2η φορά στην Νάξο ο Βασίλης,το γήπεδο γέμισε(είχε τουλάχιστον 2000 κόσμο),πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας,κάνοντας τα 15 ευρώ που δώσαμε για το εισητήριο να φαίνονται πολύ λίγα.
Συνοδευόμενος από τους 1550(εκπληκτικός/εντυπωσιακός/κορυφαίος ο κιθαρίστας τους,συνόδεψε εξαιρετικά τον Παπακ,ενώ στα σόλο του τα έδινε όλα το παιδί),την Μαρλέν Αγγελίδη από τις Hi-5(ελπίζω να διαλύθηκαν,το κορίτσι αδικείται εκεί,απορώ πως κατέληξε σε ριάλιτι σόου) και την Τάνια Κικίδη(νομίζω έτσι είναι το επίθετο) με την οποία είναι μαζί του τα τελευταία χρόνια(επίσης φωνάρα),τραγούδησε όλες του τις επιτυχίες,παλιές και νέες,χαρντ ροκ και μπαλλάντες,πάντα περνώντας τα μηνύματα του για τα γεγονότα της επικαιρότητας.
Πραγματικά όποιος τον βρει σε κάποιο άλλο μέρος,επιβάλλεται να πάει.Είμαι τόσο ενθουσιασμένος γιατί τον έχω ξαναδεί και δεν μου είχε κάνει τόση εντύπωση.Πραγματικά υπέροχος,κερδίζει και αυτήν την γενιά.

Κάτι άλλο:Βασίλη σε έμαθα από τους γονείς μου,θα κάνω ότι μπορώ να σε μαθω και στα παιδιά μου.Συνέχισε να αντιστέκεσαι και να τα δίνεις όλα.