Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Duško Ivanović
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
sni79per

Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Προπονητής και ομάδα έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καλωσόρισε τον νέο κόουτς της ομάδας, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε: "Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ευρώπη. Όλα εδώ δείχνουν μεγάλα: Οργάνωση, ιστορία, κόσμος, τίτλοι... Είναι αληθινή χαρά, αλλά και μεγάλο κίνητρο για μένα να βρίσκομαι εδώ, για ένα νέο πρότζεκτ, στο οποίο θα ενσωματώσουμε νέους παίκτες και μελλοντικά αστέρια".

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1957 στο Μπιέλο Πόλιε του Μαυροβουνίου. Το μπάσκετ μπήκε στη ζωή του νωρίς στην τότε ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Τις μεγαλύτερες στιγμές ως παίκτης της έζησε με τη φανέλα της θρυλικής Γιουγκοπλάστικα Σπλιτ, πανηγυρίζοντας δύο φορές την κατάκτηση της Ευρωλίγκας: το 1989 και το 1990. Η πορεία του ξεκίνησε από την Γέντινστβο της γενέτειράς του, συνεχίστηκε στην Μπουντούτσνοστ, την ΚΚ Γιουγκοπλάστικα Σπλιτ, συνεχίστηκε στην Ισπανία και τη Γιρόνα, στη γαλλική Λιμόζ και τέλος στην ελβετική Ολιμπίκ Φριμπούργκ. Είναι και η ομάδα από την οποία άρχισε την προπονητική του καριέρα την περίοδο 1993-94, καθώς ήταν παίκτης και βοηθός προπονητή. Την περίοδο 1994-95 διετέλεσε βοηθός προπονητή στη Γιρόνα, για να επιστρέψει στην Ελβετία για την Ολιμπίκ (1995-99) και την Εθνική Ελβετίας (1997-2000). Παράλληλα, την περίοδο 1999-2000 κάθισε στον πάγκο της Λιμόζ, συνέχισε σε αυτόν της Λαμποράλ Κούτσα (2000-05) και της Μπαρτσελόνα (2005-08). Επέστρεψε στη Βασκονία και τη Λαμποράλ Κούτσα (2008-2012). Έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Ως προπονητής έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κόρατς με τη Λιμόζ (2000), δύο φορές η Λαμποράλ Κούτσα έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας (2001 και 2005). Σε ότι αφορά τους τίτλους του σε εθνικά πρωταθλήματα το παλμαρέ του είναι πλούσιο: 3 πρωταθλήματα Ελβετίας (1997, 1998, 1999), 2 κύπελλα Ελβετίας (1998, 1999), 1 πρωτάθλημα Γαλλίας (2000), 1 Κύπελλο Γαλλίας (2000), 2 πρωταθλήματα Ισπανίας (2002, 2010), 4 Κύπελλα Ισπανίας (2002, 2004, 2007, 2009).
..................................................................

Καλορίζικος...
Green Warrior
Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος ο νέος κόουτς! Μακάρι όσοι τον πιστεύουν να δικαιωθούν απόλυτα. Έχει σίγουρα πολλά υπερ και κατά.

Κατά τα άλλα...

"Εικόνες από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 στον Σκαραμαγκά! Γενική επίβλεψη Αρχιπλοίαρχος (ΠΝ) Ντούσκο Ιβάνοβιτς!"


https://www.youtube.com/watch?v=zHGPUlZWcaI shot.gif shot.gif shot.gif
t0ny3
Εγκρινει και ο Γιακα tongue.gif

http://panathinaikos24.gr/2014/06/10/sygxa...i-panathinaiko/
shtarkws
Καλορίζικος. Ευχόμαστε όλοι να πετύχει ΑΛΛΑ για να γίνει αυτό πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου.Μακαρι να τα καταφέρει
sni79per
Ιβάνοβιτς: Ναι μεν, αλλά...

Σωτήρης Γεωργίου

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=258
lakersdynasty
Ο Ιβάνοβιτς είναι γκρινιάρης σκληρός και θα βάλει τα πόδια των παικτών σε ένα παπούτσι.

Και εμείς έχουμε τον ηγέτη που παίζει αλλά και ηγείται πολύ καλύτερα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. (Νοικοκυρεμένο tongue.gif ) Θέλω όμως τον Αλβέρτη να μείνει στο σταφ. Χρειάζεται γνωστή Ελληνική φωνη στα αποδυτήρια. Τον έλεγχο θα τον έχει όπως και ο Ζοτς και ο Πεδουλάκης. Ο Αλβέρτης όμως όσο και ο ίδιος θέλει καλό θα ήταν να είναι εκεί.

Μεγάλες κατακτήσεις δεν έχει έχει όμως μεγάλη θητεία στην Ισπανία και θα ήλπιζα ότι η ομάδα μετά απο αρκετές χρονιές υποσχέσεων θα μπορέσει να παίξει πρώτα καλή άμυνα και απο εκεί να ανεβάσει τον ρυθμό της και να εκμεταλλεύεται πρωτεύοντες δευτερεύοντες αιφνιδιασμούς σε σταθερή βάση.

Στη περσινή-φετινή ομάδα (υγιή) θα ταίριαζε πιστεύω. Αλλά εννοείται ότι ξεκινάμε απο την αρχή. Ροστερ-προετοιμασία-αγωνιστική επιβίωση για 1-2 μήνες και βλέπουμε.

Δεν φοβάμαι όμως τον Ιβάνοβιτς σε επίπεδο σσυμπεριφοράς, όσο ο Διαμαντίδης είναι αρχηγός της ομάδας και ο Αλβέρτης παρόν.

Σε τελική ανάλυση εγκρίνω smile.gif

ΥΓ Πάλι όλο το καλοκαίρι θα ψάχνουμε κοντούς που θα έρθουν για να παίζει ο Διαμαντίδης μόνο 1 ημίχρονο. Εγώ θα πω ότι και πέρσι. Ο Διαμαντίδης θα παίζει πάλι 30λεπτα σε 1 και 2. Άντε 28λεπτα biggrin.gif Το ευτύχημα αν πάνε όλα καλά είναι ότι θα είναι αρκετή ώρα χωρίς τη μπάλα στα χέρια όπως τη περίοδο 2012-13 με τον Ούκιτς εντάξει.
j-kidd13
Διαβασα οτι υπεγραψε για 1+1?Και οχι κλειστο 2ετες...
Μεγαλος is coming................


69.gif
ALdaperan
QUOTE (j-kidd13 @ Jun 11 2014, 01:52 ) *
Διαβασα οτι υπεγραψε για 1+1?Και οχι κλειστο 2ετες...
Μεγαλος is coming................


69.gif

Που το είδες ;
Αν είναι έτσι είναι καλά μαντάτα !! Σημαίνει ότι θα γίνουν προσπάθειες να γυρίσει ο μεγάλος !!
PanosIlio
QUOTE(sni79per @ Jun 10 2014, 23:33 ) *
Ιβάνοβιτς: Ναι μεν, αλλά...

Σωτήρης Γεωργίου

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=258


Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως τέτοια άρθρα απλά είναι από ανθρώπους που είναι μυρωδιάδες, δλδ ο Ομπράντοβιτς, χωρίς να θέλω να εξισώσω τους δύο προπονητές, ήταν χαλαρός στην προπόνηση και έκανε χάρες στους σταρ του?????

Μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, ο Κακιούζης τα είπε όλα σε 2 παραγράφους, σκληρός αλλά δίκαιος. Όλοι οι καλοί έτσι είναι. Αν δεν πιάσει δεν θα ευθύνεται αυτό.

Και από τη Μπαρτσελόνα δεν έφυγε επειδή ...έκλαιγε ο Ναβάρο (έλεος)... δεν πήρε τίτλους και ήταν λίγο πιο αμυντικής φιλοσοφίας από όσο θα ήθελαν στην Καταλωνία.

Είναι καλή επιλογή με τα ρίσκα της και αυτή.
bbplayer
QUOTE (lakersdynasty @ Jun 10 2014, 23:58 ) *
Δεν φοβάμαι όμως τον Ιβάνοβιτς σε επίπεδο σσυμπεριφοράς, όσο ο Διαμαντίδης είναι αρχηγός της ομάδας και ο Αλβέρτης παρόν.


+1 , έτσι ακριβώς το σκέφτομαι κι εγώ.


Κατά τα λοιπά : τα περί δικτάτορα , τραμπούκου κτλ τ' ακούω βερεσε. Το μόνο εύκολο είναι τα καψόνια. Φτάνουν από μόνα τους να σε κάνουν καλύτερο παίχτη και κατ΄επέκταση και την ομάδα καλύτερη? θα παίζεις πιο συγκεντρωμένα και με καλύτερη ψυχολογία εάν ξέρεις ότι εάν δεν το κάνεις θα σε στείλει να κάνεις μονόζυγο στο σκέπαστρο του Καλατράβα? αστεία πράγματα.

Αλλού θα κριθεί ο Ιβάνοβιτς. έχει να δώσει πράγματα στους παίχτες? μπορεί να τους βοηθήσει μπασκετικά/αγωνιστικά? θα κερδίσει το σεβασμό τους? θα παρουσιάσει νέα πράγματα ώστε η ομάδα να φύγει από το τέλμα?θεωρώ πώς "ναι". Αυτή είναι η αίσθηση μου.

Ο Ιβάνοβιτς έχει όλα τα φόντα να πετύχει αφού έρχεται σε μια ομάδα που η φανέλα της ζυγίζει τόνους και δρα σαν τον χιτώνα της Διηάνειρας ένα πράμα, μόνο που αντί να σε σκοτώνει σε ανασταίνει (εξαιρείται ο Παππάς που δεν ανασταίνεται με τίποτα) , έχει το Μήτσο και ένα ΟΑΚΑ γεμάτο στα ευρωπαϊκά ματς. Το εάν τελικά θα τα καταφέρει εξαρτάται, έτσι όπως το βλέπω εγώ από δυο πράγματα.
Το ένα είναι εάν το ρόστερ είναι της απολύτου εμπιστοσύνης του και της επιλογής του και το άλλο εάν αφεθεί από τον Ντράγκι να δουλέψει απερίσπαστος. Σαν νέος στην ομάδα θα θελήσει , και καλά θα κάνει, να δώσει νέα πράγματα και να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Αυτό από μόνο του απαιτεί χρονο και πιθανόν τα ποθητά αποτελέσματα να μη φανούν με αμέσως. Εάν αρχίσει η μουρμούρα και η αμφισβήτιση ...good wines, θα μετράμε ακόμα μια χρονιά χαμένη. Τον πήρες, που σημαίνει ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης σου, κάνε στην άκρη και άστον να δουλεψει με την ησυχία του, δεν υπάρχει κάτι άλλο.


Καλωστον και καλό βόλι
sni79per
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θεωρείται ένας από τους εμπειρότερους προπονητές της Euroleague και αυτό το επιβεβαιώνουν οι αριθμοί, καθότι είναι 3ος στη λίστα των head coach με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο Μαυροβούνιος έχει 245 παιχνίδια, κάτι που σημαίνει ότι μόνοι οι Έτορε Μεσίνα (300) και Ζέλικο Ομπράντοβιτς (259) έχουν κοουτσάρει περισσότερα ματς.

Μάλιστα ο Ιβάνοβιτς έχει και το 3ο καλύτερο ρεκόρ στην κατηγορία "προπονητής στην ίδια ομάδα". Έχει καθίσει στον πάγκο της Μπασκόνια 183 φορές. Το απόλυτο ρεκόρ κατέχει ο Ομπράντοβιτς (235), ενώ στη δεύτερη θέση φιγουράρει ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς με την Παρτίζαν (185).

http://prasinanea.gr/basket/article2874187.ece
sni79per


κ ομως χαμογελαει...
yorgos
Νόμιζα ότι θα έγραφες "κι όμως κουρεύεται".
priest
http://www.euroleague.net/features/voices/...c/i/145503/9198

Ενα ωραιο αρθρο για τον Ιβανοβιτς ,ως παικτη, απο τον Βλαντιμιρ Στανκοβιτς.
SkyFall
11.20 η ώρα και ακόμα εδώ αυτός!!!
giannis_mg


Άντε να ξαναφτιάξουμε αυτό το σπαστό,μπουκλέ αλά περμανάντ μαλλί και να πιάσουμε τα πινακάκια γιατί είδαμε αρκετά 19.gif
t0ny3
Τι ωρα εχει πτησεις η Ryanair για Μαυροβουνιο ή Ισπανια;
o_theioulis
QUOTE (t0ny3 @ May 3 2015, 01:30 ) *
Τι ωρα εχει πτησεις η Ryanair για Μαυροβουνιο ή Ισπανια;

σημερα το πρωι στις 6
λες να ειναι μεσα?
t0ny3
QUOTE(o_theioulis @ May 3 2015, 02:32 ) *
σημερα το πρωι στις 6
λες να ειναι μεσα?


Το ελπιζω γιατι ο ανθρωπος ζει σε εναν δικο του κοσμο. Απορω που βρισκει τοση πιστη που το λεει και το ξαναλεει.
o_theioulis
QUOTE (t0ny3 @ May 3 2015, 02:48 ) *
Το ελπιζω γιατι ο ανθρωπος ζει σε εναν δικο του κοσμο. Απορω που βρισκει τοση πιστη που το λεει και το ξαναλεει.

το πρωτοσελλιδο της πρασινης δειχνει οτι πλησιαζει η ωρα του
γραφει τραγικη εικονα και εχει φωτογραφια τον ντουσκο
priest
Πρεπει να γινει συντομα η αλλαγη προπονητη.Η ψυχολογια της ομαδας ειναι στα ταρταρα και απο τακτικης αποψεως η ομαδα δεν παιζει να εχει εμφανιστει χειροτερη τα τελευταια 4 χρονια σε ντερμπυ στην εδρας της.
SkyFall
11.51 και ακόμα εδω
t0ny3
Wat? Φερτε τον Αλβερτη και το καλοκαιρι βλεπουμε!

Γιαννάκης για Παναθηναϊκό

Είναι κοινό μυστικό εδώ και καιρό ότι η θέση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε κίνδυνο και σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι πιθανός αντικαταστάτης του σε μία κίνηση που αναμένεται να γίνει άμεσα.
bbplayer
O Xristos ki mana tou...tha allakso planiti
Αφροξυλάνθη


1.40 δικό σας rolleyes.gif
AKRG
Σουρεαλισμός σε όλο το μεγαλείο ! τι κάτω παρτάλι και αηδίες .... ΟΑΚΑ με μπαναώτη !!!
MiDi_MiLiZ
Ακομα να βγαλει εισητηριο επιστροφης ο ανεκδιηγητος;

ΥΓ. Αν τα δημοσιευματα για Γιαννακη αληθευουν, τοτε ειναι δεδομενο οτι η υποψια μου για το οτι επιδιωκεται να ριξουν την αξια και την εικονα του μπασκετικου ΠΑΟ ειναι συντεταγμενη και συνειδητη κι οχι "πανω στην τρελα και το καπριτσιο" ενος ανισοροπου, δεν ειναι απλως υποψια.
SkyFall
έπρεπε να πάει 13.45 για να ανακοινωθεί η απόλυση; τα νεύρα μας σήμερα

όσον αφορά στα δημοσιεύματα για Μπαναώτη



αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι γίνεται....
MiDi_MiLiZ
Τελικα 2-3 λεπτα μετα το ποστ μου, βγηκε η ειδηση απολυσης του. Δοξα σοι.

Και αν διαβαζει κανεις απο την ΚΑΕ το φορουμ, μην κανετε κανενα αστειο με τον Γιαννακη, εκτος αν θελετε μισογεματο ΟΑΚΑ στους τελικους.
Gkos
. . .
A.CAB
Όχι ρε παιδιά τι άλλο ν' αντέξουμε οι άνθρωποι; Ποιός Γιαννάκης προπονητής; Σοβαρά μιλάμε; Ο τύπος είναι ο ορισμός της αποτυχίας εκτός εθνικής Ελλάδος. Αυτός αγχώνεται και πανικοβάλεται χειρότερα κι απ' το Νέλσον. Πάει ο ΔΓ το 'χει χάσει πλήρως. Εννοώ διοικητικά γιατί στα υπόλοιπα το κακό έχει γίνει καιρό τώρα.
Ωχ και να πως κολλάει και ο Μπονγκού Κόλο...
bbplayer
Να δούμε πρωτα αν ειναι αλήθεια. Ο καθε βαρεμενος γράφει οτι του κατέβει για να παρει κανένα κλικ. Παίζει κςι να είναι κατευθυνόμενη διαρροή της ΚΑΕ για να κόψει αντιδράσεις.
Αν ειναι αλήθεια μας βλέπω κατά Ζάλογγο μεριά...ΣΧΕ γεια καημένε κόσμε...

Αλλα νΣ δούμε πρώτα
zeroNick
QUOTE (bbplayer @ May 3 2015, 14:00 ) *
Να δούμε πρωτα αν ειναι αλήθεια. Ο καθε βαρεμενος γράφει οτι του κατέβει για να παρει κανένα κλικ. Παίζει κςι να είναι κατευθυνόμενη διαρροή της ΚΑΕ για να κόψει αντιδράσεις.
Αν ειναι αλήθεια μας βλέπω κατά Ζάλογγο μεριά...ΣΧΕ γεια καημένε κόσμε...

Αλλα νΣ δούμε πρώτα



Ειναι οριστικο πλεον απο οσο λενε ολα τα site ολα ομως

http://www.sport-fm.gr/article/basket/telo...anobits/3085152

Πιστευω πως ειναι μια λανθασμενη εντελως κινηση αυτη εκ μερους της δοιηκησης δεν γινεται καθε χρονο πριν τους τελικους να παιρνει τα ηνια της ομαδας καποιος υπηρεσιακος προπονητης μας βγαινει σε καλο δνε λεω αλλα τουλαχιστον ας τον κρατησει και την αλλη σεζον,παραμονο το καλοκαιρι εχουμε την συνηθης ρουτινα το ποιος θα ειναι ο νεος μας προπονητης,και τι νεους παιχτες θα φερει

ελεος λυπηθειτε και τους φιλαθλους λιγο

Γνωμη μου ναι θα ηθελα Γιαννακη στον παγκο αλλα και τον Πριφτη θα ηθελα που αυτος μαζι με τον μανωλοπουλο πηραν το πρωταθλημα περσυ απο τον γαυρο οχι ο φραγκι κακα τα ψεματα rolleyes.gif
t0ny3
Μαλλον θα εχασε την βραδινη πτηση ο Ντουσκο και ανακοινωθηκε η απολυση του τωρα.

Πραγματικα θλιβομαι που για δευτερη σερι χρονια εχουμε απομακρυνση προπονητη απο τον παγκο της ομαδα μας σε αντιστοιχη περιοδο. Δεν μπορουσα να φανταστω χειροτερο φιναλε σεζον, με ντροπιαστικες εμφανισεις απεναντι στην ΤΣΣΚΑ, μαστουρωμενο Γκιστ, κραφριλες απο τις κερκιδες και χυδαιοτητες απο τον προεδρο μας. Καθε περσι και καλυτερα...

Με την απομακρυνση του Αρτζι δεν ημουν συμφωνος για τη χρονικη στιγμη, ομως τωρα δεν πηγαινε αλλο. Η ομαδα εχει χασει καθε προσανατολισμο και η ψυχολογια εχει φτασει στα πατωματα.

Αλβερτη λοιπον για να τελειωσουμε τη σεζον με το κεφαλι ψηλα, αφου δε σωζεται το πλοιο για φετος...
provat
QUOTE(bbplayer @ May 3 2015, 14:00 ) *
Να δούμε πρωτα αν ειναι αλήθεια. Ο καθε βαρεμενος γράφει οτι του κατέβει για να παρει κανένα κλικ. Παίζει κςι να είναι κατευθυνόμενη διαρροή της ΚΑΕ για να κόψει αντιδράσεις.
Αν ειναι αλήθεια μας βλέπω κατά Ζάλογγο μεριά...ΣΧΕ γεια καημένε κόσμε...

Αλλα νΣ δούμε πρώτα



http://sports.in.gr/basketball/a1andrwn/ar...?aid=1231404605


Μαλλον αληθεια ειναι.
manj13
O Φραγκι- ΤΟ ΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ- ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.... wink.gif rolleyes.gif
doctorjekil
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο αρνητικοι με τον γιαννακη...εκτος αν σας πειραζει οτι κοουτσαρισε τον οσφπ και οτι καποιες φορες ειχε προκαλεσει στο οακα,εμενα προσωπικα δεν με πειραζουν αυτα και κατα την γνωμη μου ο γιαννακης ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες,μαζι με τον περασοβιτς
Quincy
QUOTE(doctorjekil @ May 3 2015, 12:45 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο αρνητικοι με τον γιαννακη...εκτος αν σας πειραζει οτι κοουτσαρισε τον οσφπ και οτι καποιες φορες ειχε προκαλεσει στο οακα,εμενα προσωπικα δεν με πειραζουν αυτα και κατα την γνωμη μου ο γιαννακης ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες,μαζι με τον περασοβιτς


Κι εγώ θα συμφωνήσω σ αυτό. Η φιλοσοφία του Δράκου είναι ότι πρέπει για τον ΠΑΟ με το μικρομεσαίο μπατζετ και τους ταλαντουχους πιτσιρικάδες. Αλλά είναι ιδιαίτερη περίπτωση και μάλλον χλωμό λόγω της ιστορίας. Δυστυχώς "κάηκε" ο Γιαννάκης κι από σύμβολο του μπάσκετ έγινε Μπαναώτης. άμα μπλέκεις με τα πίτουρα ...
o_theioulis
QUOTE (A.CAB @ May 3 2015, 12:55 ) *
Όχι ρε παιδιά τι άλλο ν' αντέξουμε οι άνθρωποι; Ποιός Γιαννάκης προπονητής; Σοβαρά μιλάμε; Ο τύπος είναι ο ορισμός της αποτυχίας εκτός εθνικής Ελλάδος. Αυτός αγχώνεται και πανικοβάλεται χειρότερα κι απ' το Νέλσον. Πάει ο ΔΓ το 'χει χάσει πλήρως. Εννοώ διοικητικά γιατί στα υπόλοιπα το κακό έχει γίνει καιρό τώρα.
Ωχ και να πως κολλάει και ο Μπονγκού Κόλο...

με τον ολυμπιακο δεν πηγε και ασχημα παντως

QUOTE (SkyFall @ May 3 2015, 12:48 ) *
έπρεπε να πάει 13.45 για να ανακοινωθεί η απόλυση; τα νεύρα μας σήμερα

όσον αφορά στα δημοσιεύματα για Μπαναώτη



αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι γίνεται....

δεν ηθελε να παει μαυροβουνιο ηθελε να παει ισπανια γιαυτο πηρε την μεσημεριανη πτηση
o_theioulis
στο σκυλο γραφουν για μισσα 68.gif
bbplayer
Στό internet κυκλοφορεί οτι η ΚΑΕ διαψεύδει για Γιαννάκη. Μάλλον μας λυπήθηκε ο καλός θεός του ΜΠΑΣΚΕΤ.

Οσο για το Ντουσκο : σε ενα μήνα δε θα τον θυμάται κανείς. Σκαστη περίπτωση καρα-αποτυχημένου που θελει να βγει από την αφάνεια, κάνοντας μια αρπαχτή σε κάποιον που τπυ προτείνει 1+1 χρόνο συμβόλαιο αναθέτοντας τπυ μάλιστα την αξιοποίηση νεαρών παιχτών. Το λες και παράνοια.
A.CAB
http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimit...dh.3448503.html

Ένα άρθρο του Καρύδα για τον πρώην κόουτς μας. Δεν λέει πολλά πράγματα που δεν ξέραμε ή δεν φανταζόμασταν. Δεεν ξέρω εννοείται αν όλα αυτά είναι αλήθεια αλλά δύο είναι τα στοιχεία που μου έκαναν εντύπωση. Ο ΔΔ και ο Φώτσης δεν ψήνονταν (αλλά αυτοί ψήνονταν για... Αλβέρτη άρα παρεάκι και όχι κόουτς) και κυρίως πως ο Ντούσκο ήταν αρνητικός στην ανανέωση του Γκιστ!!!
patissiotis
Ναι το διαβασα και εγω το αρθρακι του Καρυδα και κρατησα αυτο ακριβως που κρατησες και εσυ. Οτι Φωτσης και ΔΔ "δεν ψηνοταν" αλλα ηθελαν Αλβερτη. Αν ισχυει δειχνει οτι η ομαδα δεν λειτουργει σωστα, δεν εχει σωστη νοοτροπια. Οταν οι δυο "σημαιες" σου και μπαρουτοκαπνισμενοι και καθε αλλο παρα λουφαδοροι στις προπονησεις ψηφιζουν "παρεακι" και οχι προπονητη τοτε υπαρχει χοντρο προβλημα. Δειχνουν να εχουν αντιληφθει οτι η ομαδα δεν παει πουθενα, δεν εχει σοβαρους στοχους και αρα καλυτερα να κανουμε το χαβαλε μας. Τα τελευταια 2 χρονια ειναι καταστροφικα απο ολες τις αποψεις. Την πρωτη χρονια με Αργυρη δειξαμε σφυγμο και καναμε καταπληκτικη χρονια απο πλευρας δουλειας και τιτλων. Στη 2η χρονια ο Αργυρης απογοητευσε, οι τιτλοι εμειναν αλλα η ομαδα ηταν φανερο οτι παρεπαιε. Την τριτη χρονια ο ΔΓ εβαλε το κερασακι στην τουρτα με τον ανεργο και εμμονικο Ιβανοβιτς. Ο Ντουσκο δεν ειναι για ομαδες τετοιου τυπου. Ειναι καλος για Λαμποραλ, για τους σημερινους Αρη και ΠΑΟΚ. Η χρονια του ειναι φωτοτυπια της καριερας του. Εκρηκτικο ξεκινημα, καποιες φοβερες εμφανισεις και εμφατικες νικες και την ανοιξη καταρρευση. Αυτο γινοταν σχεδον σε καθε ομαδα του. Εμεις μετα τα Χριστουγεννα καθε βδομαδα παιζαμε και χειροτερα. Σιγουρα δεν φταιει μονο ο Ντουσκο, και ειμαι καθετα εναντιος σε αλλαγες προπονητων στα μεσα της χρονιας αλλα τωρα δεν γινοταν αλλιως...
manj13
Καρυδας...ο διοσκουρος του Παπαδογιαννη...Ο ''οπου φυσαει ο ανεμος''...Δεν διαβαζω καλυτερα...Μαγουλα για πιοτερη αντικειμενικοτητα....
A.CAB
QUOTE(patissiotis @ May 4 2015, 17:28 ) *
Ναι το διαβασα και εγω το αρθρακι του Καρυδα και κρατησα αυτο ακριβως που κρατησες και εσυ. Οτι Φωτσης και ΔΔ "δεν ψηνοταν" αλλα ηθελαν Αλβερτη. Αν ισχυει δειχνει οτι η ομαδα δεν λειτουργει σωστα, δεν εχει σωστη νοοτροπια. Οταν οι δυο "σημαιες" σου και μπαρουτοκαπνισμενοι και καθε αλλο παρα λουφαδοροι στις προπονησεις ψηφιζουν "παρεακι" και οχι προπονητη τοτε υπαρχει χοντρο προβλημα. Δειχνουν να εχουν αντιληφθει οτι η ομαδα δεν παει πουθενα, δεν εχει σοβαρους στοχους και αρα καλυτερα να κανουμε το χαβαλε μας. Τα τελευταια 2 χρονια ειναι καταστροφικα απο ολες τις αποψεις. Την πρωτη χρονια με Αργυρη δειξαμε σφυγμο και καναμε καταπληκτικη χρονια απο πλευρας δουλειας και τιτλων. Στη 2η χρονια ο Αργυρης απογοητευσε, οι τιτλοι εμειναν αλλα η ομαδα ηταν φανερο οτι παρεπαιε. Την τριτη χρονια ο ΔΓ εβαλε το κερασακι στην τουρτα με τον ανεργο και εμμονικο Ιβανοβιτς. Ο Ντουσκο δεν ειναι για ομαδες τετοιου τυπου. Ειναι καλος για Λαμποραλ, για τους σημερινους Αρη και ΠΑΟΚ. Η χρονια του ειναι φωτοτυπια της καριερας του. Εκρηκτικο ξεκινημα, καποιες φοβερες εμφανισεις και εμφατικες νικες και την ανοιξη καταρρευση. Αυτο γινοταν σχεδον σε καθε ομαδα του. Εμεις μετα τα Χριστουγεννα καθε βδομαδα παιζαμε και χειροτερα. Σιγουρα δεν φταιει μονο ο Ντουσκο, και ειμαι καθετα εναντιος σε αλλαγες προπονητων στα μεσα της χρονιας αλλα τωρα δεν γινοταν αλλιως...

Φίλε Πατησιώτη συμφωνώ στα περισσότερα απ' αυτά που γράφεις. Απλά στα περί 2ης χρονιάς που γράφεις θα μου επιτρέψεις να διαφωνίσω στο βαθμό απογοήτευσης όχι γιατί έως ένα σημείο δεν ισχύει αλλά γιατί πρώτον ο Πεδουλάκης έφυγε στα μισά της σεζόν άρα δεν ξέρουμε τι σκοπό είχε για αργότερα (πιθανότατα χρησιμοποίηση κάποιων παιχτών που δεν έκρινε ότι ήταν έτοιμοι μέχρι τότε... ναι για Παππά, Γίανκοβιτς μιλάω) και κυρίως γιατί προσωπικά θεωρώ πως ο ΔΓ του έκανε τρομερό σαμποτάζ από το καλοκαίρι με δικές του επιλογές παιχτών και χωρίς βοήθεια κατά τη διάρκεια της χρονιάς (μη σπάσιμο του συμβολαίου του τραυματία Ούκιτς - το 'πε και ο ίδιος ο Άρτζι-, Μαυροκεφαλίδης, Μπατίστ και Τσάινα Μαν (!) στο 5 με το Λάσμε τραυματία κτλ. Βέβαια το γεγονός ότι αποδέχτηκε όλες αυτές τις παρεμβάσεις είναι λάθος και του ίδιου του Πεδουλάκη.
Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, την έχω ξανακάνει εδώ, έχω σφαχτεί με πολλούς και εν τέλη δεν έχει καμία σημασία πλέον. Ότι γράφει δεν ξεγράφει. Περασμένα ξεχασμένα πλέον.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη επιλογή του ήταν σαφώς χειρότερη και λάθος.
colonel gomelsky
QUOTE(doctorjekil @ May 3 2015, 14:45 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο αρνητικοι με τον γιαννακη...εκτος αν σας πειραζει οτι κοουτσαρισε τον οσφπ και οτι καποιες φορες ειχε προκαλεσει στο οακα,εμενα προσωπικα δεν με πειραζουν αυτα και κατα την γνωμη μου ο γιαννακης ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες,μαζι με τον περασοβιτς


Δεν κοουτσάρισε τον ΟΣΦΠ, ούτε προκάλεσε. Κοουτσάρισε τον καλύτερο ΟΣΦΠ όλων των εποχών και απέτυχε παταγωδώς, ήταν χειρότερος στις συνεντεύξεις τύπου και από τον Μπαρτζώκα, αντιμετώπισε σαν αρπαχτές Λιμόζ και Κίνα. Τι άλλο πρέπει να γίνει δλδ; Το ότι μερικοί γραφικοί μιλάγανε για διαιτησίες κτλ δεν πρέπει να θολώνει την κρίση και των υπολοίπων και να ξεχνάμε τις 30αρες με τις οποίες εφευγε στο κεφάλι ο Παναγιώτης από το ΟΑΚΑ.
Ginobili
το ξέθαψα για τα καλά το τόπικ...



http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...o-ivanovits-pic


Οk....που είναι ο Παπάς να του πει "Που πας με αυτό το μαλλί ρε..?" γέρος άνθρωπος...
Zoys
QUOTE(Ginobili @ Nov 10 2016, 14:20 ) *
το ξέθαψα για τα καλά το τόπικ...



http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...o-ivanovits-pic


Οk....που είναι ο Παπάς να του πει "Που πας με αυτό το μαλλί ρε..?" γέρος άνθρωπος...

Ούτε ο Παππάς ούτε και κανένας άλλος δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να φέρει αντίρρηση με τον συγκεκριμένο για οτιδήποτε. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.