QUOTE(Air Kef @ Jun 3 2007, 04:25 PM)

Συγνώμη,είμαι ο μόνος που νευρίασε με τους διαιτητές;
Είμαι ο μονος που καταργιόταν τον Στερν,επειδή κοιμήθηκα 7 παρά,έχασα το μπάνιο μου Κυριακάτικα, για να δω το τρίο να καθαρίζει ΣΤΕΓΝΑ το Ντιτρόιτ;
Ελεγα πριν το ματς,go Cavs,go Lebron,γράψε την δικη σου ιστορία αγόρι μου,μέχρι που είχα αποφασίσει οτι θα ειμαι με Καβς στον τελικό,αν περάσουν,παρα τον Τζινόμπιλι.
Αν φοβόταν ο Στερν νέα κατρακύλα των τηλεθεάσεων στους τελικούς,ας έδινε καμια τιμωρία στον Μπόουεν και ας μην τιμωρούσε για μ@λ@κίες τον Αμάρε και τον Ντιό.Γιατι έσπρωχνε χωρίς έλεος τους Σπερς;
Τι να πω,κρίμα γιατί για μενα επισκιάστηκε η "αποκάλυψη" του Γκιμπσον,σε μας τους οχι και τοσο φανατικούς του ΝΒΑ και η πρώτη πρόκριση του Λεμπρον στον τελικό.Ύστερα απο πολλά χρόνια,εκτός απο τους 48 του Λεμπρόν,θα θυμάμαι και τους 3 του Στερν.

Τώρα το είδα το ποστ σου.
Η διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι ήταν απλά αισχρή. Δεν αφήσαν τους Pistons να παίξουν άμυνα, δεν τους άφησαν να παίξουν ούτε επίθεση. Τους φόρτωναν με φάουλ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Οι αριθμοί των βολων τα λένε όλα. Δικαιολογημένο το ξέσπασμα του Wallace στο τέλος.
Φυσικά αυτό δεν δικαιολογεί και πολύ την επιθετική απραξία των πολύ κακών Prince και Billups. Μόνο ο Hamilton και ότι έκανε ο Wallace έσωσαν την κατάσταση.
Αλλά ακόμα και έτσι, οι διαιτητές στέρησαν όσες πιθανόιτητες είχαν οι Pistons για νίκη.
Το Cleveland δεν είναι ακόμα έτοιμο για τελικούς ΝΒΑ.