Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A1 Ολυμπιακός 2010-11
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tzagasdog
Ο Μαυροκεφαλιδης εχει ελλειψη μπασκετικου iq και οποτε δεν τον βοηθαει το σωμα του τα χανει. Δλδ οπου δεν υπερεχει σημαντικα των αντιπαλων του δεν μπορει να τελειωσει φασεις.

Ο κεσελ πρεπει να παιζει το παιδι δειχνει να βρισκεται σε καλη κατασταση. Και τπτ να μην κανει μονο και μονο που κραταει το 3αρι της αντιπαλης ομαδας στην γωνια ανοιγει χωρους. Αν το 3αρι ειναι απο 2 μετρα και πανω παιζει και καλη αμυνα.

Το αστειο ειναι φετος με τον Μπουρουση που εχει καταλαβει ο Ντουντα για το τι χαλβας ειναι και τελειωνει ολα τα σημαντικα ματς με τον Νεστεροβιτς....
kolokotronis
QUOTE(natouralistis @ Jan 31 2011, 13:10 ) *
Στα ομαδικά σπόρ η κριτική για το τί προσφέρουν οι παίχτες γίνεται πάντα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Φαντάζομαι για παράδειγμα κάποιος με το χαμηλότερο συμβόλαιο σε μια ομάδα δεν περιμένει κανείς να είναι ο ηγέτης...1.Ανάλογα με το χρόνο συμμετοχής ,2, τον ενεργό χρόνο συμμετοχής σου στο παιχνίδι γιατί μπορεί να παίζεις αλλά πάσα να έχεις πάρει πρωτομαγιά του 1999 για τελευταία φορά, 3, πόσα παίρνεις εσύ ,πόσα οι άλλοι,αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πώς τα μεγάλα συμβόλαια παίρνουν πάντα το χρόνο συμμετοχής (για να δικαιολογηθούν στις διοικήσεις οι υψηλές αμοιβές), τα περισσότερα επιθετικά παιχνίδια (γιατί έτσι πρέπει είναι στάρ) και στην άμυνα είναι τροχονόμοι. Βάση όλων αυτών λοιπόν , έχω να πώ πώς ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένα παληκάρι που του έκανες 3ετές με 1.5 χαρτί ,την ίδια στιγμή που στην ομάδα αυτά τα λεφτά τα παίρνουν άλλοι για ένα χρόνο συμβόλαιο και είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας εδώ και 5 χρόνια. Δεν με συγκίνησε ποτέ ο Λουκάς να πώ ουάου τι παιχτάρα είναι αυτή, αλλά έλεος για αυτά που παίρνει και για το μικρό ρόλο που είχε όλα τα χρόνια στην ομάδα είμαι υπερευχαριστημένος για αυτά που έχει καταφέρει ειδικά φέτος που έπαιζε λόγω τραυματισμών μόνος του στο 4. Δηλαδή για τους σούπερ ήρωες Milos-V-Span, που η τελευταία φορά που αλλάξαν πάσα μεταξύ τους ήταν στο Acropolis το καλοκαίρι τι πρέπει να πώ? Βλέπεις την ομάδα και νομίζεις ότι γίνεται κάποιου είδους διαγωνισμός για το ποιός από τους 2 θα βάλει τα πιο απίθανα και θα κάνει το εξεζητημένο. Ας βρεθεί έστω τώρα μήνα Φεβρουάριο λίγη χημεία επιτέλους και λίγη συνεργασία και όλα καλά.

Ο Κέσελ είναι μίζα και απορώ πώς δεν παίζει...

Δίκιο έχεις σε αυτά που λες, αλλά τον Τεόντοσιτς κακώς τον χρησιμοποίησες σαν παράδειγμα.
Όσο και πεσμένη απόδοση να έχει φέτος, ριγμένος είναι στο συμβόλαιο.
Ίσως ο πιο ριγμένος από όλους στον ολυμπιακό.
Δεν είναι δυνατόν ο Παπαλουκάς να παίρνει τα εξαπλάσια χρήματα από αυτόν.
Θες δεν θες, δημιουργήται πρόβλημα μέσα στην ομάδα όταν υπάρχουν τόσο τρανταχτές αδικίες.
spysta
QUOTE(kolokotronis @ Jan 31 2011, 13:20 ) *
Δίκιο έχεις σε αυτά που λες, αλλά τον Τεόντοσιτς κακώς τον χρησιμοποίησες σαν παράδειγμα.
Όσο και πεσμένη απόδοση να έχει φέτος, ριγμένος είναι στο συμβόλαιο.
Ίσως ο πιο ριγμένος από όλους στον ολυμπιακό.
Δεν είναι δυνατόν ο Παπαλουκάς να παίρνει τα εξαπλάσια χρήματα από αυτόν.
Θες δεν θες, δημιουργήται πρόβλημα μέσα στην ομάδα όταν υπάρχουν τόσο τρανταχτές αδικίες.

Mια χαρα δυνατον ειναι να παιρνει εξαπλασια χρηματα ο Παπαλουκας απο τον Τεοντοσιτς .. γιατι οταν τα πηρε ηταν ΔΕΚΑεξαπλασια φορες καλυτερος παικτης και το συμβολαιο του βρισκεται ακομα σε ισχυ.
Τι σου ειναι ο αθλητισμος ομως εεε ??
μεσα σε 3 χρονια ο Μιλος απο ενα καλο προσπεκτ ντυθηκε σε MVP της Ευρωλιγκα .. και ο Τεο απο ηγετης της ΤΣΣΚΑ τωρα δεχεται τα πυρα για τα λεφτα που παιρνει σε σχεση με αυτα που δινει ...

Anaz
1. Έχεις δίκιο για την μη εκμετάλλευση του Κέσελ, όμως το παλικάρι μας πρέπει να μάθει να παίρνει θέσεις στο παρκέ, όχι να μένει κάγκελο στην γωνία περιμένοντας να του έρθει η μπάλα για το σουτ. Και φοβάμαι ότι δεν διαθέτει την απαραίτητη εξυπνάδα για να το κάνει...
Πραγματι, το'χω τονισει κι εγω οτι ο Κεσελ μου φαινεται οτι υστερει πολυ σε μπασκετικο Iq. Φαινεται σε επιθεση και αμυνα.
Απ'την αλλη ομως δε νομιζω οτι φταιει τόσο αυτος γι'αυτο, αλλα ο (μονοδιαστατος) τροπος που παιζει η ομαδα. Εξαλλου το ιδιο συμβαινει περιπου με οποιον κι αν παιζει στο "3". Που ειναι τα κοψιματα του Παπανικολαου που βλεπαμε στην αρχη της χρονιας??
Zephyr
QUOTE(natouralistis @ Jan 31 2011, 13:57 ) *
Αν νομίζεις ότι ο Έρτσεγκ στα δύσκολα θα ντυθεί Ντάνκαν , κάνεις λάθος. Όλοι οι παίχτες έχουν ταβάνι στο τί μπορούν να καταφέρουν, Έτσι ο Λουκ, έτσι Ο Ζόραν , έτσι όλοι. Αρκετά καλόι για double double στην Α1 αλλά όχι πρωταγωνιστές στην Ευρωλίγκα,απλά.

Διάβαζα στο topic του βάζελου το κράξιμο στον Νικ Καλάθη, Παίρνει 1.3 το χρόνο και δεν μπορεί να παίξει ούτε με τον Ηλυσιακό εντός...Αυτοί εν μέρει έχουν δίκιο, αλλά να λέμε εμείς γιατί ο Λουκάς δεν ντύνεται Amare στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας ,εε νομίζω είναι too much..

Δεν περιμένω από τον Έρτσεγκ να ντύνεται "Ντάνκαν" σε κάθε δύσκολο παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα καν να κάνει αυτά που κάνει! Ήδη από την πρώτη του χρονιά δεν άντεχα να τον βλέπω. Ωστόσο φέτος, από τα μισά και μετά, βλέπω ένα πιο ψυχωμένο Έρτσεγκ, με αρχή το (χαμένο) ματς στην Μάλαγα και αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΟ. Με απλά λόγια, ο Ζόραν τώρα αρχίζει να δικαιολογεί τον μισθό του, έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία που είχε γι'αυτόν τόσο το προπονητικό τιμ όσο και οι οπαδοί.
Αντίθετα, ο Λουκάς όσο πάει γίνεται χειρότερος, ασταθής και ανίκανος να παίξει 5αδάτο "4"αρι. Σε μια ομάδα μάλιστα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να διακριθεί στο "4". Σε αυτόν όλοι πίστευαν στην αρχή της χρονιάς αλλά αυτός δεν αποδίδει. Φυσικά κανείς δεν περιμένει ούτε από αυτόν να ντυθεί "Amare", απλά μια σταθερή απόδοση σε εύκολα αλλά και (κυρίως) σε δύσκολα παιχνίδια.

QUOTE(Anaz @ Jan 31 2011, 15:58 ) *
Πραγματι, το'χω τονισει κι εγω οτι ο Κεσελ μου φαινεται οτι υστερει πολυ σε μπασκετικο Iq. Φαινεται σε επιθεση και αμυνα.
Απ'την αλλη ομως δε νομιζω οτι φταιει τόσο αυτος γι'αυτο, αλλα ο (μονοδιαστατος) τροπος που παιζει η ομαδα. Εξαλλου το ιδιο συμβαινει περιπου με οποιον κι αν παιζει στο "3". Που ειναι τα κοψιματα του Παπανικολαου που βλεπαμε στην αρχη της χρονιας??

Έτσι κ αλλιώς ο πρώτος που ευθύνεται για την εικόνα μιας ομάδας είναι ο προπονητής. Το σίγουρο είναι ότι ο Ντούντα ρίσκαρε να στηριχθεί σε μικρούς, απλά το ρίσκο δεν του βγήκε και ίσως να μην θέλει και ο ίδιος να το αποδεχθεί. Και οι δυο έχουν τα τεχνικά προσόντα για μεγάλη καριέρα, ίσως ο Παπ περισσότερο, αλλά μέχρι να καταλάβουν που βρίσκονται και πόση δουλειά πρέπει να ρίξουν για να σταθούν σε υψηλό επίπεδο, θα πονάνε τα ματάκια μας από το σχήμα με τα 3 guard. Γιατί καλά είναι να καρφώνεις κόντρα σε Ηρακλή, Ίκαρο κλπ αλλά δεν αρκεί το ταλέντο για την Ευρωλίγκα και τους τελικούς πρωταθλήματος...
Anaz
απλά το ρίσκο δεν του βγήκε και ίσως να μην θέλει και ο ίδιος να το αποδεχθεί.
Eγω να σου πω την αληθεια βλεπω το ακριβως αντιθετο τελευταια. Οτι ο Ντουντα σαν να το'χει παρατησει, κι εχει αποφασισει να στηριξει ολη την αναπτυξη της ομαδας στους 3-4 βασικους πυλωνες της. κακως κατ'εμε.
Manu7
Καλά αυτό που κάνει ο Παπαλουκάς είναι φοβερό.
Με το που τρώμε καλάθι τρέχει το γήπεδο και πιάνει την άμυνα στον ύπνο και τελειώνει με lay up.
Το έκανε με τον ΠΑΟ,με την Βαλένθια τώρα και με τον Πανιώνιο.
Ενώ βιάζεται δηλαδή τα τελειώματα του είναι άψογα!Θα είναι στάνταρτ εντολή Ντούντα το συγκεκριμένο.
Reggie Miller #31
QUOTE(Manu7 @ Feb 5 2011, 18:22 ) *
Καλά αυτό που κάνει ο Παπαλουκάς είναι φοβερό.
Με το που τρώμε καλάθι τρέχει το γήπεδο και πιάνει την άμυνα στον ύπνο και τελειώνει με lay up.
Το έκανε με τον ΠΑΟ,με την Βαλένθια τώρα και με τον Πανιώνιο.
Ενώ βιάζεται δηλαδή τα τελειώματα του είναι άψογα!Θα είναι στάνταρτ εντολή Ντούντα το συγκεκριμένο.

Και μαχαιριά στην ψυχολογία....!
Air Kef
Τι εντολή Ντούντα ρε Μανού, ο Παπαλουκάς και στις κακιές του μέρες κοιμησμένος δεν είναι ποτέ. smile.gif
Manu7
QUOTE(Air Kef @ Feb 5 2011, 18:27 ) *
Τι εντολή Ντούντα ρε Μανού, ο Παπαλουκάς και στις κακιές του μέρες κοιμησμένος δεν είναι ποτέ. smile.gif

Να έχεις πάρει το αμυντικό ριμπάουντ και να τρέξεις γρήγορα το γήπεδο για δευτερεύοντα αιφνιδιασμό
δεν είναι κάτι παράξενο.Αλλά να τρως καλάθι μετά από κακή αμυντική προσπάθεια,και να τρέχεις το γήπεδο
για να τελειώσεις τη φάση αντί να ηρεμήσεις το παιχνίδι,δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται ο παίχτης κατ'εμέ.
Reggie Miller #31
Γεια σου Μαυροκεφαλίδη άρχοντα!!!!!!!Έχει χαλάσει 2 φάσεις από όμορφες πάσες!
Δεν έχει φιλότιμο να ζητήσει αλλαγή;;;;;;;;
rchos
QUOTE(Manu7 @ Feb 5 2011, 18:30 ) *
Να έχεις πάρει το αμυντικό ριμπάουντ και να τρέξεις γρήγορα το γήπεδο για δευτερεύοντα αιφνιδιασμό
δεν είναι κάτι παράξενο.Αλλά να τρως καλάθι μετά από κακή αμυντική προσπάθεια,και να τρέχεις το γήπεδο
για να τελειώσεις τη φάση αντί να ηρεμήσεις το παιχνίδι,δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται ο παίχτης κατ'εμέ.

το ενστικτο του παιχτη ειναι.
του μεγαλου παιχτη.ο παπαλουκας το κανει αυτο μια ζωη.

οσο για τον μαυροκεφαλιδη μην φτανουμε στις υπρβολες.ειναι σαφες οτι βρισκεται σε μια κακη καμπη της καριερας του αυτο το μηνα.μονο μεσα απο χρονο συμμετοχης μπορει να ξανανεβει ψυχολογικα για να το ξεπερασει.ειδικα αν προσφερονται για κατι τετοιο οι αντιπαλοι.
Manu7
QUOTE(rchos @ Feb 5 2011, 19:15 ) *
το ενστικτο του παιχτη ειναι.
του μεγαλου παιχτη.ο παπαλουκας το κανει αυτο μια ζωη.

Δεν αμφισβήτησα την εξυπνάδα του Παπαλουκά.Σε αυτά είναι μανούλα.
Αλλά τόσο καιρό να κάνει το συγκεκριμένο πράγμα με τέτοια συχνότητα δεν το έχω δει.
Γι'αυτό και θεωρώ ότι είναι εντολή του προπονητή.

Καλά τώρα δεν θα μαλώσουμε γι'αυτό smile.gif.Σημασία έχει ότι είναι απολαυστικός εδώ και 2 παιχνίδια
αν εξαιρέσουμε τα τούβλα από το 3ποντο wink.gif.
Reggie Miller #31
Μερικές φορές όταν βλέπω τον Παπανικολάου να πηγαίνει για κάρφωμα...ΤΡΟΜΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! smiley.gif
tzagasdog
παιζει λινκ απο το παιχνιδι? γιατι εχει πεσει και ο tracker....
Anaz
Ισως ειναι συνδυασμος κ των δυο. Οντως και στον αγωνα με τη Βαλενθια παντως εδειξε η ομαδα μια ταση να χτυπησει στο τρανζισιον με γρηγορο κατεβασμα κ προσπαθεια επιθεσης πριν οργανωθει η αντιπαλη αμυνα.κ με τον Σπαν κ με τον Τεο. Βεβαια στο συγκεκριμενο ματς αυτο ισως ηταν οδηγια λογω της πιεσης της Βαλενθια σε ολο το γηπεδο.

Το θεμα με τον Θοδωρη -που παντα τετοια περιοδο ανεβαινει- ειναι να παρει λιγο την μπαλα απο τα χερια του Σπανουλη κ οχι να βολοδερνει στο 3. Οπως γινεται στα τελευταια ματς..
Badass
Πάντως όντως έχει ανέβει πολύ ο Θοδωρής στα τελευταία ματς και κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Βοηθάει και σε άμυνα και επίθεση, ενώ πλέον ελέγχει καλύτερα το κορμί του για να κρατάει δυνάμεις. Παίρνει τα πάνω του στο στο σημαντικότερο σημείο της σεζόν και νομίζω πως έχει να δώσει και κάτι παραπάνω. Αρκεί να αντέξει μέχρι τέλους. τώρα περιμένω επιτέλους απ' τον Μίλος ν' ανεβάσει στροφές.
leonkalf
Θα πάει κανείς αύριο στη Γλυφάδα?
LFO
QUOTE(leonkalf @ Feb 11 2011, 13:30 ) *
Θα πάει κανείς αύριο στη Γλυφάδα?

θα παω το πρωι για ψωνια... 69.gif
leonkalf
77.gif προσκυνώ...

Θα είσαι και κατά τις 7 το απόγευμα? Ίσως μετά τα ψώνια κάτσεις και για φαγητό, καφέ, παγωτό.. οπότε να πεις ας πάω και γήπεδο! 69.gif
LFO
QUOTE(leonkalf @ Feb 11 2011, 13:50 ) *
77.gif προσκυνώ...

Θα είσαι και κατά τις 7 το απόγευμα? Ίσως μετά τα ψώνια κάτσεις και για φαγητό, καφέ, παγωτό.. οπότε να πεις ας πάω και γήπεδο! 69.gif

θα το σκεφτω ρε ψηλε....θα σε παρω τηλ αν παω.
sakissab
Πολλά συγχαρητήρια σ' έναν άνθρωπο που στην αρχή της σεζόν ήταν εκτός αποστολής και εκτός πλάνων και με τη δουλειά του απέδειξε ότι για όλα κάνει και μπορεί.
Ελπίζω ο Ντούντα να πήρε ηχηρές απαντήσεις για το σουτ και την αξιοπρέπεια του Χαλπερίν και να δώσει επιπλέον χρόνο κυρίως σε Ευρωλίγκα.
Btw, 12/23 τρίποντα ο Ολυμπιακός.

Υ.Γ. ύστερα και από το σημερινό, η δημιουργία της Λίγκας (μεσογειακή, βαλκανική ή δεν ξέρω τι άλλο) είναι μονόδρομος. Κάποτε ένα Σπόρτινγκ, ένας Πανιώνιος, ένας Άρης και ένας ΠΑΟΚ κόντραραν στα ίσια τους μεγάλους. Τώρα ειναι "εύκολα απογεύματα".
Reggie Miller #31
Ρε τον κακομοίρη τον Κέσελι,πάνω που άρχιζε να βρίσκει τα πατήματα του! icon_drunk.gif

Δεν ξέρω πόσο θα μας λείψει στο ματς με τη Βαλένθια,αλλά αν ο Χαλπερίν μπορέσει και παίξει καλά,ίσως να μην μας λείψει,όσον αφορά το σουτ,γιατί στην άμυνα....

Επιτέλους μια επίδειξη δύναμης....!
kseplenhs
δεν κατάφερα να το δω όλο αλλά για να φωνάζουν γκολ σε μια βολή του νιλσεν στην 4η περίοδο φαντάζομαι πόσο μεγαλειώδης ήταν πάλι ο αυστραλός
sakissab
Εκπληκτικός Παπανικολάου! Αυτό το τριάρι χρειάζεται η ομάδα. Πολύτιμος ο Πελεκάνος. Απογοήτευση ο Νίλσεν.
Ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα, η ομάδα φάνηκε ότι κάνει συντήρηση δυνάμεων εν' όψει Φενέρ. Αρκεί να σκεφτούμε ότι ο Νεστέροβιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ ο Ντούντα δοκίμασε κάποια πειραματικά σχήματα με τον Γλύνια και τον Μαυροκεφαλίδη στο 5. Σαν πρώτο ματς που παίρνει τόσο χρόνο συμμετοχής ο Γλυνιαδάκης άφησε μέτριες εντυπώσεις. Θα πρέπει να αυξήσει κατακόρυφα την απόδοση για να μην πούμε το Γιάννη Γιαννάκη. smiley.gif
frenchman7
QUOTE(tzagasdog @ Feb 20 2011, 19:53 ) *

Είναι πασιφανές, ότι ο λόγος είναι άλλος, και όχι τραυματισμός. Παρουσιάζεται έτσι για να περιοριστούν οι συζητήσεις.
Μόνο και μόνο το:

"έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, που πρέπει να το ξεπεράσει. Αυτό το διάστημα, αφού γίνει καλά, πρέπει να δουλέψει για να παίξει πολύ καλύτερα, διότι μέχρι τώρα δεν αγωνίζεται όπως θέλω"

λέει πολλά...

Κάτι μου λέει πως δύσκολα θα "ενσωματωθει" πάλι στην ομάδα.. Ελπίζω ο Μπουρούσης να βάλει το γενικό συμφέρον πάνω από το "εγώ" του και τους εγωισμούς και να μην επιβεβαιώσει τους φόβους μου.
Γιατί άμα μείνουμε μόνο με Ρασο "ποιοτικό" 5αρι, αργά ή γρήγορα θα μας κοστίσει...
kseplenhs
http://www.dailymotion.com/video/xh4gki_re...port#from=embed

Εδώ ακούω πάντως για κάταγμα που δεν έχει κλείσει,για πρόβλημα στον μεταβολισμό,για αλλεργία απο φάρμακο κτλ

ε αν ισχύουν αυτά,τότε είναι προφανές πως δυσκολα παίζει κάποιος σύμφωνα με τις δυνατότητές του
Anaz
Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα.. Αν υπαρχει θεμα απειθαρχης εξωγηπεδικης ή αγωνιστικης συμπεριφορας, γιατι τον τιμωρουν κ μετα τον καλυπτουν? Αν δεν υπαρχει γιατι δεν το κανουν πιο ξεκαθαρο κι αφηνουν υπονοιες να πλανωνται?
tzagasdog
εγω πιστευω οτι εγινε κατι του τυπου:

Ντουντα: Ρε Γιαννη αγορι μου αλλα σου λεω και αλλα κανεις μεσα στο γηπεδο (με το αυστηρο υφος του Ντουντα παντα)
Μπουρουσαγκα: Ασε με ρε κοουτς ποναει το χερι μου
Ντουντα: Ποναει το χερι σου? Αμα ποναει το χερι σου πηγαινε ενα μηνα σπιτακι σου να σου περασει....
Manu7
Πάντως αυτό που κάνει ο Νίλσεν είναι φοβερό...Δεν γίνεται να είναι τόσο κακός ρε αδερφάκι μου!!:D

Μιλάμε για την απόλυτη παραφωνία και αυτή η φάτσα του είναι απίστευτη!Στον κόσμο του κανονικά...tongue.gif
Air Kef
QUOTE(tzagasdog @ Feb 20 2011, 22:09 ) *
εγω πιστευω οτι εγινε κατι του τυπου:

Ντουντα: Ρε Γιαννη αγορι μου αλλα σου λεω και αλλα κανεις μεσα στο γηπεδο (με το αυστηρο υφος του Ντουντα παντα)
Μπουρουσαγκα: Ασε με ρε κοουτς ποναει το χερι μου
Ντουντα: Ποναει το χερι σου? Αμα ποναει το χερι σου πηγαινε ενα μηνα σπιτακι σου να σου περασει....

Ποντάρω υπέρ σου. biggrin.gif
PAKMAN
H o Ντούντα είναι φίλος με τον Ψωμιάδη (τον Μάκαρο) και ο Γιάννης κεράτωσε την μικρή... icon_wave.gif

Αφήστε τα παρασκήνια και κοιτάξτε την ομάδα. In Duda we trust!!!! smiley.gif
Anaz
QUOTE(Air Kef @ Feb 21 2011, 02:07 ) *
Ποντάρω υπέρ σου. biggrin.gif
Αλλη μια ψηφος κι απο μενα. Κι εγω καπως ετσι το βλεπω οτι εγινε.. Οχι ομως βεβαια σαν μεμονωμενο περιστατικο. Παρεμπιπτοντως μου χε σπασει τα νευρα φετος να διαβαζω για τον Μπουρουση να ειναι μονιμως η αρρωστος η με καποιο μικροτραυματισμο.

ΥΓ:Μηπως να μεταφερουμε τη κουβεντα στο αλλο τοπικ μη συζηταμε τα ιδια σε δυο?
leonkalf
Μην ξεχνιόμαστε, έχει αγώνα σήμερα. 6 στο ΣΕΦ!

Κατεβείτε στο γήπεδο όσοι μπορείτε. Καλή μέρα ΚΑΙ η Παρασκευή για μπάσκετ.

Εγώ θα είμαι στη θέση μου.. σας περιμένω!
apkat
Θα καταφερουμε να αυτοκτονησουμε;;
berry
QUOTE(apkat @ Mar 18 2011, 19:34 ) *
Θα καταφερουμε να αυτοκτονησουμε;;

απο οτι φαινεται κανουμε μαγικη εμφανιση με 4/26 τριποντα

παλι καλα που δεν παιζει ο μιλος γιατι θα χαμε ακομα χειροτερο ποσοστο

το μονο θετικο , ο μπουρουσης μαλλον ειναι καλα

εντιτ - μα ο παπαντωνιου ρε παιδια ?!!! ημαρτον ρεεεεε
Zephyr
Το μόνο θετικό είναι η επαναφορά του Μπουρούση. Η εμφάνιση (όπως φαίνεται και από το σκορ) ήταν για κλάματα.
Καλύτερα, γιατί πολλή χαλαρότητα φαίνεται ότι έπεσε και εν όψει Σιένα επιβάλλεται να συγκεντρωθούν και να προβληματιστούν όλοι, διαφορετικά θα έχουμε κηδείες στο ΣΕΦ...
Πάντως κάποιοι θα ακούνε τρελό μπινελίκι αυτή την στιγμή 65.gif
morrison
Μαλιστα!Nα που ειχαμε παραπονο οτι το ελληνικο πρωταθλημα δεν εχει ανταγωνιστικα παιχνιδια για τους δυο μεγαλους.
ΝΒΑ γιναμε.. smiley.gif

Παντως κανεις δεν περιμενε απο τον Ολυμπιακο να σκιστει κι ολας σημερα εχοντας δυο παιχνιδια με την Σιενα την αλλη εβδομαδα.Αλλα απο αυτο μεχρι να τον κοντραρει μεχρι τελευταιο δευτερολεπτο ο Ηλυσιακος μεσα στο ΣΕΦ εχει διαφορα...
Δεν θελω να ξερω ποσο ασχημα επαιξε η ομαδα σημερα...

Φυσικα και το σημερινο δεν εχει σχεση με τα επομενα ματς...
tzagasdog
ο τεοντοσιτς γιατι δεν αγωνιστηκε?
erasitexnis
QUOTE(tzagasdog @ Mar 18 2011, 21:21 ) *
ο τεοντοσιτς γιατι δεν αγωνιστηκε?

Προβλημα με την μεση του... Το οποιο βλεπω να γινεται μονιμο, και σε τετοια ηλικια ειναι ανησυχιτικο!
berry
QUOTE(erasitexnis @ Mar 19 2011, 02:30 ) *
Προβλημα με την μεση του... Το οποιο βλεπω να γινεται μονιμο, και σε τετοια ηλικια ειναι ανησυχιτικο!

μπα απο το πολυ σεχ ειναι . οπως ειχε και ο τσιλι στη βουβωνικη χωρα.

του χρονου θα χει στρωσει. ειναι τα επακολουθα της πρωτης χρονιας συγκατοικισης
rchos
QUOTE(berry @ Mar 19 2011, 08:20 ) *
μπα απο το πολυ σεχ ειναι . οπως ειχε και ο τσιλι στη βουβωνικη χωρα.

του χρονου θα χει στρωσει. ειναι τα επακολουθα της πρωτης χρονιας συγκατοικισης

μακαρι να ταν αυτο αλλα το προβλημα σερνεται απο πολυ πριν ερθει η κοπελα του στην ελλαδα.
ολη τη χρονια περσυ ετσι την εβγαλε και κατα τα φαινομενα και την φετινη ετσι θα την βγαλει.

ειχα κανει ενα ποστ καποτε που εγραφα οτι η ιστορια με την μεση του ειτε ειναι αληθινη ειτε οχι ειναι πολυ σοβαρη και ανησυχητικη.
εγω ρωταω λοιπον σαν χαζος που ειμαι.απο την στιγμη που το προβλημα υπαρχει και τον ταλαιπωρει για ποιο λογο ο μιλος πηγε στο all star game?οι καταπονησεις φυσικα δεν ειναι ιδιες ενος αγωνα εκει αλλα η μεση θελει ξεκουραση.για ποιο λογο το σουκου συμμετειχε στο all star game και χτες δεν μπορουσε να συμμετασχει σε αγωνα της ομαδας του?
saou
Το καμπανάκι που χτύπησε χθες από μόνο του δε φτάνει, ας ελπίσουμε ότι η καθούρα και η έλλειψη ανταγωνιστικών παιχνιδιών δε θα τους επηρεάσει την Τρίτη.

Την Πέμπτη ούτως ή άλλως πιστεύω θα ναι σοβαροί εκτός αν πάει περίπατο το πρώτο ματς που δεν το βλέπω.
berry
17 ποντακια σε 11 λεπτα ο σερφερ

ξυπνησε το θεριο ! τρεμετε !!! tongue.gif
sakissab
QUOTE(Manu7 @ Feb 20 2011, 22:57 ) *
Πάντως αυτό που κάνει ο Νίλσεν είναι φοβερό...Δεν γίνεται να είναι τόσο κακός ρε αδερφάκι μου!!:D

Μιλάμε για την απόλυτη παραφωνία και αυτή η φάτσα του είναι απίστευτη!Στον κόσμο του κανονικά...tongue.gif

Απ' τις 20 Φεβρουαρίου το ποστ... icon_drunk.gif
17 Πόντους ο Σέρφερ! 20 ο Μπουρούσης.
Για πάμε λίγο
leonkalf
Κατέβηκα και σήμερα στο ΣΕΦ. Ήθελα να 'μαι κοντά στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το f4. Έχω νοιώσει απογοητεύσεις σαν αθλητής και καταλαβαίνω πως είναι να το βιώνεις και να πρέπει να προχωρήσεις μπροστά.

Στεναχωρήθηκα που είδα λίγο κόσμο, αν και το περίμενα. Δεν βλέπουμε το μπασκετ σαν διασκέδαση, σαν άθλημα που μας αρέσει και θέλουμε να παρακολουθούμε.. το μόνο που μας νοιάζει μάλλον είναι να κερδίζουμε τον παο ή αυτός να μην είναι πιο μπροστά από εμάς σε κάτι (π.χ f4 φέτος).
Πάντως όσοι ήρθαν σήμερα δεν λεκανα αυτά που μάλλον θα φαντάζονταν κάποιοι (αποδοκιμασίες, βρισιές).

Η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, δεν υπήρχε καλή ψυχολογία εντός και εκτός παρκε, κάπου λογικό.

Αγωνιστικά η ομάδα σφιγμένη, ψυχολογικά κυρίως, αλλά άνετη νίκη. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αγώ περίμενα να είχε κάποια κόντρα σήμερα μετά από την κούραση -σωματική και ψυχολογική- της ομάδας.

Χαρακτηριστική κίνηση Ντούντα με τους δύο δείκτες των χεριών του να τους στρέφει προς εμάς πίσω από τον πάγκο, καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια στο τέλος. Σαν αφιέρωση. Κίνηση με νόημα.. για όσους ήταν εκεί σήμερα και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Εγώ το εξέλαβα και σαν μια υπόσχεση προς εμάς..
kseplenhs
QUOTE(berry @ Apr 3 2011, 13:58 ) *
17 ποντακια σε 11 λεπτα ο σερφερ

ξυπνησε το θεριο ! τρεμετε !!! tongue.gif

με το που το είδα αυτό,το πρώτο που φαντάστηκα ήταν πως ο μπουρούσης θα ήταν στα ίδια επίπεδα.Το πόστ του παιδιού μετά απλά επιβεβαίωσε την αίσθησή μου.Προβλέψιμα πράγματα.Στα ημίνεκρα παιχνίδια ο μπουρούσης είναι mvp πριν καν αρχίσουν... laugh.gif

QUOTE(leonkalf @ Apr 3 2011, 16:05 ) *
Κατέβηκα και σήμερα στο ΣΕΦ. Ήθελα να 'μαι κοντά στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το f4. Έχω νοιώσει απογοητεύσεις σαν αθλητής και καταλαβαίνω πως είναι να το βιώνεις και να πρέπει να προχωρήσεις μπροστά.

Στεναχωρήθηκα που είδα λίγο κόσμο, αν και το περίμενα. Δεν βλέπουμε το μπασκετ σαν διασκέδαση, σαν άθλημα που μας αρέσει και θέλουμε να παρακολουθούμε.. το μόνο που μας νοιάζει μάλλον είναι να κερδίζουμε τον παο ή αυτός να μην είναι πιο μπροστά από εμάς σε κάτι (π.χ f4 φέτος).
Πάντως όσοι ήρθαν σήμερα δεν λεκανα αυτά που μάλλον θα φαντάζονταν κάποιοι (αποδοκιμασίες, βρισιές).

Τα παμε,αμφίδρομα είναι αυτά.Ο κόσμος σε στηρίζει όταν δείχνεις να προσπαθείς.Και η προσπάθεια φυσικά έχει να κάνει και με τις συνθήκες που δουλευει ο καθε ένας.
Και σε άλλα αθλήματα ο ολυμπιακός έχει να πάει χρόνια σε f4 αλλά όταν τους βλέπεις απλήρωτους,να αντιμετωπίζουν αρκετοί προβλήματα διαβίωσης,τότε δεν πρόκεται να τους πει κανείς κάτι που δεν πήραν ευρωπαικά ή που δεν προχώρησαν στην ευρώπη.
Στο τμήμα μπάσκετ το κλίμα είναι άρρωστο ΚΥΡΙΩΣ στις τάξεις της ομάδας.Η όποια συμπεριφορά του κόσμου ερχεται δεύτερη.Και όταν ο κόσμος τρώει τόση κοροιδία,για μένα λίγα κάνει μέχρι στιγμής.Αλλά έχω ξαναπεί πως η αδιαφορία του κοσμου απέναντί τους είναι η κατάρα τους.Θα έπρεπε να παρακαλούσαν να τρώνε μπινελίκια οσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό,γιατί θα είχαν κάποιους που περιμένουν πράγματα απο εκείνους.
Τώρα τι?Να ζητήσουν απο τον κόσμο να πάει στο γήπεδο?Να υποσχεθούν για χιλιοστή(^ν) φορά τίτλους??Φωνή βοώντος εν τη ερήμω πλέον...

Και δεν περιμένω να τους νοιάξει για την ομάδα γιατί αυτή έχουν δείξει άπειρες φορές πλέον πως την έχουν χεσμένη.Η "κατάρα" αυτή επηρεάζει και την καριέρα τους.Αν αποτυγχάνεις συνεχώς σε μια ομάδα τότε η αποτυχία γίνεται χαρακτηριστικό της καριέρας σου.

θα πάει ο χ-μπουρούσης και ο ψ-μαυροκεφαλίδης να το παίξει παιχταράς υψηλού επιπέδου πότε?Οταν αποτυγχάνει σταθερά σε κάθε στόχο και καταλήγει να τον παρακολουθούν 200 άτομα?Εγώ ξέρω πως τους παιχταράδες ψάχνουν να τους δούν σε όποιο γηπεδο παίζουν.Ετσι είναι οι αξίες και στο μπάσκετ.Αν φτάσεις σε τέτοιο σημείο τότε δεν θεωρείσαι παίχτης υψηλού επιπέδου.Απλά μαθηματικά...
rankin
QUOTE(leonkalf @ Apr 3 2011, 16:05 ) *

Η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, δεν υπήρχε καλή ψυχολογία εντός και εκτός παρκε, κάπου λογικό.

Αγωνιστικά η ομάδα σφιγμένη, ψυχολογικά κυρίως, αλλά άνετη νίκη. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αγώ περίμενα να είχε κάποια κόντρα σήμερα μετά από την κούραση -σωματική και ψυχολογική- της ομάδας.

Χαρακτηριστική κίνηση Ντούντα με τους δύο δείκτες των χεριών του να τους στρέφει προς εμάς πίσω από τον πάγκο, καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια στο τέλος. Σαν αφιέρωση. Κίνηση με νόημα.. για όσους ήταν εκεί σήμερα και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Εγώ το εξέλαβα και σαν μια υπόσχεση προς εμάς..

Ρε συ Λεωνίδα, βαρεθήκαμε
τουλάχιστον εγώ, βαρέθηκα
τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια... Μας κουρασαν
και να λεγες ότι παίζανε και όμορφο μπάσκετ, να έλεγα θα τους παρακολουθώ και στις καλές και στις κακές στιγμές
εδω πέρα όμως δομήθηκε μια ομάδα φέτος, με μοναδικό σκοπό το αποτέλεσμα και πάλι αποτέλεσμα δεν ερχεται
τουλάχιστον πέρσι βλέπαμε ωραίο μπάσκετ και παιχταράδες στο παρκέ.
αν είναι να τρέχω στο φάληρο κυριακάτικα για να χειροκροτήσω και να καμαρώσω (!) τον Νίλσεν όμως, αστο καλύτερα.. Είχαν έρθει και κάτι φίλοι στο σπίτι.. Φάγαμε μακαρονάδα με μοσχαράκι, ήπιαμε κρασάκια... μια χαρά περάσαμε..

Τώρα, τις υποσχέσεις του Ντούντα, μην τις παίρνεις και πολύ στα σοβαρά... Και στον πατέρα Αγγελόπουλο είχε τάξει final 4, και το αποτέλεσμα το είδαμε...
Το να τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να κατορθώσεις, δεν είναι φρόνιμο ....
Manu7
Σώπα ρε τα καμάρια μας 30άρα στον Κολοσσό?Το φάγανε το θεριό...

Και μετά βλέπεις Νίλσεν,Μπουρούση,Μαυροκεφαλίδη να έχουν 15+.

Αυτό είναι κοροϊδία.Μιλάμε για τους χειρότερους παίχτες της χρονιάς που στα δύσκολα
δεν υπάρχουν πουθενά.

Και δίνουν και υποσχέσεις μετά?

Σώπα ρε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.