Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Washington Wizards
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
jasonick
Washington Wizards




Click to view attachment


Bubble team?




Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 43-39
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:Bradley Beal 22,6 - John Wall 19,4 - Otto Porter 14,7
Ριμπάουντ:Marcin Gortat 7,6 - Otto Porter 6,4 - Markieff Morris 5,6
Ασσίστ: John Wall 9,6 - Bradley Beal 4,5 - Tomas Satoransky 3,9

Πιθανή 5άδα:

PG:John Wall SG:Bradley Beal SF:Otto Porter
PF:Markieff Morris C:Dwight Howard


Πάγκος:
PG’s: Tomas Satoransky, Chasson Randle
SG’s: Austin Rivers, Jodie Meeks
SF’s: Kelly Oubre, Troy Brown Jr.
PF’s: Jeff Green, Jason Smith, Devin Robinson
C’s: Ian Mahinmi, Lavoy Allen, Thomas Bryant

Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Troy Brown (Oregon), Thomas Bryant (LA Lakers), Chris Chiozza (Florida), Jeff Green (Cleveland), Dwight Howard (Charlotte), Austin Rivers (LA Clippers)

Draft Picks: Troy Brown Jr. (#15, Πρώτος Γύρος) - Issuf Sanon (#44, Δεύτερος Γύρος)

Έφυγαν: Tim Frazier, Marcin Gortat (LA Clippers), Ty Lawson, Chris McCullough, Ramon Sessions (LA Clippers), Mike Scott (LA Clippers)

Προπονητής:
Scott Brooks
Meh.

Σχόλιο:
Κακή χρονιά αυτή που μας πέρασε με πολύ γκρίνια και μέτρια αποτελέσματα. Φημολογείται ότι οι δύο σταρ της ομάδας δεν τα πάνε καλά ενώ και ο Gortat δεν είχε καλή σχέση με τον Wall και τον είχε κατηγορήσει έμμεσα ως ατομιστή. Ο Πολωνός αποχώρησε και την θέση του βασικού σέντερ θα πάρει ο Howard. Έτσι φτιάχνεις τα αποδυτήρια. tongue.gif Η κριτική του Gortat είχε μία βάση αφού ο Wall -και λόγω τραυματισμών- είχε μία πεσμένη χρονιά για τα δεδομένα του. Αν αναλογιστούμε ότι υπέγραψε το σούπερμαξ συμβόλαιο (38+ εκ. το χρόνο μέχρι το 2023) όπου θα ξεκινήσει το 2019 και με δεδομένο τους τραυματισμούς που βγάζει είναι ένα θέμα που μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο για τους Μάγους.

Η αρχική 5άδα παραμένει μία από τις καλύτερες του NBA, ειδικά στο επιθετικό σκέλος. Ο Beal μπορεί να εκτελέσει από παντού, ο Wall οργανώνει και σκοράρει, ο Porter παραείναι καλός για 3η επιθετική λύση. Πέρσυ υπέγραψε max συμβόλαιο και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του θα ήθελε μεγαλύτερη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι για να δικαιολογήσει τέτοιο συμβόλαιο. Τα επιθετικά νούμερα μπορεί να μην εντυπωσιάζουν αλλά μπορεί εύκολα να ειπωθεί ότι ο Brooks δεν τον εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Με τον Oubre να μπαίνει στην τελευταία χρονιά του ρούκι συμβολαίου του, και με τα λεφτά που δεν υπάρχουν, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστεί το FO την ανανέωση του.

Το βάθος του πάγκου ήταν διαχρονικά ένα πρόβλημα και φέτος θα προσπαθήσει ο Oubre με την ενέργεια που βγάζει και οι Rivers, Green δίνοντας σκορ να βοηθήσουν την ομάδα τους. Στα χαρτιά φαίνεται ότι έχουν τον καλύτερο πάγκο εδώ και χρόνια. Όχι ότι λέει απαραίτητα κάτι αυτό δλδ. tongue.gif Η επιλογή του Brown στο draft είχε ενδιαφέρον αλλά λόγω έλλειψης σταθερού σουτ δεν αναμένεται να πάρει πολύ χρόνο στη ρούκι χρονιά του.

Πρόβλεψη: 45 νίκες
Conference rank: 7
benchwarmer
Μπορεί ίσως κάποιος που να τους παρακολουθεί εκτενέστερα να εξηγήσει πώς έχουν καταφέρει μέσα σε 2 χρόνια, έχοντας τον ίδιο προπονητή και το ίδιο πάνω-κάτω ρόστερ (με τους σταρ μάλιστα της ομάδας να είναι σε ηλικία που να μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο) να έχουν αυτήν την καθίζηση?
Zephyr
QUOTE(benchwarmer @ Nov 10 2018, 20:53 ) *
Μπορεί ίσως κάποιος που να τους παρακολουθεί εκτενέστερα να εξηγήσει πώς έχουν καταφέρει μέσα σε 2 χρόνια, έχοντας τον ίδιο προπονητή και το ίδιο πάνω-κάτω ρόστερ (με τους σταρ μάλιστα της ομάδας να είναι σε ηλικία που να μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο) να έχουν αυτήν την καθίζηση?


Κόψε φάτσες, δες τι γράφουν στα twitter κλπ και βγάλε συμπέρασμα biggrin.gif . Ομάδα που κανονικά έπρεπε να παίζει τελικούς Ανατολής τα τελευταία 4 χρόνια, θες λόγω τραυματισμών, θες λόγω μαζεμένων προβληματικών χαρακτήρων και ανεπαρκούς προπονητή, έχουν γίνει οι απόλυτοι underachievers. Τους παρακολουθούσα χρόνια, αλλά εδώ και 2 σεζόν με έχουν κουράσει αφάνταστα σε σημείο που δεν ασχολούμαι καν.
ΥΓ. Έχεις τον Wall που τρώγεται με τα ρούχα του και δεν θέλει να βλέπει τον Μπιλ, του κολλάς δίπλα τον Μαρκιφ τον Μόρρις και επειδή δεν είναι αρκετό πετάς και ένα Dwight έτσι για να γίνουν τα αποδυτήρια Σαράγιεβο tongue.gif Τον καιρό που τραβούσαν γκάνια ο Αρίνας κ ο Κρίτερτον παίζει να είχαν καλύτερο κλίμα απότι τώρα.
RipCity
Βασικά ο Brooks γιατί είναι ακόμη προπονητής? Εντάξει τους παίκτες με τα τραγικά συμβόλαια δεν μπορείς να τα αλλάξεις (ομάδα με 3 μαξ που είναι οριακά για 8άδα Ανατολής LOL), αλλά τον ανεπαρκή στον πάγκο τι τον κρατάς?
aegeansheed
Τους πήρε 3 χρόνια, αλλά το κατάλαβαν τελικά.
QUOTE
According to ESPN's Adrian Wojnarowski, every player on the Wizards "is available to discuss in trade scenarios."

This even includes John Wall and Bradley Beal with the team in disarray. Woj adds that Washington's preference is reshape the team around Wall and Beal and to use a package of Otto Porter and Kelly Oubre to bring in a third star, but those guys have "fetched minimal interest on the market."


Pierce
Μου θυμίζουν την Ατλάντα 2007-2010. Καλή ομάδα, μπορεί να σου βάλει δύσκολα στα play offs (αν ταιριάξει και το match up), αλλά δεν είναι για μακρυά. Όντως , πολύ τους πήρε.
reignman
Ποιος θα παρει wall που απο του χρονου αρχιζει το 40κατι εκ ανα χρονο συμβολαιο?

Ποιος θα παρει Πορτερ που εχει συμβολαιο all star και ειναι borderline starter (stats wise) ?

Πρωτα στελνεις τον GM Ernie για βρουβες (15 χρόνια με καμία 50+ χρονιά και με μόνο draft που εγινε all star τον wall... τον λες και εναν απο τους εγκληματιες εκει εξω)

Καπακια στελνεις τον Brooks.
aegeansheed
QUOTE
Shams Charania

Επαληθευμένος λογαριασμός
@ShamsCharania

Sources on @TheAthleticNBA @WatchStadium: The Washington Wizards had a volatile practice within recent days, with verbal altercations among players and an exasperated Bradley Beal saying toward team officials: "I've been dealing with this for seven years."


θεϊκό σχόλιο πιο κάτω:
QUOTE
Mateusz Babiarz

@matbabiarz
1 λεπ.πριν από 1 λεπτό

Then Wall took a team od 3rd stringers and both teams couldn’t make a basket for 12 minutes.
24.gif
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1064634151884779520
SG3ptshooter
QUOTE
Washington, D.C. – Wizards guard John Wall will undergo surgery to repair a ruptured left Achilles tendon. The procedure, which has yet to be scheduled, will be performed by Dr. Robert Anderson in Green Bay, WI. Wall is expected to return to full basketball activity in approximately 12 months from the time of the surgery.

Wall had developed an infection in the incision from initial surgery on Jan. 8...


https://www.nba.com/wizards/john-wall-injury-update-2-5-2019

1. 12 μήνες πρακτικά σημαίνει πως χάνει και τη σεζόν 2019-20. Έχει συμβόλαιο ως το 2023. Wizards όχι tank, blitzkrieg.

2. Και οι δύο Redskins που έκαναν σοβαρή επέμβαση φέτος καταστράφηκαν από περαιτέρω χειρουργεία λόγω μολύνσεων, τι σκατά γίνεται εκεί πέρα...
SG3ptshooter


10/10 δίποντα Jabariδης...
aegeansheed
Νομίζω ο Bortis έχει σχεδόν κερδίσει πρόταση από τους Wizards το καλοκαίρι. Μεταφράζεται κι από την είσοδό του στη βασική 5άδα στα τελευταία ματς, αλλά κι από τη θετική και αυξανόμενη τιμή στον λόγο "αποδοτικότητα προς χρόνο προσαρμογής" στατιστικά. Αν αυτό είναι το ένα, το άλλο κερδισμένο στοίχημα είναι σίγουρα ο Σάτωρ. Ακόμα καλύτερος από πέρυσι, αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είναι starter ακόμα και στο 85% των ομάδων. Σκυλίσια άμυνα και φοβερή φυσική κατάσταση στο τελευταίο δίλεπτο ενός αγώνα, έχοντας παίξει κοντά στα 40 στη βραδιά, μάρκαρε μέχρι και post ενέργειες ψηλότερων και δυνατότερων αντιπάλων, είχε σωστότατες επιλογές και κινήσεις. Είναι η μέρα με τη νύχτα το year by year του στο ΝΒΑ ως τώρα, η χαρακτηριστική ευθεία που έχει ξεπεράσει τον άξονα Χ από καιρό και τείνει στο άπειρο. Παράλληλα με αυτό μια καλή ευκαιρία στο Grunfeld και τον Brooks να διαπιστώσουν ότι υπάρχει ζωή και χωρίς τον Wall.
aegeansheed
QUOTE(aegeansheed @ Mar 9 2019, 14:22 ) *
Παράλληλα με αυτό μια καλή ευκαιρία στο Grunfeld και τον Brooks να διαπιστώσουν ότι υπάρχει ζωή και χωρίς τον Wall.


Λίγο μπαγιάτικο, αλλά σχετικό.
QUOTE
@EliasSports
Mar 16
Bradley Beal has scored 40 points in each of his last two games. Over the last 20 years, only two other @WashWizards players had 40-or-more points in consecutive games: Michael Jordan (two such streaks in 2001-02 season) and Gilbert Arenas (once in 2005-06 season).

Το πιστεύω από πέρυσι ήδη, δεν το φωνάζω επειδή θα το θεωρούσα ασέβεια προς την αξία του Wall. Ο Beal είναι αυτή τη στιγμή ο franchise player των Wizards, αυτός που πρέπει να κρατήσουν οι Wizards ακόμα κι αν χρειαστεί να φύγουν όλοι οι άλλοι.

Είχε και ένα ωραίο regular game tying δίποντο με τους Bulls, που περασε "έτσι". Ωραίο λόγω υπομονής, ομαδικότητας και ψυχραιμίας. Το ρίχνω:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.