Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΓΟΥΝΤΣ Η ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Μονο ετσι μπορουσαν να παρουν το χρυσο.

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp...2008&cid=13
apkat
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 28 2008, 15:36 ) *
Μονο ετσι μπορουσαν να παρουν το χρυσο.

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp...2008&cid=13


Αυτο με την συγκριση Γουντς- Τσιλντρες τι σχεση εχει;;
PARISINOS
QUOTE(Consultant @ Dec 28 2008, 13:40 ) *
Σαφως και ειναι καλυτερος σε ολα ο Τσιλντρες και ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι ειναι η συγκριτικη μας διαφορα σε σχεση με τις αλλες ομαδες.Ειναι καλυτερος απο ολα τα Ευρωπαικα τριαρια.Δηλαδη αν δεν κανει τη διαφορα αυτος ποιος τη κανει;O Περπερογλου;(με το συμπαθειο για τον ελπιδοφορο νεο)

Το οτι δεν παιζει ομαδικη αμυνα ποιος το ειπε αυτο;Που το ειδε;Οχι απλα παιζει,ειναι και ενας μινι Διαμαντιδης.Να κανουμε τη διακριση..Εχει κορυφαια συμμετοχη σε ολες τις αμυντικες κατηγοριες ομαδικης αμυνας: Aμυντ ριμπαουντ,κλεψιματα,ταπες..Καθαρα πραγματα


Απο τον περπερογλου προφανως και ειναι καλυτερος. Απο τον σισκαουσκας ομως μεχρι στιγμης ειναι ΠΟΛΥ χειροτερος.

Γενικα μεχρι στιγμης δειχνει να ειναι παιχτης μονοπλευρος επιθετικα , αρα δεν κανει για ηγετης ομαδος που θελει να παρει ευρωλιγκα. Οπως για τον ιδιο λογο δεν κανει ουτε ο σπανουλης , αλλα ουτε και ο τονυ παρκερ. Οσο καλος και να εισαι, στην ευρωπη ΖΕΙΣ και ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ με το σουτ.
Οταν περιπου το 80 τις εκατο των ποντων μιας ομαδας κορυφης στην ευρωπη μπαινουν ειτε με σουτ απο τα 4 μετρα και πανω ειτε με βολες, δεν μπορει η ηγετης σου να σουταρει με 9 τις εκατο στα τριποντα και 56 στις βολες. Νομοτελειακα θα χασεις.

Στην ευρωπη γενικα παιχτης που στηριζεται στο ντραιβ δεν κανει για ηγετης. Μππρει να ειναι μια καλη 3 λυση επιθετικα , αλλα ως εκει. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΟΙ.

Τωρα για την ομαδικη αμυνα, διαφωνω. Και ο φωτσης στον ΠΑΟ ειναι απο τους πρωτους σε ριμπαουντ, ταπες, και κλεψιματα, δεν σημαινει οτι παιζει καλη ομαδικη αμυνα.

Ο διαμαντιδης ειναι κορυφη σε αυτο το τομεα, ανεξαρτητως στατιστικων. Ακομα και σε ματς που δεν κανει κλεψιματα και δεν παιρνει ριμπαουντ, η αμυνα του κανει τη διαφορα.

Επαναλαμβανω , ο τσιλντρες ειναι πολυ καλος παιχτης. Ωστοσο οσοι λετε να χτιστει ο ΟΣΦΠ γυρο του, με Isolation και τετοια, κανετε λαθος. Αν γινει τετοιο πραγμα , ο τσιλντρες μεν θα εχει πολυ καλυτερα στατιστικα, ο ΟΣΦΠ ομως θα ειναι καταδικασμενος.

Μια χαρα σρησιμοποιειται ο τσιλι αυτη τη στιγμη, ως δευτερη, τριτη λυση. Πρωτη λυση πρεπει να ειναι το ΣΥΣΤΗΜΑ. Και αυτη τη στιγμη δεν δειχνει να υπαρχει. ΚΑι γι αυτο φταιει ο γιαννακης.

Το ελεγα και το καλοκαιρι με την εθνικη. Καλος χρυσος ο γιαννακης, αλλη επιθετικα συστηματα δεν κατεχει. Τουλαχιστον οχι οσα κατεχουν αλλοι ανταγωνιστες του. Ενα συστημα που να βγαζει σουτερ ελευθερους δεν εχω δει, οσα χρονια βλεπω εθνικη.
Βεβαια τοτε οταν τα λεγαμε ειμασταν εμπαθεις , επειδη δεν γουσταραμε την επιλογη του να παει στον ΟΣΦΠ.

Αυτη τη στιγμη κατα τη γνωμη μου , ο ΟΣΦΠ απο πλευρας ροστερ δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο ΠΑΟ, Μπαρτσα , ΤΣΣΚΑ...
Και κορυφαιο πλευ μεικερ εχει, και κορυφαιους ψηλους, και καλο τριαρι και δυαρι. Λιγο στο σουτ υστερει , αλλα μεχρι και εκει δεν ειναι κακος με γκριρ και χαλπεριν.

Αλλα φταιει λοιπον και κολλαει στα δυσκολα αυτη η ομαδα και σιγουρα δεν ειναι ο τσιλι.
σιγουρα ο τσλιντρες δεν ειναι σισκαουσκας, αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα.
Anaz
Σε γενικες γραμμες συμφωνω σε ολα με τον Παρισινο οσων αφορα τον Τσιλι. Εξαλλου εχω εκφρασει την αποψη μου προ πολλου. Στο μονο που πρεπει να σε διορθωσω ειναι σε αυτο:
QUOTE
56 στις βολες
Γενικα ειναι σχετικα καλος σουτερ απο την βολη ο Τσιλι. Το 56% στην Ευρωλίγκα ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο. Στην Ελλαδα σουταρει με 77% και συνολικα φετος εχει 70%. Και δεν νομιζω οτι εχει καμμια διαφορα αναμεσα σε Ελλαδα και Ευρωπη, οταν συζηταμε ειδικα για ελευθερες βολες. Στο δε ΝΒΑ εξαλλου ειχε 80%. wink.gif

Να προσθεσω σε αυτο που λεει ο Παρισινος οτι ιδιαιτερα για τους παιχτες που στηριζουν το ντραιβ τους περισσοτερο στα αθλητικοσωματικα προσοντα τους, και λιγοτερο στην ντριμπλα, ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρεθουν χωροι στην Ευρωπη.
Ο Τσιλντρες λοιπον οταν μιλαμε για isolation plays (απο την κορυφη) μειονεκτει σαφως για τα Ευρωπαικα δεδομενα κατα τη γνωμη μου ΚΑΙ του Σπανουλη που αναφερθηκε, γιατι δεν διαθετει ουτε την ντριμπλα ουτε την πασα (ουτε το σουτ) του Βασιλη.
Ο Τσιλντρες ειναι ασταματητος (και ο καλυτερος βεβαιως της Ευρωπης σε αυτο το κομματι) σε ανοιχτο γηπεδο, ή σε σετ επιθεσεις οταν παρει την μπαλα ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ή οταν βρει χωρο μετα απο καποιο σκριν να πατησει δυνατα. Στην δημιουργια υστερει.
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Dec 29 2008, 06:59 ) *
Σε γενικες γραμμες συμφωνω σε ολα με τον Παρισινο οσων αφορα τον Τσιλι. Εξαλλου εχω εκφρασει την αποψη μου προ πολλου. Στο μονο που πρεπει να σε διορθωσω ειναι σε αυτο: Γενικα ειναι σχετικα καλος σουτερ απο την βολη ο Τσιλι. Το 56% στην Ευρωλίγκα ΔΕΝ ειναι αντιπροσωπευτικο. Στην Ελλαδα σουταρει με 77% και συνολικα φετος εχει 70%. Και δεν νομιζω οτι εχει καμμια διαφορα αναμεσα σε Ελλαδα και Ευρωπη, οταν συζηταμε ειδικα για ελευθερες βολες. Στο δε ΝΒΑ εξαλλου ειχε 80%. wink.gif


Καλα με το 56 και 9 προφανεστατα και υπερεβαλλα λιγο...
Βεβαιως και δεν ειναι αντιπροσοπευτικο ουτε το 56, ουτε το 9.

Καπου γυρο στο 70 και 30 βρισκετε η αληθεια.

Ωστοσο το νοημα των οσων ειπα , δεν αλλαζει. Στην ευρωπη κερδιζει το ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΑΝΤΑ. Ποτε δεν κερδιζουν οι μπουκες, τα ντραιβ, και τα καρφωματα.

Ομαδα που στηριζεται σε isolation και ντραιβ ως κυριο συστημα ειναι καταδικασμενη.

Το προσπαθησε η λεγομενη ΝΤΡΙΜ ΤΙΜ , και μεχρι και αυτη με τα καλυτερα υλικα του ειδους (ειχε στις ταξεις της του καλυτερους μπουκαδορους του πλανητη, πολυ καλυτερους και απο τον τσιλι, και απο τον σπαν και απο οποιονδηποτε παιζει ευρωπη) , χρειαστηκε 8 χρονια και να φτυσει αιμα, για να φτασει κορυφη.

ΞΑΝΑΛΕΩ λοιπον, το μεγαλυτερο προβλημα του ΟΣΦΠ ειναι ο γιαννακης ( κατα τη γνωμη μου παντα). Καλος χρυσος, αλλα δεν κανει για τοσο μεγαλη ομαδα.

Η ομαδα και ευρωπαιο ηγετη , ικανο να διευθηνει την ομαδα εχει (παπαλουκα), και καλους ψηλους ( σοφο, μπουρουσης, βουισιτς), και καλα 2αρο-3αρια ( γκριρ-τσιλι). Ενα πραγμα δεν δειχνει να εχει. Συστημα και προσανατολσμο.

Και γι αυτο μονο ενας μπορει να φταιει.

Τωρα ολα αυτα δεν σημαινουν οτι ο ΟΣΦΠ μεχρι και ετσι δεν μπορει να παρει τιτλο. Μεχρι και τους τρεις τιτλους μπορει να κατακτησει.
Ωστοσο και να τους παρει , θα προκειται για τυχη. Περισσοτερο βασιζεται αυτη τη στιγμη ο γιαννακης στο ατομικο ταλεντο και εμπνευσεις των παιχταραδων που τουφερε ο αγγελοπουλος και στο να πετυχει την ΤΣΣΚΑ η τη Μπαρτσα σε κακη μερα , παρα στη δικη του τη δουλεια.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Βλεπω ολοι στα λογια μου ερχεστε σιγα-σιγα 19.gif 19.gif 19.gif
spysta
Aν ηξερε Ελληνικα ο Τσιλντρες και εβλεπε αυτο το τοπικ ,απο την αγανακτηση, θα βαραγε το κεφαλι του στην οθονη του υπολογιστη .. smile.gif



ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(spysta @ Dec 29 2008, 20:33 ) *
Aν ηξερε Ελληνικα ο Τσιλντρες και εβλεπε αυτο το τοπικ ,απο την αγανακτηση, θα βαραγε το κεφαλι του στην οθονη του υπολογιστη .. smile.gif

Πιο πιθανο ειναι να ψηφιζε τον Γουντς.
spysta
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 29 2008, 19:40 ) *
Πιο πιθανο ειναι να ψηφιζε τον Γουντς.

Aφου πρωτα ειχε παθει διασειση απο το πολυ χτυπημα και δεν καταλαβαινε τι εγραφε rolleyes.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(spysta @ Dec 29 2008, 21:52 ) *
Aφου πρωτα ειχε παθει διασειση απο το πολυ χτυπημα και δεν καταλαβαινε τι εγραφε rolleyes.gif

Απο το χτυπημα δεν θα παθαινε τιποτα.
Το μαλλι θα απορροφουσε την προσκρουση.
T.W.Is.M.
Ωραιο θεμα διαλεξα για πρωτο ποστ...
Μπερδευτηκα λιγο με οσα διαβασα. Σε τι πρεπει να τους συγκρινω? Στο ποιον θεωρω καλυτερο παιχτη γενικα? Στο ποιον θεωρω καλυτερο για τον Ολυμπιακο και το ευρωπαικο μπασκετ? Στο ποιον θα επαιρνα στον Ολυμπιακο αν ηταν στο χερι μου?
Λοιπον καλυτερο παιχτη θεωρω τον Τσιλντρες.
Καταλληλοτερο για το ευρωπαικο μπασκετ θεωρω το Γουντς.
Στον Ολυμπιακο θα κρατουσα το Γουντς.

Για μενα ο Τσιλντρες υποαποδιδει στην Ευρωπη και ακομα περισσοτερο στην Ελλαδα και στον Ολυμπιακο του Γιαννακη. Παιχτης που δε σουταρει καλα δυσκολευεται στο ευρωπαικο μπασκετ, ειδικα οταν δεν εχει τη μεγαλη δημιουργικη ικανοτητα. Ειναι καλυτερος στους περισσοτερους τομεις του παιχνιδιου. Ομως σε πολλους απ τους τομεις που υπερεχει του Γουντς ειτε ειναι κι οι δυο μετριοι(αρα δεν εχουν μεγαλη επιδραση στο παιχνιδι της ομαδας) ειτε ειναι λιγοτερο σημαντικοι απ αυτους που υπερεχει ο Γουντς. Στην καταλληλη ομαδα ο Τσιλντρες θα μπορουσε να αποδωσει πολυ καλυτερα απ το Γουντς, ακομα και στην Ευρωπη.
Τελος στον Ολυμπιακο θα κρατουσα το Γουντς για 2 λογους. Πρωτον γιατι δεν πιστευω οτι ο Τσιλντρες ειναι αυτο που χρειαζεται ο Ολυμπιακος. Η ομαδα θελει εναν παιχτη με περισσοτερα ηγετικα χαρακτηριστικα που να μπορει να παρει την ομαδα πανω του και να δωσει το κατι παραπανω κυριως επιθετικα. Οχι οτι ο Γουντς εχει αυτα τα χαρακτηριστικα, αλλα ακομα και μεσα στην ασταθεια του υπαρχουν παιχνιδια που εδινε το κατι παραπανω. Αυτο δεν το εχω δει ακομα απο τον Τσιλντρες. Ο δευτερος λογος ειναι η σχεση αποδοσης προς χρηματα. Ο Τσιλντρες παιρνει σχεδον 5,5 φορες περισσοτερα χρηματα απο τον Γουντς. Δεν εχει ομως 5,5 φορες μεγαλυτερη προσφορα για αυτα που χρειαζεται η ομαδα. Μπορει να μη βαζω αυτα τα λεφτα απο την τσεπη μου και γι αυτο να μη με απασχολει, ομως οταν σκεφτομαι οτι τα 3,4 εκατομμυρια παραπανω που δινονται στον Τσιλντρες ειναι 2 συμβολαια ακομα(1 καλυτερος pf απο τον Ερτσεγκ και 1 πλει μεικερ ακομα) ή εστω 1 συμβολαιο παιχτη που δεν ηταν ελευθερος+την αποζημιωση της ομαδας του(πχ εναν παιχτη με ονομα σαν να ναι Σερβος αλλα δεν ειναι απο μια ομαδα που φοραει πρασινα... wink.gif ), τοτε το σκεφτομαι και αυτο και παιζει ρολο στην επιλογη μου.
Consultant
Δεν νομιζω οτι υπαρχει συνδεση του σουτ με την αποτελεσματικοτητα ενος παιχτη.Δηλαδη ο Μποντιρογκα ειχε σουταρα;Σαφως και οχι..Ενταξει,καλυτερο σουτ ειχε αλλα καλυτερη μηχανικη σουτ οχι!!

Αλλα και καλυτερο σουτ να ειχε ο Τσιλντρες,θα προτιμουσα να προσπαθει ολη την ωρα να καρφωνει η να περναει τον αντιπαλο και να πετυχαινει lay up.Γιατι να το ρισκαρει με τριποντα δηλαδη ενω εχει 65% ποσοστο ευστοχιας στα διποντα;;;;

Ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει αναγκη απο ηγετες,εχει τον Παπαλουκα που ειναι ο απολυτος ηγετης και σαν μελλοντικος ηγετης διαφαινεται ο Μπουρουσης.Δεν εχουμε αναγκη απο ηγετη-σκορερ σε καμμια περιπτωση.Ο Παπαλουκας οταν θα ερθουν τα δυσκολα θα αποσβεσει τα 3 εκατ.

Οσον αφορα τα χρηματα,δεν ευσταθει πουθενα οτι τα 4,5 εκατ ευρω θα πηγαιναν καπου αλλου.Δεν θα πηγαιναν πουθενα!Θα ειχαμε μπατζετ οσο εχουμε - τα λεφτα του Τσιλντρες.Ο Αγγελοπουλος εδωσε αυτα τα λεφτα για πολλους λογους οπως για να γινει γνωστος ο Ολυμπιακος στην Αμερικη,για να γινει ο ιδιος γνωστος,για να αποκτησει η ομαδα 15 χορηγους (το κυριοτερο),για να πληρωσει λιγοτερα χρηματα για μελλοντικους Τσιλντρες,για να εμπιστευονται οικονομικα τον Ολυμπιακο ως φερεγγυα ομαδα and so on and so forth...


Εχουμε εναν παιχτη που μπορει να βοηθησει σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου και να αποτελεσει το background της ανωτεροτητας μας σε σχεση με τις αλλες ομαδες.Aντι για να κλαιγομαστε οτι δεν εχει σουτ καλυτερα θα ειναι να τον χρησιμοποιησουμε ετσι ωστε να κατακτησουμε τους στοχους μας..


Ο Τσιλντρες δεν ειναι ηγετης - σκορερ και πολλοι μπερδευονται επειδη παιρνει πολλα λεφτα..
Igor
QUOTE(Consultant @ Jan 3 2009, 02:38 ) *
Δεν νομιζω οτι υπαρχει συνδεση του σουτ με την αποτελεσματικοτητα ενος παιχτη.Δηλαδη ο Μποντιρογκα ειχε σουταρα;Σαφως και οχι..Ενταξει,καλυτερο σουτ ειχε αλλα καλυτερη μηχανικη σουτ οχι!!

Αλλα και καλυτερο σουτ να ειχε ο Τσιλντρες,θα προτιμουσα να προσπαθει ολη την ωρα να καρφωνει η να περναει τον αντιπαλο και να πετυχαινει lay up.Γιατι να το ρισκαρει με τριποντα δηλαδη ενω εχει 65% ποσοστο ευστοχιας στα διποντα;;;;

Ο Ολυμπιακος φετος δεν εχει αναγκη απο ηγετες,εχει τον Παπαλουκα που ειναι ο απολυτος ηγετης και σαν μελλοντικος ηγετης διαφαινεται ο Μπουρουσης.Δεν εχουμε αναγκη απο ηγετη-σκορερ σε καμμια περιπτωση.Ο Παπαλουκας οταν θα ερθουν τα δυσκολα θα αποσβεσει τα 3 εκατ.

Οσον αφορα τα χρηματα,δεν ευσταθει πουθενα οτι τα 4,5 εκατ ευρω θα πηγαιναν καπου αλλου.Δεν θα πηγαιναν πουθενα!Θα ειχαμε μπατζετ οσο εχουμε - τα λεφτα του Τσιλντρες.Ο Αγγελοπουλος εδωσε αυτα τα λεφτα για πολλους λογους οπως για να γινει γνωστος ο Ολυμπιακος στην Αμερικη,για να γινει ο ιδιος γνωστος,για να αποκτησει η ομαδα 15 χορηγους (το κυριοτερο),για να πληρωσει λιγοτερα χρηματα για μελλοντικους Τσιλντρες,για να εμπιστευονται οικονομικα τον Ολυμπιακο ως φερεγγυα ομαδα and so on and so forth...


Εχουμε εναν παιχτη που μπορει να βοηθησει σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου και να αποτελεσει το background της ανωτεροτητας μας σε σχεση με τις αλλες ομαδες.Aντι για να κλαιγομαστε οτι δεν εχει σουτ καλυτερα θα ειναι να τον χρησιμοποιησουμε ετσι ωστε να κατακτησουμε τους στοχους μας..


Ο Τσιλντρες δεν ειναι ηγετης - σκορερ και πολλοι μπερδευονται επειδη παιρνει πολλα λεφτα..


QUOTE
.Δεν εχουμε αναγκη απο ηγετη-σκορερ σε καμμια περιπτωση.Ο Παπαλουκας οταν θα ερθουν τα δυσκολα θα αποσβεσει τα 3 εκατ.

Hγετης-Σκορερ ο Παπαλουκας ????????????
Ωπα, κατσε...
Ποτε ηταν σκορερ ο Παπαλουκας ?


QUOTE
Αλλα και καλυτερο σουτ να ειχε ο Τσιλντρες,θα προτιμουσα να προσπαθει ολη την ωρα να καρφωνει η να περναει τον αντιπαλο και να πετυχαινει lay up.Γιατι να το ρισκαρει με τριποντα δηλαδη ενω εχει 65% ποσοστο ευστοχιας στα διποντα;;;;


Ναι με την Καβαλα, τα Τρικαλα και την Αρμανι Μιλανο μπορει να καρφωνει συνεχεια. Οταν παιζει κοντρα σε μεγαλες ομαδες οπως ο Παναθηναικος, η ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσα μεχρι και Μαλαγα αυτα δεν μπορει να τα κανει. Θα βαλει 8,9,10 ποντους με το ζορι.



Για να πω την αποψη μου: Δεν θεωρω τον Τσιλντρες κακο παιχτη. Και αν τον συγκρινω με τα δικα μας 3αρια θατον προτιμουσα. Αυτο βεβαια δεν ειναι και τεραστια τιμη για τον Τσιλι αφου τα δικα μας 3αρια ειναι μετριοι παιχτες.
Παρολ'αυτα θεωρω οτι ο Ολυμπιακος εκανε λαθος που εδωσε τοσα λεφτα για τον συγκεκριμενο παιχτη.
- Θα μου πειτε, εσυ τι εισαι λογιστης να λογαριαζεις ποσα παιρνει ο καθενας ??
- Οχι, αλλα θεωρω οτι με τοσα λεφτα θα μπορουσε ο ΟΣΦΠ να χτυπησει κατι καλυτερο ή τουλαχιστον ισο + να φερει καποιους καλυτερους παιχτες απο τους φετινους που αποκτηθηκαν (κυριως στη θεση 4)
canavaro6
Πιστευω Γουντς.Πιο σταθερος καλυτερο σουτ και παιζει με παθος.Οσο για το αλμα ειναι ιδιο με του Τσιλντρες!
Gravedigger
QUOTE (canavaro6 @ Feb 13 2009, 18:31 ) *
Πιστευω Γουντς.Πιο σταθερος καλυτερο σουτ και παιζει με παθος.Οσο για το αλμα ειναι ιδιο με του Τσιλντρες!

Με πάθος ο Woods??? blink.gif Στο μόνο σημείο που παθιαζόταν ήταν όταν έκανε φούσκες η έριχνε μπουνίδια! tongue.gif
Bonzo
Για να μη σχολιάσουμε τη σταθερότητα...
Δε θέλω να προσβάλω κανένα αλλά μερικοί από τα πσοτ τους φαίνεται σα να ξεκίνησαν φετος να βλέπουν τον Ολυμπιακό και να άκουσαν για το "θρυλικό" Woods από τον αντίστοιχο Λύκο της παρέας τους. Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει κάποιος αλλά σαφώς προτιμώ τον πιο αξιόπιστο Childress που τουλάχιστον και στη κακή του μέρα είναι φιλότιμος και καλός αμυντικά.
Air and King
Ο Γουντς υπαρχει στον μπασκετικο κοσμο μονο ως ταλεντο.Σαν παιχτης δεν υπαρχει οσο σκληρο και να ακουγεται.Ο Τσιλντρες ειναι καλυτερος σε μια overall συγκριση,δουλευει και ειναι καλος χαρακτηρας σε σχεση με τον Γουντς.
apkat
QUOTE(Air and King @ Feb 13 2009, 23:50 ) *
Ο Γουντς υπαρχει στον μπασκετικο κοσμο μονο ως ταλεντο.Σαν παιχτης δεν υπαρχει οσο σκληρο και να ακουγεται.Ο Τσιλντρες ειναι καλυτερος σε μια overall συγκριση,δουλευει και ειναι καλος χαρακτηρας σε σχεση με τον Γουντς.


Παντως η απουσια του Τσιλι εδειξε ποσο απαραιτητος ηταν στην ομαδα και ποσες δουλειες εκανε με τον πιο εμφατικο τροπο ακομα και σε αυτους που δεν το εβλεπαν.Μονο πιθανον η απουσια του Παπαλουκα να στοιχιζε παραπανω αν και δεν ειμαι και σιγουρος..

Για την συγκριση εχω ξαναπει την γνωμη μου οποτε ας μην επαναλαμβανομαι..Ο Τσιλι αυτην την στιγμη ειναι ευκολα στα τοπ 3 τριαρια της διοργανωσης..
Anaz
QUOTE
Για την συγκριση εχω ξαναπει την γνωμη μου οποτε ας μην επαναλαμβανομαι..Ο Τσιλι αυτην την στιγμη ειναι ευκολα στα τοπ 3 τριαρια της διοργανωσης..
Πρωτος ο Γουντς και δευτερος, ποιος??? Σισκα? tongue.gif
Marciulionis
QUOTE(Anaz @ Feb 14 2009, 03:11 ) *
Πρωτος ο Γουντς και δευτερος, ποιος??? Σισκα? tongue.gif


Γουντς? ποιός είναι ο κύριος? Εκτός κι αν λες το Λόρενς άλλα δεν είναι 3άρι... Ο άλλος είναι για Κολοσσό και αν...
dirk_
ελεος ρε παιδια!!! με τα λεφτα που παιρνει ο τσιλντρες παιρναμε πακετο ντελφινο-γκαρμπαχοσα η ντελφινο-χαισλιπ!!! ελεος δλδ!!!

QUOTE(Air and King @ Feb 13 2009, 23:50 ) *
Ο Γουντς υπαρχει στον μπασκετικο κοσμο μονο ως ταλεντο.Σαν παιχτης δεν υπαρχει οσο σκληρο και να ακουγεται.Ο Τσιλντρες ειναι καλυτερος σε μια overall συγκριση,δουλευει και ειναι καλος χαρακτηρας σε σχεση με τον Γουντς.



αμα ειναι καλος χαρακτηρας φιλε μου να τον παρει η μαριαννα βαρδινογιαννη στην unesco!!! εμεις δε φταιμε σε τιποτα!!!! woods και ξερο ψωμι!!! ηταν οντως απαθεστατος και νωθρος αλλα στη καλη του μερα δε τον σταματαγε κανεις (βλεπε ΤΣΣΚΑ) ενω τον τσιλι στη καλυτερη του θα τον αφησουν ξεμαρκαριστο 3 μετρα να αμολαει τον χαρταετο του....Και για αυτους που λενε οτι καρφωνει καλα κτλπ ναι οντως στον αιφνιδιασμο κι εγω που παιζω εσκα αμα με δεις πως καρφωνω θα παθεις πλακα!!! αμα καρφωνει τοσο καλα ασ παει στους harlem!! δε φταιμε εμεις σε τιποτα να μας βγαινουν τα συκωτια ξαναλεωωωωωωωωω!!! smile.gif
Gravedigger
QUOTE (dirk_ @ Feb 14 2009, 07:33 ) *
αμα ειναι καλος χαρακτηρας φιλε μου να τον παρει η μαριαννα βαρδινογιαννη στην unesco!!! εμεις δε φταιμε σε τιποτα!!!! woods και ξερο ψωμι!!! ηταν οντως απαθεστατος και νωθρος αλλα στη καλη του μερα δε τον σταματαγε κανεις (βλεπε ΤΣΣΚΑ) ενω τον τσιλι στη καλυτερη του θα τον αφησουν ξεμαρκαριστο 3 μετρα να αμολαει τον χαρταετο του....Και για αυτους που λενε οτι καρφωνει καλα κτλπ ναι οντως στον αιφνιδιασμο κι εγω που παιζω εσκα αμα με δεις πως καρφωνω θα παθεις πλακα!!! αμα καρφωνει τοσο καλα ασ παει στους harlem!! δε φταιμε εμεις σε τιποτα να μας βγαινουν τα συκωτια ξαναλεωωωωωωωωω!!! smile.gif

Μόνο που τα καλά παιχνίδια του Woods ήταν στις αργείες.Στα υπόλοιπα έκανε φούσκες.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Για παιχτες ψαχνουμε ή για γαμπρους για τις κορες και τις αδελφες μας???

thrylos7
Εδώ που τα λέμε, ακόμη και στην προίκα υπερέχει του Γουντς... icon_drunk.gif
reignman
σε λιγο μας βλεπω να τους "τις μετραμε" κιολας ^^
Marciulionis
QUOTE(dirk_ @ Feb 14 2009, 07:33 ) *
ελεος ρε παιδια!!! με τα λεφτα που παιρνει ο τσιλντρες παιρναμε πακετο ντελφινο-γκαρμπαχοσα η ντελφινο-χαισλιπ!!! ελεος δλδ!!!


Ναι και? Το ότι παίρνει πάρα πολλά λεφτά, και περισσότερα από όσα αξίζει τον κάνει κακό παίκτη?

QUOTE
αμα ειναι καλος χαρακτηρας φιλε μου να τον παρει η μαριαννα βαρδινογιαννη στην unesco!!! εμεις δε φταιμε σε τιποτα!!!! woods και ξερο ψωμι!!! ηταν οντως απαθεστατος και νωθρος αλλα στη καλη του μερα δε τον σταματαγε κανεις (βλεπε ΤΣΣΚΑ) ενω τον τσιλι στη καλυτερη του θα τον αφησουν ξεμαρκαριστο 3 μετρα να αμολαει τον χαρταετο του....Και για αυτους που λενε οτι καρφωνει καλα κτλπ ναι οντως στον αιφνιδιασμο κι εγω που παιζω εσκα αμα με δεις πως καρφωνω θα παθεις πλακα!!! αμα καρφωνει τοσο καλα ασ παει στους harlem!! δε φταιμε εμεις σε τιποτα να μας βγαινουν τα συκωτια ξαναλεωωωωωωωωω!!! smile.gif


Δεν ήταν απαθέστατος και νωθρός... Μαστουρωμένος ήταν... Μόνιμα...

Και έλεος πια με το σούτ του Γουντς!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΚΟ ΣΟΥΤ ΚΙ ΑΥΤΟΣ !!!! Και τον έκλιναν στα 3 μέτρα ΚΑΙ αυτόν συνήθως!
Το ότι τι σούτ του Τσίλι είναι και γελοίο και κακό δε σημαίνει ότι είναι καλό του Γουντς...
Consultant
QUOTE(dirk_ @ Feb 14 2009, 07:33 ) *
ελεος ρε παιδια!!! με τα λεφτα που παιρνει ο τσιλντρες παιρναμε πακετο ντελφινο-γκαρμπαχοσα η ντελφινο-χαισλιπ!!! ελεος δλδ!!!


Tα 9000 διαρκειας τα πηραμε λογω του Τσιλντρες.Και για να ειμαστε δικαιοι και ακριβεις, τουλαχιστον τα 5000 απο αυτα.Επισης απο τους 15 χορηγους που εχουμε τους 4-5 δεν τους πηραμε λογω του Τσιλντρες και της δυναμικης του;Oποτε ξανακανε τους υπολογισμους σου..




QUOTE(dirk_ @ Feb 14 2009, 07:33 ) *
αμα ειναι καλος χαρακτηρας φιλε μου να τον παρει η μαριαννα βαρδινογιαννη στην unesco!!! εμεις δε φταιμε σε τιποτα!!!! woods και ξερο ψωμι!!! ηταν οντως απαθεστατος και νωθρος αλλα στη καλη του μερα δε τον σταματαγε κανεις (βλεπε ΤΣΣΚΑ) ενω τον τσιλι στη καλυτερη του θα τον αφησουν ξεμαρκαριστο 3 μετρα να αμολαει τον χαρταετο του....Και για αυτους που λενε οτι καρφωνει καλα κτλπ ναι οντως στον αιφνιδιασμο κι εγω που παιζω εσκα αμα με δεις πως καρφωνω θα παθεις πλακα!!! αμα καρφωνει τοσο καλα ασ παει στους harlem!! δε φταιμε εμεις σε τιποτα να μας βγαινουν τα συκωτια ξαναλεωωωωωωωωω!!! smile.gif


Δεν με νοιαζει πως σουταρει.Ουτε εμενα μου αρεσει το στιλ του,ομως ξερω οτι εχει ενα fairly καλο ποσοστο καριερας στα τριποντα χωρις να εκβιαζει σουτ.Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι παρασαγγας καλυτερος,παραγωγικοτερος και πιο σταθερος παιχτης απο τον συμπαθεστατο Γουντς.Συγκρινουμε τη βουρτσα με τη τσουτσα..Το #5 του ντραφτ του 2004,τον καλυτερο 6ο παιχτη του NBA με εναν αποτυχημενο φερελπιδα Αμερικανο που κατεφυγε μετα απο σωρεια λαθων στο Nbdl και στην Ευρωπη..


Υ.Γ. Παντως απο οτι βλεπω εχουμε ενα δειγμα 70 ψηφοφορων.Ενα δειγμα που μας λεει σε 35% οτι ο Γουντς ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Τσιλντρες.Αν θα πρεπει εγω προσωπικα να ερμηνευσω αυτο το στατιστικο δεδομενο δυστυχως θα πω οτι καποιοι φιλοι κατα την ταπεινη αποψη μου δεν το κατεχουν το αθλημα...+Και εμενα μου αρεσει πολυ ο Γουντς αλλα δεν μπερδευομαι.
Air and King
QUOTE(dirk_ @ Feb 14 2009, 07:33 ) *
ελεος ρε παιδια!!! με τα λεφτα που παιρνει ο τσιλντρες παιρναμε πακετο ντελφινο-γκαρμπαχοσα η ντελφινο-χαισλιπ!!! ελεος δλδ!!!




αμα ειναι καλος χαρακτηρας φιλε μου να τον παρει η μαριαννα βαρδινογιαννη στην unesco!!! εμεις δε φταιμε σε τιποτα!!!! woods και ξερο ψωμι!!! ηταν οντως απαθεστατος και νωθρος αλλα στη καλη του μερα δε τον σταματαγε κανεις (βλεπε ΤΣΣΚΑ) ενω τον τσιλι στη καλυτερη του θα τον αφησουν ξεμαρκαριστο 3 μετρα να αμολαει τον χαρταετο του....Και για αυτους που λενε οτι καρφωνει καλα κτλπ ναι οντως στον αιφνιδιασμο κι εγω που παιζω εσκα αμα με δεις πως καρφωνω θα παθεις πλακα!!! αμα καρφωνει τοσο καλα ασ παει στους harlem!! δε φταιμε εμεις σε τιποτα να μας βγαινουν τα συκωτια ξαναλεωωωωωωωωω!!! smile.gif

Καταρχας δεν παιρναμε Ντελφινο γιατι πηρε και αυτος πολλα χρηματα για να παει στην Ρωσια.Ισως και περισσοτερα απο τον Τσιλντρες δεν θυμαμαι ποσα.
Τωρα αφου εχεις παιξει και μπασκετ οπως λες ο χαρακτηρας καποιου ειναι πολυ σημαντικο σε μια ομαδα.Ασε την Unesco λοιπον η οποια κανει που καλα την δουλεια της.
Ο Γουντς δεν υπαρχει σαν παιχτης ειναι ασταθης και στο μονο που υπερτερει απο τον Τσιλντρες ειναι στο σουτ,σε τιποτα αλλο.
Ουτε καλυτερος κοντα στο καλαθι ειναι.Ο Τσιλντρες παιζει αμυνα,κλεβει μπαλες,κοβει και σκοραρει και ειναι πολυ πιο σταθερος παιχτης απο τον Γουντς.
Εμενα μου εβγαιναν τα συκωτια περυσι με τον Γουντς.Ελεγα θα παιξει καλα σημερα η δεν θα παιξει.Θα ρηξει μπουνια η δεν θα ρηξει.Τι ειναι αυτα που λετε ρε.
Ηρεμησε μεγαλε να λες την γνωμη και ασε τους χαρταετους για την καθαρα Δευτερα.

Υ.Γ Αν το σουτ ηταν το μονο ζητουμενο στο μπασκετ τοτε ο κορυφαιος παιχτης ολων των εποχων θα ηταν ο Ρετζι Μιλλερ.
rankin
Από που προκύπτει σύγκριση Γουντς με Τσίλντρες;;; Δεν βλέπω λόγο να γίνει κάτι τέτοιο!
Πιο λογικό θα ήταν να συγκρίναμε Γουντς με Άκερ, που ήταν παίχτες περίπου της ίδιας ποιότητας (αν και πάλι, πάντα προτιμούσα Άκερ!!! )
Mamuwalde
το ξερα ότι κάπου θα διαφωνούσαμε . φωτιά να μας κάψει με τον άκερ . από τους πλέον βαρετούς και ανέμπνευστους αμερικανούς ...

εξάλλου Q και afro.gif παίζουν ίδια θέση
rankin
QUOTE(giopride @ Feb 25 2009, 19:56 ) *
το ξερα ότι κάπου θα διαφωνούσαμε . φωτιά να μας κάψει με τον άκερ . από τους πλέον βαρετούς και ανέμπνευστους αμερικανούς ...

Κι όμως, εγώ τον είχα πιστέψει αυτόν τον αφροαμερικάνο με τη φάτσα κινέζου.. Βέβαια, μετά την αλησμόνητη τάπα του Διαμαντίδη, δεν νομίζω ότι έμειναν πολλοί να τον πιστεύουν.. Απλά, τον θεωρούσα πιο σοβαρό παίχτη από τον Γούντς .. Δεν έχει σημασία. Ας πάει και το παλιάμπελο
Air and King
Απορω με καποιους στην εμμονη που εχουν με τον Γουντς.Εχουν περασει στην ιστορια της ομαδας τοσο καλοι Αμερικανοι παιχτες που δεν ειναι δυνατον να μνημονευται ενας παιχτης που ηταν ταλαντουχος αλλα σαν μπασκεμποληστας δεν υπηρχε.
Mamuwalde
γιατί πολύ απλά δεν είμαστε αριθμολάγνοι ...
Q 6
ρε παιδια ειστε σοβαροι ?? δηλαδη ο ακερ ειχε κανει τοσο κακη χρονια τοτε?? ηταν πρωτος σκορερ νομιζω . αρα μην κριτικαρετε τον ακερ.
Air and King
A,μαληστα δηλαδη οσοι δεν τον μνημονευουν ειναι αριθμολαγνοι.Ωραιο..........Δεν υπαρχει σαν παιχτης ομως..............
Mamuwalde
αστείο το συμπέρασμα .πουθενά δεν έγραψα ότι πρέπει κάποιος να τον μνημονεύει .

απλά και όμορφα γουστάρω το στυλ του . επειδή πολλοί κατηγοροποιούν τους αθλητές με νούμερα δε θα συμφωνήσω κιόλας . και υπάρχει δεν υπάρχει εγώ προτιμώ να τον χαζεύω παρά να βλέπω τον άκερ να βάζει νούμερα και να χασμουριέμαι . αριθμολάγνος σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο . στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και η ακριβέστερη έκφραση που υπάρχει .

χάλια , δεν ήταν ο άκερ . βαρετός και υπέρ του δέοντος "επαγγελματίας" ήτανε .

διαβάζετε πριν σχολιάσετε , μη λέμε συνέχεια τα ίδια .


άκου άκερ rolleyes.gif
Air and King
Aστεια η εξηγηση.......Δεν ζητηθηκε πουθενα..........Ισως μια παραθεση πιο συγκεκριμενη.
Για μπασκετ μηλαμε........αν ειναι μονο για το "ματι" υπαρχουν και οι Χαρλεμς

Consultant
Bρηκα την εξηγηση για τις 24 ψηφους του Γουντς...

Ο Λυκος εκανε αλλους 23 λογαριασμους και τον ψηφισε..Here is your 24 votes!

smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(Consultant @ Feb 26 2009, 01:22 ) *
Bρηκα την εξηγηση για τις 24 ψηφους του Γουντς...

Ο Λυκος εκανε αλλους 23 λογαριασμους και τον ψηφισε..Here is your 24 votes!

smiley.gif

Κανεις λαθος!!!!!Και εγω Γουντς ψηφισα!!!Σε αυτο το θεμα υποστηριζω ΛΥΚΟ!!!!!
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Feb 26 2009, 01:26 ) *
Κανεις λαθος!!!!!Και εγω Γουντς ψηφισα!!!Σε αυτο το θεμα υποστηριζω ΛΥΚΟ!!!!!


Me too παιδια!!
Λογω βαθυτατης εκτιμησης στον Λυκο
ηταν υποχρεωση μου να ψηφισω το πουλεν του,τον Γουντς!! biggrin.gif biggrin.gif

Περα απο την πλακα,τον Τσιλντρες δεν τον εχουμε δει και καθολου για να μπορουμε να εχουμε
ολοκληρωτικη αποψη μου.
Μολις επιστρεψει θα μπορουμε με μεγαλυτερη ανεση να κανουμε την συγκριση.
Mamuwalde
να βλέπουμε μπάσκετ από το kostasgalanis τότε ... 45.gif

ακόμα πιο απλά λοιπόν rolleyes.gif , να εξηγήσω ότι στη μέρα του ο Q έβγαζε μάτια [πχ csska] . δεν υπήρχε τίποτα που δεν μπορεί να κάνει .
αντιστοίχως στην ίδια φοβερή μέρα του τζος , δε θα κάονυμε και πανυγήρι ...

το αν τα κάνει συνέχεια , αν μπορεί να τα κάνει συνέχεια , καθε πότε τα κάνει , είναι στατιστικά και πράγματα που αφορούν τους προπονητές τους ίσως . όχι εμένα που θέλω να δω κάτι να με ενθουσιάσει [σε ατομικό παικτικό επίπεδο] . δεν είναι ζήτημα καν χρησιμότητας του παίκτη στην ομάδα . το poll είναι ποιον προτιμάτε . όχι ποιος είναι καλύτερος να παίξει τριγωνική επίθεση υπό τις οδηγίες του γιαννάκη [ουάου!σπόντα! icon_tomato.gif ]

Consultant
Καμμια εκπληξη!

Ολοι οι Παναθηναικοι ψηφισαν τον Γουντς για να υποβαθμισουν τη μεταγγραφη Τσιλντρες..Εγω το εχω πει σε παλαιοτερο ποστ οτι ολοι οι ψηφοι ανηκουν σε Παναθηναικους + ελεγα αν θυμαστε να αλλαξουμε το poll και να δηλωνουν οι ψηφοφοροι την ομαδα την οποια υποστηριζουν.

Τσιμπησατε βρε!Το poll δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παιδια..
j-kidd13
QUOTE(Consultant @ Feb 26 2009, 11:39 ) *
Καμμια εκπληξη!

Ολοι οι Παναθηναικοι ψηφισαν τον Γουντς για να υποβαθμισουν τη μεταγγραφη Τσιλντρες..Εγω το εχω πει σε παλαιοτερο ποστ οτι ολοι οι ψηφοι ανηκουν σε Παναθηναικους + ελεγα αν θυμαστε να αλλαξουμε το poll και να δηλωνουν οι ψηφοφοροι την ομαδα την οποια υποστηριζουν.

Τσιμπησατε βρε!Το poll δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παιδια..


Σοβαρα,αυτο που λες το πιστευεις???Τι αναγκη πχ εχω εγω η ο καθε Παναθηναικος να υποβαθμισει την μεταγραφη Τσιλντρες επιλεγοντας τον Γουντς...?Το γεγονος οτι μπορει να επιλεγουμε με προσωπικα κριτιρια δεν σου περναει απο το μυαλο?
reignman
Q.&- ΩΧ δεν ειμαι Παναθηναικος rolleyes.gif

Mπορει να του προσαπτουν τα χιλια μυρια. αλλα ο γουντς μπορουσε να προσφερει σε ποιο πολλους τομεις επιθετικα. Για να κερδισεις αλλωστε αυτο δεν χρειαζεται? να βαλεις περισσοτερους ποντους απο τον αντιπαλο σου?
Τωρα αυτοι που λενε για καρφωματα Τσιλντρες ... οκ ουτε εκει ΦΥΣΙΚΑ υπαρχει συγκριση με τον Q.
Bonzo
Εγλω ρε παιδιά Τσιλντρες ψήφισα και είμαι Παναθηναικός. Μη βλέπετε φαντάσματα
vastravoud
Εγώ σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού άλλη δουλειά δεν κάνω, από το πρωί μέχρι το βράδυ όλη μου έγνοια είναι να υποβαθμίσω τη μεταγραφή του Τσίλντρες laugh.gif laugh.gif

Σοβαρά τώρα, αν υποτεθεί ότι μιλάμε για το peak των δυνατοτήτων, τότε σαφώς προτιμώ Γουντς, αλλά με τα όσα έχουμε δει ως τωρα, ο Τζος μπορεί να μην είναι ο σούπερ-ντούπερ ηγέτης που φαντάζεται κανείς και να σουτάρει πολύ άσχημα, αλλά είναι σαφώς πιο "τίμιος" σε αυτά που προσφέρει.
giannis_
Bασικα δεν εχω ψηφισει για να μην αλλοιωσω το αποτελεσμα του πολ αφου ειμαι παναθηναικος smiley.gif !Απλα θα πω τη αποψη μου!
Στην ευρωπη θα προτιμουσα τον γουντς γιατι εχει τσαμπουκα(ενταξει ισως καποιες φορες υπερμετρο) και στο ευρωπαικο μπασκετ το να εχεις τσαμπουκα κατα τη γνωμη μ μετραει πολυ!Και αν ο προπονητης τον εμπιστευοταν περισσοτερο και δεν τον ειχε μονο για την ευρωλιγκα ,αν δεν κανω λαθος ,θα ειχε βρει το ρυθμο του και θα ηταν πιο σταθερος στην αποδοση του και δεν θα εκανε διαγωνισμο για την μεγαλυτερη φουσκα!
Ο τσιλντρες παλι ,για να μην παρεξηγηθω τον θεωρω μια χαρα παιχτη, αλλα προσωπικα πιστευω οτι δεν του ταιριαζει το ευρωπαικο μπασκετ και επειδη δεν εχει πολυ καλο σουτ αλλα κυριως επειδη ειναι πολυ ΜΑ ΠΟΛΥ σοφτ!Δεν εχει οπως θα ελεγε και ο λυκος κακαλα!Το ξερω οτι πολλοι δεν θα συμφωνουν μαζι μου αλλα πιστευω οτι ο τσιλι μπροστα στα κωλοπαιδα που κυκλοφορουν στα ευρωπαικα παρκε εεε... δεν θα την παλευε!
Γενικοτερα παντως ενας αμερικανος ειναι πολυ δυσκολο να αφομοιωσει το ευρωπαικο μπασκετ και να μπορεσει να αποδωσει αυτα π πραγματικα μπορει,ποσο μαλλον σε τοσο συντομο διαστημα οπως ο τσιλι!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Την απαντηση στο ερωτημα μας την εδωσε ο κοσμος που ηταν σημερα στο ΣΕΦ.
Οταν ο εκφωνητης ειπε οτι ειναι στο γηπεδο ο αφανας,
χειροκροτησαν καμια 50αρια με το ζορι και αυτοι απο υποχρεωση,
ενω στο πρωτο καρφωμα του Γουντς ολα το γηπεδο σηκωθηκε να χειροκροτησει.

Αυτη ειναι η μοναδικη απαντηση, η αναγνωριση του κοσμου,
ειδικα σημερα που στο γηπεδο ηταν σχεδον μονο οι μπασκετικοι Ολυμπιακοι.
kseplenhs
καλά αν ο αφάνας σημαδέψει με κανένα ντιρέκτ καποιο παίχτη του παο,να σου πω μετά τι εστί αποθέωση.μέχρι που θα κάνουν και hairstyle childress πολλοί...
Anaz
QUOTE
Στην ευρωπη θα προτιμουσα τον γουντς γιατι εχει τσαμπουκα(ενταξει ισως καποιες φορες υπερμετρο) και στο ευρωπαικο μπασκετ το να εχεις τσαμπουκα κατα τη γνωμη μ μετραει πολυ!
Ο Γουντς εχει τσαμπουκα?? blink.gif laugh.gif Στο ξύλο μπορει..Στο παιχνιδι του ομως, ειναι το ακριβως αντιθετο!!
Kι εγω παντως τον συμπαθω τον Q! Θα γουσταρα να παει σε καμια Ολυμπια Λαρισας του χρονου να τον βλέπουμε και να τον χειροκροταμε οποτε ερχεται στο Σεφ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.