Το Detroit παει αερα...λες και εχει αυτοματο πιλοτο,καθως η αλλαγη προπονητη δε φαινεται να το επηρεασε καθολου...Ναι,εχει φοβερη πενταδα,με διακριτους ρολους ο καθενας,εναν Μπιλαπς που ανεβαινει καθε χρονο πιο πολυ...αλλα...
Απο παγκο?Εχω την εντυπωση πως οι Πιστονς στηριζονται σε πολυ λιγους παικτες...η μονη αξιοπιστη επιλογη απο τον παγκο ειναι ο ΜακΝταις...ο οποιος δεν ειναι βεβαια ο φοβερος και τρομερος highflyer του Ντενβερ,αλλα εχει εξελιχθει σε εναν ποιοτικο και αξιοπιστο εκτο παικτη,που δινει τους ποντους και παιρνει τα ριμπαουντ που απαιτει η ομαδα...Φτανουν ομως οι εξι(ποιοτικοι) παικτες για τον τιτλο?Ισως ναι,καθως οταν πηραν το πρωταθλημα δε φανηκε να τους πολυεπηρεαζει αυτο το πραγμα...Περσι ομως ξεφουσκωσαν...
Για αυτο και εγω ψηφιζω την ομαδα μου,το Σαν Αντονιο
!!Κυριως γιατι εχει δειξει πως στα πλει οφ επιδεικνυει χαρακτηρα και βρισκει σχεδον παντα εναν παικτη να παρει την ομαδα στις πλατες του,ερχομενος ακομη και απο τον παγκο,οπως ο Χορι περσι...Ο οποιος παγκος ειναι πολυ βελτιωμενος,ισως ο καλυτερος τα τελευταια χρονια!!
Βαν Εξελ και Ουντριχ δινουν ανασες στον Παρκερ,ο Μπρεντ Μπαρι εξακολουθει να ειναι ενας πολυ καλος σουτερ,ο Φινλει ειναι ακομη ικανος να βαζει 20αρες,ο Χορι ειναι ο Χορι,ο Νεστεροβιτς ανετα επαιζε βασικος σε αλλη ομαδα του ΝΒΑ...Αρα εχουμε 10-11 παικτες ικανους να βοηθησουν και αυτο ισως παιξει ρολο στους τελικους...Χωρια την ιδιοφυια του Ποποβιτς,που ξερει να κανει συντηρηση δυναμεων στους παικτες του,οπως αλλες φορες που ξεκουραζε λιγο πριν τα πλει οφ τους κορυφαιους του...
Αν και αποψη φορμας οι Πιστονς φαινονται το αδιαφιλονικητο φαβορι,κατι μου λεει πως ισως φετος βοηθησουν οι αναπληρωματικοι των Σπερς...