Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
giannis_
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 11 2008, 02:10 ) *
Σε συνεχεια οσων λεγαμε για την δικαιοσυνη

sport24.gr
Πρόστιμο... "τσουχτερό" λόγω ΑΕΛ και ΟΣΦΠ
Ακριβά θα κληθεί να πληρώσει τελικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα όσα διαδραματίστηκαν με τους οπαδούς της στα παιχνίδια με τη Λάρισα (στο Αλκαζάρ) και τον Ολυμπιακό (στο ΟΑΚΑ), αφού όπως αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής, οι "πράσινοι" τιμωρήθηκαν με 150.000 για τα επεισόδια στη θεσσαλική πόλη και με 39.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο στο Ολυμπιακό στάδιο.

Αυτα ειναι χρηματικα προστιμα.
Οχι τα χαδακια του μπασκετ.

Σιγα τα προστιμα ρε λυκε ο παο χθες μονο απο τα εισιτηρια εβγαλε εναμισι εκατομμυριο!Δεν μιλαω καν για τα εσοδα απο το champions league!Για ομαδες οπως παο κ οσφπ αυτα ειναι αστεια ποσα!Κατι αλλο πρεπει να βρουν ως τιμωρια κ αλλα μετρα πρεπει να παρουν!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giannis_ @ Dec 11 2008, 05:45 ) *
Σιγα τα προστιμα ρε λυκε ο παο χθες μονο απο τα εισιτηρια εβγαλε εναμισι εκατομμυριο!Δεν μιλαω καν για τα εσοδα απο το champions league!Για ομαδες οπως παο κ οσφπ αυτα ειναι αστεια ποσα!Κατι αλλο πρεπει να βρουν ως τιμωρια κ αλλα μετρα πρεπει να παρουν!

Δεν εχει σχεση το ΤΣ.Λ. με το πρωταθλημα.

Στο πρωταθλημα ομως που κοβεις 10,000 εισητηρια
τα 200,000ευρω πονανε.
Και χωρις να γινει κατι το τρομερο, ειδικα στο ντερμπι.
vastravoud
Κατ' εμέ πάντως η λύση δεν είναι ΜΟΝΟ τα πρόστιμα. Πρέπει να υπάρχει και η ρημάδα η σύλληψη.....

Μου φαίνεται εξωφρενικό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δεκάδες αγωνιστικές κεκλεισμένων, εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα, και ΜΗΔΕΝ καταδίκες.
giannis_
Μιας και δεν εχουμε τιποτα αλλο να πουμε για την ομαδα παρτε μια συνεντευξη του πεκο

«Όταν ήμασταν παιδιά τον κοιτούσαμε σαν Θεό». Ο Νίκολα Πέκοβιτς μιλά για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς του... τότε και του τώρα, για την εμπειρία στον Παναθηναϊκό και για τη... διαφορετικότητα των συμπαικτών του ενώ ξεκαθαρίζει πως το ΝΒΑ δεν είναι μέσα στις σκέψεις του - για την ώρα.

Η συνέντευξη του Μαυροβούνιου σέντερ στην ιστοσελίδα ballineurope.com:

-Υστερα από τρία χρόνια στην Παρτιζάν, ποιες ήταν οι προσδοκίες όταν ήρθες στην Αθήνα;
«Να πάρω τους τρεις τίτλους. Νομίζω πως το ίδιο ισχύει για κάθε παίκτη που έρχεται στον Παναθηναϊκό: Δυο τίτλους στην Ελλάδα και τουλάχιστον παρουσία στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας. Οι τρεις τίτλοι είναι ο στόχος μας. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

-Πόσο δύσκολο ήταν να φύγεις από τη Σερβία και να βρεθείς στην Αθήνα;
«Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Όλοι λένε ότι είναι σα να είμαστε ίδιοι ως λαοί. Για μένα, ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα μακριά από την πατρίδα μου και είμαι μόνο 22 χρόνων. Ήταν η πρώτη φορά σε μια διαφορετική κουλτούρα, μια διαφορετική γλώσσα. Τώρα ξέρω όλους τους συμπαίκτες μου και νιώθω καλύτερα. Ωστόσο θέλω πολύ να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Σερβία, στο Μαυροβούνιο να δω την οικογένεια και τους φίλους μου».

-Ποιες είναι οι αγαπημένες σου συνήθειες στην ελληνική πρωτεύουσα; Και πως πάνε τα ελληνικά σου;
«Άλλαξα τον τρόπο ζωής μου εδώ. Στη Σερβία πήγαινα για καφέ κάθε μέρα με τους φίλους μου. Τα παιδιά στην ομάδα είναι όλοι καλοί φίλοι, ωστόσο νιώθεις διαφορετικά με τους φίλους σου. Πηγαίνω στην προπόνηση, βλέπω τηλεόραση και πηγαίνω για φαγητό με κάποιους από τους συμπαίκτες μου. Η ελληνική γλώσσα δεν είναι εύκολη. Ξέρω μόνο μερικές λέξεις ως τώρα».

-Ποιο είναι το πιο δυνατό σημείο του παιχνιδιού σου και πώς βοηθάς περισσότερο την ομάδα;
«Το παιχνίδι στο ζωγραφιστό είναι το πιο δυνατό μου σημείο. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπως έκανα στην Παρτιζάν, εξάλλου είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό. Συμβαίνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι σκόρερ θα αλλάζουν σε διαφορετικά παιχνίδια, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα. Γι' αυτό το λόγο είμαστε όλοι εδώ».

- Έχεις πολλούς έμπειρους συμπαίκτες. Ποιοι σου μιλούν περισσότερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ποιοι σε βοήθησαν να βελτιωθείς;
«Μιλάω με όλους. Αρκετή βοήθεια παίρνω από τον Μάικ (Μπατίστ). Όλοι προσπαθούν να βοηθήσουν, το ίδιο προσπαθώ κι εγώ αν μπορώ».

- Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι γνωστός σαν φωνακλάς ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι πιο αθόρυβος. Πως είναι να αγωνίζεσαι με αυτούς τους δύο παίκτες, δύο πραγματικά διαφορετικές προσωπικότητες;
«Ναι... Είναι ΟΚ. Ο Βασίλης (Σπανούλης) είναι επίσης εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες στον Παναθηναϊκό. Στην αρχή παρατηρείς τα πάντα, αλλά μερικά παιχνίδια μετά, μερικές εβδομάδες, το συνηθίζεις. Αυτός μιλάει, αυτός όχι... Όλα πλέον είναι νορμάλ! (γέλια)»

- Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ και βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για περίπου μια δεκαετία έχοντας κερδίσει τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους. Πώς είναι να παίζεις για έναν κόουτς σαν και αυτόν; Και πόσο σε βοήθησε να βελτιώσεις το παιχνίδι σου;
«Πρόκειται για έναν από τους λόγους που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και επίσης θρύλος για το δικό μας μπάσκετ. Ήταν προπονητής των εθνικών μας ομάδων, κέρδισε τα πάντα και όταν ήμασταν μικροί τον κοιτάζαμε σαν να ήταν θεός! Είναι ακόμα ένας από τους καλύτερους τεχνικούς στην Ευρώπη και είναι ευχαρίστησή μου να παίζω γι' αυτόν. Κάθε μέρα μαθαίνω κάτι διαφορετικό δίπλα του και εκείνος προσπαθεί να με βοηθήσει, μου μιλάει συνέχεια. Προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι όλων των παικτών στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω γι' αυτόν».

-Τι σου είπαν από τη Μινεσότα για το μέλλον σου εκεί;
«Δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ τώρα. Είναι κάτι που το εξηγώ σε όλους και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να μιλάω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει καμία πίεση από πλευράς τους. Μου είπαν "Ελα σε δυο χρόνια". Δεν ξέρω τι θα γίνει σε δυο χρόνια. Απλά είμαι τέτοιου είδους παίκτης. Ακόμη κι όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό με ρωτούσαν γι’ αυτό και απαντούσα ότι "Δεν ξέρω. Ας πάω πρώτα". Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό για την ώρα και δεν σκέφτομαι το ΝΒΑ».

http://sports.e-go.gr/
Paris87
Οι συνέπειες της υπερφορτωμένης περιφέρειας!

Αυτό δε σημαίνει ότι και ο ίδιος είναι αλάνθαστος και ίσως επειδή είναι χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει άπταιστα πράγματα, καταστάσεις, ανθρώπους, χαρακτήρες και παραξενιές, θα έπρεπε να μην είχε προβεί στην απόκτηση του Ντρου Νίκολας, πριν ξεκαθαρίσει η υπόθεση του συμβολαίου του «Saras».

Τελικά, ο Γιασικεβίτσιους, δεν έφερε πρόταση από άλλη ομάδα, κάθισε πάνω στο διετές του συμβόλαιο κι έτσι οι πρωταθλητές έμειναν με 4 περιφερειακούς παίκτες πρώτης γραμμής με προφίλ πρωταγωνιστή!

Κι αν ο Διαμαντίδης είναι ο πιο ακλόνητος απ' όλους, λόγω της ξεχωριστής του ποιότητας και της οργανωτικής και αμυντικής του ευχέρειας, και ο Λιθουανός point guard, λόγω κλάσης και εμπειρίας, παίρνει χρόνο συμμετοχής στον «άσο», μοιραία ο Σπανούλης (που αποδίδει καλύτερα σαν «δυάρι»), που, συν τοις άλλοις, τραυματίστηκε κι έχασε δύο μήνες, είδε το ρόλο του να υποβαθμίζεται! Προσπαθώντας να καλύψει το χαμένο έδαφος, ο «Billy», ίσως να αντέδρασε και σπασμωδικά και κάποιες φορές πάνω στη -φυσιολογική- προσπάθεια να βρει το ρυθμό του, δεν θύμιζε τον γνωστό σε όλους «Kill Bill».

απο το
http://www.gazzetta.gr/content/view/22002/196/

ακουω αποψεις...
lakersdynasty
Η αποψη μου για το συγκεκριμενο κομματι του αρθρου ειναι οτι ο ρολος του Σπανουλη δεν υποβαθμιστικε και αν επαιξε καπως λιγοτερο σε καποι παιχνιδια τελευταια φταιει η κακη του αποδωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Τι τον επηρεαζει ο Σαρας πχ απτην στιγμη που παλι πηρε τις ευκαιριες του παλι ηταν πολλες φορες στην κορυφη και προσπαθουσε να κανει μπασιμο αλλα δεν το εκανε, να δωσει πασες αλλα δεν τις εδινε η τις εδινε στον αντιπαλο η εκτελουσε σουτ τουβλα στο τελος επειδη τελειωνε ο χρονος?

Ναι ο ρολος του ειναι περιορισμενος γιατι οι εναλλακτικες ειναι περισσοτερες. Αλλα οταν παιζεις 20 λεπτα τουλαχιστον και σου δινονται οι ευκαιριες ε ας μην ακουμε βλακειες.

Ο ιδιος φταιει και κανεις αλλος αγωνιστικα. Και ο Ζοτς βεβαια που τον εμπιστευευται αλλα απτην αλλη δεν μπορει να μην το κανει.

Υποτιθεται οτι θα ηταν ενα βασικο κομματι της ομαδας μας ειδικα επιθετικα αλλα φετος ειναι μειονεκτημα παρα πλεονεκτημα.
giannis_
Kαλος χρυσος ο σπαν αλλα αυτο πριν 3 χρονια,γιατι απο οταν γυρισε απο τις διακοπουλες του στο nba πηρε πολυ αερα ο κ@@@ του!Ναι φταιει ο σαρας που τον κομπλαρει για αυτο μοιραζει ασιστ στους αντιπαλους του, για αυτο καταστρεφει τις επιθεσεις με το ντουκου ντουκου μπολ ολη την ωρα!και πες ενταξει τον εχει επηρεασει ο υπουλος τραυματισμος του και δεν μπορει να κανει τα ντραιβ που εκανε(ενω πριν εκανε συλλογη απο ταπες αλλα τεσπα),δεν μπορει να παιξει την αμυνα που επαιζε πριν,αλλα τι στο καλο ξεχασε πως να στηνει ενα απλο πικ εντ ρολ??πλεον και η κουτση μαρια μπορει να το κανει αυτο!και αυτος εχει στην ομαδα του τους πεκο και μαικ που ειναι εξπερ σε αυτο το παιχνιδι δεν εχει κανα τυχαιο!!!!!
φταιει και ο ζοτς βεβαια που επιμενει να τον αφηνει μεσα παρα τα λαθη και να τον βαζει στον ασσο ενω το παιδι ειναι 2αρι!τι να κανουμε δεν μπορει να παιξει στον ασσο,τουλαχιστον οχι τοσο καλα οσο ο σαρας με τον μητσο!αλλα πιστευω να συμφωνειτε οτι τα νευρα μας τα εχει κανει σμπαραλια ο μπιλ!

και αν ολοι εμεις που παραπονιομαστε για τον σπαν κανουμε λαθος,μακαρι να μας διαψευσει αργοτερα !τι να πω....
δεν μπορει να ξεχασε να παιζει μπασκετ αρα κατι αλλο συμβαινει...
Aristofanis
Αυτό που βλέπουμε από την αρχή της χρονιάς είναι τραγικο. Από την μία Διαμαντίδης, Σάρας, Πέκοβιτς και Μπατιστ να είναι όλη η ομάδα που την κρατάνε σε ένα υψηλό επίπεδο (πρώτοι σκόρερ οι 4 σε ευρώπη και Α1) και από την άλλη πάικτες όπως οι Σπανούλης, Τσαρτσαρής και Φώτσης να είναι κάκιστοι. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Νίκολας και Περπέρογλου. Ο πρώτος μπορεί ακόμα να μην έχει βρει τα πατήματα του στα σουτ και να είναι άστοχος αλλά βλέπεις ότι προσπαθεί παίζει άμυνα...δείχνει δείγματα οτι θέλει να παίξει ενώ ο Στράτος στην αρχή ήταν αρκετάς καλός τώρα έχει πέσει. θα δείξει το μέλλον τι μπορεί να προσφέρει.

Πολλοί θα τους κάνει εντύπωση που πιστεύω ότι ο Φώτσης είναι κάκιστος φέτος αλλά δεν προσφέρει αυτά που μπορεί. Σε καμία πιθανότητα. Με την Σιένα σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο ήταν. Δεν ξέρω τι φταίει όπως και με τον Τσαρτσαρή όπου μετά την ανανεώση του συμβολαίου δεν κάνει τίποτα.
Όσο για τον Σπανούλη μπορεί να υπάρχει η δικαιολογία του τραυματισμού του αλλά ως εκεί. Ημουν φανατικός με Σπανούλη πολλά χρόνια αλλα φέτος με έκανε να αλλάξω γνώμη. Απλά ντροπή. Να σοβαρευτεί να παίξει μπάσκετ. Αν και θα προτιμούσα να είναι στο πάγκο και να παίζει ο Σάρας που μπορεί να μου χάνει 10 τρίποντα αλλά παίζει με πάθος και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Και χθες βγήκε και έκανε δηλώσεις. Δεν κρυβεται πρέπει να πάμε Βερολινό είπε. Και έχει δίκιο. Ο στόχος του ΠΑΟ είναι το Ευρωπαϊκό.Ο περσινός αποκλεισμός από Παρτιζάν και η απρόσμενη ήττα από την Ταου το 2006 δεν έχουν ξεχαστεί. και στις 2 χρονιές ήταν ο Σπανούλης. Άμα λεει κάτι αυτό.

Πάντως με την τωρινή κατάσταση έχει δίκιο ο Ζοτς. Ρεζίλι θα γίνουμε. Ειδικά αμα τύχει η περίπτωση να κληρωθούμε με
ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ και Παρτιζάν. Προβλέπω μεγάλες ήττες.

ο Παναθηναϊκός θεωρείτε μαζί με ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι και Μπάρτσα οι μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαικού Μπάσκετ. Δεν μπορεί να χάνεις με 20 πόντους δεν μπορεί να βγαίνεις 3ος σε όμιλο δεν μπορεί να μην πάρεις το ευρωπαικό.

Ζελικο όχι 3 1/2 8 ώρες προπονηση κάθε μέρα

PS: Οι Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι από τους σημαντικότερους αθλητές που έχουν αγωνίστει στο τμήμα του συλλόγου. Μεγάλοι παίκτες τιμάνε την φανέλα και τα λεφτά που τους δίνει ο Παύλος. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους.

giannis_
QUOTE(Aristofanis @ Jan 16 2009, 03:23 ) *
Ο περσινός αποκλεισμός από Παρτιζάν και η απρόσμενη ήττα από την Ταου το 2006 δεν έχουν ξεχαστεί. και στις 2 χρονιές ήταν ο Σπανούλης. Άμα λεει κάτι αυτό.

γκαντεμοσκυλο? smiley.gif

παντως συμφωνω μαζι σου για τον σαρας παιζει με περισσοτερο παθος απο πολλους αλλους!και ειναι 33 και εχει κερδισει τα παντα στη ζωη του,και γενικοτερα εγω χαιρομαι να τον βλεπω αυτο τον παιχτη με την πρασινη φανελα!

οσο για τον ντρου εχετε παρατηρξσει οτι οταν ο αλλος κρεμεται απο πανω του τα βαζει παντα?ή ειναι η ιδεα μου?
silversurfer
Καλημέρα..Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό με τον Νίκολας!! Σχεδόν πάντα θα βάλει το τρελό σουτ (αυτά που κάνουν τον Ζοτς να μοιάζει με ατμόπλοιο angry_red.gif κ να τον κάνει αλλαγή!! Ενώ τα 3ποντα που βγαίνουν μέσα από συστήματα κ passing game κ είναι μόνος του ( wos_sport3.gif εύκολα για τέτοιο σουτέρ) τα χάνει.. Άβυσσος η ψυχή του Ντρου..

PS: Εγώ θα τον υποστηρίζω μέχρι την τελευταία μέρα που θα μείνει στον ΠΑΟ! Μου αρέσει πολύ σαν παίκτης κ πιστεύω πολύ σε αυτόν!! Ειδικά αν μείνει ο Βασίλης-κάνω ντρίπλες μέχρι να ματώσει η μπάλα-Σπανούλης στον πάγκο κ πάρει παραπάνω χρόνο τότε είναι που θα το βλέπει βαρέλι..
vastravoud
Αντιγράφω τη δημοσίευση μου από το άλλο θέμα, και προσθέτω και κάτι ακόμα:

Νομίζω ότι όντως διαψεύδομαι πανηγυρικά όταν υποστήριζα ότι τελικά μπορούν να συνυπάρξουν τόσοι "πρωταγωιστές". Να το πουμε απλά: Δε γίνεται. Οι ψηλοί κουράζονται, φορτώνονται με φάουλ, τραυματίζονται ευκολότερα, άρα ένα ρόστερ τεσσάρων "πρωταγωνιστών" ψηλών για δύο θέσεις είναι θεμιτό, και δε δημιουργούνται συγκρούσεις.

Νομίζω όμως πως πέφτει πολύ μπέρδεμα στους κοντούς. Τη χρονιά του τριπλ κράουν πάλι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με "απροσάρμοστο" περιφερειακό που δεν του έμπαιναν τα σουτ. Την ίδια ώρα όμως την τύχη να έχουμε δύο "πρωταγωνιστές" των 25-30λεπτών(ΔΔ - Σίσκα) που δεν αντιμετώπισαν τραυματισμούς, καθώς και τους Μπετσίροβιτς-Χατζηβρέττα να έχουν ρόλο στην ομάδα (χωρίς όμως να απαιτούν τη μπάλα στα χέρια τους για να δημιουργησουν). Προσθέτεις και τον Βούγιανιτς των 10-15 λεπτών και είσαι έτοιμος!

Αυτή τη στιγμή έχουν 4 "βαρβάτα" ασσόδυα, οι 2 εκ των οποίων(Σάρας-Διαμαντίδης) είναι κανονικότατοι PG και ο τρίτος(Σπανούλης) θέλει οπωσδήποτε τη μπάλα στο χέρι. Όταν λοιπόν ξέρουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι ακούνητος από τα 27λεπτά μ.ο(και ακόμα περισσότερο στα ζόρικα παιγνίδια) μοιραία το rotation είτε δε βγαίνει σωστά, είτε παίζουμε με τρεις κοντούς. Αυτό είναι πολύ καλό να το κρατάς σαν "τακτική" επιλογή(για να παίζεις όποτε θέλεις έτσι), αλλά αν γίνεται εξ ανάγκης το αποτέλεσμα είναι να ξεγλωσσίζεται ως το πάτωμα ο Διαμαντιδης μαρκάροντας ψηλότερους, δυνατότερους, αθλητικότερους αντιπάλους, ενώ πλέον δεν έχεις και την επιλογή να βάλεις είτε τον Μήτσο, είτε το τριάρι σου να ποστάρει κοντύτερο αντίπαλο

Π.χ εκτιμώ πως αν από το φετινό ρόστερ αφαιρούσες Σπανούλη/Κέτσμαν και προσέθετες ένα τριάρι μεγάλης αξίας(ο κόουτς πίστευε στον Στράτο αλλά δυστυχώς δεν τον δικαιώνει), θα είχες τη δυνατότητα να παίζεις με ξεκάθαρο άσσο είτε το Διαμαντίδη, είτε τον Σάρας (και για 10-15 λεπτά σε κάθε ματς και τους δύο μέσα), και ο Νίκολας να νοιωσει ως ΒΑΣΙΚΟ στέλεχος για να αρχίσουν να μπαίνουν τα σουτ, ενώ και η αμυντική ισορροπία ίσως ήταν καλύτερη.

Μπορεί να θεωρητικολογώ, και μακάρι η άνοδος των Περπέρογλου/Τσαρτσαρή/Σπανούλη να είναι τέτοια που θα με κάνει να αναθεωρήσω, απλώς τελικά μπορεί να μιλάμε για μεγάλα ροστερ και "βαθιά" rotation, αλλά σε τελική ανάλυση παίζουν 5 παίκτες μέσα ανα πάσα στιγμή.

Υ.Γ 1: Ο Σάρας ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, τέλος! Νομίζω σήμερα για μια ακομα φορά φάνηκε ότι πρέπει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Διαμαντίδη και να νοιώθουν άνετα μαζι.

Υ.Γ 2: Σίγουρα έχει και ο Ζοτς μερίδιο ευθύνης(μου φαίνεται απίστευτο οτι οργανώνει ο Σπανουλης όταν την ίδια ωρα ο Σάρας είναι στην άκρη και περιμένει πάσα), αλλά νομίζω ότι "προδόθηκε" και αυτός. Έβαλε "πλάτη" για να ανανεώσει στα 30 του ο Τσαρτσαρής(μετά από τραυματισμό) και εκείνος τον γράφει στα @@ του. Στήριξε τον Στράτο σα βασικό τριάρι και αυτός περιορίστηκε σε 3-4 καλές εμφανίσεις στην αρχή και μετά βαριόταν να παίξει άμυνα. Τα δύο μας προβλήματα είναι τα ανόητα λάθη και τα άστοχα σουτ, που όμως βγαίνουν ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ, σημάδι πως το πλάνο δουλεύει. Τα ποσοστά μας στα δίποντα έχουν ανέβει, κάτι που σημαίνει πως η ένταξη του Πέκοβιτς ήταν γενικά καλή(και η συνεπακόλουθη βελτίωση του ξεκούραστου Μπατιστ), αλλά αυτό που συμβαίνει με τα αμαρκάριστα τρίποντα είναι απλά ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ
giannis_
vastravoud δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με το δευτερο υστερογραφο σου!

Αυτο που καταλογιζω στο ζοτς εγω ειναι αυτο το κολλημα με το σπανουλη,ο οποιος τρωει χρονο και απο τον νικολας αλλα κυριως απο τον σαρας!Το παιδι ειναι σιγουρο οτι οταν θα οργανωσει αυτος μια επιθεση κατι θα παει στραβα!Ενω οταν παιρνει την μπαλα ο σαρας ειναι σιγουροι οι 2 ποντοι απο τον μαικ ή τον πεκο!Ελεος ζελικο λυπησου λιγο τα νευρα μας κ την ψυχικη μας υγεια!Οχι αλλο καρβουνο!!!!!!Παιδια μιλαμε ο γνωστος καποτε ως kill bill εχει αρχισει να με εκνευριζει περισσοτερο και απο την κινουμενη βομβα σαρριεγκι στην μπαλα,και αυτο θελει τεραστια προσπαθεια!
Δεν γινεται να εχεις ενα παιχτη σαν τον σαρας τον οποιο και χαιρεσαι να βλεπεις ακομα και στην προθερμανση και να αναγκαζεσαι να βλεπεις αυτο το βασανιστηριο απεναντι στη μπαλα απο τον σπαν!Εχω πει χιλιες φορες καλος χρυσος ο σπαν αλλα....ειπαμε εχουμε φτασει στο τοπ16 και ακομα περιμενουμε ποτε θα ξαναβρει τον εαυτο του!Ποσο θα θελα να κανει πραξη τις απειλες του ο ζοτς περι rotation με 7-8 παιχτες και να βλεπω μεσα μονο σαρας και μητσο!!!Η χαρα των φιλαθλων ειναι αυτοι οι 2 μαζι!

Επισης ο τσαρτσα οταν θυμιθει ποιος ειναι και ξαναβρει τον εαυτο του και να μην παιζει λες και ειναι στο εφηβικο να μας το πει να του κανουμε ενα welcome back party!Αυτη την τριπλα στη σιενα ακομα προσπαθω να την ξεχασω hammer.gif hammer.gif

Ειδες λυκε οτι υπαρχουν και χειροτερα απο τον τεοντοσιτς και τον ερτσεγκ που παραπονιεσαι?
Καθενας με το προβλημα του φετος! smiley.gif smiley.gif Να κανουμε ενα poll ποιος ειναι ο χειροτερος 69.gif
nicolicius
QUOTE(giannis_ @ Jan 22 2009, 21:19 ) *
Παιδια μιλαμε ο γνωστος καποτε ως kill bill εχει αρχισει να με εκνευριζει περισσοτερο και απο την κινουμενη βομβα σαρριεγκι στην μπαλα,και αυτο θελει τεραστια προσπαθεια!
24.gif 24.gif 24.gif αυτο όντως θέλει προσπάθεια!!!

QUOTE(giannis_ @ Jan 22 2009, 21:19 ) *
Δεν γινεται να εχεις ενα παιχτη σαν τον σαρας τον οποιο και χαιρεσαι να βλεπεις ακομα και στην προθερμανση..

Αυτό ξανα πές το!

Το θέμα ειναι οτι ο Σάρας ειναι 33 και παίζει με πάθος χαίρεται το μπάσκετ και θέλει κούπα στο Βερολίνο!

Δηλαδή αν ο bill ειναι τωρα έτσι στα 33 του θα εχει πάρει σύνταξη???

Εγω βλέπω πως αν ορισμένοι συνεχίσουν έτσι τώρα στα δύσκολα θα δούν πραγματικά τον πάγκο! excl.gif angry.gif
silversurfer
QUOTE(vastravoud @ Jan 22 2009, 20:34 ) *
Π.χ εκτιμώ πως αν από το φετινό ρόστερ αφαιρούσες Σπανούλη/Κέτσμαν και προσέθετες ένα τριάρι μεγάλης αξίας(ο κόουτς πίστευε στον Στράτο αλλά δυστυχώς δεν τον δικαιώνει), θα είχες τη δυνατότητα να παίζεις με ξεκάθαρο άσσο είτε το Διαμαντίδη, είτε τον Σάρας (και για 10-15 λεπτά σε κάθε ματς και τους δύο μέσα), και ο Νίκολας να νοιωσει ως ΒΑΣΙΚΟ στέλεχος για να αρχίσουν να μπαίνουν τα σουτ, ενώ και η αμυντική ισορροπία ίσως ήταν καλύτερη.

Μπορεί να θεωρητικολογώ, και μακάρι η άνοδος των Περπέρογλου/Τσαρτσαρή/Σπανούλη να είναι τέτοια που θα με κάνει να αναθεωρήσω, απλώς τελικά μπορεί να μιλάμε για μεγάλα ροστερ και "βαθιά" rotation, αλλά σε τελική ανάλυση παίζουν 5 παίκτες μέσα ανα πάσα στιγμή.

Υ.Γ 1: Ο Σάρας ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, τέλος! Νομίζω σήμερα για μια ακομα φορά φάνηκε ότι πρέπει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Διαμαντίδη και να νοιώθουν άνετα μαζι.

Υ.Γ 2: Σίγουρα έχει και ο Ζοτς μερίδιο ευθύνης(μου φαίνεται απίστευτο οτι οργανώνει ο Σπανουλης όταν την ίδια ωρα ο Σάρας είναι στην άκρη και περιμένει πάσα), αλλά νομίζω ότι "προδόθηκε" και αυτός. Έβαλε "πλάτη" για να ανανεώσει στα 30 του ο Τσαρτσαρής(μετά από τραυματισμό) και εκείνος τον γράφει στα @@ του. Στήριξε τον Στράτο σα βασικό τριάρι και αυτός περιορίστηκε σε 3-4 καλές εμφανίσεις στην αρχή και μετά βαριόταν να παίξει άμυνα. Τα δύο μας προβλήματα είναι τα ανόητα λάθη και τα άστοχα σουτ, που όμως βγαίνουν ΑΜΑΡΚΑΡΙΣΤΑ, σημάδι πως το πλάνο δουλεύει. Τα ποσοστά μας στα δίποντα έχουν ανέβει, κάτι που σημαίνει πως η ένταξη του Πέκοβιτς ήταν γενικά καλή(και η συνεπακόλουθη βελτίωση του ξεκούραστου Μπατιστ), αλλά αυτό που συμβαίνει με τα αμαρκάριστα τρίποντα είναι απλά ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ

Δυστυχώς όταν πρέπει να κάνουμε επιλογές θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε αν ήταν σωστές ή όχι! Κάπως έτσι την πάτησε κ ο Ζοτς βασικά με τον Στράτο (αλήθεια γιατί αγόρι μου δεν προσπαθείς?) κ μετά με τον Σπανούλη! Αλλά το κακό είναι ότι δε το ήξερε ότι θα του έρθουν έτσι τα πράγματα..

Ο Τσαρτσαρής είναι πλέον πιο αργός κ από τον Αλβέρτη. Τέλος

Συμφωνώ κ επαυξάνω για την διαπίστωση ότι το ρόστερ θα ήταν πιο ορθό αν υπήρχε το βαρβάτο 3άρι (αχ ρε Ντελφίνο καημός θα μου μείνεις rolleyes.gif ) κ ήταν back-up o Στράτος κ έλειπε ο Σπανούλης με τον Κέτσμαν
Αλλά ο Σπανούλης όπως είναι τώρα, όχι βάσει των παλιών καλών του στάνταρ!!
j-kidd13
Μη τα μηδενίζουμε όλα...Το προηγόυμενο καλοκαίρι όλοι αγωνιούσαμε για τον αν οι Ρόκετς θα αφήσουν ελεύθερο τον Σπανούλη,αν θα μείνει στους Σπέρς,ή αν θα γυρίσει τελικά...Εντάξε κι εγώ τον κράζω έτσι όπως τον βλέπω.Το παιδί είναι ντεφορμέ,φαίνεται οτι δεν πατάει καλά στο παρκέ.Κάνει πιο πολλά λάθη απότι θα έκανα αν έπαιζα εγώ 69.gif 69.gif 69.gif ΄...Καταρχήν στο ντράιβ που ήταν(και είναι) το βασικό επιθετικό του ατού,τον βλέπεις να μην πηγαίνει με την ίδια αποφασιστικότητα που τον είχαμε συνηθήσει.Στον πρώτο χρόνο του στην ομάδα,αλλά και πέρσυ όταν έκανε "μπούκα"(μπουκαδόρος που λέει και ο Αλέφα...)το 90% των προσπαθειών του κατέληγε σε καλάθι,και μάλιστα απέναντι σε κατα πολύ δυνατότερους και ψηλότερους αντιπάλους....Τώρα φαίνεται φοβισμένος...Θέλω να πιστεύω οτι θα ανέβει στη συνέχεια...Οντως ένα τριάρι κλάσης εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι θα ήταν πολύτιμο,αλλά το καλοκαίρι,με τέτοια σύνθεση στα γκάρντ δεν νομίζω οτι θα περιμέναμε οτι θα φαινόταν αυτή η έλλειψη.(με την παρουσία Περπέρογλου,Κέτσμαν...)
Flash
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 23 2009, 12:05 ) *
Οντως ένα τριάρι κλάσης εκ του αποτελέσματος φαίνεται οτι θα ήταν πολύτιμο,αλλά το καλοκαίρι,με τέτοια σύνθεση στα γκάρντ δεν νομίζω οτι θα περιμέναμε οτι θα φαινόταν αυτή η έλλειψη.(με την παρουσία Περπέρογλου,Κέτσμαν...)

Έτσι είναι. Ο αριθμητικός και ποιοτικός πλουραλισμός στα γκαρντ μας σε συνδιασμό με την παρουσία πολλών πρωτοκλασσάτων ψηλών (μεταξύ των οποίων ένα βαρύ,δυνατό κορμί μετά από πολλά χρόνια-Πέκο και ένα αθλητικότατο 4αρι με έφεση στα ριμπάουντ) μας ικανοποίησαν τόσο ώστε να μην πιστεύουμε ότι θα μας πονέσει το κενό στη θέση 3. Βέβαια όταν έχουμε έναν ταλαντούχο παίχτη με προοπτικές και έναν πεπειραμένο ρολίστα πως να μην φανταστεί κανείς ότι η αλεπού ονόματι Ζέλιμιρ δε θα βρει έναν τρόπο να βγάλει κάτι καλό όταν τόσα χρόνια έχει κορυφαία αποτελέσματα παίζοντας με θεωρητικά μεγαλύτερα κενά (πλήρης απουσία κλασικού σέντερ μετά τον Παπαδόπουλο - ο Γιαφτόκας δεν μετράει rolleyes.gif ).

Έπρεπε να έχουμε αλυσοδέσει τον Σισκάουσκας...
silversurfer
jkidd αν αναφέρεσαι σε μένα ότι τα μηδενίζω όλα κάνεις λάθος..
Γιατί λέω ξεκάθαρα ότι δε θέλω στην ομάδα τον τωρινό Σπανούλη. Τον παλιό καλό kill Bill τον θέλω κ μάλιστα πάρα πολύ!!
peace.gif

http://www.gazzetta.gr/content/view/22825/196/

Βασικά το κομμάτι που θέλω να δώσω έμφαση είναι αυτό: "Παίκτες όπως οι Κάρλος Ντελφίνο, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Νέναντ Κρστιτς και Τζανέρο Πάργκο"

Όχι ότι μπορούμε να τον πάρουμε. Όχι ότι θα έκανε καλό στην ομάδα μια τέτοια αλλαγή (γιατί αναγκαστηκά θα έφευγαν κάποιοι) αλλά είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες γύρω σου κ να μην μπορείς να κάνεις κάτι..

Σημ.: το άρθρο έχει γραφτεί κυρίως για τον Ολυμπιακό μιας κ αυτός κάνει παιχνίδι στο μεταγραφικό παζάρι..
vastravoud
Αγωνιούσαμε για τον Σπανούλη πέρσι αφενός μεν επειδή τον περιμέναμε σε τοπ φόρμα, αφετέρου δεν υπήρχε καν ο Σάρας ως προοπτική. Γι' αυτό τώρα λέμε απλώς ότι μάλλον δε χωράνε όλοι αυτοί...
j-kidd13
QUOTE(silversurfer @ Jan 23 2009, 15:00 ) *
jkidd αν αναφέρεσαι σε μένα ότι τα μηδενίζω όλα κάνεις λάθος..
Γιατί λέω ξεκάθαρα ότι δε θέλω στην ομάδα τον τωρινό Σπανούλη. Τον παλιό καλό kill Bill τον θέλω κ μάλιστα πάρα πολύ!!
peace.gif

http://www.gazzetta.gr/content/view/22825/196/

Βασικά το κομμάτι που θέλω να δώσω έμφαση είναι αυτό: "Παίκτες όπως οι Κάρλος Ντελφίνο, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, Νέναντ Κρστιτς και Τζανέρο Πάργκο"

Όχι ότι μπορούμε να τον πάρουμε. Όχι ότι θα έκανε καλό στην ομάδα μια τέτοια αλλαγή (γιατί αναγκαστηκά θα έφευγαν κάποιοι) αλλά είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες γύρω σου κ να μην μπορείς να κάνεις κάτι..

Σημ.: το άρθρο έχει γραφτεί κυρίως για τον Ολυμπιακό μιας κ αυτός κάνει παιχνίδι στο μεταγραφικό παζάρι..

1oν)δεν κάνω κριτική σε κανέναν με το ποστ μου για το θέμα Σπανούλη γιατι και εγώ ο ίδιος όπως είπα τον έχω κράξει αρκετές φορές φέτος,2ον)δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά,απλά έτυχε εσύ να αναφέρεις στο ποστ σου το θέμα του Σπανούλη,(θα μπορούσε να είναι άλλος)η απάντηση μου είναι γενική peace.gif .Οσο για τους παίχτες που αναφέρει το Γκαζέτα,ο Κρστιτς γύρισε ήδη nba ενώ και ο Πάργκο κατα εκεί βαδίζει...Ο Ντελφίνο όμως θα ήταν ένα θέμα που θα μπορούσε να απασχολήσει Ζοτς-Γιαννακοπουλαίους...
vastravoud
Βασικά αν ο Σπανούλης λογικευτεί (είναι και 25 χρονών άλλωστε) μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Ο Σάρας μας πωρώνει, γενικά έχει "ταριάξει" με εμάς αλλά δυστυχώς μακροπρόθεσμα δεν το βλέπω "κομμάτι μας".

Από τα τέσσερα ασσόδυα που έχουμε νομίζω ο ένας θα πρέπει να μας χαιρετήσει το καλοκαίρι και να "μετατραπεί" σε τριάρι μεγάλης αξίας
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Jan 23 2009, 16:41 ) *
Βασικά αν ο Σπανούλης λογικευτεί (είναι και 25 χρονών άλλωστε) μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

Ο Σάρας μας πωρώνει, γενικά έχει "ταριάξει" με εμάς αλλά δυστυχώς μακροπρόθεσμα δεν το βλέπω "κομμάτι μας".

Από τα τέσσερα ασσόδυα που έχουμε νομίζω ο ένας θα πρέπει να μας χαιρετήσει το καλοκαίρι και να "μετατραπεί" σε τριάρι μεγάλης αξίας

O σαρας μας πορωνει γιατι ειναι ο σαρας,γιατι απο την προθερμανση και μονο βλεπεις ολο το οακα να κοιταει καθε του κινηση,και οταν μπαινει στο παρκε ακους επιφωνηματα θαυμασμου!Μας πορωνει γιατι τον βλεπεις να προσπαθει να παιξει αμυνα γιατι ΠΟΤΕ στη ζωη του δεν χρειαζοταν να το κανει αυτο,και να κουραζεται τοσο πολυ απο αυτη τη διαδικασια που να ζηταει αλλαγη γιατι ξερει οτι δεν μπορει να συνεχισει αλλο και ειναι καλυτερα για την ομαδα να παει στο παγκο!Ποιος ο σαρας που δεν εβγαινε απο το παρκε ακομα και σηκωτο να τον εβγαζε ο προπονητης!

Παιδια επειδη νομιζω οτι υπαρχει μια συγχηση για τον σπανουλη,να πω και εγω για χιλιοστη φορα οτι δεν λεμε οτι ειναι αχρηστος,προς θεου!Καταλαβαινουμε οτι περναει μια περιοδο ντεφορμαρισματος ιδιαιτερα μετα τον τραυματισμο του,αλλα οταν παιζεις στο παναθηναικο αυτη η περιοδος δεν μπορει να ειναι τοσο μεγαλη οσο του σπανουλη!Αυτο που ειναι εκνευριστικο δεν ειναι οτι δεν του βγαινει το γνωστο του παιχνιδι αλλα αυτη η αδιαφορια που βγαζει,γιατι ειναι αδιαφορια να κανεις τοσο χαζα λαθη τοσο συχνα!Δεν ειναι καθολου συγκεντρωμενος στους αγωνες και αυτο φαινεται περισσοτερο οταν το βλεπεις απο το γηπεδο!
Και το ιδιο συμβαινει με τον τσαρτσαρη,στα τελευταια παιχνιδια εχει τελειωσει τους αγωνες με 2-3 ποντους!Και το θεμα ειναι οτι κραζουμε επειδη ακριβως ειναι ο τσαρτσαρης και ο σπανουλης δεν ειναι τιποτα τυχαιοι,ειναι και οι 2 τοσα χρονια στην ομαδα ξερουν το τροπο παιχνιδιου κατι παραπανω απο καλα και ξαφνικα η προσφορα τους ειναι το απολυτο μηδεν!Λογικο ειναι ο κοσμος να δυσανασχετει!Και αν συνεχισει αυτη η κατασταση ο μητσος θα κλαταρει τελειως γιατι αυτος παιζει και για ολους αυτους που αλλου πατανε και αλλου βρισκονται!
Paris87
Θα προτεινα να σταματησουμε να λεμε για τον σπανουλη γιατι δεν οφελει πουθενα...Ο Ζοτς οπως ολοι ξερουμε δν ειναι χαζος να τον κραταει μεσα ουτε απειρος, αρα κατι "βλεπει" στον σπανουλη και του δινει χρονο...Για αυτο καλυτερα να περιμενουμε να δουμε πως θα παει. Υπαρχει χρονος για βελτιωση του σπανουλη εστω και λιγος γιατι ειναι μεγαλος παιχτης και αν ειναι να βρει τα πατηματα του θα τα βρει γρηγορα, εαν οχι τοτε....κριμα
giannis_
welcome back bill!Επιτελους ξυπνησε ο σπαν!Τωρα που πηρες τα πανω σου μην σε ξαναπαρει η κατω βολτα!
το ιδιο ισχυει και για περπε!Ολικη επαναφορα και οι 2 τους!Αντε ο τσαρτσαρης και ο νικολας μεινανε για να ξυπνησουν! icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Ειδατε γιατι νευριαζαμε για τους συγκεκριμενους παιχτες?Γιατι απλα μπορουν να παιξουν αλλα δεν το κανουν παντα!
Paris87
Μπορει να ηταν ολιγολεπτη επαναφορα smiley.gif
Παλι μας βγηκε η ψυχη απο το στωμα... icon_drunk.gif
enypnio
παιδιά αναγκαία προυπόθεση να ξυπνήσει ο σπανούλης είναι να θυσιαστεί κάποιος παίχτης και όπως έχουν τα πράγματα μαλλόν ο παίχτης που θα θυσιαστεί είναι ο νίκολας
Ginobili
Ο Πιτσίλκας καλό θα ήταν να σταματήσει πια να διαιτητεύει....Σήμερα τα έκανε μπάχαλο,και στο τέλος ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!
Αφού σήμερα πίστευα ότι δεν παίζαμε με το Μαρούσι...αλλά με τους Λέικερς....!!!

Από τον σημερινό αγώνα θα κρατήσω στα θετικά της ομάδας το πάθος που επέδειξε για την νίκη!!!
Στα αρνητικά....η επαναλαμβανόμενη αδυναμία στα ριμπάουντ...(έλεος δηλαδή πια!!!!) και η τραγική αστοχία μας στα περιφερειακά σουτ.
basketman_13
η νικη του παο 8α κλεισει πρωστοπαρον καποια προβληματα..που 8α φανουν σιγουρα αργοτερα...η ομαδα δυστυχως ειναι σε πολυ κακη κατασταση..οι ελληνες κουρασμενοι (χατζηβρεττας,τσαρτσαρης μεγαλωμενοι πλεον)..νικολας κ ketsman ισως δεν κανουν κ ο πανα8ιναικος δεν εχει την δινατοτητα να τους περιμενει να παιξουν,,μακαρι το κλιμα κ η αποδοση των παιχτων!
Flash
QUOTE(Ginobili @ Jan 24 2009, 18:36 ) *
Ο Πιτσίλκας καλό θα ήταν να σταματήσει πια να διαιτητεύει....Σήμερα τα έκανε μπάχαλο,και στο τέλος ήταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!!
Αφού σήμερα πίστευα ότι δεν παίζαμε με το Μαρούσι...αλλά με τους Λέικερς....!!!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα ακουστεί και η αντίθετη άποψη rolleyes.gif .

Όπως θα γίνεται και κάθε φορά που ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει με μικρή διαφορά ένα ματς...
Ψυχραιμία.
giannis_
Πειτε μου οτι ειδατε αντιδραση σαρας μολις πηρε τις βολες απο το ριμπαουντ!Αυτος ο ανθρωπος παιζει να ναι ελληνας,γιατι για λιθουανος δεν μου κανει με τετοιες αντιδρασεις! smiley.gif smiley.gif

fLAsh ναι σιγουρα θα υπαρξουν και οι αντιθετες αποψεις αλλα ειδικα το τελευταιο φαουλ πανω στο σπαν στο τελος της κανονικης διαρκειας ηταν πολυ σημαντικο!οπως και τα 3 προηγουμενα το ενα εις βαρος του αμαρουσιου και τα αλλα 2 εις βαρος μας!Σε γενικες γραμμες η διαιτησια ηταν τραγικη και για τις 2 ομαδες!
silversurfer
Ο Πιτσίλκας ήταν γενικά κακός κ προκλητικός κ όχι μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού. Κ το Μαρούσι θα έχει δίκιο να φωνάζει για κάποιες φάσεις.. Αυτό που θα ακούσουμε πάλι για πολύ μα πολύ καιρό είναι οι βολές που σουτάραμε που πρέπει να ήταν καμιά 50αριά τουλάχιστον.

Στα του αγώνα τέλος καλό όλα καλά τελικά με μέτρια βέβαια εμφάνιση, αλλά τουλάχιστον πάθος για τη νίκη (επιστροφή 2 φορές από διαφορές -10) κ η πολύ καλή εμφάνιση των Περπέρογλου, Σπανούλη.. Ειδικά ο 2ος ήταν ο παλιός καλός Bill που αγαπάμε, κ χωρίς λάθη να μην ξεχνάμε!! Έκανε μόνο 1..
Κ μιας κ είπα για λάθη μπράβο κ στην ομάδα που έκανε λίγα κ έδειξε συγκέτρωση.

Όπως είπε κ ένας φίλος παραπάνω Welocome back Bill.. (plz όμως stay smiley.gif )
thrylos7
Επειδή σήμερα όντως στα σφυρίγματα υπήρξε ένας πανικός, καλύτερα ν' ανοίξετε νέο τόπικ στην κατάλληλη περιοχή και να μείνουμε στ' αγωνιστικά εδώ (και στο αντίστοιχο τόπικ του Αμαρουσίου, βεβαίως).
Flash
QUOTE(giannis_ @ Jan 24 2009, 18:47 ) *
fLAsh ναι σιγουρα θα υπαρξουν και οι αντιθετες αποψεις αλλα ειδικα το τελευταιο φαουλ πανω στο σπαν στο τελος της κανονικης περιοδου ηταν πολυ σημαντικο!οπως και τα 3 προηγουμενα το ενα εις βαρος του αμαρουσιου και τα αλλα 2 εις βαρος μας!

Δε διαφωνώ, απλά πιστεύω ότι δώθηκαν εκατέρωθεν λανθασμένα σφυρίγματα συνεπώς ο καθένας ανάλογα με τις οπαδικές προτιμήσεις θα έχει την ανάλογη άποψη. Προσωπικά δεν είδα να "σφάζεται" κανένας ούτε καν "σπρώξιμο". Απλά δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.

Στα αγωνιστικά, όντως την διαφορά σήμερα την έκανε ο Σπανούλης και η συνολική εμπειρία της ομάδας στη διαχείριση ειδικών καταστάσεων (αυτό που δεν φάνηκε καθόλου στη Σιένα). Κρατηθήκαμε ζωντανοί σε έναν από τους στόχους της ομάδας, παίρνοντας μια νίκη ουσίας αλλά και αυτοπεποίθησης. Για να δούμε τη συνέχεια.
giannis_
Ξερει κανεις ποσα λαθη καναμε?10 νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρος!
vastravoud
Άρα λοιπόν νομίζω πως το σημείο της "ανάλυσης μου" περί μικρότερου rotation μάλλον θα γίνει πράξη, "τρώγοντας" δυστυχώς τον Νίκολας όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος φίλος.
silversurfer
Συμφωνώ κ γω με την ανάλυσή σου όπως κ με το φίλο παραπάνω που είπε για το Νίκολας, αλλά δεν αποκλείω σε παιχνίδια που ο Πέρπε δε θα είναι όσο καλός ήταν σήμερα να παίζει ο Ζοτς με τα 3 guard που κ έτσι να βρεί πάλι χρόνο συμμετοχής ο Ντρού. Βέβεια αν συνεχίσει να είναι όσο κακός ήταν σήμερα δε βλέπω να παίζει γενικά πολύ αλλά επειδή μου αρέσει πολύ αυτός ο παίκτης ελπίζω να καταφέρει να βρεί το δρόμο του. Απλά δεν είναι εύκολο να μην παίζεις κ να μην είσαι πρώτη επιλογή του προπονητή.. Ίσως κ αυτός (αν φυσικά μείνει) να γίνει καλύτερος με τον καιρό όπως ο Σάρας που φέτος είναι απολαυστικός!!

ps. Στο φίλο που ρώτησε αν είδαμε τον Σάρας πως έκανε μετά από το επιθετικό που κέρδισε, έχω να πω ότι γέλαγα με την ψυχή μου με την αντίδρασή του κ δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που μάλλον είπε (καταλαβαίνετε ότι δεν λέγετε εδώ rolleyes.gif )
spysta
Ωραιο παιχνιδι .. με ενταση .. λυμενες γραβατες κτλ κτλ !! smiley.gif

Νομιζω οτι ο Παναθηναικος δεν ηταν τοσο κακος .. απλα παλι εχασε αρκετα ελευθερα σουτ με πολυ αρνητικο ποσοστο τριποντων ..
Το Μαρουσι αν ειχε λιγο περισσοτερο βαθος στον παγκο θα το ειχε κερδισει το παιχνιδι ..
vastravoud
QUOTE(silversurfer @ Jan 24 2009, 21:44 ) *
ps. Στο φίλο που ρώτησε αν είδαμε τον Σάρας πως έκανε μετά από το επιθετικό που κέρδισε, έχω να πω ότι γέλαγα με την ψυχή μου με την αντίδρασή του κ δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που μάλλον είπε (καταλαβαίνετε ότι δεν λέγετε εδώ rolleyes.gif )

Κι εγώ κατάλαβα να είπε αυτό που λες κι εσύ icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Είναι θεούλης smile.gif
thrylos7
Vas

Επειδή σήμερα όντως στα σφυρίγματα υπήρξε ένας πανικός, καλύτερα ν' ανοίξετε νέο τόπικ στην κατάλληλη περιοχή και να μείνουμε στ' αγωνιστικά εδώ (και στο αντίστοιχο τόπικ του Αμαρουσίου, βεβαίως).

Το ποστ σου δε θα μπορούσε να έχει άλλη τύχη μετά από την προειδοποίηση (ούτως ή άλλως, ήταν άκρως προκλητικό). Σβήστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη για παραβίαση 2+ κανονισμών.

Δεν τιμωρήθηκες, γιατί καλώς ή κακώς, ποστ για τη διαιτησία υπήρξαν και παραπάνω.

Στο δεύτερό σου ποστ βέβαια, παραβίασες πάλι 2+ κανονισμούς. Χωρίς διάθεση ειρωνίας, σίγουρα έχεις γνώση αυτών;

Επιεικώς, 1 foul και 3 ημέρες off, όχι για το πρώτο σου ποστ, αλλά για το δεύτερο.

kolokotronis
Ο ΠΑΟ έχει την παράδοση με το μέρος του στο κύπελλο σε ότι αφορά τους τελικούς, τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό και τους τελικούς με τον αιώνιο αντίπαλό του.
Συγκεκριμένα, στους τελικούς συνολικά έχει ρεκόρ 11-3 με 2 ήττες από την ΑΕΚ και 1 από τον Άρη, με τον οσφπ έχει 4-0 σε τελικούς και 11-4 γενικά στο κύπελλο. Ο μικρός τελικός του 1998 οσφπ-παο 80-56 δεν λαμβάνεται υπ'όψην διότι ήταν χωρίς σημασία.
Αναλυτικά:

Τελικοί ΠΑΟ:
1979 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 79-72
1982 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 65-63
1983 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 72-62
1985 Άρης-ΠΑΟ 86-70
1986 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 88-78
1993 ΠΑΟ-Άρης 96-89
1996 ΠΑΟ-Ηρακλής 85-74
2000 ΑΕΚ-ΠΑΟ 59-57
2001 ΑΕΚ-ΠΑΟ 66-64
2003 ΠΑΟ-Άρης 81-76
2005 ΠΑΟ-Άρης 72-68
2006 ΠΑΟ-Μαρούσι 68-57
2007 ΠΑΟ-ΑΓΟΡ 87-48
2008 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 81-79

Με τον ΟΣΦΠ:
1976 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 60-64 (Δ' ΦΑΣΗ)
1977 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 110-68 (Δ' ΦΑΣΗ)-(Η πιο βαριά ήττα του ΠΑΟ από τον ΟΣΦΠ)
1979 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 79-72 (ΤΕΛΙΚΟΣ)
1980 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 62-60 (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
1983 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 72-62 (ΤΕΛΙΚΟΣ)
1986 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 88-78 (ΤΕΛΙΚΟΣ)
1995 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 40-42 (Β' ΦΑΣΗ)
1996 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 85-72 (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
1998 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 80-56 (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)
2001 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 79-69 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
2002 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 83-75 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
2003 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 62-73 (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
2005 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 45-57 (Β' ΦΑΣΗ)
2006 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 51-81 (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)
2007 ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 71-79 (Β' ΦΑΣΗ)
2008 ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 81-79 (ΤΕΛΙΚΟΣ)
stefan

Εγω απο την μια σημερα χαρηκα πολυ με την νικη και την εμφανιση ορισμενων παιχτων,
οπως ο Περπε και ο Σπανουλης(μακαρι να βρει τον παλιο καλο Σπανουλη).
Απο την αλλη συνεχιζει να με νευριαζει ο Τσαρτσαρης.
Για μενα χρειαζεται ενα μαθημα για την αδιαφορια που δειχνει.
Δεν γινεται να ξεχασει το μπασκετ που ξερει και επαιζε.Κατι αλλο συμβαινει.

Οσο για την ενισχυση του Ολυμπιακου με Παργκο,
εχουν αρχισει πολλοι Παναθηναικοι και λενε διαφορα αρνητικα για την ομαδα μας.
Εγω ξερω οτι.."σκυλι που γαβγιζει δεν δαγκωνει.."..
Συμπαρασταση στην ομαδα και οι επιτυχιες ξαναερχονται.
simeonjim
Mάγγες και γω χάρηκα με την νίκη-πρόκριση στον Τελικο..

Ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη (πλήν πράσινη) έδρα με μια ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη και επικύνδυνη..(Δεν είναι τυχαίο πως κάθε χρόνο το Μαρούσι κάνει..."κουλά" σε ΠΑΟ & Ολυμπιακό
Είδικα μετά την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα και την αμφησβήτηση που δέχθηκαν παίχτες κ προπονητής έβλεπες στα πρόσωπα τους μέχρι το 35' έναν φόβο, ένα άγχος & μια απόγνωση...

Στα τελευταία 5 λεπτά όμως και στην παράταση έπαιξαν με φοβερό πάθος, όρεξη και κίνητρο...όμοιο με τον ματς με τους ολυμπιακούς.

Η ομάδα περνάει κοιλιά...είναι εμφανές...το σημαντικό είναι να μην χάνει στόχους..Και είμαστε για τα καλά μέσα κ στους 3..

Σπανούλης-Περπέρογλού κορυφαίοι όντως...(Μακαρι να δούμε τον παλιό καλό kill Bill..)

Απο κει κ πέρα πολλοί παίχτες είναι ντεφορμέ...και το κακό είναι ότι όλοι μαζί αυτοί την περίοδο βγάζουν το ντεφορμάρισμα τους...Ειδικά Τσαρτσαρής-Φώτσης είναι για τα σκυλιά..αλλά και ο Νικολας...!!!

Aπο κει κ πέρα η παράδοση με Ολυμπιακο (αν φτάσει τελικο) είναι εκπληκτική και πιστεύω πως είτε εύκολα είτε δύσκολα θα το πάρουμε..

Το σημαντικό (και μπροστά στην...ανατολή του Top16..) να είμαστε σοβαροι, συγκεντρωμένοι και με..κίνητρο!!!!Δεν θέλω να πιστεύω πως ΔΕΝ θα χουν κίνητρο στα ματς του Τοπ 16..Ολοι θυμούνται τι έγινε πέρσι...

Όπως επίσης και η συνέχεια στο πρωτάθλημα που είναι κρίσημη και πρέπει να κερδίζουμε και να διεκδικήσουμε στο ΣΕΦ την πρωτιά..αλλα αν παίξουμε σοβαρά και παθιασμένα όπως στον Α' γυρο πάλι θα κερδίσουμε...Δεν μπορούνα τα παιδιά του...Δράκου πως να το κάνουμε????Ποιος Πάργκο τώρα και τρίχες κατσαρές...Ειδαμε τον τεράστιο Τσιλντρες και τον Μάτσας πως μας ...τρόμαξαν!!!χεχεχε..

Καλή συνέχεια στην ομάδα...Όλοι στο πλευρό της!!!

Καλημέρα...

Δ.

Flash: Μειωτικοί χαρακτηρισμοί και προκλητικά σχόλια απαγορεύονται. Χαριστικά δεν τιμωρείσαι με 1 warn ως νέος χρήστης. Διάβασε τους κανονισμούς του φόρουμ.
nicolicius
QUOTE(silversurfer @ Jan 24 2009, 21:44 ) *
. Στο φίλο που ρώτησε αν είδαμε τον Σάρας πως έκανε μετά από το επιθετικό που κέρδισε, έχω να πω ότι γέλαγα με την ψυχή μου με την αντίδρασή του κ δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που μάλλον είπε (καταλαβαίνετε ότι δεν λέγετε εδώ rolleyes.gif )

Απλά έλιωσα!!! 24.gif 24.gif 24.gif
Ο άνθρωπος ειναι κορυφή!

Ελπίζω αυτη η νίκη να δώσει το έναυσμα, ωστέ η ομάδα να παίξει με τις πραγματικές της δυνατότητες..

Ο Νίκολας πάντως απελπιστικός.. Κρίμα...
kseplenhs
πάντως χθές μου φάνηκε οτι ο μαυροκεφαλίδης παίζει και να θέλει καμιά 45αριά πέκοβιτς στην καθησιά του.

καλά δεν περίμενα να πω ποτέ τέτοιο πράγμα μέχρι πρίν απο τον χθεσινό αγώνα... icon_drunk.gif

εντάξει,καλός χρυσός και ταλαντούχος ο πέκοβιτς και είναι στο χέρι του να κάνει μεγάλη καριέρα
αλλά μου φαίνεται οτι προς το παρόν μόνο προσόντα έχει να επιδείξει και όχι χαρακτήρα μεγάλου παίχτη έτοιμου για δύσκολες καταστάσεις(τον δικαιολογεί βέβαια η ηλικία του).

τελικά μόνο ο γιαννάκης κατάφερε να τον κάνει να φαίνεται υπερήρωας smiley.gif
Gravedigger
QUOTE (kseplenhs @ Jan 25 2009, 14:33 ) *

Και όλοι οι περσινοί αντίπαλοι της Partizan! wink.gif
vastravoud
QUOTE(kseplenhs @ Jan 25 2009, 14:33 ) *
εντάξει,καλός χρυσός και ταλαντούχος ο πέκοβιτς και είναι στο χέρι του να κάνει μεγάλη καριέρα
αλλά μου φαίνεται οτι προς το παρόν μόνο προσόντα έχει να επιδείξει και όχι χαρακτήρα μεγάλου παίχτη έτοιμου για δύσκολες καταστάσεις(τον δικαιολογεί βέβαια η ηλικία του).

Νομίζω πως είσαι άδικος λιγάκι. Δεν έχω δει ακριβώς τα στατιστικά αλλά μέχρι και τον τραυματισμό του ήταν θετικότατος σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Τώρα μόνο αρχίζει σιγά σιγά και συνέρχεται
giannis_
QUOTE(vastravoud @ Jan 25 2009, 18:10 ) *
Νομίζω πως είσαι άδικος λιγάκι. Δεν έχω δει ακριβώς τα στατιστικά αλλά μέχρι και τον τραυματισμό του ήταν θετικότατος σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Τώρα μόνο αρχίζει σιγά σιγά και συνέρχεται

Aκριβως αυτο μετα το παιχνιδι με τον αρη(καταραμενη μερα,αν θυμαστε μετα απο αυτο το παιχνιδι ειχαμε 7 τραυματιες και αρρωστους) που τραυματιστικε, ο πεκο ηταν στους πρωτους σκορερ σε ευρωπη και ελλαδα και μαλιστα με μεσο ορο συμμετοχης πολυ μικροτερο απο τους αλλους τοπ-σκορερ!
Βασικα ξερετε τι εχω παρατηρησει για τον πεκο,αν εκνευριστει στα πρωτα λεπτα του αγωνα(δεν μπαινουν σχετικα ευκολα καλαθια,χρεωνεται με φαουλ γρηγορα) μετα δεν κανει τιποτα!Μου θυμιζει λιγο το σοφο σε αυτο το θεμα!
Επισης ενα απο τα θετικα της παρουσιας του πεκο φετος στην ομαδα ειναι οτι εχει ξεκουραστει πολυ ο μαικ!
Don't worry το θηριο θα ξαναβρει το δρομο του!
Kobe24
QUOTE(kseplenhs @ Jan 25 2009, 14:33 ) *
πάντως χθές μου φάνηκε οτι ο μαυροκεφαλίδης παίζει και να θέλει καμιά 45αριά πέκοβιτς στην καθησιά του.

καλά δεν περίμενα να πω ποτέ τέτοιο πράγμα μέχρι πρίν απο τον χθεσινό αγώνα... icon_drunk.gif

Δε θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε μου.. Αν πάρει τη μπάλα στο ποστ δύσκολα σταματιέται!!
kseplenhs
δεν αμφιβάλλω.αλλά αν ο πέκοβιτς σταματιέται δύσκολα,τότε ο μαυροκεφαλίδης έδειξε οτι ...δεν σταματιέται... smiley.gif

δεν τον υποτιμώ καθόλου έτσι.ισα ίσα που πιστεευω πως το πιθανότερο είναι να κάνει μεγαλύτερη καριέρα απο τον κάθε...μαυροκεφαλίδη.
απλά στο παιχνίδι με τον ολυμπιακό ειδικά έδειξε οτι είναι ένα mix σαμπόνις-αμάρε....ε δεν είναι έτσι και αποδυκνείεται σιγά σιγά.

ίσως να φταίει και ο τραυματισμός του αλλά έχω δεί παίχτες να γυρίζουν απο τραυματισμό και να μην χάνουν καθολου στροφές(π.χ τσαρτσαρής πέρσι που πρέπει να έλειψε και περισσότερο απο τον πέκοβιτς).
τελος πάντων...ισως να φταίει και ο τραυματισμός του.αλλα σε καμια περίπτωση δεν νομίζω πως πρόκειται για "φαινόμενο" του σερβικου μπάσκετ στην μέχρι τώρα ιστορία του...
vastravoud
Ε προφανώς δεν είναι Σαμπόνις, αλλά μέχρι τον τραυματισμό του έκανε εξαιρετικά πράγματα στην Ευρωλίγκα, με πολλούς πόντους(και καλά ποσοστά) σε μικρό σχετικά χρόνο συμμετοχής. Από εδώ και μπρος πιστεύω ότι θα ξαναβελτιωθεί
enypnio
η παράδοση συνεχίζεται μετά από τον ντέλκ το 2007 το φλουρί κέρδισε ο νίκολας ... άντε και στην εξέδρα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.