Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Ginobili
Την Μπαρτσελόνα δεν την πιστεύω.Ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγάλα φαβορί για φάιναλ4,και χωρίς τον Ουέμπερ.Από εκεί και πέρα,μετά από ΠΑΟ,ΤΣΣΚΑ...βλέπω Ρεάλ(πιο πολύ΄λόγω έδρας,και ευνοικής αντιμετώπισης),Εφές και Ταού. Τα αμερικανάκια της Μακάμπι δεν με πείθουν.Ό,τι κάνει ο Βούισιτς.Άν και Κάμινγκς,Φέιζερ είναι πολύ καλές μεταγραφές.
Nik7
ο καθένας που κρίνει σε αυτη τη φάση, κρίνει με βαση τα ροστερς και μόνο.
οι ομάδες θα φανούν στα γήπεδα και μόνον εκει θα κριθούν.
αλλιώς να δοθούν οι τίτλοι με βαση τα μπάτζετς να τελειώνουμε.
με 2 λόγια θεωρώ τις προβλέψεις με βαση τα ρόστερς ανώριμες.
παρόλ'αυτά νομίζω οτι αν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ομάδες, καλό θα ήταν να μιλάει για 8αδα και οχι Φ4. παραπάει ρε παιδιά, απο οκτώβριο Φ4; betting house είμαστε;;;
τεσπα ας πω κι εγω 8αδα (με παρασύρατε):
ΠΑΟ, ΤΣΣΚΑ, ΡΕΑΛ, ΤΑΟΥ, ΜΑΛΑΓΑ, ΕΦΕΣ, ΟΣΦΠ, ΜΑΚΑΜΠΙ ή ΜΠΑΡΤΣΑ
καλό μήνα!
Ginobili
Και πέρσι πάντως..όταν όλοι προβλέπανε με σιγουριά ΠΑΟ,ΤΣΣΚΑ,ΤΑΟΥ για φάιναλ4...δεν έπεσαν έξω....
enypnio
και η μάλαγα με βάση το ρόστερ όταν ξεκίναγε η χρονιά δεν ήταν αούτσάιντερ

απλά στην κανονική περίοδο κατέρευσε

και στο τοπ16 ανασυντάχτικε

σε συνδιασμο με την καλή κλήρωση
Wilkinson
Mono o Pete Michael tis tau lei pola....
thrylos7
Αυτός τώρα περίπου δεν είναι να επανέρθει από τον τραυματισμό;

Η Ταού (που έχει και μπλεξίματα με τον ΜακΝτόναλντ και τραυματία τον Σίγκλετον) έδωσε δανεικό τον Ντράγκιτς στην Ολύμπια...

Edit: ναι, πρέπει να έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με την Καχασόλ.
Wilkinson
QUOTE(thrylos7 @ Oct 2 2007, 02:53 ) *
Αυτός τώρα περίπου δεν είναι να επανέρθει από τον τραυματισμό;

Η Ταού (που έχει και μπλεξίματα με τον ΜακΝτόναλντ και τραυματία τον Σίγκλετον) έδωσε δανεικό τον Ντράγκιτς στην Ολύμπια...

Edit: ναι, πρέπει να έπαιξε στο χθεσινό φιλικό με την Καχασόλ.

Ne opu nane epistrefi an den epestrepse idi
Pantos ego pisteuo oti o Pete Mickeal tha kani poli megali sezon fetos idietera sti euroliga.
An ton vazun na peksi k arketa mexri k proto scorer ton kano
Wilkinson
I tau elise simera tin sinergasia tis me ton Peker
Kai kala ekanan edo pou ta leme...oxi k 850.000 euro ton xrono gia ton peker
Pierce
please wilkinson γραφε με ελληνικους χαρακτηρες(επειδη εισαι παλιο μελος πιστεψα οτι θα θυμοσουν τον κανονισμο.) αν δεν μπορεις να γραψεις χρησιμοποιησε το all greek to me για να σου μετατρεπει τα γκρικλις σε ελληνικα smile.gif
azannetop
Πιθανή οκτάδα: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΚΑ, Ρεαλ, Ταου, Εφες, Μαλαγα, Μπαρτσελόνα ή Προκομ.
Wilkinson
QUOTE(pierce21 @ Oct 2 2007, 21:25 ) *
please wilkinson γραφε με ελληνικους χαρακτηρες(επειδη εισαι παλιο μελος πιστεψα οτι θα θυμοσουν τον κανονισμο.) αν δεν μπορεις να γραψεις χρησιμοποιησε το all greek to me για να σου μετατρεπει τα γκρικλις σε ελληνικα smile.gif

Ευχαριστώ pierce βεβαια και θυμόμουνα τον κανονισμό απλός δεν μπορούσα να γράψω ελληνικά και δεν ήξερα αυτό το πρόγραμμα thanx που μου το είπες
Pierce
παρακαλω smile.gif (κανει καλη δουλεια τελικα το προγραμματακι... 71.gif )
t0ny3
ρε παιδια μια ερωτηση.Ξερει κανεις γιατι η euroleague δεν διοργανωνει all star game??Θα ηταν πολυ ωραιο ενα διημερο all star weekend στα προτυπα του nba.
Green Warrior
Το διοργάνωνε κά[οτε η FIBA μέσα με τέλη '90, Ανατολή εναντίον Δύσης με βάσει τα πρωταθλήματα και όχι τις εθνικές. Είχαν πάρει μια φορά μέρος οι Γιαννάκης και Ρεντζιάς ενώ ο μόνος Έλληνας που συμμετείχε σε μόνιμη βάση ήταν ο Οικονόμου. Την τελαυταία φορά μάλιστα συμμετείχε με τη Δύση λόγω Κίντερ...
Pantel
διαγωνισμό τριπόντων είχε κερδίσει ο Φράνκι 41.gif blove.gif
Igor
Eξυπνο οντως. Καλη ιδεα. Στειλε τους ενα email.
t0ny3
ο παο ειναι το μεγαλο φαβορι.μετα ειναι η τσσκα.τωρα τα δυσκολα.οι ισπανικες ομαδες δεν ενυσχιθηκαν πολυ φετος και δυσκολα θα φτασουν στο φιναλ 4.ο ολυμπιακος δεν ξερω ενυσχιθηκε σημαντικα και πιστευω οτι θα μπει ευκολα δυσκολα στο φιναλ 4.
remali
o ΣΚΑΙ θα δείχνει όλους τους αγώνες ελληνικών ομάδων της Πέμπτης 69.gif 69.gif
άντε και όλους του χρόνου
geosider
QUOTE(remali @ Oct 17 2007, 11:34 ) *
o ΣΚΑΙ θα δείχνει όλους τους αγώνες ελληνικών ομάδων της Πέμπτης 69.gif 69.gif
άντε και όλους του χρόνου

ρε παιδιά μπας και ξέρει κανείς τί θα γίνει τελικά;
μία λένε ότι θα κλειδώσει το κανάλι και θα το βλέπουν μόνο όσοι έχουν νόβα
την άλλη λένε ότι θα μείνει κάμποσο ακόμη ανοικτό το ΣΚΑΙ

μήπως γνωρίζει κανείς πληροφορίες από μέσα; εμένα βασικά με νοιάζει για τον Άρη που παίζει να είναι και στην ελλάδα σε αυτό το κανάλι
remali
και συγκερκιμένα αν δεν αλλάξει το πρόγραμμα και δεν έχω κάνει καμιά βλακεία τα ματσ με κόκκινο θα δείξει ο ΣΚΑΙ

ΠΑΟ

1 vs Lottomatica Roma Oct. 25
2 vs Brose Baskets Nov. 01

3 at Partizan Igokea Nov. 07
4 vs AXA FC Barcelona Nov. 14
5 at Chorale Roanne Nov. 22
6 at Fenerbahce Ulker Nov. 29

7 vs Real Madrid Dec. 06
8 at Lottomatica Roma Dec. 13

9 at Brose Baskets Dec. 19
10 vs Partizan Igokea Jan. 02
11 at AXA FC Barcelona Jan. 10
12 vs Chorale Roanne Jan. 17
13 vs Fenerbahce Ulker Jan. 24

14 at Real Madrid Jan. 30

ΑΡΗΣ
1 vs Unicaja Oct. 24
2 at Le Mans Nov. 01
3 vs Cibona Nov. 07
4 at Lietuvos Rytas Nov. 14
5 vs Armani Jeans Milano Nov. 22
6 vs Efes Pilsen Nov. 28
7 at Maccabi Elite Dec. 06
8 at Unicaja Dec. 12
9 vs Le Mans Dec. 20
10 at Cibona Jan. 03
11 vs Lietuvos Rytas Jan. 09
12 at Armani Jeans Milano Jan. 16
13 at Efes Pilsen Jan. 23
14 vs Maccabi Elite Jan. 31

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 vs Tau Ceramica Oct. 25
2 at Union Olimpija Nov. 01
3 vs Virtus VidiVici Bologna Nov. 08

4 at CSKA Moscow Nov. 14
5 vs Prokom Trefl Sopot Nov. 21
6 vs Zalgiris Nov. 29
7 at Montepaschi Siena Dec. 05
8 at Tau Ceramica Dec. 12
9 vs Union Olimpija Dec. 19
10 at Virtus VidiVici Bologna Jan. 03
11 vs CSKA Moscow Jan. 10
12 at Prokom Trefl Sopot Jan. 17

13 at Zalgiris Jan. 24
14 vs Montepaschi Siena Jan. 31

ε από παο και οσφπ μόνο 5 παιχνίδια δε θα δείξει 69.gif 69.gif

εγω δεν άκουσα τπτ ότι θα κλείσει. πάντως και να κλείσει στη χειρότερη να τα πάρει η ερτ τα δικαιώματα
Pierce
QUOTE(geosider @ Oct 17 2007, 19:22 ) *
ρε παιδιά μπας και ξέρει κανείς τί θα γίνει τελικά;
μία λένε ότι θα κλειδώσει το κανάλι και θα το βλέπουν μόνο όσοι έχουν νόβα
την άλλη λένε ότι θα μείνει κάμποσο ακόμη ανοικτό το ΣΚΑΙ

μήπως γνωρίζει κανείς πληροφορίες από μέσα; εμένα βασικά με νοιάζει για τον Άρη που παίζει να είναι και στην ελλάδα σε αυτό το κανάλι

o skai μπηκε στο μπουκετο της νοβα(δηλαδη μπορεις να το βλεπεις ΚΑΙ απο εκει).
δεν εχω ακουσει πουθενα ουτε εχω διαβασει οτι θα γινει συνδρομητικο.(αλλωστε εχει χωσει τρελα λεφτα σε εμψυχο δυναμικο βλ παπαχελας ( 77.gif )). τσαμπα ανησυχεις geo smile.gif
geosider
QUOTE(pierce21 @ Oct 17 2007, 16:31 ) *
o skai μπηκε στο μπουκετο της νοβα(δηλαδη μπορεις να το βλεπεις ΚΑΙ απο εκει).
δεν εχω ακουσει πουθενα ουτε εχω διαβασει οτι θα γινει συνδρομητικο.(αλλωστε εχει χωσει τρελα λεφτα σε εμψυχο δυναμικο βλ παπαχελας ( 77.gif )). τσαμπα ανησυχεις geo smile.gif

μακάρι ρε φίλε, μακάρι
αν γίνει κανένα τέτοιο πάντως (κλείδωμα) δεν το γλιτώνω το εγκεφαλικό
saniboy
Λογικα καθε Πεμπτη θα γινεται μεταδοση ενος μονο παιχνιδιου!
Παντως γαι την ερχομενη ΟΣΦΠ-Ταου.
rchos
Λογικα καθε Πεμπτη θα γινεται μεταδοση ενος μονο παιχνιδιου!
Παντως γαι την ερχομενη ΟΣΦΠ-Ταου.

καποιος εγραψε(ρεμαλι νομιζω) οτι εστειλε στο σκαι μεηλ και του απαντησαν οτι θα δειχνουν ολα τα παιχνιδια ελληνικων ομαδων τις πεμπτες.
remali
ναι ρε να ακριβώς τι μου απάντησαν:

bball.gif bball.gif
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει όλους τους αγώνες των ελληνικών ομάδων της Πέμπτης.
Αν χρειασθείτε κάποια συμπληρωματική πληροφορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε,

bball.gif bball.gif
t0ny3
αρα θα δειχνει ολα τα ματς των ελληνικων ομαδων της πεμπτης.το λενε ξεκαθαρα στο mail.μπραβο στο σκαι.ευτυχως ρε φιλαρακι που τους εστειλες mail γιατι ειχε διαδοθει οτι θα δειχνει μονο ενα ματς.ελπιζω του χρονου να μπει και στο κολπο και η ερτ για να βλεπουμε ολα τα παιχνιδια των ελληνικων ομαδων αλλα και αλλα ματς.καιρος ηταν να γυρησει και η euroleague σε μη συνδρομητικο καναλι οπως και το ΝΒΑ.γιατι μεχρι προπερσυ τα ειχε ολα το supersport.
Igor
>Τους συμπαθω εκει στο ΣΚΑΙ. Αν και δεν ξερω τι δημοσιογραφους εχουν μου αρεσει η ιδεα να βλεπω τα ματς στο ΣΚΑΙ !
Bonzo
Ρε παιδιά θα τρελαθούμε. Τλκ ο ΠΑΟ παίζει Τετάρτη 24 ή Πέμπτη 25???Κοιτάξτεκαι αυτό....
euroleague.net
remali
δε μπορώ άλλο ρε παιδιά dry.gif dry.gif
κάθε μέρα αλλάζουνε. Πάντως δε παίζει να παίζουνε εντός Ολυμπιακός και Παο την ίδια μέρα.. Στην ίδια πόλη??? εκτός αν παίζουν άλλη ώρα.. αλλά και πάλι χλωμό .. αμα είναι θα στείλω κανα εμαιλ να ρωτήσω.

edit: έστειλα και περιμένω...τους είπα να βιαστουν torture.gif
t0ny3
σου απαντησαν????
Ginobili
Ρε παιδιά γιατί σκάτε???? Τι ψάχνετε? Την Τετάρτη παίζουμε με την Ρόμα,στις 20:45 ώρα Ελλάδας.Αυτό λέει η Ευρωλίγκα,αυτό ισχύει.Τέλος.
Και εγώ θα προτιμούσα να παίξουμε την Πέμπτη,γιατί τις Τετάρτες δεν μπορώ εκείνη την ώρα..αλλά τι να κάνουμε?
remali
QUOTE(t0ny3 @ Oct 18 2007, 20:16 ) *
σου απαντησαν????

όχι ακόμα... περιμένω 68.gif 68.gif 68.gif
t0ny3
κριμα ρε!!!!!!!!!!!τι το αλλαξαν???τωρα εγω που θα το δω???δεν ειμαι και απο αθηνα που θα το δω??Πω εχω και προπονηση 9.30.Αστο παμε για το επομενο ματς
Ginobili
QUOTE(t0ny3 @ Oct 18 2007, 18:11 ) *
κριμα ρε!!!!!!!!!!!τι το αλλαξαν???τωρα εγω που θα το δω???δεν ειμαι και απο αθηνα που θα το δω??Πω εχω και προπονηση 9.30.Αστο παμε για το επομενο ματς

Θα πας σε μια ωραία καφετέρια,θα πληρώσεις και 3-4 ευρώ να πάρεις έναν καφέ,μια σοκολάτα..μια πορτοκαλάδα..ή ό,τι τέλοσπάντων πίνεις tongue.gif ,και θα κάτσεις να το δείς στο supersport.Δεν πειράζει,μην πάς στην προπόνηση και μια φορά.Πες στον Κόουτς,ότι πρέπει να κάνεις και λίγο θεωρεία..με τις πάσες του Σάρας!! biggrin.gif
Ευτυχώς τα εντός έδρας με Μπάρτσα και Ρεάλ είναι Πέμπτες.
remali
σωστός o ginobili...
το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να πας 1 ωρα πριν να βρεις θέση.. αλλά όπως έχω πει και σε άλλο ποστ και το καφεδάκι σου πίνεις και ατμόσφαιρα έχεις και μονο 4 Εουρος πληρώνεις (εγώ που παίρνω ελληνικο μόνο 2 tongue.gif )
Ginobili
Η χρονιά δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την Eφές Πίλσεν. Πλην της πρόσφατης ήττας από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία αποτέλεσε το πρώτο πλήγμα, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Ρασάντ Ράιτ.
Ο Αμερικάνος πόιντ γκαρντ χτύπησε στο γόνατο του δεξιού ποδιού του και η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου έκανε λόγο για απουσία 15-20 ημερών. Αυτό σημαίνει πως θα χάσει την πρεμιέρα της Εφές στην Ευρωλίγκα, με αντίπαλο την Τσιμπόνα στο Ζάγκρεμπ.

Αυτός που θα αναλάβει πλέον την οργάνωση του παιχνιδιού είναι ο Εντέρ Αρσλάν.

Γιάννης Ζωιτός
Contra.gr
t0ny3
εχεις δικιο ginobili αυτο θα κανω.θα παω σε μια καφετερια.Δηλαδη οτι εκανα περισυ ολη τη χρονια.και δεν θα παω προπονηση.ευτυχως το σκαι δειχνει αρκετα παιχνιδια.
t0ny3
Τελικα την Πεμπτη 21.30 ΟΣΦΠ-ΤΑΟΥ στο ΣΚΑΙ
remali
gdi.gif gdi.gif gdi.gif
τουλάχιστον μην αλλάξουν ημερομηνία με ρεαλ και μπάρτσα...
Hakeem
H Efes παίρνει Σκούνι Πεν!
thrylos7
2007-08 Euroleague Basketball official guide

http://www.euroleague.net/news/i/16230/180/item

bball.gif Devotion... bball.gif
Igor
H CSKA σε μερικες στιγμες δειχνει ασταματητη.

Δεν καταλαβαινω τι καλο εχει αυτος ο Μπεστ της Προκομ..
tsitum
Δειχνει τους αγωνες το επισημο σαιτ της ευρωλιγκα ή σε νοβες, σουπερσπορτ κ σοπκαστ τα βλεπετε?

H CSKA σε μερικες στιγμες δειχνει ασταματητη.

Δεν καταλαβαινω τι καλο εχει αυτος ο Μπεστ της Προκομ..
Μπεστ οπως λεμε Τζορτζ Μπεστ? biggrin.gif

Πως πανε οι ελληνες κ ο Ζεβρασενκας?
Igor
Απο ΝΟΒΑ ειδα το 1ο ημιχρονο.

Ο Ζησης παιζει απιστευτα. Εχει 13 ποντους χωρις να χασει σουτ. Καλα και ο ΠΑΠ.

Ο Ζεβρασενκο ειναι ο κλασσικος Ζαβρασενκο.
tsitum
Ασχετο αλλα η εθνικη ομαδα του ευρωμπασκετ του 2007 πλην Κακιουζη προερχοταν απο 4 μονο ομαδες.
ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΤΣΣΚΑ,Ρεαλ blink.gif . ohmy.gif
Απο 4 φαβορι για φαιναλ-φορ...

Υ.Γ.1 Αντε Πασουτιν ριξε κανα ποντακι κ συ...

Υ.Γ.2 Μαντευω οτι καποιος θα ποσταρει απο λεπτο σε λεπτο ενα λινκ για να βλεπουμε live στατιστικα των αγωνων της ευρωλιγκα biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Thanks pierce.Αν κ μου βγαζει τη μια error κ την αλλη οτι server is too busy.Θα γινει καποτε
Pierce
ta links του σοπκαστ ειναι νεκρα δυστυχως.
δες εδω για το live stats της ευρωλιγκας http://live.euroleague.net/games.aspx?ig=e...NB1B9SC11578498
t0ny3
ξερεται αν θα μπορεσουμε να δουμε το παο-ρομα απο το spotcast η καποιο αλλο τετοιο προγραμμα??
rchos
o χαρισενκο ξεκινησε καλα παντως την διοργανωση!γενικα θεωρω την προκομ εναν ολυμπιακο με λιγοτερο ταλεντο οποτε δεν πιστευω να παει καλα!οσο για τσσκα τα αναμενομενα.
Ginobili
Τι γίνεται μωρέ...έχει μπλοκάρει το σάιτ της Ευρωλίγκα..και δεν μπορούμε να δούμε τα στατιστικά του αγώνα...??? Ούτε το Euroleague Challenge......
Χάιντε..χάιντεεεε..... icon_drunk.gif
D_WILL_8
Παιδιά εντάξει η ΤΣΣΚΑ πολύ καλή όπως αναμενόταν άλλωστε αλλά δε νομίζεται οτί υστερεί στη front line σε σχέση με Ολυμπιακό και ΠΑΟ... Για μένα πραγματικά καλός είναι μόνο ο Σμόντις.. Ο Άντερσεν απλά καλός τον Ζεβροσένκο δεν τον είχα ποτέ σε εκτίμηση(αν και τον διάλεξα στο φανταζι) και ο Γκόρι όχι ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει σε Αμερικάνο.. Περιφέρεια υπερπλήρης πάντως..
Πολυ καλοί Παπαλουκάς,Ζήσης 41.gif 77.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.