Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Παναθηναϊκός - 7η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Basket League - Σεζόν 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
SteelGandalf
7η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Δευτέρα, 21/11/2016, 19:00
(novasports2HD "live")

Άρης - Παναθηναϊκός

Ένα ακόμη πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη, τόσο νωρίς την φετινή χρονιά, θα είναι το αυριανό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο απολογισμός για τους γηπεδούχους, μέχρι στιγμής, δεν είναι ο επιθυμητός, αλλά ο Άρης είναι μαχητής και με αυτό το πνεύμα θα πρέπει να παραταχθεί αύριο απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλο του. Οι πράσινοι, έρχονται εξαντλημένοι από το παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό για την Euroleague, όπου γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες, ενώ λίγες μέρες πριν, συνέβη ακριβώς το ίδιο όταν αντιμετώπισαν την Real Madrid στην Ισπανία. Παρόλα αυτά, η εικόνα της ομάδας του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική και στις δύο συγκεκριμένες αναμετρήσεις, οπότε υπάρχει αισιοδοξία για ακόμη καλύτερη συνέχεια στο "στρατόπεδο" των πρασίνων. Η ομάδα του Παναθηναϊκού πέρα από την γνωστή, εδώ και καιρό, απουσία του Mike James, θα έχει ακόμη μια σημαντική απουσία, αυτή του James Gist (δεν γνωρίζω την ακριβή κατάσταση του παίχτη, αλλά εικάζω πως δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα).

Όπως και να 'χει, η ποιότητα του Παναθηναϊκού, η "ποσότητα" του, αλλά και ο καινούργιος του προπονητής (Xavi Pascual), καταδεικνύουν το πόσο μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλλουν οι κίτρινοι, αν θέλουν να βρίσκονται στην διεκδίκηση του αγώνα μέχρι το τέλος του.

QUOTE(www.pressaris.gr - 19/11/2016)
Ο Παναθηναϊκός έχει τρωτά σημεία, αναλύονται στους παίκτες του Άρη

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στους δύο αγώνες του στην Ευρωλίγκα αυτή τη βδομάδα, παρουσιάζοντας ωστόσο εξαιρετική εικόνα παρά τα προβλήματά του και στη Μαδρίτη και χθες στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο υπάρχουν αρκετά τρωτά σημεία που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Άρης για να πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη του φέτος.


Θέλει όσο τίποτα άλλο ένα τέτοιο αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, για να μπορέσει να χτίσει πάνω σε αυτή και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια χρονιά που δεν έχει ξεκινήσει καλά.

Ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του αναλύουν επί καθημερινής βάσης το αγωνιστικό πλάνο πάνω στο οποίο θα πρέπει οι παίκτες να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας.

Τα τρία στοιχεία που (θα) ποντάρει ο Άρης

Τρία στοιχεία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί όσο περισσότερο μπορεί ο Άρης:

1) Το πρώτο είναι η κούραση του Παναθηναϊκού. Έχει δώσει μέσα σε 48 ώρες δύο πολύ υψηλού επιπέδου αγώνες, με την Ρεάλ και τον Ολυμπιακό, συνεπώς έχει σπαταληθεί ήδη μεγάλη ποσότητα ενέργειας.

2) Το δεύτερο είναι η απουσία του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος ο καλύτερος αμυντικός των πράσινων και ο παίκτης που μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες μέσα από την παρουσία του στην άμυνα, με την ευελιξία που έχει στο να μαρκάρει παίκτες και στην περιφέρεια.

3) Το τρίτο είναι το ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα ψάχνει να βρει τον ηγέτη του και έχει ήδη χάσει τέσσερα παιχνίδια που πήγαν στον πάντο, στην κατοχή. Είναι στοχείο που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, αν και εφόσον στο παιχνίδι καταφέρει να διατηρηθεί “ζωντανός” ως το τέλος.

Όλα αυτά είναι στοιχεία που αναλύει ο Πρίφτης στους παίκτες του, το θέμα είναι να εφαρμοστούν την Δευτέρα στο παρκέ του Nick Galis Hall.


Πέρα από τα τρωτά σημεία του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ο Άρης να "κρύψει" ή να "καλύψει" τα δικά του τρωτά σημεία που είναι σαφώς περισσότερα. Οι παίχτες της γηπεδούχου ομάδας, θα πρέπει να κάνουν το τέλειο παιχνίδι, αν θέλουν να έχουν ελπίδες νίκης. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το τέλειο ξεκινάει από την άμυνα. Ολιγωρίες, αδράνειες και ανωριμότητες στυλ Κόροιβου ή Nymburk δεν θα συγχωρέσει ο Παναθηναϊκός.
back2back
Μετά τις 2 σερί ήττες που υπέστη βλέπω τον Παναθηναϊκό να κερδίζει το ματσάκι με 15-20 πόντους
pan24
Ο αρης θα πρεπει πρωτα απ'ολα να βρει τι θα κανει στην ρακετα οπου ο μπακνερ και ο σιμτσακ πολυ δυσκολα να μαρκαρουν μπουρουση και σινγκλετον
Αν πηγαινουν συνεχεια βοηθειες(στον μπουρουση ειδικα που σπαει ωραια την μπαλα εξω) και ζεσταθουν με ελευθερα τριποντα ριβερς,φελντειν,φωτσης,νικολς(αν τον δηλωσουν στην λιστα του εσακε αντι του γκιστ) η διαφορα θα ανοιξει αρκετα
Κακο για τον αρη οτι ακομα και αν παει κατα συνθηκη 4 ο γιανκοβιτς δεν εχει καποιον με την ταχυτητα να εκμεταλλευτει τα αργα ποδια του φωτση που λογω απουσιας γκιστ θα παιξει πολυ
Απο την αλλη αν ο αρης καταφερει να κρατησει την διαφορα κατω απο τους 5 ποντους μεχρι το τελευταιο 5λεπτο θα εχει πιθανοτητες λιγο η εδρα,λιγο η κουραση κτλ
SteelGandalf
Έχετε δίκιο να υποτιμάτε τον Άρη. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει στοιχειώδη σταθερότητα, ούτε γενικά έχει πείσει με την απόδοση του. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορεί, ειδικά σε ένα παιχνίδι στην έδρα του, έχοντας πολλαπλά κίνητρα, να φανεί και ανταγωνιστικός και με σαφώς καλύτερη εικόνα από αυτή που εμφανίζει σε αρκετά φετινά του παιχνίδια.

Ποιοτική σύγκριση δεν είναι δυνατό να γίνει. Η διαφορά είναι μεγάλη. Μήπως μεγάλη δεν ήταν και με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε μεν, αλλά τον έκανε αναμφίβολα να ιδρώσει; Δεν θέλω να αναφερθώ στην διαιτησία, η οποία έπαιξε και αυτή τον ρόλο της. Όπως και να το κάνουμε όμως, όταν υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας, αρκούν δυο-τρία σφυρίγματα για να αλλάξουν το momentum ενός αγώνα.

Εν πάση περιπτώσει, ο αυριανός αγώνας είναι "ντρέρμπι" στα χαρτιά. Το αν θα μετατραπεί και εντός του αγωνιστικού χώρου, αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τον Άρη και την απόδοση του. Τις ευκαιρίες δεν σου τις χαρίζουν. Τις δημιουργείς. Αν ξεκινήσει δυνατά και παραμείνει συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τότε έχει βάσιμες πιθανότητες ακόμα και για νίκη. Αν αρχίσει τα γνωστά κενά διαστήματα, τότε μπορεί να γνωρίσει μέχρι και βαριά ήττα. Ο κόουτς Πρίφτης έδωσε το στίγμα της αυριανής αναμέτρησης με τις παρακάτω δηλώσεις του.

QUOTE(www.pressaris.gr - 20/11/2016)
Πρίφτης: «Συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι»

Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό είναι η πρώτη προτεραιότητα που έθεσε ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.


Ο τεχνικός του Άρη υπογράμμισε αρχικά: «Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και είναι δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, υψηλών απαιτήσεων. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Μία ομάδα εκτός Ευρωλίγκας πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντί του. Εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το καταφέρουμε αυτό».

Αναφορικά για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης στον αυριανό αγώνα, ο κόουτς της ομάδας μας επισήμανε: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι, αφού ακόμα και λίγες στιγμές χαλάρωσης μπορούν να αποβούν μοιραίες. Πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που μπορεί να γίνει μέσα από την καλή άμυνα και τον έλεγχο των ριμπάουντ. Στο άλλο άκρο του παρκέ, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, να έχουμε δημιουργία, διάβασμα και κυκλοφορία, όπως και καλό μακρινό σουτ».


Όπως ήταν λογικό, ο Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον τραυματία Gist.

QUOTE(www.pressaris.gr - 20/11/2016)
Με Νίκολς κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός

Την θέση του τραυματία Τζέιμς Γκιστ πήρε και τυπικά o Ντιμίτρις Νίκολς, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να προχωρούν στη δεύτερη αλλαγή τους στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος.


Σκοπός αυτής της αλλαγής είναι να καλύψουν προσωρινά –και μέχρι να αποκτηθεί ψηλός- την… τρύπα που δημιουργήθηκε στις θέσεις των φόργουορντ.

Έτσι, ο Αμερικανός ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο Nick Galis Hall, όπου ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει περαιτέρω προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του ν’ αντιδράσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, στο ΟΑΚΑ (25/11).
SteelGandalf
Δεν βλέπω να ησυχάζουμε φέτος...

QUOTE(www.pressaris.gr - 21/11/2016)
Πρόβλημα από το… πουθενά με τον Μαρμπλ!

Απρόοπτο με τον Ντέβιν Μαρμπλ, καθώς χτύπησε στη χθεσινή προπόνηση στο δεξί πόδι του και στη σημερινή πρωινή προπόνηση δεν συμμετείχε καν. Πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί η συμμετοχή του!


Ο Αμερικανός ένιωσε χθες ενόχληση στο δεξί του πόδι, αλλά δεν ήταν τέτοια που να σκεφτεί κανείς ότι θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Σήμερα δεν έκανε στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε στις 12 το μεσημέρι και πλέον θα φανεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, αν θα μπορέσει να βοηθήσει ή όχι.


QUOTE(www.pressaris.gr - 21/11/2016)
Ο Άρης έχει την ευκαιρία του για την πρώτη μεγάλη νίκη (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Μια μεγάλη νίκη αναζητά ο Άρης για να μπορέσει να χτίσει πάνω σε αυτή την ταυτότητά του και την αυτοπεποίθησή του. Σήμερα (19:00) έχει άλλη μία ευκαιρία, υποδεχόμενος στο Αλεξάνδρειο τον Παναθηναϊκό, στον αγώνα που κλείνει την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι μετρούν ήδη δύο ήττες στην έδρα τους την φετινή χρονιά, όσες έκαναν πέρσι σε όλοκληρη την περίοδο. Προσπαθούν ακόμα να βρουν αγωνιστική ταυτότητα, να βρουν έναν τρόπο παιχνιδιού που θα είναι αποτελεσματικός, να βρουν σταθερότητα στην απόδοσή τους και από τα… ενδότερα προκύπτει ως εκτίμηση πως μία νίκη επί ενός αντιπάλου σαν τον Παναθηναϊκό θα είναι ικανή να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται πως βρίσκεται.

Ο Άρης δεν είναι φαβορί σήμερα. Δεν είναι όμως και αουτσάιντερ, υπό την έννοια ότι έχει τα “όπλα” να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην σημερινή κατάστασή του. Παρότι απουσιάζει ο Βασίλης Καββαδάς, ο Άρης έχει να παρατάξει ποιότητα απέναντι στον Παναθηναϊκό για να μπορέσει να παραμείνει διεκδικητής της νίκης ως το τέλος.

Τι πρέπει να κάνει ο Άρης; Λειτουργία στην… εντέλεια

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια, κάτι που μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Είναι γεγονός ότι ο Άρης θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την κούραση των παικτών του Παναθηναϊκού. Και την σωματική καθώς ο σημερινός θα είναι ο τρίτος αγώνες σε έξι ημέρες (Ρεάλ στη Μαδρίτη, Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ οι προηγούμενοι δύο) και την ψυχολογική, διότι οι πράσινοι ηττήθηκαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα στις λεπτομέρειες από τους αντιπάλους τους.

Ο Άρης πρέπει να παρουσιάσει συνέπεια στην αμυντική λειτουργία του, να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να επιβάλλει τον ρυθμό του και αυτό θα γίνει με δύο τρόπους. Καταρχήν ελέγχοντας τα ριμπάουντ, μη δίνοντας δεύτερες επιθέσεις στον αντίπαλο και επιθετικά κάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Χαμένες μπάλες τύπου… Νίμπουρκ ή Αμαλιάδας θα είναι καταδικαστικές σήμερα. Επίσης, θα πρέπει να έχει πολύ καλό μακρινό σουτ. Το καλό ποσοστό στο τρίποντο θα ανοίξει την άμυνα του Παναθηναϊκού, θα κάνει τον Άρη πιο απρόβλεπτο και θα αυξήσει τις πιθανότητές του για νίκη.

Ευκαιρία υπάρχει. Οι συνθήκες ευνοούν τον Άρη, διότι ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να πάει σε μικρό ροτέισον, απουσιάζει ο καλύτερος αμυντικός του (Τζέιμς Γκιστ) και έχει δείξει ότι δεν αντιδρά σωστά στο τέλος των αγώνων. Στο χέρι των παικτών και του Πρίφτη είναι να πάνε το παιχνίδι εκεί που θέλουν και να το διεκδικήσουν ως το τέλος.


Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει δείξει ότι δεν αντιδρά σωστά στο τέλος κάποιων αγώνων, αλλά πρόκειται για αγώνες με αντιπάλους πολύ δυνατότερες ομάδες από τον Άρη. Αυτό για να τα λέμε όλα.

Όπως επίσης, πραγματικότητα αποτελεί και το γεγονός ότι περιμένουμε από τον Άρη να πραγματοποιήσει το "τέλειο" παιχνίδι, ενώ μέχρι σήμερα ούτε αυτό έχει συμβεί.

Άρα, με βάση τα δεδομένα και τις πιθανότητες, θα δώσω ένα ποσοστό 35% νίκης για τον Άρη κι 65% για τον Παναθηναϊκό. Αν ο Άρης αποδειχθεί ικανός να εξισορροπήσει τα συγκεκριμένα ποσοστά, τότε μπορεί να δούμε "κλειστό" παιχνίδι και ίσως να μπορέσει να το διεκδικήσει με αξιώσεις μέχρι το τέλος του.

Όλα αυτά θα τα δούμε σε τέσσερις ώρες, όταν και θα ξεκινήσει η αναμέτρηση.
back2back
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 20 2016, 22:54 ) *
Ποιοτική σύγκριση δεν είναι δυνατό να γίνει. Η διαφορά είναι μεγάλη. Μήπως μεγάλη δεν ήταν και με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο ηττήθηκε μεν, αλλά τον έκανε αναμφίβολα να ιδρώσει;


Η διαφορά είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν προερχόταν από 2 σερί ήττες και μάλιστα η μία από τον αιώνιο αντίπαλο στην έδρα του, ο Παο θα θέλει να ξεσπάσει, δεν θα έρθει απλά να πάρει τη νίκη στο χαλαρό γιατί έχουμε και Ευρωλίγκα θα σκυλίασουν οι παίκτες του. Η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων είναι τεράστια, απουσίες έχουν και οι δυο, ενώ ο φετινός παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από πέρσι και Άρης χειρότερος. Την προηγούμενη σαιζόν υπήρχαν φίλαθλοι του Παο και του Ολυμπιακού που λιγουρεύονταν κάποιος παίκτες του Άρη όπως τον Γουάιτ, τον Μακνιλ και τον Χάνγκινς, ενώ οι φετινοί του ξένοι περνούν απαρατήρητοι, αυτό νομίζω κάτι σημαίνει. Ο Άρης θα είχε τύχη αν ο Παο είχε κερδίσει τα 2 ντέρμπι με Ρεάλ και Ολυμπιακό οπότε θα ερχόταν χορτάτος, θα το έβλεπε το ματς σαν αγγαρεία + λίγο η κούραση, θα μπορούσε να γίνει το μπαμ
SteelGandalf
Μην υπερβάλλεις για τους McNeal και Hagins. Ο 1ος στον Άρη έπαιξε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο θα συνέβαινε σε πολλά επίπεδα πιο πάνω, σε καλή ομάδα της Euroleague. Ο 2ος ούτε στον Άρη έπαιξε από ένα σημείο κι έπειτα.

Από 'κει και πέρα, σαφώς και ισχύουν τα περισσότερα απ' όσα αναφέρεις, αλλά ξεχνάς να βάλεις στην εξίσωση και την δίψα των παιχτών του Άρη για διάκριση και για το μπαμ. Δύσκολο πολύ μεν, αλλά ας διατηρούμε έστω κι ελάχιστες επιφυλάξεις. Δεν έρχονται οι Παναθηναϊκοί να παίξουν με μια ομάδα που δεν έχει χάσει πουθενά μέχρι στιγμής. Έχουν και οι δικοί μας παίχτες υψηλά κίνητρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουν απέναντι τους τον Παναθηναϊκό! Θες κι άλλο; wink.gif

Και κάτι τελευταίο. Ο Παναθηναϊκός, μετά τον Άρη συνεχίζει και στην Euroleague και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν του βγει το παιχνίδι έτσι ώστε να το ελέγξει και να το κερδίσει με σχετικό rotation, πιστεύω πως θα το κάνει, αφού η συνέχεια, εκτός από δύσκολη, είναι και μακριά...
SteelGandalf
1η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 14-17

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Άρης - Παναθηναϊκός : 28-36

Πριν δω την στατιστική, από την αίσθηση που έχω αποκομίσει παρακολουθώντας το παιχνίδι, έχω να πω ότι η διαφορά στο σκορ είναι πάρα πολύ μικρή με βάση τα δεδομένα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός υπερτερεί κατά κράτος του Άρη στα ριμπάουντς, ενώ και στα ποσοστά ευστοχίας, ειδικά έξω από την γραμμή του τριπόντου, η διαφορά είναι χαοτική. Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, όποτε δεν κατάφερε να πετύχει καλάθι με την πρώτη, την στιγμή που ο Άρης επιθετικά είναι εντελώς προβλέψιμος κι εκτελεί με πολύ κακές είτε επιλογές, είτε εκτελέσεις. Ούτε εγώ ξέρω πόσα σουτ δεν βρήκαν το στεφάνι.

Αν ο Παναθηναϊκός διατηρήσει την άμυνα του σε τέτοια επίπεδα, δεν θεωρώ πως θα κινδυνέψει. Από την άλλη πλευρά, αν ο Άρης θέλει να επιστρέψει πραγματικά στο παιχνίδι, θα πρέπει να βελτιώσει την επιθετική του εικόνα σε τεράστιο βαθμό. Δεν έχουν κίνηση οι παίχτες του, οπότε είναι αδύνατο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη και κλειστή άμυνα των αντιπάλων τους με ανορθόδοξα και βεβιασμένα σουτ.

Αυτό που μας "κρατάει", ακόμα, στο παιχνίδι, είναι τα λιγοστά μας λάθη.

Game Statistics

Timemaster
αν και ξεκινήσαμε καλά...
με 13-25 στα ριμπάουντ
και με 22% - 50% στα τρίποντα δε κερδίζεις τον Παναθηναικό.

Τουλάχιστον δε κάνουμε πολλά λάθη σήμερα 3-7

rolleyes.gif
tuareg
κι ομως απο δευτερες επιθεσεις ενα καλαθι εχουμε φαει...αυτο του νικολς για το 31....
τα τριποντα ειναι η διαφορα
Timemaster
QUOTE(tuareg @ Nov 21 2016, 20:49 ) *
κι ομως απο δευτερες επιθεσεις ενα καλαθι εχουμε φαει...αυτο του νικολς για το 31....
τα τριποντα ειναι η διαφορα



δεν είναι τόσο θέμα αν δεχτούμε καλάθι αλλά ότι σπαταλάμε διπλή ενέργεια στην άμυνα χωρίς μετά να έχουμε για την επίθεση.
Ενώ χωρίς τα ριμπάουντ δε μπορούμε να τρέξουμε και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση.

rolleyes.gif
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ Nov 21 2016, 19:47 ) *
αν και ξεκινήσαμε καλά...
με 13-25 στα ριμπάουντ
και με 22% - 50% στα τρίποντα δε κερδίζεις τον Παναθηναικό.

Τουλάχιστον δε κάνουμε πολλά λάθη σήμερα 3-7

rolleyes.gif


Τα ίδια ακριβώς γράψαμε Κωστή! wink.gif


QUOTE(tuareg @ Nov 21 2016, 19:49 ) *
κι ομως απο δευτερες επιθεσεις ενα καλαθι εχουμε φαει...αυτο του νικολς για το 31....
τα τριποντα ειναι η διαφορα


Μπορεί. Πάντως η γενική αίσθηση είναι πως η ευκολία με την οποία μαζεύουν τα "σκουπίδια" οι αντίπαλοι είναι χαρακτηριστική.

Αν δεν προστεθούν στην επιθετική μας εξίσωση περισσότεροι παίχτες (Jenkins, Γιάνκοβιτς, Dragicevic κλπ.), δεν θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε τον Παναθηναϊκό στο σκορ και, μοιραία, θα ανοίξει η διαφορά.

QUOTE(Timemaster @ Nov 21 2016, 19:53 ) *
δεν είναι τόσο θέμα αν δεχτούμε καλάθι αλλά ότι σπαταλάμε διπλή ενέργεια στην άμυνα χωρίς μετά να έχουμε για την επίθεση.
Ενώ χωρίς τα ριμπάουντ δε μπορούμε να τρέξουμε και να βρούμε ρυθμό στην επίθεση.

rolleyes.gif


Αυτό ακριβώς!!!
pan24
Ο παναθηναικος ειναι κακος απο την αποψη οτι με 13-25 τα ριμπαουντ επρεπε να τα εχει εκμεταλλευτει
Ο μπουρουσης ειναι αστοχος(1/5) αλλα ειναι μαζι με τον καλαθη πρωτος στις ασσιστ(3) εχει 4 ποντους και 8 ριμπαουντ
Ειχα γραψει χτες οτι με τους ψηλους του αρη αν δεν πηγαινει βοηθεια στον μπουρουση θα βαλει 30 ποντους
Αν πηγαινει θα σπαει την μπαλα εξω και θα ζεσταθει κοσμος και κοσμακης στο τριποντο
Φετος ο παναθηναικος εχει σουτερ
SteelGandalf
3η Περίοδος

Άρης - Παναθηναϊκός : 45-51

Ο Άρης παρόλο που βρέθηκε και με 15 πόντους πίσω στο σκορ (32-47) καταφέρνει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (τρίποντα κυρίως του Cummings, λιγότερο του Jenkins και πολλά pick 'n roll alley-oops του Buckner) να διατηρεί την επαφή του με τον Παναθηναϊκό στο σκορ...
pan24
Ο μπουρουσης στην αμυνα αθλητικους ψηλους τους βλεπει με κυαλια και (ουτε) σημερα δεν ειναι καλος στην επιθεση
Εχουμε 15 ριμπαουντ παραπανω και 47% στο τριποντο και δεν καταφεραμε να διατηρησουμε την διαφορα
Ας τα λουστουμε τωρα
Επισης αν δεν κανω λαθος στο δευτερο ημιχρονο ο σινγκλετον δεν εχει βγει δευτερολεπτο
Κοουτς ο νικολς που ειναι?
SteelGandalf
Απίστευτα άγρια ομορφιά έχει πάρει το παιχνίδι (σκορ 50-51) ενώ μόλις αποβλήθηκε ο Jenkins με 5ο φάουλ, την στιγμή που είχε αρχίσει να βοηθάει επιθετικά.

==================

Έκανε την "διόρθωση" ο Παναθηναϊκός με βολές του Μπουρούση κι ένα τρίποντο, μόλις, του Καλάθη. Σκρο 50-58 και η τάξη δείχνει να επανέρχεται...
pan24
Ρε κοουτς βαλε μεσα παππα αντι φελντειν που τα εχει σπασει και νικολς αντι σινγκλετον που παιζει ολο το δευτερο ημιχρονο σερι
SteelGandalf
QUOTE(pan24 @ Nov 21 2016, 20:33 ) *
Ρε κοουτς βαλε μεσα παππα αντι φελντειν που τα εχει σπασει και νικολς αντι σινγκλετον που παιζει ολο το δευτερο ημιχρονο σερι


Δεν σε ακούει, τι φωνάζεις; tongue.gif
jonaldidhs
Ο Μπουρουσης τι εχει παθει φετος και τα χανει μονος του απο κατω?
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Άρης - Παναθηναϊκός : 59-71

Ο κακός, μονοδιάστατος και προβλέψιμος Άρης, με τόση διαφορά στην στατιστική, αλλά και ακόμα μία απώλεια (αυτή του Marble) έχασε με μόλις 12 πόντους από αυτόν τον Παναθηναϊκό. Περιμένω να δω πότε θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό πλήρεις.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 21/11/2016)
Δεν έπεισε ξανά, δεν τον άφησαν κιόλας και νέα ήττα…

Την τέταρτη ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Άρης, από τον Παναθηναϊκό με σκορ 59-71. Οι κίτρινοι είχαν για άλλο ένα παιχνίδι πρόβλημα στην επιθετική λειτουργία τους, είχαν και την τριάδα των Αναστόπουλου, Καρακατσούνη, Δεσλή να κάνει… ότι ήθελε και έτσι έφυγαν για τρίτη φορά φέτος από το Παλέ με σκυμμένο κεφάλι.


Ο Άρης κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο δεκάλεπτο και επιτέθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού μέσα από τη συνεργασία του Κάμινγκς με τον Μπάκνερ. Ο Αμερικανός σέντερ είχε 8 πόντους σε αυτό το διάστημα και ο Άρης προηγήθηκε με 10-6, όμως ο Παναθηναϊκός με πολύ καλό μακρινό σουτ (4/8τρ.) κατάφερε να κλείσει την περίοδο στο 14-17, έχοντας 14 ριμπάουντ, έναντι 5 των κίτρινων.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε με ευστοχία και στη δεύτερη περίοδο και με πρωταγωνιστές τους Παππά και Ρίβερς προηγήθηκε με 24-29 (15’). Ο Άρης ενώ τακτικά ήταν σωστός, είχε στιγμές αδράνειας και αυτό του στοίχισε αμυντικά, ενώ επιθετικά αυτός που έδωσε λύσεις στο ξεκίνημα του δεκαλέπτου ήταν ο Κάμινγκς με 2/2 τρίποντα. Το μακρινό σουτ των φιλοξενούμενων δεν άφησε τον Άρη να πλησιάσει, ο Καρακατσούνης δεν έδωσε ούτε μισό σφύριγμα στους κίτρινους και στο 19’ ο Ρίβερς με τρίποντο έγραψε το 26-36. Ο Κάμινγκς μείωσε σε 28-36 το ημίχρονο, αλλά το πρόβλημα για τον Άρη ήταν το μακρινό σουτ των πράσινων (7/14τρ.) και το σωστό διάβασμα του Μπουρούση στις σύνθετες άμυνες του Πρίφτη.

Ο Άρης δεν είχε λύσεις από την περιφέρειά του και όσο ο Παναθηναϊκός ήταν σταθερά πολύ καλός έξω από τα 6,75μ. το σκορ ξέφευγε από τον έλεγχο των κίτρινων. Με τρίποντο του Φώτση ο Παναθηναϊκός ξέφυγε με 32-47 στο 25’ και ο Άρης έψαχνε έναν παίκτη που να μπορέσει να συνεισφέρει στο σκοράρισμα πέρα από τον Μπάκνερ και τον Κάμινγκς…

Μέσα από την άμυνα οι κίτρινοι βρήκαν ανοικτό γήπεδο και με πρωταγωνιστή τον Κάμινγκς μείωσαν σε 39-47 (27’), αναγκάζοντας τον Πασκουάλ να πάρει τάιμ άουτ. Ο Άρης είχε ρυθμό και με ακόμα πιο πιεστική άμυνα, με αλλαγές στα σκριν βρήκε τους τρόπους να μπερδέψει τον Παναθηναϊκό και επιθετικά με τον Μπάκνερ να κάνει το ένα κάρφωμα μετά το άλλο έκλεισε το δεκάλεπτο στο -6 (45-51), μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι.

Με τρίποντο του Τζένκινς και καλάθι του Γιάνκοβιτς ο Άρης μείωσε στον πόντο (50-51 στο 32’), αλλά είχε ήδη τέσσερα ομαδικά φάουλ και εκτός ματς τον Τζένκινς με πέντε φάουλ! Η διαιτησία σε αυτό το σημείο έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Ο Άρης συμπλήρωσε πέντε ομαδικά φάουλ σε 2.27 και ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε ένα. Με βολές του Μπουρούση και ένα τρίποντο του Καλάθη το σκορ έγινε 50-58 (33’) και ο Πρίφτης κάλεσε τάιμ άουτ…

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε διαφορά ασφαλείας εκμεταλλευόμενος τις βολές και ήταν μπροστά με 54-64 στο 37’, έχοντας απέναντί του έναν Άρη που είχε κουρασμένο τον Κάμινγκς και κανέναν άλλον περιφερειακό να απειλεί… Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι και με 14 βολές του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο αυτό θα ήταν αδύνατο ακόμα κι αν γίνονταν όλα τέλεια στο τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 14-17, 28-36, 45-51, 59-71.
back2back
Ο Άρης αντιστάθηκε περισσότερο από ότι περίμενα αλλά το ροζ φύλο κατέληξε στον Πάο σχετικά εύκολα
pan24
Ο παναθηναικος κερδισε πιστευω ευκολοτερα απο οσο δειχνει η διαφορα των 12 ποντων
Ο αρης παλεψε καποιο διαστημα στις αρχες του 4ου δεκαλεπτου αλλα δεν μπορουσε κατι καλυτερο
Αν δουμε την στατιστικη ο αρης ηταν καλυτερος στα διποντα(50%-33%) και ειχε 2 λιγοτερα λαθη αλλα ο παναθηναικος ηταν καλυτερος στο τριποντο(26%-41%),στις βολες(54%-73%),ειχε 3 περισσοτερες ασσιστ,λογω μπουρουση σινγκλετον που μονοι τους κερδισαν 16 φαουλ ο παναθηναικος κερδισε περισοτερα φαουλ(16-23) και κυριως ειχε 19!!!(28-47) περισσοτερα ριμπαουντ
Ο καλαθης επαιξε το κλασσικο 30λεπτο που θα παιζει μεχρι να επιστρεψει ο τζειμς οπως επισης 30 λεπτα επαιξε ο σινγκλετον και 28 ο ριβερς
Κατα τα αλλα οι υπολοιποι επαιξαν απο 25 και κατω
Ενα παραπονο εχω απο τον πασχαλη οτι ο νικολς που επαιξε 11 λεπτα μπορουσε να παρει ακομα 5 λεπτα απο τον σινγκλετον και 5 απο τον ριβερς για να κουραστουν λιγοτερο

Πολυ καλοι ριβερς,καλαθης,σινγκλετον και ο παππας στο πρωτο ημιχρονο
Ο φελντειν εχτισε οικοδομη αυτη τη φορα
Ο μπουρουσης με τα ψεματα εκανε νταμπλ νταμπλ(12 ποντους 13 ριμπαουντ) αλλα οταν εχεις ενα 5αρι που εχει 2/10 διποντα υπαρχει προβλημα
Επισης αυτος φταιει που στηνονταν συνεχεια αλει ουπ με τον μπακνερ(ο μονος τροπος να σκοραρει με συνεπεια αυτος ο παικτης) αφου δεν μπορουσε να ακολουθησει στο πικ εν ρολ

Για τον αρη ο ντραγκισεβιτς δεν μπηκε στο πνευμα του παιχνιδιου,ο γιανκοβιτς εβγαλε ασσιστ αλλα δεν βοηθησε στο σκορ ουτε στην αμυνα(καλα αυτο ειναι γνωστο,δεν τον πηρε ο αρης για την αμυνα),ο τσαιρελης εδωσε καποιες λυσεις,ο μπακνερ εκμεταλλευτηκε τα αργα ποδια του ραντουλιτσα μπουρουση και ο τζενκινς μου αρεσε πολυ
Απο απουσιες ο παναθηναικος δεν ειχε γκιστ,τζειμς και ο αρης καββαδα,μαρμπλ+ σανικιτζε(που λειπει απο την αρχη και εχει αντικατασταθει απο τον ντραγκισεβιτς)

Παμε τωρα στο θεμα ''που καιει''
Πολυ θα αντιδρασετε με αυτο που θα γραψω και ειμαι ετοιμος να υποστω τις συνεπειες tongue.gif
Ο καμινγκς επαιξε σχεδον 37 λεπτα και ειχε 18 ποντους,8 ριμπαουντ,4 ασσιστ και 5 λαθη με 4/9 διποντα και 3/6 τριποντα
Ομως ο αρης με τετοιον παικτη ως βασικο πλει μεικερ δεν παει μπροστα
Ως βασικο pg ειναι μεχρι επιπεδο προμηθεα αντε να πω ρεθυμνο
Ακομα και ο προμηθεας με κλαρκ και γκικα στο 1 πιο κοντρολαρισμενος ειναι
Ομαδες με τους στοχους του αρη χρειαζονται ο pg να ειναι καποιος που να εχει κυριο στοχο στο παιχνιδι του την δημιουργια οχι το σκοραρισμα
Ο καμινγκς παιζει ως ενας...λιγο πιο ευστοχος ελ αμιν(δειτε τον στην κυμη)
ΠΡΟΣΟΧΗ:Δεν λεω οτι δεν ειναι καλος,παικταρας ειναι
Ομως οχι ως βασικος οργανωτης ομαδας τυπου αρη
Ειναι ειτε να ερχεται απο τον παγκο να αλλαζει τον ρυθμο και να παιζει κανα 20λεπτο στο 1 ειτε αν μπορει να παιζει χωρις να εχει την μπαλα στα χερια να παιζει στο 2
Σε τετοια περιπτωση θα ηταν πυρηνικο οπλο αφου πραγματι ειναι πολυ καλος στο σκοραρισμα με ολους τους τροπους
Ομως υστερει τραγικα στην οργανωση,σε χειροτερο επιπεδο απο οτι ηταν ο γουοτερς οταν πρωτοηρθε
Δεν ξερω αν μπορει να βελτιωθει αυτο μεσα στην σεζον ωστε να ειναι καλος οργανωτης για επιπεδο αρη
Timemaster
αγαπητέ pan24 είσαι προφητικός.

Για τον άσσο θα ήθελα να πω πως και εγώ θα προτιμούσα έναν καλύτερο οργανωτή.
Αλλά στην περίπτωση αυτή δεν είναι ότι ο Κάμινγκς είναι κακός στην οργάνωση αλλά ότι ολόκληρη η ομάδα είναι κακή στην επίθεση. Κακές αποστάσεις , άκυρες θέσεις και κινήσεις και κάκιστα σκριν.

Βλέπεις συστήματα όπου θα πρέπει να βγει παίχτης μετά από δύο σκριν για να πάρει την μπάλα και δε μπορεί να ξεμαρκαριστεί.
Βλέπεις να γίνεται στον Κάμινγκς ή σε άλλο παίχτη νταμπλ τιμ και να μην υπάρχει ελεύθερος παίχτης ούτε στην πρώτη πάσα ούτε στην δεύτερη.
Βλέπεις να προσπαθεί να παίξει ο Κάμινγκς με το σκριν και να σπάει το σκριν και από τους δύο αμυντικούς και ο ψηλός μας να έχει βγει εκτός θέσης.

Πραγματικά όλη η ομάδα δυσλειτουργεί στην επίθεση.
Ενώ η ομάδα δεν έχει άλλο σημείο αναφοράς στην οργάνωση.

Ακόμα και με τον Ξανθόπουλο όταν παίζουμε (που είναι καλός στην οργάνωση) βλέπουμε τις ίδιες παθογένειες.

Μονάχα σε δύο περιπτώσεις φέτος δεν είδα αυτό το πρόβλημα.
Η μία ήταν στην αρχή της χρονιάς με τον Γεωργιανό που μπορούσε και έκανε σκριν και ήξερε να στίνεται στο χώρο και να μοιράζει την μπάλα.
Η άλλη όταν παίζαμε με Ξανθόπουλο , Κάμινγκς και Σίμτσακ στην ίδια πεντάδα. Όμως εκεί δεν υπήρχε παίχτης να τελειώσει την φάση.

Γενικά πιστεύω πως και με άλλον γκαρντ με αυτά τα λεφτά το ίδιο πράγμα θα βλέπαμε.

rolleyes.gif
McRae
Απο ποτε εχει να κερδισει εντος εδρας ΠΑΟ η Ολυμπιακο ο Αρης στη regular season?

Σημερα ειδα εναν εμφανως κουρασμενο και χωρις πολλη ενεργεια ΠΑΟ και εναν ανημπορο να το εκμεταλευτει Αρη.Σε ενα ματς οπου οι Αμερικανοι του επαιξαν σχετικα καλα οι Ελληνες αποδειχτηκαν πολυ λιγοι για αυτο το επιπεδο.Γενικα ειναι τραγικο για την Α1 η τελευταια ηττα ΠΑΟ η ΟΣΦΠ στην κανονικη περιοδο εκτος απο τα ματς οπου παιζουν μεταξυ τους να εχει γινει τον Ιανουαρι του 2015..κλεινουν δυο χρονια δηλαδη αηττητοι..Υποτιθεται κιολας οτι λοφω κουρασης απο την Ευρωλιγκα θα βλεπαμε εκπληξεις φετος.
Timemaster
από εκεί και πέρα για το παιχνίδι....
ο Παναθηναικός θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι ευκολότερα αλλά δε το έκανε.

Η τελική διαφορά των δώδεκα πόντων από την μία έχει να κάνει ότι ο Παναθηναικός έχασε πολλά εύκολα δίποντα...
από την άλλη όμως και ότι ο Άρης σε ένα κρίσιμο σημείο έχασε τον Τζέκινς (που ήταν ο καλύτερος αμυντικός του σήμερα) και υπέπεσε σε τρία συνεχόμενα λάθη.

Οπότε πιστεύω πως η διαφορά έπρεπε να είναι κάπου εκεί με την εικόνα του αγώνα.

Από εμάς για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε πρόβλημα στις αλληλοκαλήψεις στην άμυνα.
Για άλλο ένα παιχνίδι χάσαμε πολλά ριμπάουντ.
Για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε άσχημα ποσοστά στα τρίποντα αλλά και τις βολές.
Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα στην επίθεση ήταν πελαγωμένη.

Κατά την γνώμη μου στην τέταρτη περίοδο ο Πρίφτης έπρεπε να σταματήσει τις αλλαγές μαρκαρισμάτων και να αφήσει το τρίποντο μπας και αστοχήσουν. Ενώ έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο ψηλά για να κουράσουμε τον Καλάθη και να το κόψουμε χρόνο από την επίθεση.

Τέλος μεγάλη διαφορά έκανε ο πάγκος. Ο Άρης έβαλε 9 πόντους από τους αναπληρωματικούς και ο ΠΑΟ 39.

rolleyes.gif

Υ.Γ. Πάντως με την εικόνα τον τελευταίων παιχνιδιών είμαι αισιόδοξος μιας και αρχίζω να βλέπω ένταση , ενέργεια και θέληση από τους παίχτες μας. Αυτό που μας λείπει είναι μυαλό και συνοχή.
SteelGandalf
Εκπλήξεις από ποιον να δεις; Από ομάδες με 10 κλάσεις κατώτερη ποιότητα στο ρόστερ τους;

Εντωμεταξύ, μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου, ο ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. Άρης κος Νικόλαος Λάσκαρης έδωσε συνέντευξη και είπε πολλά κι ενδιαφέροντα πράγματα -τα οποία θα παραθέσω στην ανάλογη θεματική ενότητα- έξω απ' τα δόντια.

Έκανε ιδιαίτερο λόγο για τον ΕΣΑΚΕ και το ελληνικό πρωτάθλημα, τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων και το ποιοι αποφασίζουν πότε θα αγωνίζονται οι ομάδες.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Άρης έπαιξε σήμερα αυτό το παιχνίδι και πρέπει να ταξιδέψει αύριο για Γερμανία, ώστε να αγωνιστεί την Τετάρτη απέναντι στους Skyliners!

Και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά.
Timemaster
QUOTE(McRae @ Nov 21 2016, 22:54 ) *
Απο ποτε εχει να κερδισει εντος εδρας ΠΑΟ η Ολυμπιακο ο Αρης στη regular season?

Σημερα ειδα εναν εμφανως κουρασμενο και χωρις πολλη ενεργεια ΠΑΟ και εναν ανημπορο να το εκμεταλευτει Αρη.Σε ενα ματς οπου οι Αμερικανοι του επαιξαν σχετικα καλα οι Ελληνες αποδειχτηκαν πολυ λιγοι για αυτο το επιπεδο.Γενικα ειναι τραγικο για την Α1 η τελευταια ηττα ΠΑΟ η ΟΣΦΠ στην κανονικη περιοδο εκτος απο τα ματς οπου παιζουν μεταξυ τους να εχει γινει τον Ιανουαρι του 2015..κλεινουν δυο χρονια δηλαδη αηττητοι..Υποτιθεται κιολας οτι λοφω κουρασης απο την Ευρωλιγκα θα βλεπαμε εκπληξεις φετος.



τελευταία νίκη ενάντια του Παναθηναικού στο Παλέ στην κανονική περίοδο ήταν το 2007-2008 νομίζω.

Για να κάνουν ήττες οι δύο αυτές ομάδες θα πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα.
Καταρχήν να μη γίνονται όλα τα παιχνίδια ημερομηνίες που βολεύουν την δική τους ξεκούραση.
Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι και δεύτερο σερί έτος ενάντια στους δύο μεγάλους που έχουμε να παίξουμε εμείς με κενό δύο μέρες και όχι αυτοί.
Κατά δεύτερον όσες φορές μια μικρή ομάδα πήγε να κάνει την έκπληξη (ακόμα και ο Άρης-Παοκ) τα σφυρίγματα (από κουκούτσια έως τρανταχτά πράγματα) προστάτεψαν τις ομάδες από ήττες.

Υ.Γ. Και ο Άρης ήταν πολύ κουρασμένος με τα συνεχή παιχνίδια +τους τραυματισμούς +το μικρότερο πάγκο
Timemaster
ενώ τελευταία νίκη με τον Ολυμπιακό ήταν το 2010 για το Κύπελλο ενώ σε κανονική διάρκεια το 2007
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 21/11/2016)
Το βίντεο με τις «βόμβες» Λάσκαρη!

Ο Νίκος Λάσκαρης για μισή ώρα περίπου ήταν μπροστά από τα μικρόφωνα και εξαπέλυσε βόμβες για την διαιτησία, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και όχι μόνο. Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ που έγιναν στο Αλεξάνδρειο λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις του Νίκου Λάσκαρη ξεκινούν από το 20:30


ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS‏ Live η συνέντευξη τύπου


Αν και οι δηλώσεις του κυρίου Λάσκαρη έγιναν στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, επειδή αφορούν εν γένει το ελληνικό μπάσκετ, παρακαλώ όποια σχόλια θα αφορούν τις δηλώσεις του να γίνουν στην ανάλογη θεματική ενότητα.
SteelGandalf
Θα μεταφέρω τα σχόλια σας στην ανάλογη θεματική ενότητα. Παρακαλώ να τοποθετείστε εκεί. Το ζήτησα ακριβώς κάτω από την συνέντευξη τύπου.

Κλειδώνεται, προσωρινά, η συγκεκριμένη θεματική ενότητα, διότι δε μπορώ να σας κυνηγάω. Αύριο θα την ξεκλειδώσω, με σκοπό να τοποθετηθεί, αν κάποιος το επιθυμεί, για το αγωνιστικό.
air_23
η αεκ ειναι αηττητη με το κουμαντο να κανει ο ντιξον που ειναι ακομα πιο παλαβος...απλα ο αρης εβγαλε ολο το δυσκολο προγραμμα και τελικα σε μια περιοδο με πολλα προβληματα τραυματισμωνκαι ομοιογενειας...αν η ομαδα δεσει μια χαρα θα παει και με καμινγκς στον ασσο...δεν ηταν περισσοτερο οργανωτικος ο ντομ περσυ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.