Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ευρωλίγκα 2007-2008, 1η φάση
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
vastravoud
Χμ, μάλλον καλύτερα να διώξουμε αυτό το παλτό το Διαμαντίδη.....
Gravedigger
Ναι μωρέ τρώει τον χρόνο του Saras!Άσχετο αλλά έχετε ξαναδεί κανάλι να βάζει διαφημίσεις την ώρα του αγώνα??? 68.gif
Bonzo
Ο Αντ1 όταν είχε την Α1 (αρχές δεκαετίας του 90) έβαζε διαφημίσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Θυμάμαι μάλιστα μια φορά χαρακτιριστικά που είχε δείξει τα τελευταία δευτερόλεπτα ενός πολύ σημαντικού αγώνα(Παο-Ολυμπιακός νομίζω) σε ριπλέι....

Σαν να άκουσε τον Παρισιάνο ο Ζοτς σήμερα. Πρώτη φορά χρησιμοποιεί τόση ώρα(και απόλυτα επιτυχημένα κατά την εκτίμηση μου) τον Μπατίστ στο 4. Νομίζω ότι του πάει πιο πολύ η θέση... Η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει απίστευτο μπάσκετ. Σκεφτείτε τα προηγούμενα χρόνια να παίζαμε χωρίς ΔΔ και με Σπανούλη σε κακή μέρα. Ποίος θα το φανταζόταν... Εκτός από Ζίζιτς-Μπατίστ που ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικοί πολύ καλή εμφάνιση από Ούινστον( 77.gif 77.gif 77.gif ) και Σάρας που αν βρει χέρι κρυφτείτε.. Και όσο περνάει ο καιρός και θα βρίσκεται με τους συμπαίκτες του θα βελτιώνεται.
enypnio
entaxei kai i fener den einai kamia omada fovitro ase pou o solomon pou einai o kalitero point guard pou exoun fortothike noris me 4 faoul

o tourksan itan homa

o ibo einai kati san alvertis pia

alla stin triti periodo epaixe apisteyto mpasket o panathinaikos

exei na paixei etsi apo persi me tin efes sto OAKA
vastravoud
Εντάξει, εννοείται ότι χαριτολογούμε ελαφρώς.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά είναι γεγονός ότι παρουσιάζουμε ουσιαστική βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, και κυρίως έχουμε "απεξαρτηθεί" από τον Διαμαντίδη.
vastravoud
Και κάτι που αξίζει να σημειώσουμε είναι το εξαιρετικό rotation που μέχρι στιγμής εφαρμόζει "μαθηματικά" ο Ομπράντοβιτς.

Οι μ.ο συμμετοχής είναι ενδεικτικοί, με ΔΙαμαντίδη/ΣΠανούλη να έχουν περίπου 27 λεπτά και μετά ένα κάρο παίκτες περίπου στο 20λεπτο.

Ειδικά οι ψηλοί που καταπονούνται περισσότερο πάνε σχεδόν "ρελαντί", με τον Μπατιστ να έχει 21 λεπτά, Ζίζιτς 15, Τσαρτσαρής 15, Ντικούδης 15, κλπ.
VARDINOLATSIS
ΜΗΠΩΣ οι 5 πόντοι που εφαγε ο ΠΑΟ στο τρίτο δεκάλεπτο εκτος έδρας είναι ΠΑΛΙ 41.gif ρεκορ Ευριλίγκας??? 77.gif 77.gif 77.gif
Green Warrior
QUOTE(vastravoud @ Nov 29 2007, 20:24 ) *
Εντάξει, εννοείται ότι χαριτολογούμε ελαφρώς.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά είναι γεγονός ότι παρουσιάζουμε ουσιαστική βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, και κυρίως έχουμε "απεξαρτηθεί" από τον Διαμαντίδη.



Εντάξει το έχουμε απεξαρτηθεί είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά όπως και το κα΄νεις αν αντίστοιχο περιστατικό συναίβεναι πέρσυ θα είχαμε τρελαθεί στην αγωνία καθώς ουσιατικά δεν υπήρχε άλλος πλέι μέικερ, ο Βούγιανιτς προερχόταν από τραβματισμό και άργησε να βρει τα πατήματα του ενώ ο Μπετσίριβιτς είναι σουτινγκ γκαρντ, ενω σημερα είδαμε Σαρας και V-Span να πάιζουν μια χαρά στον "1". Και όλα αυτά έχοντας αφήσει τον Βούγιανιτς οποίος φάνηκε ΄σαφώς ανεβασμένος επέιδή απλά δεν χωρούσε στο ροστερ...
thrylos7
QUOTE
ΜΗΠΩΣ οι 5 πόντοι που εφαγε ο ΠΑΟ στο τρίτο δεκάλεπτο εκτος έδρας είναι ΠΑΛΙ ρεκορ Ευριλίγκας???


Όχι! Το ρεκόρ θυμάμαι ότι ήταν οι 3 πόντοι στο Εφές - Μπενετόν πριν (2-)3 χρόνια, αν κι έχω υποψίες ότι μπορεί να' χει γίνει και με 2...

(το κακό είναι ότι οι 3 μπήκαν στο τελευταίο λεπτό)

(edit: χμ... εκτός έδρας.. δε γνωρίζω, αν και νομίζω πως το "εκτός έδρας" σ' αυτή την περίπτωση έχει μικρότερη σημασία από το σκορ, όπως συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική)

Είχε ενδιαφέρον το ματς, αρχικά που ήταν ντέρμπι και μετά με την απόδοση των πρασίνων.

Πιο πολύ μου άρεσε ο Ουίνστον, ο οποίος παρουσιάζεται όλο και πιο άνετος (με την καλή έννοια) στο παρκέ κι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα.

Σε ανάλογο δρόμο βρίσκεται και ο Ζίζιτς.

Ο Σάρας όντως, βρέθηκε σε φοβερή μέρα εκτελεστικά, ενώ και οργανωτικά ήταν πολύ καλός.


Ένα πρόβλημα στην αρχή βέβαια υπήρχε μέσα στη ρακέτα (9 ρημπάουντ ο Τουρκσάν στο πρώτο δεκάλεπτο... και σε όλο τον αγώνα).

"Ωραία" και η αγκωνιά του Αλβέρτη στον Ίμπο... rolleyes.gif

Πολύ "εμπειρία" δε μαζεύτηκε στο σημερινό ματς, μέσω της μετάδοσης; rolleyes.gif

Ακολουθεί πολύ ενδιαφέρον ματς, αν και σ' αυτή την κατάσταση δε νομίζω ότι η Ρεάλ θα έχει πολλές πιθανότητες. Η σταθερότητα βέβαια, είναι χαρακτηριστικό προς αναζήτηση αυτή την περίοδο, γενικά για τις ομάδες...
lakersdynasty
QUOTE(thrylos7 @ Nov 29 2007, 23:59 ) *
"Ωραία" και η αγκωνιά του Αλβέρτη στον Ίμπο... rolleyes.gif


Οντως ωραια πηγε να την φερει ο Ιμπο στον Αρχηγο αλλα εχει ψωμια ακομα. Στο ριπλευ φανηκε καθαρα οτι ο Ιμπο πηγαινε πανω στον Αλβερτη αναζητωντας κατι...ε το πηρε!

Η ομαδα επαιξε πολυ καλη ομαδικη αμυνα σε ολο το παιχνιδι και αυτος ηταν ο λογος που δεν ξεφυγε η Φενερ σε κανενα σημειο.

Οι Ζιζιτς και μπατιστ φενεται να ειναι οι ιδανικοι ψηλοι για τα συστηματα του ΠΑΟ καθως εκμεταλλευονται και με το παραπανω τις πασες των κοντων και σκοραρουν ευκολα καλαθια. Ειδικα ο Ζιζιτς συνεργαζεται τελεια με τον Σαρας ενω ο Μπατιστ προτιμα...Μητσο tongue.gif

Ο Σαρας στην αρχη νομιζε οτι επαιζε ακομη με την Ολυμπια αλλα μετα μπηκε στο κλιμα και οργανωσε καλητερα ηταν πολυ ευστοχος και σουταρε με λογικη.

Ο Σπανουλης πολυ συγκρατημενος και μπραβο του. Φετος φενεται να εχει ωριμασει αρκετα και να ενεργει περισσοτερο με την λογικη και ο Ζελικο ειναι φανερα ευχαριστημενος μαζι του αν δει κανεις το σταθερο λεπτο του ανα ματς ανεξαρτητα με το ποιοι παιζουν περισσοτερο η λιγοτερο απο ολους τους αλλους περιφερειακους,

Ο Ουινστον εχει ορεξη στην αμυνα κα οποτε χρειαστει κανει το κατι παραπανω για να σκοραρει δυσκολα καλαθια μεσα στην ρακετα.

Ο Μπετσιροβιτς φαινοταν λιγο καπως αλλα μαλλον φταιει και ο τραυματισος του, Ο Τσαρτσαρης και ο Τομασεβιτς επαιξαν συμπαθιτικα, κυνηγουσαν τις φασεις και τα ριμπαουντ.

Γενικα η ομαδα σημερα εδειξε χαρακτηρα και ειναι καλο που αντποκριθηκαμε τοσο καλα σε ενα εκτος εδρας παιχνιδι σε μια οχι και τοσο ησιχη εδρα. Γενικα δεν γινεται να μην εχει σκαμπανευασματα η ομαδα αλλα φενεται να βρισκει ενα ρυθμο.

Μετα απο το παιχνιδι με την Παρτιζαν και με την Φενερ βλεπω οτι η ομαδα δειχνει τρομερο χαρακτηρα και οτι εχει αρκετη εμπειρια για να μην επειρεαζεται τοσο πολυ απο εδρες. Σιγουρα ολοι επηρεαζοντια ως ενα βαθμο και ενεργουν λαθος σε μερικα σημεια αλλα μεχρι τωρα ο ΠΑΟ εδειξε τρομερο χαρακτηρα και αυτο ειναι μεγαλο κερδος, σε συνδιασμο βεβαια με τα αποτελεσματα. 41.gif

Απεξαρτηση απο τον Διαμαντιδη δεν εγινε και δεν θα γινει. Οπως δεν θα γινει και απο τον Μπατιστ και απο τον Σπανουλη και απο οποιονδηποτε περισσοτερο η λιγοτερο σημαντικο παικτη μας. Απλα οταν καποιος δεν παιζει οι αλλοι πρεπει να καλυπτουν με αλλους τροπους το κενο του. Εγινε αυτο σημερα? Ναι. Αυτο ειναι το ζητουμενο.

Μπραβω στην ομαδα για ακομη μια φορα. Εγω προσωπικα δεν χορταινω να τους βλεπω. biggrin.gif
AZ1980
A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!

Πάνω που λέγαμε στο τόπικ "επικαιρότητα" πως ο Μπατίστ έχει δεν έχει παίξει σαράντα αγωνιστικά λεπτά συνολικά τα τελευταία τρία χρόνια ως τεσσάρι, ο Ζοτς βασίστηκε σήμερα σε κίνηση ματ, παίζοντας με τον Μπατίστ στο ...τέσσερα, και τον Ζίζιτς στο πέντε! Μιλάμε για φοβερή σύμπτωση, αλλά με αυτό το σχήμα έλεγξε το αμυντικό ριμπάουντ ο ΠΑΟ, απέναντι σε μια ομάδα που στο πρώτο δεκάλεπτο επιβεβαίωσε πως η μεγάλη της δύναμη βρίσκεται στον επιθετικό τρόπο με τον οποίο διεκδικεί το ριμπάουντ μετά από άστοχη επίθεσή της, κυρίως ελέω Τουρκσάν.

Μπράβο λοιπόν στον PARISINO, που έδωσε τα φώτα του στον Ζοτς, μάλλον ο Ομπράντοβιτς παρακολουθεί μανιωδώς basketforum.gr.

Μπράβο και στον Μπατή που μας τα έκανε τσουρέκια με την επιμονή του να κριτικάρει με παπική αυστηρότητα τον ...Γιασικεβίτσιους! Κάθε αρνητική του ενέργεια αποτελούσε στίγμα ανεξίτηλο, κάθε εύστοχη προσπάθειά του απλά επιβεβαίωνε την ...γενική ποιότητα που έχουν όλοι οι Λιθουανοί! Σύντομα βλέπω τον εκνευριστικότατο ψηλέα σπορτκάστερ να μένει ξανά άνεργος...
PARISINOS
Ε σου λεει ο ζοτς, κερδιζω που κερδιζω οπως θελω, ας κερδισω και με τον τροπο που θελει το παιδι, για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι tongue.gif

Πολυ καλο οντως το διδυμο μπατιστ ζιζιτς. Γενικα μετα απο καιρο ειδαμε τον ΠΑΟ να παιζει με τελειως ορθολογικη 5αδα. Με ασσο, δυορι, τριαρι, τεσσαρι και 5αρι κανονικα.
και πανω που ελεγα οτι ο ζοτς εχει καταργησει τις θεσεις.

το κουλο που ειδα εγω σημερα ηταν τον σπανουλη να παιζει κοντρολαρισμενα. Γενικα δεν ξερω αν ειναι εντυπωση μου, αλλα ο βασιλακης παιζει πολυ πιο μεστα , κυριως βεβαιο απο τοτε που γυρισε στον ΠΑΟ, μιας και στην εθνικη το καλακαιρι, μας ειχε μουρλανει στις μπουκες.

Οχι οτι εφταιγε αυτος βεβαια που η μπαλα απλα γυριζε γυρω γυρω μεχρι να ξανακαταλυξει στα χερια του 5 δευετρα πριν το τελος της επιθεσης.
Anaz
Ετσι ειναι για τον Σπανουλη! Το καλοκαιρι ομως,εφταιγε κι αυτος.Απλα το λεγαμε απο τοτε οτι μολις παει στον Ζοτς,θα βρει αυτος τροπο να τον κοντρολαρει κ να εκμεταλευθει πιο ουσιαστικα την βελτιωση του σε συγκεκριμενους τομεις μετα το περασμα απο την Αμερικη.

Καπου ειχα γραψει καποιες παρατηρησεις για τον Παο μετα το ματς με τη Ολυμπια,αλλα δεν τα ποσταρα μαλλον τελικα.. rolleyes.gif

Παντως εν ολιγοις δυο απο αυτα που ηθελα να επισημανω ειναι οτι η αμυνα του Παο βελτιωνεται σταθερα κ αρχιζει κ αποδιδει στα γνωστα υψηλα επιπεδα, κ οτι φετος ο Ζοτς δειχνει οτι προσπαθει να παιξει ενα λιγο διαφορετικο μπασκετ,κ εχει αναθεωρησει λιγο τα "κολληματα" του.. Αποτελεσμα να παιζει κ πολυ πιο ομορφο μπασκετ η ομαδα..
(βεβαια οσο ευχαριστη εμπειρια ειναι να παρακολουθεις τον Παο στο παρκε,αλλο τοσο δυσαρεστη ειναι να ακους τον σχολιασμο.. 68.gif )

QUOTE
Μπράβο και στον Μπατή που μας τα έκανε τσουρέκια με την επιμονή του να κριτικάρει με παπική αυστηρότητα τον ...Γιασικεβίτσιους! Κάθε αρνητική του ενέργεια αποτελούσε στίγμα ανεξίτηλο, κάθε εύστοχη προσπάθειά του απλά επιβεβαίωνε την ...γενική ποιότητα που έχουν όλοι οι Λιθουανοί! Σύντομα βλέπω τον εκνευριστικότατο ψηλέα σπορτκάστερ να μένει ξανά άνεργος...
Αληθεια??? ohmy.gif Μου προκαλει τρομερη εκπληξη! Στα προηγουμενο ματς που ακουσα τον Μπατη,κοντευα να ξερασω απο τα σχολια θαυμασμου! Γενικα γνωριζα οτι προσπαθει να ενημερωνεται κ παρακολουθει (η τουλαχιστον παρευρισκεται) που κ που κ σε σεμιναρια προπονητικης, αλλα τελικα με απογοητευσε..
nirvana
ΠAO ευφραίνει καρδίαν.

Mου έλειψε ο ΔΔ και το σόου του.

MVP για μένα χθες, ο Σπανούλης.
Mετά Zίζιτς και Mπατίστ.


Στο τρίτο δεκάλεπτο που δεν έπαιζε ο Γιασικεβίτσιους πήραμε τη διαφορά. Γκρρρ...
enypnio
ναι στον Παναθηναϊκό ο Σάρας είναι το αλατοπίπερο

αρχικά ήταν αγχωμένος, να χωρέσει στην φανέλα του Μήτσου

μετά κατάλαβε ότι καλύτερα να χωρέσει στην φανέλα του Σπανούλη και να αφήσει τον Σπανούλη να πειραματιστεί με την φανέλα του Μήτσου, που και να κάνει τίποτα είναι πιο αναμενόμενο, αν και το καμάρι του Θεσσαλικού Κάμπου έχει αρχίζει να σοβαρεύται κάπως

να ανυσηχήσουμε μήπως
vastravoud
Σχετικά με την "Απεξάρτηση" από το Διαμαντίδη, προφανώς δεν εννοώ ότι μπορούμε να τον διώξουμε με ευκολία!

Απλώς εννοώ ότι σε πλήρη αντίθεση με πέρσι, έχουμε λύσεις!

Ο Μήτσος πέρσι έκανε τη ΜΕΓΑΛΗ υπέρβαση, καθώς έβγαλε όλη τη χρονιά με μεγάλο χρόνο συμμετοχή, έχοντας την ευθύνη οργάνωσης ΟΛΩΝ των επιθέσεων της ομάδας. Φέτος μπορεί να παίζει λιγότερα αλλά και ποιοτικότερα λεπτά, έχοντας πάντα δίπλα του και κάποιον άλλον για να μοιράζεται το φορτίο της οργάνωσης.
enypnio
ένας λόγος που από κάποιο σημείο και μετά δεν υπηρχε οργανωτικό κενό στην ομάδα

ήταν ότι λειτούργησε καλά η επιθετική άμυνα και βγήκαν εύκολα καλάθια, που δεν θέλουν και τρομερή οργάνωση

στην σετ επιθέσεις βοήθησε πολύ ο Κένυ οργανωτικά.

δεν είναι τυχαίο άλλοστε ότι τα τρίποντα του Παναθηναικού ήταν απελπιστικά χάλια μόνο τα 2 που έβαλε ο Σάρας
Green Warrior
QUOTE(vastravoud @ Nov 30 2007, 11:19 ) *
Σχετικά με την "Απεξάρτηση" από το Διαμαντίδη, προφανώς δεν εννοώ ότι μπορούμε να τον διώξουμε με ευκολία!

Απλώς εννοώ ότι σε πλήρη αντίθεση με πέρσι, έχουμε λύσεις!

Ο Μήτσος πέρσι έκανε τη ΜΕΓΑΛΗ υπέρβαση, καθώς έβγαλε όλη τη χρονιά με μεγάλο χρόνο συμμετοχή, έχοντας την ευθύνη οργάνωσης ΟΛΩΝ των επιθέσεων της ομάδας. Φέτος μπορεί να παίζει λιγότερα αλλά και ποιοτικότερα λεπτά, έχοντας πάντα δίπλα του και κάποιον άλλον για να μοιράζεται το φορτίο της οργάνωσης.



Και πιο απελευθερωμένα τα μέχρι στιγμής ποσοστά του στα σουτ είναι φοβερά...
George_12ISL
Ο Γιασικεβίτσιους θέλει ακόμα χρόνο. Δεν πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μόνο στο σκοράρισμα, αφού αυτός ο παίκτης μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα (δηλαδή στον οργανωτικό τομέα).
Ένα θετικό στοιχείο που έδειξε η ομάδα είναι η διατήρηση της διαφοράς στο τελευταίαο δεκάλεπτο. Σε αρκετά από τα προηγούμενα παιχνίδια της, έχανε σχετικά εύκολα τις διαφορές.
Όσον αφορά τον Διαμαντίδη, η αξία του είναι αναμφισβήτητη, αλλά αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, τότε δεν μπορεί να θεωρείς κανένα παίκτη αναντικατάστατο!
Ginobili
Απορώ ρε παιδιά...γιατί τα έχετε βάλει με τον Μπατή.Μια χαρά μετάδωση έκανε.Στον προηγούμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα...δεν τον παρακολούθησα από τον ΣΚΑΙ,καθώς ήμουν στο γήπεδο...και μπήκα μετά στο φόρουμ...και στάζατε χολή (Ολυμπιακοί κυρίως...) εναντίον του Κώστα...επειδή "έγλυφε" και "υπερθαύμαζε" τον Παναθηναικό...προκαλώντας σας αηδία για τον "εμετικό" του σχολιασμό.Δεν πόσταρα τίποτα τότε..γιατί δεν είχα παρακολουθήσει την μετάδωση..τώρα πάλι...τον "στήνετε στον τοίχο" επειδή τόλμησε και έκανε αυστηρή κριτική στον Σάρας!!!! w00t.gif ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!
Δηλαδή με συγχωρείτε...στο 1ο ημίχρονο ο Σάρας δεν έκανε τρομερά παιδαρειώδη λάθη???? (Εγώ για να είμαι ειλικρινής..του έριξα και ένα βρησίδι... laugh.gif ).Ήταν απίστευτα επιπόλαιος.Ο Μπατής δεν τον έβγαλε άχρηστο όπως αφήνετε να εννοηθεί...
Και επίσης σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της μετάδωσης του,μια χαρά ήταν(πολύ καλύτερος από κάτι άλλους...που βρίσκουν την ευκαιρία σε κάθε αγώνα να κάνουν επίδειξη των εγκυκλοπαιδικών μπασκετικών τούς γνώσεων).
Την προ-προηγούμενη αγωνιστική...μερικοί ποστάρατε:"1000 φορές ο Χατζηγεωργίου ο Ιωάννου και ο Λεάνης...από αυτή την εμετική μετάδωση"..... w00t.gif
Τι να πώ πια...? ohmy.gif Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχει παίξει μπάσκετ με το τριφύλλι στο στήθος...και οι προκαταλήψεις κρατούν καλά.....

Τι να λέμε τώρα... icon_drunk.gif Ο Παντελής ο Διαμαντόπουλος είναι "αντικειμενικότατος"...ο Μπατής είναι μάλλον "στρατευμένος."..


* Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι σε κάποια στιγμή της μετάδωσης του..είπε ότι ο Μπατίστ είναι 2,07-2,08.........
enypnio
κοίτα μέχρι να εμπιστευτεί ο Ζοτς τον Σάρας για οργανωτή κατά κύριο λόγο θα περάσει πολύ καιρός
μέχρι τότε θα παίζει πιο free off guard, κρυφός οργανωτής

άσε ότι αυτό βολεύει γιατί ηρεμεί και Σπανούλης, διότι τον γεμίζουν περισσότερες ευθύνες και βάζει περισσότερο το μυαλό να δουλέψει στο γήπεδο, οπότε γλιτώνουμε μερικές μπούκες της απελπισίας
Anaz
QUOTE(Ginobili @ Nov 30 2007, 19:56 ) *
Απορώ ρε παιδιά...γιατί τα έχετε βάλει με τον Μπατή.Μια χαρά μετάδωση έκανε.Στον προηγούμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα...δεν τον παρακολούθησα από τον ΣΚΑΙ,καθώς ήμουν στο γήπεδο...και μπήκα μετά στο φόρουμ...και στάζατε χολή (Ολυμπιακοί κυρίως...) εναντίον του Κώστα...επειδή "έγλυφε" και "υπερθαύμαζε" τον Παναθηναικό...προκαλώντας σας αηδία για τον "εμετικό" του σχολιασμό.Δεν πόσταρα τίποτα τότε..γιατί δεν είχα παρακολουθήσει την μετάδωση..τώρα πάλι...τον "στήνετε στον τοίχο" επειδή τόλμησε και έκανε αυστηρή κριτική στον Σάρας!!!! w00t.gif ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!
Δηλαδή με συγχωρείτε...στο 1ο ημίχρονο ο Σάρας δεν έκανε τρομερά παιδαρειώδη λάθη???? (Εγώ για να είμαι ειλικρινής..του έριξα και ένα βρησίδι... laugh.gif ).Ήταν απίστευτα επιπόλαιος.Ο Μπατής δεν τον έβγαλε άχρηστο όπως αφήνετε να εννοηθεί...
Και επίσης σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της μετάδωσης του,μια χαρά ήταν(πολύ καλύτερος από κάτι άλλους...που βρίσκουν την ευκαιρία σε κάθε αγώνα να κάνουν επίδειξη των εγκυκλοπαιδικών μπασκετικών τούς γνώσεων).
Την προ-προηγούμενη αγωνιστική...μερικοί ποστάρατε:"1000 φορές ο Χατζηγεωργίου ο Ιωάννου και ο Λεάνης...από αυτή την εμετική μετάδωση"..... w00t.gif
Τι να πώ πια...? ohmy.gif Ίσως φταίει το γεγονός ότι έχει παίξει μπάσκετ με το τριφύλλι στο στήθος...και οι προκαταλήψεις κρατούν καλά.....

Τι να λέμε τώρα... icon_drunk.gif Ο Παντελής ο Διαμαντόπουλος είναι "αντικειμενικότατος"...ο Μπατής είναι μάλλον "στρατευμένος."..
* Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι σε κάποια στιγμή της μετάδωσης του..είπε ότι ο Μπατίστ είναι 2,07-2,08.........

To ελεος ρε συ ginobili παει σε ολο το παραπανω ποστ σου! 68.gif

Κατ'αρχην οι φρασεις που χρησιμοποιησες ηταν δικες μου -ολιγον τροποποιημενες-, κ νομιζω οτι αδικα χρησιμοποιησες πληθυντικο,γιατι δεν θυμαμαι αλλον να σχολιαζει αρνητικα τη μεταδοση του Μπατη.Εγω κ ο φιλος του Παναθηναικου ΑΖ θυμαμαι μονο οτι το καναμε!

Αλλα το ερωτημα ειναι..Τι αλλο πρεπει να κανει κανεις σε αυτο το φορουμ για να αποδειξει οτι δεν βλεπει (ή τουλαχιστον προσπαθει οσο μπορει) τα πραγματα με οπαδικα γυαλια?? rolleyes.gif Εγραψα πιο πανω οτι "οσο ευχαριστη εμπειρια ειναι να βλεπει κανεις τον Παο στο παρκε,τοσο δυσαρεστη ειναι να ακουει τη μεταδοση!"
Δηλαδη πρεπει να εισαι "κ@υλωμενος" Παναθηναικος που να φτιαχνεσαι να ακους σχολια θαυμασμου για την ομαδα σου,για να τον αντεξεις! Αλλα δεν τον βλεπουν μονο φανατικοι οπαδοι του Παο ρε παιδια τον αγωνα!!Υπαρχουν κ καποιοι που απλα γουσταρουν να δουν μπασκετ! Τις προαλλες εφτασα να ακουσω μεχρι κ σχολιο θαυμασμου για ΣΚΡΙΝ παιχτη του Παο!!! ohmy.gif Ναι,αληθεια δεν το λεω με ειρωνεια!! Βαριεμαι να αναφερω μια μια τις υπερβολες του,αν κ μου εχουν μεινει αρκετες χαρακτηριστικα στο μυαλο... Μιλαμε οτι εκανε λες κ βλεπει πρωτη φορα Ευρωλιγκα στη ζωη του!Πραγματα που θεωρουνται σχεδον αυτονοητα για παιχτες αυτου του επιπεδου ο Μπατης τα εβλεπε ολα τρομερα κ εκπληκτικα κατορθωματα! Κ γενικα ο τροπος που εβλεπε κ ανελυε το παιχνιδι μου φανηκε πολυ "κοντοφθαλμος"..Αλλη μια αποδειξη στην αποψη μου,οτι το γεγονος οτι μπορει να εχεις παιξει μπασκετ δεν σημαινει παντα οτι ξερεις κ να βλεπεις κ να αναλυεις το αθλημα..
Κ για να ξερεις τωρα εμαθα απο σενα οτι ηταν παιχτης του Παο!

Μια απ'τα ιδια κ με την Ολυμπια με τον Χατζηγεωργιου ο οποιος πρεπει ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ να μας θυμιζει τουλαχιστον 2-3 φορες την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα που διαθετει ο Παο κ ποσο τρομερο ειναι που εχει στον παγκο παιχτες με την αξια ενος Χατζηβρεττα,ενος Σπανουλη κλπ... Ναι ρε φιλε,ο Παο ΕΧΕΙ την καλυτερη κ πιο "βαθεια" περιφερεια στην Ευρωπη!!ΕΛΕΟΣ!!Πρεπει να το λες ΚΑΘΕ φορα σαν να ειναι η πρωτη κ η τελευταια φορα που πιανεις μικροφωνο??(τι καλα που θα'ταν..) Πιο γραφικος δεν μπορεις να γινεις πια..

Ο "γαυρος¨" Διαμαντοπουλος προσπαθει τουλαχιστον να κρατα μια σοβαρη σταση,κ να κρινει το παιχνιδι στην ουσια του κ οχι απο οπαδικη σκοπια για να χαιδευει τα αυτια των ακροατων!Οσο μπορει βεβαια ετσι.. Αλλα τουλαχιστον αυτα τα γραφικα "εκπληκτικο,φοβερο,τρομερο" για μια απλη σταυρωτη ντριμπλα,για ενα fade away σουτ,για μια πασα απ'το πικ ν ρολ,για μια προσποιηση,για...ενα σκριν, δεν τα λεει..

Τα ιδια λέω κ για τον Χελακη στην μπαλα οταν μεταδιδει Οσφπ.Καλα αυτος εχει χασει καθε μετρο γραφικοτητας,αλλα τουλαχιστον αυτος μεταδιδει στο ραδιο,κ μπορεις κ να τον αλλαξεις..

Τωρα για το ποιες προκαταληψεις κρατουν καλα,τι να πω..Ο καθενας διαβαζει κ κρινει..
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Nov 30 2007, 17:56 ) *
Δηλαδή με συγχωρείτε...στο 1ο ημίχρονο ο Σάρας δεν έκανε τρομερά παιδαρειώδη λάθη????


Έκανε δυο και άλλο ένα που έφταιγε κυρίως ο αποδέκτης (Μπατίστ), τρία. Ο Μπατής κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αναφέρθηκε σε αυτά τουλάχιστον εκατόν τρεις φορές! Όταν δε ευστοχούσε ο Σάρας, νευριασμένος και επιτηδευμένα αυστηρός με το "πουλέν" του, ο ανεκδιήγητος σπίκερ απέδιδε το φαινόμενο στη ...γενική ευστοχία της λιθουανικής σχολής! Μιλάμε 3 σουτ έβαλε στο 4ο δεκάλεπτο, 3 φορές είπε για τη λιθουανική σχολή, ενώ το πρόσθεσε και ως σχόλιο και για 4η φορά σε κάποια άσχετη περίσταση. Μιλάμε για τον ορισμό του κουραστικού εκφωνητή, μόνο οι Χατζηγεωργίου-Μαγουλάς τον ξεπερνούν.
Nik7
τι να πω; και ο ΑΖ και ο ΑΝΑΖ εχουν δίκιο. ο Μπατής διαθέτει το αρνητικό 'χάρισμα' να ειναι ταυτόχρονα κοιμιστικός και εκνευριστικός. νομίζω σπάνιο φαινόμενο...
τον θυμάμαι στο γήπεδο και νοσταλγώ την εποχή εκείνη, αλλά ρε παιδιά άλλο σπορτσκάστερ κι άλλο παίκτης. θα ήθελα να προσθέσω οτι και ο μεταδότης των παιχνιδιών του ολυμπιακού στον σκάι (Λεάνης νομίζω) ειναι φοβερά εκνευριστικός και εχεις την εντύπωση οτι μεταδίδει μόνο για οπαδούς του ολυμπιακού.
enypnio
δεν μπορεί να κάνει ο ΠΣΑΤ μια απεργεία διαρκείας να βλέπουμε τα παιχνίδια με φυσικό ήχο να τελειώνουμε
vastravoud
Σχετικά με τη μετάδοση, εκτός από την απαράδεκτη πληθώρα διαφημίσεων, γεγονός είναι ότι δεν υπήρχε ούτε δεύτερος σχολιαστής, ούτε κάποιος στον αγωνιστικό χώρο.

Νομίζω ότι ούτε το SS παρέχει αντίστοιχη κάλυψη, αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνεται κάπως πιο "πλούσια" η μετάδοσή του.
IlyaZ
Να πω κι εγώ για το Μπατή, ότι, αν και Παναθηναϊκός το φρόνημα, έχω αρχίσει να σκέφτομαι να το βάζω στο μουτ κάθε φορά που τον ακούω. Όχι δηλ. ότι υπάρχουν και πολλοί εκφωνητές που ΔΕ μου τη σπάνε, αλλά στον αγώνα προχθές μέχρι που σκέφτηκα "Πού είναι εκείνο το καλό παιδί με το φίδι;", ο Συρίγος ντε, που κάνει 18 φορές λάθος στο σκορ ανα αγώνα.

Και γενικότερα έχω να πω ότι κατανοώ ότι πολλοί χαίρονται που μεταδίδονται κάποιοι αγώνες από ελεύθερη τηλεόραση, αλλά τέτοια καφρίλα είχα χρόνια να δω. Να κόβουν τον αγώνα για να δούμε διαφημίσεις; Τέτοιο σιχτίρισμα είχα χρόνο να ρίξω. Και σαφώς υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά ΠΟΤΕ κανένα από τα διαφημιζόμενα προϊόντα (το αυτοκίνητό μου δεν έχει κλείσει ούτε διετία ακόμη, ΑΧΕ δε φοράω καθότι κοριτσάκι, είμαι κατά των δανείων, τηλ και κοννεξ ήδη έχω, οπότε μεγάλη ζημιά που τους έκανα icon_drunk.gif ). Ζήτω η ΝΟΒΑ! Τουλάχιστον εκεί σε σέβονται γιατί τους πληρώνεις.
Ginobili
QUOTE(Anaz @ Dec 1 2007, 02:25 ) *
To ελεος ρε συ ginobili παει σε ολο το παραπανω ποστ σου! 68.gif

Κατ'αρχην οι φρασεις που χρησιμοποιησες ηταν δικες μου -ολιγον τροποποιημενες-, κ νομιζω οτι αδικα χρησιμοποιησες πληθυντικο,γιατι δεν θυμαμαι αλλον να σχολιαζει αρνητικα τη μεταδοση του Μπατη.Εγω κ ο φιλος του Παναθηναικου ΑΖ θυμαμαι μονο οτι το καναμε!

Αλλα το ερωτημα ειναι..Τι αλλο πρεπει να κανει κανεις σε αυτο το φορουμ για να αποδειξει οτι δεν βλεπει (ή τουλαχιστον προσπαθει οσο μπορει) τα πραγματα με οπαδικα γυαλια?? rolleyes.gif Εγραψα πιο πανω οτι "οσο ευχαριστη εμπειρια ειναι να βλεπει κανεις τον Παο στο παρκε,τοσο δυσαρεστη ειναι να ακουει τη μεταδοση!"
Δηλαδη πρεπει να εισαι "κ@υλωμενος" Παναθηναικος που να φτιαχνεσαι να ακους σχολια θαυμασμου για την ομαδα σου,για να τον αντεξεις! Αλλα δεν τον βλεπουν μονο φανατικοι οπαδοι του Παο ρε παιδια τον αγωνα!!Υπαρχουν κ καποιοι που απλα γουσταρουν να δουν μπασκετ!

Δεν αναφέρθηκα μόνο σε 2 ποστ...αλλά διευκρίνησα ότι αναφερόμουν και σε παλαιότερα πόστ άλλων παιδιών..από το ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα.
Τώρα για τα υπόλοιπα που λές....τι να σου πώ..? Σου φαίνεται να είμαι τόσο κ@υλωμενος" Παναθηναικος που να φτιαχνεται να ακούει σχολια θαυμασμου ? Φαντάζομαι κιόλας...τι θα μου έλεγες...αν με πείραζε η "αυστηρή" κριτική του ενλόγω δημοσιαγράφου στον Σάρας,στον αγώνα με την Φενέρ.
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Dec 1 2007, 21:39 ) *
η "αυστηρή" κριτική του ενλόγω δημοσιαγράφου στον Σάρας,στον αγώνα με την Φενέρ.


Eπαναλαμβάνω από τη μεριά μου πως δεν ήταν η "αυστηρότητα" που τσάκιζε νεύρα, αλλά η "επαναληπτικότητα" στην χρήση πανομοιότυπων σχολίων (βλ. και το προηγούμενο ποστ μου).
koufos7
QUOTE(AZ1980 @ Dec 2 2007, 05:08 ) *
Eπαναλαμβάνω από τη μεριά μου πως δεν ήταν η "αυστηρότητα" που τσάκιζε νεύρα, αλλά η "επαναληπτικότητα" στην χρήση πανομοιότυπων σχολίων (βλ. και το προηγούμενο ποστ μου).

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΤΗΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ EUROSPOST ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CURLING.
Ginobili
Τί είναι το Curling?
enypnio
http://en.wikipedia.org/wiki/Curling
vastravoud
QUOTE(AZ1980 @ Nov 30 2007, 02:24 ) *
A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!

Πάνω που λέγαμε στο τόπικ "επικαιρότητα" πως ο Μπατίστ έχει δεν έχει παίξει σαράντα αγωνιστικά λεπτά συνολικά τα τελευταία τρία χρόνια ως τεσσάρι, ο Ζοτς βασίστηκε σήμερα σε κίνηση ματ, παίζοντας με τον Μπατίστ στο ...τέσσερα, και τον Ζίζιτς στο πέντε! Μιλάμε για φοβερή σύμπτωση, αλλά με αυτό το σχήμα έλεγξε το αμυντικό ριμπάουντ ο ΠΑΟ, απέναντι σε μια ομάδα που στο πρώτο δεκάλεπτο επιβεβαίωσε πως η μεγάλη της δύναμη βρίσκεται στον επιθετικό τρόπο με τον οποίο διεκδικεί το ριμπάουντ μετά από άστοχη επίθεσή της, κυρίως ελέω Τουρκσάν.


Σίγουρα άλλοι είναι πιο ειδικοί από εμένα, αλλά δε νομίζω ότι η μη χρησιμοποίηση του Μπατιστ στο "4" οφείλεται ντε και καλά σε "κόλλημα".

Ας δούμε ποιούς ψηλούς είχαμε πέρσι:

Τσαρτσαρής - Ντικούδης: Αποκλειστικά "4"
Μπατιστ: 4-5
Τομάσεβιτς - ΓΙαφτόκας: Αποκλειστικά "5"

Με δεδομένο ότι ο Γιαφτόκας δεν προσαρμόστηκε ποτέ, δε γινόταν αλλιώς παρά να μείνει αποκλειστικά ο Μπατιστ στο "5". Στα ΠΟΛΥ κρίσιμα (τελικός με ΤΣΣΚΑ), έπαιξε και κάποιο διάστημα στο "4" ο Μπατίστ.

Με δεδομένο ότι φέτος φαίνεται να μας βγαίνει ο Ζίζιτς, όταν επιτέλους ανεβάσει στροφές ο Τομάσεβιτς, θα μπορεί πιο άνετα ο Ζοτς να δίνει ρόλο "χαμαιλέοντα" στον Μπατιστ.
Igor
QUOTE(koufos7 @ Dec 2 2007, 12:03 ) *
ΠΑΙΔΙΑ Ο ΜΠΑΤΗΣ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ EUROSPOST ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ CURLING.


Νομιζω για τα darts παει.. smiley.gif
azannetop
πρωτάθλημα curling ή carling; icon_drunk.gif
Ginobili
Καλά..καλά...ωραία τα ειρωνευτικά σχόλια για το επαγγελματικό μέλλον του Μπατή...αλλά μάλλον θα τον φάτε στην μάπα,για πολύ ακόμα στις μεταδώσεις του Παναθηναικού...εγώ από την μεριά μου...θα τις απολαμβάνω biggrin.gif ...είτε μας εξαίρει..είτε τα ρίχνει στον Σάρας.... tongue.gif
koufos7
QUOTE(Ginobili @ Dec 2 2007, 21:21 ) *
Καλά..καλά...ωραία τα ειρωνευτικά σχόλια για το επαγγελματικό μέλλον του Μπατή...αλλά μάλλον θα τον φάτε στην μάπα,για πολύ ακόμα στις μεταδώσεις του Παναθηναικού...εγώ από την μεριά μου...θα τις απολαμβάνω biggrin.gif ...είτε μας εξαίρει..είτε τα ρίχνει στον Σάρας.... tongue.gif

ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΣΑΡΟΥΝΑΣ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ?
Ginobili
QUOTE(koufos7 @ Dec 2 2007, 19:36 ) *
ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΣΑΡΟΥΝΑΣ Η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! 24.gif 24.gif 24.gif Ωραίο το ανέκδοτο....καλά σοβαρά,περιμένεις απάντηση...?
Ποιός είναι ο Σάρας..μπροστά στον παικταρά μου τον Μανού??? Ούτε το δεξί του κορδόνι... tongue.gif
koufos7
QUOTE(Ginobili @ Dec 2 2007, 22:35 ) *
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! 24.gif 24.gif 24.gif Ωραίο το ανέκδοτο....καλά σοβαρά,περιμένεις απάντηση...?
Ποιός είναι ο Σάρας..μπροστά στον παικταρά μου τον Μανού??? Ούτε το δεξί του κορδόνι... tongue.gif

ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΣΠΙΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.
Ginobili
QUOTE(koufos7 @ Dec 2 2007, 21:25 ) *
ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΣΠΙΡΟΥΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Σωστός.... laugh.gif
azannetop
Ginobili έχουμε αγώνα την Πέμπτη. Πως το βλέπεις;
Ginobili
Περίπτωση να χάσουμε...υπάρχει για μένα,μόνο αν ξεκ@λ@θουν ο Σμίθ με τον Μπούλοκ.Αν και η Ρεάλ είναι δουλεμένη ομάδα..με ανησυχεί κάπως το γεγονός ότι στα τελευταία 5 παιχνίδια κάνουμε περιπάτους με 40άρες...με αδύναμους αντιπάλους.Η Ρεάλ σίγουρα θα είναι δύσκολη αντίπαλος...και παίζει και πολύ καλή άμυνα(πολύ καλύτερη από Μπάτσα και Ολυμπιακό).Είδωμεν....αν τα βρούμε σκούρα..το πολύ πολύ να μπώ εγώ μέσα να παίξω... tongue.gif

*Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα πάντως στην Ρεάλ...ότι είναι θέμα χρόνου να την φτάσουμε και να την ξεπεράσουμε στα Ευρωπαικά... tongue.gif
AZ1980
Tη Ρεάλ θα τη στείλουμε για ...curling! biggrin.gif
Anaz
Ποια Ρεαλ ρε παιδια..??
Μια ομαδα μπορει να κερδισει φετος τον Παο,ο Ολυμπιακος... 19.gif
Αντε κ η Τσσκα..
vastravoud
Ο Τσαρτσαρής κι ο Διαμαντίδης θα παίξουν κανονικά;
enypnio
για τον Τσαρτσαρή δεν ξέρω για τον Διαμαντίδη δεν ακούστηκε τίποτα μόνο ότι ήταν μισοάρρωστος που είπε κάποιος που είδε τον αγώνα με τον Κολοσσό
vastravoud
Ναι, κι εγώ αυτό άκουσα.

Αλλά έπαιξε 18 λεπτά, είχε ριμπάουντ, ασιστ, κλεψίματα (κατά τα γνωστά). Πόσο χάλια να ήταν.

Άλλωστε, μια ρημάδα ίωση δεν πρέπει να σε επηρεάζει πάνω από 4-5 μέρες!
enypnio
ε ναι δεν είναι και κίτρινος πυρεττός

αντοχή δεν πρέπει να είχε πολύ γιατί έκανε γρήγορα φάουλ χαρακτηριστικό στις περιπτώσεις που τα φτήνει

αλλά ούτως η άλλως γι αυτό μπήκε μέσα για να βρει ρυθμό
Green Warrior
Εντάξει ο Παναθηναίκός είναι καλύτερη ομάδα αλλά θέλει προσοχή ο αγώνας, μην πάμε χαλαρά. Η Ρεαλ έχει ομοιγενές σύνολο και δεμένη ομάδα σε μεγάλο βαθμό ίδια με την περσυνή που πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας και το ULEB Cup
VARDINOLATSIS
ΚΛΕΙΔΙ του αγώνα θα είναι η αμυνα στον ΣΜΙΘ.Στον αγώνα με την Ταου εβαλε μονο Δυο πόντους και η ομάδα η ομαδα εχασε με 11 πόντους. Αυτοσ και ο Ρεγες πιστευω οτι θα είναι τα βαρόμετρα του αγώνα. Αν περιοριστουν και οι δυό τους σε κατω απο 15 πόντους συνολο θα κερδίσουμε και μαλιστα ευκολα. rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.