Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
Jamal Crawford με αλλο ενα κρεμασμενο τριποντο και στο +4 οι Κλιπερς.

edit: Μετα απο ενα λει απ του Durant κι ενα ορειβατικο σουτ του Crawford(36 ποντοι), ο Ρασελ κανει μια κλασικη κατσικια σουταροντας πανω σε αμυνα απ τα 8 μετρα και αντιο ζωη.
Quincy
Καμιά ομάδα δεν θα πρεπε να κερδίζει με αυτές τις φανέλες 68.gif

QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 23 2014, 21:31 ) *
Jamal Crawford με αλλο ενα κρεμασμενο τριποντο και στο +4 οι Κλιπερς.

edit: Μετα απο ενα λει απ του Durant κι ενα ορειβατικο σουτ του Crawford(36 ποντοι), ο Ρασελ κανει μια κλασικη κατσικια σουταροντας πανω σε αμυνα απ τα 8 μετρα και αντιο ζωη.


Κλασσική κατσικιά. ωραίος!! Το λες και signature move smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Quincy @ Feb 23 2014, 22:36 ) *
Καμιά ομάδα δεν θα πρεπε να κερδίζει με αυτές τις φανέλες 68.gif



Κλασσική κατσικιά. ωραίος!! Το λες και signature move smiley.gif


Ειναι signature move για το Ρασελ το κατσικι: Τρεχει χωρις να κοιταξει γυρω του για πασα και κανει ενα σουτ, ειτε μακρινο ειτε διεισδυση, που σε κανει να πεις "παλι κατεστρεψε την επιθεση"! Σε περιπτωση που το βαλει και δεν καταστρεψει την ομαδα του ολα τα λεφτα θα ειναι η εκφραση των αντιπαλων.
captain charisma
πολυ ωραιο το ματς...και κριθηκε στις 2 χαμενες βολες του ντουραντ στο τελος με τη διαφορα στους 4π και μετα εβαλαν οι κλιπς καλαθι και τελειωσε εκει το πανηγυρι...τραγικο και το σουτ που πηρε ο γουεστμπρουκ απ τα 8 μετρα που κατεληξε σε τουβλο...πολυ σημαντικη ηταν η προσφορα του ψαρα που με 5 τριποντα μαχαιριες κρατουσε τους θαντερ στο παιχνιδι ενω χαναν μεχρι και 14π...

απ τους κλιπς ο τζαμαλ εκανε παπαδες...οτι σουταρε εμπαινε μεσα μαζι με το εκπληκτικο τριποντο απ τα 8 μετρα με το ντουραντ κρεμασμενο επανω του...μια απ τα ιδια και ο μπαρνς που τα παστελωνε..

οι θαντερ με την επιστροφη του ρασελ ειναι στο 0-2...βλεπω να το χανει το μβπ ο ντουραντ αν συνεχιζει τις ταρζανιες του ο αλλος...
νομιζω ο ρασελ περιοριζει πολυ το παιχνιδι του ντουραντ...αν δεν ηταν στην ομαδα αυτος, ο ντουραντ καθε χρονο θα κατεγραφε στατιστικα 32-8-7
phoenix_93
Σε κάθε τρελό του Crawford φανταζόμουν τον Brooks σαν Μπαρτζώκα να τραβάει τα μαλλιά του.
Ο Westbrook θα ανέβει πιστεύω. Χρειάζεται κιόλας γιατί ο Durant μόνος δεν μπορεί να τους κουβαλήσει.
Ο Fisher απίστευτος, παίζει να μείνει ο τελευταίος από την σειρά που θα παίζει και θα βάζει ακόμα τρίποντα.
sacarame
QUOTE
Kendrick Perkins underwent left groin surgery and will miss up to six weeks.

The big man of the Thunder sustained the injury vs the Heat.


sportando.net

Πάει αυτός τον φάγαμε...
captain charisma
στο 0-3 η θαντερ με την επιστροφη του γουεστμπρουκ και ολα τα ματς ηταν μεσα στην εδρα τους κατι που εχει να συμβει απ το 2009...περα απ τη πλακα λειπει πολυ ο περκινς απ την ομαδα παρολο που επιθετικα ειναι αμπαλος....
D-Wade
Γι'αυτό ρε Durant δε θα πάρεις ποτέ πρωτάθλημα.Αντί να αρχίσεις στις σφαλιάρες τον Γουεστμπρουκ κάθεσαι και ανεβοκατεβαίνεις το γήπεδο σαν χαζός βλέποντας τους άλλους να παίρνουν περισσότερα σουτ από σένα . . .
T.W.Is.M.
QUOTE(D-Wade @ Mar 9 2014, 23:30 ) *
Γι'αυτό ρε Durant δε θα πάρεις ποτέ πρωτάθλημα.Αντί να αρχίσεις στις σφαλιάρες τον Γουεστμπρουκ κάθεσαι και ανεβοκατεβαίνεις το γήπεδο σαν χαζός βλέποντας τους άλλους να παίρνουν περισσότερα σουτ από σένα . . .


Και στη φαση που θα ερχοταν η ισοφαριση αλλη μια κλασικη κατσικια του Ρασελ: μαρκαρισμενο τριποντο, μαλλον γιατι (δεν) ειχε βαλει και τα προηγουμενα... rolleyes.gif

Θελουν κι αλλο χρονο μου φαινεται για να ξανασυνηθισουν να παιζουν με το Westbrook. Αλλιως δε δικαιολογειται ηττα απο τους Λεικερς φετος. Την Πεμπτη ομως που ξαναπαιζουμε φοβαμαι για τα χειροτερα. Ετσι ειχαμε θυμωσει και τους Κλιπερς στο πρωτο ματς της σεζον και απο τοτε οποτε μας πετυχαινουν τσεκαρουμε το νουμερο των παπουτσιων τους στα καρφωματα που κανουν. Οι πληροφοριες οτι ο Deandre Jordan αλλαξε νουμερο παπουτσι ελεγχονται μεχρι να δει καποιος αν εχει ξεχασει να κοψει τα νυχια των ποδιων(ε).
Dimitris 1395
Είναι περίπτωση ο Westbrook. Κάνει φασάρα με το κάρφωμα στον αιφνιδιασμό, παίζει αμυνάρα και κλέβει την μπάλα αμέσως μετά και στην επίθεση σηκώνεται μαρκαρισμένος 2 φορές, 2 air ball και μετά στάζει τρίποντο από τα 10 μέτρα. Απερίγραπτος...
Quincy
Με 10 λεπτά λιγότερα πήρε το κατσίκι 3 περισσότερες προσπάθειες απο τον Ντουραντ. Ο οποίος Ντουράντ είχε triple double για να χάσει από ..... τους Λέικερς.

Λίγο ακόμα να συνεχιστεί αυτό πάει και το MVP πάει και το πλεονέκτημα (ήδη προσπέρασε το Σαν Αντόνιο κι εχουν ίδιο σκορ με την Ιντιάνα). Καλά για το πρωτάθλημα ούτε λόγος, θα γελάσουμε.

Ας τον ανταλλάξουν εκεί στην Οκλαχούμα μπας και δούνε προκοπή.
lakersdynasty
sacarame
Μια και δεν το βάλαμε πουθενά, ο λόγος του KD μετά το βραβείο του MVP..

Air Kef
Μπράβο του του KD, άξιος.

Να βάλω κι εγώ ενα (παλιό) βίντεο-slight tip στον KD, μήπως καταλάβει πως αν θέλει να παίξει πραγματικά μεγάλο μπάσκετ και να σαρώσει ομαδικούς τίτλους, πρέπει να σταματήσει να "Στηρίζει αμέριστα" τον συμπαίκτη με το 0 στην πλάτη:

SG3ptshooter
QUOTE
Reggie Jackson: 'I’d like to be a starter'

“Everybody thinks point guard is kind of a quirky thing. People that like to run the show. That’s kind of our nature, feeling in control. I definitely enjoy that.”

http://www.sportando.com/en/usa/nba/121601...-a-starter.html

smiley.gif
John Valthuer
Άρχισαν ήδη οι φήμες για το το θα κάνει ο Durant το 2016:

Report: Kevin Durant Would Only Consider Leaving Thunder For Wizards
SG3ptshooter
QUOTE
I believe Russell is the best point guard in basketball," Brooks said, unprompted. "That's happened over time. I've seen Russell every practice, every game, every film session, and he's really put a lot of time into being the best point guard in basketball."

Westbrook certainly has a strong case, but the point guard position is as deep as it has ever been. Chris Paul, Stephen Curry, Damian Lillard, Derrick Rose, Kyrie Irving, Tony Parker and John Wall, among others, are pretty stiff competition.

As you'd expect, though, Westbrook concurred with his coach's statement.
"I do," he said. "I'm very honored to hear him say that, but that's how I feel.


Καλά το πάνε και φέτος.
bestakos7

ενας κουκος(KEVIN DURANT) δεν φερνει την ανοιξη παιδια!O westbrook καθε χρονο και χειροτερος και στα κρισιμα παιχνιδια εδειξε οτι δεν μπορει να παρει την ομαδα στις πλατες του...δεν αντιλεγω το οτι ειχε σοβαρους τραυματισμους αλλα σαν διοικηση επρεπε να παρει καποιον αλλον στην θεση του..οπως επισης συμφωνω πως με τeτοιο σεντερ δεν πανε πουθενα!2 μεταγραφες σ αυτες τις θεσεις και κατι μπορει να γινει!
aegeansheed
Oh shit...
QUOTE
The Thunder has announced that Kevin Durant has been diagnosed with a Jones fracture in his foot. He'll need surgery and miss 6-8 weeks.


https://twitter.com/DarnellMayberry/status/...311270499528704

lakersdynasty
Μάλιστα. Τώρα θα δούμε αν ο Westbrook είναι καλύτερος απο τον Paul ugly1.gif
Rated: (en)joy
Οταν μαζι με τον Ντουραντ το usage% εγραφε τετοια νουμερα ειμαι περιεργος να δω που θα φτασει φετος στο διαστημα που αυτος θα λειπει...single seasons requiring Usage Pct >= 34
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.