Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΠΑΟΚ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4/2009
ΓΗΠΕΔΟ

Κ.Γ. ΣΠΟΡΤΙΓΚ 18:00 Α.Ε.Κ.-Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΤ1


QUOTE
Κτύπησε ο Δορκοφίκης
Άτυχος αποδείχθηκε ο Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος έκανε πέντε ράμματα στο φρύδι σε προσπάθεια που επιχείρησε στην προπόνηση. Η κατάστασή του, βέβαια, δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες και θ’ αγωνιστεί στο σαββατιάτικο ματς εναντίον του ΠΑΟΚ. Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Χρήστος Ταπούτος, ο οποίος ξεπέρασε τις έντονες ενοχλήσεις στο πόδι.


aekbc.gr
Emanuel David Ginobili
Μα καλα τι μπορει να επιχειρησε και να εκανε 5 ραμματα;;;
Μπορουμε να το παρουμε το ματς αρκει να ειμαστε σοβαροι στην αμυνα, -εδω μπορουσαμε να το παρουμε μεσα στο Παλατακι-.
ashton
QUOTE
Με τη συμμετοχή του Dejan Tomasevic, αλλά και του Χρήστου Χαρίση διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Οι δύο καλαθοσφαιριστές επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν πλέον στην προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Στις προπονήσεις της ομάδας συμμετέχουν πλέον και δύο ακόμη έφηβοι καλαθοσφαιριστές, οι Λιόλιος και Παπαδόπουλος.


paokbc.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Ημ/νία: 2009-04-03


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεκινούν απ' το ίδιο σημείο τη μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο στα Πατήσια. Εχοντας από 32 βαθμούς (όσους και ο Κολοσσός) θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους μία θέση στην πρώτη οκτάδα.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, παρά τις απώλειες που είχε σε παίκτες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Διαθέτει ποιοτικούς αθλητές και ένα δυνατό σύνολο που διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στα πλέι οφ", τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης, προσθέτοντας: "Εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη για να αφήσουμε πίσω μας τα άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε ¶ρη και Ολύμπια. Για να καταφέρουμε να τον κερδίσουμε, όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από το 1' ως το 40' δείχνοντας αποφασιστικότητα και να μην αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του".

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε: "Αρκετά προβλήματα και εμπόδια σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, είχαν ως αποτέλεσμα η προετοιμασία να είναι ελλιπής, αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πάλι στο γήπεδο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία σκληρή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που είναι επιθετικογενής. Εχει καλό ρόστερ, με επικίνδυνους παίκτες και μεγάλο αβαντάζ την έδρα της".


esake.gr
neopen32
Όποια ομάδα πιστεψει ότι ο προβληματικος ΠΑΟΚ είναι λιγότερο επικίνδυνος, θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης και πάμε για την νίκη και την οκτάδα.
ashton
QUOTE
# 1/4/2009 Δείπνο εργασίας στην ΑΕΚ
Ευκαιρία να …ξεδώσουν θα έχουν σήμερα το βράδυ οι καλαθοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ της ΑΕΚ. [περισσότερα]
Τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» ομάδας αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση θ’ αναχωρήσουν για τα Σπάτα, προκειμένου να δειπνήσουν με καλό φαγητό και ήρεμη μουσική. Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, θα περάσουν τα …πάνδεινα από τον Κώστα Φλεβαράκη και τους συνεργάτες του, αφού το προσεχές Σάββατο δίνουν ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος τραυματίστηκε χθες με συνέπεια να του τοποθετηθούν πέντε ράμματα στο φρύδι, συμμετέχει δίχως πρόβλημα στην απογευματινή προπόνηση.



QUOTE
# 3/4/2009 Η ατμόσφαιρα με ΠΑΟΚ
Μια διαφορετική ατμόσφαιρα θα επικρατήσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ λόγω και της εορταστικής εκδήλωσης για την ομάδα του 1968, ενώ ένα ακόμα εκδοτήριο που θα βρίσκεται έξω από την θύρα των επισήμων. [περισσότερα]
Η ΚΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στη δημιουργία και νέου εκδοτήριου για τις ανάγκες του αυριανού αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Θα βρίσκεται έξω από τη θύρα των επισήμων (επί της Ζερβού) και οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξασφάλισουν "μαγικά χαρτάκια" από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 18.00, που έχει οριστεί η ώρα έναρξης της αναμέτρησης.


aekbc.gr

QUOTE(neopen32 @ Apr 3 2009, 21:41 ) *
Όποια ομάδα πιστεψει ότι ο προβληματικος ΠΑΟΚ είναι λιγότερο επικίνδυνος, θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης και πάμε για την νίκη και την οκτάδα.


Η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει κανένα ματς στο χαλαρό . Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο ματς της Λαρισας με την μισοδιαλυμένη Ολύμπια.
suspect
πολυ ωραιο ανοιχτο παιχνιδι, με θεαμα και φασεις. Επιθετικο ρεσιταλ και απο τις δυο ομαδες με την ΑΕΚ να κερδιζει λογω τριποντων και -κυριως- Νεμεθ.

αν και για μενα δεν εχουν καμια σημασια τα πλεϊ οφ γιατι σταυρωνουμε με ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ οποτε δεν εχει κανενα νοημα. Για λογους γοητρου παντως οι νικες ειναι καλες.

Καταπληκτικη για μια ακομα φορα η εδρα που μετα τα μπουκαλια και λοιπα καλλωπιστικα αντικειμενα γυρισε το ματς.

Εξαιρετικος ο Θανοπουλος που τα βρηκε ολα καλα σε ενα παραλληλο συμπαν που κανει τον Δαλαϊ Λαμα να θελει ψυχιατρο.
banou7
QUOTE(suspect @ Apr 4 2009, 18:13 ) *
Εξαιρετικος ο Θανοπουλος που τα βρηκε ολα καλα σε ενα παραλληλο συμπαν που κανει τον Δαλαϊ Λαμα να θελει ψυχιατρο.


+1! Ο Θανόπουλος το σπουδάζει το θέμα από την αρχή της χρονιάς! icon_drunk.gif
ashton
Eίχε γενέθλια ο βαφτιστήρας μου και δεν πήγα, ούτε το είδα. Το πήγαμε στην επίθεση, και πάλι καλά που πήραμε τελικά και τη διαφορά.


QUOTE
Φλεβαράκης: "Κάνουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια στην ΑΕΚ"

Πολύ χαρούμενος για την νίκη και μάλιστα με διαφορά οκτώ πόντων ήταν ο Κώστας Φλεβαράκης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα Πατήσια. Ο Ελληνας τεχνικός της Ενωσης συγκεκριμένα τόνισε "Η ΑΕΚ ξεκίνησε με δυσκολίες τη σεζόν ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα από τη μέση της σεζόν κι έπειτα με την φυγή κάποιων παικτών. Εμείς κάνουμε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Τόσο η διοίκηση, όσο οι παίκτες, το προπονητικό τιμ αλλά και ο κόσμος. Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή στην Α1 πράγμα δύσκολο για την ΑΕΚ. Πλέον, μετά και τη σημερινή νίκη δείξαμε ότι μπορούμε και αξίζουμε να μπούμε στα πλέι οφ, γεγονός που μας δίνει χαρά. Το θέμα, όμως, είναι η επόμενη μέρα για την ΑΕΚ αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Αυτό που γίνεται φέτος στην ΑΕΚ με τη νυν διοίκηση είναι σημαντικό. Δεν ανοίχτηκαν οικονομικά ώστε να μπορέσουν να τα φέρουν βόλτα. Οι δυσκολίες είναι πολλές και προέρχονται από το παρελθόν. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια η οποία μου δίνει κουράγιο".

Ο MVP της ΑΕΚ Ίστβαν Νέμεθ πρόσθεσε "Είμαι χαρούμενος γιατί πήραμε μια μεγάλη νίκη, ενώ πήραμε και τη διαφορά πόντων. Χρειαζόμασταν και λίγη τύχη και σήμερα την είχαμε. Προσπαθήσαμε σκληρά και κερδίσαμε λόγω τριπόντων. Εκτός από κάποια ματς με την εθνική Ουγγαρίας είχα πολύ καιρό να κάνω τέτοιο παιχνίδι".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Καλαφατάκης σχολίασε "Η διαιτησία θα πρέπει να είναι ενιαία. Δηλαδή οι διαιτητές να σφυρίζουν με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Έχουμε παράπονα από κάποιες αποφάσεις, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν ένα χτυπημένο ζώο που το περνούν από πάνω τα άλλα αυτοκίνητα. Το ματς το είδε όλη η Ελλάδα. Δείξαμε αν αξίζουμε παρότι οι συνθήκες ήταν δύσκολες. Περιορίσαμε όλα τα ατού της ΑΕΚ, εκτός του Νέμεθ που έκανε ένα μεγάλο ματς. Συγχαρητήρια στον Κώστα και την ΑΕΚ. Για το ονόρε παλεύουμε για να μπούμε στα πλέι οφ αν και θα μας δυσκολέψει. Να κάνουμε το καλύτερο για εμάς. Το πιο εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψουμε το καράβι, αλλά δεν το κάνουμε. Το μπάσκετ δεν υπάρχει. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η πρόκριση δύο ομάδων στο Βερολίνο".

dikefalos.gr
Emanuel David Ginobili
ΙΣΤΒΑΑΑΝ ΝΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΘ!
Καταπληκτικος σουτερ ψυχολογιας, τον εχουμε δει να κανει airball, τον εχουμε δει να σπαει ταμπλο και στεφανια. Αλλα τις περισσοτερες φορες το μονο που χρειαζεται ειναι να βγει απο τα σκριν και να τελειωσει τον αντιπαλο!
Πολυ θεαματικο και "πορωτικο" να βλεπεις ετσι την ομαδα, αλλα χρειαζεται και αμυνα.
Μονο ο λυσασμενος Κυριτσης πηγε να με εξοργισει, αλλα τον "εφαγε" ο Νεμεθ κι εμεινα στο τελος με ενα χαμογελακι ικανοποιησης.
Υ.Γ. Ενα μεγαλο μπραβο στον Φωτη Βασιλοπουλο!
ashton
Screenshots από το α' ημίχρονο


τριποντο Δορκοφικη


τριποντο ΝτιΤζει






τριποντα Νεμεθ



στατιστικά ημιχρόνου




εξέδρα










ο φακός πάντως έκανε ζουμε σε συγκεκριμένα σημεία στην εξέδρα..
ashton
και από β' ημιχρονο





τριποντα Νεμεθ


τριποντο Δορκοφικη



τριποντο Παπανικολαου



θεαματικο καλαθι Ταπουτου


θεαματικο καλαθι Μπραιαντ




στατιστικά τελικά


ο Παπανικολαου προσπαθει να ηρεμησει την εξεδρα


στο β' ημιχρονο οι καμεραμανατζήδες πάντως έκαναν ζουμ σε άλλες (που είχαν ψιλοζουμαρει και στο α΄) πλευρές της εξέδρας.





ashton
έστω και καθυστερημένα, η κριτική των παικτών


4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ήταν κακός (για Κυριακόπουλος). Βέβαια έκανε κατάχρηση στα τρίποντα (1/4).


6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τα πήγε καλά. Πέρα από την κλασική πιεση στην άμυνα, μοιρασε 3 ασιστ ενώ είχε και 2/2 τριποντα.


7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Τον έκλεισαν οι αντιπαλοι και δεν μπορούσε να δωσει τα ευκολα καλαθια με το ποσταρισμα (0/4 2π). Είχε μόνο 3π (1/3 3π), αλλά και 4ασ-2κλ


8. THOMPSON
Επιθετικά δεν τράβηξε ιδιαιτερα, πέρα από τα 6μ25 με τα 2/2 τρίποντα (είχε και μόλις 1/4 βολές). Όμως με 9 ασιστ - 2 κλεψίματα - 0 λάθη περνάει σιγουρα στους διακριθεντες


9. ΧΑΤΖΗΣ
Με τον Ουγγρο να κάνει παπάδες, ηταν λογικο να παιξει λιγοτερο. Φορτώθηκε και γρήγορα με φάουλ. 5π σε 13'.


11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Πολύ καλή εμφάνιση από τον Πέρι. 17π-5ρ και σίγουρα ο καλύτερος μας μετά τον Ουγγρο. Εδωσε λύσεις σε αμυνα-επίθεση σταθερα σε ολο το 40λεπτο.


12. KIKERPILL
Αχρωμος-άοσμος-άγευστος όσο έπαιξε.


13. BRYANT
Προσπάθησε, δεν ήταν κακός αλλά δεν έθελξε κιόλας. 12π-5ρ (4επ). Θα μπορούσε να πάει καλύτερα κόντρα στον Συμτσακ.


14. ANDERSEN
Ελάχιστη και πάλι η συμμετοχή του. 2π-1λθ σε 4'30".


15. NEMETH
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ... 34 πόντοι με άψογα στατιστικά, και με τα φονικά τριποντα που καθάρισαν τον αντιπαλο.



17. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Βελτιωμένος από προηγούμενα ματς, αλλά και πάλι μακριά από τον περσινό ή προπέρσινο Ταπούτο. 6π σε 18'.

18. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Για άλλο ένα ματς ήταν απλά στην 12αδα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.