Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αλλαγές στην Α1 Γυναικών
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Aristofanis
QUOTE(www.sport.24)
Στα γραφεία της ΕΟΚ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η σύσκεψη των μελών της διοίκησης της Ομπσονδίας, με τους εκπροσώπους των σωματείων, της Α1 γυναικών.

Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Ανδρέας Μιαούλης,Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γιώργος Κόνιαρης και Αριστείδης Γολέμης.

Το πρώτο και σημαντικότερο θέμα που συζητήθηκε, ήταν αυτό του αριθμού των ξένων παικτριών. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη, οι 11 από τις 14 ομάδες τάθηκαν υπέρ της εισόδου της δεύτερης ξένης.

Το δεύτερο θέμα, για το οποίο συζήτησαν ομάδες και ΕΟΚ, ήταν αυτό της καθιέρωσης, πλέι οφ και πλέι άουτ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη αφού και οι 14 ομάδες, είναι υπέρ της διεξαγωγής τους.

Η ομοσπονδία παράλληλα δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η στατιστική κάλυψη του πρωταθλήματος και η βιντεοσκόπηση των αγώνων. Τις οριστικές αποφάσεις για όλα τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος θα λάβει το ΔΣ της ΕΟΚ.


Με ένα απλό σχολίο. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ. Play-offs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρί!
sch
QUOTE(Aristofanis @ May 29 2007, 07:58 PM) *
Με ένα απλό σχολίο. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ. Play-offs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακαρί!

Το είπα και σε άλλο τόπικ...δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει επειδή ψηφίστηκε.
Live strong
QUOTE(sch @ May 29 2007, 08:11 PM) *
Το είπα και σε άλλο τόπικ...δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει επειδή ψηφίστηκε.


Αυτό είναι κάτι για το οποίο συζητούν εδώ και δυο χρόνια. Αν δε γίνει και φέτος που έχει γίνει τέτοιος ντόρος, εεε τότε τι να πω…. Είμαστε για κλάματα όχι για Ευρώπη! 68.gif 19.gif
Live strong
QUOTE(Live strong @ May 30 2007, 05:53 AM) *
Αυτό είναι κάτι για το οποίο συζητούν εδώ και δυο χρόνια. Αν δε γίνει και φέτος που έχει γίνει τέτοιος ντόρος, εεε τότε τι να πω…. Είμαστε για κλάματα όχι για Ευρώπη! 68.gif 19.gif

Επίσης αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι έγινε λόγος και για τη σύσταση σωματείου γυναικείου μπάσκετ, κάτι που ακούγεται πάλι εδώ και πολύ καιρό!
Πιστεύω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να δρομολογηθεί γιατί θα δώσει σίγουρα άλλη υπόσταση στο χώρο….

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω, αν και δεν ανήκει στο παρόν τόπικ αλλά έχει να κάνει με το γυναικείο… Συζητήθηκε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν υποδομές στις ομάδες. Να γίνουν σωστές υποδομές μάλλον. Να υπάρχουν προπονητές αρκετά έμπειροι και να γίνεται συστηματικότερη και σωστότερη δουλειά, διότι οι υποδομές, πέρα ότι είναι ο καθρέπτης κάθε ομάδας, αλλά είναι και ένας τρόπος προσέγγισης νέων παιδιών στο χώρο!
Όταν υπάρχουν λοιπόν οι κατάλληλες και δελεαστικές συνθήκες σίγουρα θα υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση!

Μια και δεν μπορούσα να κάνω edit, για να προσθέσω κάτι, έκανα quote… χι χι!!! smiley.gif
Grissino
Εγώ είμαι κάθετα ενάντια στα play off, αλλά απ'ότι φαίνεται θα κυριαρχήσουν και εδώ... Θεωρώ ότι χάνει το νόημα του το πρωτάθλημα έτσι.

Για τις 2 ξένες, και εκεί είμαι κατά, αφού βλέπω ότι οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται να πληρώσουν έστω και μία, θεωρώ ότι θα αυξηθούν οι διαφορές και το πρωτάθλημα θα γίνει ακόμα πιο άδικο..

Στον (κακό) δρόμο του ανδρικού κινούμαστε για μένα.
Tafos toy indoy
αντιθετος αποκταει!φαντασου τι κοσμο θα μαζευει στους τελικους?ειδικα αν πεσει κανενα πανιωνιος παναθηναικος...σε καθε παιχνιδι θα χει 3000!!!3000 παλια μαζευαμε σε ολη την σεζον...

και οσο για τις ξενες θα ανεβει το επιπεδο,και οσο για το οικονομικο τα ιδια θα ειναι αφου ουτως η αλλως απο οταν εφυγαν οι ξενες ζητανε οτι θελουν αρκετες ελληνιδες!οποτε μια η αλλη...

αντε μπας και μειωσουν και τα 10 χρονια για ελευθερας....
VAGELIS N
QUOTE(sch @ May 29 2007, 08:11 PM) *
Το είπα και σε άλλο τόπικ...δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει επειδή ψηφίστηκε.

πως θα ειναι αυτα τα play off μικρε
bball.gif bball.gif
basket4
Θα αποφασίσει η ΕΟΚ…
29-05-2007 17:13

Χωρίς να παρθεί απόφαση ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ η σύσκεψη των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 Γυναικών για τον αριθμό των ξένων που θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα.





Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν οι Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Ανδρέας Μιαούλης, Γιώργος Κόνιαρης και Αριστείδης Γολέμης, ενώ οι εκπρόσωποι των σωματείων της Α1 Γυναικών εξέφρασαν τις απόψεις τους αναφορικά με τον αριθμό των ξένων αθλητριών. Οι 11 από τους 14 εκπροσώπους των ομάδων τάχθηκαν υπέρ των δύο ξένων, ενώ όλα τα σωματεία ζήτησαν τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.





Επίσης, συζητήθηκε ο εν γένει τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και η ομοσπονδία παράλληλα δεσμεύτηκε να συνεχιστεί η στατιστική κάλυψη του πρωταθλήματος και η βιντεοσκόπηση των αγώνων. Τις οριστικές αποφάσεις για όλα τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος θα λάβει το ΔΣ της ΕΟΚ.


basketblog.gr
basket4
Οριστικά δύο ξένες
Του Κώστα Παπαπάνου
09/07/2007 (21:40)

Σήμερα εκδόθηκε η ειδική προκήρυξη της ΕΟΚ, σύμφωνα με την οποία γίνεται αναφορά στο γεγονός πως οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να διαθέτουν στο ρόστερ τους μέχρι και δύο ξένες. Ακόμα, αναφέρεται πως η έναρξη του Πρωταθλήματος ορίζεται στις 14/10/2007, ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Β. Αλεξάνδρου 2), την Τρίτη 7/8/2007 και από ώρα 12.00.

Επίσης, οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα πρέπει να συμπληρώσουν την εσώκλειστη δήλωση και να την επιστρέψουν στην ΕΟΚ το αργότερο μέχρι 25/7/2007, ενώ πέρα από τον αριθμό των ξένων αθλητριών, διαφοροποιήθηκε και ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβάζονται από την Α2 κατηγορία, αλλά και θα υποβιβάζονται σ' αυτή. Σύμφωνα με την απόφαση στην Α2 κατηγορία θα υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα προβιβάζονται οι δύο πρώτες από τον Όμιλο Νότου και οι δύο πρώτες του Ομίλου Βορρά της Α2.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.