Help - Search - Members - Calendar
Full Version: pios tha parei to protathlima?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
hellenic
ego pistebo tha to paroun to pistonia giati exoun kali ximia kai kalo sinolo kai kseroun ta sistimata poy pezoyn!Apo ki kai pera blepo San Antonia kai Miami!
thrylos7
Phoenix Suns!!! suns1-sm.gif

Θα' λεγα οι Lakers αλλά είναι κομματάκι δύσκολο....!
nash
Φέτος είναι η σειρά του Detroit! Αν και οι Srurs είναι πολύ δυνατοί για άλλη μια χρονιά. Απο εκεί και πέρα οι μοναδικές ομάδες που έχουν πιθανότητες για τίτλο είναι το Dallas( πιστεύω ότι μπορεί φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω), το Miami και το Phoenix (μόνο αν γυρίσει καλά ο Stoudamire).

YΣ: Εβαλες τόσες ομάδες στην ψηφοφρία και δεν έβαλες το Phoenix??!!
NBAholic
Όντως, ομάδες όπως οι Λέικερς, οι Καβς και οι Πέισερς δεν ανήκουν στη συζήτηση.
Το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα το πάρει όποιος εκ των Ντιτρόιτ/Σ.Α αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας.
Προσωπικά, θα προτιμούσα Μαϊάμι ή Φοίνιξ πάνω κι απ'τις δυο, αλλά για να το κάνουν αυτό πρέπει να έχουν ΟΛΟΥΣ τους παίχτες τους σε καλή κατάσταση και να παίξουν επιθετική άμυνα. Το Μαϊάμι πολλοί ξεχνούν ότι έφερε πέρυσι το Ντιτρόιτ στο αμήν και ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν έπαιζε ο Γουέιντ υγιής και ο Σακίλ επιτέλους έδειχνε τον καλό εαυτό του, για τον οποίο άλλωστε και τον φύλασσε η ομάδα στα πλέι οφ!
Στη δε Δύση, οι Σπερς πέρασαν με 1-4 το Φοίνιξ και ένας λόγος για αυτό είναι ότι ο Μάριον επιθετικά ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. Κοιτάξτε νούμερα:

2005-05-22 NBA PHO* SAS 1 38 1 6 0 1 1 2 2 7 9 1 1 0 1 4 3
2005-05-24 NBA PHO* SAS 1 44 5 11 0 0 1 1 2 10 12 0 2 2 1 4 11
2005-05-28 NBA PHO SAS 1 33 3 9 0 0 0 0 5 4 9 2 2 0 1 3 6
2005-05-30 NBA PHO SAS 1 45 5 12 1 2 0 0 3 11 14 2 0 3 1 2 11
2005-06-01 NBA PHO* SAS 1 41 4 8 0 4 0 0 1 9 10 0 2 1 1 1 8

Ούτε καν παιχνίδι για τους συμπαίχτες του έκανε, κάτι που φαίνεται στις 5 ασίστ που μοίρασε σε όλη τη σειρά! Ο δε Αμάρε προσπαθούσε να καλύψει το κενό και των δυο. Ποιος "σούπερ αμυντικός" Ντάνκαν; 37 πόντους μ.ό έτρωγε ανά αγώνα...

Όπως παν τα πράγματα, οι Πίστονς και οι Σπερς ευνοούνται. Έχουν την εμπειρία. Αλλά αν συμβεί καμιά στραβή όπως πέρυσι στο Μαϊάμι (τραυματισμός Πάρκερ, ας πούμε), εκεί θα φανεί το πόσο μεγάλες ομάδες είναι.
merlin1
les ke den to kserete pos pistebo pos oi boston pu thorakisan ke to 5ari me to olobokandi an pesun se efkoli sira(oxi opos persi me tus pacers) xalara ftanun east finals ke me ligi tixi to pernume biggrin.gif
NBAholic
Κι όταν θεραπευθεί απ'τον τραυματισμό του και ο σφίχτης, ο οδοστρωτήρ, ο Μιμ (ο πιο παθιασμένος ψηλός απ'την εποχή του Μάντσεν), θα έχουμε αναβίωση της ένδοξης δεκαετίας του '80.

Και κάτι άσχετο: Η βότκα-μπόμπα έχει αλκοόλ; blink.gif
dizzy_fingers
Mihm rulez! 56.gif
Λίγα για τον νέο Λόνγκλεϊ biggrin.gif.

Εγώ, αν και βλέπω να το παίρνουν πάλι οι Σπερς, ψήφισα αυτούς που θέλω να το πάρουν.
Οι Μαϊάμι, και όπως είπε και ο χόλικ, εφόσον παίξουν όλοι υγιείς (ξέρετε, ο Σακ sidelined ένα μήνα πριν τα ημιτελικά περιφέρειας για να μην πάθει τίποτα και θωράκιση με kevlar στα πλευρά του Wade), μπορούν να το σηκώσουν.


Goddamnit, επιτέλους λίγο NBA talk thumbsup.gif...
lexx
Πίστεύω ότι θα πάιζει ανάμεσα σε Detroit και Phoenix. Η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση!
Γενικά με ψήνουν οι Phoenix τα τελευταία χρόνια!
hellenic
ego thelo na do miami an o walker den trelathei na pirobolaei triponta tote exoun megales pithanotites!to fabori einai omos to detroit!
dizzy_fingers
Κι αυτοί οι δύο παίζουν τώρα...ζωντανή μετάδοση από supersport3. smile.gif
Alexmei
EGO LEO PISTONIA GIATI: 1) EINAI I OMADA MOU 2) PARA POLY KALES EMFANISEIS 3) EINAI BATHMOLOGIKA ANETOI. peace.gif
Sonap
To Detroit και ευκολα
dizzy_fingers
To San Antonio δεν το υπολογίζει κανείς?
Ακόμη και τώρα που οι Πίστονς έρχονται από το εκπληκτικό σερί του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, οι San Antonio συνεχίζουν να είναι πολύ κοντά τους.

Είναι και οι defending champions όπως και να το κάνουμε...
Dromeas7
shot.gif ΕΛΑ ΜΩΡΗ PHILLIIIIII!!!!! shot.gif
Pagourakos
Ta Pistonia xalara tha to paroun...... biggrin.gif
dizzy_fingers
Μπράβο πέραση οι Πίστονς...

Ε, από αντίδραση θα αρχίσω να φωνάζω "Σαν Αντόνιο!!!" από εδώ και πέρα tongue.gif biggrin.gif.
lexx
QUOTE(dizzy_fingers @ Mar 6 2006, 07:44 PM)
Μπράβο πέραση οι Πίστονς...

Ε, από αντίδραση θα αρχίσω να φωνάζω "Σαν Αντόνιο!!!" από εδώ και πέρα tongue.gif biggrin.gif.
*
Εγω θα συνεχίσω να λέω Phoenix, γιατί παίζουν το πιο ωραίο μπάσκετ όταν έχουν κέφια. Οι Pistons σε λίγο θα θυμίζουν ευρώπη. 68.gif
mgg
Οι Denver χαλαρά θα το πάρουν.
dizzy_fingers
blink.gif

What?
tongue.gif

Που το στηρίζεις?
NBAholic
Όχι μόνο θα το πάρουν, αλλά θα πάρουν και το Νο1 του ντραφτ το καλοκαίρι. cool.gif
Alexmei
τι λέτε ρε;;; αντε τώρα μην πω καμιά βρισιά! angry_red.gif οι Denver έχουν ρεκόρ 30-40 ενώ οι Pistons 53-14. μας δουλέυετε τώρα. Η μόνη ελπίδα για το Denver είναι ο C.Anthony που διασχίζει μία πολύ καλή πορεία. Αλλά μόνος του τι να κάνει μπροστά σε B.Wallace και R.Hamilton ή C.Billups;;;;;;
Έστω αν πέσουν στα playoffs μαζί δν νομίζω το Denver να καταφέρει και πολλά απέναντι στο Detroit το οποίο έχει πάρει φόρα!

AΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχ ρε Pistons τι μου με βάζεις και γράφω! επειδή είμαι θαυμαστής σου ρε! Για τους Pistons ρε γ@μωτο. biggrin.gif


pistons3-sm.gif

NBAholic
Δεν κατάλαβες ότι κάνουμε πλάκα;
Το να σου πέσει το Νο1 του ντραφτ και να πάρεις το πρωτάθλημα είναι σα να λες ότι μαύρο=άσπρο.

Σιγά μην παίξουν Πίστονς-Νάγγετς ποτέ...1 γύρο να αντέξουν οι Καρμελένιοι, κι αν. Δεδομένου ότι οι 3 πρώτες θέσεις καταλαμβάνονται από τους 3 πρωτοπόρους των περιφερειών κι όχι τους 3 πρωτοπόρους της Δύσης (και Ανατολής), δεν αποκλείω οι Νάγγετς να αποκλειστούν από Κλίπερς/Γκρίζλις.
Alexmei
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ και τρόμαξα! λεω τώρα :"τι λέει αυτός ρε παιδιά;;;;;;;;;;;; hammer.gif hammer.gif " οοοοοοοοουυυυυυυφ ησύχασα τωρα!
morfi
QUOTE(NBAholic @ Mar 26 2006, 04:38 AM)
Δεν κατάλαβες ότι κάνουμε πλάκα;
Το να σου πέσει το Νο1 του ντραφτ και να πάρεις το πρωτάθλημα είναι σα να λες ότι μαύρο=άσπρο.
*

Κι'ομως εχει γινει με τους lakers.Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως γυρω στο 1980, 1979 και δεν θυμαμαι τον λογο.Οποιος θυμαται να μου πει.


Αληθεια ολοι εσεις που ειστε σιγουροι οτι θα το παρει η ομαδα που λετε γιατι δεν πατε να παιξετε 1.000 ευρω στο στοιχημα?Κανεις δεν ξερει τιποτα.Το ΝΒΑ ειναι απροβλεπτο.Ομως για ενα ειμαι σιγουρος.Ομαδα με ευρωπαιο ηγετη δεν θα παρει ποτε το πρωταθλημα!(νταλλας, μεμφις....)Στοιχηματιζω το σπιτι μου.
Παντως ψηφισα οτι θα το παρει αλλη ομαδα.Πιστευω οτι των boston celtics τους το χρωσταει η ιστορια ενα (τουλαχιστον) πρωταθλημα.
morfi
QUOTE(morfi @ Mar 26 2006, 05:49 PM)
Παντως διαλεξα οτι θα το παρει αλλη ομαδα.Πιστευω οτι των boston celtics τους το χρωσταει η ιστορια ενα (τουλαχιστον) πρωταθλημα.
*

H ιστορια δεν χρωσταει τιποτα σε κανεναν.Εμεις χρωσταμε σε αυτην!
Αναιρω αυτα που λεω.Γαματο? 69.gif
NBAholic
QUOTE
Κι'ομως εχει γινει με τους lakers.Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως γυρω στο 1980, 1979 και δεν θυμαμαι τον λογο.Οποιος θυμαται να μου πει.


Είπα "να πέσει", δηλ. να τους τύχει. Όχι δηλαδή να αποκτήσουν το Νο1 μέσω παλιών ανταλλαγών. Αυτό που λες ήταν με τους Λέικερς του '82, που πήραν το πρωτάθλημα κι αμέσως μετά απέκτησαν τον Τζέιμς Γουόρθι.


(Σ'ένα διπλανό topic σε ρώτησα για την ομάδα σου. Τελικώς είσαι Σέλτικς βλέπω, όπως και κανάς-δυο ακόμη εδώ μέσα).
petrosterzis13
ΕΤσι πωσ εχει παει το πρωταθλημα εγω βλεπω και ελπιζω detroit.

FORZA DETROIT shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
The Admiral
Το Detroit παει αερα...λες και εχει αυτοματο πιλοτο,καθως η αλλαγη προπονητη δε φαινεται να το επηρεασε καθολου...Ναι,εχει φοβερη πενταδα,με διακριτους ρολους ο καθενας,εναν Μπιλαπς που ανεβαινει καθε χρονο πιο πολυ...αλλα...

Απο παγκο?Εχω την εντυπωση πως οι Πιστονς στηριζονται σε πολυ λιγους παικτες...η μονη αξιοπιστη επιλογη απο τον παγκο ειναι ο ΜακΝταις...ο οποιος δεν ειναι βεβαια ο φοβερος και τρομερος highflyer του Ντενβερ,αλλα εχει εξελιχθει σε εναν ποιοτικο και αξιοπιστο εκτο παικτη,που δινει τους ποντους και παιρνει τα ριμπαουντ που απαιτει η ομαδα...Φτανουν ομως οι εξι(ποιοτικοι) παικτες για τον τιτλο?Ισως ναι,καθως οταν πηραν το πρωταθλημα δε φανηκε να τους πολυεπηρεαζει αυτο το πραγμα...Περσι ομως ξεφουσκωσαν...

Για αυτο και εγω ψηφιζω την ομαδα μου,το Σαν Αντονιο biggrin.gif !!Κυριως γιατι εχει δειξει πως στα πλει οφ επιδεικνυει χαρακτηρα και βρισκει σχεδον παντα εναν παικτη να παρει την ομαδα στις πλατες του,ερχομενος ακομη και απο τον παγκο,οπως ο Χορι περσι...Ο οποιος παγκος ειναι πολυ βελτιωμενος,ισως ο καλυτερος τα τελευταια χρονια!!
Βαν Εξελ και Ουντριχ δινουν ανασες στον Παρκερ,ο Μπρεντ Μπαρι εξακολουθει να ειναι ενας πολυ καλος σουτερ,ο Φινλει ειναι ακομη ικανος να βαζει 20αρες,ο Χορι ειναι ο Χορι,ο Νεστεροβιτς ανετα επαιζε βασικος σε αλλη ομαδα του ΝΒΑ...Αρα εχουμε 10-11 παικτες ικανους να βοηθησουν και αυτο ισως παιξει ρολο στους τελικους...Χωρια την ιδιοφυια του Ποποβιτς,που ξερει να κανει συντηρηση δυναμεων στους παικτες του,οπως αλλες φορες που ξεκουραζε λιγο πριν τα πλει οφ τους κορυφαιους του...

Αν και αποψη φορμας οι Πιστονς φαινονται το αδιαφιλονικητο φαβορι,κατι μου λεει πως ισως φετος βοηθησουν οι αναπληρωματικοι των Σπερς...
morfi
QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:52 AM)
Απο παγκο?Εχω την εντυπωση πως οι Πιστονς στηριζονται σε πολυ λιγους παικτες...η μονη αξιοπιστη επιλογη απο τον παγκο ειναι ο ΜακΝταις...
*

Ξεχασες τους μορις εβανς, ντειλ ντειβις, κελβιν κειτο, τονι ντελκ, λιντσει χαντερ.Δεν ειναι λιγοι ολοι αυτοι....

QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:52 AM)
Περσι ομως ξεφουσκωσαν...
*

Δεν ξεφουσκωσαν.Μια χαρα παιζανε.Απλα, καποιος επρεπε να χασει....

QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:52 AM)
ο Νεστεροβιτς ανετα επαιζε βασικος σε αλλη ομαδα του ΝΒΑ...
*

Αυτο και μονο φτανει για να παω να κλειστω σε μοναστηρι. 69.gif
The Admiral
Γιατι να κρυφτεις σε μοναστηρι biggrin.gif ?

Νεστεροβιτς:

2001-02: 82 στα 82 παιχνιδια βασικος

2002-03: 77 στα 77 παιχνιδια βασικος

2003-04: 82 στα 82 παιχνιδια βασικος

2004-05: 70 στα 70 παιχνιδια βασικος

2005-06: 51 στα 73 παιχνιδια βασικος

Αυτος ειναι ο βασικος σεντερ των πρωταθλητων...εχει ξεκινησει τα 51 απο τα 73 παιχνιδια φετος...απλα δεν ξεκινησε σε ολα...

Οσο για το αν καποιος επρεπε να χασει,αυτα ειναι δικαιολογιες οσων δεν ξερουν να χανουν...για αυτο και χρειαζονται 4 νικες για το πρωταθλημα και 7 παιχνιδια συνολικα,για να μην κλαιγονται οι ηττημενοι οτι δεν ειχαν τις ευκαιριες τους...
Alexmei
QUOTE(petrosterzis13 @ Apr 7 2006, 09:27 PM)
ΕΤσι πωσ εχει παει το πρωταθλημα εγω βλεπω και ελπιζω detroit.

FORZA DETROIT shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif  shot.gif
*



ρε συ πως την έκανες την φανέλα;;;;; πες μου παρακαλώ....

QUOTE
λες και εχει αυτοματο πιλοτο


καλά είσαι ναύαρχος και ξέρεις και από αυτόματους πιλότους! biggrin.gif Σούπερ!
thrylos7
Πάνε στο nba.com στο shop και μετά jerseys. Κάπου εκεί θα λέει personal jerseys και όταν θα πληκρολογήσεις αυτό που θέλεις πάτα preview... Μην αγοράσεις τίποτα και κλαις τα ευρώ μετά...
morfi
QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:10 PM)
Γιατι να κρυφτεις σε μοναστηρι biggrin.gif ?
*

Παω να αγιασω.Σας και εσας θα ειμαι?Εσεις θα καειται στην κολαση!

QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:10 PM)
Νεστεροβιτς:

2001-02: 82 στα 82 παιχνιδια βασικος

2002-03: 77 στα 77 παιχνιδια βασικος

2003-04: 82 στα 82 παιχνιδια βασικος

2004-05: 70 στα 70 παιχνιδια βασικος

2005-06: 51 στα 73 παιχνιδια βασικος

Αυτος ειναι ο βασικος σεντερ των πρωταθλητων...εχει ξεκινησει τα 51 απο τα 73 παιχνιδια φετος...απλα δεν ξεκινησε σε ολα...
*

Στην κανονικη περιοδο.... Γιατι στους περσυνους τελικους ηταν αναπληρωματικος του Nazr Mohammed.
Και γενικα δεν υπαρχουν πολλοι σεντερ καλοι στο ΝΒΑ με αποτελεσμα αθλιοι παιχτες οπως ο συγκεκριμενος να φαινονται πολυ χρησιμοι.Εδω ο τζαμαλ μαγκλοιρ εγινε all-star. 24.gif
Ελεος....

QUOTE(The Admiral @ Apr 8 2006, 02:10 PM)
Οσο για το αν καποιος επρεπε να χασει,αυτα ειναι δικαιολογιες οσων δεν ξερουν να χανουν...για αυτο και χρειαζονται 4 νικες για το πρωταθλημα και 7 παιχνιδια συνολικα,για να μην κλαιγονται οι ηττημενοι οτι δεν ειχαν τις ευκαιριες τους...
*

Κανεις δεν κλαιγεται, δεν ειναι ομως ξοφλημενοι και τελειωμενοι επειδη εχασαν το πρωταθλημα.
petrosterzis13
Αγαπητε αλεxei το μονο που εχεισ να κάνεισ είναι να πασ στοsite του nba και να πασ στο nba store. Απο εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να αγοράσεισ τη φανέλα τησ αγαπημένησ σου ομάδασ γράφοντασ πίσω το όνομα σου. Πριν κάνεισ αυτήν την αγορά μπορείσ να πληκτρολογήσεισ το όνομα που θεσ να γράφει η φανελα καθώσ και το νούμερο και να κάνεισ ένα preview. Οταν εμφανιστεί η εικόνα τησ φανέλασ με το όνομα σου και το αγαπημένο σου νούμερο κάνε αποθήκευση εικόνασ. Κι αυτό ήταν όλο 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 41.gif 41.gif 41.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif 69.gif 69.gif
morfi
24.gif
dizzy_fingers
Με πρώτον απ'όλους ποιόν.....?

Πρώτη κίτρινη κάρτα στον morfi.
Σε είχα ξαναπροειδοποιήσει να είσαι πιο προσεχτικός στα λόγια σου.
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Apr 9 2006, 06:04 PM)
Με πρώτον απ'όλους ποιόν.....?
*

Εμενα! 69.gif


Νευριασες τοσο πολυ που μου πεταξες την μπαλα στα γεννητικα μου οργανα και στα πλευρα μου?Και εγω ανθρωπος ειμαι....
Dromeas7
Ρε λέτε να το πάρει ο Λεμπρόν μόνος του??
Έχει και καλούς συμπαίκτες δίπλα του πάντως και βοηθιέται αρκετά...

Λοιπόν θα κάνω την πιό τρελή πρόβλεψη--------------------------------------------------------------->>>>Το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Nets ......Γεωργίου speaking... blink.gif blink.gif icon_drunk.gif
NBAholic
QUOTE
Ρε λέτε να το πάρει ο Λεμπρόν μόνος του??
Έχει και καλούς συμπαίκτες δίπλα του πάντως και βοηθιέται αρκετά...


Όχι...Το Κλίβελαντ δεν έχει πείσει ότι έχει τη σκληράδα/εμπειρία να γυρίζει παιχνίδια ή να παίρνει κλειστά ντέρμπι. Ο Λεμπρόν θα κάνει το κομμάτι του (απ'τη στιγμή που ο κακός του δαίμονας στην άμυνα-Αρτέστ-μετακόμησε στη Δύση), αλλά ο Ζιντρούνας μάλλον δε θα τη βγάλει καθαρή με Σακ-Μπεν.

QUOTE
Το πρωτάθλημα θα το πάρουν οι Nets ......Γεωργίου speaking...


Φτου...και μου άρεσαν οι Νετς. sad.gif
Τα υπόλοιπα μάλλον θα τα πούμε στο τόπικ των πλέι οφ.
mgg
Δύσκολα αλλά νομίζω ότι οι Spurs θα πάρουν το πρωτάθλημα καθώς παίζουν το πιο 'λογικό' μπάσκετ και προσφέρουν ουσία και όχι τόσο θέαμα όσο άλλες ομάδες.
_pro_ball_player_18
QUOTE(thrylos7 @ Feb 10 2006, 07:35 PM)
Phoenix Suns!!! suns1-sm.gif

Θα' λεγα οι Lakers αλλά είναι κομματάκι δύσκολο....!
*

Fetos oi Deroit tha to paroun file mou. Exoun tin kalyteri amuna sto NBA kai to kalytero rekor. Ekanan men mia koilia alla piran pali ypsos. einai to fabori moou. Ego prosopika tous Mavericks ypostirizo
morfi
Συνεχιζω να λεω πως δεν μπορουμε να κανουμε προβλεψεις και ειδικα οσον αφορα το ΝΒΑ που ειναι εντελως απροβλεπτο.Και αν ειστε τοσο σιγουροι πηγαιντε να παιξετε κανα στοιχημα και πονταρετε καμμια χιλιαρα ευρω. cool.gif
thrylos7
QUOTE
Fetos oi Deroit tha to paroun file mou. Exoun tin kalyteri amuna sto NBA kai to kalytero rekor. Ekanan men mia koilia alla piran pali ypsos. einai to fabori moou. Ego prosopika tous Mavericks ypostirizo

Το quote μου πού κολλάει;
Πάντως αν οι Σανς περάσουν τους Κλίπερς και παίξουν με το Ντάλας τους βλέπω τελικό. Θεωρώ για τη συγκεκριμένη ομάδα πιο δύσκολους τους Κλίπερς από τους Μαβς.

QUOTE
Συνεχιζω να λεω πως δεν μπορουμε να κανουμε προβλεψεις και ειδικα οσον αφορα το ΝΒΑ που ειναι εντελως απροβλεπτο.Και αν ειστε τοσο σιγουροι πηγαιντε να παιξετε κανα στοιχημα και πονταρετε καμμια χιλιαρα ευρω

Αν είχα 100000 ευρώ να σαι σίγουρος πως θα το έκανα...
Προβλέψεις είναι, δεν κάνουν κακό.
Πράγματι, είναι απρόβλεπτο. Στα πλέι οφ όχι και τόσο βέβαια.
Tony_K
Το Ντάλας μοιάζει πιο έτοιμο από ποτέ φέτος και είναι η ομάδα που έχει πείσει περισσότερο από κάθε άλλη ως τώρ;α στα πλέι-οφ. Του δίνω την ψήφο μου. Βέβαια δε θέλουν και πολύ για να ανατραπούν οι εντυπώσεις αλλά ίσως φέτος είναι η ευκαιρία τους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.