώματα, του κοντού λόγω άλματος είναι πιο δύσκολο. Τραγικότατος ο Μπράουν. Στους αγώνες κάνει τι ωραία και στον διαγωνισμό έκανε αυτά που θα μπορούσε να κάννει ο καθένας. έλεος. Για αυτό πιστεύω δεν πάει ο Λεμπρόν, γιατί δεν ξέρει τι να κάνει...
panagiotisTheDream
Feb 14 2010, 16:22
QUOTE(wagner love @ Feb 14 2010, 15:02 )
Καρφώματα βλακείες σχεδόν όλα και καλώς ή κακώς ο κοντός κέρδισε δίκαια κατά την άποψή μου.
Αυτό είναι το χειρότερο... ότι άξιζε να κερδίσει ο κοντός....
wagner love
Feb 14 2010, 16:25
Εμένα το μόνο που μου άρεσε ήταν του Ντεροζαν το πρώτο.Εκείνο κάτι έλεγε.
Κατα τα άλλα δίκαια κέρδισε ο κοντός...Πφφφ...
Όσο για σήμερα ελπίζουμε να δούμε κάτι καλό...
Το προπέρσινο ήταν πολύ ωραίο.Στο περσινό κοιμήθηκα όρθιος.Ας είναι καλά ο Σακίλ μόνο...
spysta
Feb 14 2010, 17:51
εγω παντως σας βρισκω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ για τους δημοσιογραφους που κανουν τις περιγραφες ... συνεχως εχεται και απο ενα παραπονο να εκφρασετε ..το ενας σας ξυνιζει το αλλο σας βρωμαει ..ο ενας ειναι υπερβολικος ο αλλος ασχετος με το αθλημα κτλ κτλ χαλαραααα ρε παιδες
Air and King
Feb 14 2010, 18:23
QUOTE(spysta @ Feb 14 2010, 17:51 )
εγω παντως σας βρισκω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥΣ για τους δημοσιογραφους που κανουν τις περιγραφες ... συνεχως εχεται και απο ενα παραπονο να εκφρασετε ..το ενας σας ξυνιζει το αλλο σας βρωμαει ..ο ενας ειναι υπερβολικος ο αλλος ασχετος με το αθλημα κτλ κτλ χαλαραααα ρε παιδες
Tα περισσοτερα παιδια γνωριζουν και παρακολουθουν στενα το ΝΒΑ και συνηθως με Αμερικανικες περιγραφες με καθε πιθανο τροπο που η διαφορα ειναι η μερα με την Νυχτα(και δεν περιμενουν την μια Μεταδοση την εβδομαδα του ΣΚΑΙ)......Ετσι επειδη ολα τα παιδια ειναι γνωστες του ΝΒΑ προφανως δεν ανεχονται τετοιες περιγραφες και τετοια λαθη απο τους δημοσιογραφους!
Προσωπικα δεν βλεπω συχνα απο τον ΣΚΑΙ παιχνιδια αλλα απο 3-4 φορες που το εκανα σε ολη την χρονια επιασα τον ευατο μου να λεει "Τι λενε οι Ανθρωποι?".....
Οφειλουν να γνωριζουν εφοσον αυτη ειναι δουλεια τους γιατι υπαρχουν ανθρωποι που γνωριζουν πολλα και αγαπανε το ΝΒΑ πιο πολυ απο οτιδηποτε στον αθλητισμο(βαζω και τον ευατο μου μεσα) και προφανως δεν μπορουν να ακουν ηλιθιοτητες και λαθη ολη την ωρα,ενω οι ανθρωποι που παρακολουθουν στην χαση και στην φεξει ενημερωνονται πολλες φορες λαθος!
Καμια Υπερβολη!Οταν αγαπας κατι και το παρακολουθεις δεν ανεχεσαι κανενα ημιμαθη και ειρων!Οπως κανουν (ας πουμε) σοβαρες μεταδοσεις στα της Ευρωπης οφειλουν να κανουν το ιδιο και στο ΝΒΑ που ειναι και πολυ ανωτερο προιον!
QUOTE(SoKRaM @ Feb 14 2010, 15:32 )
Μονο εμενα μου φαινονται ψιλοτραγικα τα παρακατω ποσοστα? Ασε που λειπει ο ΑΙ .
Κανονικα με το δικο μου σκεπτικο θα επρεπε να μονομαχουν για τη πρωτη θεση , με διαφορα απο τους αλλους , ο Σακ με τον Ντανκαν.
http://www.nba.com/alldecade/vote13/thanks.htmlΕιναι μεταξυ Ντανκαν-Σακιλ και Κομπι(και αυτος το δικαουται ειναι το πιο σταθερο 2αρι της δεκαετιας και ο 2ος κορυφαιος σουτινγκ γκαρντ ολων των εποχων)...Πουλαει πιο πολυ ο Κομπι και θα κερδισει την ψηφοφορια απο τον υποτιμημενο Μεγαλο Τιμ Ντανκαν και απο τον γερασμενο Σακ......Αντικειμενικα ψηφιζουν-δεν ψηφιζουν 5% αρα αυτος που πουλαει θα κερδισει!
Οσο για τον Αιβερσον ναι θα μπορουσε και αυτος να ειναι στην ψηφοφορια......Σαφως!
pinelo
Feb 14 2010, 21:04
Κάτι πρέπει να γίνει στο All star game του ΝΒΑ παιδιά... Τα χτεσινά καρφώματα ήταν πολύ μέτρια! Μόλις τελείωσε ο διαγωνισμός έμεινα με την απορία : "γιατί έμεινα ως τις 6 κολλημένος στην τηλεόραση?" Λέτε να έχουν γίνει όλα πια και να τους έχουν τελειώσει οι εμπνεύσεις πλέον?
spysta
Feb 14 2010, 21:07
QUOTE(Air and King @ Feb 14 2010, 16:23 )
Tα περισσοτερα παιδια γνωριζουν και παρακολουθουν στενα το ΝΒΑ και συνηθως με Αμερικανικες περιγραφες με καθε πιθανο τροπο που η διαφορα ειναι η μερα με την Νυχτα(και δεν περιμενουν την μια Μεταδοση την εβδομαδα του ΣΚΑΙ)......Ετσι επειδη ολα τα παιδια ειναι γνωστες του ΝΒΑ προφανως δεν ανεχονται τετοιες περιγραφες και τετοια λαθη απο τους δημοσιογραφους!
Προσωπικα δεν βλεπω συχνα απο τον ΣΚΑΙ παιχνιδια αλλα απο 3-4 φορες που το εκανα σε ολη την χρονια επιασα τον ευατο μου να λεει "Τι λενε οι Ανθρωποι?".....
Οφειλουν να γνωριζουν εφοσον αυτη ειναι δουλεια τους γιατι υπαρχουν ανθρωποι που γνωριζουν πολλα και αγαπανε το ΝΒΑ πιο πολυ απο οτιδηποτε στον αθλητισμο(βαζω και τον ευατο μου μεσα) και προφανως δεν μπορουν να ακουν ηλιθιοτητες και λαθη ολη την ωρα,ενω οι ανθρωποι που παρακολουθουν στην χαση και στην φεξει ενημερωνονται πολλες φορες λαθος!
Καμια Υπερβολη!Οταν αγαπας κατι και το παρακολουθεις δεν ανεχεσαι κανενα ημιμαθη και ειρων!Οπως κανουν (ας πουμε) σοβαρες μεταδοσεις στα της Ευρωπης οφειλουν να κανουν το ιδιο και στο ΝΒΑ που ειναι και πολυ ανωτερο προιον!
φιλε μου κι εγω απο το ΝΒΑ.com βλεπω μεσω internet .. και προφανως οι Αμερικανικες περιγραφες ειναι η μερα με τη νυχτα σε σχεση με τιες δικες μας .. απλα το βρισκω ανουσιο να γινεται τοσο θεμα για μερικα ακυρα σχολια των δημοσιογραφων.
Θα διαφωνισω παντως στο ''ημιμαθη και ειρων'' ..προσωπικα οσες φορες εχω δει ΝΒΑ απο nova και ΣΚΑΙ δεν εχω πετυχει καποιον με τα αντιστοιχα χαρακτηριστικα (αντε ισως λιγο ειρων μερικες φορες ο μικρος Συριγος).. σιγουρα θα ειπωθουν και καποιες κοτσανες ή μερικα κακογουστα αστειακια .. αλλα ως εκει.Μπασκετοφιλοι ειναι οι ανθρωπο .. την δουλεια τους κανουν .. ωρες ωρες εχουν λαθος .. αλλα ως εκει .. μην μιζεριαζουμε και με ολα.χαλαρααα
(αν θες περιγραφη που πραγματικα να σου σπασει τα νευρα .. κατσε και δες ματς μεσω euroleague.net ..ΑΥΤΟΙ οι σπικερ
πραγματικα ΔΕΝ παιζονται !!ειδικα η προφορα τους ειναι one of a kind !!
)
Air Kef
Feb 14 2010, 21:55
Ηρεμίστε λίγο με τα καρφώματα και οτι κατι πρέπει να γινει και και και.
Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχουν επιχειρηθεί κάθε είδους γνωστής πιρουέτας και κόλπου με μπάλα κατω απο τα ποδια, γύρω απο την μέση κτλ. ωστόσο, το πρώτο κάρφωμα που επιχείρησε να κάνει ο Μπράουν χθες και απέτυχε και για κάποιο ηλίθιο λόγο δεν ξαναδοκιμασε, θα ήταν πολύ εντυπωσιακό.
Απο κει και πέρα ήταν ο πρώτος αποτυχημένος διαγωνισμός μετά απο χρόνια και δεν χρειάζεται όλη αυτή μίρλα.
Κακιές εμπνεύσεις, κακιές ιδέες, και ούτε αποφασισε κάποιος να ακολουθήσει πεπατημένες παλιότερων ετών, πχ. αντί ο Μπράουν να κάνει αυτη την μούφα με αλλαγή κατεύθυνσης στον αέρα θα μπορούσε να μας δείξει απο πόσο μακρυά μπορεί να καρφώσει με το ένα ή τα δύο χέρια..
Αισθησή μου είναι οτι του χρόνου θα έχουμε την συμμετοχή του Λεμπρόν που σχεδόν θα του επιβληθεί από την λίγκα, ή κάποιου άλλου σούπερ σταρ.
υπαρχουν πολλες ιδεες απλα οι παικτες δεν εχουν πλεον φαντασια και αυτο θελουν να πετυχουν καποιοι
Magnus92
Feb 14 2010, 22:51
Τι ωρα να το ανοιξω ρε παιδες αποψε ;;; 3 η 3.30 ;;; Γιατι απ' οτι καταλαβα ο ΣΚΑΙ κανει "ματσαραγκιες".... ( Απ' οτι καταλαβατε δεν ειδα τα χθεσινοβραδυνα
)
Pierce
Feb 14 2010, 23:00
Κοιτα, πριν απο τον αγωνα ειπαν οτι θα δειξουν μια ανασκοπηση απο το προηγουμενο διημερο οποτε και νωριτερα να την ανοιξεις την τηλεοραση, ΝΒΑ θα δεις...
Magnus92
Feb 14 2010, 23:16
QUOTE(pierce21 @ Feb 14 2010, 23:00 )
Κοιτα, πριν απο τον αγωνα ειπαν οτι θα δειξουν μια ανασκοπηση απο το προηγουμενο διημερο οποτε και νωριτερα να την ανοιξεις την τηλεοραση, ΝΒΑ θα δεις...
Διπλωματικη απαντηση
... Απλα το ματς θελω απλα να ξυπνησω και να το γραψω στο βιντεο . . . Δεν μπορω να κατσω να το δω ζωντανα . . . Υποχρεωσεις (3η Λυκειου γαρ...) . . .
ΥΓ στο σαιτ του ΝΒΑ λεει οτι αρχιζει 8 PM το ματς . . . Τι ωρα ειναι αυτο στο Ελλαντα ;;;
Pierce
Feb 14 2010, 23:25
+7 ωρες απο την Ανατολη ειμαστε, οποτε στις 3
(αντι να σηκωνεσαι, απλα προγραμματησε το video, ή ακομα καλυτερα μην κανεις τιποτα και κατεβασε το αυριο-μεθαυριο να το δεις με την ησυχια σου στο pc , και με Αμερικανικη περιγραφη )
Magnus92
Feb 14 2010, 23:33
QUOTE(pierce21 @ Feb 14 2010, 23:25 )
+7 ωρες απο την Ανατολη ειμαστε, οποτε στις 3
(αντι να σηκωνεσαι, απλα προγραμματησε το video, ή ακομα καλυτερα μην κανεις τιποτα και κατεβασε το αυριο-μεθαυριο να το δεις με την ησυχια σου στο pc , και με Αμερικανικη περιγραφη )
Τωρα σωθηκες φιλε μου . . . Με το ζορι ξερω πως ανοιγει η τηλεοραση (
) οχι να προγραμματιζω και βιντεο . . .
kostasvc15
Feb 15 2010, 01:23
QUOTE(pierce21 @ Feb 14 2010, 05:17 )
Την εκανε την δουλεια του ο καπτεν
Μαπα καρφωματα τα πρωτα, και βλεπω παλι τον ταπα να κερδιζει , και ειμαι στο τσακ να πεταξω καμια τηλεοραση απο το μπαλκονι
Χαχαχα και εγω τα ιδια
QUOTE(Air Kef @ Feb 14 2010, 07:12 )
Άπειρη ξενέρα με τον Νέιτ. Όχι 3η φορά αυτό το αίσχος. Ντροπή για τον διαγωνισμό.
Ναι ρε..ντε και καλα να γραψει ιστορια..
Αθλια ολα τα καρφωματα..ακομα και του Ντεροζαν αυτο κατω απο τα ποδια δεν ηταν καλο..το θεμα ειναι να εχει δυναμη και ταχυτητα για να ξεχωρισει το καρφωμα..ασε που οταν το αλμα γινεται με το ενα ποδι στο συγκεκριμενο καρφωμα τοτε αυτο ειναι πανευκολο..γιαυτο του Βινς θα ειναι μια ζωη το καλυτερο..Ισως θα επρεπε να κανουν προπονηση πριν το διαγωνισμο για να βρουν καλυτερα καρφωματα,καλη ιδεα ηταν αυτη του Μουν να καρφωσει απο τη βολη ή και πιο πισω με αλει ουπ πασα..
SoKRaM
Feb 15 2010, 04:42
QUOTE(Air and King @ Feb 14 2010, 18:23 )
Ειναι μεταξυ Ντανκαν-Σακιλ και Κομπι(και αυτος το δικαουται ειναι το πιο σταθερο 2αρι της δεκαετιας και ο 2ος κορυφαιος σουτινγκ γκαρντ ολων των εποχων)...Πουλαει πιο πολυ ο Κομπι και θα κερδισει την ψηφοφορια απο τον υποτιμημενο Μεγαλο Τιμ Ντανκαν και απο τον γερασμενο Σακ......Αντικειμενικα ψηφιζουν-δεν ψηφιζουν 5% αρα αυτος που πουλαει θα κερδισει!
Οσο για τον Αιβερσον ναι θα μπορουσε και αυτος να ειναι στην ψηφοφορια......Σαφως!
Ναι ρε συ ενταξει πουλαει ο Κομπι αλλα οχι και ετσι . Οι περισσοτεροι , για αν μην πω ολοι , μαλλον δε ξερουν για τι ψηφιζουν . ο Κομπι το 2009 κερδισε δαχυλιδι οντας ο Σταρ της ομαδας . Τα 3 πρωτα τα κερδισε ενω ηταν απλα ο Σουτινγκ γκαρντ που επαιζε με τον Σακιλ Ο'νιλ ενω για τον Τιμ Ντανκαν δε χρειαζεται να εξηγησουμε και να πουμε τι εκανε τη τελευταια δεκαετια.
Οποτε οι 2 πιο ''αξιοπιστες'' επιλογες να ψηφισει καποιος ειναι Ντανκαν και Σακ και μετα Κομπε , Νας , ΑΙ και ενας εκτων πολλων αλλων οπως Γκαρνετ - Πιρς -Νοβιτσκι- Κιντ . Πιστευω πως Τ-Μακ , Γκαρνετ Ουειντ και Λεμπρον (αν και ειμαι φαν ολων τους ) δεν εχουν θεση στη συγκεκριμενη ψηφοφορια απο τη στιγμη που ζηταει κατι απλο. ''Ποιος ειναι ο καλυτερος παιχτης της δεκαετιας '' ...
Αν και μαλλον θα το ξερετε
οποιος θελει να δει τον αγωνα, το ΤΝΤ τον εχει live σε εξαιρετικη αναλυση εδώ
http://www.tnt.tv/sports/nba/allstar10/#
viperbite
Feb 15 2010, 06:00
QUOTE(X-NEC @ Feb 15 2010, 05:09 )
Αν και μαλλον θα το ξερετε
οποιος θελει να δει τον αγωνα, το ΤΝΤ τον εχει live σε εξαιρετικη αναλυση εδώ
http://www.tnt.tv/sports/nba/allstar10/#Οκ καλη η πλακα των σχολιαστων αλλα πρεπει να εχει και ενα οριο. Η Αλισια Κις δεν ειναι καμια πορνοσταρ, ειναι ντιβα της σοουλ, και αν μη τη αλλω με τον σχολιασμο τους στο καλλιτεχνικο μερος της βραδιας, δειξαν οτι ειναι ασχετοι απο μουσικη. Θα μου πει καποιος μα...μπασκετικοι ειναι...ναι αλλα σε τεοιες διοργανωσεις οπως και σε τελετες εναρξης αγωνων χρειαζεται απλα να κατεχεις
Leon_cp3
Feb 15 2010, 06:53
Μακάρι να το πάρει η Δύση για να πάει το βραβείο στον Μέλο...
Για να δούμε.Πολύ καλό ματσάκι πάντως.
DOUBLEHEAD-4-
Feb 15 2010, 07:56
Μπορει χθες τα καρφωματα να ηταν πολυ κατω των προσδοκιων αλλα το Αλλ-Σταρ σημερα ηταν απο τα καλυτερα που εχω παρακολουθησει. Καιρο ειχαι να γινει ντερμπι ! Θα μπορουσαμε να ειχαμε και μπαζερ μπιτερ αμα εμπαινε του Ανθονυ... Δικαιως ΜVΡ ο Γουειντ 2ος για μενα Κρις Μπος και Ανθονυ απο Δυση.
Air Kef
Feb 15 2010, 08:27
Όντως, unexpectedly καλό το Game, με πολύ καλές φάσεις, όρεξη και στο τέλος αγωνία και συνεχόμενα τάιμ άουτ, άμυνες μεταξύ Ολ Σταρ και αρκετά ωραία πλάνα, μου θύμισε του 2001, με ΑΙ,Καρτερ,Μάρμπερι και Μουτόμπο(!!) στην Ανατολή να γυρνάνε ματς 20 πόντων εναντίον της Δύσης του Κόμπι, του Γκαρνέτ και του Ντάνκαν κτλ. με επικό ματς απο τον Άιβερσον αλλά και 2 κολλητά τρίποντα του Μάρμπερι (Μουτόμπο 20 ριμπ νομίζω, κάτι τέτοιο) ενώ και κατά την διάρκεια του ματς είχαν βγει πολλές πανέμορφες φάσεις.
kostasvc15
Feb 15 2010, 11:48
Πολυ καλο το παιχνιδι και κριμα που δεν πηγε στην παραταση..Επαιξαν καλα σχεδον ολοι οι superstars και μπραβο στον Ουειντ που καταφερε και ξεχωρισε αναμεσα σε αυτους γιατι το παιχνιδι και η ενεργεια που εβγαλε στο γηπεδο φανηκαν 28π 11α 6ρ 5κλεψ...Μορφη ο Χαουαρντ,ωραιες φασεις,εβαλε και το τριποντακι του αλλα απορω με την αντιδραση των σχολιαστων,σιγα πως κανετε ετσι ρε,επαγγελματιας ειναι,εχει κανει χιλιαδες σουτ απο το τριποντο και ας ειναι 5αρι
Μια ερώτηση: Ποιοι είναι αυτοί οι Dallas Cowboys που δάνειζαν το γηπεδό τους για το All Star Game;
Με μία αναζήτηση στο Google καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ομάδα football, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχουν αυτοί με το basket.
kostasvc15
Feb 15 2010, 14:00
QUOTE(Flexo @ Feb 15 2010, 10:55 )
Μια ερώτηση: Ποιοι είναι αυτοί οι Dallas Cowboys που δάνειζαν το γηπεδό τους για το All Star Game;
Με μία αναζήτηση στο Google καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ομάδα football, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τί σχέση έχουν αυτοί με το basket.
Μονος σου απαντας..
Ομαδα του Νταλλας στο φουτμπολ που φιλοξενησε εκει το παιχνιδι για να χωρεσει περισσοτερο κοσμο...
sacarame
Feb 15 2010, 14:52
QUOTE(kostasvc15 @ Feb 15 2010, 14:00 )
Μονος σου απαντας..
Ομαδα του Νταλλας στο φουτμπολ που φιλοξενησε εκει το παιχνιδι για να χωρεσει περισσοτερο κοσμο...
Ακριβώς αυτό...Και μάλιστα πρέπει να έγινε ρεκόρ Γκίνες προσέλευσης κόσμου καθώς περισσότεροι από 108.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το All star game μέσα στο γήπεδο...
koutsou10
Feb 15 2010, 17:34
QUOTE(kostasvc15 @ Feb 15 2010, 11:48 )
Μορφη ο Χαουαρντ,ωραιες φασεις,εβαλε και το τριποντακι του αλλα απορω με την αντιδραση των σχολιαστων,σιγα πως κανετε ετσι ρε,επαγγελματιας ειναι,εχει κανει χιλιαδες σουτ απο το τριποντο και ας ειναι 5αρι
εδω περα δεν μπορει να βαλει βολη ρε φιλε κ θα βαλει τριποντο?απο που κ ως που κανει προπονηση στο 3ποντο του?αμφιβαλω αν εχει σουταρει πανω απο 100 3ποντα κ βαζοντας μεσα κ τις προπονησεις
σε 6 χρονια
το μονο που κανει κ ειναι κορυφαιος σουτακια απο το κεντρο,απο τον παγκο κ μπαινουν χλατσωτα πριν το παιχνιδι
DOUBLEHEAD-4-
Feb 15 2010, 17:38
QUOTE(sacarame @ Feb 15 2010, 14:52 )
Ακριβώς αυτό...Και μάλιστα πρέπει να έγινε ρεκόρ Γκίνες προσέλευσης κόσμου καθώς περισσότεροι από 108.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το All star game μέσα στο γήπεδο...
108.713 κοσμος ρεκορ γκινες για αγωνα μπασκετ και μαλιστα το προηγουμενο ρεκορ το κατειχε η ΑΕΚ στον τελικο των κυπελουχων ευρωπης το 1968 κοντρα στην Σλαβια οπου ειχε μαζεψει 80.000 κοσμο στο καλημαρμαρο ! Βεβαια το ρεκορ για προσελευση σε ολα τα σπορ εγινε στον τελικο του Μουντιαλ 1950 (Βραζιλια-Ουρουγουαη) στο θρυλικο Μαρακανα οπου συγκεντρωθηκαν 199.854 φιλαθλοι !
kostasvc15
Feb 15 2010, 18:22
QUOTE(koutsou10 @ Feb 15 2010, 15:34 )
εδω περα δεν μπορει να βαλει βολη ρε φιλε κ θα βαλει τριποντο?απο που κ ως που κανει προπονηση στο 3ποντο του?αμφιβαλω αν εχει σουταρει πανω απο 100 3ποντα κ βαζοντας μεσα κ τις προπονησεις
σε 6 χρονια
Μπασκετ εχεις παιξει ποτε ή μονο βλεπεις;
Μα δεν ειπα οτι προπονειται πανω στο τριποντο...Ολομοναχος ηταν χωρις καμια πιεση και ξεκουραστος,γιατι να το χασει;Σκεψου μονο οτι πανω κατω θα παιζει 20 χρονια μπασκετ οποτε θα εχει κανει χιλιαδες σουτ απο παντου..Αν τον αφησεις μονο του σε ενα γηπεδακι να κανει σουτακια θα δεις οτι θα χανει ελαχιστα παρ ολο που σε αγωνες δεν ειναι αυτη η δουλεια του..Στον αγωνα οι βολες και τα σουτ ειναι 100 φορες πιο δυσκολα.Τι νομιζεις οτι τυχαια μπαινουν αυτα τα παραξενα σουτ που ειπες παραπανω;
Air Kef
Feb 15 2010, 21:28
QUOTE(kostasvc15 @ Feb 15 2010, 18:22 )
Μα δεν ειπα οτι προπονειται πανω στο τριποντο...Ολομοναχος ηταν χωρις καμια πιεση και ξεκουραστος,γιατι να το χασει;Σκεψου μονο οτι πανω κατω θα παιζει 20 χρονια μπασκετ οποτε θα εχει κανει χιλιαδες σουτ απο παντου..Αν τον αφησεις μονο του σε ενα γηπεδακι να κανει σουτακια θα δεις οτι θα χανει ελαχιστα παρ ολο που σε αγωνες δεν ειναι αυτη η δουλεια του..Στον αγωνα οι βολες και τα σουτ ειναι 100 φορες πιο δυσκολα.Τι νομιζεις οτι τυχαια μπαινουν αυτα τα παραξενα σουτ που ειπες παραπανω;
Δεν ισχύει πάντα ρε συ Κώστα, σκέψου τον Σακίλ σαν ακραίο παράδειγμα. Εχεις την εντύπωση οτι στην προπόνηση μπορεί να βάλει πανω απο 1/10 τρίποντα; Αμα δεν ξέρεις να σουτάρεις και δεν το εχεις γενικά, άστα να πάνε είναι παντού.
Η οροφή του γηπέδου ανοίγει σε 12 λεπτά (όπως ειπαν στον ΣΚΑΙ) (και δεν στάζει, όπως ειπε ο Μαγουλάς
) και παίζουν football από οτι κατάλαβα.
Pierce
Feb 15 2010, 22:09
Δεν χρειαζεται να ανοιξει η οροφη για να παιξουν Football
. Ιδιου στυλ γηπεδο εχει και η Νεα Ορλεανη που πηρε το superbowl πριν λιγες μερες
Air Kef
Feb 15 2010, 22:23
Παίζουν football σε κλειστό;;; Ούτε μια λάσπη;; Ε ρε rugby που τους χρειάζεται.
Pierce
Feb 15 2010, 22:26
Αν τα δουν πολυ σκουρα (χαλαζια, κανας τυφωνας χιονια) , το κλεινουν . Οπως το Gelsenkirchen της Σαλκε. Αλλα μαλλον ειχαν αλλα πραγματα στο μυαλο τους (συναυλιες κλπ) οταν το εκαναν με την οροφη ετσι
captain charisma
Feb 15 2010, 22:52
απ ολο το ολ σταρ weekend καταφερα να δω μονο το πρωτο ημιχρονο του χτεσινου ματς λογω του πνευματος αυτων των μερων
διαγωνισμους καρφωματων τριποντων δεν ειδα ακομα και απο τα σχολια που κανετε δεν πρεπει να αξιζει το κοπο να τα δω οσο για το ματς μεχρι τοτε ηταν πολυ καλο!ωραιος μεχρι εκεινο το σημειο ηταν ο καρμελο. 2-3 καλα καρφωματακια ειχε, εβαλε και τριποντο ο χαουαρντ!
σημερα εχει το ματς επαναληψη στις 4...ας το βαζαν πιο νωριτερα...
δλδ το γηπεδο αυτο το γρασιδι ειναι σαν τις μοκετες που βαζουν στα 5χ5 γηπεδα η κανονικο οπως των γηπεδων ποδοσφαιρου?
15#kostas
Feb 15 2010, 23:19
koutsou10
Feb 16 2010, 01:43
το αν εχω παιξει μπασκετ αστο να το ξερω εγω καλυτερα,μαλλον εσυ δεν εχεις παιξει μπασκετ φιλε μου...
επειδη ηταν ολομοναχος κ ξεκουραστος θα το εβαζε?τι λες ρε φιλε αν ηταν ετσι ολοι οι παιχτες που ειναι μονοι τους θα τα εβαζαν...αν ο χαουαρντ χασει ελαχιστα σουτ απο το τριποντο...αστο,στις βολες μονος του δεν ειναι-ολομοναχος δεν ειναι?ξεκουραστος δεν ειναι?πιο κοντα δεν ειναι απο το 3ποντο?γιατι εχει κατω απο 60% ενω σουταρει κ μεσο ορο πανω απο 10 σε καθε παιχνιδι?απλα γιατι αυτο που λες δεν υπαρχει φιλε μου...εννοειται οτι μπαινουν τυχαια,τυχαιοτατα θα το ελεγα εγω!!!
Υ.Γ οταν ξερεις ποια ειναι η θεση σου σε αυτο που λεμε μπασκετακι δεν κανεις σουτ απο παντου σε καμια των περιπτοσεων,μονο οταν κανεις χαβαλε,δηλαδη τι μου λες οτι κανει 3ποντα η οτι αλλο σουτ σε φουλ ρυθμους κ σοβαρα?
ο βαν γκαντι θα ετρωγε τα μουστακια του...
Μολις ειδα το All Star Game με αμερικανικο σχολιασμο και σε HD.Πραγματικα ξαφνιαστικα με αυτο που ειδα.Δεν περιμενα τοσο καλο το παιχνιδι.Πολλες ωραιες φασεις,καρφωματα και δραματικο φιναλε που θα μπορουσαμε να ειχαμε και buzzer beater.Δικαια ο Wade βγηκε ΜVP.Το γηπεδο ηταν φανταστικο και η ατμοσφαιρα πρεπει να να ηταν απιστευτη με 108.713 θεατες.
Μακαρι καθε χρονο να βλεπουμε τετοιο θεαμα.
SoKRaM
Feb 16 2010, 05:06
Βασικα εγω αυτα που βλεπω στο youtube , κατι μακρινα σουτ , σουτ απο τον παγκο κοκ το πιθανοτερο να γινονται σε πολλες προσπαθειες και μετα απο πολλες δοκιμες. Ο Ντ. Χαουαρντ εβαλε ενα τριποντο στο Ολ-Αταρ γκειμ? Ε και? Αυτο δε σημαινει οτι παντα μπορουσε να το κανει ουτε οτι απο δω και περα θα βαζει τριποντα. Προφανως οταν οι παιχτες του ΝΒΑ χλατσωνουν τριποντα απο το παγκο και απο τα αποδυτηρια οχι οτι ειναι τυχαια απλα ειναι διαφορετικα το ενα με το αλλο. Εβαλε 1 τριποντο αυτο σημαινει οτι απλα εβαλε ενα τριποντο. Ουτε οτι μπορουσε παντα να το βαλει ουτε οτι ηταν πολυ τυχερος , τπτ αλλο.
colonel gomelsky
Feb 16 2010, 09:20
QUOTE(Air Kef @ Feb 15 2010, 08:27 )
Όντως, unexpectedly καλό το Game, με πολύ καλές φάσεις, όρεξη και στο τέλος αγωνία και συνεχόμενα τάιμ άουτ, άμυνες μεταξύ Ολ Σταρ και αρκετά ωραία πλάνα, μου θύμισε του 2001, με ΑΙ,Καρτερ,Μάρμπερι και Μουτόμπο(!!) στην Ανατολή να γυρνάνε ματς 20 πόντων εναντίον της Δύσης του Κόμπι, του Γκαρνέτ και του Ντάνκαν κτλ. με επικό ματς απο τον Άιβερσον αλλά και 2 κολλητά τρίποντα του Μάρμπερι (Μουτόμπο 20 ριμπ νομίζω, κάτι τέτοιο) ενώ και κατά την διάρκεια του ματς είχαν βγει πολλές πανέμορφες φάσεις.
Όλα καλά ρε Κεφ αλλά τις άμυνες συγκεκριμένα που τις είδες; Τεσπα, το είδα και γω. Από ένα σημείο και μετά ήταν κουραστικό. Απαράδεκτος επιεικώς ο Μαγουλάς που μόνο δήλωση μετανοίας δε ζήτησε από τον Βασιλακόπουλο για τις απόψεις του. Τον είπε κωλοτούμπα κοινώς επειδή (στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του) συναντήθηκε με τον Στερν. Ωστόσο (ευτυχώς) η άποψη του Βασιλακόπουλου παρέμεινε η ίδια και μετά το ταξίδι του:
http://www.superbasket.gr/?c=357&a=121724
kostasvc15
Feb 16 2010, 11:00
QUOTE(koutsou10 @ Feb 15 2010, 23:43 )
το αν εχω παιξει μπασκετ αστο να το ξερω εγω καλυτερα,μαλλον εσυ δεν εχεις παιξει μπασκετ φιλε μου...
επειδη ηταν ολομοναχος κ ξεκουραστος θα το εβαζε?τι λες ρε φιλε αν ηταν ετσι ολοι οι παιχτες που ειναι μονοι τους θα τα εβαζαν...αν ο χαουαρντ χασει ελαχιστα σουτ απο το τριποντο...αστο,στις βολες μονος του δεν ειναι-ολομοναχος δεν ειναι?ξεκουραστος δεν ειναι?πιο κοντα δεν ειναι απο το 3ποντο?γιατι εχει κατω απο 60% ενω σουταρει κ μεσο ορο πανω απο 10 σε καθε παιχνιδι?απλα γιατι αυτο που λες δεν υπαρχει φιλε μου...εννοειται οτι μπαινουν τυχαια,τυχαιοτατα θα το ελεγα εγω!!!
Υ.Γ οταν ξερεις ποια ειναι η θεση σου σε αυτο που λεμε μπασκετακι δεν κανεις σουτ απο παντου σε καμια των περιπτοσεων,μονο οταν κανεις χαβαλε,δηλαδη τι μου λες οτι κανει 3ποντα η οτι αλλο σουτ σε φουλ ρυθμους κ σοβαρα?
ο βαν γκαντι θα ετρωγε τα μουστακια του...
Κοιτα τωρα που μπλεξαμε...
Γιατι σου λεω οτι ολα τα σουτ μεσα σε ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟ παιχνιδι ειναι πολυ πιο δυσκολα,ακομα και οι βολες,....Δλδ τι πιστευεις οτι και ακομα και αν τον αφησεις μονο του σε ενα γηπεδο να σουταρει βολες θα εχει παλι 60%;Εσυ λεμε τωρα μονος σου σε ενα γηπεδο οταν παιζεις στις 10 βολες,βαζεις τις 9;Αρα 90%..Στο διπλο οταν κερδιζεις βολες μη μου πεις οτι σουταρεις με 90%..Εκει το παω..δε λεω οτι το εβαλε επειδη ηταν μονος του και ξεκουραστος,και το επομενο τριποντο παλι εαν ειδες δεν ηταν κανενα τουβλο (2 εκανε)..
Bεβαια παιχτες σαν τον Σακιλ οπως λεει και ο Κεφ που δεν ξερουν πως να πιασουν τη μπαλα ειναι εξαιρεσεις..Ας πουμε αν το εβαζε εκεινος θα ηταν σιγουρα τυχαιο..
Και σε παιζω και ενα μονακι...
Air Kef
Feb 16 2010, 15:02
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 16 2010, 09:20 )
Όλα καλά ρε Κεφ αλλά τις άμυνες συγκεκριμένα που τις είδες; Τεσπα, το είδα και γω. Από ένα σημείο και μετά ήταν κουραστικό. Απαράδεκτος επιεικώς ο Μαγουλάς που μόνο δήλωση μετανοίας δε ζήτησε από τον Βασιλακόπουλο για τις απόψεις του. Τον είπε κωλοτούμπα κοινώς επειδή (στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του) συναντήθηκε με τον Στερν. Ωστόσο (ευτυχώς) η άποψη του Βασιλακόπουλου παρέμεινε η ίδια και μετά το ταξίδι του:
http://www.superbasket.gr/?c=357&a=121724Συγκεκριμένα;
Όλες οι φάσεις στο τελευταίο δίλεπτο έχουν 1-1 μάχες μεταξύ ολ σταρ. Ο ένας κάνει επίθεση, ο άλλος....άμυνα. Καλή. Όσο μπορεί. Για να μην φάει καλάθι.
koutsou10
Feb 16 2010, 15:55
QUOTE(kostasvc15 @ Feb 16 2010, 11:00 )
Bεβαια παιχτες σαν τον Σακιλ οπως λεει και ο Κεφ που δεν ξερουν πως να πιασουν τη μπαλα ειναι εξαιρεσεις..Ας πουμε αν το εβαζε εκεινος θα ηταν σιγουρα τυχαιο..
Και σε παιζω και ενα μονακι...
ενω ο χαουαρντ ξερει να πιασει την μπαλα που ολα τα σουτ του ειναι πιο ευθυβολα κ απο βολη καραμπινας
εξαιρεσεις ειναι οι καθαροι σεντερ που ειχαν η εχουν το σουτακι απο μεση αποσταση κ πισω(σε ολη την ιστορια του nba δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5)...
οσο για την προταση σου ειμαι μεσα...γεννημενος για μονακια...
Υ.Γ λογικο ειναι να μην υπαρχουν κ φοβερες αμυνες ρε παιδια,οι ανθρωποι θεαμα ηθελαν να δειξουν κ το καταφεραν,αν κ συμφωνω πως στο τελος παιχτηκαν τουλαχιστον 1 vs 1 αμυνες οπως λεει ο φιλος air kef
colonel gomelsky
Feb 16 2010, 15:55
QUOTE(Air Kef @ Feb 16 2010, 15:02 )
Συγκεκριμένα;
Όλες οι φάσεις στο τελευταίο δίλεπτο έχουν 1-1 μάχες μεταξύ ολ σταρ. Ο ένας κάνει επίθεση, ο άλλος....άμυνα. Καλή. Όσο μπορεί. Για να μην φάει καλάθι.
OK. Εκεί έχεις δίκιο. τα υπόλοιπα 46 λεπτά πάντως ήταν αστα να πάνε. Ούτε με τα μάτια. Θα μου πεις αν παίζανε άμυνα δεν θα βάζανε και από 140 πόντους..
Πάντως είπαμε να ναι χαλαροί οι διαιτητές σ έναν αγώνα επίδειξης, αλλά κι αυτοί το παράκαναν. Βαρέθηκα να μετράω βήματα και επιθετικά φάουλ.
Air Kef
Feb 16 2010, 16:28
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 16 2010, 15:55 )
OK. Εκεί έχεις δίκιο. τα υπόλοιπα 46 λεπτά πάντως ήταν αστα να πάνε. Ούτε με τα μάτια. Θα μου πεις αν παίζανε άμυνα δεν θα βάζανε και από 140 πόντους..
Πάντως είπαμε να ναι χαλαροί οι διαιτητές σ έναν αγώνα επίδειξης, αλλά κι αυτοί το παράκαναν. Βαρέθηκα να μετράω βήματα και επιθετικά φάουλ.
Δες το ματς νέων στο ελληνικό ολ σταρ, έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις σε ολ σταρ γκέιμ μάλλον.
captain charisma
Feb 16 2010, 18:17
εμ ολ σταρ γκειμ χωρις μεγαλα σκορ και θεαμα δεν λεει.αλλωστε για αυτο γινεται το ολ σταρ για να δουμε θεαμα απ τους καλυτερους παικτες..δλδ θα σου αρεσε να τελειωνε το σκορ 61-59 παρα 141-139?κακοποιηση του μπασκετ θα ηταν τοτε...
kostasvc15
Feb 16 2010, 18:31
QUOTE(koutsou10 @ Feb 16 2010, 13:55 )
ενω ο χαουαρντ ξερει να πιασει την μπαλα που ολα τα σουτ του ειναι πιο ευθυβολα κ απο βολη καραμπινας
εξαιρεσεις ειναι οι καθαροι σεντερ που ειχαν η εχουν το σουτακι απο μεση αποσταση κ πισω(σε ολη την ιστορια του nba δεν πρεπει να ειναι πανω απο 5)...
οσο για την προταση σου ειμαι μεσα...γεννημενος για μονακια...
Αντι να μου πεις:''ναι οντως εχεις δικιο'' ή ''ναι τωρα καταταλαβα τι εννοουσες'',κοροιδευεις και πετας παλι ακυρη εξυπναδα λες και εγω ειπα οτι το σουτ Χαουαρντ ειναι καλο στους αγωνες ή οτι αρκει..
Μονό παιξε με τον Χαουαρντ,εισαι πιο ευστοχος απο αυτον.μπορει να κερδισεις..
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 16 2010, 13:55 )
hater...
Γενικα τα All-Star Game ποτε δεν ηταν κατι ιδιαιτερο για εμενα.
Δεν βρισκω το νοημα των θεαματικων φασεων αμα δεν υπαρχει πιεση και αμυνα. Τι νοημα εχει να κανεις στην ακρη για να αφησεις τον Λεμπρον να καρφωσει ?
Και δεν αναφερομαι στο All-Star του ΝΒΑ αλλα σε ολα τα All-Star, ολων των αθληματων.
Το καρφωμα ειναι ωραιο μονο οταν δεν ειναι ευκολο, αμα κανουν ολοι ακρη, τι νοημα εχει.
red pyramid88
Feb 16 2010, 18:36
QUOTE(colonel gomelsky @ Feb 16 2010, 09:20 )
http://www.superbasket.gr/?c=357&a=121724Τις απόψεις οι οποίες μας δίνουν αυτό το "υπέροχο" πρωτάθλημα το οποίο βλέπουμε εδώ και το απίστευτο All Star Game που παρακουλουθούμε κάθε χρόνο? Αν αυτές τις απόψεις κράτησε, ας του πεί κάποιος να τις αφήσει, μπορεί και να γίνουν 1-2 πράγματα καλύτερα τότε.
Ον τόπικ, δυστυχώς για διάφορους λόγους μπόρεσα να παρακουλουθήσω μόνο τα τρίποντα, τον διαγωνισμό δεξιοτήτων και εκείνη την πρόκληση με το βετεράνο-το αστέρι και τη παίκτρια γυναικείου μπάσκετ κάθε ομάδας. Κρίμα που έχασ το τρόπαιο ο Deron, άνετα είχε καλύτερο χρόνο αν δεν του έκανε παιχνίδι η μπάλα.
koutsou10
Feb 16 2010, 19:19
QUOTE(kostasvc15 @ Feb 16 2010, 18:31 )
Αντι να μου πεις:''ναι οντως εχεις δικιο'' ή ''ναι τωρα καταταλαβα τι εννοουσες'',κοροιδευεις και πετας παλι ακυρη εξυπναδα λες και εγω ειπα οτι το σουτ Χαουαρντ ειναι καλο στους αγωνες ή οτι αρκει..
Μονό παιξε με τον Χαουαρντ,εισαι πιο ευστοχος απο αυτον.μπορει να κερδισεις..
φιλε εχεις ξεφυγει τελειως...ποτε δεν κοροιδευω...ουτε λεω εξυπναδες...
σε οτι θες,σε αγωνες σε μονα με φιλους του κ οτι αλλο ο χαουαρντ δεν εχει σουτ απο πουθενα...πως να το κανουμε δηλαδη?σε ενα γηπεδο να τον βαλουμε μονο του οπως λες δεν προκειται να βαλει τριποντο ποτε!!!
ειναι μεγαλη εκπληξη το οτι το εβαλε τριποντο κ για αυτο ειναι κ στις 10 καλυτερες φασεις του all star game(ακου αν θες κ τον σχολιασμο του αμερικανου που λεει οτι κ ολη νυχτα να σουταρει δεν ξερω αν θα τα ξανακαταφερει)...
οσον αφορα τα ειρωνικα σου σχολια δεν ασχολουμαι καν γιατι ετσι θα σου δωσω κ αξια...εγω δεν σε προσβαλα οπως κανεις εσυ κ το πας κ σε προσωπικο επιπεδο,χωρις καν να με γνωριζεις...απο μενα τελος!!!
Andre_Iguodala
Feb 16 2010, 19:34
Μολις γυρισα απο το χωρι μου οπου δεν ειχα internet και δεν μπορουσα να γραψω κατι
Κατ αρχας ας ξεκινησουμε με το rookie game.Φανταζομαι οτι αν ο Rose επαιζε θα ειχε διαφορετικη τροπη το παιχνιδι(αν και ο Westbrook ξεσκιστηκε οι ψηλοι των sophomores δεν τα πηγαν καλα).Blair τιτανοτεραστιος εκανε και το highlight του(το καρφωμα που πεταει την μπαλα στην μπασκετα και μετα καρφωνει)κατα τη γνωμη μου αυτος επρεπε να ειναι ο MVP οχι οτι ο Tyreke δεν πηγε καλα αλλα λεμε τωρα
Στο ASG Saturday Night ψιλο τραγωδια...Ο πρωτος διαγωνισμος καταργηση ο δευτερος αρκετα ενιαφερων αλλα ο Deron εχασε για μια λεπτομερεια τριποντα καλος ο διαγωνισμος χαρηκα που ο Curry πηγε τελικο αλλα ο Pierce εκανε μγαλη εμφανιση και με 20 δυσκολα θα εχανε και ο διαγωνισμος καρφωματων περαν ισως του καρφωματος του Derozan που πηρε 50(που κι αυτο σε συγκριση με αλλα που εχουμε δει ηταν πολυ μετριο) ηταν επιεικως τραγικος...Περαν του οτι ο Derozan επρεπε να κερδισει τα καρφωματα ηταν απλα απαισια ειδικα απο Gerald Wallace που βαριοταν που ζουσε
Οσον αφορα το παιχνιδι ηταν πολυ καλο...Ανταγωνιστικο με ωραιες φασεις και παρα λιγο buzzer beater αλλα αν η Δυση δεν ειχε ολες αυτες τις απουσιες δεν νομιζ οτι θα ηταν αυτη η εκβαση του αγωνα.Χαρηκα παντως που ειδα τον Rose και τον Durant στο all-star gameκαι ελπιζω να ακολουθησουν και αλλοι νεοι παιχτες τις προσεχεις σαιζον
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.