Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο Vince Carter αλλάζει σελίδα!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Eastern Conference
IraTmac
εκπληκτικές ήταν οι δύο πρώτες εμφανίσεις του Vince Carter με τη φανέλα του New Jersey. είχε 23 και 25 πόντους αντίστοιχα, καλά ποσοστά και πρόσφερε σε όλους τους τομείς. μάλιστα, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. στο ντεμπούτο του έπαθε κράμπα κι έχασε την παράταση και την ευκαιρία να πάρει τον αγώνα μόνος του. ελπίζω να αποθεραπευθεί γρήγορα και να ξαναγίνει ο παλιός καλό Air Canada, ακόμα κι αν έφυγε από το Torondo. wink.gif
IraTmac




MZ13
Αναμενώμενη η άνοδος του αγωνιστηκά........ το Toronto δεν του πήγαινε πλέον και ίσως δούμε τώρα τον παλιό καλό Carter..... είναι και ο Kidd για να τον βοηθήσει σε αυτό με τις πάσες του.... wink.gif
IraTmac
παλιό post μου πάνω στην ανταλλαγή Raptors - Nets:

Καταρχάς να πω οτι μου αρέσει πάρα πολύ που γίνονται ενδιαφέρουσες ανταλλαγές. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό. ειδικά το καλοκαίρι έγιναν απίστευτες κινήσεις, με αποκορύφωμα τις μετακινήσεις του κορυφαίου εν ενεργεία παίκτη συνολικά για μένα στο ΝΒΑ, Shaq και του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος τα τελευταία 2 χρόνια, ανυπέρβλητου Tmac (είχα δεν είχα πάλι εκεί το πήγα ε? biggrin.gif ).

Λοιπόν, αυτή η ανταλλαγή μάλλον θα ευνοήσει και τις δύο ομάδες. ο Vince είναι πολύ καλός παίκτης, και πιστεύω οτι μπορεί να επανέλθει, όχι στους 25 πόντους, αλλά τουλάχιστον στους 20. όπως είπε κι ο Μάγος "Vince and 16 points per game? this is not my cousin". είπαμε, έχει φθαρεί από τραυματισμούς κλπ, είναι λίγο υπερεκτιμημένος (νέος Jordan 24.gif ) αλλά όχι οτι τελείωσε κιόλας! 27 χρονών είναι!

πιστεύω οτι η ανταλλαγή θα ωφελήσει τους Νετς πολύ, αλλά μόνο αν 1) χαρεί πραγματικά ο Kidd, οπότε θα παίξει με όρεξη και 2) πάρουν έναν σοβαρό ψηλό. γιατί εντάξει, ανυπέρβλητη περιφέρεια Kidd, Jefferson, Carter αλλά όχι και ΤΕΛΕΙΩΣ χωρίς σέντερ... δεν έχω δει ποτέ τον Krstic, αλλά δεν νομίζω οτι αρκεί...

από την άλλη, οι Ράπτορς έχουν άλλες προοπτικές. οκ, χάσανε τον κορυφαίο τους παίκτη χωρίς να πάρουν All Star, αλλά θα χτιστούν από την αρχή και χωρίς τη μουρμούρα του Air Canada. σκεφτείτε μόνο αυτό: υπάρχει πιθανότητα να έχουν 3 από τις 20 πρώτες επιλογές του πρώτου γύρου! αυτό σημαίνει οτι μπορούν να φτιάξουν ομάδα για τίτλο σε 2 χρόνια, με προσεγμένες επιλογές. σκεφτείτε πχ να πάρουν κάτι σαν Hinrich, Okafor, Bosh για παράδειγμα. οι rookies ως γνωστόν πέρνουν ψίχουλα τις πρώτες χρονιές τους, άρα θα έχουν και χώρο στο salary cup! οπότε παίρνουν κι έναν ακόμα All Star που θα τελειώνει το συμβόλαιό του, όπως πχ Walker που όντως τελειώνει το καλοκαίρι και μάλλον φεύγει από τους Hawks, οπότε φτιάχνουν πενταδάρα, χωρίς τρελά λεφτά.

αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί παίρνουν τους δύο γέρους, πλην του Mourning. είναι και ψιλοάχρηστοι, και ακατάλληλοι για ανανέωση, αφού είναι 32 και 33 χρονών...

τέλος πάντων, όπως πάντα, ο χρόνος θα δείξει ποιός έκανε καλή κίνηση και ποιός μ..λακία...

το θέμα είναι οτι όλες οι φήμες για ανταλλαγές περιστρέφονταν γύρω από Carter - Kidd και τώρα που αυτοί τελείωσαν (λογικά), δεν ξέρω με ποιόν θα ασχοληθούμε... rolleyes.gif
IraTmac
συνεχίζει να μαγεύει ο Vince!



Χάρις σε μια άλει-ουπ πάσα του Τζέισον Κιντ μέσω του ταμπλό οι Νετς επικράτησαν στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης των Νικς! Ο Κάρτερ έπιασε τη μπάλα την κάρφωσε και το Νιου Τζέρσεϊ "καθάρισε" το παιχνίδι σε μια φάση με θέαμα και ουσία.

"Την τελευταία φορά που μου έκαναν αυτή την πάσα ήμουν στο κολέγιο κόντρα στο Ντιουκ. Είχα χάσει το κάρφωμα, αλλά είχα πει ότι την επόμενη φορά δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη" τόνισε ο Κάρτερ.

41.gif
IraTmac
ο Mr Dunk κάνει τρομερά πράγματα στο Νιού Τζέρσευ. χτες είχε πάλι 43 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασσιστ και 3 τάπες!!

δείτε τρομερή εκτόξευση στα στατιστικά του:

http://www.nba.com/playerfile/vince_carter/index.html

με αυτούς του πόντους θα ήταν 4ος σκόρερ του πρωταθλήματος τώρα!
NBAholic
Σερί 40άρες, κάτι που έχει να κάνει (αν το έχει κάνει) από τις μέρες του 2001. Παρότι θεωρώ τη φήμη του μεγαλύτερη από την αξία του, είναι γεγονός ότι παίζει σαν πραγματικός Ολ Σταρ στο Τζέρσεϊ, όπως δείχνουν και τα νούμερα που έδειξε ο Ira. Άλλωστε, λόγω της φήμης του αυτής, είναι δεδομένο ότι θα αυξήσει και το γενικότερο ενδιαφέρον.

Μη έχοντας δει το ίδιο σε δράση επί καιρό, έχω την περιέργεια να δω σε τι επίπεδο είναι αυτή τη στιγμή τα αθλητικά του προσόντα. Από ότι διαβάζω, πάντως, μάλλον σε καλή.
IraTmac
QUOTE (NBAholic @ Feb 8 2005, 10:08 PM)
Παρότι θεωρώ τη φήμη του μεγαλύτερη από την αξία του,

συμφωνώ. το έγραψα και στο παραπάνω, παλιό, μακροσκελές πόστ μου.
NBAholic
Φοβερή εμφάνιση χθες μέχρις ότου…

43 πόντους (5/6 3ποντα) έβαλε ο Κάρτερ στους Σπερς και στον Μπόουεν, ο οποίος και θεωρείται από τους καλύτερους αμυντικούς. Όμως, ο Μπόουεν απέδειξε ότι είναι και βρώμικος παίχτης, γιατί όταν είδε ότι δε μπορούσε να κάνει τίποτα άρχισε τα κόλπα «πίσω απ’την πλάτη των διαιτητών» με τα χτυπήματα και τα σπρωξίματα. Το αποτέλεσμα; Ο Κάρτερ, γνωστός για τη ΜΗ σκληρότητα και ψυχραιμία του σε τέτοια χτυπήματα αντέδρασε έντονα και έφαγε διπλή τεχνική ποινή.

Παρότι πρέπει επιτέλους να μάθει να παίζει εξίσου σκληρά και να ανταποδίδει εν ώρα παιχνιδιού, ο Μπόουεν είναι αυτός που έχασε ένα μέρος από το σεβασμό μου. Έγινε ρόμπα, οπότε προσπάθησε να ρίξει στον γκρεμό και τον υπαίτιο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.