Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Utah Jazz
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Air and King
QUOTE(benchwarmer @ Oct 14 2008, 22:05 ) *
Το ταλεντο απο μονο του δεν εγγυαται το μελλον καποιου.. Κι ο Μαρμπερι ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα (ισως και πιο πολυ απο τον Ντερον) και τωρα ειναι το μαυρο προβατο του ΝΒΑ... Ισως παλι να συμπαθω τοσο πολυ τον Στοκτον επειδη εφτασε εκει που εφτασε χωρις καποιο ιδιαιτερο (αθλητικο) ταλεντο...
Παντως συμφωνουμε οτι ειναι πολυ νωρις για καποια συγκριση. Μακαρι να τον φτασει και να τον ξεπερασει ο Ντερον

Το Κιντ vs Στοκτον ειναι πολυ πιο ενδιαφερον, και αφου ειναι και στα τελειωματα του ο Κιντ, μπορει να γινει συγκριση.
Παρολο λοιπον που ειναι απο τους πιο συμπαθης παικτες, δεν θεωρω (για μενα παντα) οτι ειναι στο επιπεδο του Στοκτον. Βασικα, τον εχω στο νο5 των PG ολων των εποχων, ενω τον Στοκτον στο 2.. Το μονο σημειο που υπερεχει ειναι τα ριμπαουντ (και επομενως τα τριμπλ-νταμπλ). Στους ποντους ειναι στα ιδια (και με αρκετα χειροτερα ποσοστα) και στις ασιστ πιο κατω. Συν το οτι πρεπει να υπολογισουμε οτι εχει αρκετα περισσοτερα λεπτα μεσο ορο. Ειναι βεβαια πολυ πιο θεαματικος (και επομενως πιο δημοφιλης), ενω εχει παει και μονος του στην ουσια δυο φορες τους Νετς στους τελικους.. Αλλα και παλι, ειναι πιο κατω. Ισως αν ειχε ενα δαχτυλιδι να ηταν αλλιως...

*Μαρκ Ιτον θεος 77.gif 77.gif tongue.gif
Βεβαια η καλυτερη ομαδα των Τζαζ ηταν αφου σταματησε..

To ταλεντο απο μονο του σιγουρα δεν εγγυαται το μελλον καποιου αλλα οταν κρηνεται ενας νεος παιχτης σε παραθεση με εναν που εχει σταματησει το μπασκετ το εναρκτηριο λακτεισμα ειναι το ταλεντο και ο Ντερον εχει παραπανω απο τον Στοκτον κατεμε.Δεν μπορω να συγκρηνω απο τωρα καριερες παρα να πω οτι ο Ντερον κατα την αποψη μου εχει τα φοντα να ξεπερασει τον Στοκτον.Στο Κιντ εναντιον Στοκτον καταρχας να ξεκαθαρησω οτι οταν κανω συγκρησεις δεν βαζω πανω απο ολα το θεαμα αλλα την ουσια αλλα αν καποιος συνδιαζει και τα δυο ακομα καλυτερα.Σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν θα μπορουσα με τιποτα να βαλω τον Στοκτον πανω απο τον Οσκαρ Ρομπερτσον τον Κιντ και τον Κουζι.Τον Κιντ το εχω στην θεση 3 και τον Στοκτον στο 5 πλευμεκερ ολων των εποχων.Ο Κιντ ειναι μεγαλυτερος ηγετης απο τον Στοκτον και δεν ειχε ποτε για χρονια ενα alter ego της κλασης του Μαλοουν.Στις ασσιστ το ξαναειπα ο Στοκτον σε αριθμο ειναι πρωτος αλλα δεν σημαινει οτι βλεπει πιο πολυ γηπεδο απο τον Κιντ.Καθε αλλο θεωρω οτι ο Κιντ βλεπει πιο πολυ γηπεδο απο τον Στοκτον ειναι και που δεν φοβαται να κανει το λαθος και αυτο ειναι ενα ακομα συν.Τελος παντων ο καθενας εχει την γνωμη του δεν τρεχει και τιποτα κουβεντα να γινεται.
benchwarmer
QUOTE(Air and King @ Oct 14 2008, 22:25 ) *
To ταλεντο απο μονο του σιγουρα δεν εγγυαται το μελλον καποιου αλλα οταν κρηνεται ενας νεος παιχτης σε παραθεση με εναν που εχει σταματησει το μπασκετ το εναρκτηριο λακτεισμα ειναι το ταλεντο και ο Ντερον εχει παραπανω απο τον Στοκτον κατεμε.Δεν μπορω να συγκρηνω απο τωρα καριερες παρα να πω οτι ο Ντερον κατα την αποψη μου εχει τα φοντα να ξεπερασει τον Στοκτον.Στο Κιντ εναντιον Στοκτον καταρχας να ξεκαθαρησω οτι οταν κανω συγκρησεις δεν βαζω πανω απο ολα το θεαμα αλλα την ουσια αλλα αν καποιος συνδιαζει και τα δυο ακομα καλυτερα.Σεβαστη η αποψη σου αλλα δεν θα μπορουσα με τιποτα να βαλω τον Στοκτον πανω απο τον Οσκαρ Ρομπερτσον τον Κιντ και τον Κουζι.Τον Κιντ το εχω στην θεση 3 και τον Στοκτον στο 5 πλευμεκερ ολων των εποχων.Ο Κιντ ειναι μεγαλυτερος ηγετης απο τον Στοκτον και δεν ειχε ποτε για χρονια ενα alter ego της κλασης του Μαλοουν.Στις ασσιστ το ξαναειπα ο Στοκτον σε αριθμο ειναι πρωτος αλλα δεν σημαινει οτι βλεπει πιο πολυ γηπεδο απο τον Κιντ.Καθε αλλο θεωρω οτι ο Κιντ βλεπει πιο πολυ γηπεδο απο τον Στοκτον ειναι και που δεν φοβαται να κανει το λαθος και αυτο ειναι ενα ακομα συν.Τελος παντων ο καθενας εχει την γνωμη του δεν τρεχει και τιποτα κουβεντα να γινεται.

Καλα, εννοειται οτι δεν τρεχει τιποτα...
Τον Ρομπερτσον δεν τον ειχα υπολογισει... Δεν ηταν ακριβως ασος, συν το οτι ομολογω οτι δεν εχω και εικονα του...
Για μενα παει καπως ετσι: Ματζικ-Στοκτον-Κουζι-Αιζεια-Κιντ
Ολα αυτα υποκειμενικα παντα... Αν υπηρχε κατι αντικειμενικο, θα το ειχε ηδη βρει καποιος...

Οσο για το θεμα του "ηγετη", προσωπικα δεν μπορω να θυμηθω τον Κιντ να παιρνει πανω του καποιο "μεγαλο" παιχνιδι.. (Πολυ πιθανο να κανω και λαθος βεβαια) Ενω στην Γιουτα, στα δυσκολα ηταν ο Στοκτον αυτος που επαιρνε το παιχνιδι πανω του, και οχι ο Μαλοουν. Με αποκορυφωμα το παιχνιδι που ειναι και στο αβαταρ μου (αλλα οχι μονο αυτο), οπου δεν ειναι μονο το τελευταιο σουτ (οπου μαλλον υπαρχει και επιθετικο φαουλ rolleyes.gif ), αλλα το τι προηγηθηκε http://www.youtube.com/watch?v=jcVzcPOP0Sw (δες το αν εχεις χρονο)

*Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ σχετικη η κουβεντα μας με το τοπικ των Γιουτα, αλλα τεσπα smiley.gif
Air and King
QUOTE(benchwarmer @ Oct 14 2008, 23:06 ) *
Καλα, εννοειται οτι δεν τρεχει τιποτα...
Τον Ρομπερτσον δεν τον ειχα υπολογισει... Δεν ηταν ακριβως ασος, συν το οτι ομολογω οτι δεν εχω και εικονα του...
Για μενα παει καπως ετσι: Ματζικ-Στοκτον-Κουζι-Αιζεια-Κιντ
Ολα αυτα υποκειμενικα παντα... Αν υπηρχε κατι αντικειμενικο, θα το ειχε ηδη βρει καποιος...

Οσο για το θεμα του "ηγετη", προσωπικα δεν μπορω να θυμηθω τον Κιντ να παιρνει πανω του καποιο "μεγαλο" παιχνιδι.. (Πολυ πιθανο να κανω και λαθος βεβαια) Ενω στην Γιουτα, στα δυσκολα ηταν ο Στοκτον αυτος που επαιρνε το παιχνιδι πανω του, και οχι ο Μαλοουν. Με αποκορυφωμα το παιχνιδι που ειναι και στο αβαταρ μου (αλλα οχι μονο αυτο), οπου δεν ειναι μονο το τελευταιο σουτ (οπου μαλλον υπαρχει και επιθετικο φαουλ rolleyes.gif ), αλλα το τι προηγηθηκε http://www.youtube.com/watch?v=jcVzcPOP0Sw (δες το αν εχεις χρονο)

*Δεν νομιζω οτι ειναι πολυ σχετικη η κουβεντα μας με το τοπικ των Γιουτα, αλλα τεσπα smiley.gif

Το εχω το παιχνιδι και ολη την σειρα (οπως και το νικητηριο καλαθι του Εντι Τζονσον ισοφαριζοντας αρχικα την σειρα σε 2-2) και αυτο που θελω να πω ειναι οτι ηγετης δεν ειναι καποιος που βαζει μονο μεγαλα καλαθια αντιθετως μπορει καποιος να κηνει τα νηματα σε ενα παιχνιδι και να βαλει καποιος αλλος το "σουτ" οπως κλασσικοτερο παραδειγμα και προσφατο ο Χορρυ που δεν σημαινει οτι επειδη βαζει τα σουτ ειναι και ηγετης.Ο Ρομπερτσον ειναι απο αυτους που εχω σαν τοπ παιχτες και ηταν πλευμεικερ απλα καμια φορα λειτουργουσε σαν 2αρι αλλα η θεση του ειναι πλευμεικερ και ηταν και λιγο ψηλοτερος 1.96.Οκ οπως και να εχει η ιστορια θα δειξει για Ντερον γιατι στα αλλα ξεφυγαμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.