Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γκριρ, Πάργκο Τσίλντρες. Ποιος θα μείνει έξω από την Α1;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
Red or dead
Πλησιάζει η ώρα που θα πρέπει να παρθεί η απόφαση.Με βάση τα τωρινά δεδομένα εσείς ποιον θα διαλέγατε για να μην παίζει στο πρωτάθλημα και γιατί;
zigolo7
Πολύ δύσκολο το ερώτημα και περισσότερο για τον Παναγιώτη Γιανάκη και τους συνεργάτες του. Ο Τσίλντρες δεν μένει έξω γιατί δεν έχεις άλλο 3αρι του επιπέδου του. Γκρίρ και Πάργκο δεν διαφέρουν πολύ μέχρι στιγμής με τον Γκρίρ να είναι πιο πολύ στο πνεύμα της ομάδας και δείχνει να ξέρει πότε πρέιπει να πάρει τις επιθέσεις και πότε όχι. Ο Πάργκο για μένα έχει περισσότερο ταλέντο επιθετικά και υπερέχει και σωματικά (κοντά στα 2μέτρα), άρα έχεις ένα λιγότερο miss match στην άμυνα.
Ειλικρινά μεταξύ των δύο δεν ξέρω ποιον θα διάλεγα!! Ευτυχώς δεν παίρνω εγώ την απόφαση!
benchwarmer
Με το δικο μου το μυαλο Παργκο και ψιλοευκολα κιολας..
Αλλα οκ, πολλα παιζουν. Ξερει κανεις ποσες αλλαγες δικαιουμαστε?
T.W.Is.M.
Θα αφηνα τον Τσιλντρες. Πιστευω οτι η ομαδα χρειαζεται παιχτες που μπορουν να σκοραρουν και να απειλουν το καλαθι απο παντου. Επισης ειναι απαραιτητος ενας πλει μεικερ δεδομενου οτι ο Χαλπεριν παιρνει λεπτα και στο 2. Το ιδανικο βεβαια θα ταν να ηταν 10 εκατοστα ψηλοτερος ο Παργκο ή ο Γκριρ και να μπορουσε να παιξει στο 3.
Καλη η all-around προσφορα του Τσιλντρες, καλο και το οικονομικο σκοραρισμα του, αλλα οι ποντοι του δεν πονανε την αντιπαλη αμυνα. Προχτες Γκριρ και Παργκο εβαλαν 19 ποντους μαζι και η αμυνα του ΠΑΟ τους αισθανθηκε. Με τον τροπο που σκοραρει ο Τσιλντρες αλλωστε μπορει να σκοραρει και ο Πριντεζης. Χανουμε μεν σε ριμπαουντ, αλλα με το Βουισιτς ανεβασμενο και ελπιζοντας και σε ανοδο του Βασιλοπουλου μπορω να πιστευω οτι θα καλυφθουμε.
Το κυριοτερο ομως ειναι αλλου: Τοσο ο Γκριρ οσο και ο Παργκο ειναι παιχτες που απο τη φυση τους μπορουν να γινουν πρωταγωνιστες μεσα στο παιχνιδι, κατι που δε διαθετει σε τετοιο βαθμο ο Τσιλντρες. Αφηνοντας ομως εναν απ τους 2 εξω κινδυνευουμε να γινουμε πιο μονοδιαστατοι, με την εννοια οτι η αντιπαλη αμυνα(δηλαδη του ΠΑΟ γιατι γι αυτον μιλαμε κυριως) θα εχει να κανει σχεδια για 1 αντι για 2 σκορερ.
Ισως δεν μπορουμε να βρουμε εκ των εσω αυτα που θα προσφερει ο Τσιλντρες, αλλα ισως και να μην αποτελουν πρωτη προτεραιοτητα σε σχεση με το τι θα παρουμε απο τους αλλους δυο.
jimol34
Δεν νομίζω ότι ο Πάργκο είναι 2 μέτρα. Ούτε καν 1,90 μου φαίνεται. Τώρα γιατί η τηλεόραση και στον τελικό κυπέλου και προχθές τον παρουσίαζε 2 μέτρα δεν ξέρω.


On topic: Ο Τσίλντερς δεν γίνεται να μείνει έξω γιατί δίνει στην ομάδα ύψος, άμυνα,ριμπάουντς, τελειώματα στον αιφνιδιασμό και διείσδυση. Μοναδικό μειονέκτημα το μακρινό σουτ. Για να μην πω ότι μου φαίνεται χλωμό να μείνει εκτός Α1 το πιο ακριβό συμβόλαιο της ομάδας. Εκτός βέβαια αν τώρα που επέστρεψε είναι τελείως χώμα.

Οπότε αναγκαστικά ο Γιαννάκης πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στους Πάργκο- Γκριρ. Ο Πάργκο είναι καλύτερος αμυντικός, πιο δυνατός, ίσως πιο πλέι-μέικερ από τον Γκριρ (και λέω ''ίσως'' γιατί ακόμα στα παιχνίδια του με την ομάδα δεν το έχω δει αυτό) ενώ έχει και απίστευτη ντρίπλα. Όμως δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί και δεν ξέρω αν μέχρι το τέλος της χρονιάς μπορέσει να το κάνει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Γκριρ είναι ο Γκριρ. Μειονέκτημά του η άμυνα, όχι τόσο λόγω διάθεσης αλλά λόγω σωματοδομής. Σε μια συνηθισμένη του μέρα πάντως μπορεί να σου πάρει μόνος του ένα παιχνίδι.

Προσωπικά τους συμπαθώ πολύ και τους τρεις. Δεν γίνεται να βγάλουμε σε κάποιον κοινοτικό διαβατήριο; smiley.gif

Πιστεύω ότι στην απόφαση του προπονητή θα παίξει ρόλο το κατα πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει ο Τεόντοσιτς στο να ξεκουράζει τον Παπαλουκά χωρίς να καταστρέφει την ομάδα και το κατα πόσο θα προσαρμοστεί ο Πάρκο.
giannis_
Εγω σαν οπαδος του παο,απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα νομιζω ο παργκο θα εκανε μεγαλυτερη ζημια στις αντιπαλες ομαδες,ο afro.gif δεν νομιζω οτι θα μεινει απεξω γιατι πιστευω ειναι διαφορετικος παιχτης απο τους αλλους 2 και ο γιαννακης δεν νομιζω να τον βαλει στην ιδια μοιρα!
Ομως ρε παιδια δεν νομιζετε οτι ειναι αδικο για τον γκριρ απο την αποψη οτι εχει προσφερει περισσοτερα στην ομαδα τοσο καιρο?Εγω προσωπικα θα το μετραγα και αυτο
benchwarmer
Ειναι πολλα που πρεπει να σκεφτει κανεις. Εγω νομιζω πως ο Γιαννακης θα ξαναδωσει μια ευκαιρια στον Τεοντοσιτς να δειξει αν μπορει να καλυψει τον ασο για κανα 10λεπτο και βλεπουμε. Επισης να δουμε τι θα γινει και με το δεκαλεπτο του Σοφο, γιατι ενδεχεται να χρειαστει να ξαναανεβει ο Μπουρουσης στο 5 και ο Βασιλοπουλος να παρει λεπτα στο 4, οποτε ο Τσιλντρες θα ειναι απαραιτητος στο 3...
panagiotisTheDream
Σκεπτόμενος ποιος παίχτης θα μπορούσε να είναι εκτός στα πλέι-οφ, κατέληξα σε Πάργκο....

πάντως η επιλογή του Γιαννάκη, θα επηρεαστεί φυσικά από την απόδοση του Τσίλι τώρα με την επιστροφή του....
θα δούμε......δύσκολη επιλογή πάντως..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Εχουμε καιρο μεχρι την ωρα που θα ερθει η στιγμη της αποφασης.
Εγω παντως προτιμω τον Παργκο που ειναι πιο δυνατος.
sacarame
Ο αφάνας δεν γίνεται να μείνει απ'έξω λόγω του ότι προσφέρει στην ομάδα σε πολλούς τομείς...Επίσης δεν έχουμε άλλο τριάρι...Τώρα ανάμεσα στα 2 γκαρντ,πιστεύω ότι αυτός που πρέπει να μείνει μόνο στην Ευρωλίγκα είναι ο Λύννος και αυτό γιατί ο Πάργκο είναι καλύτερος παίκτης,πιο γρήγορος,πιο καλός αμυντικός,είναι και άσσος και εξίσου καλός σουτέρ.Επίσης ο Λύννος φέτος ένα ματς παίζει και σε 3 δεν παίζει...

Αν και πιστεύω ότι ο Γιαννάκης θα φοβηθεί να αφήσει τον Γκριρ εκτός...Τον έχω και ικανό να αφήσει έξω το Τζος λόγω της εμμονής του να έχει στις ομάδες του πολλά γκαρντ,και πιστεύοντας ότι θα τα βολέψει με τους Βασιλόπουλο-Πελεκάνο και σχήματα με τρεις γκαρντ και τον Παπαλουκά στο αντίπαλο τριάρι
spysta
κανενας δεν θα μεινει εξω ... θα παρει ο Λιν κονοτικο θα μπει στην θεση του Μιλος και ολα κομπλεεεεεε !!!!!!!!!! ugly_tocktock.gif banana.gif icon_headbang.gif
Ας βαλουν τον Πινι,την αρμοδιοτητα του και τις καλες σχεσεις που εχουν με αυτον οι Προεδροι .. 56.gif
saou
Ο Πάργκο θα μείνει στην απέξω. Είναι ίσως ο καλύτερος εκ των 3 αλλά έχει πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα και ο Γιαννάκης έχει δείξει ότι στα ζόρικα 'φοβάται' να του δώσει πολύ χρόνο αλλά και το κουμάντο της ομάδας καθώς δεν έχει μπει ακόμα πλήρως στο νόημα, σε πλήρη αντίθεση με το Γκριρ που είναι μεν ένα κλικ πιο κάτω σαν παίκτης αλλά έχει μάθει για τα καλά τα κατατόπια...

Από την άλλη για τον Τσίλντρες υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι αλλά και η ανάγκη να εκμεταλλευτείς το κενό του ΠΑΟ στο 3 και την ικανότητα του αφάνα στον αέρα. 'Παικτικά' πάντως, ίσως είναι ο λιγότερο απαραίτητος από τους 3.
Air Kef
1. Moυ είναι αδύνατον να επιλέξω με 100% σιγουρια.
2. Μέχρι πότε είναι η προθεσμία;


3. Θα είναι άδικο, πέρα για πέρα, να αφήσουμε τον Γκριρ εκτός Α1. Τέτοιες λύσεις μου θυμίζουν στεγνά επιχειρηματικά πλάνα, που έχουν απόδοση όποτε εφαρμόζονται βάση κρύων στατιστικών στοιχείων και προβλέψεων. Καλός ο επαγγελματισμός, αλλά απλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Κάθε ξένος μετά στον ΟΣΦΠ, θα παίζει με τρομερή ανασφάλεια, ότι ήρθε μέχρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος. Πως θα έχουμε απαίτηση του χρόνου ο Χ αμερικανός μας, να αισθάνεται άνετα στο παιχνίδι του, ενώ θα ξέρει πως ότι και να κάνει, μπορεί τον Γενάρη να πάρουμε έναν καλύτερο από αυτόν και να τον πετάξουμε;

4. Το μπάσκετ που ξέρει ο Πάργκο, δεν μπορώ να σκεφτώ πολλούς άλλους παίκτες στην Ευρώπη, να μπορούν να το πλησιάσουν καν, όσον αφορά συνδυασμό

- έκρηξης,ταχύτητας,δύναμης
- σουτ (από παντού και με κάθε τρόπο -μετά απο ντρίμπλα, στατικό, οφ μπάλανς μετά απο σκριν)
- ντρίμπλας, quickness
- διείσδυσης
- πάσας (οχι θεαματικής απο το πουθενά, αλλά πάσας στο σωστό σημείο, στο σωστό τάιμινγκ, στον σωστό παίκτη)

ενώ δεν έχει δειξει προβληματα προσαρμογής στο Ευρωπαικό παιχνίδι, ή έλλειψη συγκέντρωσης, σταθερότητας και διάθεσης, ενώ έχει και εμπειρία πλέι οφς. Επίσης,δεν είναι τρύπα στην άμυνα.




5.

α) Όντως,λίγοι από τους πόντους του Τσιλι πονάνε την αντίπαλη άμυνα. Δεν έχει σουτ, κάτι που βοηθάει τρομερά την άμυνα του ΠΑΟ. Μπορεί να είναι πολύ καλός μέσα σε μια πολύ καλή εν γένη παρουσία της ομάδας, αλλά όταν αυτή κολλάει, δείχνει χαμένος, ανημπορος.

β) Επίσης,νομίζω ο Πελεκάνος κερδίζει πόντους όλο και περισσότερο με τις εμφανίσεις του, κέρδισε και τον μη μπασκετικό-μη υπομονετικό κόσμο του Ολυμπιακού με την εμφάνιση του την Κυριακή (τους μπασκετικούς δεν χρειάστηκε καν να προσπαθήσει), έχει το σουτ, παίζει τρομερή άμυνα, στον αιφνιδιασμό τρέχει πρώτος, επιστροφή στην άμυνα τσακίζεται, τρομερό κίνητρο έχει, δείχνει να έχει ξεμπλοκάρει και μην νιώθει και τόσο άβολα μέ την κόκκινη φανέλα, νομίζω μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του για περισσότερα από 15 λεπτά που παίζει μέχρι τώρα, max.

γ) Σε αντίθεση με πολλούς, ο Βασιλόπουλος απο την στιγμή που έκοψε τις jordan-style προσπάθειες στην επίθεση και απλά προσπαθεί να μην είναι πληγή, έχοντας βέβαια πολύ καλό ελεύθερο τριποντο+ την τρελή του άμυνα, έχει κερδίσει πόντους για μένα. Αν ο Γιαννάκης τον έχει κόψει και για αψυχολόγητο στα τελευταία λεπτά, μπορεί να τελειώνει τα ματς με Πελεκάνο ή με 3 γκαρ.

Επίσης, ο Τσίλι έρχεται από σχεδόν δίμηνη αποχή.
Τον πάω, γουστάρω να τον βλέπω με την κόκκινη φανέλα, δείχνει κι αυτός ότι γουστάρει που φοράει την κόκκινη φανέλα και δεν ηρθε εδώ μονο για να πάρει τα €, αλλά δυστυχώς ατύχησε, για φέτος.



Conclusion.

Αν σε όλα αυτά, βάλουμε και το ότι ο Τεοντόσιτς τελικά κρίνεται ανεπαρκής, ή τέλος πάντων,μένει εκτός 12άδας στο κρισημότερο σημείο της σεζόν, σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο Πελεκάνος κερδίζει συνεχώς πόντους και ο Βασιλόπουλος για κάθε τελική προσπάθεια που πέρνει κάνει 10 πάσες + ότι Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ο αγαπητός κ. Τσίλντρες πρέπει να μείνει εκτός, ανεξαρτήτως συμβολαίου, ανεξαρτήτως ονόματος, ανεξαρτήτως προβολής και διαφήμισης που έγινε.
apkat
Η απουσια του Τζος ηταν παρα πολυ σημαντικη..Και ειναι μεγαλη τυχη οτι επιστρεφει σε αυτο το σημειο..Για τον Ολυμπιακο ειναι απαραιτητος..

Τωρα για τους αλλους 2.Το θεωρω ασεβεια να φυγει ο Γκριρ και δεν με ενδιαφερει καν να μπω στην κουβεντα αν ο Παργκο ειναι καλυτερος παικτης(που οντως ειναι).Βεβαια εκτος των αλλων ειμαι και σιγουρος οτι το διδυμο Τσιλι-Λυν θα δουλεψει καλυτερα απο το καθε αλλο.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ο Παργκο εχει υπογραψει για 1 εκ.Αυτο σημαινει οτι θα παιξει αλλα το μεγιστο 9 παιχνιδια(+6-7 που εχει παιξει ηδη) που εχει παιξει ακομα και θα παρει 1 εκ;;;Και μαλιστα με 10 λεπτα μεσο ορο ανα αγωνα;;

Μιλαμε για φοβερο συμβολαιο απο τον Τζανερο..Μαγκια του..

Εντιτ:Υπαρχει περιπτωση μετα το τελος της Ευρωλιγκα αν ο Ολυμπιακος εχει αποκλειστει στην 8αδα να παιξει και στα πλειοφ του ΝΒΑ;;
saou
QUOTE(Air Kef @ Mar 4 2009, 10:20 ) *
3. Θα είναι άδικο, πέρα για πέρα, να αφήσουμε τον Γκριρ εκτός Α1. Τέτοιες λύσεις μου θυμίζουν στεγνά επιχειρηματικά πλάνα, που έχουν απόδοση όποτε εφαρμόζονται βάση κρύων στατιστικών στοιχείων και προβλέψεων. Καλός ο επαγγελματισμός, αλλά απλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Κάθε ξένος μετά στον ΟΣΦΠ, θα παίζει με τρομερή ανασφάλεια, ότι ήρθε μέχρι να βρεθεί κάποιος καλύτερος. Πως θα έχουμε απαίτηση του χρόνου ο Χ αμερικανός μας, να αισθάνεται άνετα στο παιχνίδι του, ενώ θα ξέρει πως ότι και να κάνει, μπορεί τον Γενάρη να πάρουμε έναν καλύτερο από αυτόν και να τον πετάξουμε;


Για όλα τα άλλα μπορεί και να χεις δίκιο, το bold κομμάτι όμως δεν θα το έβαζα στην εξίσωση. Ούτως ή άλλως οι Αγγελόπουλοι σε αυτόν τον τομέα έχουν δείξει ότι είναι κύριοι όσο δεν πάει, εννοώντας ότι ο Γκριρ ή ο κάθε Γκριρ που θα μείνει στην απέξω θα πληρωθεί μέχρι κεραίας το συμβόλαιό του. Επομένως κανείς αμερικανός δεν πρόκειται να αγχωθεί στη σκέψη ότι θα υπογράψει ένα -χρυσό κατά πάσα πιθανότητα- συμβόλαιο και κάποια στιγμή μπορεί και να κάτσει λίγο στην άκρη και θα πληρώνεται κανονικότατα. Παράπονο από τον Ολυμπιακό δεν θα χει κανείς.

QUOTE
Εντιτ:Υπαρχει περιπτωση μετα το τελος της Ευρωλιγκα αν ο Ολυμπιακος εχει αποκλειστει στην 8αδα να παιξει και στα πλειοφ του ΝΒΑ;;


Νομίζω η τελική ημερομηνία για υπογραφές στο ΝΒΑ είναι πριν τα Play offs τους. Επομένως μάλλον εδώ θα μείνει ο Τζανίρο. Προσωπικά προβλέπω ότι όταν κάνει στην άκρη για την Ελλάδα, θα τον κρατήσουν κανονικά και θα τον πληρώσουν κανονικά ώστε να επανεξεταστεί το καλοκαίρι η (εξαιρετική) περίπτωσή του.
Consultant
QUOTE(saou @ Mar 4 2009, 08:41 ) *
Ο Πάργκο θα μείνει στην απέξω. Είναι ίσως ο καλύτερος εκ των 3 αλλά έχει πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα και ο Γιαννάκης έχει δείξει ότι στα ζόρικα 'φοβάται' να του δώσει πολύ χρόνο αλλά και το κουμάντο της ομάδας καθώς δεν έχει μπει ακόμα πλήρως στο νόημα, σε πλήρη αντίθεση με το Γκριρ που είναι μεν ένα κλικ πιο κάτω σαν παίκτης αλλά έχει μάθει για τα καλά τα κατατόπια...

Από την άλλη για τον Τσίλντρες υπάρχουν και εξωαγωνιστικοί λόγοι αλλά και η ανάγκη να εκμεταλλευτείς το κενό του ΠΑΟ στο 3 και την ικανότητα του αφάνα στον αέρα. 'Παικτικά' πάντως, ίσως είναι ο λιγότερο απαραίτητος από τους 3.



To αντιθετο ισχυει.

Χωρις Τσιλντρες:

-Βασικο τριαρι ο Βασιλοπουλος (what the heck?)

-Υψομετρικο πλεονεκτημα για τον Περπερογλου λογω του κενου που δημιουργειται απο το μαρκαρισμα του Βασιλοπουλου πανω στους καλυτερους παιχτες του Παο (Σαρας,Διαμαντιδη,Σπανουλη)

-Αναγκαστικη χρησιμοποιηση Ερτσεγκ.Παιχτης ο οποιος ειναι ακαταλληλος να παιξει σε τετοια παιχνιδια.Mε Τσιλντρες παιζει ο Βασιλοπουλος τεσσαρι και ο Ερτσεγκ δεν ξαναπαταει..

-Μικρο ροτεισον στο τρια και στο τεσσερα.Το μειονεκτημα του Παο γινεται πλεονεκτημα..

-Το πλεονεκτημα στο open court παει στα αζητητα..Επιθεση στο τελευταιο δευτερολεπτο και αγιος ο Θεος Γκριρ
Air Kef
@ saou.

Τον όρο ανασφάλεια δεν τον χρησιμοποίησα για τον μισθό, που εννοείται οτι θα εισπράξει ο Γκρικ ή ο Παργκο μέχρι το τέλος, αλλά για το ότι είναι ωραίο να παίζεις και να αισθάνεσαι βασικός στην ομάδα σου, και όχι αναλώσιμος ή βοηθιτικός. smile.gif
lamar
Η αληθεια ειναι οτι ειναι παραμυθι το οτι ο Παργκο ειναι κοντα στα δυο μετρα. 1.85 επιθσημο υψος. Εγω θα κραταγα τον Παργκο μονο για Ευρωπη.
Consultant
QUOTE(lamar @ Mar 4 2009, 14:22 ) *
Η αληθεια ειναι οτι ειναι παραμυθι το οτι ο Παργκο ειναι κοντα στα δυο μετρα. 1.85 επιθσημο υψος. Εγω θα κραταγα τον Παργκο μονο για Ευρωπη.


Kαλα δεν υπαρχει θεμα..Ειτε θα μεινει εξω ο Γκριρ ειτε ο Παργκο.

Ετσι θα επρεπε να ειναι το poll..Δεν νομιζω να πιστευει κανενας οτι θα παμε στους τελικους της Α1 με τον Παο να εχει πλεονεκτημα στο τριαρι και λογω της πυραμιδας (και) στο τεσσαρι..


Αυτο που μπορει να γινει και μαλλον θα γινει ειναι οτι ο Παργκο θα κατσει (και) Ελλαδα μεχρι τα play off.Μετα θα παρει τη θεση του ο Τσιλντρες
saou
Η κουβέντα όλη γίνεται πάνω στη βάση του τι 'αντέχεις' να στερηθείς μέσα στο παιχνίδι σου.

Αντέχεις να βγάλεις τελικούς με Βασιλό-Πελεκάνο στο 3 αλλά με την παρουσία 4 πρωτοκλασάτων γκαρντ +τον Τεόντοσιτς που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να παίζεις σε κοντά σχήματα? Νομίζω ότι ο Γιαννάκης θα το προτιμούσε από την άποψη ότι του αρέσουν οι παίκτες-εργάτες και τα κοντά σχήματα.

Αντέχεις να κατέβεις στους τελικούς με όλους κι όλους 3 γκαρντ πρώτης τάξης και από πίσω το Μίλος που έχει παροπλιστεί αρκετό καιρό τώρα? Ρίσκο, από τη στιγμή που ο Τσίλι δε σου εξασφαλίζει σπουδαίο παιχνίδι με ντρίμπλα, καταστάσεις πικ εν ρολ κτλ κτλ.

Γι αυτό το λόγο είπα ότι 'παικτικά' ίσως χρειάζεται λιγότερο από τους άλλους 2.

Πάντως:

QUOTE
Υψομετρικο πλεονεκτημα για τον Περπερογλου λογω του κενου που δημιουργειται απο το μαρκαρισμα του Βασιλοπουλου πανω στους καλυτερους παιχτες του Παο (Σαρας,Διαμαντιδη,Σπανουλη)


Ο Βασιλόπουλος με τον αφάνα δύσκολα θα συνυπάρχουν στην ίδια πεντάδα οπότε αν ο Πάνος πάει σε περιφερειακό πάλι πλεονέκτημα θα έχει ο Περπέρογλου, κάτι βέβαια που προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό, πόση ζημιά να κάνει πια ο συγκεκριμένος..

QUOTE
-Αναγκαστικη χρησιμοποιηση Ερτσεγκ.Παιχτης ο οποιος ειναι ακαταλληλος να παιξει σε τετοια παιχνιδια.Mε Τσιλντρες παιζει ο Βασιλοπουλος τεσσαρι και ο Ερτσεγκ δεν ξαναπαταει..


Το Βασιλό δεν βλέπω να τον βάζει στο 4 πάντως.

QUOTE
-Μικρο ροτεισον στο τρια και στο τεσσερα.Το μειονεκτημα του Παο γινεται πλεονεκτημα..


Μετά όμως έχεις μικρό ροτέισον στο 1-2..

Θεωρητικά τα αναφέρω όλα αυτά, καθώς όπως προείπα πιστεύω ότι ο Πάργκο θα μείνει στην απέξω. Και σίγουρα θα ήθελα να τους έχω και τους 3 καθώς πιστεύω ότι σε τέτοιο ενδεχόμενο ο τίτλος θα έγερνε σημαντικά προς το μέρος μας.
spysta
O Παργκο παντως ο,τι κι αν αποφασιστει τωρα ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ το καλοκαιρι.Ας του ανανεωσουν απο τωρα και για δυο χρονια ακομα ..
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ σαν κι αυτον που εχουν τα προσοτνα να ταιριαξουν καλα στην Ευρωπη δεν ερχονται ουτε βρισκονται ευκολα
apkat
Σε περιπτωση κοινωτικου διαβατηριου ενος απο τους 3 Αμερικανους ναι σε αλλη περιπτωση εγω δεν τον θελω..Προτιμω Τζος και Γκριρ..Η μονη περιπτωση που θα ηθελα να φυγει ο Γκριρ θα ηταν ο Γκορντον..
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 16:06 ) *
O Παργκο παντως ο,τι κι αν αποφασιστει τωρα ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ το καλοκαιρι.Ας του ανανεωσουν απο τωρα και για δυο χρονια ακομα ..
ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ σαν κι αυτον που εχουν τα προσοτνα να ταιριαξουν καλα στην Ευρωπη δεν ερχονται ουτε βρισκονται ευκολα

Νομιζω οτι ο Παργκο εχει υπογραψει για εναμιση χρονο.

Παντως το καλοκαιρι πρεπει σιγουρα ο Γκριρ να μας κουνησει το μαντηλι.
spysta
Ο Παργκο λυκε εχει υπογραψει ως το καλοκαιρι .. τοτε λογικα θα γινουν νεες συζητησεις

Apkat για ποιο λογο ακριβως προτιμας Γκρηρ απο Παργκο ??? (κατεμε μονο αν μπορεσει,αν και δυσκολο, να βγαλει κοινοτικο ο Λιν να μεινει.)

Γκορντον θα ηταν ΣΟΥΠΕΡ να περναμε .. εχει και κοινοτικο Αγγλικο διαβατηριο και εχει δηλωσει απο περυσι το καλοκαιρι οτι με την καταλληλη προταση (7 εκ δολλαρια ειχε πει) ερχεται χαλαρα.Βεβαια με τετοια σεζον που κανει δυσκολα να μην βρει καλο συμβολαιο.

ΜΕΓΑΛΗ υποθεση θα ειναι να ΙΣΧΥΣΕΙ το 3+3 Αμερικανους .
Marciulionis
Εμένα πάντως που δεν έχω δεί το Πάργκο πριν πάει στον Ολυμπιακό ο Γκρίρ μου μοιάζει πολύ καλύτερος παίκτης και πολύ ικανότερος στο 1 με 1. Το Πάργκο δεν τον έχω δει να κάνει 1 ντράιβ και μου μοιάζει να μην ξέρει το ρόλο του γενικά στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ίσως φταίει που δεν έχει συνιθίσει να πάιζει με άλλο πλέυμαίηκερ. Πάντως πολλέες φορές κινείται λάθος μέσα στο γήπεδο φέρνοντας το παίκτη του δίπλα σε αυτόν που έχει τη μπάλα και προκαλεί αναστάτωση στην επίθεση του Ολυμπιακού δημιουργόντας ένα περίεργο τουρλουμπούκι που μόνο την άμυνα ευνοεί.
vraxos
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 16:44 ) *
ΜΕΓΑΛΗ υποθεση θα ειναι να ΙΣΧΥΣΕΙ το 3+3 Αμερικανους .

Σιγά μην αφήσει ο τρισμεγιστος παραγοντας και σωτήρας του ελληνικού και ευρωπαικού μπάσκετ ,George, smiley.gif τρίτο Αμερικανό στην Ελλάδα...Αν μπορουσε πιο εύκολα θα άφηνε μονο έναν...
Consultant
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 16:44 ) *
ΜΕΓΑΛΗ υποθεση θα ειναι να ΙΣΧΥΣΕΙ το 3+3 Αμερικανους .


+ να ισχυσει το 3-3 εγω θα προτιμουσα να μεινουμε οπως ειμαστε (δηλαδη να διωξουμε Παργκο) και να παρουμε εναν παιχταρα αμερικανο στο τεσσερα.

Ολα τα λεφτα!!! #1 στην Ευρωπη παρασαγγας..

edit: Συμπληρωματικες κινησεις : Τεοντοσιτς,Ερτσεγκ δανεικοι και αποκτηση ενος παιχτη σαν τον Πλανινιτς.Ποσο μας κανει;

3 κοινοτικοι-3 Αμερικανοι
apkat
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 16:44 ) *
Apkat για ποιο λογο ακριβως προτιμας Γκρηρ απο Παργκο ??? (κατεμε μονο αν μπορεσει,αν και δυσκολο, να βγαλει κοινοτικο ο Λιν να μεινει.)


Εχω ξαναγραψει πρωτα απο ολα οτι δεν μου αρεσει να εχω λογικη νεοπλουτιστικη τυπου Δροσου πχ..Φερνω οτι μπορω αφου εχω φραγκα και αφου εχω κι αλλα τον αλλαζω οποτε γουσταρω.

Εγω με τον Λυν ημουν πολυ επιφυλακτικος στην αρχη αλλα πλεον αυτος ο παικτης ανηκει στον κορμο της ομαδας.Μαζι με Βασιλοπουλο Μπουρουση Παπαλουκα Βουιστς Χαλεπριν Πριντεζη(ισως Σοφο μαζι με τα Σερβακια) θελω να πορευτω τα επομενα χρονια..ΔΕν θελω αλλες αλλαγες οταν εχει αποδειχτει ποσο πολυ στοιχιζουν αυτες στην ομοιογενεια τοσα χρονια.Σταθερος κορμος και 1-2 προσθηκες..Στην προκειμενη καποιος αντι του Ερτσεγκ(κοινωτικος) πιθανον ενα γκαρντ ακομα κοινωτικο η Ελληνα(πχ Ζησης) κλπ.Μικρες αλλαγες και λιγες..

Επισης ο Λυν εχει δεθει με την ομαδα οχι μονο αγωνιστικα αλλα και συναισθηματικα.Εχοντας αποδειξει τοσες και τοσες φορες την αξια του ο κοσμος του Ολυμπιακου τον εχει αποδεχτει ως μεγαλο παικτη(δεν ειναι τυχαιο οτι τις περισσοτερες φορες που μπαινει στο παιχνιδι υπαρχει εντονο χειροκροτημα).Ειναι ο μονος Αμερικανος εδω και χρονια που μενει και δευτερη χρονια στην ομαδα..

Τωρα αγωνιστικα εμενα ο Γκριρ με καλυπτει.Αυτο θελω απο τον παικτη μου στην θεση 2.Δηλαδη εξαιρετικο σουτερ με καλη διεισδυση και καλο σταματημα πανω στο νταριβ για σουτ ικανο να παρει και λεπτα στο 1 και να παλευει σε καθε φαση..Μα πανω απο αλλα παικτη με μεγαλα ******** και προσωπικοτητα οπως ο Γκριρ που να μπορει να σου παρει παιχνιδια μονος του.Αυτο ο Παργκο δεν το εχει δειξει ουτε στο ΝΒΑ ουτε στην Ρωσσια ουτε στον Ολυμπιακο.Μπορει και να το εχει μπορει και οχι.Ο Λυν ομως το εχει σιγουρα και αυτον τον 1,5 χρονο εχει καταγραψει τεραστιες εμφανισεις..

Και ο Παργκο τα περισσοτερα απο αυτα που ειπα τα εχει με μια επιφυλαξη για την προσωπικοτητα και με ενα + στην αμυνα σε σχεση με τον Γκριρ.Ομως λογω αναγκης διατηρησης ομοιγενειας αλλα και συναισθηματισμου θα προτιμησω τον Γκριρ και νομιζω οτι το ιδιο θα κανουν και οι Αγγελοπουλοι αλλα και ο Γιαννακης αν ειναι και του χρονου στον παγκο.Αλλωστε για την ωρα δεν φαινεται να εμπιστευεται και ιδιαιτερα τον Τζανιρο.

Αν τον αφησουμε ελευθερο παντως κοιταξτε πλακα που θα τον χτυπησει ο παο αντι Νικολας η Σαρας..
spysta
QUOTE(apkat @ Mar 4 2009, 18:12 ) *
Εχω ξαναγραψει πρωτα απο ολα οτι δεν μου αρεσει να εχω λογικη νεοπλουτιστικη τυπου Δροσου πχ..Φερνω οτι μπορω αφου εχω φραγκα και αφου εχω κι αλλα τον αλλαζω οποτε γουσταρω.

Εγω με τον Λυν ημουν πολυ επιφυλακτικος στην αρχη αλλα πλεον αυτος ο παικτης ανηκει στον κορμο της ομαδας.Μαζι με Βασιλοπουλο Μπουρουση Παπαλουκα Βουιστς Χαλεπριν Πριντεζη(ισως Σοφο μαζι με τα Σερβακια) θελω να πορευτω τα επομενα χρονια..ΔΕν θελω αλλες αλλαγες οταν εχει αποδειχτει ποσο πολυ στοιχιζουν αυτες στην ομοιογενεια τοσα χρονια.Σταθερος κορμος και 1-2 προσθηκες..Στην προκειμενη καποιος αντι του Ερτσεγκ(κοινωτικος) πιθανον ενα γκαρντ ακομα κοινωτικο η Ελληνα(πχ Ζησης) κλπ.Μικρες αλλαγες και λιγες..

Επισης ο Λυν εχει δεθει με την ομαδα οχι μονο αγωνιστικα αλλα και συναισθηματικα.Εχοντας αποδειξει τοσες και τοσες φορες την αξια του ο κοσμος του Ολυμπιακου τον εχει αποδεχτει ως μεγαλο παικτη(δεν ειναι τυχαιο οτι τις περισσοτερες φορες που μπαινει στο παιχνιδι υπαρχει εντονο χειροκροτημα).Ειναι ο μονος Αμερικανος εδω και χρονια που μενει και δευτερη χρονια στην ομαδα..

Τωρα αγωνιστικα εμενα ο Γκριρ με καλυπτει.Αυτο θελω απο τον παικτη μου στην θεση 2.Δηλαδη εξαιρετικο σουτερ με καλη διεισδυση και καλο σταματημα πανω στο νταριβ για σουτ ικανο να παρει και λεπτα στο 1 και να παλευει σε καθε φαση..Μα πανω απο αλλα παικτη με μεγαλα ******** και προσωπικοτητα οπως ο Γκριρ που να μπορει να σου παρει παιχνιδια μονος του.Αυτο ο Παργκο δεν το εχει δειξει ουτε στο ΝΒΑ ουτε στην Ρωσσια ουτε στον Ολυμπιακο.Μπορει και να το εχει μπορει και οχι.Ο Λυν ομως το εχει σιγουρα και αυτον τον 1,5 χρονο εχει καταγραψει τεραστιες εμφανισεις..

Και ο Παργκο τα περισσοτερα απο αυτα που ειπα τα εχει με μια επιφυλαξη για την προσωπικοτητα και με ενα + στην αμυνα σε σχεση με τον Γκριρ.Ομως λογω αναγκης διατηρησης ομοιγενειας αλλα και συναισθηματισμου θα προτιμησω τον Γκριρ και νομιζω οτι το ιδιο θα κανουν και οι Αγγελοπουλοι αλλα και ο Γιαννακης αν ειναι και του χρονου στον παγκο.Αλλωστε για την ωρα δεν φαινεται να εμπιστευεται και ιδιαιτερα τον Τζανιρο.

Αν τον αφησουμε ελευθερο παντως κοιταξτε πλακα που θα τον χτυπησει ο παο αντι Νικολας η Σαρας..

Συμφωνω μ αυτο που λες περι ομοιογενειας .. ειναι πολυ σημαντικο και οντως εχουμε δει ποσο στοιχιζει ..
Βεβαια και ενα παικτη σαν το Παργκο δεν μπορεις να τον αφησεις να φυγει ... με προσωπικοτητα (δες τα περσινα πλει οφς),καλυτερο σουτ στην κινηση,στατικο,μετα απο σκριν, καλυτερη οργανωση και καλυτερος αμυντικος (μονο στα drive υστερει απο τον Λιν)

Για παραδειγμα .. ας πουμε οτι το καλοκαιρι παιρνουμε Ζηση (στην θεση του Μιλος),Λαβρινοβιτς(στην Θεση του Ερτσεγκ),Χανσεν (στη θεση του Πελεκανου ..ισως ο Μικελε για 13ος παικτης)

και εχεις
Παπαλουκα
Ζηση
Χαλπεριν
Παργκο ή Γκρηρ
Χανσεν
Τσιλντρες
Βασιλοπουλος
Πριντεζης
Λαβρινοβιτς
Μπουρουσης
Βουιστις
Σχορτσιανιτης

δηλ 3 νεους παικτες .. (ο Παργκο δεν λογιζεται σαν νεος αφου θα ειναι ηδη στην ομαδα 6 μηνες.)
Ερωτημα
Θεωρεις οτι αν ο Παργκο μπει στη θεση του Λιν θα υπαρξει μεγαλη διαφορα στην ομοιογενεια ??Βαζεις την ομοιγενεια και την αποδεδειγμενη αξια ενος παικτη 2 χρονια στην ομαδα (Λιν) πανω απο εναν παικτη με σαφεστατα μεγαλυτερη αξια (Τζανιρο) ??

θελει σκεψη και ρισκο ... γιατι οπως ειπες και εσυ ο Τζανιρο μετα μπορει να παει στον ΠΑΟ και να βλασφημαμε την ωρα κα ιτη στιγμη
apkat
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 19:34 ) *
Συμφωνω μ αυτο που λες περι ομοιογενειας .. ειναι πολυ σημαντικο και οντως εχουμε δει ποσο στοιχιζει ..
Βεβαια και ενα παικτη σαν το Παργκο δεν μπορεις να τον αφησεις να φυγει ... με προσωπικοτητα (δες τα περσινα πλει οφς),καλυτερο σουτ στην κινηση,στατικο,μετα απο σκριν, καλυτερη οργανωση και καλυτερος αμυντικος (μονο στα drive υστερει απο τον Λιν)

Για παραδειγμα .. ας πουμε οτι το καλοκαιρι παιρνουμε Ζηση (στην θεση του Μιλος),Λαβρινοβιτς(στην Θεση του Ερτσεγκ),Χανσεν (στη θεση του Πελεκανου ..ισως ο Μικελε για 13ος παικτης)

και εχεις
Παπαλουκα
Ζηση
Χαλπεριν
Παργκο ή Γκρηρ
Χανσεν
Τσιλντρες
Βασιλοπουλος
Πριντεζης
Λαβρινοβιτς
Μπουρουσης
Βουιστις
Σχορτσιανιτης

δηλ 3 νεους παικτες .. (ο Παργκο δεν λογιζεται σαν νεος αφου θα ειναι ηδη στην ομαδα 6 μηνες.)
Ερωτημα
Θεωρεις οτι αν ο Παργκο μπει στη θεση του Λιν θα υπαρξει μεγαλη διαφορα στην ομοιογενεια ??Βαζεις την ομοιγενεια και την αποδεδειγμενη αξια ενος παικτη 2 χροναι στην ομαδα (Λιν) πανω απο εναν παικτη με σαφεστατα μεγαλυτερη αξια (Τζανιρο)

θελει σκεψη και ρισκο ... γιατι οπως ειπες και εσυ ο Τζανιρο μετα μπορει να παει στον ΠΑΟ και να βλασφημαμε την ωρα κα ιτη στιγμη


Εγω ουτε παικτη αντι του Πελεκανου για να καταλαβεις δεν θελω ουτε να φυγει ο Τεοντοσιτς..Μονο ο Ερτσεγκ που οντως δεν μπορει να παιξει σε τετοιο επιπεδο και να αντικασταθει με εναν εκ των Ναχμπαρ Λαβινοβιτς η καποιον αλλον..

Δεν ειναι αναγκη η ομαδα να ειναι τιγκα στους σταρ ειναι η γνωμη μου..Ηδη ειναι υπερφοτωμενη.ΔΕν χρειαζεται να γεμισει και με αλλους σταρ.

Σου ξαναπα οτι ειναι και συναισθηματικοι οι λογοι.Τον Λυν τον γουσταρω.Τον Παργκο ακομα δεν μπορω να τον γουσταρω..

Τα χω δει τα περσυνα πλειοφ και οντως ο Τζανιρο ηταν καλος..Οπως και να εχει ρε συ δεν ηγειται ομαδας για να εχεις αποψη.Ο Γκριρ αποδεδειγμενα αυτο ξερει να το κανει καλα..Ο Παργκο σε αυτον τον τομεα δεν εχει δωσει ακομη εξετασεις.

Για το σουτ απο το τριποντο μετα απο τριπλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερος ο Παργκο..Ο Γκριρ σε isolation και σουτ απο το 3ποντο ειναι ο καλυτερος στην Ευρωπη κατα την γτνωμη μου.Στο στατικο ειναι οντως καλυτερος ο Παργκο.Γενικα τα αψυχολογητα σουτ ειναι το φορτε του Γκριρ.Ουτε καλυτερο στην οργανωση δεν τον βρισκω ουτε καλυτερο πασερ(πιθανον πιο θεαματικο).Μονο καλυτερο αμυντικο τον βρισκω και οχι παρα πολυ και σε αυτο.

Η υπεροχη του Παργκο ειναι αλλη.Και εχει να κανει με την ταχυτητα και την εκρηκτικοτητα.Στα παντα..Και στην τριπλα και στο σουτ και στην κινηση και σε ολα.Ομως για την ωρα δεν εχει δειξει οτι αποκτα συγκριτηκο πλεονεκτημα απο αυτο του το προσον
kotzito
Εγω θεωρω οτι ο Τσιλντρες δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να μεινει απ'εξω.Με μεγαλη δυσκολια επελεξα τον Γκριρ γιατι:

1.Δεν εχει σταθερη αποδοση.Ειδικα στα ματς με τον ΠΑΟ που ενα παιχνιδι μπορει να κρινει το πρωταθλημα χρειαζομαστε το μαξιμουμ ολων των παικτων.
2.Ο Παργκο εχει αποδειξει οτι στο 1vs1 με παικτες οπως ο Σπανουλης και ο Σαρας ειναι απιαστος.Το σουτ του θα μας χρειαστει πολυ οταν κολλαει η μπαλα.
3.Με Τσιλντρες και Παργκο ισως να εχουμε καλυτερη και γρηγοροτερη κυκλοφορια.Ο Λιν ειναι σχετικα πιο αργος απο τον Τζανιρο και επιπλεον δεν ειναι ο παικτης που θα κανει την ομαδα να τρεξει.


Αν και με τα μεχρι τωρα δεδομενα,μαλλον μετα το τελος της κανονικης σεζον ο Τσιλντρες θα αντικαταστησει πιθανοτατα τον Παργκο.
Igor
Το μεγαλο λαθος θα ειναι βα βγει ο Γκριρ. Δεν συγκρινεται καν με τον Παργκο. Ο Λιν ειναι πολυ καλυτερος αφου (ιδως εναντια στον ΠΑΟ) μπορει να βαλει την αντιπαλη ομαδα στα καλαθια. Ο Παργκο δεν νομιζω να μπορει να το κανει, παροτι εχει καταπληκτικο σουτ. Βεβαια ειναι και πολυ πιο ασταθης απο τον Λιν.

Απο βιασυνη εδωσα την ψηφο μου στον Τσιλντρες, ενω ηθελα να τη δωσω στον Παργκο. Οχι οτι ειμαι ιδαιτερος θαυμαστης του ΤΖος, απλα θεωρω τον Πελεκανο εντελως ανεπαρκη ενω τον Βασιλοπουλο πολλες φορες προβλημα οσον αφορα το επιθετικο κομματι του παιχνιδιου. Βεβαια και ο Τσιλντρες ειναι προβλημα ορισμενες φορες αφου για να βαλει καλαθι πρεπει να γινουν ειδικα και περιπλοκα συστηματα που θα τον βγαλουν στο λοου ποστ με κοντυντερο αντιπαλο.
spysta
QUOTE(apkat @ Mar 4 2009, 18:45 ) *
Εγω ουτε παικτη αντι του Πελεκανου για να καταλαβεις δεν θελω ουτε να φυγει ο Τεοντοσιτς..Μονο ο Ερτσεγκ που οντως δεν μπορει να παιξει σε τετοιο επιπεδο και να αντικασταθει με εναν εκ των Ναχμπαρ Λαβινοβιτς η καποιον αλλον..

Δεν ειναι αναγκη η ομαδα να ειναι τιγκα στους σταρ ειναι η γνωμη μου..Ηδη ειναι υπερφοτωμενη.ΔΕν χρειαζεται να γεμισει και με αλλους σταρ.

Σου ξαναπα οτι ειναι και συναισθηματικοι οι λογοι.Τον Λυν τον γουσταρω.Τον Παργκο ακομα δεν μπορω να τον γουσταρω..

Τα χω δει τα περσυνα πλειοφ και οντως ο Τζανιρο ηταν καλος..Οπως και να εχει ρε συ δεν ηγειται ομαδας για να εχεις αποψη.Ο Γκριρ αποδεδειγμενα αυτο ξερει να το κανει καλα..Ο Παργκο σε αυτον τον τομεα δεν εχει δωσει ακομη εξετασεις.

Για το σουτ απο το τριποντο μετα απο τριπλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερος ο Παργκο..Ο Γκριρ σε isolation και σουτ απο το 3ποντο ειναι ο καλυτερος στην Ευρωπη κατα την γτνωμη μου.Στο στατικο ειναι οντως καλυτερος ο Παργκο.Γενικα τα αψυχολογητα σουτ ειναι το φορτε του Γκριρ.Ουτε καλυτερο στην οργανωση δεν τον βρισκω ουτε καλυτερο πασερ(πιθανον πιο θεαματικο).Μονο καλυτερο αμυντικο τον βρισκω και οχι παρα πολυ και σε αυτο.

Η υπεροχη του Παργκο ειναι αλλη.Και εχει να κανει με την ταχυτητα και την εκρηκτικοτητα.Στα παντα..Και στην τριπλα και στο σουτ και στην κινηση και σε ολα.Ομως για την ωρα δεν εχει δειξει οτι αποκτα συγκριτηκο πλεονεκτημα απο αυτο του το προσον

Παντως και ο Γκρηρ πριν ερθει εδω δεν ειχε δειξει τιποτα .αντιθετως με Παργκο.
Τον Λιν τον γουσταρω και γω .. παικτης πολυ καλος,ηρεμος δεν δημιουργει προβληματα και μπορει να παιζει 40 λεπτα χωρις να ιδρωσει (πολυ σημαντικο)
Θα διαφωνησω ομως σ αυτο που αναφερεις στην οργανωση και την πασα .. το πικ εν ρολ το παιζει αρκετα καλα ο Τζανιρο εν αντιθεση με τον Λιν που αμφιβαλλω αν ξερεις τι περιπου ειναι tongue.gif
Θεωρω προβλημα του Παργκο το γεγονος οτι ακομα δεν εχει αντιληφθει οτι ο Ερτσεγκ δεν ειναι ο Τσαντλερ για να του πεταξει την πασα με τοση ταχυτητα και δυναμη και αυτη να καταληγει στο κεφαλι του 69.gif .. μπορει να ακογεται αστειο αλλα οντως το πσιτευω αυτο. rolleyes.gif

Σε γενικες γραμμες θα περιμενω ως το τελος της σεζον .. μπορει να εχω αλλαξει και γνωμη (μακαρι γιατι κατι τετοιο θα σημαινει οτι πηραμε κουπα και ο Λιν τα μπιπ ολα) μπορει βεβαια και οχι ..
Αυτη τη στιγμη παντως θεωρω οτι ο Παργκο ειναι ικανος σε βαθος χρονου να δωσει πολλα περισσοτερα .. απλα ακομα δεν μπορει να τα δειξει ολα αυτα
apkat
QUOTE(spysta @ Mar 4 2009, 20:01 ) *
Παντως και ο Γκρηρ πριν ερθει εδω δεν ειχε δειξει τιποτα .αντιθετως με Παργκο.
Τον Λιν τον γουσταρω και γω .. παικτης πολυ καλος,ηρεμος δεν δημιουργει προβληματα και μπορει να παιζει 40 λεπτα χωρις να ιδρωσει (πολυ σημαντικο)
Θα διαφωνησω ομως σ αυτο που αναφερεις στην οργανωση και την πασα .. το πικ εν ρολ το παιζει αρκετα καλα ο Τζανιρο εν αντιθεση με τον Λιν που αμφιβαλλω αν ξερεις τι περιπου ειναι tongue.gif
Θεωρω προβλημα του Παργκο το γεγονος οτι ακομα δεν εχει αντιληφθει οτι ο Ερτσεγκ δεν ειναι ο Τσαντλερ για να του πεταξει την πασα με τοση ταχυτητα και δυναμη και αυτη να καταληγει στο κεφαλι του 69.gif .. μπορει να ακογεται αστειο αλλα οντως το πσιτευω αυτο. rolleyes.gif

Σε γενικες γραμμες θα περιμενω ως το τελος της σεζον .. μπορει να εχω αλλαξει και γνωμη (μακαρι γιατι κατι τετοιο θα σημαινει οτι πηραμε κουπα και ο Λιν τα μπιπ ολα) μπορει βεβαια και οχι ..
Αυτη τη στιγμη παντως θεωρω οτι ο Παργκο ειναι ικανος σε βαθος χρονου να δωσει πολλα περισσοτερα .. απλα ακομα δεν μπορει να τα δειξει ολα αυτα


Αυτο που λες για τον Τσαντλερ το ειχα γραψει και εγω καπου ακριβως ετσι..ΔΕν εχει πολυ καταλαβει τους συμπαικτες του ακομη οντως.

Για το πικ ν ρολ διαφωνω.Και ο Γκριρ το παιζει ικανοποιητικα κατ'εμε.Το προβλημα του Ολυμπιακου στο πικ ν ρολ γενικα δεν πιστευω οτι ειναι οι κοντοι του αλλα οι ψηλοι του.Αυτοι δεν κανουν σωστα σκριν στις περισσοτερες περιπτωσεις.Ποσες φορες εχεις δει τον παπαλουκα πχ που ειναι μαστερ του ειδιους να βγαζει φασεις μετα απο πικ ν ρολ στον Ολυμπιακο και ποσες αντιστοιχα τους Σαρας ΔΔ.Αυτο οφειλεται στο οτι ο Μπατιστ(αλλα και ολοι οι ψηλοι του Παο ξερουν να κανουν καλα σκριν) κυριως(εστω και αν ειναι κινητα σκριν) δινει τα καλυτερα σκριν στην Ευρωπη.(παρενθεση αυτη για το πικ ν ρολ)
kolokotronis
Ο τσίλντρες δεν μένει έξω με τίποτα λόγω του συμβολαίου.
Θα είναι σαν να παραδέχονται ότι πιαστήκανε κορόιδα.
Από κει και πέρα ο γκριρ είναι 2 χρόνια στην ομάδα, με καλή παρουσία, ενώ ο πάργκο ούτε ένα μήνα.
Νομίζω ότι είναι φανερό ποιος θα την ''πληρώσει''.
Consultant
Aν τον θελει ο Αγγελοπουλος τον Παργκο εχει την οικονομικη δυνατοτητα να τον κρατησει.

Πληρωνει οσα χρηματα χρειαζονται για να γινει Βουλγαρος η Αλβανος

Αμφιβαλλει κανενας?
matse-7-
ας κανουν την μαγκια να βγαλουν κοινοτικο στον γκριρ.εδω πηρε ο τζακσον που επαιξε λιγοτερα χρονια ευρωπη απο το λυν
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ Mar 4 2009, 20:45 ) *
Για το σουτ απο το τριποντο μετα απο τριπλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καλυτερος ο Παργκο..Ο Γκριρ σε isolation και σουτ απο το 3ποντο ειναι ο καλυτερος στην Ευρωπη κατα την γτνωμη μου.Στο στατικο ειναι οντως καλυτερος ο Παργκο.Γενικα τα αψυχολογητα σουτ ειναι το φορτε του Γκριρ.Ουτε καλυτερο στην οργανωση δεν τον βρισκω ουτε καλυτερο πασερ(πιθανον πιο θεαματικο).Μονο καλυτερο αμυντικο τον βρισκω και οχι παρα πολυ και σε αυτο.

Δεν γινεται να μην ειναι καλυτερος πασερ απο τον Γκριρ, για τον απλο λογο,
οτι ο Γκριρ δεν πασαρει ποτε.
Ειναι μια κλαση καλυτερος σαν παιχτης ο Παργκο, αλλα μην ξεχνατε οτι τωρα ηρθε.
apkat
Ειδικα για την πασα αποψη μου ειναι οτι ο Γκριρ ειναι πολυ καλος..Κρεταει μπαλα πολυ και ειναι γεγονος αυτο αλλα οχι οτι δεν την εχει την πασα..

Υ.Γ:Αναζ ελα να υποστηριξεις το πουλεν σου γιατι το χανουμε... tongue.gif tongue.gif
hidalgo
QUOTE(kolokotronis @ Mar 4 2009, 20:34 ) *
Ο τσίλντρες δεν μένει έξω με τίποτα λόγω του συμβολαίου.
Θα είναι σαν να παραδέχονται ότι πιαστήκανε κορόιδα.
Από κει και πέρα ο γκριρ είναι 2 χρόνια στην ομάδα, με καλή παρουσία, ενώ ο πάργκο ούτε ένα μήνα.
Νομίζω ότι είναι φανερό ποιος θα την ''πληρώσει''.

μη ξεχνατε ποιος καθαρισε τη ταου επιθετικα στο β ημιχρονιο
closv
QUOTE(hidalgo @ Mar 5 2009, 00:32 ) *
μη ξεχνατε ποιος καθαρισε τη ταου επιθετικα στο β ημιχρονιο



Ασφαλως ο Γκριρ....
xrisTOS896
Εγω παιδιά όπως φένεται και στην foto μου προτιμάω τον Lynn Greer 77.gif .Αλλά ας δούμε το θέμα αντικειμενικά.Ο Childres χρειάζετε επειδή τον ακριβοπληρώσαμε και παίζει σε θέση που εκτός του Πρήντεζη δεν παίζει κανένας αλλός αρκετά καλά.
Τώρα ο Παργκο δείχνει καλά σημάδια αλλά ο Greer 77.gif έχει δέσει και προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα...Οπότε θα πρέπει να πούμε αντίο στον ΝΒΑer!!!!


peace.gif

Ελπίζω ο Γιαννάκης και οι Αγγελόπουλοι να πάρουν την σωστή απόφαση! bball.gif bball.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif
spysta
QUOTE(xrisTOS896 @ Mar 5 2009, 14:46 ) *
Εγω παιδιά όπως φένεται και στην foto μου προτιμάω τον Lynn Greer 77.gif .Αλλά ας δούμε το θέμα αντικειμενικά.Ο Childres χρειάζετε επειδή τον ακριβοπληρώσαμε και παίζει σε θέση που εκτός του Πρήντεζη δεν παίζει κανένας αλλός αρκετά καλά.
Τώρα ο Παργκο δείχνει καλά σημάδια αλλά ο Greer 77.gif έχει δέσει και προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα...Οπότε θα πρέπει να πούμε αντίο στον ΝΒΑer!!!!


peace.gif

Ελπίζω ο Γιαννάκης και οι Αγγελόπουλοι να πάρουν την σωστή απόφαση! bball.gif bball.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif

Η PHOTO σου παντως δειχνει ενα ερωτηματικο >> μηπως δεν εισαι και απολυτα σιγουρος για τον Γκρηρ ????? 71.gif banana.gif
Weekendman
Και εγώ ψήφισα Πάργκο ,αλλά όταν βλέπεις τον Παπαλουκά να βγάζει 35 λεπτά με τον ΠΑΟ και ο Γιαννάκης να μην τολμάει να τον βγάλει έστω και για να ξεκουραστεί λίγο δεν ξέρω γιατί μου έρχεται οτι θα μείνει έξω ο Τσίλντρες και να ειναι πιο θωρακισμένη η περιφέρεια(για κάθε ενδεχόμενο π.χ φάουλ Παπαλουκά) αν και ο ΠΑΟ το έχει το κενό στο 3 και ο Γκρίρ είναι η σταθερή αξία απο τους μη κοινοτικούς του Ολυμπιακού.
Αυτά σαν πρώτες σκέψεις στο θέμα.
AirNick7
παιδια εγω πιστευω πως θα ηταν μεγαλο λαθος να αφισει εξω τον childress διοτι η θεση 3 ειναι μια θεση στην οποια ιπερτερουμε απο τον παναθηναικο και μαζι με τον childress πιστευω οτι θα ειναι το μεγαλο μας οπλο γιατι ας μην κρυβομαστε το πρωταθλημα ειναι μονο οι τελικοι με τον παναθηναικο και τιποτε αλλο!!τωρα οσο αναφορα ποιον 8α αφηνα εξω..πιστευω μετα απο πολυ σκεψη καταλυγω στο συμπερασμα οτι ο καταληλοτερος για να μεινει εξω ειναι ο ο greer για τους εξης λογους...α)ο παργκο (κατα εμε) παιζει καλυτερα αμυνα και επειδι ειναι πιο ψηλος δεν διμιουργουνται πολλα miss match με τους αναμφιβολα ψηλουσ guard του παναθηναικου β) δεν εχουμε ενα δευτερο play maker να κατεωασει την μπαλα ειτε για να ξεκουρασει τον Tεο ειτε για καποια αλλη κατασταση....γιατι ολοι ξερουμε τισ δυνατοτιτες του teodosic και τιν αποψη του γιαννακη για αυτον!!! αρα εγω λεω να μεινει εξω.....!! ο GREER! bball.gif smiley.gif smiley.gif icon_drunk.gif
Υ.Γ επισις ο greer δεν εχει σταθεροτητα στο ενα παιζει και στο αλλο δεν παιζει
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(xrisTOS896 @ Mar 5 2009, 16:46 ) *
Εγω παιδιά όπως φένεται και στην foto μου προτιμάω τον Lynn Greer 77.gif .Αλλά ας δούμε το θέμα αντικειμενικά.Ο Childres χρειάζετε επειδή τον ακριβοπληρώσαμε και παίζει σε θέση που εκτός του Πρήντεζη δεν παίζει κανένας αλλός αρκετά καλά.
Τώρα ο Παργκο δείχνει καλά σημάδια αλλά ο Greer 77.gif έχει δέσει και προσαρμοστεί καλύτερα στην ομάδα...Οπότε θα πρέπει να πούμε αντίο στον ΝΒΑer!!!!

Ο Τσιλντρες και ο Πριντεζης δεν παιζουν στην ιδια θεση.
pitto
Εγώ πιστευω πως πρέπει να μείνει ο Γκριρ...

Ο τσίλντρες, δεν γίνεται να μείνει στην απ'έξω, όχι γιατί είναι ακριβοπληρωμένος, αλλά γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλον στο 3.
Ο Βασιλόπουλος χάνεται σαν 3αρι, ο Χαλπερίν είναι κοντός για την θέση και από εκεί και πέρα το χάος...

Ο Πάργκο είναι πολύ δυνατός παίχτης και προσφέρει και στην άμυνα, ενώ αντίθετος ο "κοντός" παίζει μόνο στην επίθεση και δίνει πάσα από το αριστερό στο δεξί. Ασε που στην θέση του ο Γιαννάκης έχει πληθώρα επιλογών !

Γι'αυτό έξω ο Γκριρ....
spysta
φανηκε και σημερα ποιος θα παει μαζι με Τσιλι στην Α1 .. αυτος ειναι ο Γκρηρ .. ο οποιος ακομα και στην κακη κατασταση που ηταν σημερα με αστοχα σουτ στο πρωτο ημιχρονο.. ειχε την εμπιστοσυνη του κοουτς στα δυσκολα μενοντας στον παγκο ο Τζανιρο !!
O.B.C
προσωπικά παργκο έξω λόγω ελλειψησ τριαριού...... για τους ιδίους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω...
τώρα για το καλοκαίρι σίγουρα κρατάς παργκο γκριρ......
η φροντίζεις ο γριρακοσ να γίνει κοινοτικός.......... η δυστυχώς λες στον τσιλι να βρει ομάδα στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού.... end off story!
Anaz
QUOTE(apkat @ Mar 4 2009, 21:17 ) *
Υ.Γ:Αναζ ελα να υποστηριξεις το πουλεν σου γιατι το χανουμε... tongue.gif tongue.gif
Ειναι απλα τα πραγματα. Ο Γιαννακης δεν υπαρχει περιπτωση να προτιμησει τον Παργκο απο τον Γκριρ για την Α1.

Κι αυτο γιατι δεν ειναι χαζος και ξερει πως (πρέπει) να διατηρησει πανω απ'ολα τις ισορροπιες στην ομαδα, ειδικα σε αυτο το προχωρημενο και κρισιμο χρονικο σημειο. Γιατι περα απο τις οποιες αγωνιστικες διαφορες των 2 παιχτων, οι οποιες ουτως η αλλως ειναι μικρες κι ο Παργκο ακομα και σε αυτο ΔΕΝ εχει δειξει ακομα στην ουσια καλυτερος του Λυν, το ζουμι ειναι οτι ο Λυν ειναι ενας παιχτης μεγαλης αξιας που εχει δειξει ηγετικα στοιχεια και εχει προσαρμοστει και δεθει σε πολυ μεγαλο βαθμο με την ομαδα και τετοιους παιχτες ΔΕΝ τους αλλαζεις στα μεσα της χρονιας για καινουργιους.

Το καλοκαιρι που τελειωνουν τα συμβολαια και των δυο, αυτη η κουβεντα θα ειναι ίσως πιο ενδιαφερουσα.

Εξαλλου και τα σημαδια αυτο δειχνουν.. Στο ματς με τον Παο ενω ξεκινησε καλα ο Παργκο, εκατσε παγκο και επαιξε 30 λεπτα ο Λυν. Προχτες παλι στα κρισιμα ηταν μεσα ο Γκριρ και ο Παργκο στον παγκο.

Οποτε αφου ο Γιαννακης μου φαινεται οτι εχει παρει την αποφαση του, why bother?? biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.