QUOTE(leonkalf @ Apr 3 2011, 16:05 )
Κατέβηκα και σήμερα στο ΣΕΦ. Ήθελα να 'μαι κοντά στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από το f4. Έχω νοιώσει απογοητεύσεις σαν αθλητής και καταλαβαίνω πως είναι να το βιώνεις και να πρέπει να προχωρήσεις μπροστά.
Στεναχωρήθηκα που είδα λίγο κόσμο, αν και το περίμενα. Δεν βλέπουμε το μπασκετ σαν διασκέδαση, σαν άθλημα που μας αρέσει και θέλουμε να παρακολουθούμε.. το μόνο που μας νοιάζει μάλλον είναι να κερδίζουμε τον παο ή αυτός να μην είναι πιο μπροστά από εμάς σε κάτι (π.χ f4 φέτος).
Πάντως όσοι ήρθαν σήμερα δεν λεκανα αυτά που μάλλον θα φαντάζονταν κάποιοι (αποδοκιμασίες, βρισιές).
Η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη, δεν υπήρχε καλή ψυχολογία εντός και εκτός παρκε, κάπου λογικό.
Αγωνιστικά η ομάδα σφιγμένη, ψυχολογικά κυρίως, αλλά άνετη νίκη. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου, αγώ περίμενα να είχε κάποια κόντρα σήμερα μετά από την κούραση -σωματική και ψυχολογική- της ομάδας.
Χαρακτηριστική κίνηση Ντούντα με τους δύο δείκτες των χεριών του να τους στρέφει προς εμάς πίσω από τον πάγκο, καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια στο τέλος. Σαν αφιέρωση. Κίνηση με νόημα.. για όσους ήταν εκεί σήμερα και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Εγώ το εξέλαβα και σαν μια υπόσχεση προς εμάς..
Ρε συ Λεωνίδα, βαρεθήκαμε
τουλάχιστον εγώ, βαρέθηκα
τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια... Μας κουρασαν
και να λεγες ότι παίζανε και όμορφο μπάσκετ, να έλεγα θα τους παρακολουθώ και στις καλές και στις κακές στιγμές
εδω πέρα όμως δομήθηκε μια ομάδα φέτος, με μοναδικό σκοπό το αποτέλεσμα και πάλι αποτέλεσμα δεν ερχεται
τουλάχιστον πέρσι βλέπαμε ωραίο μπάσκετ και παιχταράδες στο παρκέ.
αν είναι να τρέχω στο φάληρο κυριακάτικα για να χειροκροτήσω και να καμαρώσω (!) τον Νίλσεν όμως, αστο καλύτερα.. Είχαν έρθει και κάτι φίλοι στο σπίτι.. Φάγαμε μακαρονάδα με μοσχαράκι, ήπιαμε κρασάκια... μια χαρά περάσαμε..
Τώρα, τις υποσχέσεις του Ντούντα, μην τις παίρνεις και πολύ στα σοβαρά... Και στον πατέρα Αγγελόπουλο είχε τάξει final 4, και το αποτέλεσμα το είδαμε...
Το να τάζεις πράγματα που δεν μπορείς να κατορθώσεις, δεν είναι φρόνιμο ....