Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Άρης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
apkat
Παντως νομιζω οτι εχουμε γινει λιγο αδικοι με τον Ολυμπιακο..

Ξεχναμε οτι στην αρχη της σεζον οι παικτες που 100% δεν θελαμε να απουσιασουν ηταν ο Ματσε και ο Σοφοκλης..Λειπουν και οι δυο στην ουσια καιρο τωρα..Ο Γκερσον δε μπορει να παιζει κοντρα σε ολα(ελλειψη κοσμου στα μισα φετινα παιχνιδια,ελλειψη κορυφαιων παικτων)..Θα τη στρωσει την ομαδα και αυτο για μενα ειναι δεδομενο αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι ο Ολυμπιακος ειναι παρα πολυ ανετοιμος..Μετα τα Χριστουγεννα νομιζω θα αρχισουμε να βλεπουμε τον Ολυμπιακο οπως τον θελουμε..Το θεμα ειναι να μην εχουμε μεινει πισω μεχρι τοτε(οχι τοσο στην Ευρωλιγκα που η πρωτη φαση θα περασει ευκολα οσο στην Ελλαδα)..Οποτε ξαναλεω ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
Anaz
Σε αυτο ελπιζω ακομα κ κανω υπομονη..Οτι με τον νεο χρονο κ όταν πρεπει η ομαδα θα στρωσει..Αν κ γι να'μαι απολυτα ειλικρινης η αισιοδοξια μου σταδιακα μειωνεται.. Πολυ πισω δε θα μεινουμε γιατι η ομαδα εχει ταλεντο κ ποιοτητα αλλα βεβαια κ το πίσω ειναι σχετικο!Ηδη βρισκομαστε εκτος κυπελλου,κ πολυ πιθανο με μειονεκτημα εδρας στα τελικα του πρωταθληματος..(οχι λογω του σημερινου,αυτο δεν αλλαξε κ πολλα,αλλα κυριως λόγω της ηττας απ'τον Παο)
hagi
Να πω και γω με την σειρά μου κάποια πράγματα..

Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα 41.gif για την μεγάλη νίκη της..Είχα απογοητευτεί πολύ μετά την ήττα στην Ιταλία αν και δεν πρόλαβα να γράψω στο topic κάποια πράγματα..

Τελικά αυτό που έλεγα έγινε στο μισό και είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως επειδή κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κέρδισαν δίκαια..Απογοητεύτηκα λοιπόν με την Μπενετόν γιατί ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα,όπως έγινε με τον Ολυμπιακό..Μπορούμε και ακόμη καλύτερα..Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και νομίζω ότι όταν θα μας αφήσουν οι τραυματισμοί θα πάμε καλύτερα (το έχω ξαναπεί αρκετές φορές).

Το πρόβλημα με την ομάδα είναι ότι δεν έχει σταθερότητα..Από ένα πολύ κακό παιχνίδι σε ένα μεστό χωρίς να βιάζοντε και με καλές επιθέσεις..Στην άμυνα όπως πάντα..Η διαφορά ήταν ότι πήγαμε καλά στην επίθεση..

Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι δεν μπόρεσε να παίξει καλά γιατί εφνιδιάστηκε από την άμυνα του Άρη..Φάνηκαν αδυναμίες στην ομάδα αλλά και πάλι θα μπορούσε να ήταν ο νικητής αφού το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες..

Αυτό που παρατήρησα και δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι κάποιοι (και εδώ στο τόπικ) αναφέροντε μόνο στις ελλείψεις του Ολυμπιακού..Παιδιά μήπως ξεχνάμε ότι ο Άρης έχει παίξει πλήρης μόνο σε ένα αγώνα φέτος;;;

Και αν θέλετε συγκεκριμένα για τον χθεσινό αγώνα,δεν έπαιζαν Γιαννούλης και Ηλιάδης..Ας μην λέμε λοιπόν μόνο για τον Ολυμπιακό..
Με εκνευρίσαν πολύ ο Πολίτης με τον Χατζηγεωρίου που μιλούσαν μόνο για τον Ολυμπιακό και τους τραυματισμούς του και δεν έλεγαν τίποτα για τον Άρη.Στο τέλος ήταν σα να μην παραδεχόταν ότι θα χάσει ο Ολυμπιακός και περίμενε να δει τί θα γίνει στα τελευταία δευτερόλεπτα..Και όταν τελείωσε αντί να πει κάτι καλό για τον Άρη έλεγε για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και γιατί έχασε..Δηλαδή η προσπάθεια του Άρη και τα προβλήματά του δεν μετράνε;;

Τέλος πάντων δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός..Σημασία έχει ότι αυτή τη νίκη θα πρέπει να μην την χαλάσουμε σε κανένα παιχνίδι εκτός προγράμματος..

Ας ελπίσουμε με αυτή τη νίκη να αλλάξει κάτι στην ομάδα και να κάνουμε γενικά καλύτερε εμφανίσεις και στην Ευρώπη..
Warrior
QUOTE(Air Kef @ Nov 27 2006, 02:41 AM) *
Ωραία φώτο..


Ειναι ελλειπης ομως...



rolleyes.gif tongue.gif

Υ.Γ.:Με την παραπανω φωτο,ειλικρινα,δεν θελω σε καμια περιπτωση να πικαρω τους φιλους του
Ολυμπιακου στο φορουμ,αλλα μονο τα συγκεκριμενα προσωπα της φωτογραφιας,λογω καποιων
δηλωσεων τους.
peace.gif
(Και επειδη αν δε το κανω...θα σκασω 19.gif biggrin.gif )

Eπισης δεν την εφτιαξα εγω,την βρηκα ετοιμη...γι'αυτο και ειναι ο Ολυμπιακος με μικρα.
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Igor @ Nov 27 2006, 01:29 AM) *
Κοουσταρισμα αλλα Ζελιμιρ Ομπραντοβιτς εκανε ο Αντρεα Ματσον. Αργος ρυθμος, αιφνιαδιαμοι για καμια ομαδα, σχετικα χαμηλο σκορ, καλες επιλογες στην επιθεση, επιτιχυμενα χτυπηματα στις αδυναμιες του ΟΣΦΠ και λιγη τυχη και το διπλο ερχεται.

Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι 3.4 δευτερα πριν τη ληξη ο σχολιαστης της ΕΤ 1 σαν να μην ειχε καταλαβει οτι το παιχνιδι ειχε απλα τελειωσει. Δεν μπορω να το εξηγησω. Λες και ειχε ελπιδες στο -4 να αλλαξει τιποτα σε 3 δευτερολεπτα.


Ήταν επιεικώς απαράδεκτοι, ειδικά ο Χατζηγεωργίου. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ. Διώξτε τον.
qspock
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Nov 27 2006, 04:21 PM) *
Ήταν επιεικώς απαράδεκτοι, ειδικά ο Χατζηγεωργίου. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ. Διώξτε τον.


Αργησες... Το τοπικ "kill Χ''γεωργιου" το ξερεις? Ειχε ανοιχτει το καλοκαιρι στο παγκοσμιο. laugh.gif

Πολυ ωραιο το ματς, πολυ ενδιαφερον αγωνιστικα, με καλη αμυνα απο πλευρας Αρη, κακο κοουτσαρισμα απο πλευρας Ολυμπιακου και ασχημο θεαμα τις αδειες κερκιδες σε ενα τοσο ωραιο ματς. Τα καλυτερα παιχνιδια φετος παιζονται σε αδεια γηπεδα 68.gif
Φυσικα, αν υπηρχε κοσμος, μαλλον θα νικουσε ο Ολυμπιακος. Ξανακαντε επεισοδια οι θερμοαιμοι, ξαναβριστε tongue.gif Οχι οτι σε γεματες κερκιδες θα επαιζε ο Ολυμπιακος καλυτερα, αλλα γιατι δε θα επαιζε τοσο ανετα ο Αρης. Ο οποιος επιασε το αριστα! Απιστευτο παθος απο τους παιχτες, τους βγηκαν και τα τριποντα (δεν ηταν τυχερα, ηταν σιγουροι οταν τα τολμησαν, ακομα και ο Τσαλδαρης). Μονο ο Καστλ σουταρει στο βροντο ακομα...
Η ασταθεια αυτη τη Αρη, που με τη Μπενετον επαιξε το χειροτερο παιχνιδι και τωρα το καλυτερο, πρεπει να διορθωθει. Δυστυχως ομως, αυτο ειναι το στυλ της ομαδας φετος. Μπουμπουναμε κι αν μας βγει βγηκε. Χτες βγηκε. Μακαρι να τα καταφερει τοσο καλα και στην Ευρωλιγκα. Γιατι αφησε ελπιδοφορα μηνυματα.

Τα δεδομενα στο Ελληνικο πρωταθλημα μετα απο αυτο το αποτελεσμα αλλαζουν. Γιατι οσο κι αν φαινεται αδυνατο, στο χορο για τη 2η θεση μπαινει πλεον ο Αρης. Αν καταφερει να μην εχει απωλειες με τους λοιπους, κερδιζοντας στο Αλεξανδρειο τον Ολυμπιακο στο 2ο γυρο, εχει το πανω χερι. Και αν παιζει οπως χτες, δεν εχει να φοβηθει τιποτα.

Ο Ολυμπιακος λοιπον τωρα που σκουριναν τα πραγματα και σφιξανε οι αμυνες τα θαλασσωσε. Που να φτασουμε και στα προημιτελικα... Η κριση που διερχεται εχει να κανει με εναν συνδιασμο πραγματων, με βασικοτερο ολων την αδυναμια του προπονητη να βρει καταλληλη χημεια (πλην των αλλων). Ετσι ειναι ομως, οταν πας να ξαναχτισεις απο την αρχη κατι που ειχε ξεκινησει περσυ αλλα για καποιον αγνωστο λογο δεν συνεχιστηκε παροτι ηταν πετυχημενο (και με περισσοτερο ελληνικο στοιχειο). Ο Κασλαουσκας ειχε πει οτι χρειαζονται μονο 2-3 επιπλεον παιχτες σαν διορθωτικες κινησεις. Και τελικα δεν εμεινε ουτε εκεινος. Δεν αξιζε να του γινει ισαξια προταση με του Γκερσον? Γιατι αν του γινοτανε σιγα μην εφευγε για την Κινα.
Ειναι παρελθοντολογιες, το ξερω, αλλα καποιοι θα επρεπε να εχουν μαθει μεχρι τωρα πως γινεται το χτισιμο μιας ομαδας.

Για να δουμε τι θα κανει ο Πινι και πως θα ανακαμψει η ομαδα... Γιατι το υλικο υπαρχει σε αφθονια. Και διορθωτικες κινησεις μπορουν να γινουν πολλες.
geosider
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ

ΟΥΊΛΚΙΣΟΝ, τί λαχείο είναι αυτό; ποιος σοφός άνθρωπος τον έφερε πέρσι εδώ;

thanks Γκέρσον, πολύ μου έρεσε η μαγκιά σου με τον Μούλα
χαχα, δεν έίχες έναν παίκτη να περάσει την μπάλα μέσα στη ρακέτα
όπως είπε και προλαλήσας, άντε στο νηπειαγωγείο
Billubs
Παντως αν ο Πινι δεν αλλαξει κατι, ο Ολυμπιακος δεν εχει και πολυ μελλον κατα τη γνωμη μου. Ιδιαιτερα κατα την άνοιξη, οταν θα πεφτουν κορμια στην Ευρωλιγκα...
Και ενας τυφλος βλεπει οτι με επιθεσεις στα 5 δευτερολεπτα, με γιουρουσια του Πεν, χωρις κυκλοφορια της μπαλας, μπορει σε καποια παιχνιδια, κυριως με μικρες ομαδες να τις σκοτωσεις βαζοντας 90-100 ποντους, αλλα με ομαδες εμπειρες και μπαρουτοκαπνισμενες και μαθημενες σε χαμηλο τεμπο δεν εχεις και πολυ μεγαλη τυχη. Επισης σε καποια σημεια οι γκαρντ του Ολυμπιακου, ξεχνανε οτι εχουν στην πενταδα και ψηλους και το θεωρουν αμαρτια να τους δωσουν καμια πασα.
Βεβαια αν ο Ολυμπιακος ηταν πληρης και με κοσμο μπορει να κερδιζε και κανεις σημερα να μην ελεγε τιποτα. Ωστοσο ειναι φανερο οτι το ροστερ δεν ειναι τοσο ποιοτικο οσο αρχικα φαινοταν. Πχ ο Ντομερκατ ειναι ενας καλος αλλα ασταθης σκορερ και τιποτα παραπανω, ο Πεν παιχτης επιπεδου Τσιμπονα και σε καμια περιπτωση παιχτης επιπεδου Final 4, ο Σοφοκλης παιχταρας αλλα ειναι φανερο οτι, στην κατασταση του, δεν μπορει να παιξει πανω απο 15' αρα δεν μπορει να προσφερει ουσιαστικα. Κατα τη γνωμη μου ο πιο ποιοτικος παιχτης ειναι ο Ακερ, αλλα με το μπασκετ που παιζει ο Πινι δεν αξιοποιειται σωστα και επιπλεον υστερει σε εμπειρια. Οι ψηλοι καλοι, αλλα υστερουν αμυντικα, δειτε το παρτυ που εκανε χθες ο Μασει. Σε οτι αφορα τον Ματσε, απο τη στιγμη που τραυματιστηκε (δυστυχως), ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του, μαλλον θα πρεπει να συνειδητοποιησουν οτι θα πρεπει να μην τον υπολογιζουν για φετος. Ο τραυματισμος του ειναι σοβαροτατος και οι αρχικες εκτιμησεις οτι θα επεστρεφε πανω στο 4μηνο μαλλον σαν ενεσεις υπεραισιοδοξιας εμοιαζαν. Εδω ο Γκονζαλεζ (του ποδοσφαιρικου Παναθηναικου), επαθε ρηξη χιαστων 1η Αυγουστου, δηλαδη εναν τραυματισμο ΣΧΕΤΙΚΑ ελαφρυτερο και με πολυ ταχυτερη αποκατασταση και αναμενεται να παιξει με το νεο ετος κι αν. Δηλαδη ενα 5μηνο μες στο νερο. Τωρα αν μια ολικη ρηξη αχιλλειου μπορει να αποκατασταθει γρηγοροτερα, δεν το νομιζω.
thrylos7
Επ! Τι φωτογραφία είναι αυτή... Δεν έχει θέση εδώ...

Σε ένα topic πιο χαλαρό, ίσως...

Επικρατεί η κλασική ελληνική νοοτροπία... ο Άρης ήδη στον τελικό... και ο Ολυμπιακός άλλη μια χρονιά στα σκουπίδια...

Είναι έτσι όμως;

Ο Άρης έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, παίζοντας περίπου στο 90% και ο Ολυμπιακός έκανε ίσως το χειρότερό του φετινό παιχνίδι... Αποτέλεσμα; Νίκη του Άρη στα τελευταία δευτερόλεπτα...

Μ' αρέσει που πολλοί σήμερα έμαθαν τον Γούιλκινσον... Αλήθεια, αν δεν είχε ρίξει τις τάπες στον Στακ, ο θαυμασμός θα ήταν ο ίδιος.. Να μην παρεξηγηθώ, τον θεωρώ(έχει φανεί και από άλλα σχόλια) πολύ ικανό παίκτη και μαζί με τον Σέκουλιτς τους καλύτερους ψηλούς(που δεν είναι -ακόμα- ονόματα).

QUOTE
Παντως αν ο Πινι δεν αλλαξει κατι, ο Ολυμπιακος δεν εχει και πολυ μελλον κατα τη γνωμη μου. Ιδιαιτερα κατα την άνοιξη, οταν θα πεφτουν κορμια στην Ευρωλιγκα...

Ο Πίνι δε θα έχει μέλλον αν ακολουθήσουν και άλλοι αυτή την ελληνική συμπεριφορά..
Ναι, ο Πίνι δεν ξέρει πως είναι να πέφτουν κορμιά στην Ευρωλίγκα...


QUOTE
Ωστοσο ειναι φανερο οτι το ροστερ δεν ειναι τοσο ποιοτικο οσο αρχικα φαινοταν. Πχ ο Ντομερκατ ειναι ενας καλος αλλα ασταθης σκορερ και τιποτα παραπανω, ο Πεν παιχτης επιπεδου Τσιμπονα και σε καμια περιπτωση παιχτης επιπεδου Final 4, ο Σοφοκλης παιχταρας αλλα ειναι φανερο οτι, στην κατασταση του, δεν μπορει να παιξει πανω απο 15' αρα δεν μπορει να προσφερει ουσιαστικα. Κατα τη γνωμη μου ο πιο ποιοτικος παιχτης ειναι ο Ακερ, αλλα με το μπασκετ που παιζει ο Πινι δεν αξιοποιειται σωστα και επιπλεον υστερει σε εμπειρια. Οι ψηλοι καλοι, αλλα υστερουν αμυντικα, δειτε το παρτυ που εκανε χθες ο Μασει. Σε οτι αφορα τον Ματσε, απο τη στιγμη που τραυματιστηκε (δυστυχως), ο Ολυμπιακος και οι οπαδοι του, μαλλον θα πρεπει να συνειδητοποιησουν οτι θα πρεπει να μην τον υπολογιζουν για φετος. Ο τραυματισμος του ειναι σοβαροτατος και οι αρχικες εκτιμησεις οτι θα επεστρεφε πανω στο 4μηνο μαλλον σαν ενεσεις υπεραισιοδοξιας εμοιαζαν.

Διαφωνώ... κάθετα! Τ' ότι ένας παίκτης δεν έχει καλή απόδοση δε σημαίνει ότι δεν είναι και ποιοτικός... (βλέπε Ντόμερκαντ). Το πρόβλημα που έχουμε τονίσει τόσες φορές με τον Πεν δε νομίζω να είναι ότι δεν είναι καλός παίκτης, ή είναι μόνο για μικρές ομάδες, αλλά ότι δε μπορεί να προσφέρει όπως θα θέλαμε από τη θέση 1.
Και ο Σοφοκλής προβληματικός; Αυτός βέβαια είναι καθαρά άλλη περίπτωση.
Όσο για τον Μάτσε, θα είναι πίσω τον Φεβρουάριο...
Αν και σίγουρα το ρόστερ δείχνει να είναι αρκετά πλήρες, ώστε και σε αντίθετη περίπτωση να μην έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα.

Όχι, δεν είναι όλα ρόδινα, ούτε εξασφαλισμένα... Αλλά ο Γκέρσον μόνο χαζός δεν είναι... η ποιότητα υπάρχει... Είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί η ομάδα(δε θα μπορούσε κι αλλιώς βέβαια)... Το θέμα είναι να πιάσει την απόδοση που πραγματικά μπορεί.

Είναι και λίγο χαζό να πιστεύουμε ότι όλη τη χρονιά ο Ολυμπιακός θα εμφανίζει τέτοιο πρόσωπο...
dizzy_fingers
Υπομονή, υπομονή, το μόνο που θα κάνω...
Συνιστώ στους φίλους Ολυμπιακούς να περιμένουν και να μη βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα.
Δε θα προβώ σε τεχνικές αναλύσεις, άλλωστε αυτές έγιναν ήδη...

Απλά, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να βγάλουμε άχρηστους κάποιους, είτε προπονητές είτε παίχτες.

Το μόνο που κρατάω από αυτό το παιχνίδι, είναι αυτό που λέει ο qspock, ότι δηλαδή στους 2 μπήκε και 3ος.
Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι το οποίο εξαρτάται άμεσα κι από το πώς θα τα πάει ο Άρης. Μην ξεχνάμε ότι κι αυτός βρίσκεται σε μία περίοδο ψαξίματος...
reignman
QUOTE
Πχ ο Ντομερκατ ειναι ενας καλος αλλα ασταθης σκορερ και τιποτα παραπανω


αυτο το συμπερασμα απο που το εβγαλες? απο περσυ που ειχε προβληματα τραυματισμων ή φετος που εχει αρχισει να μην φαινεται απο τοτε που αρχισε ο ολυμπιακος σαν ομαδα να παιζει αναρχα??? ο domercant απεδειξε σε ολους τους προηγουμενους αγωνες οτι ειναι παιχτης ομαδας και θα φανει οταν ΚΑΙ ΜΟΝΟ τον περιλαμβανει το συστημα wink.gif δεν ειναι σαν τον πεν που ενω ειναι playmaker αγνοει παντελως της οργανωτικες του ιδιωτητες και το παιζει καμικαζι σε αποστολες αυτοκτονιας.. και μη ξεχνατε το λαθος στην ποιο κρισιμη επιθεση χθες οταν και του εκλεψε ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΜΑΣΕΙ.-
apkat
Εγω ειλικρινα εχω εκπλαγει απο τις αντιδρασεις που υπαρχουν..Δηλαδη αν δε χαναμε θα διαπιστωνε τοσος κοσμος οτι τελικα η ομαδα δεν ειναι και τοσο καλη, δεν εχει και τοσο βαθος και εν τελει δεν ειναι για μεγαλα πραγματα?

Ο Ολυμπιακος παραμενει μια απο τις 4-5 καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη,εκ των φαβορι για το Φαιναλ 4 και για την κουπα..



Αυτο που θα ηθελα να μου πει καποιος επειδη δεν ειδα οπως ειπα πιο πανω τον αγωνα ειναι τι εγινε με Γκερσον και Μουλα...

Επισης εχω παραλειψει να πω συγχαρητηρια στον Αρη που τα αξιζει 100%..Μακαρι να συνεχισει τοσο ανταγωνιστικα



ΥΓ: Παντως οι δυο πρωτες θεσεις θεωρω οτι εξακολουθουν να ειναι τελειωμενες..Ο Αρης καποια στιγμη νομιζω οτι θα πεσει και θα χασει αρκετα ευκολα παιχνιδια..
apkat
QUOTE
απο περσυ που ειχε προβληματα τραυματισμων ή φετος που εχει αρχισει να μην φαινεται απο τοτε που αρχισε ο ολυμπιακος σαν ομαδα να παιζει αναρχα???


Ο Ντομερκαντ πρωτα απο ολα για μενα ειναι μεγαλος παικτης ομως εκπληκτικα ασταθης..

Ομως ποτε ο Ολυμπιακος δεν επαιξε(φετος) αναρχα? Το ιδιο μπασκετ που παιζει τωρα επαιζε απο την αρχη..Απλα στην αρχη δεν ειχε απουσιεςκαι ηταν σε καλυτερη κατασταση καποιοι παικτες(οπως ο Ντομερκαντ)..Οταν συνολικα η ομαδα βρει τα πατηματα της θα τα βρει και ο Ντομερκαντ και ισως σταθεροποιησει και λιγο την αποδοση του..Μεχρι τοτε θα εχει απλα καποιες εξαρσεις..
Dromeas7
Κακό μπα΄σκετ απο τον ΟΣΦΠ χθές.Μήπως να αρχίσουμε τις προσευχές για γρήγορη επανεμφάνιση του Μάτσε?
Δεν γίνεται να κάνουμε καμια πατέντα να παίξει ο Μακναμαρα Ελλάδα ειδικά τώρα απο το επεισόδιο του Μούλα με τον Γκέρσον?Αλήθεια γιατι δεν παίζει ούτε Ευρολίγκα ο Μακ?
Warrior
Θρυλε,εχεις δικιο παραφερθηκα... blush.gif
Μου ειχε "κατσει" πολυ ασχημα,αυτο που ειχε πει περυσι γι'αυτο και πηρα αφορμη απο την οριτζιναλ
φωτογραφια.Το σβηνω κιολας αν ενοχλει οποιονδηποτε.

Εγω την γνωμη μου την εχω πει πολλες φορες για τον Ολυμπιακο.Χθες ο Πεν ηταν σε μια απο τις καλες
μερες επιθετικα.Παρολ'αυτα οργανωτικα υστερει και ειναι πεντακαθαρο αυτο....

Ο Ολυμπιακος εχει περιφερεια φωτια και ικανοτατους ψηλους,αλλα δεν υπαρχει ο παικτης που θα μοιρασει
σωστα το παιχνιδι.Και αφου ο Μουλα δεν παιζει πολυ(ενω αν γυρισει και ο Μασιγιαουσκας δεν θα παιζει
καθολου...)δεν βλεπω λυση στο συγκεκριμενο προβλημα.Ειναι νευραλγικη η θεση....

Οσον αφορα την κατασταση στο ελληνικο πρωταθλημα.ΕΙναι πολυ νωρις για να λεμε οτι μπηκε 3ος στο
"χορο".Μεχρι το τελος του 1ου γυρου...θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικονα.
Air Kef
QUOTE(Anaz)
Ας μη κρεμασουμε τον Πεν ΚΑΙ για το σημερινο!Καλως η κακως μπορει να εκανε λαθη μπορει να μην οργανωσε την ομαδα οπως θα'πρεπε αλλα ηταν μαζι με τον Ακερ οι μονες σταθερες λυσεις στην επιθεση!


Προσωπικά ειδα τον βασικο πλέι του ΟΣΦΠ ανικανο να οργανωσει σωστα την επίθεση της ομάδας,να μην αξιοποιει τους συμπαίκτες του,να μην βάζει στο παιχνιδι τους ψηλούς,όσο για όταν πραγματικα έσφιξαν τα πράγματα,στο τελευταίο δίλεπτο δν έδινε πασα και στην πιο κρισημη επίθεση,πως το λενε ρε γαμωτο,α ναι,ΚΟΤΕΨΕ,γιατι μονο έτσι μπορω να εξηγησω πως είναι δυνατον ο Σεντερ μιας ομάδας να κλέβει την μπάλα απο τον αντιπαλο πλέι μέικερ με τέτοιο τρόπο.

Ίσως είμαστε άδικοι μαζι του,ίσως δν φταίει μονο αυτος,ισως,ισως,ισως.......


QUOTE(billups)
Οι ψηλοι καλοι, αλλα υστερουν αμυντικα, δειτε το παρτυ που εκανε χθες ο Μασει


Χμ,ψηλοι οχι καλοι αμυντικα..

Για να δουμε...Στακ;Βασιλοπουλος;Μπουρουσης;

Μένει ο Ζιζιτς,που ο μονος ψηλος που θυμαμαι να μην είχε πρόβλημα μαζι του είναι ο Βουισιτς, και ο Σοφο.


Για να συμπληρώσω και τον Νοτη,ειναι ένα φαινομενο της ελληνικης νοοτροπιας,νικητης=θεος,ηττημενος=τελειωμε
νος.

Ο Γκερσον δν είναι κανενας τυχαιος,ουτε και οι παίκτες που έχει.

Όπως έγραψε κι ο Απκατ παραπάνω,απο το ρόστερ της ομάδας δν έπαιζαν για διάφορους λογους,ο Μπουρουσης,ο Μασιγιαουσκας,ο Μουλα,ο Σοφο ενω αντιμετώπισε προβλημα κατα την διάρκεια του αγώνα ο Ντομερκατ,στο σύνολο μια 5αδα,οι 3 ασσοδυα ενω δν υπήρχε και κοσμος.

Η ομάδα είναι καινουρια και να χάνει αυτην την εποχή με τέτοιες απουσιες ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικο,το μη φυσιολογικο θα ηταν να έριχνε χθες 30 πόντους.
SteelGandalf
QUOTE(Warrior @ Nov 27 2006, 11:10 AM) *
Ειναι ελλειπης ομως...



rolleyes.gif tongue.gif

Υ.Γ.:Με την παραπανω φωτο,ειλικρινα,δεν θελω σε καμια περιπτωση να πικαρω τους φιλους του
Ολυμπιακου στο φορουμ,αλλα μονο τα συγκεκριμενα προσωπα της φωτογραφιας,λογω καποιων
δηλωσεων τους.
peace.gif
(Και επειδη αν δε το κανω...θα σκασω 19.gif biggrin.gif )

Eπισης δεν την εφτιαξα εγω,την βρηκα ετοιμη...γι'αυτο και ειναι ο Ολυμπιακος με μικρα.


Φοβερή φωτογραφία. smile.gif

Εσείς οι Ολυμπιακοί γκρινιάζετε για το γεγονός ότι δεν έπαιζαν όλοι οι παίχτες σας. Εμείς δηλαδή οι Αρειανοί τι να πούμε; Είμαστε και χωρίς κλασσικό πεντάρι. Μας έλλειπε ο Γιαννούλης, απόντας και ο Ηλιάδης και από τους υπάρχοντες παίχτες μας, ελάχιστοι μπορούν να συγκριθούν με την κλάση των περισσοτέρων παιχτών του Ολυμπιακού.

Σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε άριστα, όπως είπε κάποιος. Ούτε στο 90% όπως είπε κάποιος άλλος. Παίξαμε απλά έξυπνα και συγκεντρωμένα, με αποτέλεσμα να πάρουμε το παιχνίδι από έναν Ολυμπιακό οποίος διατηρούσε επαφή με το σκορ, μόνο και μόνο εξαιτίας του ταλέντου των παιχτών του. Αν η ομάδα του ήταν όπως πριν 3 χρόνια (σε υλικό αναφέρομαι), θα είχε χάσει με 20 πόντους διαφορά. Δε μου αρέσει να μιλάω υποθετικά. Είναι ένα απλό παράδειγμα. Ο Άρης μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο.

Όσο για το Σοφοκλή ρε παιδιά τι να πω. Τα έχουμε πει τόσες φορές (εγώ όχι εδώ μέσα). Το παιδί έχει ταλέντο και ικανότητες. Μυαλό δε δείχνει να έχει. Χάνει τα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια αντί να επενδύει σε αυτά. Ο Άρης έκανε το λάθος να προσπαθήσει να "χτίσει" πάνω του μια ομάδα (πρόπερσι). Μετά έκανε το άλλο τεράστιο λάθος να τον παραχωρήσει χωρίς να αποκομίσει κέρδος. Το παιδί πάντως δε δείχνει να μπορεί να βοηθήσει στην παρούσα φάση, αφού λόγω των πολλών παραπανίσιων κιλών, είναι επηρεπής στα φάουλ.

Πέρσι είχατε πάρει και αποτελέσματα και μπάσκετ παίζατε. Αντί να συνεχίσετε την ίδια επένδυση, προτιμήσατε να τα αλλάξετε σχεδόν όλα. Φέρνοντας όμως τόσους νέους παίχτες στην ομάδα σε συνδυασμό και με καινούργιο προπονητή τι πιστεύετε; Ότι θα τα κατακτούσατε όλα φέτος; Οι μεγάλες ομάδες χρειάζονται χρόνια για να χτιστούν. Δε γίνονται απ' τη μια μέρα στην άλλη. Δείτε τον Παναθηναϊκό. Δεν αγοράζει κάθε χρόνο 10 παίχτες. Δυο-τρεις αγοράζει και ο μετρ του είδους Ομπράντοβιτς τους μπολιάζει μέσα στο υπόλοιπο σύνολο.

Χρειάζεται υπομονή και πίστωση χρόνου ο Πίνι Γκέρσον. Θαύματα δε μπορεί να κάνει. Από τη στιγμή που για τον Α ή Β λόγο προτιμήθηκε από τον, καθόλα επιτυχημένο, Καζλάουσκας, θα πρέπει και να στηριχτεί. smile.gif
Alexmei
QUOTE(Warrior @ Nov 27 2006, 11:10 AM) *
Ειναι ελλειπης ομως...

rolleyes.gif tongue.gif

Υ.Γ.:Με την παραπανω φωτο,ειλικρινα,δεν θελω σε καμια περιπτωση να πικαρω τους φιλους του
Ολυμπιακου στο φορουμ,αλλα μονο τα συγκεκριμενα προσωπα της φωτογραφιας,λογω καποιων
δηλωσεων τους.
peace.gif
(Και επειδη αν δε το κανω...θα σκασω 19.gif biggrin.gif )

Eπισης δεν την εφτιαξα εγω,την βρηκα ετοιμη...γι'αυτο και ειναι ο Ολυμπιακος με μικρα.



24.gif 24.gif.... τι να πούμε και εμείς...δίκιο έχουν rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif banana.gif
Warrior
Μην την κανετε quote ολη την ωρα την φωτογραφια!! 40.gif angry.gif

Ισως δεν ηταν σωστο να την ποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ... unsure.gif
Alexmei
καλύτερα τώρα;
Alexmei
QUOTE(Arkadios @ Nov 27 2006, 01:33 AM) *
Απ τον ΑΡΗ μεγαλο παιχνιδι ο Μασει, μ αρσει πολυ αυτος ο παικτης.
Και πρωτη φορα εκανε ψυχραιμο κοουτσαρισμα ο Ματσον.
Να ανανεωσει τωρα τον Γουιλκινσον, μην φυγει κ αυτος.


και καλά κάνεις! 41.gif (που σου αρέσει ο Μάσεϊ)... MVP της αγωνιστικής βγήκε! w00t.gif

ΜVP ο Μάσεϊ
treathitch
Όλοι βιάζεστε. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή Ευρωπαϊκή ομάδα με συγκεκριμένο potential, πολλή ενέργεια στο run n gun, νεαρό ηγέτη, ασταθή πόιντ γκαρντ και μη distributing ψηλούς. Δεν ξέρω αν και πότε θα είναι σε θέση να παίξει ο Μασιγιάουσκας, αλλά ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ψηλό που να πασάρει και πολλή υπομονή.
Ο Άρης είναι μια κλάση κάτω μεν, αλλά όταν ο αντίπαλος βοηθάει, το ματς θα το παλεύει, οπότε μπράβο του.
polpap
Αποθέωση για τη νίκη στο ΣΕΦ. Τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης

Μπορεί ο Αρης να μετρά τρεις νίκες στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του με τον Ολυμπιακό, όμως το χτεσινό διπλό στο ΣΕΦ δεν παύει να αποτελεί θρίαμβο. Αυτό ήταν που οδήγησε δεκάδες φίλους του Αρη στο αεροδρόμιο Μακεδονία», το βράδυ της Κυριακής.

Η ιαχή «Αρη, γερά, πρωτάθλημα ξανά» w00t.gif δόνησε την ατμόσφαιρα, την ώρα που ο Αντρέα Ματσόν και οι παίκτες του έβγαιναν από την αίθουσα αφίξεων. Ο Ιταλός κόουτς γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Αρη, οι οποίοι... φυσικά έπεσαν πάνω στον μεγάλο πρωταγωνιστή της νίκης, Τζέρεμι Μάσεϊ. Είναι κάτι νέο για μένα αυτή η υποδοχή, είμαι πολύ χαρούμενος», έλεγε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Την ομάδα υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Θανάσης Τζεβελέκης και τομέλος του δ.σ., Ακης Γκιουλέκας. «Αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα το πράττει, παίζει καλά και κερδίζει. Θα έρθουν και δύσκολα βράδια όπως αυτό το Τρεβίζο, τότε όμως δεν πρέπει να υπάρχει εύκολη κριτική, αλλά ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα. Οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει αυτό, απομένουν ακόμα λίγοι», τόνισε ο επικεφαλής της ΚΑΕ.
thrylos7
QUOTE
Σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε άριστα, όπως είπε κάποιος. Ούτε στο 90% όπως είπε κάποιος άλλος. Παίξαμε απλά έξυπνα και συγκεντρωμένα,

Όταν το κάνεις αυτό για 40 λεπτά, ε τότε ναι, το ποσοστό απόδοσης είναι πολύ μεγάλο...

QUOTE
Φέρνοντας όμως τόσους νέους παίχτες στην ομάδα σε συνδυασμό και με καινούργιο προπονητή τι πιστεύετε; Ότι θα τα κατακτούσατε όλα φέτος;

Άλλο ένα παράδειγμα καταστροφολογίας... Να πω ότι (θεωρητικά και ουσιαστικά) τίποτα δεν έχει κριθεί;
SteelGandalf
QUOTE(thrylos7 @ Nov 27 2006, 10:17 PM) *
Όταν το κάνεις αυτό για 40 λεπτά, ε τότε ναι, το ποσοστό απόδοσης είναι πολύ μεγάλο...

Άλλο ένα παράδειγμα καταστροφολογίας... Να πω ότι (θεωρητικά και ουσιαστικά) τίποτα δεν έχει κριθεί;


Το ποσοστό είναι μεν μεγάλο. Απλά το 90% είναι τεράστιο.

Δεν είναι παράδειγμα καταστροφολογίας. Δεν εκμηδένισα κάποιον. Ούτε κατηγόρησα. Ίσα ίσα, είπα ότι χρειάζεται χρόνος. Άρα είναι η αλήθεια. Άλλοι τη δέχονται και άλλοι όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός φέτος δε θα κατακτήσει κάποιο τίτλο στο μπάσκετ. Το έχω δηλώσει και αλλού ότι η φετινή χρονιά θα είναι κατώτερη της απίστευτης, για τα δεδομένα μιας χρονιάς, περσινής. Όποιος δεν το πιστεύει μπορώ να του το αποδείξω. wink.gif

Βέβαια η μη κατάκτηση τίτλου, από μόνη της, δε σημαίνει ντε και καλά αποτυχία. Αν όμως του χρόνου φύγουν πάλι τόσοι παίχτες και έρθουν άλλοι τόσοι καινούργιοι, τότε αυτό δε θα είναι σε καμία περίπτωση πρόοδος. smile.gif
qspock
Καλα τα λες SteelGandalf, συμφωνω.

Οι περσυνοι συντελεστες της επιτυχιας αντιμετωπιστηκαν σαν αποτυχημενοι. Σε 2 βασικες περιπτωσεις-αποπομπες δεν παρατηρειται προοδος, αφου οι αντικαταστατες ειναι κατωτεροι.
Αυτη ειναι και η δικια μου γνωμη. Αν αποκτουνταν οι φετινοι παιχτες που βοηθανε ουσιαστικα (Ντομερκατ, Ακερ, Στακ) και διατηρουνταν ο περσινος κορμος, φετος θα μιλουσαμε για μια φοβερη δυναμη στον Ευρωπαικο χωρο.
Εκεινος ο Ολυμπιακος θα μπορουσε να χαρακτηριστει και πρωτο φαβορι για το φετινο final-four.

Μακαρι να μην βγω αληθινος, γιατι ο,τι εγινε εγινε, και πισω δε γυρναει...
Αλλα ο φετινος Ολυμπιακος μονο εμπιστοσυνη δεν εμπνεει, ουτε μου την ενεπνευσε ποτε προσωπικα ακομα κι οταν κερδιζε με 20 την Ταου.
Anaz
Μισο λεπτακι γιατι ακουγονται κ καποιες υπερβολες!Λοιπον..
Κατ'αρχην ο Ολυμπιακος δεν εδιωξε τον Καζλάουσκας,αυτος εφυγε!Και οι λόγοι δεν ειναι οικονομικοι όπως υποθέτετε.
QUOTE
Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός φέτος δε θα κατακτήσει κάποιο τίτλο στο μπάσκετ. Το έχω δηλώσει και αλλού ότι η φετινή χρονιά θα είναι κατώτερη της απίστευτης, για τα δεδομένα μιας χρονιάς, περσινής. Όποιος δεν το πιστεύει μπορώ να του το αποδείξω.
Να το αποδειξεις αποκλειεται,να το τεκμηριωσεις μπορει..Μονο ο χρονος μπορει να το αποδειξει!Παρόλ'αυτα να σου πω την αληθεια ούτε εγω πιστευω οτι φετος θα πάρουμε τίτλο!Δεν παύω ομως να χάνω την πίστη μου ως οπαδος..!Χειροτερη χρονια απο περσι-δηλαδη 3-0 στα τελικα,και προημιτελικοι στην Ευρωλιγκα- δεν το πιστευω με τιποτα..Θες να μου πεις δηλαδη οτι δεν θα περασει απ'το top16 ή δεν θα φτασει στον τελικο του πρωταθληματος...? w00t.gif Δυσκολο.. rolleyes.gif
Θα μπορουσα να συμφωνω σχεδον απόλυτα μαζι σου Q αν δεν ησουν σε καποια αρκετα υπερβολικος να το πω..καταστροφικος.."κολλημένος"..?? 39.gif
Ουτε εμενα μου εμπνεει εμπιστοσυνη ο Ολυμπιακος ως τωρα ούτε καν οταν κερδισε την Ταου!!Σ'αυτο συμφωνω απόλυτα!ΑΛΛΑ δεν βιάζομαι να βγάλω απο τωρα τελικο συμπερασμα!Αν ηταν Φλεβαρης πχ κ παίζαμε ετσι θα συμφωνουσα μαζι σου!Ο τροπος που στηνει την ομαδα ο Γκερσον δεν μ'έχει πείσει αλλα δεν χάνω την πίστη μου..Το υλικο ειναι πολυ καλο κ ο Γκερσον πολυπειρος,πανεξυπνος κ πετυχημενος!
Τωρα..Αν κ γενικα συμφωνω οτι δεν επρεπε ν'αλλαξει πολυ η περσινη ομαδα,ας ερθουμε λίγο στην πραγματικοτητα..!!Περαν του Πεν ποιά κίνηση δηλαδη δεν ηταν πετυχημενη κ απαραιτητη??Λετε για 2 παίχτες αλλα ας δουμε λίγο το περσινο ροστερ καλυτερα..δηλαδη ο Χατζης επρεπε να μείνει?Η μήπως ο Κολιεβιτς?Η ο Λιουις?Ο Σειμπουτις ισως να'ταν πολυ χρησιμος αλλα..απειρος!Στη θεση του ήρθε ο Ματσε.Στη θεση του Λιουις ο Ακερ κ στη θεση του Κολιεβιτς ο Ντομερ!Ο Στακ ειναι επισης ενας παίχτης που ειχε αναγκη η ομαδα!Κ φυσικα ο Μπουρουσης ειναι μπακ απ που θα επαιζε στον Αρη 30 λεπτα!!Ο υπολοιπος κορμος ειναι ίδιος! Δηλαδη περα απ'τον Πεν που τα'χουμε χιλιοπει διαφωνειτε με καποια άλλη μεταγγραφικη κίνηση..?? Δεν καταλαβαίνω ειλικρινα... rolleyes.gif
QUOTE
Αν όμως του χρόνου φύγουν πάλι τόσοι παίχτες και έρθουν άλλοι τόσοι καινούργιοι, τότε αυτό δε θα είναι σε καμία περίπτωση πρόοδος.
Κανενα συμβολαιο δεν ειναι μονοετες(πλην βεβαια του Μουλα)!Οποτε δεν μπορεις να κατηγορησεις την διοικηση για ελλειψη προγραμματισμου!Τωρα αν καποιοι απ'τους κοινοτικους δεν ικανοποιησουν ίσως να χρειαστει να φύγουν!Βλεπεις οι θεσεις ειναι περιορισμενες κ δεν εχουμε την πολυτελεια όπως ο Παο που ανεφερες που εχει μαζέψει όλη την Εθνικη Ελλαδος τα προηγουμενα χρονια που ετρεχε μόνος στο μεταγγραφικο παζαρι!!

Ο Πεν αν επαιζε 2 κ όχι άσσος τώρα θα λέγαμε τα καλυτερα..Χτες εκλεψε 4 φορες στα ισα απ'το αντιπαλο πλευ μεκερ τη μπαλα!(κ επιβεβαιωσε τα ευσημα μου για το παθος του στην αμυνα)Ειχε 22 ποντους με 8/13 σουτ,4 ριμπ,3 ασσιστ,8 κερδ. φαουλ κ 6 λάθη,σκορ 24 στη στατιστικη.. Ειναι αυτονοητο λοιπον αυτο που θελω να πω.. Ο Γκερσον οπως αποδεικνυεται εκανε ίσως την καλυτερη επιλογη για το μπασκετ που θελει να παιξει!Το μεγάλο λαθος που εκανε είναι οτι επρεπε να τον πλαισιωσει μ'ένα 2ο πλευ μεκερ που να μπορει να κανει αυτα που δεν μπορει αυτος!Να οργανωνει,να πασαρει,να ελεγχει τον ρυθμο,να δινει λύσεις στο 5-5.. Σκεφτειτε οτι κ ο Μουλα εσπευσμενα ηρθε λόγω του τραυματισμου του Ματσε.Αυτο ηταν το λαθος. Αχ,να'χαμε τον Ζηση... sad.gif

Υ.Γ: distributing ψηλοι ποιοι λεγονται..?
rchos
ειναι γνωστο οτι εχουμε ξεφυγει σε αυτη τη χωρα πολλα χρονια!δεν πειραζει εχει και αυτο το ενδιαφερον του!

θελω να κανω μια ερωτηση.ο αρης επαιξε καλα τελικα η οχι?
αν πιστευει καποιος οτι δεν επαιξε καλα τοτε μειωνει την ομαδα.αυτο θα σημαινε οτι δεν νικησε ο αρης αλλα οτι απλα εχασε ο ολυμπιακος απο μονος του!αν επαιξε καλα ο αρης σημαινει οτι αυτος εξουδετερωσε τον ολυμπιακο γι'αυτο και δικαια τον νικησε!
καποιοι φιλοι του αρη ως χτες εβριζαν τους διοικουντες και την ομαδα για αυτα που εβλεπαν και σημερα πετανε στα συννεφα!βεβαια αυτο ακριβως γινεται και με πολλους ολυμπιακους απο την αναποδη.ξαφνικα η χρονια βγηκε αποτυχημενη!υπομονη πρεπει να κανουν ολοι!
το εχουμε πει πολλες φορες!θυμιστε μου τι εκαναν στην ευρωλιγκα στο τελος της χρονιας οι δυο ομαδες που επαιξαν το καλυτερο μπασκετ στην πρωτη φαση και ειχαν το καλυτερο ρεκορ?(δεν χρειαζεται να απαντησετε θυμαμαι!)
στον ολυμπιακο σιγουρα προβληματισμος πρεπει να υπαρχει.αλλα ως εκει.δεν χρειαζεται να βγαινουν κραυγες αγωνιας!
οσο για τον αρη εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να περιμενουμε απο πλευρας θεαματος πολυ καλυτερα πραγματα ολη την χρονια!ο αρης ετσι παιζει και ετσι θα παιζει!καταστρεφει το παιχνιδι του αντιπαλου!μην μπερδευουμε το θεαματικο μπασκετ με την αποδοση μιας ομαδας!ο αρης με το ροστερ που εχει δεν ειναι δυνατον να εχει τα αποτελεσματα που εχει χωρις να εχει πιασει καλη αποδοση!δεν ειναι παναθηναικος που αν και δεν εχει πιασει γενικα καλη αποδοση νικαει παντου!τωρα για το αν παιζει ομορφο μπασκετ το θεμα ειναι συζητησιμο!
enypnio
to provlima einai oti o Gkerson den ektimaei ton Ellina Mpasketmpolista ... omws oi ellines tha sou traviksoun koupi sta diskola oi xenoi einai aplws misthoforoi

episis plaka plaka sto tsak den ton pire ton zisi o Panathinaikos persi proshere gi kai ydwr stin Benetton persi

apo ellines o Pini mono ton Vasilopoulo deixnei na ektimaei...

olous tous alous tous exei sta paparia tou na gializoun ton pagko
qspock
QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 09:49 AM) *
Κατ'αρχην ο Ολυμπιακος δεν εδιωξε τον Καζλάουσκας,αυτος εφυγε!Και οι λόγοι δεν ειναι οικονομικοι όπως υποθέτετε.

Δεν ειπα οτι τον εδιωξε αλλα οτι δε τον κρατησε. Δεν εκαναν και ο,τι παιρνουσε απο το χερι τους να τον κρατησουν, λες και δεν ηταν ικανοποιημενοι απο την δουλεια του. Κακως, πολυ κακως, γιατι εκτος απο το πολυ ωραιο μπασκετ που επαιξε περσυ η ομαδα, ειχε βασιστει σε ελληνικο στοιχειο και νεους παιχτες.

QUOTE
Θα μπορουσα να συμφωνω σχεδον απόλυτα μαζι σου Q αν δεν ησουν σε καποια αρκετα υπερβολικος να το πω..καταστροφικος.."κολλημένος"..?? 39.gif

Ετσι φαινομαι? tongue.gif Καλα δε πειραζει, εγω προτιμω το ισχυρογνωμων, γιατι το κολλημενος σημαινει οτι εχουν αποδειχθει λαθος αυτα που λεω αλλα εγω επιμενω. Και δεν ισχυει κατι τετοιο.

Ξερεις ποιο ηταν το μεγαλυτερο κερδος του περσινου Ολυμπιακου? Η προοπτικη μιας νεας ομαδας, μιας νεας δυναμης με γερες βασεις. Ολα αυτα τα ξεκινησε ο Κασλαουσκας. Και πηγαν ολα στραφι, για να γυρισουμε στον προπονητη με μονοετες και τον τιτλο ως αυτοσκοπο. Εγω διαφωνω με αυτη τη νοοτροπια, και ναι ειμαι απολυτος εδω. Γιατι θυμαμαι τι εγινε οταν εφυγε ο Ιβκοβιτς απο τον Ολυμπιακο. Τα ιδια... Δεν εμπαιναν πλεον βασεις για το μελλον, και μονο οταν ηρθε ο Κασλαουσκας, εγινε ξανα ο Ολυμπιακος μεγαλος.

Η διαφορα μου με τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα ξερεις ποια ειναι? Οτι οι περισσοτεροι εχετε εναν κανονα: Δεν χανετε ποτε την πιστη στην ομαδα σας, οσο ασχημα κι αν παιζει αυτη, οσο χαλια μεταγραφες κι αν εχει κανει. Συνεχιζετε να την υποστηριζετε. Κατι τετοιο, δεν ειναι κακο, ισα ισα. Μια ομαδα πρεπει να εχει υποστηριξη του κοσμου της.

Εγω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος. Οχι οτι και εσεις δεν ειστε, απλα δεν παυετε να ελπιζετε ακομα κι οταν τα πραγματα δειχνουν οτι η ομαδα σας δεν αξιζει να κερδισει. Εγω απο την αλλη κρινω τα πραγματα τελειως ψυχρα και αντικειμενικα. Και δεν παραβλεπω καποια πραγματακια που ειναι σημαντικα, αλλα η ελπιδα για το καλο της ομαδας, τα κανει να μην φαινονται σημαντικα. Οπως πχ οτι ο Πεν οσο και να βελτιωθει, οσο καλα στατιστικα κι αν εχει, δεν θα προσφερει στην ομαδα αυτο που προσφερε ο Εντνι.

Και παμε λοιπον τωρα στον Εντνι, στο χιλιοειπομενο φετινο θεμα του Ολυμπιακου, το οποιο για μενα (και για ολο και περισσοτερους τελευταια) δεν εχει τελειωσει καθολου.

Γιατι επιμενω σε αυτο? Γιατι ο Εντνι ειναι θεμα που με απασχολησε αρκετα, αφου εσπασαν το συμβολαιο του και τον εδιωξαν χωρις καμια απολυτως αιτια. Και γιατι πιστευω οτι προσφερεται για διαφορων ειδων συμπερασματα μια τετοια κινηση. Η διαφορα κλασης, εμπειριας "παστας" μπασκετμπολιστα, και χημειας με την υπολοιπη ομαδα και τον προπονητη ειναι εμφανης αναμεσα στο περσυνο και το φετινο ποιντ γκαρντ. Ειναι μια πολυ νευραλγικη θεση, ειδικα οταν πας να φτιαξεις καινουργια ομαδα, οπως εκανε και περσυ και φετος ο Ολυμπιακος. Και οταν ο πλει μεικερ κανει ακριβως αυτα που θελει ο προπονητης, ο οποιος με τη σειρα του του δειχνει μεγαλη εμπιστοσυνη, ολα κυλουν πιο ομαλα, ανεβαινουν και οι υπολοιποι, εξελισονται οι νεοτεροι, ρολαρει η ομαδα, δενεται το συνολο, ειναι πετυχημενο το αποτελεσμα. Κατι τετοιο ειχε ο Κασλαουσκας με τον Εντνι περσυ: Καλη χημεια. Και το ειχαν απο την αρχη κιολας, αφου γνωριζονταν απο παλια. Η ομαδα αργησε λιγο να αποδωσει, αλλα οταν το καταφερε πραγματικα ζωγραφιζε. Ολοι ξερανε πως θα κινηθει ο Εντνι, ξερανε ποτε να περιμενουν πασα και ποτε να πανε στο επιθετικο ριμπαουντ. Ξερανε ποτε πρεπει να σουταρουν αυτοι γιατι ηταν κλεισμενα τα ατου. Απο ενα σημειο και μετα, η ομαδα εδεσε πολυ καλα. Ηθελε απλα μερικους ποιοτικοτερους παιχτες για πιο σιγουρες λυσεις απο το τριποντο του Πριντεζη, την αμυνα του Χατζη, την δυεισδηση του Λιουις. Παιχτες οπως ο Ντομερκατ αντι του Κουινσι, ο Ακερ αντι του Χατζη και ο Στακ αντι του Ζουκαουσκας. Τους πηρε, αλλα χαλασε ολα τα αλλα. Και τωρα φτου κι απο την αρχη. Μακαρι να πετυχει η νεα συνταγη, αλλα λειπει το βασικοτερο συστατικο της. Η χημεια! Και η περσυνη χημεια του Ολυμπιακου ηταν αξιοζηλευτη. Ενα εμπειρο ματι, θα εκανε το παν να την κρατησει, καθως και τους βασικους της αξονες...

Ισως τελικα ο Εντνι πηγαινε πακετο με τον Κασλαουσκας. Ισως ο Εντνι με τον Γκερσον να μην δενανε οσο εδεσε με τον Λιθουανο. Αν δουμε πως παει ο Εντνι στην Ιταλια, τοτε ειναι προφανες το ποσο σημαντικο ειναι να ξερει ενας προπονητης πως να παρει τα μεγιστα απο εναν παιχτη.

Αρα στην τελικη: Ναι διαφωνω με τη φιλοσοφια του Γκερσον, συμφωνω με τη φιλοσοφια του Κασλαουσκας. Μου αρεσε το μπασκετ που επαιζε περσυ ο Ολυμπιακος, δε μου αρεσει ο φετινος, κι ας εχει καλυτερες μοναδες (πλην της γνωστης). Και κατι μου λεει οτι πολυ δυσκολα θα τα καταφερει φετος.
Τι σημαινει θα τα καταφερει?
Για μενα, τουλαχιστον να παιξει το μπασκετ που αρμοζει στις μοναδες του. Γιατι τουλαχιστον? Γιατι περσυ, επαιξε μπασκετ που ξεπερνουσε τις μοναδες που ειχε τοτε... wink.gif
rchos
QUOTE
Δεν ειπα οτι τον εδιωξε αλλα οτι δε τον κρατησε. Δεν εκαναν και ο,τι παιρνουσε απο το χερι τους να τον κρατησουν, λες και δεν ηταν ικανοποιημενοι απο την δουλεια του. Κακως, πολυ κακως, γιατι εκτος απο το πολυ ωραιο μπασκετ που επαιξε περσυ η ομαδα, ειχε βασιστει σε ελληνικο στοιχειο και νεους παιχτες.


εισαι πολυ λαθος εδω!δεν ειναι δυνατον να κατηγορει καποιος τους αγγελοπουλους οτι δεν προσπαθησαν να κρατησουν τον καζλαουσκας!τον ειχε στηριξει τοσες φορες τον καζλαουσκας ο παναγιωτης κυριως που δεν μου δινει καν την δυνατοτητα να αμφισβητησω οτι προσπαθησε να τον κρατησει!ο καζλαουσκας δεν εφευγε με τιποτα απο την εθνικη κινας και απο εκει του εθεσαν βετο οτι για να μεινει πρεπει να παραιτηθει απο τον ολυμπιακο!γιατι προσπαθουμε να βρουμε λογους να γκρινιαζουμε?
τα υπολοιπα που λες τα καταλαβαινω και σε πολλα διαφωνω και σε πολλα αλλα συμφωνω αλλα αυτο το "παραμυθι" οτι δεν φερθηκαν στον καζλαουσκας οπως θα επρεπε πρεπει να σταματησει νομιζω!
Anaz
QUOTE
Καλα δε πειραζει, εγω προτιμω το ισχυρογνωμων, γιατι το κολλημενος σημαινει οτι εχουν αποδειχθει λαθος αυτα που λεω αλλα εγω επιμενω. Και δεν ισχυει κατι τετοιο.
Nαι εχεις δικιο!Ζητώ συγγνώμη!Απλα μου φαινεται υπερβολικο να εισαι τοσο ισχυρογνώμων τόσο νωρις..
QUOTE
Η διαφορα μου με τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα ξερεις ποια ειναι? Οτι οι περισσοτεροι εχετε εναν κανονα: Δεν χανετε ποτε την πιστη στην ομαδα σας, οσο ασχημα κι αν παιζει αυτη, οσο χαλια μεταγραφες κι αν εχει κανει. Συνεχιζετε να την υποστηριζετε. Κατι τετοιο, δεν ειναι κακο, ισα ισα. Μια ομαδα πρεπει να εχει υποστηριξη του κοσμου της.
Εγω προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος. Οχι οτι και εσεις δεν ειστε, απλα δεν παυετε να ελπιζετε ακομα κι οταν τα πραγματα δειχνουν οτι η ομαδα σας δεν αξιζει να κερδισει. Εγω κρινω τα πραγματα τελειως ψυχρα και αντικειμενικα.
Ισως εχεις δικιο.Εμενα παντως προσωπικα η γνωμη μου δεν απεχει πάρα πολυ απ'την δικη σου,απλα αυτο που επισημαινω κ το'κανα κ πιο νωρις ειναι οτι βιαζεσαι να βγαλεις τελικο συμπερασμα. Κατα τ'αλλα δεν λεω πολλα γιατι δεν μ'αρεσει να γκρινιαζω αλλα σε προσωπικο επιπεδο αν με ρωτησεις ουτε εγω εχω πειστει μεχρι τωρα οτι η ομαδα μπορει να διεκπαιρεωσει τους στοχους που εβαλε.
QUOTE
Και παμε λοιπον τωρα στον Εντνι, στο χιλιοειπομενο φετινο θεμα του Ολυμπιακου, το οποιο για μενα (και για ολο και περισσοτερους τελευταια) δεν εχει τελειωσει καθολου.
Πολλοι το λεγαμε αναμεσα τους κι εγω..Το οτι δεν θελουμε να ανακυκλώνουμε την γκρινια μες στην ομαδα ειναι αλλο θεμα..Εξαλλου οτι εγινε εγινε.Η λογικη του Γκερσον νομιζω ειναι πλεον κατανοητη!Οπως ειπα το λάθος ηταν αλλο.Οτι δεν τον πλαισιωσε μ'ενα 2ο πλευ μεκερ ποιοτητας.Κ το περιεργο ειναι πως δεν εμαθε απ'το περσινο εγχειρημα με τον Σολομον..

EDIT:
Για τον Καζλαουσκας οντως ο rhos7 εχει δικιο!Μην τα ριχνουμε αλλου..Ο ιδιος μαλιστα δηλωσε πολυ ξενερωμενος με τα γεγονοτα των τελικων κ ειπε οτι ηταν ενας απ'τους λογους που εφυγε!Μη τα ριχνουμε στους Αγγελοπουλους γιατι μας βολευει..
qspock
QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 06:28 PM) *
EDIT:
Για τον Καζλαουσκας οντως ο rhos7 εχει δικιο!Μην τα ριχνουμε αλλου..Ο ιδιος μαλιστα δηλωσε πολυ ξενερωμενος με τα γεγονοτα των τελικων κ ειπε οτι ηταν ενας απ'τους λογους που εφυγε!Μη τα ριχνουμε στους Αγγελοπουλους γιατι μας βολευει..


Δεν τα ριχνω στους Αγγελοπουλους, ειναι ανθρωποι του μπασκετ. Αλλα ως ανθρωποι κανουν λαθη. Αν ειναι να τα χωσω σε καποιον, αυτοι θα ειναι οι ανεγκεφαλοι της χωρας μας που κανουν επεισοδια και την χωρα μας αφιλοξενη.

Αλλα: Θεωρω οτι ο Κασλαουσκας θα εμενε στον Ολυμπιακο αν υπηρχε η καταλληλη προταση προς αυτον. Κι εγω θα του εκανα μια γενναια αυξηση.
Ποσα επαιρνε περσυ ο Κασλαουσκας και ποσα παιρνει ο Γκερσον?

Αν παλι εφευγε, θα επαιρνα τον Γιαννακη...
Anaz
H διαφορα μας Q ειναι στον τροπο που χειριζομαστε την κατασταση..Κ μενα περσι δεν μ'αρεσε ο Χατζης κ ο Λιουις αλλα δεν ημουν κ ουτε προκειται να γινω αναμεσα σ'αυτους που μονιμως γκρινιαζαν κ περιμεναν στη γωνια για να επιβεβαιωθουν!Περσι ειχα λογομαχησει μ'εναν πανασχετο στο γηπεδο Ολυμπιακος-Αρης γιατι απ'το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο εβριζε τον Λιουις!Κ να ξερεις οι περισσοτεροι που φετος αποθεωνουν τον Καζλαουσκας περσι τον εβριζαν..Αν πηγαινες στο γηπεδο θα καταλαβαινες την γκρινια..Υπναουσκας τον ελεγαν..!! Εσυ εισαι πιο αυθορμητος κ ισχυρογνώμων.Περσι μας "ζαλιζες" με τον Λιουις κ φετος αναμενεται το ίδιο για τον Πεν.. biggrin.gif tongue.gif κ εγω απ'τη πρωτη μερα των μεταγραφων ειπα οτι δεν με ενθουσιαζει ο Πεν,ουτε ο Ντομερ,κ δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα αυτο,αλλα τι να κανουμε..Να γκρινιαζουμε ολη μερα..? rolleyes.gif
QUOTE
Αν παλι εφευγε, θα επαιρνα τον Γιαννακη...
δεν ξερω αν θυμαστε αλλα ειχα αφιερωσει ενα μεγαλο ποστ με τους λογους που πιστευα οτι ο Γιαννακης θα'ταν ιδανικος για το ροστερ του Ολυμπιακου.Επισης ειχα πει οτι ο Γκερσον δεν μ'αρεσει πολυ ως προπονητης κυριως λογω χαρακτηρα αλλα τωρα εχει αντιστραφει αυτο.
rchos
εδω ρε παιδια ο γιαννακης αρνηθηκε προταση της ρεαλ για τους ιδιους λογους που δεν θα ερχοταν ουτε στον ολυμπιακο ουτε στον αρη οπου ακουστηκε!δεν θα ερχοταν ποτε ο γιαννακης στην ομαδα!καλα ειναι εκει που βρισκεται αφηστε τον ησυχο!
οσο για τον καζλαουσκας και την ομαδα γενικα περσι γκρινια δεν ακουγοταν μονο την περιοδο που παιζαμε στους τοπ 16 οπου αποδιδαμε και φοβερο μπασκετ!πριν το τοπ 16 και μετα απο αυτο η γκρινια και η μουρμουρα πηγαινε συννεφο για οτιδηποτε!ειδικα δε μεχρι τον δεκεμβρη που νικησαμε τον παο στο σεφ ηταν εκνευριστηκα αυτα που ακουγονταν στο γηπεδο!το υπναουσκας μονο συνθημα δεν εγινε!μονο για τον σοφο δεν υπηρχε γκρινια!οπως ειπε και ο αναζ οι ιδιοι τωρα τον θελουν πισω!

δεν εχω γκρινιαξει ποτε για κανεναν και δεν θα το κανω ποτε!μονο κριτικη και παρατηρησεις πρεπει να γινεται!αποψη μου φυσικα!
qspock
QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 06:50 PM) *
Περσι μας "ζαλιζες" με τον Λιουις κ φετος αναμενεται το ίδιο για τον Πεν.. biggrin.gif tongue.gif


Ε κατι βγηκε απο το πρωτο, το διωξανε το κριαρι και πηραν καλυτερους... tongue.gif

QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 06:50 PM) *
τι να κανουμε..Να γκρινιαζουμε ολη μερα..? rolleyes.gif


More like ολη τη χρονια! 19.gif

Ενταξει, θελεις να μου προσαψεις το "γκρινιαρης" τωρα... Με θυμασαι ομως να γκρινιαζω οταν χασαμε απο την Ισπανια? Ουτε γκιχ δεν εβγαλα! smile.gif Κι ας χαλαστηκα πολυ...

QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 06:50 PM) *
δεν ξερω αν θυμαστε αλλα ειχα αφιερωσει ενα μεγαλο ποστ με τους λογους που πιστευα οτι ο Γιαννακης θα'ταν ιδανικος για το ροστερ του Ολυμπιακου

Σορρυ, δε θυμαμαι sad.gif Αλλα πλεον δεν εχει σημασια. Για φετος τουλαχιστο...
rchos
βρε συ qspock κανε μου την χαρη να γκρινιαζεις και για κατι πιο παλιο.για το πως δεν φεραμε τον διαμαντιδη!μπας και τον παρουμε το καλοκαιρι αφου εχεις τετοιες δυναμεις! tongue.gif
Bonzo
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός περνάει μια κρίση που θα περάσει και θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό...
Φυσικά και θα ξαναπαίξει καλύτερα αλλά θα είανι μονιμα ασταθής καθώς έχει κάποια πάρα οπολυ βασικα προβλήματα..
1)Το πιο σημαντικό πιστεύω ότι παίζει πολύ προβλέψιμα και ανοργάνοτα και μεχρι σήμερα οι ομάδες που ήταν διαβασμένες και τον έπαιξαν σωστά άμυνα τον κέρδισαν ή τον δυσκόλεψαν και ας μην ήταν θεωρητικά του επιπέδου του(Άρης ,Εφφές).Βέβαια αυτό το πρόβλημα εν μέριε έχει το πρόβλημα του σε αυτό που έλεγα απότην αρχή ότι..
2)Δεν έχει Πλει μεικερ...Ο Πενν που πιστεύω ότι από την αρχή ήταν πολυ λάθος επιλογή, σίγουρα δεν είναι άσσοςαλλά εν είνια καν για να παίζςει σε μια τόσο μεγάλη ομαδα..Χαρακτηριστικό είναι ότι στην καλή του μέρα (με τον Άρη)κατεστρεψε το παιχνίδη ολοκληρης της ομάδας και κατά την γνώμη μου ήταν ο βασικός υπέυθηνως για την ήττα(σκέψου να ήταν και στην κακή του μέρα tongue.gif ).Γενικά πιστευώ ότι ο Πενν είναι ενας παίχτης στυλ Σόλομον και Χολντεν απλά πολυ χειροτερος..Αυτού του είδους οι παιχτες είναι μπασκετικά ξεπερασμενοι τα τελευταία 3-4 χρόνια..Και σε αυτό το σημείο θυμηθηκα και γέλασε λίγο το χειλάκι μου την δήλωση του Γκέρσον ότι ο Πεν έιναι ο καλύτερος αμερικάνος στν θέση του στην Ευρώπη... Ο μουλαομέροβιτς δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει αν και όταν ηρθε πίστεψα(ανησύχησα biggrin.gif )ότι θα βοηθούσε τον Ολυμπιακό..Από κει και περα για Χαρίση και Παπαμακάριο δεν έχω καν όρεξη να τους σχολιασω..Ο ένας ανύπαρκτος και ο άλλος μέτριος
qspock
QUOTE(rchos7 @ Nov 28 2006, 07:12 PM) *
εδω ρε παιδια ο γιαννακης αρνηθηκε προταση της ρεαλ για τους ιδιους λογους που δεν θα ερχοταν ουτε στον ολυμπιακο ουτε στον αρη οπου ακουστηκε!δεν θα ερχοταν ποτε ο γιαννακης στην ομαδα!καλα ειναι εκει που βρισκεται αφηστε τον ησυχο!

Δεν ειναι ετσι. Η Ισπανικη Λιγκα απαγορευει σε καποιον να ειναι προπονητης εθνικης, και αυτο ηταν που εκανε τον Παναγιωτη φυσιολογικοτατα να απεριψει την προταση της Ρεαλ, κατι που ειναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ και του ωφειλουμε ενα μεγαλο ευχαριστω ολοι!
Αλλα η ελληνικη λιγκα δεν απαγορευει τιποτα τετοιο.

Επισης, να σου πω τι ακουστηκε για Γιαννακη με Αρη και Ολυμπιακο? Τιποτα. Απολυτως τιποτα! Γιατι δεν του εκανε καμια απο αυτες τις ομαδες προταση!!!
rchos
QUOTE
Επισης, να σου πω τι ακουστηκε για Γιαννακη με Αρη και Ολυμπιακο? Τιποτα. Απολυτως τιποτα! Γιατι δεν του εκανε καμια απο αυτες τις ομαδες προταση!!!


εγω παντως αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι απο την ομοσπονδια τεθηκε βετο στον γιαννακη για τον ολυμπιακο τουλαχιστον!
qspock
QUOTE(rchos7 @ Nov 28 2006, 07:22 PM) *
βρε συ qspock κανε μου την χαρη να γκρινιαζεις και για κατι πιο παλιο.για το πως δεν φεραμε τον διαμαντιδη!μπας και τον παρουμε το καλοκαιρι αφου εχεις τετοιες δυναμεις! tongue.gif


Οχι, δε το κανω tongue.gif
Εκτος του οτι δε θα πιασει tongue.gif, μου αρεσει εκει που ειναι. Το ιδιο ισχυει και για τον Παπαλουκα, τον ο Φωτση, τον Ζηση και γενικα οποιον Ελληνα παιχτη χρησιμοποιειται οπως του αρμοζει, και ειναι πρωταγωνιστες στις ομαδες τους.

Εξαιρειται το NBA για το οποιο δεν εχω αποφασισει ακομα. Πχ εφυγε ο Σπανουλης, θα φυγει και ο Σοφο και θα παιζουν ποσο, 5-10 λεπτα? Και θα τους βλεπουμε σε ποσα, 1 ματς το μηνα?
Να το βρασω...
qspock
QUOTE(rchos7 @ Nov 28 2006, 07:28 PM) *
εγω παντως αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι απο την ομοσπονδια τεθηκε βετο στον γιαννακη για τον ολυμπιακο τουλαχιστον!


Και το πιστεψες? blink.gif Μεγα σκανδαλο θα ητανε...
SteelGandalf
QUOTE(Anaz @ Nov 28 2006, 05:49 AM) *
Να το αποδειξεις αποκλειεται,να το τεκμηριωσεις μπορει..Μονο ο χρονος μπορει να το αποδειξει!

Κ φυσικα ο Μπουρουσης ειναι μπακ απ που θα επαιζε στον Αρη 30 λεπτα!!Ο υπολοιπος κορμος ειναι ίδιος! Δηλαδη περα απ'τον Πεν που τα'χουμε χιλιοπει διαφωνειτε με καποια άλλη μεταγγραφικη κίνηση..?? Δεν καταλαβαίνω ειλικρινα... rolleyes.gif


Απόδειξη και τεκμήριο είναι το ίδιο πράγμα. Μη παίζουμε με τις λέξεις προσπαθώντας να κερδίσουμε τις εντυπώσεις. Μπορώ να αποδείξω λοιπόν τα λεγόμενα μου, αφού τα είχα πει πριν αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και υπάρχουν σε άλλο φόρουμ καταγεγραμμένα. smile.gif

Ο Μπουρούσης πέρσι, δεν έπαιζε βασικός ούτε στην ΑΕΚ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έπαιζε στον Άρη και μάλιστα 30 λεπτά; Μη λέμε ότι θέλουμε. Το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει κλασσικό πεντάρι, δε σημαίνει ότι θα έπαιζε βασικός ο οποιοσδήποτε. Με αυτή σου τη λογική απάντησε μου που είναι ο Σχορτσιανίτης, οεο; Μη μου πεις για τραυματισμούς. Ακόμη και όταν ήταν υγιής ελάχιστα έπαιζε.

Όσο για το αν ο Άρης έπαιξε καλά ή όχι, σύμφωνα με ερώτηση σου rchos7, θέλω να σου πω ότι ο Άρης έπαιξε έξυπνο και μεστό παιχνίδι. Η γενική του εικόνα, σύμφωνα πάντα και με τη δυναμικότητα του αντιπάλου του, ήταν πολύ ικανοποιητική και εφόσον αυτό συνδυάστηκε και με νικηφόρο αποτέλεσμα ακόμη καλύτερα. Σίγουρα σε μεγάλο ποσοστό συνέβαλε η απόδοση του Άρη στην κακή εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο Άρης έφτασε στο peak της απόδοσης του. Εγκλωβίστηκε ο Ολυμπιακός ή αν θέλετε βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Μην αρχίσουμε συζητήσεις του στυλ "αν το μπάσκετ που παίζει ο Άρης είναι όμορφο κλπ", αφού ουσιαστικά συμπεράσματα δεν πρόκειται να βγουν, αλλά στο τέλος θα μας μείνει η διαφωνία. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα και πιστεύω πολλούς εδώ μέσα είναι να κερδίζει η ομάδα. Βαρέθηκα να περιμένω 15 χρόνια για να την ξανά δω στα σαλόνια της Ευρωλίγκα. Αυτό που κυρίως μετράει είναι οι νίκες. Δε λέω, θα χαθούν και παιχνίδια. Πόσοι είναι όμως εκείνοι οι οποίοι προτιμούν να παίζει καλά η ομάδα τους, χωρίς απαραίτητα να κερδίζει; Αν συμβαίνει αυτό, αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν γκρίνιες. Αν υπάρχουν γκρίνιες χαλάει το κλίμα και όλα είναι ένας φαύλος κύκλος, if you know what I mean. smile.gif

Mακάρι κάθε φορά ο Άρης να έπαιρνε το ροζ φύλλο αγώνα και δε θα με ενδιέφερε αν κέρδιζε ο ίδιος ή αν έχανε ο αντίπαλος του. tongue.gif
rchos
QUOTE
Και το πιστεψες? blink.gif Μεγα σκανδαλο θα ητανε...

αυτη ειναι ερωτηση παγιδα?
για να το αναφερω παει να πει οτι το πιστεψα παντως!την ομοσπονδια την ξερουμε πως λειτουργει δεν θα την μαθουμε τωρα!οι βεντετες στην ελλαδα κρατανε οσα χρονια και να περασουν!
δηλαδη το πρωτο η το τελευταιο μεγα σκανδαλο στον ελληνικο αθλητισμο και ειδικα στο μπασκετ ειναι αυτο!
παντως για να μιλησω και για την αλλη πλευρα οι αγγελοπουλοι ειναι αληθεια οτι δεν τα βαψαν και μαυρα που απαγορευτηκε στον γιαννακη να ερθει στον ολυμπιακο!δεν ηταν και η πρωτη τους επιλογη για προπονητης!η τελευταια λυση θα ηταν παντως!μετα τον καζλαουσκς τον γκερσον και κανα δυο αλλους που ειχαν στο μυαλο!
qspock
QUOTE(SteelGandalf @ Nov 28 2006, 07:39 PM) *
...
Mακάρι κάθε φορά ο Άρης να έπαιρνε το ροζ φύλλο αγώνα και δε θα με ενδιέφερε αν κέρδιζε ο ίδιος ή αν έχανε ο αντίπαλος του. tongue.gif


Για μενα μερικα πραγματα ειναι συνυφασμενα. Αν οχι παντα, κατα συντριπτικη πλειψηφια. Οπως πχ η νικη με το ωραιο μπασκετ.
Ωραιο μπασκετ ειναι και αυτο που εχει γερες αμυνες. Ωραιο επιθετικο μπασκετ ειναι αυτο που ειναι αποτελεσματικο και σιγουρο, ειδικα απεναντι σε δυνατες αμυνες. Οχι το θεαματικο χωρις ουσια.

QUOTE(rchos7 @ Nov 28 2006, 07:46 PM) *
αυτη ειναι ερωτηση παγιδα?
για να το αναφερω παει να πει οτι το πιστεψα παντως!την ομοσπονδια την ξερουμε πως λειτουργει δεν θα την μαθουμε τωρα!οι βεντετες στην ελλαδα κρατανε οσα χρονια και να περασουν!
δηλαδη το πρωτο η το τελευταιο μεγα σκανδαλο στον ελληνικο αθλητισμο και ειδικα στο μπασκετ ειναι αυτο!
παντως για να μιλησω και για την αλλη πλευρα οι αγγελοπουλοι ειναι αληθεια οτι δεν τα βαψαν και μαυρα που απαγορευτηκε στον γιαννακη να ερθει στον ολυμπιακο!δεν ηταν και η πρωτη τους επιλογη για προπονητης!η τελευταια λυση θα ηταν παντως!μετα τον καζλαουσκς τον γκερσον και κανα δυο αλλους που ειχαν στο μυαλο!


Talk about yourself man. Διαφωνω σε ολα... 33.gif
rchos
SteelGandalf συμφωνω δεν μπορουμε να ισχυριστουμε σε καμια περιπτωση οτι ο αρης επιασε την καλυτερη του αποδοση!ειδικα εγω που δεν εχω δει και το παιχνιδι!
παντως το αν κερδισε ο αρης η αν εχασε ο ολυμπιακος εχει σημασια για μενα!αν κερδισε ο αρης σημαινει οτι τυχαια η νικη δεν ηταν και μπορει να το κανει και αλλες φορες αυτο!αρα αυτοματος ανεβαινει επιπεδο σαν ομαδα!αν ομως εχασε ο ολυμπιακος τοτε μπορει αυτη η νικη του αρη να ηταν εντελως και μονο τυχαια!(τονιζω ξανα οτι δεν εχω αποψη για το συγκερκιμενο παιχνιδι γιατι δεν το ειδα)!

οσο για τις αποδειξεις και τα τεκμηρια.μπορεις να μου αποδειξεις ποσο κανει 1+1.το μπασκετ ομως δεν ειναι μαθηματικα και θεωρια!ειναι πραξεις στο γηπεδο!οι αποδειξεις ερχονται μονο απο εκει και οχι απο τα λογια και τους υπολογισμους!αν καποιος εχει δικιο η οχι θα αποδειχθει μεσα στο γηπεδο οχι στα λογια!

QUOTE
Talk about yourself man. Διαφωνω σε ολα... 33.gif


προφανως και μιλαω για τον εαυτο μου και μονο!δεν χρειαζεται να μου το πεις εσυ!
μπορεις να διαφωνεις σε ολα(η μαλλον καλυτερα να μην πιστευεις) και αυτο ειναι δικαιωμα σου αλλα στο οτι σκανδαλα στον ελληνικο αθλητισμο ειναι παρα πολλα και γινονται συνεχεια μου κανει εντυπωσει που υπαρχει ελληνας που διαφωνει!
qspock
Καλα τα αγγλικα μου εχουν σκουριασει...
Speak for yourself ειναι η εκφραση...tongue.gif

Φιλε rchos7, απο σκανδαλα αλλο τιποτα στη χωρα μας. Δεν διαφωνω. Το συγκεκριμενο ομως αν υπηρχε θα ειχε βγει στη φορα απο τους θιγομενους. Σιγουρα πραγματα. wink.gif
rchos
QUOTE
Φιλε rchos7, απο σκανδαλα αλλο τιποτα στη χωρα μας. Δεν διαφωνω. Το συγκεκριμενο ομως αν υπηρχε θα ειχε βγει στη φορα απο τους θιγομενους. Σιγουρα πραγματα. wink.gif


αν γκρινιαξεις για τον διαμαντιδη ειμαι μαζι σου!αλλιως απλα διαφωνουμε! tongue.gif
apkat
QUOTE
Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός περνάει μια κρίση που θα περάσει και θα ξαναβρεί τον καλό του εαυτό...
Φυσικά και θα ξαναπαίξει καλύτερα αλλά θα είανι μονιμα ασταθής καθώς έχει κάποια πάρα οπολυ βασικα προβλήματα..
1)Το πιο σημαντικό πιστεύω ότι παίζει πολύ προβλέψιμα και ανοργάνοτα και μεχρι σήμερα οι ομάδες που ήταν διαβασμένες και τον έπαιξαν σωστά άμυνα τον κέρδισαν ή τον δυσκόλεψαν και ας μην ήταν θεωρητικά του επιπέδου του(Άρης ,Εφφές).Βέβαια αυτό το πρόβλημα εν μέριε έχει το πρόβλημα του σε αυτό που έλεγα απότην αρχή ότι..
2)Δεν έχει Πλει μεικερ...Ο Πενν που πιστεύω ότι από την αρχή ήταν πολυ λάθος επιλογή, σίγουρα δεν είναι άσσοςαλλά εν είνια καν για να παίζςει σε μια τόσο μεγάλη ομαδα..Χαρακτηριστικό είναι ότι στην καλή του μέρα (με τον Άρη)κατεστρεψε το παιχνίδη ολοκληρης της ομάδας και κατά την γνώμη μου ήταν ο βασικός υπέυθηνως για την ήττα(σκέψου να ήταν και στην κακή του μέρα ).Γενικά πιστευώ ότι ο Πενν είναι ενας παίχτης στυλ Σόλομον και Χολντεν απλά πολυ χειροτερος..Αυτού του είδους οι παιχτες είναι μπασκετικά ξεπερασμενοι τα τελευταία 3-4 χρόνια..Και σε αυτό το σημείο θυμηθηκα και γέλασε λίγο το χειλάκι μου την δήλωση του Γκέρσον ότι ο Πεν έιναι ο καλύτερος αμερικάνος στν θέση του στην Ευρώπη... Ο μουλαομέροβιτς δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει αν και όταν ηρθε πίστεψα(ανησύχησα )ότι θα βοηθούσε τον Ολυμπιακό..Από κει και περα για Χαρίση και Παπαμακάριο δεν έχω καν όρεξη να τους σχολιασω..Ο ένας ανύπαρκτος και ο άλλος μέτριος


Πρώτα απο ολα πιστευω οτι ο Ολυμπιακος ειναι σε τραγικη κατασταση λογω απουσιων,ελλειψης κοσμου και ντεφορμαρισμα καλων παικτων(Ντομερκαντ,Μουλα,Σοφο) αλλα και ψυχολογιας..Ολα αυτα συντομα θα αλλαξουν..Τωρα στα επιμερους..

1.Προβλεψιμα οντως παιζει αλλα στην καλη του μερα σκοτωνει οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη ευκολα..Δεν μπορω να θυμηθω την περσινη Μακαμπι να εχει Μπακ απ πλαν οταν δεν εισαι καλη μερα ομως εφτασε στον τελικο.Η Εφες ηταν εκτος τοπου και χρονου σε ολο το παιχνιδι(δε το δες ομως γιατι ελειπες) μεχρι να αρχισει ο βομβαρδισμος τριποντων ενω με τον Αρη ο Οσφπ χειροτερες συνθηκες δε θα μπορουσε να συναντησει..

2.Για τον Πεν τωρα εγω εξακολουθω να τον θεωρω ιδανικο για τον φετινο Ολυμπιακο.Παικτης που να τρεχει τοσο καλα την ομαδα, να παιζει επι 40 λεπτα και να μπορει να σκοραρει δεν βρισκεις ευκολα..Αυτο που εψαχνε ο Γκερσον το βρηκε οποτε η δηλωση του μονο αστοχη δεν ηταν..Στο σετ παιχνιδι τωρα(που ο Πεν) μπορει να γινει καταστροφικος υπαρχει ο Μουλα που θα στρωσει γιατι ειναι μεγαλος παικτης..ΔΕν εχει προσαρμοστει ακομα στην ομαδα..Ο Παπαμακαριος ειναι αξιοπρεπεστατος και μπορει να βοηθησει χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει μια ομαδα επιπεδου Ολυμπιακου να τον θεωρει 2 πλει μεικερ.Γιατι ομως οχι τριτο; Ο ΠΑΟ εκει εχει τον Ξανθοπουλο.

Απο εκει και περα εγω ξαναλεω οτι απο οσο ξερω τον Γκερσον ο Ολυμπιακος λογικα θα φορμαριστει απο τα Χριστουγεννα και μετα και να μου το θυμηθειτε οτι και με τον Ματσε στην παρεα το τοπι θα χαθει..
thrylos7
Σας λατρεύω! Αν υπάρχουν 3, 4, 5 όψεις για την κατάσταση του Ολυμπιακού και όλα τα σχετικά, εσείς καλύψατε όλες και μία παραπάνω!!

Είναι νωρίς πάντως για να κρίνουμε έτσι τη φετινή ομάδα... Ότι δηλαδή η χρονιά είναι χαμένη, ή ότι θα χρειαστεί ένα θαύμα για να πραγματοποιήσει έστω κι έναν στόχο της...

Είναι και άδικο ίσως... Η ομάδα δεν ξεκίνησε καταστροφικά, αλλά έδωσε κάποια δείγματα γραφής για το τι μπορεί να κάνει... Και κανείς δε μπορεί να μου βγάλει από το μυαλό ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα...
Άλλο όμως το τι μπορείς να κάνεις στη θεωρία κι άλλο το τι μπορείς να κάνεις στην πράξη...
Κι αν για το πρώτο ισχύει το ρητό "the sky is the limit", τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ διαφορετικά στη δεύτερη περίπτωση(που είναι αυτή που έχει σημασία)...

Πολύ σωστή η παρατήρη του Βοnzo... οι ήττες προήλθαν από ομάδες που αρέσκονται στην άμυνα..
Βέβαια και η Λε Μαν είχε την καλύτερη άμυνα(ίσως και τυχαία) όταν την αντιμετωπίσαμε, αλλά βάλαμε 88 στην έδρα της.

Τί σημαίνει αυτό; Ότι εξαρτάται κι από εμάς... Δε σημαίνει ότι θα χάσουμε αν παίξουμε με οποιαδήποτε παρόμοια ομάδα.

Οι αντιδράσεις θα ήταν ίδιες άραγε αν ο Μούλα δεν έκανε το λάθος στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ; Ή αν η Εφές δεν είχε αυτό τον.. "οίστρο" στο 4ο δεκάλεπτο;
Δεν αναφέρομαι στα προβλήματα, που τονίζουμε από την αρχή της χρονιάς ότι υπάρχουν... Αλλά στη διόγκωση αυτών και κυρίως, στην "επιβεβλημένη" αλλαγή στόχων της ομάδας...
Παρά την εικόνα που έδειξε στο τελευταίο ματς (και σε άλλα προηγούμενα λιγότερο), οι στόχοι δε μπορούν παρά να είναι οι τίτλοι.. Δεν είναι καθόλου ουτοπικοί.. Ξαναέγραψα ότι είναι λίγο χαζό να πιστεύουμε ότι αυτό το πρόσωπο θα εμφανίζει η ομάδα όλη τη χρονιά. Γιατί αυτό βγαίνει από πολλά posts...

Ας ελπίσουμε να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και σιγά σιγά τα προβλήματα θα λύνονται...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.