Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Συμφωνία Γιαννάκη-ΕΟΚ για 1 χρόνο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
dizzy_fingers
QUOTE(Basket.gr)
Το πνεύμα αγαστής συνεργασίας της ΕΟΚ και του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Παναγιώτη Γιαννάκη, επιβεβαιώθηκε πλήρως, στην σημερινή συνάντηση που είχε ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον πρόεδρο της FIBA Europe, Γιώργο Βασιλακόπουλο. Οι δυο άνδρες χρειάσθηκαν πέντε λεπτά, ώστε να συμφωνήσουν στην υπογραφή συμβολαίου που θα έχει διάρκεια ενός έτους και θα μπορεί να πάρει ξανά την μορφή της κατ΄ αποκοπή συνεργασίας (part time), εφόσον ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεργασθεί με ομάδα του εξωτερικού για την περίοδο 2006-2007.
Η ΕΟΚ με την πρόταση που έκανε στον Παναγιώτη Γιαννάκη απέδειξε περίτρανα την δεδομένη στήριξη της στον προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά και την ευχέρεια που του προσφέρει ώστε να εργασθεί και σε συλλογικό επίπεδο, ενώ και ο Γιαννάκης, ανεξαρτήτως της συλλογικής καριέρας του, απέδειξε ότι δίνει προτεραιότητα στις εθνικές υποχρεώσεις του. Και οι δυο πλευρές ενδυνάμωσαν την συνεργασία τους, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες διαμορφωθούν στο μέλλον.

ΜΑΡΟΥΣΙ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2006
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΚ


Έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο λοιπόν.
Θα μπορούσαν ασφαλώς να είχαν ξεκαθαρίσει το τοπίο αρκετό καιρό πριν ώστε να μην υπήρχε αυτό το μπέρδεμα με τα σενάρια πρόσληψής του από τον Ολυμπιακό ή τον Άρη.
hagi
Ναι ίσως έχεις δίκιο....Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει και η παροιμία...

Πάντως αυτό είναι πολύ καλό για την Εθνική ώστε να υπάρχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία στην ομάδα..
Καλύτερα να μην αναλάβει και ομάδα ο Γιαννάκης ώστε να είναι 100% το μυαλό του στην Εθνική..
qspock
QUOTE(hagi @ Jul 5 2006, 12:15 PM)
Καλύτερα να μην αναλάβει και ομάδα ο Γιαννάκης ώστε να είναι 100% το μυαλό του στην Εθνική..
*

Περσυ δεν ηταν λες 100%? tongue.gif

Ο Παναγιωτης ειναι προπονηταρα και ψυχαρα, παντα βαζει την εθνικη πανω απο ολα. Το μονο που με στεναχωρει ειναι που η συνεργασια ειναι μονο ενος ετους...
hagi
QUOTE(qspock @ Jul 6 2006, 06:24 AM)
Περσυ δεν ηταν λες 100%? tongue.gif
*



Δεν διαφωνώ και σίγουρα πέρσι ήταν..Αλλά Παγκόσμιο έρχεται καλύτερα θα είναι να μην έχει στο κεφάλι του και άλλες ομάδες.. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.